Miksi valehtelet deitti-ilmoituksessasi?

Jepasan

Esim. iän (hyvin yleistä), työn, siviilisäädyn...? Vastenmielistä.

31

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fsdfsdfsf

      Itse en harrasta valehtelua mutta ymmärrän jos mies valehtelisi. Hän tekee sen siksi että muuten ei naiset vastaa viesteihin tai laita itse viestiä.. pakotettuja valehtelemaan

      • ohhohoo

        Juuri näin, mielestäsi on siis oikein että valehdellaan esim. työpaikka ,vaikka todellisuudessa elää sosiaalipummina ja naisten kustannuksella. Ym.............


      • Mahtaa pitkään lämmittää valehtelemalla saatu vastausviesti naiselta...


      • 123123123123
        helka kirjoitti:

        Mahtaa pitkään lämmittää valehtelemalla saatu vastausviesti naiselta...

        Miksi jatkuvasti sitten saadaan lukea naisten itkuvirsiä auervaaroista, jos se ei lämmittäisi?


    • jipuu

      hei minullekin sattui ystävävaihtoi kuvaansa vanhenmaksi ,ja häipyi ,vaikka kahvit tapaaminen oli sovittu

    • Enpä käsitä miksi. Olen kuullut että sitä on silti tapahtunut useinkin. Naurettavaa ja säälittävää. Ennen kaikkea typerää.

    • ikuinen-sinkku

      En valehtele ja siksi en treffeille pääse. Ilmeisesti rehellisyys on huono juttu.

    • truthh

      Vähän sama juttu kun hakee töitä, jos CV:ssä ja työhaastattelussa ei löydy oikeita asioita niin töitä ei saa, parempi valehdella niin saa töitä ja niitä töitä kykenee kuitenkin tekemään ihan yhtä hyvin se valehteleva kuin rehellinenkin. Pitää vain saada jalka oven väliin ensin.

      • siisoumaigaad

        Jos ei pääse treffeille, niin se vika on ihan muussa ku oikeessa iässä :D:DD en kestä, miten joku voi väittää että jotkut "pakotetaan valehtelemaan" ? Listaan pieniä vinkkejä:
        - etsi ikäistäsi seuraa, tai seuraa, joka etsii ikäisiäsi. Jos jonkun profiilissa lukee,että etsii 25-35-vuotiasta, niin deal with it, se ei etsi 40-vuotiasta syystä tai toisesta ja se on ihan okei.
        - tarkasta ulosantisi; kuulostatko aivan vitun kehitysvammaiselta? jos näin on (niin kuin varmaan 80% nettideittailijoista) niin vika on sussa itessäs

        Do not set too high standards, okay?


      • SiltiSetuntuuHyvälle

        Valehtelevan miehen pitää saada ensin kieli jalkojen väliin :P


    • mistänäitäriittää

      Heh.. on tullut vastaan miehiä,jotka ovat valehdelleet ikänsä paljon nuoremmaksi
      Ja miksi.. No, siksi että he omasta mielestään näyttävät ikäistään nuoremmalta (kuvitelmissaan) tai tuntevat itsensä vanhoiksi. Kiinni ovat jääneet.
      Ta sitten toinen yleinen on pituuden vääristäminen :D Laitetaan mielvaltaisesti kymmenen tai parikymmetä senttiä haamumittaa! Mitä järkeä, kun sokeakin huomaa ettei pidä paikkaansa, kun viereen astelee..
      tai sitten miehiä, jotka esiintyvät lapsettomina, vaikka onkin pieniä lapsia. Sellaisen asian valehtelemisessa mies ei ansaitse olla isä!!
      Ja listaa voisi jatkaa..

      • fsdfdsfsd

        Naisten vaatimukset netissä ovat niin kovia että miesten on pakko valehdella tärkeimpiä asioita kuten ikä ja pituus. Itsekin kävit treffeillä heidän kanssaan eli he onnistuivat.
        Jos mietitään että mies ei pääsisi edes treffeille asti niin hänen onnistumisprosenttinsa olisi puhtaasti nolla, jos pääsee treffeille niin on olemassa edes pieni toivo.


    • LESYNI

      Siksi ,koska olen 10 vuotta nuoremman näköinen,jos minusta ei olisi kuvaa,kukaan mies ei pyytäisi treffeille !....

    • älytönpää

      pieni munainen on eräs mies -82

      • torveli

        Sellaisen olen tavannut,joka vielä narraa itsensä 10v- nuoremmaksi palstoilla.
        Onnea naiset jos tapaatte hänet!


    • plokkaaja

      Naiselle pitää olla oitkä sporttinen hyvätuloinen mies, vaikka itse olisi tuloton ylipainoinen mätisäkki ja sukua metsäsioille.

      • Haluatko siis tulottoman ylipainoisen metsäsioille sukua olevan mätisäkin vai miksi sinua liikuttaa se, millaiset kriteerit heillä on netissä?


      • helka kirjoitti:

        Haluatko siis tulottoman ylipainoisen metsäsioille sukua olevan mätisäkin vai miksi sinua liikuttaa se, millaiset kriteerit heillä on netissä?

        "Haluatko siis tulottoman ylipainoisen metsäsioille sukua olevan mätisäkin"

        Puhutko itsestäsi? Ei, kukaan ei halua sinua.


    • Tavallinen_selitys

      Moni "valehtelee", koska joihinkin kysymyksiin ei voi jättää vastaamatta. Sekä miehet että naiset haluavat ilmoituksessa keskittyä heille tärkeisiin asioihin ja jättää osan kylmistä faktoista myöhemmin kerrottavaksi. Eihän baarissa tai työpaikallakaan ilmoiteta, että olen yksinhuoltaja tai sain juuri lopputilin, vaan se selviää vasta keskustelussa. Siksi ymmärrän niitä, jotka eivät halua paljastaa ilmoituksessa kaikkea, vaan valitsevat pakolliseen kysymykseen neutraaleimman vaihtoehdon.

      • Päivystävänainen

        Jos pakollinen kysymys on vaikka ikä, niin onko neutraalein vaihtoehto laittaa siihen 25, vaikka onkin 35? Vai mikä se neutraali vaihtoehto on ilman että valehtelee? Ei hyvää päivää teidän ihmisten logiikkaa. Jos ei halua kertoa heti kättelyssä kaikkea, silloin lienee paras joku vaihtoehto, jossa sitä ei tarvitse kertoa. Jos taas ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kertoa, totuus on pakko laittaa. Muuten tekee itsensä naurettavaksi.


    • tanssiporttooli

      Minulle akka valehteli lapsistaan isien lukumäärän vaikka oli kerran naimisissa niitä olikin viisi,kerkisin hulvaton porton kanssa asua 5kuukautta,sain vielä elinikäisen taudin paskasta itä-suomessa.....

      • kysyitkö-suoraan

        Siis valehteliko vaiko ei kertonut? Kysyitkö suoraan vai oletitko?
        Minulle käy monasti noin....mies kuvittelee lapsillani olevan saman isän, ei edes kysy koko asiaa?


      • jotainrajaa
        kysyitkö-suoraan kirjoitti:

        Siis valehteliko vaiko ei kertonut? Kysyitkö suoraan vai oletitko?
        Minulle käy monasti noin....mies kuvittelee lapsillani olevan saman isän, ei edes kysy koko asiaa?

        Totta kai noin oleellinen asia pitää kertoa kysymättä. Hassua edellyttää, että toinen kysyy asiaa, joka ei juolahda edes mieleen.


      • valintakysymyksiä
        kysyitkö-suoraan kirjoitti:

        Siis valehteliko vaiko ei kertonut? Kysyitkö suoraan vai oletitko?
        Minulle käy monasti noin....mies kuvittelee lapsillani olevan saman isän, ei edes kysy koko asiaa?

        Sanokaas mielipiteenne, kun alkaa tapailemaan nettituttua ja on pitemmällä treffeillä. Siis tarkoituksena kunnollinen tutustuminen.
        Mitä kysyisitte treffiseuralaiselta? Oli kyse sitten miehestä tai naisesta?
        Mitkä asiat ovat tärkeitä tietää, jotta voi katsoa pitemmälle ja jatkaa tutustumista uusilla tapaamisilla, jos alkuvaikutelma on ok?
        Itse olen miettinyt muutaman kynnyskysymyksen jotka on tiedettävä alusta asti. 1)Niitä ovat tietenkin edelliset suhteet, kuinka kauan ovat kestäneet ja mikä on oma käsitys, miksi tuli ero.
        2) Milloin olet itkenyt viimeksi ja miksi? Tuo on tosi tärkeä seikka, sillä tunteeton "pölkky" joka ei voi itkeä, ei kiinnosta ja tunteettomuus kertoo persoonasta paljon. 3) Mitkä asiat saavat sinut liikuttumaan vai eikö mikään liikauta? 4) Alkoholin käyttö, kuin usein, mitä ja miten vaikuttaa ( omasta mielestäsi) 5) Kuinka paljon on ystäviä ja miten arvostat ystäviä ja ystävyyttä? 6) Miten suhtaudut rahaan ja miten käyttäydyt rahojesi kanssa? 7) Mitä sairauksia sinulla on todettu ja lääkkeet niihin? 8) Sukusi( mahd lapset , sisarukset, vanhempasi jne) ja kuinka läheinen olet ja miten pidät yhteyttä sukuusi.9) Työsi ja aiemmat työpaikkasi.

        Kysymykset eivät ole missäään tärkeysjärjestyksessä, mutta on tärkeää tietää treffikumppanista taustaa ja nykyhetkeä, jotta uskaltaa katsoa eteenpäin uusilla treiffeillä.


    • jippuu

      miksi pitää asiat valehdella totuus tulee julki aina joskus .kuka pitää siitä ??

    • Olettaisin, että valehtelulle on kolme pääsyytä.

      Jos haussa on seksiseura tai muuten lyhytaikainen suhde, niin ehkä mielessä on ajatus, että valehtelusta ei ole mitään negatiivista seuraamusta mutta siitä on etua seuran löytymisessä.

      Jos taas vakituista suhdetta etsivä valehtee, niin ehkä hän tekee sen ajattelemattomuuttaan, eikä ymmärrä kuinka isoja vaikeuksia siitä voi myöhemmin koitua.

      Kolmas vaihtoehto on, että kyseessä on patologinen valehtilija, jolle valehtelu on normaali osa elämää ja arkea.

      • tarkkanasaaolla

        Oikeaan osuvaa luokittelua.

        Treffikumppanien kanssa pitää olla tarkkana. Joukossa on todella kummallisia tyyppejä. Ei kannata olla hienotunteinen, vaan aina kun jokin asia käy vaivaamaan, niin sitä koskien sitten kysymyksiä. Oma kokemukseni on, että jotkut varatut miehet koettavat esittää sinkkua tai eronnutta saadakseen jonkinlaisen suhteen aikaan ja seksiä. Se hienotunteisin joutuu sitten kärsimään, koska suurin osa ihmisistä kysyy suoraan ja siten valehtelijat pesiytyvät niiden hienovaraisten osalle.


      • varauksellisesti
        tarkkanasaaolla kirjoitti:

        Oikeaan osuvaa luokittelua.

        Treffikumppanien kanssa pitää olla tarkkana. Joukossa on todella kummallisia tyyppejä. Ei kannata olla hienotunteinen, vaan aina kun jokin asia käy vaivaamaan, niin sitä koskien sitten kysymyksiä. Oma kokemukseni on, että jotkut varatut miehet koettavat esittää sinkkua tai eronnutta saadakseen jonkinlaisen suhteen aikaan ja seksiä. Se hienotunteisin joutuu sitten kärsimään, koska suurin osa ihmisistä kysyy suoraan ja siten valehtelijat pesiytyvät niiden hienovaraisten osalle.

        Tarkkana pitää olla. Joillakin on hyvä ihmistuntemus, mutta mitä olen kuullut niin moni on ihmeen naiivi ja uskoo mitä toinen kertoo. Sitten jälkeen päin osoittautuu, että sai herpeksen klamydian, tai visvasyylän kun meni sänkyyn ilman suojaa ja kun uskoi, ettei voi kantaa mitään kun oli sh...Kumppani voi valehdella kun on hyvässä ammatissa ja ei voi olla mitään seksinkautta tarttuvia tauteja kun sh tms... Realismia kehiin ja varauksellisuutta tuntemattomien kanssa. Olen sen verran elämää nähnyt , että suhtaudun varauksella kaikkiin tuntemattomiin ja heidän tarinoihinsa. Olen kuullut ja nähnyt myös, mitä seuraa kun uskoo toisen tarinoihin.


    • Peggy12345

      Kuka oikeesti hakee netistä sielunkumppania tai sitä oikeaa????Säälittävää!!!Lähtekää hyvät ihmiset livenä etsiin ja kasvotusten ,veikkaan että on paremmat mahkut.Hyvää kevättä:)

    • ylipainomuodokassinkku

      NO joo..ylennsähän se on ..kaunis..tavallisen näköinen..muodokas väh 10 kg ylipainoinen..sinkku..varattu ja menstyvä ..sinnittelijä,,kuka noita uskoo ja edes viitti treffipalstolta hakea ketään..

    • normaaliamis

      Aina ihminen ei valehtele, vaan oikeasti luulee olevansa jotain, mitä ei ole... esimerkiksi ammattikorkeakoulun käynyt voi ilmoittaa olevansa akateeminen. Lihava luulee olevansa normaalipainoinen (hyvin monet miehet ilmoittaa näin, ja luulen, että ihan oikeasti uskovat väitteeseensä) jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe