Menikö ihan putkeen teidän mielestä?

muutamapoiminta

"UUSI 86710 31.1.2016 14:42

Oleellisin unohtui. Vastaehdokkaaksi valittiin se, joka ei tule missään nimessä valituksi koska erosi jo kunnanjohtajuudesta koska ei hyväksynyt valtuuston päätöksiä. Ei sellaista ehdokasta pitäisi päästää edes soveltuvuustesteihin asti jonka valinta on 100%:n varmuudella poissuljettu vaihtoehto

*****
Kokemusta_löytyy 31.1.2016 17:58

"Khall § 271 Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, että Kärsämäen kunnanjohtajan virankelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja KOKEMUS KUNNALLISHALLINNON JOHTAMISTEHTÄVISSÄ luetaan eduksi. Päätös: Yksimielisesti hyväksyttiin"

"Khall § 30 Raija Aulis esitti, että soveltuvuusarviointeihin kutsutaan Mauno Ranto ja Esa Jussila. Aino Jussila kannatti Auliksen esitystä. Anne Ruha esitti, että soveltuvuusarviointeihin kutsutaan Matti Muukkonen ja Esa Jussila. Satu Pinola kannatti Ruhan esitystä. Päätös: Kunnanhallitus päätti poistaa 22.1.2016 § 25 tekemänsä päätöksen soveltuvuusarviointeihin kutsutuista henkilöistä virheellisenä ja päätti äänin 4-3 kutsua soveltuvuusarviointeihin Matti Muukkosen ja Esa Jussilan"

_____________________________

Kokemusta löytyy KUNNALLISHALLINNON JOHTAMISTEHTÄVISSÄ:

"Syyskuussa 2010 Muukkonen ilmoitti kesken valtuuston kokouksen jättävänsä Kyyjärven kunnanjohtajan tehtävät kunnanvaltuuston hylättyä kuntaliitoksen Kannonkosken ja Kivijärven kuntien sekä Saarijärven ja Viitasaaren kaupunkien kanssa"

*****
UUSI 31.1.2016.14.42 31.1.2016 18:18
Rannon aikainen liitoshanke kaadettiin aikoinaan ja sitten rikottiin jopa lakeja liitoksien välttämiseksi ja soveltuvuustesteihin valittiin hlö joka on eronnut kj:n pestistään koska valtuutetut eivät hyväksyneet liitoksia. Missä kohtaa piti nauraa?"

40

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vielä1poiminta

      "UUSI Soveltuvuustesti 31.1.2016 18:07
      "Jyväskylä 28.9.2010 klo 7:15 | päivitetty 5.6.2012 klo 8:36

      Muukkonen lähtee Kyyjärveltä

      Kyyjärven kunnanjohtaja Matti Muukkonen on irtisanoutunut. Muukkonen lopettaa virassa tämän vuoden vuoden lopussa. Yksi syy eroon on se, että Muukkonen ajoi voimakkaasti pohjoisen Keski-Suomen viiden kunnan liitosta, mutta Kyyjärven luottamushenkilöt olivat asiasta eri mieltä.

      Näkemyserot luottamushenkilöiden kanssa saivat Matti Muukkosen irtisanoutumaan Kyyjärven kunnanjohtajan virasta. Kuva: YLE Keski-Suomi / Satu Kontio

      KYYJÄRVI

      Muukkonen kertoo julkisuuteen antamassaan tiedotteessa, että kunnan johtoon tarvitaan henkilö, joka on samoilla linjoilla kunnan luottamusjohdon kanssa Kyyjärven itsenäisyydestä. Kyyjärven kunnanvaltuusto päätti eilen illalla, ettei se vie vireillä ollutta viiden kunnan kuntajakoselvitystä liitosmenettelyyn.

      Kyyjärven kunnanjohtaja Matti Muukkosen johtajasopimukseen sisältyy eroraha, joka on vastaa kymmenen kuukauden palkkaa."

      • ajattellaanpajos

      • TaktikointiaJussilanpuo

        Kysehhän on soveltuvuustestistä johona asianomaista työhistoria huomioiden olisi koskaan edes pitänyt päästää koska on mm. eronnut kj:n virasta sen takia kun ei ollut samaa mieltä päättäjien kanssa. Tuo on, voi jopa sanoa tyypillistä Muukkoselle. Hakee eri virkoja vaikka olisi virassa mikä on se toinen syy miksi ao:sta ei olisi pitänyt päästää edes haastatteluun saati soveltuvuustesteihin. Sillä ei ole mitään väliä saako Muukkonen enemmän pisteitä soveltuvuustestissä koska pesti on jo pedattu Jussilalle mihin oleellisesti liittyy Rannon evääminen paikan hakemisesta. Kaksi kertaa jo hallitus pompsauttanut jatkosta pois ja tilalle tuli tuo Muukkonen joka valituksi tullessaan nostaa joko itse kytkintä tai tulee poispotkituksi. Mieti nyt itse. Soveltuvuustesteihin valittiin Rannon sijaan Muukkonen joka on jo eronnut kj:n virasta koska oli eri mieltä päättäjien kanssa. Se jo yksinomaan pitäisi olla riittävä tekosyy sille, ettei ao:sta olisi koskaan pitänyt kutsua edes haastatteluun.


    • noh

      se on sitten värikäs valtuuston kokous edessä kun oman kunnan ehdokas syrjäytettiin ehdokkaalla joka valittiin hyvävelien valinnan vastaehdokkaaksi vain ja ainoastaan sen takia että hyvävelien oma ehdokas varmasti voittaa

      • Minun.veikkaus

        Eiköhän ne persut kyseenalaista jo ennen valt.kokousta ehdokkaan valintaa soveltuvuustesteihin jonka työhistoriassa on jo merkintä yhteistyökyvyttömyydestä päättäjien kanssa? Olisi mielenkiintoista tietää mitä konsultti oli mieltä samaisen ehdokkaan soveltuvuudesta kunnan KJ:ksi jolle itsenäisenä pysyminen on kaiken a ja o?


      • juntataan-KOPS

        Miten ja missä ne persut "kyseenalaistaa" mitään ennen valt.kokousta? Hallitus junttasi jo ehdokkaat seuraavaan valt.kokoukseen konsultoinnit, soveltuvuustestit yms. osoittautui jo lähinnä julkiseksi teatteriksi mikä on helppo todeta hlö.valintojen perusteella. Noista ehdokkaista Haapavetinen voittaa ihan suveneeristi Muukkonen saa vain muutaman protestiäänen persuilta ja se siitä. Enemmistö oikein erikseen korostaa omilleen ryhmäkokouksessa kuinka Muukkonen ajaa kunnan liitoksiin sitä ette sitten äänestä? Persut pitää valt.kokouksessa älämölöä ja vaatii Rantoa äänestykseen mutta kepulaiset kävelee yli ja sitten Jussila juntataan nopeasti ja KOPS. Sitten taas naurattaa tiettyjä ihmisiä kokoussalissa kun jälleen kerran meni yksi ennalta suunniteltu hanke maaliin. On kuitenkin sellainen kokous tulossa että pitäisi olla kärpäsenä katossa kuulemassa sitä huutoa ja parkumista joka loppuu sitten junttaamiseen. Sitten hiukan myöhemmin uusi kj valjastetaan ajamaan "kunnan kärkihankkeita" mikä on käsittääkseni se syy miksi Jussila mm. Nihakin pomona viedään väkisin läpi?


      • Ei.se.noin.mene

        hallituksen pitää kokoustaa soveltuvuustestien jälkeen ja päättää esityslistan mukaisesti ketkä ehdokkaat menee valtuuston maaliskuussa olevaan kokoukseen ja äänestykseen. Siellä hallituksen kokouksessa ne persut äläkän nostaa kun kepulaiset yrittää juntata mukkosen vastaehdokkaaksi jussilalle millä varmistavat oman ehdokkaan voiton. Ei mene persujen valitus hallituksen kokouksessa läpi ja sitten ne toistaa saman valtuuston kokouksessa eikä onnistu sittenkään.


    • Pitäisikö Kärsämäki lopettaa paikkakuntana kokonaan? Nykyään se vaikuttaa lähinnä nelostien hidasteelta.

      • 654

        No niinhän siinä käy jos maakuntamalli toteutuu. Pelkkä maakunnan ja sen hallinnon alainen kulissikunta sen jälkeen lukuisten vastaavien tavoin.


    • Oikaskaa

      jos olen väärässä mutta eikä tuo M.M ollut Kyyjärven kunnajohtajuudesta eroamisen jälkeen (syynä se, ettei Kyyjärven luottamushenkilöt suostuneet liitoksiin) Suomenniemen kunnanjohtaja siihen asti kun..yllätys yllätys virka päättyi liitoksiin?? Aika huono vitsi minun mielestä ottaa tuollainen liitosintoilija soveltuvuustesteihin kunnan puolesta joka ei missään nimessä suostu liitoksiin joita tämä M.M on näköjään kova poika tehtailemaan.

      • 876543

        Nimen kirjoittamalla google-hakuun ensimmäinen hakutulos on wikipedia-sivut. Pikasilmäyksen jälkeen tulee heti ja ensimmäisenä tulee mieleen onko hakijoiden taustoja selvittänyt enemmistö sen enempää kuin persutkaan?


      • uiyrt

        Miten tuon nyt sanoisi..värikäs persoona kun nettihaun juttuja lukee. Kauniisti asia ilmaistuna. Otti itse potkut kun meni sukset ristiin ja maksatti erorahat. Vauhtia ja virtaa enemmän kuin muilla yhteensä ja haki kyyjärvellä ollessaan koko ajan muita virkoja. Olisi todella mielenkiintoista saada ao. tänne kj:ksi sen verran värikkäästä tyypistä on kyse. Maks. kaksi kuukautta ja olisi jo ulkona


      • 7p18

        Joensuussakin meni sukset ristiin ja erosi. Värikäs on. Persoona


      • hyvä.itsetunto.pojalla

        sitähän tässä ihmetellään miten semmonen ehokas pääsi etes haastatteluihin saati soveltuvuustesteihin joka ei tule ollenkaan muitten kanssa toimeen jos muut ei hänen kanssaan ole samaa mieltä?


    • yhtye.kämäen.naurajat

      # missä kohtaa piti nauraa?
      valtuutetut nauroi jo 12/2013 ja siitä alkaen ovat kuntalaisille ja kunta laelle nauraneet!

    • hyppyjatuloss

      PO "loikkasi ettei tarvii maakunta halintoon tulla valituksi

      • tiiätuota

        Voi käydä juurikin toisinpäin? Oli kuitenkin ainoa kepu joka oli Rannon puolella ja Ranto on pidetty mies tässä kunnassa mikä voi tietää ääniä PO:lle?


      • Kierojakaikkityynni

        Tuo PO:n Maunoa kannattaminen oli sovittu juttu. Irtopisteiden keruuta. Ketku mikä ketku.


      • tiiätuota

        Sepä nyt on yksi ja sama olisiko äänestänyt vastaan tai puolesta se ei olisi sinulle kuitenkaan kelvannut.


      • ottiatuota
        tiiätuota kirjoitti:

        Voi käydä juurikin toisinpäin? Oli kuitenkin ainoa kepu joka oli Rannon puolella ja Ranto on pidetty mies tässä kunnassa mikä voi tietää ääniä PO:lle?

        po on vanaha kettu, jos päivää sanoo on se tarkistettava


      • peliähän.se.politiikka

        eipä se muuten olisi niin kauan rivissä istunut ja pääasiassa suutaan pahemmin aukomatta ettei tule sanomista. Nyt meni tekemään semmosen tempun että tuli ryppyjä rakkauteen. Kunhan ei tee kohta seuraa Marjatalle kun uskaltautui olemaan eri mieltä kuin hyvävelit?


      • kyyyllä

        tuo se juurikin on sitä vinkumista jos joku po tekee sitä, niin jarruvelit vinkuu jos po tekee tätä,niin silloinkin jarruvelit vinkuu.Naurattaa.


      • noh

        Ei tuommosesta potkita vielä ulos paskaa kyllä tykkäävät hautaan asti kun persujen puolta piti. Vaikka Ranto olisi päässyt ehdolle valtuuston lampaat on niin hyvin koulutettu että Jussila voittaisi jokatapauksessa oli vastaehdokas kuka tahansa. KDkepu varmaan ainoa joka ruodusta karkaa kun lestakj vie pian leivän suusta? Tai no jaa, miten se KD uskonmiestä vastaan nousisi?

        Ei minua närästä tuossa asiassa kuin se, että keput pelaa oman ehdokkaan kunnanjohtajaksi vastaehdokkaalle joka ei missään nimessä tule valituksi. Minun mielestä olisi reilu peli että Jussila veisi Rannon nenän edestä kj:n viran ilman kieroilua eikä kenelläkään olisi sen jälkeen nokan naputtamista.


      • kestipäkauan
        kyyyllä kirjoitti:

        tuo se juurikin on sitä vinkumista jos joku po tekee sitä, niin jarruvelit vinkuu jos po tekee tätä,niin silloinkin jarruvelit vinkuu.Naurattaa.

        Miten sinulla meni noin kauan ennen kuin ilmestyit tähänkin avaukseen vinkumaan jarruvelien perään heh heh?


      • ainakieroillaan
        noh kirjoitti:

        Ei tuommosesta potkita vielä ulos paskaa kyllä tykkäävät hautaan asti kun persujen puolta piti. Vaikka Ranto olisi päässyt ehdolle valtuuston lampaat on niin hyvin koulutettu että Jussila voittaisi jokatapauksessa oli vastaehdokas kuka tahansa. KDkepu varmaan ainoa joka ruodusta karkaa kun lestakj vie pian leivän suusta? Tai no jaa, miten se KD uskonmiestä vastaan nousisi?

        Ei minua närästä tuossa asiassa kuin se, että keput pelaa oman ehdokkaan kunnanjohtajaksi vastaehdokkaalle joka ei missään nimessä tule valituksi. Minun mielestä olisi reilu peli että Jussila veisi Rannon nenän edestä kj:n viran ilman kieroilua eikä kenelläkään olisi sen jälkeen nokan naputtamista.

        Jospa ne keput ei luota omiinsa sen vertaa että olisivat uskaltaneet Rannon ehdolle päästää? Minua närästää se miten hallituksen hyvävelit esti kaksi kertaa Rannon ehdokkuuden ja on semmonen kummallinen kutina että tekee saman ainakin kerran vielä? LiitosMuukkosen valinta toinen asia mikä närästää sen takia että on kaikista ehdokkaista juuri se joka ei missään nimessä tule valituksi.


      • Yllätä_kyyllä
        kyyyllä kirjoitti:

        tuo se juurikin on sitä vinkumista jos joku po tekee sitä, niin jarruvelit vinkuu jos po tekee tätä,niin silloinkin jarruvelit vinkuu.Naurattaa.

        Yllätä kaikki kyyyllä kertomalla onko sinulla minkäänlaista omaa mielipidettä kuka olisi hyvä kj? Älä vastaa jos se vastaus on taas päättäjillä on valtakirja osaavat valita parhaan yhteistyökyisen ehdokkaan karavaani kulkee jarruvelit vinkuu. Olisi vain edes yhden kerran mielenkiintoista kuulla onko sinulla mistään asiasta omaa mielipidettä kun olet aina vain samaa mieltä kärsäkepujen kanssa vaikka lakeja rikkoisivat.


      • 17sta-yritys
        kyyyllä kirjoitti:

        tuo se juurikin on sitä vinkumista jos joku po tekee sitä, niin jarruvelit vinkuu jos po tekee tätä,niin silloinkin jarruvelit vinkuu.Naurattaa.

        "kyyyllä 31.1.2016 13:19 lienee noita työpaikkoja kämäkissä löytynny muillekkin kun kepuille.Hyvälle ja yhteistyökykyiselle yleensä aina löytyy."

        "kyyyllä 31.1.2016 17:16 antakaahan vaan niiden valita kj. joille se valinta kuuluu.Ei sitä huutoäänestyksellä.Parhaan valitsevat,sehän on itestään selvää."

        Vastaus:

        "KEPUkärsämäki 31.1.2016 13:42 MITEN YHTEISTYÖKYKYINEN JA HYVÄ ON EHDOKAS KJ:KSI JOKA EROSI AIKAISEMMIN KJ:N VIRASTAAN KOSKA EI HYVÄKSYNYT VALTUUSTON PÄÄTÖKSIÄ?"

        Vastaus ?


      • kyyyllä
        Yllätä_kyyllä kirjoitti:

        Yllätä kaikki kyyyllä kertomalla onko sinulla minkäänlaista omaa mielipidettä kuka olisi hyvä kj? Älä vastaa jos se vastaus on taas päättäjillä on valtakirja osaavat valita parhaan yhteistyökyisen ehdokkaan karavaani kulkee jarruvelit vinkuu. Olisi vain edes yhden kerran mielenkiintoista kuulla onko sinulla mistään asiasta omaa mielipidettä kun olet aina vain samaa mieltä kärsäkepujen kanssa vaikka lakeja rikkoisivat.

        vaan miten se tuo "kysymys" nyt siihen asiaan liittyy ,kun jarruvelit vinkuu tekipä po miten hyvään.Mielipidettä sitä kyllä löytyy, vaan sitä esitetään silloin kun ollaan asioista päättämässä ja täällä tuskin mitään päätetään.Naurattaa.


      • kyyyllä
        kestipäkauan kirjoitti:

        Miten sinulla meni noin kauan ennen kuin ilmestyit tähänkin avaukseen vinkumaan jarruvelien perään heh heh?

        juurikin siksi,kun näytti jo,että menisi "putkeen" ,vaan ei kun alkoi tuo jarruvelin vinkuminen.


      • Yllätyksetön_kyyllä
        kyyyllä kirjoitti:

        vaan miten se tuo "kysymys" nyt siihen asiaan liittyy ,kun jarruvelit vinkuu tekipä po miten hyvään.Mielipidettä sitä kyllä löytyy, vaan sitä esitetään silloin kun ollaan asioista päättämässä ja täällä tuskin mitään päätetään.Naurattaa.

        Siinäpä se kun ei sinulla ole mitään asiaa tai kantaa muita kirjoittajia vain puskista haukut. Esitin edellä kysymyksen millä olisit voinut ottaa omalla mielipiteellä kantaa aiheeseen mutta oli taas liian vaikeaas sinulle ja jatkoit tapasi mukaan jarruvelien perään vinkumisella kun ei sinussa ole miestä muuhun.


      • aakkupaovorpellupekäsräk
        kyyyllä kirjoitti:

        juurikin siksi,kun näytti jo,että menisi "putkeen" ,vaan ei kun alkoi tuo jarruvelin vinkuminen.

        Sepä on yksi ja sama mitä täällä kukin sanoo kun sinä hyökkäät puskista aina kun oman kärsäkepuleirin edustajaa joku uskaltautuu arvostelemaan. Enempi sääntö kuin poikkeus miten harhasi puskee pintaan ja kaikki kirjoittajat on jarruveljiä. Mene minun puolesta muille palstoille jatkamaan itsesi kehumista miten kova poika sinä olet naimaan. On sinulla korkeatasoiset jutut en muuta sano. Alapääjuttuja tai jarruvelit vinkuu. Tähänkin vastaat pakkotoistoilla ja sitten taas naurattaa kun meni jauhot suuhun


      • 18sta
        kyyyllä kirjoitti:

        juurikin siksi,kun näytti jo,että menisi "putkeen" ,vaan ei kun alkoi tuo jarruvelin vinkuminen.

        "kyyyllä 31.1.2016 13:19 lienee noita työpaikkoja kämäkissä löytynny muillekkin kun kepuille.Hyvälle ja yhteistyökykyiselle yleensä aina löytyy."

        "kyyyllä 31.1.2016 17:16 antakaahan vaan niiden valita kj. joille se valinta kuuluu.Ei sitä huutoäänestyksellä.Parhaan valitsevat,sehän on itestään selvää."

        Vastaus:

        "KEPUkärsämäki 31.1.2016 13:42 MITEN YHTEISTYÖKYKYINEN JA HYVÄ ON EHDOKAS KJ:KSI JOKA EROSI AIKAISEMMIN KJ:N VIRASTAAN KOSKA EI HYVÄKSYNYT VALTUUSTON PÄÄTÖKSIÄ?"

        Vastaus ? Liian vaikeaasinulle:Naurattaa.Jarruvelien vika ihan aina ja kakki.


      • Hupsuhupsu

        Ohitan kyyylän kommentit, ei muuten tätä palstaa viitsi lukea.


      • kyyyllä
        Yllätyksetön_kyyllä kirjoitti:

        Siinäpä se kun ei sinulla ole mitään asiaa tai kantaa muita kirjoittajia vain puskista haukut. Esitin edellä kysymyksen millä olisit voinut ottaa omalla mielipiteellä kantaa aiheeseen mutta oli taas liian vaikeaas sinulle ja jatkoit tapasi mukaan jarruvelien perään vinkumisella kun ei sinussa ole miestä muuhun.

        sinussa sitä on "miestä" vaikka mihin.Jos oletkin kj:n valitsija noilla argumenteillä tuskin pääset vaikuttamaan valintaan.


      • piipaaa

        mikä sinun ongelmasi on? Sinulle esitettiin kysymys mitä mieltä sinä olet kuka olisi paras kj ehdokkaista ja miten sinä vastaat? Et mitenkään vaan vedät ranteita auki kun asiallinen kysymys esitetään ja haukut muita mutta sitä vastausta sinulta ei saa ei sitten koskaan..No niin hauku taas ja vingu jarruvelien perään sairas pieni ihminen.


      • kyyyllä

        no,nytkö menee putkeen..jarruvelillä.Meneekö, tuntuuko se aivan siltä.Terve ihminen ja siltikin vinkuu.Kysymykset esitetään kj.ehdokkaille ja valitsijat esittää ne...kysymykset ja kuulemansa perusteella tekevät päätöksiä.Eikö niin.


      • piipaaa

        voi vittu mikä sekopää? Tämä on keskustelupalsta jossa keskustellaan ja vaihdetaan ajatuksia poislukien sinä joka on keskittynyt vittuilemaan muille keskustelijoille ja vinkumaan joidenkin jarruvelien perään. Jos ja kun minä esitän kysymyksen sinulle keskustelupalstalla viestiketjussa mihin ilmestyit kuka on sinun mielestäsi paras kj ehdokkaista sinä vastaat = "Kysymykset esitetään kj.ehdokkaille ja valitsijat esittää ne...kysymykset ja kuulemansa perusteella tekevät päätöksiä.Eikö niin."

        Oli niin tyhjentävä vastaus että tämä oli minun puolesta sitten tässä. Oikein hyvää loppuelämää sinne suljetulle.


      • kyyyllä

        älä vaan mene liikoja lupaamaan.Ainakin tuolla kämäkillä nämät em.velit pitävät "jäsentenvälisiä" vaikka minä olenkin "poisluettu" sieltä.Ne kyllä osaa.Kepujen syytä kaikki.


    • kepulandia

      perussuomalaisilta keput ei ole kyselleet mitään vaikka olisi ehdotuksia olutkin niitä ei ole kuunneltu äänestykset on mennyt aina 17 -4 koitasiinä ajaa kärsämäen etua sinne saa mennä seuraavissa vaaleissa yrittämään katsotaan miten käy.

      • thepöljät

        kämäki ylimystön perussuomalaisiin on kunnan tuho, ollut, ja jatkuu


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe