Peniksen pidennys vetolaitteella?

Kulli-kuntoon

Moro. Onko peniksen pidentäminen siihen tarkoitetulla vetolaitteella toimiva ratkaisu? Eri nettikauppojen sivuilta kun lukee CE-merkittyjen vetolaitteiden tuotekuvauksia, niin kasvu on jotakin 1 - 4 cm /6kk. Oma vehje kun on seisonnassa n. 14,5 - 15 cm pitkä ja 12,5 cm ymp, niin lisä-sentit ei olisi pahitteeksi. Itsellä on ikää 23 vuotta, joten luonnollinen kasvu on jo ohi. Tuote kuvauksissa mainittiin myös, että ympäryskin voi kasvaa n. 1 cm. En kuitenkaan tajua, miten pidennyslaite voi vaikuttaa paksuuteen? En luota pillereihin tai kirurgisiin toimenpiteisiin, joten jos 160€ arvoisella CE - hyväksytyllä vetolaitteella voisi saada edes pari senttiä lisää pituutta, niin itseluottamus kasvaisi. Kasvu on kuulemma hidasta, mutta ymmärtäähän sen kun se tapahtuu solutasolla kudoksissa.
Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä menetelmästä? Ja vaikuttaako se peniksen toimivuuteen, muotoon ja esim. virtsaputken kuntoon?

19

7393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Venyttelijä

      Kokemusta on kolmesta eri venytyslaitteesta ja venyttelyä on takana jo kuusi vuotta. Paksuutta ei lisää pätkääkään, sen voit unohtaa. Erektiopituus ei näytä lisääntyneen, mutta lepopituus on lisääntynyt tässä ajassa reilulla sentillä.

      Olen myös pumppaillut paljon mutta niiden vaikutus haihtuu muutamassa tunnissa pois. Mutta jos pumppailet juuri ennen panoa niin sitten tuntuu mukavasti turvotusta.

      • rerrtet

        Toisin sanottuna rahan ja ajan haaskausta


    • 20cm

      Käsin venyttelemällä pituus on kasvanut pari senttiä ja ympärysmitta puoli senttiä. Penis on samalla selvästi suoristunut.

      Aikaa on mennyt muutama vuosi.

    • abbacd

      Itse olen joskus käyttänyt Andropenis-vetolaitetta ja täytyy todeta, että turha ostos, sillä käyttö on TODELLA hankalaa, eikä tuloksiakaan tule. Pakolla pidin sitä epämukavaa vetolaitetta pari tuntia päivässä 5 kuukauden ajan, mutta tuloksena oli vain pieni lepopituuden kasvu. Uskon kyllä, että vetohoidolla voi saada huomattaviakin tuloksia, mutta se vaatii niin paljon aikaa, kärsivällisyyttä ja kivunsietoa, ettei tavallisella miehellä motivaatio riitä.

      Penispumppu taas on paljon parempi ratkaisu niin pituuden kuin paksuudenkin saamiseen. Tulee vain ostaa oikean kokoinen pumppu (etenkin sylinterin halkaisijalta!) ja sitten vain pumppailla joka päivä. Merkittäviä tuloksia alkaa tulemaan noin kahden kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Lisäksi pumppaaminen tuntuu miellyttävältä :)

      Tilaa siis sopivan kokoinen pumppu, donitsi-tiiviste ja jokin penisvoide (esim. Penis XXL creme on hyvä). Alat pumppaamaan 20 minuuttia päivittäin niin, että jaksollisesti nostat alipaineen sopivalle voimakkuudelle ja sitten vapautat paineen, sillä tuollainen jaksollinen paine ylös-alas on tehokkain tapa stimuloida kasvua. Pitkäaikainen alipaineen ylläpito taas hidastaa kehitystä ja saa vain liiallisen nesteen kertymään esinahkaan.

      Itsellä on vehje kasvanut kolmessa vuodessa noin 4 cm ja paksuus on sellainen, että sormet saa juuri ja juuri kalun ympäri. Suosittelen pumppaamista!

      • 911

        Tosiaan venytyslaitetta pitäisi pitää aikakin 8h päivässä kuukausien ajan, että pituuden kasvua voi edes odottaa. Nykyään on tullut uudenpia laitteita kuin tämä andromedical kuten penimaster pro ja phallosan forte jossa haitallinen silmukkakiinnitys on korvattu vakuumiin perustuvalla kiinnityksellä joka mielestäni turvallisempi ja miellyttävämpi käyttää, tosin tässäkin on ongelmansa. Lisätietoa löytyy ainakin googlella, youtubesta ja pegym forumilta.

        Kysymyksiä vielä pumpun käytöstä.

        - Pumppaatko siis joka päivä ilman välipäiviä ja jos olet ollut pumppaamatta pidempiä aikoja onko koko pysynyt silloinkin samana?
        - Sanoit, että pumppaat painetta ylös-alas. Kuinka kauan annat olla paineen ylhäällä ja kuinka kauan alhaalla.
        - Mistä tiedät, että paine on sopiva ja turvallinen, onko pumpussa painemittari?
        - Oletko huomannut mitään negatiivia vaikutuksia esim. Tuntoherkyyteen, erektiokovuuteen ym?! Mitä lukenut niin ainakin liian pitkään liian kovalla paineella voi saada vahinkoa aikaan.


      • abbacd

        - Koitan pumpata 6 päivänä viikossa. Jos on sinkkuna, niin lepopäivänä kannattaa runkata kunnolla ja monta kertaa. Liiallinen masturbointi hidastaa kehitystä, joten kannattaa laueta vain 1-2 päivänä viikossa. Kun pidättyy masturboimasta, niin testosteronitasot nousevat ja ovat korkeimmillaan noin viikon selibaatin jälkeen.

        - Itse harrastan ns. hydropumppausta, eli minulla on sylinteri, donitsi-tiiviste, laadukas saksipumppu, ja sitten kaadan sylinteriin noin desin kuumaa vettä ennen kuin alan pumppaamaan. Tavallisella ilmapumpulla voi olla hankalaa saada alipainetta pysymään, mutta omalla systeemillä voi alipaineen laskea vaikka nollatasolle ilman, että pumppaussessio menee plörinäks. Nostan siis hitaasti alipaineen kohti "maksimia" (tämä täytyy itse tunnustella, mutta mitään kipua ei saa tuntua. Eli miellyttävän voimakas puristus) ja annan sitten olla noin 30 sekuntia korkealla tasolla. Sitten päästän alipaineet pois ja annan olla noin 10 sekuntia, ja tämä on hyväksi verenkierron kannalta, sillä uusi happirikas veri on kudoksille tärkeää. Lisäksi kiveksille tulee kohdistua mahdollisimman vähän painetta ja happivajetta!

        - Oikean painetason oppii kokemuksen kautta, ja mikä sen parempi tapa kuin aloittaa matalalla alipaineella. Aloittajalla punaiset pisteet (vaurioituneet pintaverisuonet) kuuluvat asiaan, kun penis tottuu paineeseen, mutta sinertävät mustelmat ovat merkki siitä, että painetta on liikaa. Myös lymfaattisen nesteen kertyminen varteen ja esinahkaan on merkki siitä, että liian kovaa painetta on käytetty. Sillä, että penis on pumppauksen jälkeen nesteestä turvonnut "lötkö", ei ole mitään tekemistä todellisen kasvun kanssa, joten liiallista nesteen kertymistä tulee välttää. Kun kokemus karttuu, niin samalla penis kestää kovempaa alipainetta, eikä mitään sivuoireita enää esiinny.

        - Itselle ei ole tullut mitään ongelmia. Tosin alkuaikoina, kun käytin ilmapumppua liian pitkiä aikoja tai liian kovalla paineella, niin silloin tietysti erektio kärsi. Nykyään penis on suonikas, erektiot ovat kovia ja joka aamu on herätessä seisokki (terveen merkki!). Tuntoherkkyys on muuttunut siten, että nykyään ei laukea yhtä nopeasti, mutta orgasmit ovat aivan yhtä voimakkaita kuten ennenkin.

        - Pumpatessa kannattaa myös venyttää penistä vetämällä välillä sylinteriä ulospäin, sillä tällainen venytys vaikuttaa etenkin penistä kannatteleviin ligamentteihin. pelkästään ligamenttien venyminen voi kasvattaa pituutta 1-2 cm. Aloittajalla ligamenttien venyminen ja peniksen verenkierron parantuminen voi tuoda aluksi nopeasti tuloksia, mutta sitten kehitys hidastuu. Tärkeää on motivaatio, sillä peniskasvu ei tapahdu yhdessä yössä. Saavutetut tulokset ovat 100% pysyviä, jos ylläpitona pumppaa esim. yhden kerran viikkossa.


    • 911

      Kiitos hyvästä vastauksesta!
      Itsellä ei ole juuri mitään tietoa pumpuista mutta tarkoitus kokeilla kun lisää paksuutta pitäisi saada jota venytyslaitteilla tai käsin venyttelyllä ei juurikaan saa.

      Mitä mitä pumppua tarkalleen ottaen käytät tai onko suositella joitain hyväksi havaittua mallia?
      Mikä näiden vesipumppujen etu on verrattuna perinteisiin ilmapumppuihin ja tekeekö näillä ilmapumpuilla mitään?

      Osassa perinteisistä pumpuista on painemittari mitä vesipumpuista puuttuu josta pystyy näkemään ettei painetta tule vahingossa liikaa. Mitä lukenut PE foorumeilta niin jotain nyrkkisääntöjä on ilmeisesti olemassa paineen osalta mitä pidetään turvallisena.

      Sanoit, että nykyään laukeminen kestää kauemmin kuin ennen. Luuletko, että tuntoherkkyys on hieman heikentynyt vai kestävyyttä tullut lisää jotenkin muuta kautta? En tahdo todellakaan jeesustella mutta turvallisuus mulla menee kaiken edelle.

      • abbacd

        En halua erityisemmin mainostaa, mutta kannattaa siis hankkia donitsi-tiiviste ja kunnon saksipumppu:
        http://www.pikkutuhma.com/product_details.php?p=85
        http://www.pikkutuhma.com/product_details.php?p=7580

        Sitten tulee ostaa jokin tavallinen penispumppu, jonka sylinteri on sopivan kokoinen verrattuna omaan kaluun. Erityisesti halkaisijan tulee olla tarpeeksi pieni, ettei alipaine vuoda ulos. Sylinteristä kannattaa myös leikata, esim. rautasahalla, putken sulla oleva levike pois, jolloin donitsi-tiiviste istuu paremmin. Sitten vain kytkee saksipumpun ja donitsin sylinteriin ja huippulaadukas sekä kestävä penispuppu on valmis. Kun penis hitaasti kehittyy ja suurenee, niin luonnollisesti siirrytään käyttämään suurempaa sylinteriä.

        Ennen kuin alkaa pumppaamaan, niin kannattaa esilämmittelynä pitää luonnollista erektiota pari minuuttia. Tämän jälkeen kaadetaan noin 1-2 desiä kuumaa vettä sylinterin sisään (kuumuus auttaa kudoksia venymään). Sitten vain työnnetään puolijäykän kalun tiivisteestä sisään ja aletaan pumppaamaan. Jos haluaa, niin veden joukkoon voi laittaa muutaman pisaran tavallista ruokaöljyä, joka vähentää entisestään mahdollista kitkaa sekä on myös hyväksi peniksen iholle. Jos saksipumpun sisään menee vettä, niin siitä ei ole mitään haittaa. Kun välillä alipaineen laskee pois, niin samalla kannattaa sormilla painaa kivespussin ihoa alaspäin, jolloin mahdollisesti sylinteriin imeytynyt iho tulee ulos (eli vain peniksen varren kuuluu olla alipaineessa). Pumppusession jälkeen donitsi-tiiviste ja sylinteri pestään huolellisesti. Verenkiertoa edistävää penisvoidetta kannattaa levittää erityisesti terskan alueelle.

        Vesipumpuissa, kuten Bathmate, on hyötynä se, että vesi tuntuu HUOMATTAVASTI miellyttävämältä kuin pelkkä ilma. Pumppaaminen veden kanssa on siis täysin kivutonta. Lisäksi Bathmatella alipainetta ei edes saa liian suureksi. Toisekseen vesi ei puristu kasaan, toisin kuin tavallinen ilma. Kun ilma puristuu normaalissa penispumpussa, niin se aiheuttaa alipaineen nousun, jolloin sopivan painetason ylläpitäminen on vaikeaa, josta taas voi seurata suurempi lymfaattisen nesteen kertyminen ihon alle. Vesipumppaamisessa siis nestettä kertyy huomattavasti vähemmän, kunhan vain pitää ajan ja alipaineen maltillisena.

        Peniksen pituus ja leveys kannattaa mitata huolellisesti ennen kuin aloittaa pumppaamisharrastusta, sillä hitaan kehityksen havaitseminen silmällä on vaikeaa. Lisäksi mittauksia kannattaa tehdä vain kerran kuussa, ettei menetä motivaatiota. Kahden kuukauden päivittäisen harjoittelun jälkeen pituus ja eritysesti paksuun ovat kasvaneet huomattavasti. Se paljonko lopulta kasvaa on yksilökohtaista, mutta joka tapaukseessa puhutaan useista senteistä.

        Omalla kohdalla tuntoherkkyys on normaali, ja ennen vain laukesin todella nopeasti. Orgasmit ovat itse asiassa voimakkaampia, koska suurempi penis ottaa enemmän kontaktia.


      • 911
        abbacd kirjoitti:

        En halua erityisemmin mainostaa, mutta kannattaa siis hankkia donitsi-tiiviste ja kunnon saksipumppu:
        http://www.pikkutuhma.com/product_details.php?p=85
        http://www.pikkutuhma.com/product_details.php?p=7580

        Sitten tulee ostaa jokin tavallinen penispumppu, jonka sylinteri on sopivan kokoinen verrattuna omaan kaluun. Erityisesti halkaisijan tulee olla tarpeeksi pieni, ettei alipaine vuoda ulos. Sylinteristä kannattaa myös leikata, esim. rautasahalla, putken sulla oleva levike pois, jolloin donitsi-tiiviste istuu paremmin. Sitten vain kytkee saksipumpun ja donitsin sylinteriin ja huippulaadukas sekä kestävä penispuppu on valmis. Kun penis hitaasti kehittyy ja suurenee, niin luonnollisesti siirrytään käyttämään suurempaa sylinteriä.

        Ennen kuin alkaa pumppaamaan, niin kannattaa esilämmittelynä pitää luonnollista erektiota pari minuuttia. Tämän jälkeen kaadetaan noin 1-2 desiä kuumaa vettä sylinterin sisään (kuumuus auttaa kudoksia venymään). Sitten vain työnnetään puolijäykän kalun tiivisteestä sisään ja aletaan pumppaamaan. Jos haluaa, niin veden joukkoon voi laittaa muutaman pisaran tavallista ruokaöljyä, joka vähentää entisestään mahdollista kitkaa sekä on myös hyväksi peniksen iholle. Jos saksipumpun sisään menee vettä, niin siitä ei ole mitään haittaa. Kun välillä alipaineen laskee pois, niin samalla kannattaa sormilla painaa kivespussin ihoa alaspäin, jolloin mahdollisesti sylinteriin imeytynyt iho tulee ulos (eli vain peniksen varren kuuluu olla alipaineessa). Pumppusession jälkeen donitsi-tiiviste ja sylinteri pestään huolellisesti. Verenkiertoa edistävää penisvoidetta kannattaa levittää erityisesti terskan alueelle.

        Vesipumpuissa, kuten Bathmate, on hyötynä se, että vesi tuntuu HUOMATTAVASTI miellyttävämältä kuin pelkkä ilma. Pumppaaminen veden kanssa on siis täysin kivutonta. Lisäksi Bathmatella alipainetta ei edes saa liian suureksi. Toisekseen vesi ei puristu kasaan, toisin kuin tavallinen ilma. Kun ilma puristuu normaalissa penispumpussa, niin se aiheuttaa alipaineen nousun, jolloin sopivan painetason ylläpitäminen on vaikeaa, josta taas voi seurata suurempi lymfaattisen nesteen kertyminen ihon alle. Vesipumppaamisessa siis nestettä kertyy huomattavasti vähemmän, kunhan vain pitää ajan ja alipaineen maltillisena.

        Peniksen pituus ja leveys kannattaa mitata huolellisesti ennen kuin aloittaa pumppaamisharrastusta, sillä hitaan kehityksen havaitseminen silmällä on vaikeaa. Lisäksi mittauksia kannattaa tehdä vain kerran kuussa, ettei menetä motivaatiota. Kahden kuukauden päivittäisen harjoittelun jälkeen pituus ja eritysesti paksuun ovat kasvaneet huomattavasti. Se paljonko lopulta kasvaa on yksilökohtaista, mutta joka tapaukseessa puhutaan useista senteistä.

        Omalla kohdalla tuntoherkkyys on normaali, ja ennen vain laukesin todella nopeasti. Orgasmit ovat itse asiassa voimakkaampia, koska suurempi penis ottaa enemmän kontaktia.

        Kiitos taas yksityiskohtaisesta vastauksesta!

        Mitä mieltä tästä linkin pumpusta jossa on painemittari?
        http://www.pikkutuhma.com/product_details.php?p=73

        Soveltuuko samaan käyttöön josta kerroit viesteissä?
        Vaikuttaa laadukkaalta pumpulta mutta toimiiko jos käyttää veden kanssa?
        Painemittari olisi mielestäni hyvä siitä, että pystyy varmasti turvallisissa paineissa ja paineen määrää on helppo kontroloida. Extenderissä oli myös välillä hiukan vaikea arvioida kuinka kova vastus kohdistuu.
        Kipu on tosin yleensä aina hyvä mittari kun kudokset on liian kovilla.

        Oletko ihan itse oppinut tekniikat vai tuleeko luettua jotain foorumia thunders place, pegym ym?


      • abbacd

        Tuo on pumppu ei kestä vettä. Lisäksi alipaineen vapauttaminen tapahtuu sylinterissä olevan reiän kautta, joten joudut pumpatessa painamaan esim. peukalolla reiän tukkoon. Eli tuossa ylihintaisessa pumpussa ei ole normaalia jousiventtiiliä. En suosittele.

        Vaikka painemittari tuntuu aluksi hyvältä ajatukselta, niin käytännössä pumppaaminen tapahtuu oman tuntuman kautta. Kun aloittaa matalalla ja miellyttävällä alipaineella ja esim. 10 minuutin treeneillä, niin mitään ongelmia ei voi ilmetä. Peniksen punotus session jälkeen on normaalia, mutta tummat mustelmat ovat merkki liiasta paineesta. Ja vaikka vahingossa treenaisikin liian kovalla paineella ja saisi mustelmia, niin se on vaaratonta ja iho elpyy parissa päivässä. Vasta useita kymmeniä minuutteja pidetty yhtäjaksoinen kivuliaan voimakas alipaine voi aiheuttaa pitkäaikaisia tai jopa pysyviä vaurioita.

        Olen tutustunut tähän asiaan lukemalla eri foorumien viestiketjuja sekä itse kokeilemalla. Useimmat pumppaajat treenaavat tavallisilla ilmapumpuilla staattisesti 10-20 minuuttia kerrallaan (ei siis syklisesti paine ylös-alas), jolloin tulokset jäävät heikoiksi ja erektion laatukin kärsii.


      • Hohhoijjakkaaaaa

        Paljon helpommalla saat hankittu itsellesi katseenkestävän kropan, usko tai älä, pelkkä pumpulla saavutettu kullin turvotus ei vois vähempää kiinnostaa naisväkeä, jos muu kroppa & habitus on kuin petolinnun perse...


      • 911
        abbacd kirjoitti:

        Tuo on pumppu ei kestä vettä. Lisäksi alipaineen vapauttaminen tapahtuu sylinterissä olevan reiän kautta, joten joudut pumpatessa painamaan esim. peukalolla reiän tukkoon. Eli tuossa ylihintaisessa pumpussa ei ole normaalia jousiventtiiliä. En suosittele.

        Vaikka painemittari tuntuu aluksi hyvältä ajatukselta, niin käytännössä pumppaaminen tapahtuu oman tuntuman kautta. Kun aloittaa matalalla ja miellyttävällä alipaineella ja esim. 10 minuutin treeneillä, niin mitään ongelmia ei voi ilmetä. Peniksen punotus session jälkeen on normaalia, mutta tummat mustelmat ovat merkki liiasta paineesta. Ja vaikka vahingossa treenaisikin liian kovalla paineella ja saisi mustelmia, niin se on vaaratonta ja iho elpyy parissa päivässä. Vasta useita kymmeniä minuutteja pidetty yhtäjaksoinen kivuliaan voimakas alipaine voi aiheuttaa pitkäaikaisia tai jopa pysyviä vaurioita.

        Olen tutustunut tähän asiaan lukemalla eri foorumien viestiketjuja sekä itse kokeilemalla. Useimmat pumppaajat treenaavat tavallisilla ilmapumpuilla staattisesti 10-20 minuuttia kerrallaan (ei siis syklisesti paine ylös-alas), jolloin tulokset jäävät heikoiksi ja erektion laatukin kärsii.

        Menee kyllä kokeiluun suosittelemasi pumppu.Tällä hetkellä ei tosin ole yksityisyyttä tarpeeksi siihen.

        Kuinka usein suosittelet aloittajaa treenaamaan, että tuloksia voi tulla? Alussa ei varmaan kannata 6 kertaa viikko pumpata, että tottuu pumppaukseen.
        Sanoit, että pumppaat 6 kertaa viikossa, eikö tämä ole aika usein jos vertaa kuntosaliharjoitteluun missä vaaditaan lepopäiviä jolloin keho ehtii korjata lihasvauriot ja liika treeni voi saada aikaa ylirasitusta joka voi pysäyttää kehityksen.
        Ilmeisesti tämä toimii sulla kun kehitystä on tullut hyvin.
        Penis on paisuvaiskudosta mutta hiukan sama periaate kuitenkin kun salitreenissä.


      • abbacd
        911 kirjoitti:

        Menee kyllä kokeiluun suosittelemasi pumppu.Tällä hetkellä ei tosin ole yksityisyyttä tarpeeksi siihen.

        Kuinka usein suosittelet aloittajaa treenaamaan, että tuloksia voi tulla? Alussa ei varmaan kannata 6 kertaa viikko pumpata, että tottuu pumppaukseen.
        Sanoit, että pumppaat 6 kertaa viikossa, eikö tämä ole aika usein jos vertaa kuntosaliharjoitteluun missä vaaditaan lepopäiviä jolloin keho ehtii korjata lihasvauriot ja liika treeni voi saada aikaa ylirasitusta joka voi pysäyttää kehityksen.
        Ilmeisesti tämä toimii sulla kun kehitystä on tullut hyvin.
        Penis on paisuvaiskudosta mutta hiukan sama periaate kuitenkin kun salitreenissä.

        Aluksi aikaa kuluu siihen, että totuttelee pumpun käyttöä. Kun siirtyy kunnon treeniin, niin 20 minuuttia tuntuu todella lyhyeltä ajalta, etenkin kun alipaineen päästää noin minuutin väliajoin pois. Tuloksia saa varmasti, jos pumppaa esim. joka toinen päivä, ja joka tapauksessa tärkeintä on säännöllinen käyttö.

        Penis tottuu treeniin nopeasti, mutta jos on kireä esinahka, niin se saattaa hidastaa kehitystä, kun terskan alapuolelle tulee ns. pullonkaula. Tällöin kannattaa venyttää esinahkaa sormilla esim. suihkussa ollessa.

        Menestystä treeneihin!


    • NainenisollaNllä

      Näin vanhempana naisena en voi muuta kuin päivitellä miesten epävarmuutta siittimensä koosta. kaikki kelpaa jos osaa yhdynnässä tietyt kikat miten pääsee naisen herkille alueille vaikka pienelläkin vehkeellä :-) Unohtakaa kaikki typerät vetokikat, voi jeesös sentään...

      • PumpActionPimp

        Naiset ovat aina nauraneet miehille joilla on pieni penis. Koska on viimeksi nainen kehunut pienen peniksen omaavaa miestä? Ei koskaan.

        Mikä on se ensimmäinen asia jolla esimerkiksi ulkomaalaisten miesten kanssa irtosuhteita harrastavat suomalaisnaiset leveilevät suomalaisille miehille?

        "Ulkomaalaiset miehet ovat isokullisia ja ne jaksaa sängyssä pitempään" on se yleisin kommentti jonka suomalainen nainen lausuu ulkomaalaisista miehistä.

        Pumpulla saa juuri tuon mitä naiset arvostavat. Penikseen isomman ja lihaksikkaamman ulkonäön sekä lisää kestävyyttä sängyssä.

        Olet joo vanhempi nainen ja omaat elämänkokemusta senverran ettei sinulle välttämättä tämä asia merkitse enää mitään, mutta ota huomioon että tämänpäivän nuoret suomalaiset naiset ovat äärettömän pinnallisia ja he vaativat miehiltä erittäin paljon.

        Tämänpäivän nuorilla naisilla on niin kovat vaatimukset että siinä jää monet ihan normaalimittaiset miehet täysin jalkoihin ja kun maahan tuppaa vielä ulkomailta pelkkiä yli kaksikymppisiä miehiä lisäämään kilpailua naisista, niin siinä on moni ihan kunnollinenkin mies täysin ulkopuolisen roolissa.


    • NainenisollaNllä

      P.s. En voisi olla miehen kanssa ihan helposti joka myöntäisi että käyttää Viagraa (50v tai alle), se on jotenkin…en osaa selittää. Jos ei seiso niin pistetään seisomaan ja jos ei vieläkään, ei kiirettä. Ymmärrän, jos on sairaus tai ikä (yli 60 v?) joka estää erektion mutta nuoremmalla…no way.

      • Niiijjuusstiisa

        Et ymmärrä miehiä. ELI ET YMMÄRRÄ, JOS HE SINUA NAIDESSAAN TARVITSEVAT VIAGRAA?


      • miesisollaillä

        Voitko olla niin ruma ja pillusi niin karvainen ja haiseva että he tarvitsevat viagraa?
        Mieti sitä lehmä!


      • pohjallaeihyvää
        miesisollaillä kirjoitti:

        Voitko olla niin ruma ja pillusi niin karvainen ja haiseva että he tarvitsevat viagraa?
        Mieti sitä lehmä!

        Jättäkää herjaukset. Nainen puhui ihan asiaa näkökulmastaan. Ottakaa myös huomioon, että ne herkimmät alueet ovat vaginan ensimmäisten senttien alueella ja pohjalla on aika tunnotonta ja väljää. On tosin niitä harvoja naisia jotka voinat ottaa pitkän kullin pohjaan asti ja saada hyvät kohdunsuun orkut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      82
      3560
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3344
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3129
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1981
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      147
      1545
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1311
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1302
    Aihe