Maapallon ekologia on vuorosuhdanteista. News2000

vihalintu

Ei voi ajatella, että Sahara on silloisten sivilisaatioiden tuhoa, että sivilisaatiot kuluttivat luonnonvaroja loppuun ja on maailman loppu. Sivilisaatiot kuluttivat luonnon varoja kyllä, mutta siten, miten tähdistöt ovat tarkasti määrittäneet.

Ihmisen evoluution determinoituneisuus johtuu Kosmoksen vaikutuksesta, koska Maa on Kosmoksen sisar.

Maapallon vuorosuhdanteinen ekologia on sellaista, että magneettikenttä muuttuu, maapallo liikkuu paitsi totutetun monisärmäisesti, myös hitaasti vaihten kaiken, itsensä. Etelä-Afrikasta tulee lumista ehkä, Suomesta tulee leutoa ym.

Maanviljeljuksessä on tietoa, että parin vuoden viljelyn jälkeen on hyvää jättää maa lepäämään. Sama tilanne on Globaalisesti. Sahara on "viljelty" ja Maa Äiti siirtyy eteenpäin, jotta maa muokkautuisi lisää, tulivuoret toisivat ravinteita ym. Maapallo on itseään säätävä. Se ei kuole, paitsi silloin kun on aika, mutta ei ihan kohta vielä.

Maapallon ilmastot ovat siis viljelymaan asteita: jäätynyt talvi, leuto, ravinteikas maa, kuuma ja kuollut aavikko, josta jatkuu uusi keirros.

Maa kääntyy luonnonkatastroofien mukana. Tätä on jatkunut miljoonia vuosia, joten ei mitään uutta tällä saralla, kunhan saamme ihmisen kulttuuria tasapainoon turvallisesti muutoksissa.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vihalintu

      Ihmisen evoluution vuorosuhdanteet ovat ympäripyöreät kanssa.
      Rotu laimenee ympäristön vaikutuksilla. Mustaihoinen vaalentuu kuten afroamerikkalainen. Kehon ikä laimenee sielun ikään. Joskus lapsi on vanhus, hänessä on voimaa ja vanhaa elämän kokemusta. Joskus vanhus on kuin pieni lapsi, joka ei ole koskaan kokenut vanhuutta aiemmin ja hän itkee kuolemaa ja pelkää ja kun kuolee, niin on hukassa, koska ei tiedä mitä tapahtuu. Keskivertaisesti Pohjoinen on nuorta ja Etelä ehkäpä vanhaa. Sen todistaa kulttuurievoluutio, sillä tulimme Afrikasta. kenties olemme edelleen samaa sielua niistä ajoista, sillä tulimme Maahan yhdessä ja viemme oman evoluutiomme loppuun yhdessä, vaikka loputtomien mullistusten kautta kun sielu kehittyy eteenpäin ja keho eteenpäin. Kaksijakautuneisuus tarkoittaas sitä, että tuntee, että kehon evoluutio on kulkenut tiettyä matkaa, sillä jokaisen suvun historia on ainutlaatuinen, biologisesti omaa ja on iskostunut kehon tietoon. Jokainen tuntee kehollaan mistä on tullut, mitä on. Geenit ovat kehon muisti.
      Siten sielun evoluutio on ihan oma lukunsa. Siten ihmisten tieteessä kulkee samaa rataa kaksi suuntausta: henkinen ja fyysinen. Länsimainen tiede tutkii paljon fysiikkaa. Henkinen tiede on ollut suosiossa pitkään Kalojen aikana, koska Kalojen planeetta Neptunus on henkinen planeetta, joka hoitaa spirituaalista puolta. Sielun tietoisuus ja muisti kaikista sen inkarnaatioista on saavutettavissa rankalla duunilla. Idässä "toimettomille" annettiin arvoa Pyhinä miehinä, he opettivat elämän taitoja, sielun tiedettä muille. Nykyisin materialistinen tiede tahtoo sulkea pois sieluoppia, sanomalla että "jumalaa ei ole ja pseudotieteet ovat humpukkia". Näin Länsi ei osaa selittää itselleen esimerkiksi sitä, että miksi ihmeessä Työvoimatoimistossa on erittäin runsas työttömien luku!!? Miksi ihmeessä ihmiset eivät löydä työpaikkoja!! Ovatko he laiskoja!!! Kyvyttömiä!! Tyhmiä? Nuoret tytöt ovat ihmeessään kun näkevät parrakkaan haisevan työttömän, että hyi sinua perkele, mene pois!! Tämä kertoo erittäin rajoittuneesta henkisestä kapasiteetistä, jota näemme Hollywood kaltaisesten hömppöjen ilotulitteena. Kuten on todettu, Työvoimatoimisto ei ymmärrä vielä suuren työttömyysluvun aitoa työkuvaa. Henkisesti valpas työtön tekee oikesti rankasti duunia sielun tasolla. Se taso on ikuinen, eikä ole helpommasta päästä. Saavutuksen tulokset heijastuvat ympäristöön, josta tiedemiehet saavat oivalluksia. Ja tästä työttömien sielun vapaaehtoisesta tutkimuksesta valtion pitää maksaa työttömille kunnollista palkkausta juuri siitä, että "eivät tee niin sanotusti mitään". Olkoot vaikka psyykkisesti epätasapainossa tai muulla tavoin rajallisia, mutta pointti on se, että he tutkivat elämää toiselta kantilta ja heidän panoksensa on tärkeä. Vastavalmistunut yliopistokandidaatti on ilkeä nuori, joka haluaa hoitaa kaikki pois nopeasti vaivattomasti (kuten minäkin jossakin vaiheessa), mutta eipä työttömiä poista väkipakolla. Sama asia on EU:ssa ja jokaisessa maassa: suuri määrä toimettomia - vaikkaan, vaikka heitä piilotetaan erilaisten asemien, tapojen ja nimikkeiden alle pois julkisuudesta. Lännen materialismin on hyväksyttävää henkisen tien polkua viralliseksi yliopistoksi. Taiteesta on pakosta tullut henkisyyden taistelija. Valtio ei voi perustella itsellee millään tavoin miksi taidekouluja pitää sulkea ja taideammattia lopettaa. Miksi pitäisi? Sehän puhuu sen puolesta, että valtio on köyhää. Horoskooppissa jälleen kerran, toiset ovat henkisiä ja toiset materialistisia.

      Sukupuoli laimenee mihin? Ja yhteiskunta asema laimenee, että mikään ole objektiivisen ikuisen stabiilia.

      ------------------------------------------------------------------------------

      NEPTUNUS



      Symbolisoi

      Kollektiivisuutta, mystiikkaa. Valtamerta. Sekasortoa. Huumausaineita.

      Myönteisiä ominaisuuksia

      Notkeus, vastaanottavaisuus, sisäinen näkemys, antaumuksellisuus, henkinen kehittyminen.

      Kielteisiä ominaisuuksia

      Älyllinen hitaus, pakkomielteet, fatalismi, alttius vaikutteille. Sairaalloisuus, taipumus petkuttamiseen. Helposti huumausaineisiin sortuva.


      Sopivat ammatit

      Kaikki ammatit jotka vaativat uhrautumista: sairaanhoitaja, holhooja, taiteilija, runoilija.

      Ruumiinosat

      Aivoelimet

      Väri

      Indigonsininen

      Metalli

      Palladium

      Jalokivi

      Safiiri

      Eläinradan horoskooppi

      Kalat

      Huone

      12

      Erityispiirteet

      feminiininen planeetta, negatiivinen ja kostea.

    • vihalintu

      Päihteiden ja kovien huumeiden käyttö ei ole myöskään yksiselitteistä. Maa Äiti tuottaa luonnolliseti päihtävää. Mikä funktio on niillä?

      Lasten suojelu on ajoittain niin tiukka, että hatut lentää päästä. Kun joku vanhempi päättää käyttää päihtävää, niin tyhmä Suomi heti koputtaa oveen. Päihteiden historiassa on kuvattu aika selkeästi, että koko ihmisyys on täyspäihtynyt alkuajoista lähtien. Kun sanoo, että ei käytä päihteitä, niin jossakin vaiheessa jokainen käyttää, vaikka ei käyttäisi.

      Pointti on se, että ei pidä varastaa lapsia helpoin perustein. Kotihoito on tärkeämpi kuin huostaanotto. Pitää tukea koko perhettä, eikä paloitella heitä ja haudata elävältä. Tämä biologinen murha tuntuu rankemmalta henkiselle ihmiselle kuin täyspäivämaterialistille, jolle elämän loppuminen loppuu sydämen tykytykseen. Materialistilla on oikeutusta lopettaa elämä koska materialisti on johtaja. Kyse on auktoriteetista ja asemansa väärinkäytöstä. Tyhmä johtaja, todennäköiseti nuori sielu, on idiootti ja yhteiskunta etsii lisää idiootteja, jotka ovat hyviä logiikassa ja siten toimivat yhteskunnan palikoina edistäen tieteen pyrkimyksiä. Tieteen korkein pyrkimys on Avaruusseikkalu 2000, mikä oikeastaan menee yksi yhteen henkisen tien pyrkimysten kanssa - tietää mitä taivaan tuolla puolen löytyy, sen ohella, että mitä kotipuolelta löytyy.

      Herää Suomi kotihoitoon. Eipä päihteiden käyttö ole maailmanloppu.

      Mielenkiintoista mihin suuntaan maailma kehittyy, vaikka ylipaino on edelleen päihteiden käytöllä, kuten koko historia todistaa. Mistä sitten perheitä syytetään. Ei varmaan siitä, mitä ovat tehneet, vaan siitä, ketkä he ovat - alempiarvoisia, köyhiä, erilaisia, vankeja, koekaniineja, vihattuja, etnoja, tuntemattomia, vieraita, ymmärtämmättömiä. Jos ovat ymmärtämättömiä, niin kannattaa puhua niin paljon omasta itsestään kuin sielua riittää, jotta tieto kulkisi perille ja sorto loppuu. Tiedon puute aiheuttaa uteliaisuutta, joka ilmenee tavalla, että toisia alistetaan, jotta saadaan lypsettyä tietoa. Puhuminen on kaiken alku ja juuri. Kannattaa puhua ensin ja vasta sitten toimia. Puhuminen ei tarkoita yliloogista lässyttämistä, vaan vapaata omana itsenään olemista. Puhut siten, miten osaat, miten tahdot, miten voit. Tämä olet sinä itse. Tämä ei ole kukaan muu. Korkeakoulutus asetti meille mallit, joita seuraamme, mutta todellinen asia, johon koulutuskin tähtää on se, että IHMINEN ON OMA ITSE, vaikka hän ei olisi yhtään looginen, vaikka hän olisi tieteen suuri proffa, joka uskoo pakonomaisesti jumalaan ja rukoilee häntä kuudesti päivässä. Ole oma itsesi, puhu ja käyttäyty miten tahdon. Jos et avaa itsessäsi ilmaisuasi, jos et etsi, etkä löydä itsessäsi tapoja kuinka olla, miten sinä itse osaat olla, niin et koskaan sitten ala olla oma itsesi. Siksi välittämättä tieteestä ja logiikasta, ihmisen on oltava vain oma itse sellainen epätäydellinen, ruma, sairas, tyhmä, aito, epäonnistuja. Siinä ovat parhaat ominaisuudet itsensä oivaltamisekseen.

    • vihalintu

      ..tässä nykyisen Vesimies ajan ominaisuudet:


      Planeetta: URANUS



      Symbolisoi

      Ystäviä ja sukulaisia, odottamatonta, muodonmuutosta, edistystä.

      Myönteisiä ominaisuuksia

      Luova mielikuvitus, sisäinen näkemys, opiskelunhalu.

      Kielteisiä ominaisuuksia

      Utopistisuus, anarkisuus, nurkkakuntalaisuus, kapinallisuus, itsekeskeisyys.


      Sopivat ammatit

      Kekseliäisyyteen vetoavat ja mielikuvitukselle ja aloitekyvylle tilaa antavat ammatit. Keksijä, tekniikan ja sähköalan insinööri, sähköteknikko, mekaanikko, astrologi, lentäjä.

      Ruumiinosat

      Hermosto.

      Väri

      Malvanväri ja violetti

      Metalli

      Uraani

      Jalokivi

      Ametisti

      Eläinradan horoskooppi

      Vesimies

      Huone

      11

      Erityispiirteet

      Sähkömagneettinen planeetta, positiivinen ja kuiva.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe