Suosittelen ASX Mitsua kaikille

Positiivistaautoilua

niille, jotka tarvitsevat luotettavan menopelin niin koviin pakkasiin kuin huonoille teille. Nyt kokemusta vasta 6kk ja luottamus on jo ansaittu. Käynnistyy ilman lisälämmittimiä jopa -30 C pakkasissa (eri asia onko järkevää, mutta tarvittaessa). Hyvä ajaa ollakseen japsi. Kiihtyy ihan napakasti, ei kuitenkaan mikään tykki, mutta ei perusajossa tarvikaan. Eli suorituskyky kuin corolla luokassa, paitsi että on parempi ajaa talvella tämä ASX, kokemusta on kummastakin autosta.

Huoltohinnat näyttää olevan aika kalliit, mutta huollothan voi suorittaa muualla, tai tinkiä kauppaan , kuten minä tein. Kovassa lumipyryssäkin pärjää ilman murheita. Kaasujalan kanssa pitää olla tarkkana, jos aikoo päästä pienellä kulutuksella, kuten kaikissa autoissa, tämä ASX on tarkempi kuin toinen muunmerkkinen turboautomme-vääntö ratkaisee lopuyllisen kulutuksen...

Positiivinen yllätys Alkaen 1,3 5ov Auriksen hinnalla. Toivottavasti eivät nosta hintaa face liftin myötä, kun silloin häviää kilpailuetu mm. Qasqaihin nähden.

Oleellista on, että tämä auto on luotettava kaikissa olosuhteissa, joskin toisaalta myös ennalta arvattava, mutta sekin on vain hyvä, niin ei tule yllätyksiä missään muodossa.

8

406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TodettuON

      Jos keskimääräinen huoltohinta vaihtelee 160-400 egen välillä niin en sitä nyt vielä kovin kalliiksi luonnehtisi... Nissanin liikkeessä jo ulko-oven (korjaamon) aukaisu maksaa 400...

    • huoltaja_huolehtija

      Kannattaa se huolto teetättää ja maksaa ihan kiltisti. Takuu säilyy. Jos teetättää sen muualla, voi maahantuoja vikatilanteissa riitauttaa asian helpommin.

      Tuon 400-500 euroa olen aina varannut autoni huoltoa varten, olkoon sitten mikä merkki tahansa. Ranskalaisissa tuli vielä korjaus ja varaosamaksuja tuonkin päälle, tosin nämä ranskikset olivat hankintahinnaltaa huokeampia kuin muut merkit.

      Autoon kun sijoittaa, niin silloin se kestää ja maksaa ainakin osan kuluista takaisin.

    • 500X

      Eräällä tutulla uusi ASX ja vie lähiaikoina takuukorjaukseen, pakoputki (tai jokin) resonoi ja kuulemma kolmosvaihde hyppää kiihdytyksessä pois päältä. Itse jos nyt ostaisin tämän koko luokan maasturia, melko varmasti ostaisin 500X:n, tai ehkä sisarmalli Jeep Renegaden. Tuo Fiat 500X voitti viime vuonna autobildin vertailun, jossa oli Dacia Duster ja Mitsubishi ASX. Omat kokemukset usean vuoden kokemuksella Fiatin laadusta erittäin hyvät. Suosittelen ainakin koeajamaan Jeepin ja Fiatin. Itse tykkään niiden persoonallisesta muotoilusta ja retroyksityiskohdista, en ole kylläkään koeajanut niitä vielä, koska ei ole vielä autonvaihtotarvetta.

      • INvite

        Fiat hyvä, olen samaa mieltä. Mulla oli T-Jet 2008 todella hyvä auto ajaa ja laatu piti hyvin. Mitsusta ei pahaa sanottavaa, vaihteisto saisi olla tarkempi, jos vertaan esimerkiksi Seat ACT FR ibizan vaihteistoa, mutta kelpo auto 20 000e luokassa. Nythän noita aika rajuja vaihtotarjouksia on tullut Mitsulta, vaikka mun oma ASX on n. vuoden vanha.


    • 500X

      Tänään tuo tuttava kertoi että oli käyttänyt Mitsua tarkastuksessa, ei löytäneet mitään vaihteistosta, eli vaihteisto ok. Varmaan hyvä peli on Mitsubishi.

    • jatkossasaksalaista

      Meiltä lähtee 2011 mallinen ASX vaihtoon. Jo takuuaikana pelkkiä vikoja. Radio hävittää kanavat, kun ajat parkkihalliin, joskus aivan kehä 3 ajaessakin, takaisin eivät tule muuten kuin uudestaan hakemalla. Käyty 2 kertaa maahantuojalla, toisella kerralla sanoivat löytäneensä vian, vaihtoivat antennijalan ja piiskan, ei auttanut, maahantuoja ei myöskään suostu vaihtamaan koko kojetta. Ei toimi siis vieläkään. Muutenkin kuuluvuus on kuin jossain umpiossa soittaisi, vaikka stereoiden piti olla luokkaa paremmat, kun takakontissakin on iso bassokaiutin.

      Lämpötilan säätö 30 liian kuumaa. Sieltä vähentämällä saat kääntää 20, ennen kuin lämmöissä tapahtuu mitään eroa, siellä se sitten on talvella juuri ja juuri niin, että ei palele, mutta ei siis ole sopivakaan. Näytetty myös pari kertaa, kun takuu on, ei löydy, eli vikaa ei siis ole, ilmeisesti ominaisuus.

      Penkeissä ei ole mitään sivuttaistukea, vähän kovempaa mutkaan ajaessa, ei meinaa penkillä pysyä. (varustelutaso on keskimmäinen, eli panoraamakatto, ksenonit yms.) Ajaminen varsinkin maantiellä, rasittavaa, älytön meteli alkaa jo 80 km/h vauhdissa, olkoon kesä tai talvirenkaat kitkat tai nastat. Kulutus on kova, moottorissa 1.6 bensa, ei ole mitään alavääntöä, huudattaa saa aika rajusti, että liikkuu. 5 vaihdetta, automaattia ei saa (ainakaan 2011 bensaan.)

      Huoltohinnat, kovat, ikinä ei olla alle 400.- päästy, normi 460.- - 520.- syy kuulemma, kun tässä joutuu mm. aina avaamaan jarrut ja herkistelemään, menee kuulemma muuten jumiin 20 tkm ajossa ????

      Tilat, takana jos istuu muita kuin lapsia, ahtaat jalkatilat samoin takakontti, suht. korkea lastausaukko, mutta syvyys on olematon.

      Maalinta, jo uutena, kun autoa käytti pesussa, alkoi jäämään ruskeaa mattapintaista likaa valkoiselle maalipinnalle, ei lähtenyt käsipesussa, eikä koneen kiilto/vahapesussa, tuotakin ihmeteltiin, kun maahantuojalla käytettiin, sanoivat reteesti, että tuokaa tänne, niin pestään pois, pesiväthän ne, mutta ei tuota pintaan jäävää ruskeaa mattapintaista mitälie. Eivät luonnollisestikaan myöskään asian eteen yhtään mitään sitten tehneetkään, eikä selvitelleet.

      Auton hankimme myös siksi, koska siinä oli viiden vuoden takuu ja kun se kakkosautona (vaimon käytössä) on ollut, niin tuo takuu oli tärkeä, koska kilometrit eivät täyteen ehtineet tulla. Eli kaiken kaikkiaan huonoimpia autoja, mitä meillä on ollut koskaan.

      • Asxasx

        Melkoinen vikalista siinä sulla. Taitaa olla kyseessä se ns. maanantaikappale. Niitä löytyy joka merkistä.

        Minulla on -12 vuoden asx karvalakki bensakoneella. Ajettu 80tkm ja risat. Ei mitään vikoja. Paukkupakkasilla lähti käyntiin ja vei perille.

        On kyllä täysin totta ettei tuosta autosta oikein ole matka-autoksi; taajamanopeuksissakin pitää uraisesta tiestä etsiä se hiljaisempi väylä ajella. En käsitä miksi tuon auton äänieristykseen ei ole satsattu? Tuo on juuri se syy miksi omani menee jossakin vaiheessa vaihtoon. En tiedä onko joku keksinyt toimivaa äänieristystä tuohon?

        Maalipinta ei laadulla hurraa, mutta jos ei tuolla vuosia ajele, niin tuskinpa kerkeää "kukkaan" ihan hetkessä. Auton sivu- ja kulmaosat on kuitenkin aika hienosti muovilla suojatut.

        Vähän ristiriitainen kokonaisuus. Tosi lähellä täydellistä ja luotettavaa käyttöautoa, mutta ei kuitenkaan. Kyllä autolla pitäisi olla mukava liikkua, ei se saa koskaa olla puhdas työkone. S**tanan traktori.


      • koeajo-ajettu

        Onko saaneet tämän uuden ASX hiljaisemmaksi? Koeajoin 2012 mallin ja kylläpä kuulosti ihan traktorilta jo 80km/h nopeudessa. Vieruskaverin kanssa oli ihan turha yrittää jutella. Auto olisi sopivan kokoinen tarpeisiini mutta hiljaisempi saisi olla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe