Pelkään raiskatuksi tulemista

Flower845

Eli mulla on sellane pelko, et pelkään raiskatuks tulemista iha kauheesti. Kävelyllä tai lenkillä käyminen ulkona on välillä todella pelottavaa, koska pelkään lähes jokaisen vastaantulevan miehen raiskaavan mut. Silloin henkeäni ahdistaa ja pelonsekaiset ajatukset ja mielikuvat tunkevat mieleeni. En oikein tiedä miten tästä pelosta pääsisi eroon. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

11

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voimia70

      Etkö pysty oikeasti löytämään elämästäsi tähän mitään selitystä? On sen verran vahva ja syvälle osuva pelko kuitenkin. Raiskausten pelon lisääntyminen ei tässä päivässä ole ihme: maahanmuuttokriittiset ja suvaitsevaiset, olleessaan ääripäitä vihaavat toisiaanja se on sokaissut heitä. Ja aina kun kun toista puolustat , niin toisen pulolen uhri kokee hänen uhriuttaan väheksyttävän.

      Ehdiottomasti menet lääkäriin ja jatkat siitä katse tulevaisuuteen ja kykyihisi luottaen.

      • Syvälle osuva pelko kyllä. Mulla on lievää ahdistelua ollu ja kiusaamiskokemuksia sekä todellista luottamuspulaa ihmisiä kohtaan. Pelkään kaltoinkohdelluksi tulemista ja se voi hyvinkin juontaa juurensa kiusaamiseen. Mua kiinnostais tietää, mitä muuta voisi ajatella käydessään lenkillä ja jos vastaantulee ihmisiä? Miten pysyä jotenkin rauhallisena ja itsetunto kunnossa?


    • ihan.iisisti.nyt

      Tuo johtuu vain siitä, että olet tullut tietoiseksi asiasta, joka ei ennen koskettanut sinun elämääsi millään tavalla. Eli liika uutisointi ja niiden uutisten jatkuva seuranta ja vastaanottaminen joskus laukaisee pelkotiloja ihan päättömissäkin asioissa.
      Järjen avulla ne villiintyneet tunteet hiljennetään, järkeistämällä se mörkö, joka tuskin luuraa sentään jokaisen männyn takana lenkkipolullasi tai jokaisen vastaantulevan miehen ajatuksissa, puhumattakaan kyvystä ikinä suoriutua mistään niin väkivaltaisesta teosta yhtäkkiä vaan keskellä kirkasta päivää tai edes illallakaan, ulkona luonnossa.
      Siihen tarvitaan raivoa ja vihaa ja sellainen päättäväisyyskin, että sen kyllä aistii kaukaa ihan normaalissa valppauden tilassa jos se vastaan tulee.
      Ei sinun tarvitse pelätä.
      On hyvä olla valppaana, ihan niin kuin tähänkin asti, mutta ihmisiä ei tarvitse alkaa pelkäämään. Raiskaus on sentään aika harvinainen tapahtuma tässä maassa, siitä nyt vain uutisoidaan kovin otsikoin, koska eletään keskellä kaikenlaista kriisiä.

      • htyre

        Ei raiskaamiseen tarvita raivoa ja vihaa, vaan se on joidenkin fetissi. Tarvitaan vain kiimaa ja perverssiä asennetta.


    • hyvä-kun-kirjoitit

      Olisiko mahdollista, että kuljet paikoissa, joissa raiskaajat eivät ole. Avoimia paikkoja, jossa muita ihmisiä, eikä mitään epämääräisiä ryhmittymiä jne?
      Kyllä raiskaajia on, se on kaikille selvää. He etsivät uhrejaan yöllä kaupungissa, humalaisia jne. Tietenkin hienoa olisi sun löytää lenkkikaveri vaikka naapurista tai lähistöltä, jonka kanssa käytte yhdessä. Syynkin voi kertoa, jos kyselee lenkkikaveria. Monet naapurit ovat iloisia, kun löytävät syyn lenkkeilyyn ja tutustuvat mukaviin ihmisiin. Seuralaisia ei yleensä raiskata. Rohkeasti vaan esille ja kavereita etsimään. Se auttaa monenlaisiin sosiaalisiin asioihin. Lenkkeily on hieno asia.

      • Mä kuljen vain ns. isojen teiden varrella, enkä missään kovin syrjäisissä paikoissa. En oikein tiedä, miten naapureihin voi tutustua kun niitä niin harvoin näkee missään. Mulla on kyllä kavereita, jotka asuvat lähellä.Tykkään vaan lenkkeillä yksin, kuuntelen hyvää musaa ja pääsen sellaseen flow'hun välillä. Toi pelko vaa vähä varjostaa mun juoksemisen iloa. Pitäis keksii itelle uusia ajatusmalleja tilalle.


    • kysyjävain

      Moi!
      Tiedän ettei tämä ihan liity aiheeseen mutta mitä pidätte miestisseistä?
      Voiko nainen nauttia miehen tisseistä tai niiden hieronnasta?

    • olenolalainen

      Et kerro ikääsi.Onko mahdollista että alitajuisesti haluat seksiä mieheltä jos olet kokematon.Yrität häivyttää tuon halun luomalla pelon seksiä kohtaan
      On lunnolista olla kiimainen ja haluta saada "sitä" tyttönä
      Tarkastele asiaa tuolta kantilta toteuta kiimaasi ja pelko poistuu

    • Mulla on vähän saman typpistä. Aina kun näe jonkun vähänkään epäsiistin tia vanhannäköisen miehen, pääni alkaa toistaa kauhukuvia ja mahdollisia tapoja, jolla kyseinen mies saattaisi hyökätä. mietin aina myös kuumeisesti puolustautumiskeinoja vastaaviin tilanteisiin. on kyllä aika häiritsevää.

    • krrda

      Tietysti, jos järjellä ajatellaan, niin useimmat raiskaukset tapahtuvat sisätiloissa ja raiskaaja on useimmiten tuttu. Ns. puskaraiskaajat ovat yleensä psykopaatteja, joita on vain pieni osa väestöstä.
      Mutta tämä järkeily tuskin auttaa sinun pelkoosi. Luultavasti normaali turvallisuudentunteesi on jostain syystä kadonnut ja se vain oireilee tätä kautta. Hae apua jostain, esim. psykologilta.

    • Joskos_ottasit

      pari kaveria mukaan lenkkeilemään? Seurassa liikkuminen on mukavampaa ja harvempi puskarunkkari hyökkää useamman, edes parin, lenkkeilijän kimppuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe