Kokoomus mukana munaskuita myöten....

TotuusEsille

....Caruna-kaupoissa. "Fortum-kauppa ei nosta hintoja!"
http://www.iltalehti.fi/talous/2016020121048178_ta.shtml
No miten kävi? Kävi juuri päinvastoin!
Tämä on vakava asia. Kokoomus päästi vapaasti ahneet keinottelijat kansalaisten kukkarolle.
Kokoomuksen ohella Katainen ja Vapaavuori kaivettava esiin vastaamaan teoistaan. Vieläkö kokoomusmedia kehtaa ohittaa asian olan kohautuksella ja antaa saman touhun jatkua?!
Kyllä olis puunhalkaisuvälineellä töitä!

37

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sikamaista

      joko nyt uskotte mikä on se puolue joka kansaa kyykyttää ja kuppaa?
      selvempää esimerkkiä ei enää tarvita!

      • maalaispoika.on

        Kepu tulee ensimmäisenä mieleen. Kuppaa kansan rahat ja lahjoittaa rahat jyvien jemmaukseen. Nyt kepu yrittää repiä duunarilta vielä selkänahankin, mutta onneksi Ay laittaa hommalle stopin.


      • pyramidihuijausta
        maalaispoika.on kirjoitti:

        Kepu tulee ensimmäisenä mieleen. Kuppaa kansan rahat ja lahjoittaa rahat jyvien jemmaukseen. Nyt kepu yrittää repiä duunarilta vielä selkänahankin, mutta onneksi Ay laittaa hommalle stopin.

        kyllä kepukin, mutta kokoomus on se törkein jä härskein tavallisen kansan taskujen tyhjentäjä.


      • Siperia.opettaa

        Muistetaan hyvin, kun sähkövirkkojen myyntiä yritettiin vastustaa somessa, täällä mm. niin eiköhän tulleet laumat puoluetoimistosta huutelemaan tyypilliseen tyyliin. Sähköverkkojen myyntiä Venäjälle vastustettiin ja haluttiin pitää Suomi itsenäisenä, miten kävi, vastustajat leimattiin Pietarin trolleiksi. Se sama kaaoottinen tyhjäksi tekeminen tapahtuu aina näiltä puolueensa "värvätyiltä", vaikka kyseessä olisi oikeasti kannattavampi vaihtoehto, eikä Suomi olisi jatkuvasti kiinni roikkumassa jossakin kusiaispesän nurkassa.

        Tarvitsivatko Katainen ja Vapaavuori suuria rahoja Kreikkaan, kun pistettiin sähköverkot "lihoiksi"?

        Nyt tuli kokoomusporukalle täys muutto kavereidensa landiaan, Ahvenanmaalle. Sekin alue kehittyisi, jos sinne nämä väärää agendaa ajavat limanuljaskat ymmärtäisivät muuttaa.


      • masokisti-varmaan
        maalaispoika.on kirjoitti:

        Kepu tulee ensimmäisenä mieleen. Kuppaa kansan rahat ja lahjoittaa rahat jyvien jemmaukseen. Nyt kepu yrittää repiä duunarilta vielä selkänahankin, mutta onneksi Ay laittaa hommalle stopin.

        Käsottämätöntä on, että joku eläkeläispikkutuloinen valtion virkamies, kansakoulun käynyt , äänestää suurporvarikokoomusta....

        Omiin kenkiinsähän kuseksii vastoin ihan omaa etuaan.


      • järkeä.päähän
        masokisti-varmaan kirjoitti:

        Käsottämätöntä on, että joku eläkeläispikkutuloinen valtion virkamies, kansakoulun käynyt , äänestää suurporvarikokoomusta....

        Omiin kenkiinsähän kuseksii vastoin ihan omaa etuaan.

        näitä tyhmiä on paljon jotka eivät elä todellisuudessa.
        suostuvat vapaaehtoisesti siihen, että päästävät kokoomusroistot tulemaan tyhjentämään vähäiset varasi taskuistasi.
        pienituloisen olis jo ymmärrettävä, että kokoomus ei mitään näille anna, se ainoastaan ottaa.
        pitäisi jo viimein käsittää se, että kokoomuksen vaalivalheilla on se toinen puoli vaalien jälkeen: lupaukset olivat vain lupauksia, ei niitä ole tarkoituskaan toteuttaa.
        tämä toistuu vaaleista toisiin, ihan joka kerta.


      • mullekaikkiporvarit
        masokisti-varmaan kirjoitti:

        Käsottämätöntä on, että joku eläkeläispikkutuloinen valtion virkamies, kansakoulun käynyt , äänestää suurporvarikokoomusta....

        Omiin kenkiinsähän kuseksii vastoin ihan omaa etuaan.

        Uudet yrittäjät, he jotka vasta kokeilevat kantavatko siivet yritysmaailmassa äänestävät porvareita? Siis vieläpä paljon kouluja käyneet ( ei pitäs olla tiedosta puutetta) Eipä tainnut kannattaa.. yritys on ainakin pienentynyt yhden ihmisen yritykseksi. Ensin tietenkin niinsanotut "ilmaistyöntekijät" käytettyään ja haukuttuaan pienimmistäkin syistä. Sivusta seurannut.


      • yritystuetut

        Tuttu yrittäjänä, viittaan kommentillani siihen : )


    • KokoomusULOS

      Turha on kokoomuksen väittää, ettei Katainen ja Vapaavuori tiennyt myytyään Fortumista sähkön kantaverkon, että hinnat tulevat nousemaan.
      JOS SEN MYY ULKOMAISILLE BISNESKEINOTTELIJOILLE, ON AIVAN VARMAA ETTÄ NÄMÄ ALKAVAT TEKEMÄÄN SILLÄ TULOSTA ITSELLEEN.
      VASTUU ON KATAISEN JA VAPAAVUOREN, SIIS KOKOOMUKSEN.

      • suomenmyyjät

        Ja kokoomuksen Sasikin ulkoisti katsastuksen suomesta muuaalle , sitäkin mokaa ovat yrittäneet korjata useamman kerran- tuloksetta?


    • Käteisen.Juri

      Sehän on vain sitä ihanaa kapitalismia. Siis meidän mieleistä toimintaa.

      • 220V.persiille

        saattaa katainen saada sähkönkuluttajilta muutaman sähköiskun kun seuraavan kerran suomeen uskaltautuu....


    • työvoimapula

      Tätä tämä keskittäminen on ja sitä jatkuu niin kauan kuin on mistä keskittää!
      Carunan esimerkki on kuinka rahat siirtyvät maakunnista veroparatiiseihin ja maakunnat kuihtuu.
      Suomikin voidaan jo lukea EU:n maakunnaksi ja rahavirrat kulkee Brysseliin osakeantien myötä.
      Suomi köyhä siksi jää!

    • Taktinen-tuho

      "Carunan esimerkki on kuinka rahat siirtyvät maakunnista veroparatiiseihin ja maakunnat kuihtuu."

      Tuosta kapitalismin kehittymisestä EU:n putsatessa varallisuudesta ja työpaikosta, veivät mm. byrokraattien virat. Kaikki periferian ryöstetään tällä politiikalla ja yhteisvaluutta, eurolla. Tulee mieleen, että Usan ihailtu elittii, joka omistaa 80 % kaikesta, on putsannut maansa ja kohta koko maailman hyvin taitavasti. USA:ssa ei ole kuin vajaa satatuhatta ihmistä mm. New Yorkin maanalaisissa viemäreissä asumassa täysin kodittomina. Maassa ei ole sosiaaliturvaa, sitähän kokoomuslaiset ajavat, mm. terveyspalveluille käy niin, rikas rouva johtaa tätä hämmingin soppaa.

    • kuka.muu.vastuussa

      vapaavuori kiemurtelee vastuusta. syyllisiä ovat katainen ja vapaavuori. ennenkaikkea pääministeri katainen tekemänsä hallitusohjelman perusteella.

      • kokosika

        Eikös kokoomus (narkolepsipiikittäjät) meinannut Vapaavuoresta pääministeriäkin kun Katainen häipyi?


    • TahallistaValehtelua

      Kun katainen sanoi kaupanteon yhteydessä "fortum-kauppa ei nosta hintoja" se tarkoitti käytännössä sitä, että ihan varmasti hinnat nousevat.
      AINA kun katainen on jotakin tekemäänsä päätöstä tyynnytellyt sanomalla, että "ei tästä ole mitään ikäviä seurauksia" JOKA KERTA on se todettu jälkeenpäin päinvastaiseksi. Se oli kataisen harkittua valheellista taktiikkaa.
      Kysyä voi, mistä oppipoika Stubb on valehtelunsa oppinut?

      • ryysyporvaritkin

        Rikkaiden etua ajavien kokoomuslaisten, ei olisi pitänyt koskaan päästää hallitukseen. Eikä olisi päässytkään, jos ei keskiluokka olisi äänestänyt heitä Nostikohan jotenkin itsetuntoa heillä? Nytpä näkevät sähkön siirtohinnoissa mokansa, ja monessa muussakin esim. yksityistäminen sair.hoidossa jne.. Sanonta ylpeys käy lankeemuksen edellä sopinee tähän.
        Ja "persut avittaa" kokoomusta nykyään ( avittanut jo oppositiossa ollessaan)


    • ahneen_lopun_odotus

      Sillä lailla se Kansallinen Sekoomus talkoilee Suomen taloutta eli yritysten kilpailukykyä vihdoin kuntoon, kun sotien jälkeen on mennyt niin huonosti ja jääty ajasta jälkeen...

    • NäreetI

      Tarkoitus on vaan varastaa ja kusettaa muut ihmiset hirmuvallan alle alistaa. Kaikki puolueisiin kuuluvat samanmoisia täysin toistaitoisia ihraisia loisia.

    • Kokoomuslaiset ovat Vapaakauppauskovaisten ajatuspajojen aivopesemiä. Heillä ei ole todellisuudentajua.

    • Myrkkylasilaiset

      Ahneudella ei ole enään mitään rajaa, ja aina vaan paranee päiväpäivältä. -SSS hallitus toheloi parastaan..Talvivaarastakaan ei enää hiiskuta mitään, kuinkas paljon veromarkkoja päivää kohti kansa maksaa siitäkin- luonnon saastuttajasta? No kevät koittaa ja lumet sulaa, eiköhän taas kuulu jotain..Olikos tää keskustalaisten-Pekkarisen rahasampo?

    • hävetkääedes

      Näitä asiantuntijoita kokoomuksessa riittää.
      Olisi luullut että kokoomus olisi romuttunut jo harri hanuri holkerin metrojupakkaan, aikanaan. Saati sitten pääministeri kautenaan kahvinjuojana ja hapansilakansyöttäjänä tunnettu suomen kansan vihollinen. Ikinä tämä herra ei kantanut vastuuta.

      Muistetaan myös kuinka Vale Viinanen valehteli kansalle siis työnantajalleen ilta toisensa perään suomen markkaa ei kelluteta. Koskaan kokoomus ei laittanut vastuuta valheistaan kantamaan. Toisinsanoen työnanatajan talouden romuttaminen ja asiasta valehtelu on kokoomushirviöille ok. Minusta vale viinanen olisi kuulunut valtakunnan oikeuteen.

      Entäs sitten berner. Tuo veronkiertoyhtiön kurasaapas. Itseni tekisi mieleni sylkeä niin epäisänmaallisen ihmisen päälle. kokoomus teki hänestä ministerin. Näin voi toimia vain täysin mätä taho. Eikä veronkiertobernerkään itse älynnyt erota. Päinvastoin väitti ettei kuulu hallitukseen, vaika viralliset asiat muuta kertoivatkin.

      Entäs pertsa peräreikä. Ikänsä kansaa lyönyt päähän, taskunsa täyttäääkseen. Koskaan ei ole suostunut törkeyttään kansalta anteeksi pyytämään. Luulisi että pertsa peräreikä olisi täysin palkein nauttinut kun kohtasi brasiliassa kokoomus politiikan omakohtaisesti. Sensijaan tämä politiikan itkupelle alkoi vinkua kun tämä yhteiskuntamme syöpäsolku kohtasi omalle kohdalleen kokoomuspolitiikkaa. Tästä voitaneen päätellä ettei edes kokoomuslaiset hyväksy kokoomuksen politiikkaa.

      Kaikki me muistamme vänrikki nappulan joukkoineen. Jotka teki kaiken mahdollisen tappaakseen suomen hyvinvoinnin. Monet työpaikat he onnistuivatkin tappamaan, kuten pien sahat, ja kerrannaisvaikutuksena monta pientä puusepänteollisuuden työpaikkaa. Karkasi vielä kesken kauden kuin rotta uppoavasta laivasta.
      Mitä tekee tälle kansakunnanpetturille kokoomus? pistävät tämän yhteiskunnan mätäpaiseen korkeaan virkaan. Onneksi pois suomesta, jos jotain hyvää asiasta haluaa löytää.

      AAtu muistetaan kaikkien aikojen huonoimpana ulkoministerinä, joka ministeriöstäkin vahvistettu. Hän ei erota tuloja ja menoja toisistaan. 10 tai 90 % ihan sama tälle ihmisrauniolle. Kiusaa vieläkin kansaamme, kantamatta vastuuta, kuten prosenttikohussa saimme jokainen huomata.
      Hienoa että joku herrasmies tarjosi juoman kahvilassa, tälle paskahousulle. Kiittikö aatu? Ei vaan hänkin alkoi jostain kummansyystä vastustamaan omalla kohdallaan kokoomuspolitiikkaa. http://yle.fi/uutiset/oliko_kolajuoman_heitto_stubbin_paalle_rikos_tapaus_siirtyi_syyteharkintaan/8644358

      Voimme siis todeta yhden brassin ja yhden suomalaisen herrasmiehen tehneen tunnissa enemmän hyvää suomelle kuin kokoomus koko historiansa aikana.

      No ei aatu ole ainoa joka ei osaa laskea. Jos tämän rosvojoukon kannattajat osaisivat laskea, olisi kokoomuksen kannatus 2,5% luokkaa, jonka etua ajavat.

      Tosin yhtään kansanedustajaa heillä ei taida olla, koska näyttää siltä että edustavat vain suurpääomaa. Kansa ja yrittäjät unohdettu.

      Jotta kokoomus pystyisi tervehtymään, tulisi määrätä puoluetuen sijaan haittavero. Voisivat itse kerätä itseltään pääomansa :) Ei taitaisi kokoomuspolitiikka kiinnostaa, jos itse joutuisivat kansan osaan. Jokainen rötösherralahkolainen voi miettiä miksi ei?
      Koska aiheutetut haitat on miljardiluokkaa, tulisi haittaverot peittää nämä aiheutetut vahingot, ja tuotettava tietenkin suomelle vielä voittoa, kunnon kapitalistisessa hengessä. Kiinnostaako kapitalismi????

      Kyllä moni yritti kookoomuksellekkin varoittaa eun vaaroista, mutta totuus ei siellä kiinnostanut. Yksikään kokkare ei ole pyytänyt anteeksi, eronnut tai muutenkaan kantanut vastuuta, tässäkään asiassa.
      caruna on vain jatkumoa kokoomuksen saastaisella kurapolulla.

      • Amen :)


      • OikeaKeskari

        "No ei aatu ole ainoa joka ei osaa laskea. Jos tämän rosvojoukon kannattajat osaisivat laskea, olisi kokoomuksen kannatus 2,5% luokkaa, jonka etua ajavat."

        Juuri näin se asia on, ja on ollut jo pitkään. Tässä maassa piisaa ääliöitä kokkareita äänestelemään.


    • hdhddvjdjdjd

      Voi olla sss-herroilla korkea kynnys myydä valtionomaisuutta tällä vaalikaudella. Vaikka kuinka olisi ideologista uusliberaalis konservatiivi liimaa, ei kannata ihan kannatuksen laskun vuoksi myydä mitään.

      • OikeaKeskari

        Paskat niillä mitään korkeaa kynnystä ole. Myyvät heti vaikka lapsensa, jos kunnon hynät on vain tulossa. Tuossa porukassa ei ole muita kuin oman edun tavoittelijoita. Mikä lähtee seuraavaksi? Rautatieverkko? Tieverkko? Ihan mikä vaan kunhan hilloa tulee uppoavaan laivaan.


    • OikeaKeskari

      Sen siitä saa kun äänestyskoppiin mennessä on vain mielessä pelkkä idioottipyrkyrin numero. Kukaan täysissä järjissä liikkeellä oleva kansalainen ei äänestä narsistisia ja ahneita oman edun tavoittelijoita eduskuntaan. Nyt meillä on jo pitkään ollut näitä paskapäitä ns. päättämässä asioista, joista heidän ei missään nimessä pitäisi päästä päättämään. Sen verran on pahat hyväveliverkoston lonkerot kiedottu kokkareiden ympärille. Ja päälle päätteeksi Suomessa on hyvä toimia näin, koska vastuuseen ei ihan helpolla joudu, jos ollenkaan.

      Olisi mielenkiintoista saada selville se, että miten tuo Caruna kauppa OIKEASTI liittyy esimerkiksi Kataiseen, Stubbiin ja muihinkin kokkareihin, kuten esimerkiksi Harkimoon. Hmmm... vinkki MV-lehteen?

    • totuuskomissio

      Joku mietti mitä seuraavaksi myydään. Uskon vahvasti että tämä *pakolaiskriisi* tuli kuin manulle illallinen nyky hallitukselle, ja etenkin kokoomukselle.

      Jos tätä *kriisiä* ei olisi media ja kansa ehkä kiinnittäisi enemmän valmisteilla olevaan kansan tuhoon. KyseeSSSähän on tietenkin pohjavesivarojemme myynti, jota metsähallitus kaikessa rauhassa saa valmistella.

      Sen rinnalla pari tummaa ja carunan hinnannostot on nappikauppaa. Jos meistä tuntuu nyt että, on hieman haasteelliset ajat, sitten me ollaan kusessa. Puhtaasta vedestä voidaan pyytää periaatteessa pyytää ihan mikä hinta tahansa, ja jos elää meinaa, on pakko maksaa.

      Valtakunnan valehtelijat väittävät että hinta ei nouse ja että ei niitä varantoja olla myymässä. Mitä muuta varten moinen lakivalmistelu olisi jo loppusuoralla?

      Suomessa on maailman puhtainn pohjavesi
      Suomessa ei ole eikä tule koskaan olemaan mitään yhtäarvokasta.
      http://www.maailmanpuhtainvesi.fi/

      Kun tämä omaisuus joka kuuluu mielestäni suomen kansalle, eikä valtakunnan rikollisille, kuten he itse luulevat, myydään pois, meillä suomalaisilla ei ole varaa omaan veteemme.

      http://www.safkatutka.fi/2015/09/23/sll-metsahallituksessa-valmisteltu-valtavan-valtion-vesiomaisuuden-siirtoa-liiketaloudelle/

      Minun henkilökohtainen mielipiteeni on se että, tämän hankkeen vastuuhenkilöt tulisi saattaa valtakunnan oikeuteen maanpetoksesta.

    • followthemoney

      Joku näistä "vahingoista" aina nettoaa henkilökohtaisesti.

    • Karuva

      Se oli valinta. Vaalivoitto ja Kataisen hallitus sai aikaan karnevaalin ja onnenkyyneliä uudellamaalla.
      Kaupan purkua puuhaamaan, hus hus.

    • JyrkiltäTäysiTuki

      Jyrki Katainen(kok) antaa täyden tukensa Carunan verosuunnittelulle.

    • aatuapina

      Miksihän natsi jykä ei sitten kannata ihmisille samaa verosuunnittelumahdollisuutta kuin maanpettureille?

      Tosin turha pelkästään on myös SSS joukkoja syyttää. Kyllä demareillakin on ollut mahdollisuutensa laittaa maan asiat kuntoon, siinä onnistumatta.

      Vuorollaan ovat nämä puolueet tehtävässään epäonnistuneet, kerta toisensa perään. Ihmettelen että SSSR puolueet ylipäätään saavat muita kun henkilökohtaiset ja mummonsa äänet.

      Uskooko joku tosiaan että, nämä muuttaisivat linjaansa, aina seuraavalla vaalikaudella? Uskooko joku että näiden vaalilupauksiin on luottamista?

      Mistä helvetistä joku laskutaidoton hölkkärunkkari ennen vaaleja saisi hankittua itselleen edes yhden ihmisille ominaisen piirteen?

      Apinatkin tykkäävät peileistä. Siinä ehkä syy selfien ottohalukkuuteen

    • syytäylpeyteen-kok

      Tottakai, koko Caruna on kokoomuksen ideologian mukainen yhteiskunnallinen toteutuma. Malliesimerkki, siis. Valtio ulkoistetaan, veroja ei makseta ja siten palvelut lakkautetaan.

      Nyt meillä on oikein veronkiertelyn ja huonompien ihmisten kyykytyksen asiantuntijat kolmena ässänä hallituksessa, joten näitä ilouutisia tullaan rakentamaan tulevaisuuteen lisää.

    • Caruttaa

      Tavis, tavallinen virkamies tai duunari joka luulee olevansa kokoomuslainen kärsii persoonallisuushäiriöstä. Häiriötä ei tunnisteta ja sitä ei pidetä sairautena. Köyhä joka luulee olevansa jetsetti-tyyppi.

      Häiriintynyt minäkuva suurella ihmisjoukolla aiheuttaa vakavia vaurioita yhteiskuntaan kun tuota joukkoa käytetään hyväksi.

      Carunan kauppa oli katastrofi.

    • puhdasvesivspaska

      Jos SSS joukkojen haave myydä pohjavesivaramme toteutuu, miettikää, mitä tapahtuu jos tulee kriisi?
      Jos vihamieliset tahot omistavat sekä keskeisimmät sähköverkot, ja puhtaan veden, aseita ei tarvita. 2vk ja on pakko antautua.
      Siinä teille kokoomuksen isänmaallisuutta. Toki sama pätee persuihin, ja keskustaan.
      Vaikka rötösherrat ovat näemmä sitä mieltä että kansalta saa varastaa kaiken, olen itse hekilökohtaisesti sitämieltä, ettei metsähallitus eikä eduskunta, omista pohjavesiämme, eikä SSS rikolliset. Ne vedet kuuluvat suomalaisille.

      Eilen uutisissa, kohuttiin suuresta ympäristörikoksesta, jossa pohjavesialueen päälle oli kärrätty savea. Millainen ympäristörikos on jos, kaikki pohjavedet hävitetään?
      Toivottavasti tuomiot tulevat olemaan rikoksista yhteneväiset, ja suhteessa toisiinsa. Toki korrpuptoituneessa suomessa suuret rikolliset jäävät tuomiotta.

      Toki ymmärrän että joku laskutaidottoman kokoomus roiston mielestä on sama, onko kyseessä 1 tai kaikki, mutta näin ei ole.

      Eriasia on sitten, riittäisikö edes pojavesivaramme tarpeelliseen määrään colajuomaa?

      http://yle.fi/uutiset/valehtelija_leikkaaja_stubb_sai_lasillisen_juotavaa_paalleen_tampereella__video/8492811

      On kuitenkin aivan eriasia suoltaa paskaa kansanpäälle vuodesta toiseen, kuin lasillinen maailma puhtaimpaan pohjaveteemme valmistettua colajuomaa.

    • munaskut

      Onko oman munan esitteleminen ja toisten munien roplaaminen yleistä myös Suomen kokoomuksessa?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe