Olen niin surullinen

elämänvastavirtaa

Elämässä on ollut iloja ja suruja, yhdessä ne on kestetty. Mieheni on ollut tukenani joka asiassa. Ilman häntä en ehkä olisi tässä.

Keskustelimme avioliitostamme hieman vakavasti ja ilmeisesti on nyt niin, että mieheni on tyytyväinen mutta minä en. Olemme kuin kaksi kaveria yhdessä, ilmaan jotakin....en edes tiedä mikä puuttuu! Kaikki on hyvin, arki sujuu...joku kuitenkin on, mikä saa minut surulliseksi. Itse näen, että liittomme narisee liitoksissaan, enkä saa tästä sitä jotakin, mitä haluan.

Asioihin liittyy myös toinen mies, johon rakastuin ja ilmeisesti juuri siksi, kun jokin puuttuu. Pettänyt en ole ja tämä mies ei minusta välitä. Valitettavasti näemme kuitenkin usein ja tunteet nousee pintaan...mitään ei kuitenkaan tapahdu. Oma mieheni tietää, että ihastuin toiseen. Uskon, että tietää, että tunteita on vieläkin vaikka sitä en hänelle myönnä. En tiedä pitäisikö, vaikka tiedän, ettei meidän välille koskaan mitään tuu. Tämä toinen mies tietää myös tunteeni ja käyttäytyy aivan loistavasti minua kohtaan.

En siis tiedä mitä tekisin. Olen kahden rannan välissä. Mieheni heitti jo erokysymyksen, itse hän ei haluaisi erota...ainakin niin hän sanoi. En osannut vastata, itkua vain pidättelin.

Olo on kuin jyrän alle jäänyt. Nyt on kuitenkin ajatuksia purettu. Tiedä sitten miten tässä käy. Lasten vuoksi en haluaisi erota, ovat kuitenkin jo murrosiässä ja osa jo täysikäisiä. Pelkään, pärjäänkö yksin...en ole koskaan ollut. Pelkään kestääkö mieheni eron. Ero tulee olemaan todella raskas, jos tässä niin käy. Kun en edes tiedä miksi minun on tässä paha olla.

Mitä ihmettä teen?

13

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämä.on

      Ehkä sinun asiasi ovatkin varsin hyvin ja et osaa antaa sille nyt arvoa. Etsit romanttista rakkautta toisesta miehestä johon olet rakastunut. Rakkauden tunteet ja ihastumiset kertoo tyytymättömyydestäsi parisuhteeseen. Täytyy kuitenkin muistaa että yleensä alkuhuuma haihtuu aina pitemmässä parisuhteessa. Intohimokaan ei kestä. Välillä ne pyrkii pintaan ja toisinaan taas hiipuu. Vanhempana voit arvostaa tasapainoista ja rauhallista parisuhdetta. Vaikuttaa siltä kuin kaipaisit vain intohimoa elämääsi ja olet tyytymätön kun et koe sitä miehesi kanssa. Tehkää asioita yhdessä ja hemmotelkaa toisianne. Hiipuneet tunteetkin voi syttyä uudestaan hieman muuttuneena ja rauhoittuneena.

    • Vaimojaäitimyös

      Jaa-a, valitettavasti neuvoa en osaa, mutta tiedän tuon tunteen niiiin hyvin. Itsekin olen kokenut että jotain puuttuu, vaikea vain pukea sanoiksi. Ahdistavinta on se kun toisen mielestä kaikki on ok eikä tajua....
      25 v vietetty yhdessä ja joskus se pieni kipinä on ehkä hetkeksi syttynyt takaisin vain sammuakseen uudelleen. Luulen että yksi syy on se että itse kokee henkisesti kasvaneensa ja toinen taas ei, ei ainakaan samaan tahtiin. Seksiä on, sekin vain puhtaasti fyysistä toimintaa ja olen jo pitkään kokenut ettei siinä ole mitään tunnetta mukana. Tästäkin turha puhua jos se tyrehtyy lauseeseen "ai jaa".
      Pitkään aina ajattelin ja kuvittelin että me ollaan varsinainen unelmapari kun arki sujuu ja hommat hoituu... nyt pikku hiljaa on herännyt ajatukseen että ehkä jotain muutakin voisi olla. Ei haluaisi elämän valuvan hukkaan ja eläkeikään, siinä vaiheessa huomatakseen että jotain muutakin olisi voinut olla! Meillä kun vain on tämä yksi elämä ja sen soisi kuluvan niin ettei jälkikäteen tarvitsisi harmitella menetettyjä mahdollisuuksia.
      Hokkus pokkus konsteja on muiden turha tulla kertomaan, niitä on jo yritetty. Toista kun ei voi muuttaa, vain itseään ja omia asenteitaan. Joskus vaan sekään ei ikävä kyllä auta.
      Voimia sinulle ja kaikille meille samassa tilanteessa oleville.

    • järkivinkit

      Jos te olette ap hyvät ystävät ja homma toimii ilman riitoja ja erimielisyyksiä puolisosi kanssa niin jos on lapsia niin kannattaa pysyä yhdessä ja jos ei ole lapsia niin kannattaa erota. Jos on lapsia ja pysyt liitossa niin etsit sitten sen rakkauden ja intohimon mualta ja tietysti lapsettoman on hyvä myös ajatella kokonaisuutta eli tässä tapauksessa puolisoaan ja erota.
      Jos on pahempia ongelmia suhteessa tai tapaat ihmisen johon rakastut ja joka rakastaa myös vastavuoroisesti sinua ja sinulla on lapsia niin silloin kannattaa myös erota.

    • Lkjhg

      Vähän samoja fiiliksiä. 20 v yhdessä, kaikki periaatteessa ihan hyvin. Arki sujuu, yhteiset intressit, samat arvot. Kuitenkin olen eksynyt vieraaseen sänkyyn, koska se jokin puuttuu. Seksiäkin on, mutta siitä puuttuu jotain. En tunne itseäni halutuksi. Yritin puhua monta kuukautta asiasta, lopulta löysin itseni ihan väärästä vuoteesta. En tiedä jatkosta. ..

      • elämänvastavirtaa

        En tiedä, mitä olisi ollut, jos tämä mies johon rakastuin olisi ollut suostuvainen...luulen, että minäkin olisin herännyt väärästä vuoteesta. Ehkä menisin vieläkin. Hänen näkeminen ja hänen kanssaan oleminen on tällähetkellä elämäni parasta aikaa.


    • Aivanvar

      Kuule,menepä itseesi! Ja katso peiliin,et ole missään asemassa leikkiä marttyyriä. "Pelkään kestääkö mieheni eron" yep,ihan varmasti. Epäilen tietääkö miehesi edes toista miestä ikinä olleen. Ja jos,niin olet kirjojtusestasi päätellen sanonut sen olevan ohi. Eli pettämistä pettämisen jälkeen. Mies,joka ei halua erota ei sellaista ilmaankaan heittele.

      Tän niinku näkee mikä on seuraava iso avautuminen. Siihen sisältyy miehen alkoholismi,väkivaltaisuus sun muuta ja sinun huoli että kuinka haluaisit että lapset näkevät isäänsäkin,mutta....(ja noin vaikka lapsis ei voi omistaa) . Joku tekis teille nyt palveluksen kun kävis sun miehelle näyttään kirjoitukses. Alkaisitte keskustelemaan rehellisemmältä pohjalta. Koska sinä et nyt ole rehellinen.

      • Vaimojaäitimyös

        Mitä marttyyrimaista siinä on että on huolissaan, se on empatiaa ja empatiaa voi kyllä olla vaikkei enää rakkautta olisikaan.


      • ryppyjä

        Surussa on kyllä rakkautta.On lohduttavaa lukea ajatuksiasi,sillä ymmärrän kyllä pitkälle niitä.Minulle tuli hiljattain "pommina" uutinen,ettei mieheni enää rakasta.Nyt kun yritän rauhassa asiaa selvitellä,toki merkkejä on ollut,mutta en olisi ikinä uskonut,että rakkaus loppuu.Hän on kuitenkin koko ajan käyttäytynyt kuin aina ennenkin.Vain vähän aikaa sitten vielä suunnittelimme yhteistä vanhuutta.Olemme molemmat reilusti 50 .


    • oppeliini1

      Kuulehan nainen, nyt on liian myohäistä haaveilla muista miehistä. Joten voit aivan rauhassa karistaa nuo typerät idioottimaisuudet korviesi välistä!

      Sinä olet huolellisesti ja hyvin harkiten valinnut miehesi, perustanut hänen kanssaan perheen, kodin jonne olette yhdessä saanet aikaan lapsia.

      Oletko sinä todella niin yksinkertainen että uskot saastaelokuvien lässyttämään typeryyteen joissa ainoa ja ihana elämänmuoto or hajalle revitty koti, muiden (miesten - sinun tapauksessa) perässä laukkaaminen?!

      Maalataan se nyt tässä taivaalle- sinun kieroutunut ajatusmaailma, jota sinä ruokit harkiten, on aivan liian paljon tuhoa tuottavaa. Kaikille!

      Käytä ajatuksesi, taitosi ja energiasi luomaan kotinne ilmapiiriä tasapainoiseen, ystävälliseen ja rakentavaan kanssakäyntiin. Ellei aivoissasi ole ainuttakaan molekyyliä ohjaamaan kuinka se tehdään, hae apua netistä, kirjastosta, seurakuntasi sielunpaimenelta - nuo kaikki ovat helposti saatavissa.

      Sinun asiat ovat ilmeisesti liian hyvin joten yksinkertainen ajatusmaailmasi yrittää rautalangasta vääntäen keksiä typerän haavoittavaa tragediaa!!!!!!!

      • Mustavalkoista

        Olisi ihan mielenkiintoista tietää millaisella kokemuksella ja parisuhde taustalla voit mennä tuollaisia kiviä heittämään ihmisen päälle joka vaikuttaa empaattiselta ja asioista eri kantilta katsovalta? Elätkö itse "täydellisessä parisuhteessa" vai mikä antaa oikeuden puhua ventovieraalle tuohon tyyliin??? Varo vaan ettet itse ole hetken päästä täällä kysymässä neuvoja ja saat samanlaista paskaa niskaan.
        Hyvää loppuelämää sinullekin!


      • 984384
        Mustavalkoista kirjoitti:

        Olisi ihan mielenkiintoista tietää millaisella kokemuksella ja parisuhde taustalla voit mennä tuollaisia kiviä heittämään ihmisen päälle joka vaikuttaa empaattiselta ja asioista eri kantilta katsovalta? Elätkö itse "täydellisessä parisuhteessa" vai mikä antaa oikeuden puhua ventovieraalle tuohon tyyliin??? Varo vaan ettet itse ole hetken päästä täällä kysymässä neuvoja ja saat samanlaista paskaa niskaan.
        Hyvää loppuelämää sinullekin!

        Ihmisyyteen kuuluu valinta itsekkyyden ja oikean väliltä. Uskollisuus on uhrautumista, oman onnen kieltämistä, jotta läheiset eivät joutuisi kärsimään.


      • Oppeliini1
        Mustavalkoista kirjoitti:

        Olisi ihan mielenkiintoista tietää millaisella kokemuksella ja parisuhde taustalla voit mennä tuollaisia kiviä heittämään ihmisen päälle joka vaikuttaa empaattiselta ja asioista eri kantilta katsovalta? Elätkö itse "täydellisessä parisuhteessa" vai mikä antaa oikeuden puhua ventovieraalle tuohon tyyliin??? Varo vaan ettet itse ole hetken päästä täällä kysymässä neuvoja ja saat samanlaista paskaa niskaan.
        Hyvää loppuelämää sinullekin!

        Elämä on millilleen niin mustavalkoista kuin sen itse teemme! ( On tarpeeksi asioita joille itse ei voi mitään, sairaudet, kuolema, verot)
        Tajua että musta on mustaa, valkoinen valkoista. Oikea on oikein, väärä on väärin!

        Mistä voi tietää mikä on oikein?
        Huomioimalla mitkä teot johtavat suruun ja ikävyyteen. Ottamalla oppia muiden virheistä; niitä ei ole PAKKO pakko tehdä itse uskoakseen ne virheiksi. Kehittämällä omaa oikeuden ja kauneuden, hyvän ja rakentavan ajatusmaailman aivokapasitteettia , jokaisella on oikeus siihen. Jokainen tietää että sillä vetää pidemmän korren.

        Jokainen tietää myös että se vaatii vaivaa. SITÄ monet eivät viitsi tehdä. Tiedämme kaikki mitä siitä laiskuudesta seuraa.


      • Kivvaaonyksin

        Minäpä tiedän erohan se tuli. Kuinka ihanaa olla yksin . Nyt naisena saa harrastaa ja tehdä mitä haluaa. 45 ja kysyntää tarvittaessa on viikonloppuisin. Kuinka te kehtaatte moittiä itsekkäitä naisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe