Ei apua ilman lääkkeitä - missä vapaaehtoisuus?

psykoottinen-

http://www.iltalehti.fi/mieli/2015011418978104_md.shtml

Täälläkin palstalla on paljon ihmisiä, jotka rummuttavat sen puolesta kuinka kaikki on vapaaehtoista (ehkä heidän elämässään). Mutta miten vapaaehtoista lääkkeiden syöminen oikeasti on, jos sairasloma/eläke/kuntoutustuki/psykoterapiaan pääsy yms. muu sellainen ei-lääkkeelinen apu ko. elämäntilanteeseen on evätty, jos et syö lääkkeitäsi? Eikö tämä ole kieroa pakottamista?

Entä sitten tähän päälle tulevat todella painostavat keskustelut lääkkeiden välttämättömyydestä, sairaudella pelottelusta, mitä se ilman lääkehoitoa aiheuttaisi, sekä jatkuvat reseptien kirjoitukset vaikka selkeästi olisitkin ilmoittanut, ettet niitä halua? Eikö tämä ole henkistä painostusta? Monia myös painostetaan syömään lääkkeensä uhkauksella osastolle joutumisesta, jos et syö lääkkeitäsi. Toisia pakotetaan lääkkeisiin piikillä käynneillä. Jos et tule piikille, joudut pakkohoitoon.

Lisään vielä sen, että monet joutuvat siihen vastentahtoiseen pakkohoitoonkin pelkästään ympäristön sinne toimittamana. Ei siis sentähden, että sairaus vaivaisi heitä, vaan koska läheiset eivät halua pitää huolta omaisistaan. Tässä painaa aina muiden ihmisten sana potilaan sanan ylitse. Ketä silloin hoidetaan omaisia vai potilaita? Omaisia, jotka pääsevät eroon "kiusankappaleesta".

Missä on AITO valinnanmahdollisuus ja vapaus valita itse elämänsä suunta? Minusta tämä vapaaehtoisuus on pelkästään näennäistä ja sillä hämätään suurta ihmisjoukkoa, joka ei ole tietoinen psykiatrian alasta ja mitä siellä oikeastaan tapahtuu.

Tietysti ihmisellä on vapaus valita (ainakin ennen pakkohoitomääräyksiä) mutta siitä joudut tässä järjestelmässä maksamaan kovan hinnan ja mitenkään helppoa se ei ole, jos päätät uida niin sanotusti vastavirtaan! Harva selviää siitä. Vaatii suorastaan itsepäistä jämäkkyyttä ja suurta itseluottamusta vastustaa asiantuntijoita ja auktoriteetteja vieläpä tilanteessa missä kipeästi ja epätoivoisesti tarvitsisit jotain helpottamaan tilannettasi. Monet tarttuvat lääkkeisiin kuin hukkuva viimeiseen oljenkorteen. Toivoen! Ja tulevat petetyksi. Eikö tässäkin manipuloida ihmisiä heidän epätoivonsa kustannuksella?

Miettikääpä niitä ilmaislehtisiä mitä olette mielenterveystoimistoista saaneet? Eikö ne kaikki ole lääketehtaitten tekemiä? Minä en muista muullaisia nähneeni. Eikö niissä kaikissa kerrota miten ikävä sairautesi ilmenee ja kuinka se tällä lääkkeellä tulee paremmaksi. Kanteen on valittu hymyileviä ihmisiä, ehkä jopa joku käyttäjä mainostaa siellä kuinka hyväksi hänen elämänsä on tällä lääkkeellä muuttunut. Tajuatko edes, että sinuun juuri silloin piilovaikutettiin? Sinua on manipuloitu! Sitä olet tullut hakemaan ja tässä sinulle juuri myytiin onnellisuuden myytti! Ihan niinkuin Coca Colaa juovat mainostetaan hymyileviksi ja onnellisiksi ja paljon kamuja riittää. Kuinka se Coca Cola on hyvää ja tekee sinulle hyvää. Tunnistatko sinä mainoksen ja tieteellisen teorian eron?

Ero on siinä, että sinulle ei myydä sillon samalla jotakin onnellista mielikuvaa siinä kylkiäsenä ja sinä voit tarkistaa lähteen. Asia on tieteellisesti todistettu tutkimuksella. Ja tutkimuksen laadun voit arvioida itse lähteestä. Lääketehtaiden esitteistä nämä kunnolliset tieteelliset oikeat lähteet tietysti puuttuvat eli se on mainos (jos siellä on tutkimus ja viite siihen, se on lääketehtaan itse tekemä puoskaritutkimus ja tuotettu juuri lääkkeen myyntiä varten manipuloimalla aineistoa). Saa siinä sitten tulla selittämään, kuinka eivät psykiatrit ole muka naimisissa lääkeyhtiöiden kanssa. Miten tämäkin sitten selitetään? Ei heillä ole mitään omia lehtisiä vaan kaikki tulee lääkeyhtiöiltä, jopa kurssimateriaalia myöten esim. kaksisuuntaisten kurssikirja. Siinä sivussa sitten sinulle syötetään tietoa kuinka sinun pitäisi käyttää heidän valmisteitaan ja kuinka ne sinua auttavat. Tämähän on vain tapa lääketehtailla mainostaa kuluttajille omia tuotteitaan ja vieläpä niin, että kuluttaja ei välttämättä edes hoksaa sitä mainokseksi. Kaikki on niin hyvin naamioitu. Sinähän olet turvallisessa virallisessa hoidossa!

Mieti miten suuri osa saamastasi tiedosta itse sairaudesta ja lääkityksestä on itseasiassa lääketehtaiden tuottamaa. Ja heilläkö ei ole oma lehmänsä ojassa, kun he tekevät niin? Sinä sairaana olet heidän kultakaivoksensa ja he toivovat sitä, että mahdollisimman pitkään.

Manipulointi on myös vaikuttamista! Paras manipulointi on se, kun ihminen ei edes tajua, että hänen tekemäänsä päätökseen juuri vaikutettiin ja hän luulee syövänsä lääkkeensä vapaaehtoisesti. Tähän psykiatria tietysti yrittää mahdollisimman pitkälle, ikävät tyypit sitten pakkolailla pakotetaan. Heidät haluttaisiin vaientaa. Keinot ovat monet.

Onko sinua höynätty?

Mistä voisitkaan tietää tulleesi höynätyksi? Mieti onko lääkkeiden syönti tuonut parannusta elämääsi? Voitko paremmin? Saitko takaisin työkykysi? Vai kävikö juuri päinvastoin? Saitkin lisää sairauksia sivuoireiden takia. Jouduitko eläkkeelle?

Nimimerkillä vastavirtaan uinut kala

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdgwq

      Lääkkeet on pakko ostaa, mutta niitä ei ole pakko pistää suuhunsa.

      • psykoottinen-

        Eikö tämäkin edellä mainittu osoita sen, kuinka todellista vapaaehtoisuutta ei ole? Joudut salaamaan sen, että olet lopettanut lääkkeesi? Siitä seuraisi joku rangaistus, et ehkä saisi jotakin etuutta tai muuta asiaa mitä kipeästi tarvitset. Jos vaikka lääkärisi suostuu siihen, että et syö lääkkeitäsi niin KELA butiikki ei ainakaan!

        Valitettavasti psykiatreilla on myös lääkkeitä, joiden pitoisuutta valvotaan verestä.


    • psykoottinen-

      TIEDÄ MITÄ LÄÄKKEITÄ SYÖT!

      SSRI-LÄÄKKEISTÄ
      http://akukopakkala.fi/piilotettu-kansansairaus-ssri-riippuvuus/

      http://reichsbieber.puheenvuoro.uusisuomi.fi/113928-ssri-lääkkeen-pysyvistä-seksuaalisista-sivuvaikutuksista


      ANTIPSYKOOTEISTA
      Siis kaikki neuroleptit mukaan lukien uudemmat epätyypilliset antipsykootit tuhoavat aivoja ja näkyvät aivokuvauksissa pienentymisenä. Mitä pidempään syöt sitä suurempi tuho! Yksi vuosi lääkityksellä näkyy jo tutkimuksissa aivojen pienentymisenä, joka suurenee vuosi vuodelta.

      Tämä juuri todistaa mun teorian, minkä olen jo käytännössä omassa elämässäni havainnutkin, että psykoosin läpikäyminen ei tuhoa aivoja, niinkuin lääkärit väittävät mutta sen sijaan heidän syöttämänsä pillerit tekisivät niin ja törkeintä tässä on se, että kehtaavat väittää niitä itse sairaudesta aiheutuviksi!

      Siis jatkossa mainitussa todetaan (sisältö vapaa käännös), että aivot pienenevät skitsofreenikoilla verrattuna muuhun kansaan, ja se johtuu antipsykooteista. Myös todetaan, että pienentyminen ei johtunut sairauden vakavuusasteesta. Aivojen pienentyminen on myös täysin riippuvainen annoksesta eli miten pitkään myös on syönyt, kuinka monta vuotta. Eikä epätyypilliset neuroleptit olleet yhtään turvallisempia vaan aiheuttivat myös vaikutusta aivoihin. Lopussa siis linkki kyseiseen tutkimukseen, jossa on koko tarina englanniksi.

      SIIS HERÄTKÄÄ JO IHMISET! Älkää hyvät ihmiset syökö noita myrkkyjä! TÄMÄ ON TUTKITTUA VIRALLISTA TIETOA!

      "Two out of our three hypotheses gained support in the study. We found greater loss of brain volume in participants with schizophrenia than in control participants during the follow-up period. Use of antipsychotic medications was associated with excessive brain loss. Our third hypothesis, that in people with schizophrenia the decrease in total brain volume would be associated with symptom severity, level of function, and deterioration in cognition, was not supported."

      -

      "Our finding that antipsychotic medication is related to brain volume loss in a dose-dependent manner is consistent with a previous report from the Iowa Longitudinal Study, which found similar results in a large clinic-based sample of young adults followed over an average seven year period [6]. Additionally, we found some evidence that atypical antipsychotic medication may have an effect on brain volume loss. These results are in contrast to a study from the Netherlands, which found that only typical, but not atypical, antipsychotic medication predicted cortical thinning in schizophrenia [7]."

      http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0101689

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13581094/neurolepteista!

      Lisää tietoa lääkkeiden haitoista itse lääkärin ja tutkijan kirjoittama kirja tieteellisellä näytöllä ja luotettavillä lähdeviitteillä:

      Peter C. Gøtzsche:
      Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus
      - Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon

      http://www.adlibris.com/fi/kirja/tappavat-laakkeet-ja-jarjestaytynyt-rikollisuus-9789525701401

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe