PPO:lla ei sijoitusyhtiölupaa

Huiputuspaljastui

Yllätyin kun menin Osuuskunnan toimistolle tekemään myynti- ja ostotarjouksia osuuksista. Olisin myynyt osuuteni 1240 €/kpl tai jos olisi oikein kiinnostunut asiantuntija joka ymmärtää sijoittamisesta niin voisipa vaikka maksaa enemmänkin, ostotarjouksen olisin jättänyt myös hintaan 500 €/osuus mutta toisin kävi.
Vastaukseksi sain kysymykseeni : ( On ilmestynyt myös PPO:n sivustolle)

Voiko kauppoja tehdä osuuskunnan toimistolla?

Ei voi, sillä osuuskunnalla ei ole Finanssivalvonnan edellyttämää sijoituspalveluyhtiön toimilupaa.

Eli osuuskunta ei ole sijoituspalveluyhtiö !
Siihen loppui sen lafkan taru minun äänistä. Purkuun ennenkuin ovat ahmineet kaikki rahat omiin liiveihinsä ja kuluihinsa.

96

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myötäpuoli

      Uikuti uikuti........PPO on osuuskunta.......osuuskunta ei tarvitse Finanssivalvonnan lupia omaisuutensa sijoittamiseen......uikuti uikuti....arvopapereiden välittäminen vaatii......uikuti uikuti......ei PPO ole pankki........uikuti uikuti.......

    • uikuttajalle

      Mikä sitten on PPO. Hyväntekeväisyysjärjestökö. Paljonko se pankiton PPO on saanut tuottoa 4 vudessa. Se on tullut selväksi, että PPO ei tavitse edes omistajiensa lupaa tärvätä omaisuuttansa. Eihän jäsenistö vai saapua edes kokouksiin muuta kuin henkilökohtaisesti. Yritykset kävelevät sinne valtakirjoilla. Sijoitusosuuskunnasta puhutaan mutta ei kuitenkaan saada tuottoja. Hienoin saavutus oli KOrpi-Tassin 35 miljoonan tappiot Datamessa. Itsehän sanoit asiasta, että rapatessa roiskuu. Roiskuu mutta roiskuminen on liian kallista. Pitäisi jo miehen vetää housut jalkaan, eikä kulkea polvihousuissa kuin pojanklopit. Amatöörit on nyt puuhasteleet nelisen vuotta ja omaisuudesta on hävinnyt reilut puolet, on tosiaan sijoiteltu. Veroja ei pitänyt mennä mutta nyt tulleessa lapussa oli veroa ja palkkiota perä perään. Hallituksessa ei ole yhtään selväpäistä henkilöä, kaikki ovat samaa maata ja tulos on sen mukainen. En kyllä naamaani kehtaisi kulmilla näytellä kun on tuon tason osaajia.

    • Myötäpuoli

      Uikuti uikuti.......miten yritys saapuu paikalle henkilökohtaisesti...........hehe heh hee.....uikuti uikuti...

      • uikuti-uikuti

        Sinun saamilla valtakirjoilla ne saapuvat, mutta henkilöjäsen ei saa tulla sinun valtakirjalla. Miksi plvihousupuudeli kyselee kun tietää. Puudeli kyselee muttei vastaa. Miksei rivi jäsen saa anta valtakirjaa. Miksi te hallituksessa ette hyväksy kaikille valtakirjaoikeutta. Puudeli ei vastaa vaan uikuttaa


      • hallituksen-jäsen-A_M

        Tse-Tse Puudeli. Otappa asioista selvää miten ne yritykset kävelevät ja kenen jaloilla. Tse Tse Puudeli Tse Tse


      • Juristeria

        Yritystä voi edustaa yrityksen omistaja ilman valtakirjaa ja valtakirjalla kuka muu tahansa. Vaikka maanhan saapunut pakolainen.
        Yksityistä sinkkua vain sikku itse jos työltään pääsee ja mummoa tai vaaria vain nämä itse jos pääsevät vaivoinensa paikalle.
        Ei tunnut oikeudenmuakiselta, mutta mitä oikeudenmukaista PPO:ssa enää on? Ei mitään.


    • tollot

      Hallintoneuvoston puheenjohtaja puhelee pehmoisia Kalajaskassa. Hän vertaa PPO:ta Valioon.
      Valion liiketoimintoja ei voi toimitusjohtaja myydä ja sitten ilmoituksella hallintoneuvostossa hyväksyttää.
      Valio harjoitta päätoimialaansa ja silloin ei todellakaan saa kuin osuusmaksunsa pois jos eroaa. PPO ei toimi enää päätoimialallaan vaan koittaa toimia sijoitusyhtiönä. Toiminta on kuitenkin surkeata, Datamessa mesi 35 miljoonaa, Masto syö joka vuosi rahoja. Sitten vielä lehdessä lausutaan, että oikeudenkäyntikulut söivät tulosta. Söiväthän ne 1€/osuus. Maksettu korkokin kuulema pienentää omistuksen arvoa, miten niin, kun heti todetaan, että 60-80% tuotosta maksetaan korkoina. Jää siis pääomaksi tuotosta 30%. Pääomien pitäisi siis vaan kasvaa. Aikaisemmin puhuttiin myös, että sijoitetulle pääomalle saadaan 8% nettotuotto tilitettäväksi omistajille. Nyt puhutaan sitten, että saadusta tuotosta maksetaan 60-80% omistajille. On siis valehdeltu koko ajan.

      • Huiputuspaljastuu

        ..joo ja aikaisemmin oli 70-80 % palautuslupaus nyt vain 60 %.
        ..aikaisemmin luvattiin 800 € osuus nyt vain 600 €.

        Miksi..yritetään tehdä näin tulosjulkistusta alaspäin..
        - ylempi tekee jäsenille menetyksiä -20 % eli 1,6 M€ vähemmän jaettavaa =
        pienentää maksettavaa korkoa -20 €/osuus
        - alempi vaikuttaa -6 €/osuus samassa suhteessa 0,5 M€ vähemmän jakoon

        Eli jaettava korko onkin pienentynyt 26 €/osuus eli 78 €/jäsen..

        Paljonkohan sitä onkaan tulossa..veikkaan että eräillä vippaskonsteilla n. 30-40 € ?
        Voi olla ettei edes sitä kun globaalit markkinat ei toimi tj:n haluamalla tavalla ? Miksi ei ?.. MIten alueellinen sijoitusbisnes menee..ikkunanpokapuolellakin eräs iso ja tunnettu laatumerkki laajentaa toimintaa ja sen liikevaihto kasvaa 40 M€:sta jopa 100 M€:oon.. sellaisesta voi jo jäädä jotain viivan alle mutta ei ole ottanut PPO:lta "lainaa" Miksihän ei kelvannut ? Kertokaa ihmeessä..Te viisaat hallinnossa


    • Jankutusta

      Joopa joo

      • kerrokerrokuvastin

        ..kerro lisää... asioiden faktoista.. jos ehkä tiedät niistä ?


      • PPOmaksoipuolet

    • Myötäpuoli

      Uikuttajat tehtailevat aiheettomia valituksia ja aiheuttavat turhia kuluja jäsenille. Uikuti uikuti......

      • apteekkarit

        Askotin pitäisi välillä ottaa lääkeensä.


    • Tottakannattaapuhua

      Kävin tuossa työreissulla Oulunsalossa ja huomasin siellä kentällä Keskipohjanmaa lehden ja siinä jutun Osuuskunta PPO:sta.

      Siinä oli sekä toimitusjohtaja että olisko se hallituksen puheenjohtaja joku tammelinkin antanut lausuntoa joka oli ihan puppua.

      Hän väitti olevansa Valion jäsen jonka miljardi omaisuuteen hän ei pääse käsiksi. Se on totta että ei pääse käsiksi koska hän ei ole sen jäsen. Valion omistaa "maito-osuuskunnat" joissa hän voi jossain ollakkin jäsen mutta hänellä ei ole mandaattia vähäisimmässäkään määrin Valioon koska se on ihan eri yhtiö ja eri säännöt.

      Omistaja osuuskunnat valitsevat keskuudestään sinne edustajat ja heilläkään ei sen enempää valtaa kuin minkälaisella osuudella ne ovat menneet mukaan. Ja piste.

      Osuuskunta PPO voidaan purkaa ihan hallitusti ilman minkäänlaisia lisävelvotteita kun jäsenet sen päättää. Siis osuuskuntakokoukseen esitys purusta hallituksella ja äänestys käyntiin.

      Muilta osinkin juttu oli laadittu vääriin argumentteihin pohjautuvaksi paitsi se että osuuskunta ei ole saanut Finanssivalvonta viranomaisilta sijoitustoimintaan lupaa.

      Sen takia se on nyt puliveivattu erittäin kalliita lisämaksuja tuottaviin pankki- ja privanet hoitolaitoksiin.

    • Myötäpuoli

      Uikuti uikuti.......PPO voi sijoittaa omaisuuttaan ihan vapaasti.......uikuti uikuti.......osuuksien kauppaajia, Privanet, pankit....valvotaan.....uikuti uikuti ei ymmärrä asioitten eroa.....uikuti uikuti....

      • aatu-isäsi

        Onko tämä hoidon tarpeessa oleva se rahastonhoitaja jossain elimessä. Se sama henkilö joka sai muutaman äänen vaaleissa ja jäi ranalle tuon uikutuksensa kanssa.


      • Tutultavaikuttaa

        Nimimerkki Myötäpuoli taitaa olla henkilö, joka aiheutti Datame-kuvioissa 35 miljoonan tappiot, myi PPO:n Elisalle kysymättä omistajilta lupaa ja lähetti 100 työntekijää kilometritehtaalle. Näytöt ovat vakuuttavat.


    • elisaanpettynyt

      Kun PPO osuuksien myynti alkoi PPO "kauppapaikassa" , johon oli tunku ja jonotus niin eikös Elisa laajakaista jolle PPO oli myyty alkoi oireilemaan ja näytti varmaan sitä, ett äkuinka paljon PPO -osakaskunnan osuuksia tahdottiin myydä hintaan mihin vaa ,,,

    • 3-1-kätelty

      Tuola esson paarisa oli luettava se välimietuomio. Mistä lie kulkeutunut, tuntuuhan nuita liikkuvan pitkin pohjanmaata. Tuomiolauselma oli tosiaan täyttä hölynpölyä ja siinähän ei oikeastaan tutkittu mittään eikä otettu kantaa mihinkään. Täysin epälooginen ja törpön laatima. Nämä atvokaatin liikesalaisuudet oli peitetty niin hyvin, että ei niitä sieltä löytynyt. Sääntöjä ei ilmeisesti oltu edes luettu ja lakipuolikin jäänyt tavaamisen asteelle. Irvikuva oikeudesta, no ei mitään uutta.

    • Myötäpuoli

      Kalevassa oli tänään juttua PPO:sta. Toimitusjohtaja kertoi osuuden arvon pienentyneen uikuttajien tekemän turhan valituksen takia. Nivalan viisaat tekivät uikutuksellaan jättilaskun kaikille PPO:n jäsenille, näin tj. kertoi Kalevassa.

      • 1euro-vai-900euroa

        Kuka sen laskun teki. Hallitushan on toiminut koko ajan edesvastuuttomasti ja holtitomasti. Datamen konkursissa meni 450€/osuus hallinnon taitamattomuutta. Tuo oikeudenkäyti maksoi 1€/osuus. Masto nielee joka vuosi tuon oikeudenkäynnin verran varoja. Väkeä on lisätty mutta tulos heikkenee. Hallinnointikulut on miljoonan luokkaa ja tämä lakimiesarmeija päälle. Tuntiveloitus 220€/h. Kyllä rahat on huvenneet mutta aivan muualle kuin tuohon oikeudenkäyntiin joka oli muka salainen ja jonka muka hallinto voitti. Kuka siis voitti. Osuuden arvo laski tuon päätöksen jälkeen 800€-900€/osuus. Paljonko on viime vuoden tuotot, tuohon ei kukaan hallinnon jäsenistä kehtaa vastata, varsinkaan rakkikoira askotti


    • Myötäpuoli

      PPO tarjosi osuuksista ennen valitusta 750-800 euroa osuus. Aiheeton valitus viivästytti myynnin aloittamista ja toi kalliin laskun. Valitusprosessin jälkeen osuudesta tarjotaan 600 euroa jolloin valituksen aiheuttamat tappiot kolmelle osuudelle ovat yhteensä 450-600 euroa. Ei siinä yksi euro riitä vahingon arvoksi.

      • ymmärryshoiälyäeiole

        ..siis omista osuuksista omilla rahoilla..eikun jäsenien rahoilla.
        Ensinnäkin välimiesoikeus julkitoi että menettely oli ihan oikea ja teki nahkapäätöksen että asia ei heidän järjellä aukea. Kustannukset pantiinkin sitten molempien osapuolien maksettavaksi. Miksi hallitus vei sen eteenpäin, sovittelukin olisi ollut mahdollista mm. ostamalla myydä haluavilta niitä hintaan 1240 €/osuus ja sen jälkeen ne olisi voitu nollata rekisterissä.

        Tappiot ei todellakaan ole tuo esitetty liiottelu osuutta kohta vaan kaikki on hallituksen -toimitusjohtajan ja hallintoneuvoston tyhmää kiukuttelua tehdyistä tyhmistä päätöksistään..kuten pikkulapset kitisevät. Löisivät lapun luukulle niin voisivat vielä osan maineestaan säilyttää..
        On ihan turha itkeä arvon alentumisia kun eihän ole kysymys "sinun" omista rahoista vaan olet itse arvonalennusta aiheuttamassa..tajuatkokaan edes asiaa ?


      • Tämäkin-on-oikein

        Elikkä oikeudenkäynti maksoi 17 miljoonaako. olipa kallista. Datamen ntappiot olivat 1300€/osuus lisäksi arvovaltatappiot. Kolme osuutta siis tappiot yhteensä 3900€ Mastokiinteistön tappiot joka vuosi 150€/osuus kolmelle osuudelle siis 450€. Psuuksunnantappiot siis 4290€/osakas joka vuosi


    • suoraselkäistätodella

      Jopa jääkiekkoliitossa on suoraselkäistä johtoa. Kun siellä kenttä ilmoitti ettei luottamusta niin toimitusjohtaja tajusi erota. Samaa odottaisi osuuskunnassakin ennenkuin totuus paljastuu hänen taidottomuudestaan.. nyt keväällä !

      On ihan turha piiloutua hallituksen tai hallintoneuvoston selän taa.

      Vai mitä mieltä on "uikutti-myötäpuoli" ?

    • OttakaaLääkkeenne

      Nivalastako ne nämä häiriköt on?

      • tuhlarit

        Häiriköt on sieltä jotka tärväävät rahaa tolkuttomasti ja se konsulttien ja lakimiesten lekioona ja heidän tilaajansa . Joka päivä menee 220€/h ALV×8h×toimioiden lukumäärä. Kalista on taidottomien hoitaa asioita kun joutuu ulkoistamaan kaikki ja tehdä vielä ulkoistamisen ulkoistamisia. Sitten vielä itse nauttia omistajien rahoista niin kauan kui niitä riittää


      • apteekkionaukisinnemars

        ..nämä uikutusta ja totuutta pelkäävät on ylivieskasta-kalajoelta-oulunsalosta ja raahesta..sievistä en usko ruikuttajia olevan ?
        Oisko muualta ?


    • asiallistatekstiäasiasta

      PPO Osuuskunnan tarkoituksesta käyty Välimiesoikeudenkäynti ei ole antanut selvää vastausta PPO osuuskunnan tarkoituksesta?

      Julkisuudessa on annettu ymmärtää,että Välimiesoikeudenkäynnin kulut ovat syynä jäsenten osuuksien arvon alennuksiin?

      Oikeudenkäynti on aina kallista,mutta päättyneen oikeudenkäynnin avulla me kantajat yritimme keskeyttää osuuskunnassa olevien , omien ja muitten jäsenten varojen ,mielestämme suoranaista hävitystä,mikä jatkuu,hävittyämme kanteen pääosin.

      Osuuskunnan hallinto edelleen sijoittaa suurella riskillä kohteisiin,joilla on jo ennestään kova kilpailu hyvistä sijoituskohteista,ts yrityksitä,jotka todennäköisimmin pystyisivät maksamaan lainaamansa rahat sijoittajille takaisin.

      Näissä yrityksissä ei ole meille jäsenille mitään syytä olla mukana ”omistamassa”!

      Osuuskunnan käyttäessä varojamme oman hallintonsa ylläpitoon,ei ole myöskään meille jäsenille enään mitään tarkoituksenmukaisuutta.

      Oikeudenkäyntimme kulut ovat vain murto-osa niistä kuluista,mitkä edelleen aiheutuvat osuuskunnan hallinnon palkoista,palkkioista,sen jatkuvasti tilaamista asianajo-asiantuntija- ja konsulttitehtävistä.

      Yksistään osuuskunnan hallinnon jakamat jäsenkirjeet ja -tiedotteet postitse jaettuina aiheuttavat vuositasolla kymmenien tuhansien eurojen laskut.

      Olimme omalla riskillä lähteneet puolustamaan oikeuksiamme.

      Meitä kantajia on vain kolme,mutta kanteemme läpimeno olisi merkinnyt kymmenien tuhansien PPO:n jäsenten oikeuksien toteutumista.

      Yhteiskunnan omistamien yritysten ja niiden mukana kansalaisten käyttämien palveluiden edelleen myymistä sijoitajille,jne arvostellaan ja syyllisiä etsitään…

      Jyrki Kataisen pääministeriaikana myydyt sähköverkot ovat tulleet kansalle kalliiksi.

      Maakunnassamme on voimakas poliittinen kansanliike,joka julistautuu ”köyhän asialle”.

      Vahvan kannatuksen myötä kunnallisissa ja valtiollisissa päätösten teoissa ,on PPO /Elisa kauppaankin pääosin vastuussa ja vaikuttamassa ,myöskin vaitiolollaan,tämän kansanliikkeen johto ja luottamushenkilöt.

      Me tavalliset kansalaiset emme voi myydä kotejamme,yrityksiämme,maitamme,vaan meidän on asutettava nämä kunnat.

      Missä on meidän puolustajat ja puolesta puhujat olleet,kun näitä kauppoja on tehty?

      Miksei kukaan päättäjistämme edelleenkään halua ottaa vastuuta siitä,että aina tulee joku uusi rahastaja kimppuumme,kun edellinen on myyty ja myynnistä saadut rahat valuvat mitä ihmeellisimpiin kohteisiin ?

      Kuntien uudelleen pystyyn nostattamat kuituverkko hankkeet ovat seurausta siitä,että PPO:n johtajat myivät osuuskunnan liiketoiminnnat Elisalle.

      Uudelleen perustettaessa näitä osuuskuntia,on viisasta PÄÄTTÄJIEN huolella tutustua käytyyn välimiesoikeudenkäyntiin ja siitä annettuun tuomioon kohteessa wwww.savenmaa.fi >Savenmaa tiedottaa>savenmaaky

      Oikeudenkäynnissä meillä oli avustajana Risto Tuori, asianajaja, OTL

      Risto Tuori on oikeudenkäynnin johdosta julkaissut artikkelin: ”Yritystoiminnalla on aina tarkoitus”.

      Artikkeli koskettaa myös käytyä välimiesoikeudenkäyntiä ja se on jokaisen luettavissa myös Savenmaan sivuilla,tai suoraan linkistä http://www.actas.fi/sivu.tmpl?sivu_id=2009

    • Housussa_on_jo

      Turha uikutus tuli kalliiksi jäsenille. Valituksen jälkeen PPO laski tarjoustaan osuudesta 150-200 euroa/osuus eli kolmelta osuudelta yhteensä 450-600 euroa. Ei siinä uhriutuminen ja selittely auta.

      • niinpä-niinkin

        Askotti oli Tussun kanssa Kuusamossa kyykky palaverissä. Siitä johtunee tuo nyt ilmestynyt viesti joka selvästi ilmoittaa, että hallitus laski, ei oppositio. Hallitus on siis tärvännyt rahaa sen verran paljon, että kassa tyhjentyy koko ajan. Joku oikeudenkäyntihän oli kaikkiaan sekava ja maksoi 1€/osuus/jäsen, siis noin 80000€. Neuvoston edustajat voivat julkaista "oikeuden" päätöksen niin ei jää epäselvyyttä paljonko heidän temppuilunsa maksoivat. Miksi salaista päätöstä neuvoston edustaja referoi noin kuin referoi. Toisaalta onhan tuo päätös jokaisen saatavilla joka sen vain haluaa.


    • Mielenkiintoistan

      Nähdä, kenen osuudet ostetaan, tuohon 600 € hintaan. Taitaa loppujen lopuksi olla niin, että myyjiä on huomattavasti enempi, kuin tuo 2000 kpl:tta jotka PPO on tuolla summalla luvannut ostaa.
      Itse kuitenkin pelkään, että osuuden hinta tippuu nopeasti, tuonne 100 - 200 euron väliin.
      Parempi Pyy pivossa, kuin kaksi oksalla. Valituksella ei muuten ole ollut mitään vaikutusta tuohon hinnan laskuun. Hyvä tekosyy kuitenkin, kun totuus sijoituksien tuotosta alkaa paljastumaan.

    • Turha_uikuttaa
      • Asko-M

        Valituksella ei ole mitää tekemistä hallinnon tekemän hinnan kanssa. Hallinto on tärvännyt osuuskunnan rahoja 3500€/jäsen ja lisäksi joka vuosi häviää 756€/jäsen kaikkina konsulttipalveluina, lakipalveluina ja kokuspalkkiona, lisäksi tulevat konkursitappiot. Askotin laskut vuosittain tekvät jo melkoisen laskun omistajien kukkaroon Halitus on ainoastaan voinut käyttää osuuskunnan rahoja ja oikeudenkäyntikulutkin se aiheutti itse häviämällä juttunsa. Häviäjä maksaa viulut ei voittaja. Päätöshän oli ihan selvä häviäjä maksaa ja sillä selvä. Kuka siis maksaa muu kuin PPO.


    • kunnajohtaja

      Miten hallinnon edustaja nyt väittää, etä voittaja makssa oikeudinkäyntikulut jotka olivat tuon laskelman mukaan 16400000€. Miksi PPO:n hallinto lähti tuohon käräjöintii mukaan kun joutuivat maksamaan melkein 20 miljoonaa euroa. Viisainta olisi ollut heti purkaa koko paska ja jakaa rahat. Nyt saisi Kalajoellakin satasella kuidun ja rahaa olisi jäänyt vielä 6500€ lompsaan.

    • Uikutiuikuti

      Ei kaikki ole myymässä osuuksiaan, ostovaltuudet olivat kahdelle tuhannelle osuudelle. Uikuttajat tuhosivat aiheettomalla valituksellaan nuo valtuudet ja myös niiden jotka olisivat halunneet myydä osuutensa parempaan hintaan meklareiden kautta muille ostajille.

      • pyövelit

        Kenen ostovaltuudet ja kenen kirpputori. Kenen määräämä hinta. Hallinto on menettänyt vuoden aikana oikeudenkäyntikuluina hävittyään oikeudenkäynnin noin 16500000€, niin kuin tuossa ylempänäkin jo todettiin. Lisäksi on halintokulut 2-3 miljoonaa. Sitten tulee vielä salkkujen arvonalennukset jotka putoavat suoraa pudotusta. Mitä jää jäljelle, askotin uikutusta ja martan pystöön nostetut kädet. Keväällä saa sitten uikuttaa lissää kun reppana raappana lausuu KHT:nä, että on tuotettu oikeasti mutta etumerkki on vain miinusta. Voi teitä poloisia ja teidän tietämystä ja taloustaitoa. 3 vuodessa syöty 90 miljoonaa taivaan tuuliin. Ei oikein lupaava alku tähtisijoittajille, ei todellakaan. Naurettavia sanontoja "jättikorko".


      • hävinnyt-maksaa

        Askotti tietää, että hinnanmuodostus on kiinni oppositiosta, ei niinkään siitä mitä operatiivinen johto saa aikaan ja mitä hallinto päättää. Mihin silloin tarvitaan operatiivista johtoa ja hallintoa. Miksi tärvättiin oikeudenkäyntikuluihin 16500000€. Suureen ääneen julistetaan oikein lehtien palstoilla, että voitettiin mutta lasku tuli. Hävinnuyt maksaa laskun, niinhän se meni. Onko teillä enää varaa käydä käräjiä. Nyt ne vasta alkavat. Konkurssit, hävityt oikeudenkäynnit masiivinen hallinto ja salkkujen sulaminen, eikös tämä ole tätä päivää.


    • doupinkia

      Huonostippa se suksi luisti, jos lie sukuvika

    • Ojalan-laskuoppi

      Eipä näy noteerauksia kauppapaikka Privanetissä. Miten lie osuuskassojen tiskillä sitten tunkua.
      Hallinto on puolustetut siitä, että markkinat määräävät osuuden hinnan ovat nekin olleet valheita, hinnanhan näyttää määräävän oppositio, näyttäisi olevan hallinnon edustajan kanta asiaan. Paljonkos se tase on laskettuna osuuksien arvolla nyt, jos lie oikein painelin kalkulaattoriin niin näyttäisi olevan 45 miljoonaa. On siis hävitetty kassasta 121000000€. Tuohan tekkee noin 70%. Kaikki tämä reilussa kolmessa vuodessa. Ei varmasti ole rekortit mutta kymmenen kärkeen varmasti pääsee.

      • tarjoushaukka

        juuri lähti toimeksianto privanetille. 1200 euroa kappale.


    • voitto-tuli

      Askotti väittää, että vastapuoli hallinnoi osuuskuntaa kun pystyy vaikuttamaan tulokseen merkittävästi.
      Askotin mielestä oikeudenkäyntikulut tulivat heidän maksettavakseen vaikka he hänen mielestään voittivat. Osuuden arvo kyllä puoliintui ja sekin on kuulema vastapuolen syytä.
      Askotin mielestä kauppapaikkaa ei voitu avata kun vastapuoli sen esti. Ei kuitenkaan perustele väitettään mitenkään.
      Askotti väittää, että vastapuoli tuhosi ostovaltuudet osuuksiin, siis miten tuhosi ja millä.
      Askotin mielestä tarjoushinnan laskun syy on vastapuolen, millä konstin tuo tapahtui.
      Askotin mielestä hinnanalennuksen teki vastapuoli 800€:ta 600€:oon. Miten temppu tehtiin sitä hän ei kerro.
      Askotin mielestä osuuden arvon laskun sai tehtyä vastapuoli ja hän arvioi hinnan pudonneen 16400000€. Hän ei kerro kuka nämä rahat sai.

      Askotti ei sitä vastoin kerro mitä on hallinto tehnyt ja saanut aikaan.
      Miten käy ensikevään kokouksessa kun noin mahtava vastapuoli vyöryy kokoukseen ja jyrää alleen koko hallituksen. Pystyykö hallinto tehdä yhtään mitään, vai antautuuko koko kööri.

    • näinmennäämetsikkoon

      KOpioitu toisaalta kopioija samaa mieltäAsiantuntijoilta saamani tiedon mukaan Talousrikokset vanhenevat viidessä vuodessa, joten aikaa on vielä reilu kaksi ( 2 ) vuotta selvittää osuuskunnan tele-ja ict liiketoiminnan myynnin laillisuuteen liittyviä virheitä. Välimiesoikeuden ratkaisu ei tätä mahdollisuutta kiellä tai estä.

      Välimiesoikeus viittasi siihen, että asia on oikeudellisesti epäselvä perustellessaan sitä ja totesi samalla että kanne oli aiheellinen ja jopa suotava asioiden selvittämiseksi. Se että lopputulos oli ns. nahkapäätös on tänä päivänä tyyppillistä vaikka asiantuntijoina ja ao. ratkaisuun päätyneillä henkilöillä oli ja on ollut julkisuuteen antamissaan kannanotoissa merkittävästi keskenään poikkeavat käsitykset osuuskuntalaista ja siihen liittyvien toimintojen merkityksistä. Yhteiskunnassamme on satoja vastaavia osuuskunnan purkamiseen liittyviä tapahtumia joissa kaikissa on kertynyt omaisuus jaettu lopettamisen yhteydessä omistajajäsenille. Näin ei kuitenkaan jostain syystä päädytty esittämään tässä tapauksessa ?

      Oletettavaa on että hallitus valmistelee toimenpiteitä joilla sen tekemät yksipuoliset päätökset pannaan täytäntöön kentän vastuktuksesta huolimatta. Osuuden arvo ei tule perustumaan PPO:n tilinpäätökseen 31.12.2014 ja siinä esitettyyn tasearvoon pohjautuen. Asiantuntijoiden hinta-arvio oletettavasti yritetään mollata ja eikä laskennallisesti anneta faktoihin perustuvaa arvoa vaan ilmeisesti alentunutta tasearvoa yritetään ujuttaa jäsenille perusteilla "että kun 2015 toteutettiin ylijäämän jakoa osuuskoron muodossa ja vuoden 2015 taloudellinen kehitys ei vastaa annettuja lupauksia. Ne kuuluisat väärät todistukset 14.4.2015 osuuskuntakokouksessa. Kuormasta oli syöty ja lujasti !

      Osuuksilla mahdollisesti käytävä kauppa tulee siksi todennäköisesti poikkeamaan merkittävästi annetuista "omalla rahalla ostettavista" hintalupauksista ja jo lyhyen ajan kuluessa osuuden arvo romahtaa julkisessa listauksessa siihen liittyvien harhakuvien ja todellisen tuotto-odotuksen poiketessa usein esitetyistä ylioptimistisistä skenaarioista.

      Hallituksen ja hallintoneuvoston valitsema "dokriini" tulee osoittautumaan jäsenien kannalta kaikista vaihtoehdoista siksi huonoimmaksi loppudileman kannalta.

    • Uikutiuikuti

      Ei muuta kuin uikuttajat laatimaan uusia valituksia. Pitäähän turpiin saada jossain käräjöinnissä aina puolenvuoden välein. Paljonkohan Nivalan viisaat ovat tienanneet PPO:n osuuksilla välimieslaskujen jälkeen? Taitaa olla muutama kymppitonni tappioita.

      • Harjiotuksia-liis

        Askotti taasen höpäjää. Etkös vasta todennut, että osuuskunta oli maksumiehenä kun osuuden hintatarjousta rukattiin alaspäin. Tehkää nyt poloset jotain itsekkin, äläkääkö vain teetättökö muilla. Milloin te näytättä sen Korpi-Tassin konkurisin (datamen) rahaliset vaikutukset omistajille. Palioko sillä tienattiin vai oliko sekin välimiesten mukaan tuloa vastapuolelle vai kenelle. Entäs se Maston rahoitus, paljonko jouutaan aukasen lompsaa, että saahaan pyssyyn ne seinät pystösä. Minkä verrean niitä kokouspalakkioita varataan aivan kuukausipalakkoihin, kilometrirahoihin, ansionmenetyksiin kestityksiin sun muihin "tärkeisiin" asioihin. Miten on sen kilipailuttamisen laita nuisa planketeisa joita alituiseen lähetellään, ootko vielä kilpailussa mukana. Mitäs on niitten kapsekkien arvo joita pankit hallinnoi, entäs se Katin kapsekki, se varmaan on ylitsevuotavaisen pullollaan. Korkorahat tursuaa rahattomien virmojen tileiltä, onhan korko kuitenkin 10-11%.
        Eipä näytäs olevan muuta pelekua kuin rikastuminen.
        Vaan nuista asioistahan sinä et ole tietävänäsi yhtään mittään. Sinulle riittää kuin kurlaat kolinalla kurkkusi ja haravoit nenänaluksen ja jodlaat uikutusta. Siinäpä sinulle sopiva tehtävä.


    • Uikutiuikuti
      • vastaa-puudeli

        VAlita päätöksestä, sehän on teille mahollista. Milloin ne hallitusherrat maksavat omat touhunsa.


    • KyllästynytTähän

      Tehkää joku "alasivusto" tälle prkl PPO asialle. Nyt tämä alakaa olleen jo Suomi24Ylivieska sivuston "journalistista terroria"..jatkuvasti täällä tätä sammaa jappasemista. Tehkkää oma sivusto niin sinne voi sitte kaikki asiasta kiinnostuneet tulla lukkeen ja vastaileen kirjotuksiin.

      • äläkyllästypuratappo

        ..ei jäsenien ei tarvi lukea jos ei tajua asiaan ydintä..............................pkele Pelottaako journalistinen oikeiden asioiden esiintuonti..viittais tilitston suuntaan ?


      • KyllästynytTähän

        Minä en kuulu PPO mitenkään ,joten ei voisi vähempää kiinnostaa. Ärsyttää vaan kun vuosi(a)samaa tyhjäpäivästä asiaa jauhetaan, eikä asia siitään muuksi muutu. Jutelkaa niiden kans joita tämä asia koskee. Vähemmistö Suomi24Ylivieskan sivujen lukijoista on tästä jatkuvasta PPO asiasta kiinnostunut. Joo,joo voi jättää lukematta...mutta ärsyttää se silti..tai no, :D :D :D nykysellään naurattaa..naiveja olette kun samaa jaksatte jauhaa,ilman tulosta.


      • ihansamasulle

        ..mitä sinä sinne "kirjoittelet" vai vain luet ?..ajan haaskausta jos ei ole asiaa


    • Myyntiin

      Ompas tuo omaisuus haihtunut kuin pieru saharaan. Privanettisa puulaakin arvoksi on noteerattu 50milioonaa. Vuojesa laskenu puoleen. Voiko hommia ennää huonommin hoitaa. Tuloski oli kiriattu reilu 8 milioonaa ja silti lompsa laihtuu. Onko tuo tulos sitte ppo:n tulos vaiko konsernin tulos. eihän sitä oo selevästi sanottu niinku ei mittään muutakaan.

    • Juristeria

      Ei sitä lupaa ole Arvo Invest Nordic Oy:lläkään joka ostaa ja myy ja käyttää asiassa bulvaania. Ei siistäytä lain kirjainta eikä henkeä.

    • Uikutiuikuti

      Mikä lupa tarvitaan jos Arvo Invest ostaa tai myy osuuksia? Uikuti uikuti uikuti.....Nivalan viisaat taas pihalla.....uikuti uikuti....

      • hallintorulaa

        ..jäsenten eli omistajien lupa !..askotti askotti ei mene läpi teidän "uikutukset"


      • uikutiuikuti

        Tarvittaisiinko osuuskuntakokouksen lupa, kun osuuksia hankitaan itselle?


    • miksitiliteitäsmää

      Siellä oli joku hallinnon edustaja laittanut jo "syötin" privanettiin. Oli yksi ( 1 ) osuus myynnissä ostotarjous 600 € myyntitarjous 700 € arvo 610 € mutta ihmetytti kun koko osuuskunnan tasearvo oli pudonnut 58 M€:oon.. pitäishän siellä olla tilinpäätöksen mukaan 100 M€.. mihin on kadonnut 42 M€..kuka pihistänyt vai onko taas tehty jotain ihme puliveivauksia kirjanpidollisesti niiden rääppänöiden sitä tajuamatta ?

    • Uikutiuikutiuikuti

      Vuosi sitten arvoanalyysissä PPO:n laskennalliseksi osuusarvoksi määriteltiin 1240€/osuus, markkinahinnaksi määriteltiin samalla 620-745 euroa osuus. PPO tarjosi tuolloin osuudesta 750-800 euroa osuus. Uikuttajien aiheettoman valituksen ansiosta on nyt kaupankäynnissä palattu markkinahintaan. Ei kukaan tollo maksa PPO:n osuudesta laskennallista hintaa, ehkä Nivalan viisaat ovat noita ylihintaa maksavia. Uikuti uikuti....

      http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/kaupankaynti-ppon-osuuksista-alkaa-noin-800-euron-kappalehinnalla/692443/

      • kuituakehiinrahoilla

        ..no mutta onko askotti..vai martta tai tussu herännyt..eikö siellä kuusamossa ollutkaan mukavaa ? taisi olla liian jyrkät mäet näille tasamaan tallaajille Vai mitä ?

        Mikä se on osuuden arvo ? Taseen loppusumma jaettuna osuuksien määrällä vai "teidän" koplareitten hamuamina vain 600 €. Kumpi on oikein ?..Caruna kerrottavaa..


    • kalevanuutinen

      Entisen Pohjanmaan Puhelinosuuskunnan, nykyisen Osuuskunta PPO:n osuuden markkinahinnaksi on määritelty 750–800 euroa. Osuuskunnan tytäryhtiö PPO Sijoitus Oy tulee ostamaan osuuksia tällä hinnalla, jos 14. huhtikuuta Raahessa pidettävä osuuskuntakokous hyväksyy osuuksien kauppapaikan avaamisen.

    • harmittavatakaisku

      ..jaa sekö onkin 14.4 osuuskuntakokous ja taas raahessa.
      Minä kun kuulin hallinnolta että se olisi jo maaliskuussa mutta paikka ei vielä ole varattu kun on niin paljon muita "isoja" kokouksia jotka tarvitsee "isoja" tiloja pitopaikakseen. Eli taitaa olla taas raahessa ja urheilutalolla.. Näin se vain menee kuten hallitus määrää, ei siinä hallitusneuvostolla eikä jäsenillä ole mitään sanansijaa.. vaikka sanassa näin sanotaan " herra ottaa..herra antaa "..kiitetty olkoon jne..

    • hyväaloitekokoukseen

      Aloite v.2016 osuuskuntakokoukselle;

      Velvoite Osuuskunta PPO:n omien osuuksien hankkimiseksi

      Osuuskuntakokous velvoittaa hallituksen hankkimaan jäsenten osuuskunnalle tarjoamat Osuuskunta PPO:n varsinaiset osuudet, kuitenkin määrältään enintään 25000 kpl.

      Osuudet hankitaan osuuskunnan yksityisiltä jäseniltä ja siinä järjestyksessä kuin niitä osuuskunnalle tarjotaan.

      Osuuksien hankkimisvaltuutus on voimassa osuuskunnan seuraavaan osuuskuntakokoukseen saakka.

      Osuuskunnalle tarjotuista hankittavista osuuksista maksetaan raha niiden matemaattisen arvon mukainen hinta, kuitenkin vähintään 1150 € ja enintään 1250 € osuudelta.

      Osuuksien hankintahinta tulee maksaa jäsenen ilmoittamalle tilille kahden (2) kuukauden kuluessa siitä kun osuudet on tarjottu osuuskunnalle hankittavaksi.

      Osuuskunnalle hankitut osuudet tulee kuolettaa ja poistaa osuuskunnan osuusluettelosta.

      Hankintamenettely pienentää osuuskunnan omaa pääomaa osuuksien hankinnoista maksetulla määrällä, mutta ei laske jäljellä olevien osuuksien arvoa, eikä vaaranna osuuskunnan maksuvalmiutta.

      Tulethan kokoukseen viemään aloite läpi ?

    • omatsijoituksetkusseet

      ..ja sikksi nuo salaiset myynti- ja ostohankkeet on annettu rivanetin hoitoon että saa taas joku sidosryhmä oman osuutensa jäsenien rahoista kun sinne eksyy kauppoja tekemään. EIpä ole suurta ryntäystä ollut kuten kaleva lehti kirjoittaa.. onkohan koulukaveri saanut raahensuttuun minkälaisen fraasitekeleen naputeltua..no ei vois vähempää noita toimijoita arvostaa noissa merkeissä

      • ei.myyntiin

        Eipä tuosta rivanetin sivulta selviä kuinka monta kauppaa on tehty ja kappaleet on hukassa. Viimeisin kauppa on tehty joskus viikkoja sitten. Hevon paskan arvoa tuommosilla tiejoilla.


      • vielä3osuutta

        Kyllä sielä privanetin etusivulta löytyy tietoa ostoista ja myynnistä määrineen ja hintoineen. Noteeraukset kohdassa klikkaa merkkiä osuuskunta ppo nimen vasemmalla puolella.


      • vääräätietoajulkistettu

        ..joo se tuo jälleen julki millaista puppua esille tuodaan. lehdessä oli toimitusjohtaja ilmoittanut että n. 550 osuuskauppaa on siellä tehty mutta kun laskee yhteen siellä olevat luvut niin summa on alle 100.. on se kumma kun ei tuollaisessa hommassa ole edes yhteenslasku hallinnassa..onko siis mikään mukaan ? Tuskin ..kaikki mitä esille tuodaan on pull shittiä.


    • vaikuttaminenalkaanyt

      Nyt on alkanut valmistelut osuuskuntakokoukselle ja hyvät jäsenet on aika lähestyä edustajiamme ja tuoda julki mielipiteenne osuuskunnan tilanteesta ja halustanne sen jatkosta. Edustajien nimet löytyvät linkistä joista kolmasosa erovuorossa:

      http://www.osuuskuntappo.fi/osuuskunta/hallinto

      Esitettävä kysymyshän voisi vaikka kuulua : Kannatatko osuuskunnan varojen pikaista palauttamista jäsenille täysimääräisenä vai koetko nykytilanteen edesauttavan toimintaa niin että jatkossa saisin annettujen lupausten mukaiset vuosittaiset osuusmaksunkorot vähintäin 100 €/v/osuus ? Milloin avoimuus toiminnan osalta alkaa ja miten voin jatkossa vaikuttaa omaisuuteni hoitoon minulle parhaaseen lopputulokseen ?

      On mielenkiintoista kuulla niitä vastauksia hallinnonkin esittäminä.

    • Hohhoijaaaaa

      Jossain tynnyrissä luullaan "halvalla myytyjen kuituverkkojen tilalle rakennettavan kalliilla uusia". Näinköhän sitä jokaiseen syrjäkylään vedetään jokaiselle operaattorille omat kuidut? Asia on helppo tarkistaa vaikkapa Elisan sivuilta. Ei sieltä löydy nopeaa kaistaa kylille. Luuleko joku Elisan kaivaneen kuidut ylös vai onko tuo väitteen esittäjä ymmärtämätön?
      http://savenmaaky.fi/?p=1061

    • Riittääkökanttiaoikaista

      Niissä valmisteluissa ehdottaisin hallintoneuvostolle seuraavaan kokoukseen hieman valmistautumista ja vaikkapa kirjaamaan ylös jotain kysyttävää ettei mene vain estradilta esitettävän kuuntelemiseen.. Miksi ?

      Siksi kun käväisin tuolla kauppapaikalla ja hieman analysoin sen tietoja ja vertailin mitä osuuskunta on julki tuonut kaupoista. Ihmeteltävää riittää tiedottamisessa !

      Siellä on myyty 83 osuutta ja niiden kauppojen keskihinta on 840 €/osuus, eli n. 32 % alle osuuden tasearvon. Nyt kuitenkin olemme ostamassa omilla rahoillamme niitä hintaan 600 €/kpl, eli 52 % alle tasearvon. Se joka yleensä myy jommalla kummalla hinnalla menettää siis aika merkittävän osan omistuksistaan. Onko se reilua tai edes oikein ? Esim tähän epäkohtaan ja väärään menettelyyn kun lisätään leskien ja perikuntien muutaman viime vuoden aikana saama virheellinen osuuden arvostus ja voi jopa sanoa pakoo osuuskuntamaksun palautus niin kaikki ei mene eikä ole mennyt varmasti lakien ja asetusten eikä sääntöjen mukaan oikein.

      Kaiken lisäksi siellä päättämässä on ja on ollut valan antaneita lakimiehiä joilla on erityinen "huolellisuuvelvollisuus" asioissa ettei vääriä toimenpiteitä tapahdu.

      Kuka korjaa virheet, kenen kuuluu pitää jäsenien puolta ja mikä instanssi voi tai minkä pitää estää tuollaiset tarkoitushakuiset toiminnot hallituksen osalta ?

      Se on Hallintoneuvosto. Tarkistakaapa julkistetut ja toteutuneet luvut niin ero ihmetyttää..miksi..kenen etu..mitä ajetaan takaa..ja kuka hyötyy ?

    • Mainosjakelua

      Eiköhän se ole jokaisen oma asia millä hinnalla myy. Tasearvolla, yli tasearvon, puoleen hintaan...ei se kuulu ulkopuolisille. Eihän sitä synny yhtään kauppaa markkinataloudessa jos ostaja ja myyjä eivät pääse hinnasta sopimukseen. Voihan sitä tietenkin huutaa äitiä apuun tai uikuttaa oikeudessa.

      • vastausta-vailla

        Ei asia ole ollenkaan noin. Tarkastelepas esim. perikuntien saantoja. Toimitusjohtaja on tehnyt huomattavan määrän virheellisiä siirtoja, siis laittomia ja sääntöjen vastaisia. Osuuskunta on ilmoittanut lunastavansa (milloin minkäkin korkuiseen hintaan) kiinteään hintaan osuuksia, onko se markkinataloutta. Miksi hinta on noin alhainen 600€ jos osuuskunta on äärimmäisen tuottava (jaetaan 500€/osuus korkoa/vuosi), vuodessa siis melkein osuuden hinta. Toisaalta tase oli noin 3 vuotta sitten 174miljoonaa ja nyt ilmeisesti 70miljoonaa. Mistä tämä kertoo. Oletteko te hoitaneet työnne hyvin vai huonosti, siis tuottoisasti vai tuottamattomasti. Askottihan ei ymmärrä lukemaansa ja ei vastaa koskaan mihinkään joka koskee osuuskunnan asioiden hoitoa, miksiköhän.


      • perikuntalainen

        Tosiaankin, milloin toimitusjohtaja korjaa virheensä perikuntia kohtaan. Milloin virheeliset siirrot oikaistaan ja maksetaan jäämättä saaneet "korot" ja rahastoanti. Noita perikutia on kovin paljon, joita on vedätetty. Olisi jo aika korjata edes tuo virhe.


    • Mainosjakelua

      Minä voin ilmoittaa ostavani osuuksia kiinteään hintaan 300 euroa kappale. Ei se ole laitonta, kenenkään ei ole pakko myydä tuohon hintaan. Turha uikuttaa, myyjähän se myyntihinnan päättää. Vai päättääkö asiakas Savenmaassa myyntihinnat?
      Perikuntien osuudet ja niiden käsittely on PPO:n säännöissä määrätty, ei muuta kuin oikeuteen uikuttamaan.

      • laki-on-laki

        Jos on säännöissä määrätty niin miksi sääntöjä on rikottu. Jopa toimitusjohtaja on itse sen myöntänyt miksi ei korjata. Miksi toimitusjohtaja ei korjaa tekemiään virheitä, siis sääntöjen vastaisuuksia.


      • Aatu-isä-sieltä-jostakin

        Potkugolffin pelaaja on taasen vauhdissa. Sen mielestä konnuutta saa tehdä niin paljon kuin haluaa ja muiden pitäisi korjata sitten näiden virheitä. Hyvä esimerkki on tämä potkugolf jota tämä veijari on harjoittanut. Siis konnuus ulottuu aina harrastuksiin asti. Saako hallitus pistää tietoisesti sääntöjen ja lakien vastaisia päätöksiä voimaan. Pitääkö jäsenistön toimia poliisina osuuskunassa koko ajan.
        Tämän veijarin ymmärrys ei yltä siihen mitä saa toisen omistusille tehdä. Sukuvika, jo aikoinaan katosi veljiltä tuhti tukko rahaa ja isäveijari katosi kuvioista hetimmiten. Pojasta ei ole polvi parantunut.


    • Askotille

      Perikuntien osuuksien siirtoja on tehty ainakin 4 eri tavalla.
      1 On pistetty hyllyosuudeksi ja lunastettu 100€:lla
      2 3 varsianista on siirretty 3 varsinaisena. On siis tehty oikein kun on näin siirretty.
      3 1 osuus on siirretty varsinaisena ja kaksi lunastettu (pakkolunastettu) 120€:lla.
      4 1 osuus on siirretty äänellisenä ja 2 siirretty äänettömänä.
      Kaikki nämä vaihtoehdot on tehty samojen sääntöjen aikana. Palvelunkäyttövelvoitettahan ei ole välimiesoikeuden mukaan ollut enää silloin kun on telepalvelut myyty, eikä aikaisemminkaan koska sijoitustoiminta on yksinkin riittävä jäsenyyteen ja uuteen jäsenyyteen. Sijoitustoimintahan tuli mukaan joskus 1996.
      Virheitä voi sattua mutta ne pitää myös voida korjata.

    • Uikutiuikutiuikuti

      On se tietenkin harmi että osuuskunnassa ei pääse keinottelemaan kuolleitten sukulaisten osuuksilla. Toisaalta eihän ne olekkaan omilla rahoilla hankittuja jäsenosuuksia. Ei muuta kuin valituksia oikeuteen, pitäähän se taas saada turpiin jossakin oikeusasteessa.

      • zetjs

        Osuuskuntahan itse keinottelee perikuntien varallisuudella, aivan samoin kuin Aadolf aikoinaan veljien rahoilla.


      • rikoksia-tehdään

        Tarkoittaako tuo askotin tieto sitä, että omaisten rahat saa kähveltää osuuskunalle, eik' tarvitsekkaan noudattaa lakia ja sääntöjä. Polihousut on nyt totaalisesti kintuissa.


      • Yrittäjä-kosko2

        Rahan alkulähde määrää Askotin mielestä kenelle sen saa luovuttaa. Miksi ei luovuteta kaikille samalla lailla. miksi tehdään samasta asiasta monia erilaisia päätöksiä.
        Yrittäjäystävällinen Askotti toimii koronkiskurin lailla . Onko yrittäjäystävällistä ottaa 2% sijaan 11% korkoa. Tykkääkö yrittäjät tästä ja jakelevat valtakirjoja, ei ainakaan kaikki, vaikka kuinka kerjäät niillä sähköposteillasi.


      • Manimaniii
        Yrittäjä-kosko2 kirjoitti:

        Rahan alkulähde määrää Askotin mielestä kenelle sen saa luovuttaa. Miksi ei luovuteta kaikille samalla lailla. miksi tehdään samasta asiasta monia erilaisia päätöksiä.
        Yrittäjäystävällinen Askotti toimii koronkiskurin lailla . Onko yrittäjäystävällistä ottaa 2% sijaan 11% korkoa. Tykkääkö yrittäjät tästä ja jakelevat valtakirjoja, ei ainakaan kaikki, vaikka kuinka kerjäät niillä sähköposteillasi.

        Askotti hakee miljoonakorvauksia...

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000368955.html


    • komennusmies-

      Väkeviä kannanottoja on palstalla. Silmiinpistävää on se, että tämä Askotti joka on ilmeisesti joku hallinnon yleismielipide latelee melkoista juttua omistajajäsenistä.
      Hänen mielestään saa tehdä vääryyttä, laittomuuksia ja sääntöjenvastaisuuksia. Välimiesoikeuden päätöksellähän omistajat eivät saa ottaa asioitaan käsiteltäväksi tuomioistuimissa. Eivät myöskään saa esityksiään osuuskuntakokouksen käsiteltäväksi. Omistajat eivät siis saa päättää osuuskunta PPO:ssa yhtään mistään. Kovin kummallinen on tilanne Osuuskunnassa, varsinkin kun vertaa tilannetta siihen mitä luki 4.03.2016 Keparissa. Irvikuvalta vaikuttaa koko PPO. Jäsenistön asema on hallinnolta tietoisesti unohtunut kokonaan. Perikuntien asema olletikkin. Tästähän seuraa ilman muuta se että omaisuus häviää joidenkin taskuihin niin kuin on nähty. Tulokset on myös kaiken kaikkiaan roskaluokkaa niin bisneksissä kuin hallinnoinnissa. Datamehan on hyvä esimerkki ja Mastokiinteistö toinen. Ei pidä myöskään luvata sitä mitä ei osa eikä tule osaamaan, siis tämmöiset taseen tuplaamiset ja tuotoksi 8%. Talousasioiden hoitaminen vaatii taitoja siihen ei kaikista tyttösistä ole. Liian isot saappaat ja vähäiset taidot. Lisäksi hallinnon asenne omistajiin o käsittämätön varsinkin kun itse ovat sotkeneet koko pakan.

    • Mainosjakelua

      Askotilla on oikein oma verkkosivu PPO:n hallinnon mollaamiseen. Joillekkin ei vaan riitä jäsenten valitseman hallinnon päätökset vaan kaikesta pitää pitää kiukutella kuin pikkulapsi joka ei saa tikkaria.

      http://savenmaaky.fi/?page_id=703

    • hallitusammattilinen

      Ei PPO.n hallitusta ole jäsenet valinnut. Älä höpäjä.

      • ootkaikkeamuutakuin

        ..aivan ja siitähän tämä koko soppa on syntynyt kun Askotit hallinnossa on keskenään sopineet ketä on hallituksessa ja päästrategia "mulle..mulle" ei jäsenille !


    • Mainosjakelua
      • monesko-oikealta

        Kerroppas milloin se hallintoneuvosto on valvonut hallitusta. Nyt se vitsin lykkäsi. Hallitus valvoo hallintoneuvostoa näinhän se menee eikö menekkin. Miksi hallitus antaisi valvoa itseään kun se voi valvoa hallitusneuvostoa.
        Joko te ootta palauttanut ne oikeuden määräämät rahat niille joille ne tuomion mukaan määrättiin. Hallintoneuvosto valvoo, voi hyvänen aika, hallintoneuvosto nukkuu. Periskoopin mukaan hallintoneuvoston puheenjohtaja ei nuiji pöytään kuin hallituksen sanelemat asiat. Hallintoneuvosto valvoo, niinkö.


      • piinapenkki
        monesko-oikealta kirjoitti:

        Kerroppas milloin se hallintoneuvosto on valvonut hallitusta. Nyt se vitsin lykkäsi. Hallitus valvoo hallintoneuvostoa näinhän se menee eikö menekkin. Miksi hallitus antaisi valvoa itseään kun se voi valvoa hallitusneuvostoa.
        Joko te ootta palauttanut ne oikeuden määräämät rahat niille joille ne tuomion mukaan määrättiin. Hallintoneuvosto valvoo, voi hyvänen aika, hallintoneuvosto nukkuu. Periskoopin mukaan hallintoneuvoston puheenjohtaja ei nuiji pöytään kuin hallituksen sanelemat asiat. Hallintoneuvosto valvoo, niinkö.

        Tuo pitänee paikkansa. Olen kuullut, että hallitus istuu hallintoneuvoston kokouksissa ja vahtii koko ajan hallintoneuvoston toimintaa. Askotti varmaan tietää kertoa tarkemmi kun uikutuksiltaan ehtii.


      • luu-viitonen
        piinapenkki kirjoitti:

        Tuo pitänee paikkansa. Olen kuullut, että hallitus istuu hallintoneuvoston kokouksissa ja vahtii koko ajan hallintoneuvoston toimintaa. Askotti varmaan tietää kertoa tarkemmi kun uikutuksiltaan ehtii.

        Kuuluu menneen ostamaan oikeita golfkenkiä potkupallogolfikenkien tilalle. Ei kait se silti tarkoita sitä, että tarvittaisiin mailojakin, mutta kengät kuitenkin.


      • Kokouksessa_on

        paikalla kuulemma aina hallituksen vainukoira ja Kaikkein Suurin Pelottelija asianajaja K. Penttilä. Hän on laatinut kaikki kieroudet ja harmaalla alueella liikkumiset. Normituntipalkka on duunarilla 15 euroa tunti, asianajajalla 250 euroa/tunti. Ei hallituksen puheenjohtajan ja toimutsjohtajan puntit tutise, kun on laki paikan päällä. Hallintoneuvoston jäsenten puntit kyllä.


    • PPOPPOPPOPPO3

      ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo6ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolöydätkö kuutosen?

      • 6WREHGY

        Kolfkengät yhytin mutta näkyy olevan väärää numeroa.. Se siitä sitten jatka potkupallona, tai yritä uudestaan. Housunpultutki voi samalla tarkistaa mutta piä väri samana sopii aatteeseen. Sukat voi vaihtaa, ne ankkuripuolisukat ei enää pysy samoilla sukkanauhoilla, hikisetki on. Peukalojarrutus ei oikein sinulla toiminut tuossa ööösä


    • OlisipitänytPPOnkin

      Finda Oy ostaa 42 prosenttia Anvia Telecom Oy:stä
      04.03.2016

      Finda Oy (”Finda”) ja Anvia Oyj (”Anvia”) ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Finda ostaa 42 prosenttia Anvia Telecom Oy:stä (”Anvia Telecom”). Vastikkeeksi Finda suuntaa osakeannin Anvialle. Osakeannissa annetaan merkittäväksi Findan A-sarjan osakkeita. Järjestelyn toteutumisen jälkeen Anvia omistaa Findasta 13 prosenttia. Kaupan arvo on noin 50 miljoonaa euroa.

      ”Tavoitteenamme on kasvattaa omistaja-arvoamme pitkäjänteisesti sekä mahdollistaa sijoitusstrategiamme toteuttamisen myötä hyvä ja tasainen osinko osakkeenomistajillemme. Haluamme myös aktiivisesti hajauttaa sijoitusportfoliotamme. Näihin tavoitteisiin pyrimme sijoittamalla ICT-alan ja korkean teknologian kasvuyrityksiin, mihin omistusosuuden hankkiminen Anvia Telecomista istuu erinomaisesti”, sanoo Finda Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Leino.

      ”Anvia Telecom on kiinnostava toimija, joka on rakentanut erinomaisen kiinteän verkon alueellaan. Näemme, että nopeille kiinteille verkoille on kysyntää jatkossa siirrettävien datamäärien yhä kasvaessa. Anvia Telecomilla on myös hyvät edellytykset kasvaa ja laajentaa kiinteän verkon liiketoimintaansa Pohjanmaan ulkopuolelle. Olemme Anvia Telecomissa pitkäjänteinen ankkuriomistaja, joka tuo yhtiöön osaamista ja voimavaroja sen toteuttaessa kasvustrategiaansa uusia kuituverkkoja rakentamalla”, Jarmo Leino päättää.

      ”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Findan Anvia Telecomin omistajaksi ja mukaan yhtiön kehittämiseen. Findalla on pitkäaikaista kokemusta suomalaisesta ICT-alasta ja operaattoritoiminnasta, mikä on arvokas tuki laajentaessamme toimintaamme Suomen kasvukeskuksiin”, sanoo Anvia Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Bengt Beijar.

    • ääniälasketaantstolla

      Kyllä niitä kollataan ja vanhoja äänestystuloksia jotta saadaan esille yritykset jotka antaa hallitukselle ja vanhoille hallintoneuvostolaisille valtakirjoja jotta tiedetään millä äänimäärillä saadaan jäseniltä valta pois. Suurin osa kokousväestä joka edustaa hallitusta tulee ihan muualta, jopa oulusta ja on saanut tarkat ohjeet miten pitää äänestää kaikkia muiden tekemiä esityksiä ja edustajia vastaan... saattepa nähdä !

      Ja nyt alkaa olla viimeinen aika saada osuuskunnasta omaisuutensa täysimääräisenä eli 1240 €/osuus (pääosin siis 3*/jäsen = 3720 €) koska taas ollaan syöty pääomia eikä sijoitukset ole tuottaneet niitä luvattuja 8-15 % korkoja...joita ei globaalit markkinat olekkaan tuottaneet.. mitä sitä menee lupaamaan omaisuuden kaksinkertaistumista 10:ssä vuodessa..ihan puppua

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe