Uimahallissa matut tekee mitä huvittaa

painukaatäältänytvittuun

Kävin eilen poikani kanssa pitkästä aikaa Seinäjoen uimahallissa. Olin hämmästynyt ja ihmeissäni maahanmuuttajanuorukaisten käytöksestä siellä. He syljeskelivät lattialle, monitoimialtaassa he uimalasit päässä sukeltelivat hyvin läheltä nuoria tyttöjä(n. 12 - 16 v.), eikä minulle todellakaan jäänyt epäselväksi mitkä heidän aikomuksensa olivat. Ihme on jos ei lähiaikoina tapahdu mitään ahdistelua tai koskettelua. Kaksi nuorta uinninvalvojaneitosta siellä oli ja näin kuinka n. 15 v. mamu-nuorukainen sukelsi kuntouintialtaaseen altaan reunalta ja uinninvalvojat eivät olleet huomaavinaankaan. Lopuksi kun pojan kanssa menimme kaapeille pukemaan, oli joku mamu ilmeisesti jättänyt omasta kännykästä kaappiinsa "vahingossa" esim. youtubesta jonossa soimaan mökätornimusiikkia yms. muslimihumppaa. Ei taida meidän perhe enää Seinäjoen uimahalliin mennä. Lapua, Ilmajoki, Kurikka ja muut lähikunnat missä on uimahalli, saatte meidän perheestä asiakkaita.

49

1077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iiruery

      Luulenpa että ongelmana tuossa on kielimuuri. Jos lähiaikoina Suomeen tulleet eivät osaa muuta kun omaa äidinkieltään, eikä uinninvalvojat ja muu henkilökunta osaa sitä, niin mitenkäs kiellät ja neuvot. Ymmärrän kyllä että uinninvalvoja ei puutu heidän osaltaan jokaiseen rikkeeseen joka ei aiheuta varsinaista vaaraa. Tekee niitä paikallisetkin. Eipä silti, ärsyttävä ongelmahan tuo on, ja syytä olisi nopeasti tehdä matulille selväksi säännöt, ja sen että niitä pitää myös noudattaa. Kenellekköhän tuo vastuu kuuluu? Itse en ainakaan tiedä kuuluuko kenellekkään. Ja tuskin tietää uimahallin henkilökuntakaan. Mutta jos kyse on siitä että matut eivät välitä noudattaa sääntöjä, niin peli pitäisi olla selvä, ulos ja porttikielto.

      • palkkakulkee

        Älähän nyt puhu mistään kielimuurista : )
        Kyllähän asia on näin: Kyllä ne ymmärtää, mutta on niin mukava ja kivaa vain levitellä käsiään ja pudistaa päätään, ettei muka tiedä ja ymmärrä : ) Näin se kulkee seuraavat 20v ja vähän enemmänkin.

        Sitten siellä on vielä nuoria tyttöjä Valvojina, mitä ne tekevät??? Naureskelevat, mutta palkka juoksee, näin se Kulkee.


    • kielimuurinen

      Takaasi kotimaahansa.Sielä ei oo kielimuuria.

      • dfuyweur

        Jep! se olis paras vaihtoehto. Mutta kun ei taida tapahtua niin ongelma olis syytä hoitaa kuntoon edes täällä, ja pikaisesti.


    • nakkinainainai

      En käy enää Seinäjoen Uimahallissa viime elokuun jälkeen. Voisikohan siitä saada jotain verohelpotusta.

      • Veronmaksajay

        En minäkään mene enää. Saanko myös siltä osin veroeuroni takaisin.Tosin en ole koskaan käynytkään.


      • fdeee

        Ei saa verohelepotusta, mutta lippurahat kyllä säästyy.


    • pitäköönhallinsa

      Eikös ilkassa uutisoitu juuri että seinäjoen uimahalliin on kaikki tervetulleita kunhan noudatetaan sääntöjä. Ei sitten tainnut pitää paikkaansa eikö valvojat uskalla puuttua tilanteeseen, vai eikö haluta?

      Ilkka Tiistai 02.02.2016
      "Säännöt selviksi ja uimaan, mistä tuletkin Seinäjoen uimahallilla jatketaan yhä vanhoilla säännöillä ja kaikki niitä noudattavat ovat tervetulleita."

    • KapteeniJälkivisainen

      Oletan että et itsekkään asiaan puuttunut muuten kuin katsellen kauhistuneena korkeintaan. Olisit voinut! Jos eivät suomea puhu niin elein ilmennät että sylkeminen = ei(esitä siis sylkeväsi[ilman sylkeä] ja pudista päätä sen jälkeen.)

      Mutta katsoa saa aina ja jos sattuu koskettaminen silloin olisi kosketetun hyvä tempaista naamaan ihan oikeutetusti ja kanssaolijoidenkin tehdä kehonkielellä mielensä selväksi tekijälle.

      • kuinkasmuute

        Ja hän olis saanut välittömästi rasistin leiman. Asia kuuluu valvojille ja jos hei ei hoida hommiaan niin vois vaihtaa valvojia.


      • daadaa99

        No miksi et käyttänyt arabiankielentaitojasi ja sanonut asiasta itse? Ei ne kaverit muuta osaa eikä ymmärrä.


      • iuwyrey
        kuinkasmuute kirjoitti:

        Ja hän olis saanut välittömästi rasistin leiman. Asia kuuluu valvojille ja jos hei ei hoida hommiaan niin vois vaihtaa valvojia.

        Miksei maahanmuuttovirasto "hoida hommiaan"? Vaihtoonko?


      • afdopfsjado

        Miksei maahanmuuttovirasto hoida hommiaan? Olisiko siksi koska siinä firmassa 99% on typeriä ja sinisilmäisiä idioottinaisia. He uskovat kaikki sadut mitä heille joku syöttää. 99% naisia, ja jälki on tuhoisaa. Saammehan sen Suomessa todeta joka päivä.


      • Rohkeuttapeliin
        kuinkasmuute kirjoitti:

        Ja hän olis saanut välittömästi rasistin leiman. Asia kuuluu valvojille ja jos hei ei hoida hommiaan niin vois vaihtaa valvojia.

        Älä naurata! Tosi mies olisi kyllä saanut sanottua asian. Itse puutun kyllä kaikkeen tuollaiseen, ja olen puuttunut jo 40 vuotta. Niitä uimahallin käytäville syljeskeleviä on ollut aina, kun kotikasvatusta ei kaikilla ilmeisesti ole. Tuo rasismi-kortin veto tässä yhteydessä on naurettava, kaikkeen huonoon käytökseen on fiksuilla aikuisilla ihmisillä oikeus ja myös velvollisuus puuttua.


    • oliisitpaikalle

      Ruotsissa on jo poliiseja vartioimassa uimahalleja. Olisi kohta paikallaan Suomessakin.

      • Aseistetut_vanginvartij

        Miksei ole aseistettuja vaarallisten vankien käsittelyyn koulutettuja henkilöitä


      • Korveso

        Mum miälestä sä voisit ottaa henkilökohtaasen vartijan, kun näjet niitä pakolaasia joka paikas. Mä asun onneksi niin korves, notten niitä näje enkä myäskään tarvitte mitään vartijoota. Enkä myäskään kuule mitään ylimäärääsiä ääniä.


    • Kusiallas

      Voi jukeli. Tuliko sulle ny paha mieli?

    • hyrrrrr

      Puhumattakaan niistä taudeista mitä noi voi levittää.

      • hyshyss

        Ja loisista.


    • hansteri

      Ei siellä ole ohjeita ja sääntöjä muslimiksi ja muslimimaassa ei ole uimahalleja, joten eivät he voi tietää sääntöjä.
      Ja samaa tuijottelua meidän luokalla kaikki pojat harrasti, kuka ei?

    • FapFapJoo

      Tällä viikol o joku matu"lapsi" yllätetty runkkamas uimahallis. Mihin on mällit lentäny ... ?
      Hyi perkele.

      • mastmast

        Kyllä tua ny oli yksittäästapaus! Sitäpaitti kaikki kalijamahaaset suomalaaset miähet runkkaa hyvin pitkälti uimahallis! Näin on, eikö ookki?


    • jklskkd

      Mistä lähtien uimahallissa ei oo saanu sukellella?

    • hgdsghjfdd

      On sekin aika kuvottavaa kun aikuiset peräkammarin-pojat kuolaa lastenaltaassa pikku-tyttöjä. Kumpiko sitten on pahempi.

    • säoothäpässyittes

      Tää aloittaja oli samaa julistamassa Rajat kiinni-tapahtumassa. Vittu mikä läski junttipuseroineen ja housuineen.

      • etsävoisanoonoinetsävoi

        Noh noh, kunnianloukkaus haisee.


      • PuskaHuutajat

        Onkos teistä kenestäkään miestä mennä ihan kasvotusten sanomaan tälle aloittajalle mikä on oikein ja mikä on väärin? Luulen että taitaa poijilla tulla kurat housuun tään tyypin kanssa.....


      • sgfdjhfgdjdf
        etsävoisanoonoinetsävoi kirjoitti:

        Noh noh, kunnianloukkaus haisee.

        On, koska mennään..


    • SUOMIONMEIDÄN

      Kyllä täällä taas hulluja riittää. Siivili rohkeutta kuuluttaisin. Sille uimavalvojalle voi käydä sanomassa asiattomasta käyttäytymisestä. Jos olisin ollut paikalla ne olisivat lähteneet- tai siivonneet ja pyytäneet anteeksi. Saan suuni auki paikassa ko paikassa kun näen typeryyttä. Ja matut suurin osa osaa puhua englantia. Vastineeksi siitä että matu jätti arabimusiikkinsa päälle olisin tuikannut omat tauskini päälle ja sitten jos valitusta olisi tullut olisin sanonut että tuollakin soi että ilmeisesti saa soida. Hei käyttäkää järkeä ja prvotkaa vastaan!!Terveisin rohkea Kauhavalainen.

    • xddhkkxd

      Taitaa suurin ongelma olla aloittajan omassa päässä!!

      Kyyläätkö tolla tavalla kantaväestönkin keskuudessa??

      Kannattais varmaan siirtyä jonnekin pikkukaupukiin!!

    • hyistana

      Olen mennyt laskuissa sekaisin, kuinka monta kertaa olen Sjoen uimahallin monitoimialtaassa nähnyt vanhoja valkoisia, kantasuomalaisia miehiä runkkaamassa itseään veden alla. Pienelle lapselle se jos mikä oli pelottavaa, kun pappa tuijotti silmä ja muna kovana meitä lapsia-

      • Matukiimaisen_satuja

        Satutäti asialla.


      • wtrw90

        Kas kas kun ei kukaan muu ole koskaan puhunut mistään tuollaisesta. Ei edes uinninvalvojana toiminut hyvä tuttuni. Vaikuttaa vahvasti propagandalta. Yritä jotakin uskottavampaa.


      • uinninvalvoja

        Aika paksua. Joko tuo on tosiaan vain suvakin yritys puolustella mamujen runkkausintoa, tai sitten et tunne suomalaista mentaliteettia alkuunkaan, eli et ole suomalaista alkuperää. Pötypuhetta 100% varmasti. Sen tietää ja käsittää jokainen tuon kommentin lukija.


      • sdgdsafhadsfh
        wtrw90 kirjoitti:

        Kas kas kun ei kukaan muu ole koskaan puhunut mistään tuollaisesta. Ei edes uinninvalvojana toiminut hyvä tuttuni. Vaikuttaa vahvasti propagandalta. Yritä jotakin uskottavampaa.

        Itseasiassa kyllä tätä tapahtuu Seinäjoen uimahallissa. Katselkaa seuraavalla kerralla ketä siinä lastenaltaan reunalla istuu. Pahin pervo on saanut jopa porttikiellon uimahalliin. En viitsi nimeä mainita koska vaikuttaa siltä että tässäkin porukassa saattaa olla ko hemmon sukulaisia. Onko koto-peräinen pervo parempi kuin vierasperäinen?


      • wruy
        sdgdsafhadsfh kirjoitti:

        Itseasiassa kyllä tätä tapahtuu Seinäjoen uimahallissa. Katselkaa seuraavalla kerralla ketä siinä lastenaltaan reunalla istuu. Pahin pervo on saanut jopa porttikiellon uimahalliin. En viitsi nimeä mainita koska vaikuttaa siltä että tässäkin porukassa saattaa olla ko hemmon sukulaisia. Onko koto-peräinen pervo parempi kuin vierasperäinen?

        Yksittäistapaus


    • IslaminOpit

      Mamu kosketteli seksuaalisesti pienta lasta uimahallissa.
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1454904680603.html

      Itse Mohammedhan meni aikanaan naimisiin 7 vuotiaan Aisha-tytön kanssa ja kolme vuotta myöhemmin pienesta Aishasta tuli lapsitehdas kun Mohammed pani lapsen paksuksi kerta toisensa jälkeen ja teki ison katraan lapsia. Tässä syy miksi muslimit ovat mieltyneet lapsi-vaimoihin.

    • marssissatilaa

      Riihimäellä poistettiin uimahallista lihava mies jolle ei speedot sopineet... hullu mikä hullu, kun oli shortsit kehdannut uhmakkaasti laittaa;) Onko tuo oikein vajakit ja kajakit??

      • Kuinkahuntupääsäuim

        Shortsejakin on monenlaisia huntupää.


      • Persua

        Ymmärsit ääliö väärin! Sä taidat olla juuri näitä tirkistelijöitä. Lue hönö vähän rivien välistä... suomalainen yrittää otta kilojaan pois ja hän ei saa sitä tehdä, koska shortsit ei kuulu uimavarustukseen, sitten nämä rassarit saavat elää samoissa altaissa ja sen ympärillä kuin pellossa?


    • naapuripitäjään

      Onneksi ei tarvitse mennä Seinäjoen uimahalliin. Naapuripitäjistä löytyy pienempiä uimahalleja ja niissä vesikin on lämpimämpää, eikä mamuja ole.
      Hyvinkään uimahallissa ulkomaalaistaustaisia näkyy, mutta he eivät erotu käytöksensä vuoksi, kuten nämä Seinäjoen mamut.

    • diving

      Kananlihaiset kantasuomalaiset viihtyvät terapia-altaassa viruttamassa pallejaan kun jalat yltävät pohjaan kun ei ole uimataitoa. Ei siellä ketkään muuta sukeltele tyttöjen vierestä kuin nuo puolikaljut paapparaiset.

    • VeiVei

      Perustetaan partiot uimahalleihin. Vaikka Soldiers of Ahti.
      Partiot voi tarkistaa että muslimi on pessyt munansa ennen altaaseen menoa ja seikokit tietenkin kielletään allasalueella.

    • näinnykyään
    • atshii

      Kuunnelkaappa noitten matujen rykimistä. Monilla on tubi. Ei tuo ole tavallista yskää. Kierrän kaukaa mamut ja paikat joissa mamut kokoontuu.

      • uimahallit_maan_tasalle

        Ei muuta kuin maan tasalle jos ei ihmisten enää anneta käydä siellä mistä maksaa veroina


      • tupakka_tubi

        Voihan se köhiminen johtua myöskin runsaasta tupakoinnista. Tai sekä tupakasta, että tubista = TT rykinä.


    • turpaan_tulee_rankasti

      Olisiko se hyvä "selitys" kun linttaan turpaan ja hartaasti näitä lapsien kyttääjiä sanomalla " että ongelmana tuossa on kielimuuri" kuten tuossa joku kukkahattu yritti selostaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe