Apua! Mä en kestä enää odottamista!!! :D (abdom.)

abdolipo

Ensi viikon perjantaina saavat mahamakkarat kyytiä. Voi luoja miten aika meinaa mennä hitaasti! Oon kattonut varmaan joka ikisen realselfin tummytuck arvostelun (noin 14 000 arvostelua...) ja innostun koko ajan enemmän ajatuksesta :) Jopa ne, mitkä eivät ole "onnistuneet" näyttävät mielestäni aivan upeilta lopputuloksilta. Ja itselläni tuota poistettavaa ei edes ihan tolkuttomasti ole, mutta lipolla kyljistä ja selästä saa varmaan aika kapean linjan nykyisen sijasta.

Voi kesä ja bininihame! :D

12

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Solkkuun

      Kyllä siinä parin tuuman putkella kun vetaistaan, niin rasvat muuttuu juokseviks - ja tulokset näkyy: heti!

    • Eitoimi1

      Vitun läski ensviikon pwrjantaina turpuat lisää

    • oottepatyö

      Mitähän nää edelliset vastaajat tällä palstalla oikein tekee..? Harmittelee kun on niin köyhiä ettei ole varaa plastiikkakirurgiaan..

      • ruipeloköyhä

        Niinpä, ja varmasti niin köyhiä, etteivät ole saaneet hankittua ensimmäistä miseliinirengastakaan--


    • Toipuilija

      Tsemppiä sulle toimenpiteeseen! Minä edelleen toivun lokakuisesta. Yksi komplikaatio korjattu ja uusi komplikaatio päällä. Kannattaa ehdottomasti, jos turvotus ei meinaa laskea pyytää ultrausta, että nähdään onko nestettä nahan alla. Mun kohdalla odotettiin liian pitkään, nyt nahka irti pohjasta ja nesteilee aina vaan. Tällä hetkellä haava osin auki, niin vuotaa nesteet pois, mutta uutta korjausta odotellessa. Korjataanko sulla lihaksia. Mulla oli iso toimenpide, jossa korjattiin rectus diastaasi, ylimääräistä nahkaa ei juuri ollut, eikä poistettavaa rasvaa. Usko meinaa tässä alkaa loppumaan. En tiedä aloinko liikkumaan liian aikaisin, vai mistä lie tämä johtuu. Kirurgin mukaan kuitenkin on yleistä näissä toimenpiteissä. Harmi, että ei aikaisemmin varoitettu... En halua pelotella. Olisin itse toivonut, että olisin osannut huomataa ajoissa mistä on kyse, niin tällaiselta rumbalta olisi välttynyt. Onnea sulle, toivottavasti sujuu toipuminen nopeasti ja heti jos jokin tuntuu olevan vialla, niin vaadi tutkimusta..

    • shsiskir

      Se on kyllä yleistä tässä toimenpiteessä, että kudosnestettä kertyy nahan alle. Minulle tehty kyseinen toimenpide, itseasiassa pariin kertaan , koska työn jälki ei heti tyydyttänyt. Molemmilla kerroilla kertyi nestettä. Se on tosi epämukavaa, eikä ole hyväksi haavalle pingoittaessaan sitä. Olen itse alan ammattilainen ja niinpä poistin nesteen itseltäni muistaakseni kolmen päivän välein punktoimalla .
      MUTTA, huom !. Tätä en voi suositella maallikolle.

      • Toipilas32

        Miten sulla loppujen lopuksi iho tarrasi pohjaan kiinni? Jos pitkään on nestettä alla, niin tarraako sitten enää ollenkaan. Mulla ommeltiin iho kiinni faskiaan uudestaan, mutta taas näyttää osittain olevan irti. Uusinta toimenpiteestä nyt reilu viikko. Ja multa ei kyllä edes tavis kirurgi suostunut punktoimaan, vaan odotetaan, että plastikko tekee ensi maanantaina.


    • jepa8

      Mulle tehty leikkaus 2kk sitten.Lihakset,nahkaa ja rasvaakin poistettiin. Turvotus vaan ei tunnu lähtevän. Haava on siisti ja toivuin tosi nopeasti. En ollut edes juurikaan kipeä. :)
      Miten osasitte arvella/epäillä nesteen olevan syy turvotukseen? Alkaa ahdistamaan tämä turvotus,tuntuu että se on nyt melkein pahempaa kuin leikkauksen jälkeen.

      • Uupunuttoipuja

        Englannin kielisiltä sivuilta löysin ohjeen, että jos iho jää "aaltoilemaan", kun esim. tökkää tai puhaltaa hiustenkuivaajalla, on ihon alla todennäköisesti nesteontelo. Nesteontelo ei itsessään haittaa (voi punktoida), mutta jos sinne menee fisteli, niin on infektioaltis, ja silloin vaatii uusinta leikkausta.

        Mulla myös haavat parani tosi nätisti ensimmäisestä toimenpiteestä, mutta turvotus jäi toiselle puolelle vatsaa. Jälkitarkastuksen yhteydessä tilanne ei vielä ollut paha ja sain luvan normaaliin elämään. Pikkuhiljaa aloin lenkkeillä ja jumppailla. Turvotus, kipu ja navan eritys vaan ei helpottanut. Lopulta iho alkoi myös alavatsalta olemaan ryppyinen ja roikkuva. Navan eritys alkoi lopulta haista ja siitä löytyi bakteeri, johon sain ab-kuurin. Tuolloin pyysin myös ultraa, koska itsestäni tuntui, että erite ei voinut tulla navasta, koska kaikki haavat oli siistit. Ultrassa sitten näkyi tilanne ja revisioleikkaus tehtiin kiireellisesti. Ja ilmeisesti, koska seroomaontelo ehti olla niin pitkään, uusii tilanne helposti eli nyt taas nestettä ihonalla ja tällä kertaa vuotaa alavatsan haavasta.. Ontelo tyhjenee, mutta pitää auki tuota haavaa ja iho näyttäisi olevan ainakin osittain irti pohjasta jälleen..


      • Uupunuttoipuja

        Englannin kielisiltä sivuilta löysin ohjeen, että jos iho jää "aaltoilemaan", kun esim. tökkää tai puhaltaa hiustenkuivaajalla, on ihon alla todennäköisesti nesteontelo. Nesteontelo ei itsessään haittaa (voi punktoida), mutta jos sinne menee fisteli, niin on infektioaltis, ja silloin vaatii uusinta leikkausta.

        Mulla myös haavat parani tosi nätisti ensimmäisestä toimenpiteestä, enkä kipulääkkeeksi tarvinnut ensimmäisen vuorokauden jälkeen kuin panadolia, mutta turvotus jäi toiselle puolelle vatsaa. Jälkitarkastuksen yhteydessä tilanne ei vielä ollut paha ja sain luvan normaaliin elämään. Pikkuhiljaa aloin lenkkeillä ja jumppailla. Turvotus, kipu ja navan eritys vaan ei helpottanut. Lopulta iho alkoi myös alavatsalta olemaan ryppyinen ja roikkuva. Navan eritys alkoi lopulta haista ja siitä löytyi bakteeri, johon sain ab-kuurin. Tuolloin pyysin myös ultraa, koska itsestäni tuntui, että erite ei voinut tulla navasta, koska kaikki haavat oli siistit. Ultrassa sitten näkyi tilanne ja revisioleikkaus tehtiin kiireellisesti. Ja ilmeisesti, koska seroomaontelo ehti olla niin pitkään, uusii tilanne helposti eli nyt taas nestettä ihonalla ja tällä kertaa vuotaa alavatsan haavasta.. Ontelo tyhjenee, mutta pitää auki tuota haavaa ja iho näyttäisi olevan ainakin osittain irti pohjasta jälleen..


    • amd79

      Mulla leikattiin joulukuussa, myös lihakset korjattiin. Mä paranin hyvin, lopputulos on loistava. turvotusta oli vain kk ajan. Nyt oon lenkkeillyt jo kk ajan ihan kunnon lenkkejä ja hyvälle on tuntunut, tukivyötä toki käytän yhä lenkillä ja töissä.

    • Kokemustaon

      Mikäli kunnolla tarvii lihaksia korjata ja nahkaa poistaa, niin kyllä siinä toipumisessa voi mennä helposti vuosikin.. Vielä kuukausien päästä voi irvistellä arpi auki.. Tiedän esim. tapauksen jolla aukesi napa 4 kk leikkauksen jälkeen, koska alla oli vellonut nesteet.. Eli kannattaa ottaa rauhassa useita kuukausia ison leikkauksen jälkeen, ettei tule takapakkeja..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe