Rikosten suunnittelua äänitetty

Manipuloijatjulki

Sain käsiini ääntä tallentavan laitteen mutkien kautta siihen keskustelujaan äänittäneen riitaannuttua sen,jonka kanssa nuo keskustelunsa kävi.
En avaa itse keskustelun yksityiskohtia,mutta ne koskivat toisesta keskustelijasta juuri eronnutta miestä ja tavoiteena on ollut tuhota tuo mies keinolla millä hyvänsä, tai oikeastaan pelkästään valheellsin keinoin. Siellä suunniteltuja juttuja on onnistuttu viemään läpi hyvällä menestyksellä,mutta niin tehdäkseen on syyllistytty kyllä perättömiin lausumiin viranomaisissa,annettu itsetehtyjä todisteita manipulointitarkoituksessa ja taloudellista etuakin tavoitellen,vaikutettu oikeudenkäynteihin, rikottu salassapitomääräyksiä ym.ym. Asioiden tapahtumat ja kulku on vielä selvittelyssä.

Epäiletkö kirjoitustani? Että noi vain voisi oikeuksia ohjailla? Niin minäkin epäilisin. Mutta en enää, kun olen seurannut julkisuudessa erästä tapausta. Tuo äänittäjä löytyy senkin taustalta. Tuollaisten ihmisten mieli ei ole terve.

Miten korjata nuo asiat jotka tuota ex-miestä kohtaan on tehty? Entä pitäisikö tuoda julki nämä kieroilijat? Toisella on diagnosoitu persoonallisuushäiriö ja toisen taustoista löytyy paljon perättömiä ilmiantoja,perättömiä lausumia ym., jonka voisi kiteyttää niin että on pyrkinyt kostamaan sun muuta oikeusvaltiota ja viranomaisia valheellisia tietoja antaen.

Viranomaiset ovat olleet niin vahvoja jopa uskoessaan, että heille toimitettuja todisteita koskien kolmansia osapuolia joita kohtaan suojeluvelvollisuus, on jätetty tutustumatta. Teagedia, mutta mikä periaattelinen syy tämän julkituomiseen onkaan kun tajuaa kuinka yleistä tuo on. Ja jos ei tuoda julki,se yllyttää vain lisää tuohon toimintaan.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täysikuukokoajanko

      Tjaa.. Jotkut eivät vain kestä sitä että jätetään. On silti häiriintynyttä toimia kuin tässä kerrotaan. Jos tässäkin jättäjällä olis ollut yhteisiä lapsia, niin luulenpa että lapset olisivat joutuneet todelliseen henkiseen myllyyn. Tuosta että viranomainen jättänyt perehtymättä jotain...jos siitä on todisteet, niin marssisin poliisin puheille arvioimaan mitä sen kanssa on tehtävissä,

      • 3-1

        Pääsääntöisesti rikoksen suunnittelu ei ole rangaistavaa. Rikoslaissa on erikseen mainittu ne rikokset, joitten suunnittelu on rikos. Aloittajan kertomus ei kuulu niihin.


      • paitsiettä

        "tavoiteena on ollut tuhota tuo mies keinolla millä hyvänsä, tai oikeastaan pelkästään valheellsin keinoin. Siellä suunniteltuja juttuja on onnistuttu viemään läpi hyvällä menestyksellä,mutta niin tehdäkseen on syyllistytty kyllä perättömiin lausumiin viranomaisissa,annettu itsetehtyjä todisteita manipulointitarkoituksessa ja taloudellista etuakin tavoitellen,vaikutettu oikeudenkäynteihin, rikottu salassapitomääräyksiä ym.ym."

        kaikki ei ole jäänyt suunnitelmiksi.


      • Selkärangattomia
        3-1 kirjoitti:

        Pääsääntöisesti rikoksen suunnittelu ei ole rangaistavaa. Rikoslaissa on erikseen mainittu ne rikokset, joitten suunnittelu on rikos. Aloittajan kertomus ei kuulu niihin.

        Mä luulen että huoli liittyi tuohon kun suunnitelmia oli saatu toteutettua, ja siihen massiivisuuteen perättömien tietojen määrässä kokonaisuudessa. Niinkuin mainitseekin että miten pitäisi toimia.

        Vaikuttaa häiriintyneiden ihmisten toimilta. Minä menisin asianajajalle jos tarkoitus on selvittämisen ja muuttamisen lisäksi harkita muita toimia. Eli lausua jotain tekijöiden mielenterveydestä ,niin miksi ja mihin? Eikä siitä haittaakaan ole varmasti jos saa jotenkin ilmaistua tuonne toisen tapauksen tutkintaan nämä tiedot. Kukatietää mitä kaikkea tietoa sinne on kertynyt ja tuo saattaa olla se viiminen niitti johonkin. Parantaahan se tuossa toisessa jutussa,oli mikä hyvänsä, yleistä oikeusturvaakin.


    • Selkärangattomia

      Jatkan vielä.. Aloin miettiä että kuvitellaan tuollaista henkilöön kohdistuvaa tuhoamista kaikin keinoin tapahtuvan enemmänkin. Mun mielestä silloin on ehdottoman tärkeää saattaa kaikki mitä tapaukseen liittyy julkiseen tietoon. Yksityiskohtineen koko oikeuslaitoksen tietoon tarkoituksena että alan ammattilaiset katsovat lakeihin peilaten syyt miksi tuo on onnistunut. Ja sitten harkittava onko siksi hyvä jotenkin toimia,eli vaikka kirjein lainkäyttäjille painottaa niitä asioita,mitkä mahdollistivat noiden suunnitelmien onnistumisen.

      Onhan tuossa käsitykseni mukaan mahdollista että paljastuu vielä lisää asioita.

      • Ylimielisyys

        Niinpä niin että mistäkö moinen onnistumisen riemu tekijöillä johtuu. otetaanpa nyt ensin se onnistuminen.ei tuolainen olisi lainkaan mahdolista jos esitutkinta viranomaiset, kuten poliisi osaisi hoitaa työnsä mutta juuri sen vuoksi ei tuon asian esille tuominen onnistu. eli taas kerran poliisi sössimää juttua. mutta avajaa on oikeessa tuollaista kyllä sattuu ja tapahtuu

        Turha mennä juristille, joka sanoo mene poliisille, joka sanoo ei kuulu enää meille. juttu on syyttäjällä, joka syyttäjä sanoo kerro juristille joka saa palkkaa...ei häntä kiinnosta näin. mm.seinäjoen syyttäjä.k.l.

        Piiri pieni pyörii. ja eoa tai oik,kans. ei aihetta. koska asianne on jo käsitelty viranomaisissa. kas näin järjestelmä toimii.

        Oikeusmurha sinetöity ja tämä kertoo että oikeusmurhia tapahtuu ja tarkoituksella. no aikansa kutakin kunhan mamut tuli sieluiset keksii mistä on kyse..niin nepä ei alakkaa kantelee vaan toteuttavat sarian lakejaan. toivottavasti hyvinkin piaan. ja vastustaminehan on sitten rasismia.


    • Dalsvik

      Pilvessä näyttää olevan, mutta taitaa olla kuitenkin täydenkuu aika.

      • kivslad

        Utsjoellakin aurinko näkyy taas.


      • Ookkona-juntti
        kivslad kirjoitti:

        Utsjoellakin aurinko näkyy taas.

        Mielestäs hauskakin?


      • Viranomaismafia

        Eli hoida asia julkisuudessa,että saat mainees palautettua. Mutta onko kaikissa teoissa syyteaika umpeutunut? Ne missä ei,laitat tietty vireille.


      • Paska-valuualaspäin
        Viranomaismafia kirjoitti:

        Eli hoida asia julkisuudessa,että saat mainees palautettua. Mutta onko kaikissa teoissa syyteaika umpeutunut? Ne missä ei,laitat tietty vireille.

        Mitenmpä noita vireille laittaa, kun juurihan tuolla edempänä luki kuinka funktio toimii ja syykin tuli hienosti esille.
        ei noita rikoksia saa esille ajoissakaan. ellei ole paksua lompakkoa. mutta paksulompakoiselle ei noin tapahdukkaan. koska jokainen tietää, ettei kandee edes yrittää muuten tulee näpeille.


    • Etiäpäi

      Vahingonkorvauksiin vois olla mahista. Jos pystyy vahingot näyttämään. Julkisuus mitään auta,ellei nua tekijät o julkkiksia.

    • Persut

      Suomen kansalla on aivan ihmeellinen pyramidi kerostuma sillä, joka sorkka on niin eri mieltä samasta asiasta ilman järjen häivää. ja taas yksilö tasolla samaa mieltä. mistä tää johtuu?

      Rajat kinni on kelpo ratakaisu joka olisi jo ajoissa tarvinut tehdä, mutta otettas edes norjasta mallia.

    • KaikenSeKestää

      Kiitos ap kun edes mietit tilanteeseen puuttumista! Olen itse ollut vastaavassa tilanteessa uhrina vuosina ja ei ole voinut kuin hämmästellä tapahtumien kulkua. Tuli todella hyvä mieli kun luin kirjoituksesi! Toivon että olet rohkea ja puolustat oikeutta. Entä jos ottaisit yhteyttä uhriin ja kertoisit tietosi?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe