13-v.tytöt ja 25vpartalapset samassa discoissa!

lastenlimudiscon_saddam

Ai että missäkö?
Ennen oli "eräs" nuokkari,joihin suositteluikäraja oli noin 13-17v teinit! Huom! Teinit!
Discoon ennen laitettiin (2013-2014) ikäraja 18v, koska matumiehet aikuiset tunkivat teinien discoon. Niin mulle kerrottin.
Nyt ikärajaa ei enää niin valvota, vaan kuulin, että se olisi jopa 25v.
Discoissa voi käydä itse vaikka paikan päällä katsomassa, että onko soveliasta 13-15vuotiaita tyttöjä kyylää siellä 20-30vuotiaan näköiset matut, "pakolaiset"
Nämä ovat kuultuja juttuja, ottakoon jokainen itse selvän, mutta kuulin myös, että jännä disco se sellainen, jossa ei käy yksikään täysi-ikäinen nainen, mutta miehet sentään ovat täysi-ikäisiä (näköisiä) ja tytöt aina alaikäisiä.

Baareihin ei päästetä kuin 18 täyttäneitä naisia ja miehiä, mutta
Nuorten paikan discoon on toisin.

Eli 13 vuotiaita kyylää aikuinen "turvapaikanhakija" ,
No se on varmasti kahdelle ryhmälle hyvin mieleen, joten :
Jatkakaa!

17

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valefiras_17v

      Huomio: jos oulussa on täysi-ikäisten baareja ja discoja, joihin ei oteta asiakkaaksi kuin niitä, joilla on virallinen passi tai vastaava aito dokumentti iästä, ja aikuisia matuja jää discoista ulos, mutta ratkaisu sellaiseen ei saa koskaan olla se, että aikuisia miehiä otetaan lasten ja vielä alaikäisiä olevien discoihin. alaikäisten discojen on oltava nimensä mukaisesti alaikäisten discoja. Menkööt täysi-käiset täysi-ikäisten paikkoihin.
      Ja kuinkahan moni sitten on muka 17 vaikka oikeasti ollaan 28 , niinhän sekin joka Sipilälle valehteli olevansa 17 ja vieläpä televisiossa valehteli!

      Ja mietipä, sekin 17 vuotias voisi noin vain valepapereillaan kävellä lasten limudiscoon kyseiselle nuokkarille ja jne jne.

      Mutta ne 2 ryhmää tykkää ja toivottaisi vain hymyillen leveästi :

      salaaaaam aleikum

    • häpeäkurja

      eli kerrot täällä kuulopuheita ja kehoitat muita ottamaan selvää....just joo

      • kurjahäpeä

        Varsin tuttua touhua. Ensin keksitään huhu ja sitten vaaditaan muita todistamaan se epätodeksi. Näin tämä maahanmuuton vastustus on "toiminut" jo pidemmän aikaa. Kun ei ole oikeasti aihetta niin keksitään.


      • taitaapa_ollakin

        eiks 99 huhuu sadasta näistä elintasoshoppareista olekaan totta....
        99:100 tirsk..... LOL


      • alakerransuvakki

        Luulet vuan


    • korkkausbileitä

      Nämä partapoikien heilumiset lasten discoissa on muualla Euroopassa ihan arkipäivää ja ollut ongelmana todellakin.
      Monissa Suomen kaupungeissa teinitytöt myy itteensä noille aikuisille rukousnauhapartalapsille tupakkiaskin hinnalla.
      Esim. Vaasan seudulla puhututti jo 2005.
      Helsingissä sitä ollut viime vuosituhannen puolelta ja hyvältä näyttää edelleen suvakin näkövinkkelistä.
      Englannissa saivat heilua vuosikausia ja saivat todella rumat hyväksikäyttötialstot aikaan.

      • käsiojovaiva

        keskityppä sinä vaan tattishakkaamiseen. tosin vaikeaa se on kun ei löydy kippiin paineita.


    • poliisiajaaulosmaasta

      Afganistanilaisen kommunistin tytär haukkuu presidentti Niinistön

      Nazima haukkuu ja neuvoo presidentti Niinistöä!

      03.02.2016 17:33, 2078 lukukertaa

      InstaCasino antaa uusille pelaajilleen huimat edut. Tarkista tästä!

      sauli niinistö

      Presidentti Niinistö.

      Nazima Razmyarin mielestä presidentti Sauli Niinistön puhe ei hänestä ollut lainkaan sitä, mitä hän olisi arvojohtajalta odottanut. Niinistö käytti yli puolet Valtiopäivien avajaispuheestaan maahanmuuton käsittelyyn.

      Nasima

      Nazima Razmyar.

      Presidentti Niinistö sanoi puheessaan muiden muassa, että ”jossain vaiheessa jonkun on tunnustettava, että emme kykene, juuri tässä ja nyt, täyttämään kaikkia kansainvälisten sopimusten velvoitteita”.

      Nazima vinkuu:

      “Olisin odottanut häneltä arvojohtajana tilannetta rauhoittavaa ja stabilisoivaa lähestymistapaa. Mutta hän teki tässä kovan arvovalinnan.”

      Razmyar viittasi Niinistön puheen kohtiin, joissa presidentti sanoi, että maahanmuuttovirta on ”paljolti kansainvaellusta”. Presidentin mukaan on myös selvää, ”että emme voi nyt auttaa niitä, jotka hakevat parempaa tai tuntevat olonsa ja tulevaisuutensa kotimaassa vaikeaksi.”

      Nazima katsoo, ettei ole presidentin tehtävä lähteä arvioimaan, mistä syistä kukin Euroopasta ja Suomesta turvapaikkaa hakeva on lähtenyt liikkeelle.

      “Minusta on aika erikoista lähteä niputtamaan näitä tällä tavalla yhteen. Hänellä olisi ollut tuhannen taalan paikka toisenlaiseenkin lähestymistapaan.”

      Nazima_tyypillinen_afgaani

      Presidentti Niinistö tuohtui toimittajille, kun häneltä kysyttiin, tarkoittiko hän, ettei Suomen pidä noudattaa kaikkia kansainvälisiä sopimuksia maahanmuuttokriisissä.

      Niinistö sanoi:

      “Enhän minä mitään siitä puhunut. En todellakaan. Tämä alkaa mennä taas siihen pilkunvääntämiseen. Se on hieno harrastus, mutta itse asian suhteen siitä ei ole mitään apua. Päinvastoin.”

      Niinistö olikin asetellut sanansa puheessa taiten. Hän nosti esiin monia kysymyksiä varsin rohkeasti, mutta jätti vastaukset osittain kuulijan tulkinnan varaan.

      “On vaarallista jättää asioita kuulijoiden tulkittavaksi.”

      Nazimalla on pakkomielteinen taipumus neuvoa presidenttiä. Naziman mukaan Niinistön olisi pitänyt tuomita suorin sanoin puheessaan Soldiers of Odin -katupartiot ja myös vastaanottokeskuksiin tehdyt polttopulloiskut.

      Nyt sen viesti oli Razmyarin mukaan erikoinen. Niinistö painotti puheessaan, että ensinnäkin eurooppalainen arvoperusta ja järjestys on turvattava. Toiseksi on autettava niitä, jotka ovat hädässä tai vainon kohteena. Niitä, jotka ovat lähteneet liikkeelle vain paremman tulevaisuuden toivossa, ei kuitenkaan voida auttaa.

      Niinistön saattoi tulkita kritisoivan myös nykyistä turvapaikanhakumenettelyä:

      “Käytännössä se toteutuu niin, että jokainen, joka osaa sanoa sanan ”asylum”, turvapaikka, pääsee Eurooppaan ja Suomeen, sana tuottaa tavallaan subjektiivisen oikeuden ylittää raja. Vailla mitään oikeaa perustettakin saa täyden, vuosiakin kestävän tutkinnan, ja pystyy sen jälkeen välttämään pakkotoimia, elleivät turvapaikan edellytykset täytykään, ja siis jäämään, minne väärin perustein tuli.”

      Myös tämä kohta oli afganistanilaisen kommunistin tyttären mielestä huono.Hän katsoi presidentin lähteneen vaarallisella tavalla ottamaan kantaa siihen, millä asialla kukakin turvapaikanhakijoista on lähtenyt liikkeelle.

      Lähde: iltasanomat.fi.

      http://static.mvlehti.net/uploads/2016/01/Nazima_tyypillinen_afgaani.png

      T3/MV

      • Nazima-unohtaa

        olla kiitollinen tälle maalle, joka hänet on kouluttanut ja antanut uuden kotimaan. Sitten voi nokkavasti arvostella maan presidenttiä, joka puhui täyttä asiaa pakolaisongelmasta.

        Emme ole velvollisia tarjoamaan elintasopakolaisille parempaa tulevaisuutta, koska emme kohta pysty huolehtimaan oman maamme kansalaisistakaan. Koko Euroopassa on sama ongelma - todellisessa hädässä olevia oikeita pakolaisia pitää auttaa, muttei tuollaisia "pakolaisia," jotka eivät todellisuudessa ole mitään pakolaisia, vaan päinvastoin, pyrkivät hyötymään maamme elintasosta itse siitä mitään maksamatta.


    • huhuhuuuuuuuuuuu

      Huhuhuhuhuuuuuuu.Pressi jätti kuitenkin tulkintaa, onpa hauskaaaaaaaaaa.
      Pitäkäätte huhuistanne kiinni ja pyytää joku todistamaan.

    • HyväSauli

      Afgaanilaiset luolien sisäsiittoiset kasvattamattomat partapojat 20-60 vuotiaat TEKIVÄT KOVAN ARVOVALINNAN ja lähtivät valepakolaisiksi, elintasoloisiksi Eurooppaan.

      Sen tähden moni kurjaakin kurjemmasa asemassa oleva UNHCR:n telttakylien OIKEA PAKOLAISSTATUKSEN OMAAVA HLÖ jää ilman turvaa.

      Jossain on raja kaikella, myös valepaperivalenimivalemusulmaanin valepakolaisuudella ja heidän elättämisensä verovaroin, eurooppalaisten ihmisten, joilla ei ole hiventäkään osaa eikä arpaa heidän elämästään.

      se on paha pahoja vieraita kestitä kun rahat loppuu.....

    • nussima

      NASIMAN OLISI PITÄNYT TUOMITA PUHEESSAAN VÄKIVALTAISET MUSUJENGIT HELSINGISSÄ JA MUUALLAKIN, JOTKA KULKEVAT JOUKOISSA JA RÖTÖSTELEVÄT MONELLA TAPAA!

      Nasiman olisi pitänyt tuomita joukkohäirinnät, puskaraiskaukset, pizzamafia , afganilaisen ramin azimin tekemä lenkkeiljätytön MURHAPOLTTO PORISSA 2015,
      Pakkoavioliitot, VALEPAKOLAISEN SYTYTTÄMÄ PALO VOK:ssa,

      HENNALAN VOK:n ja kaikkien muidenkin vokien ja paskahätämajoitusten monet ja monet riehumiset ja puukonheiluttelut,

      Väärien henkilötietojen annot, ikänsä valehtelu varas firahin toimesta pääministeri Sipilälle 9/2015 heikinharjun paskahätälästä.


      Yms yms

    • paskanpalvelijat

      ELI PALVELKAA VAAN PASKOJA JA PASKAT ovat PALKKANNEKIN.

    • Palaaafganistaniinnasima

      Nasimako muka jotain tietää "pakolaisista" ,no hoh hoh vaan, sanotaanko, että RIIKKA PURRAN blogista näkee, että kyseessä on älykäs nainen.
      Lukekaa erityisesti Riikka Purran tekstit elokuulta ja syyskuulta 2015 !

      Mikä estää nasimaa palaamasta afganistaniin ja sinne politiikkaan mukaan. Mies mukaan ja perhettä perustamaan. Kotivaimonakin voisi olla hyvä.

    • NATSITNATSIT

      TE NATSIT, HARMI ETTÄ SYNNYITTE VÄÄRÄLLÄ VUOSILUVULLA,OLIS TEILLÄ OLLU HAUSKAA AATUN AIKANA. KAASUT YM. VÄRKKEET. NATSIT,NATSIT,NATSIT,NATSIT

      • suvakinvittu

        AINOAT VÄÄRÄLLÄ VUOSILUVULLA SYNTYNEET OVAT LÄHINNÄ MUSLIMIMAISTA EUROOPPAAN TUNKEVAT LUKU- Ja KÄYTÖSTAVATTOMAT EKASERKUSTEN VÄLISET PARTATAAPEROT. MITAT n. 165cm/48kg/2cm. Kukko/ananaskampaus, tiukat farkut,nilkat näkyy ja tennarit. Hampaista ei tieota, tippuneet matkan varrella avatessa kaljoja, vaikka eslami kieltää JUOPOTTELUN.


        HEILLÄ ON HUOMATTU VÄÄRIÄ SYNTYMÄVUOSIA.

        HOKS HOKS!!

        Terv. teidän sirkkapirkko hannele kaarina irma riitta seija liisa anne tuula sirkkuleena Suvakkila


    • ählyonainaähly

      Turhaa huuhaata. Syyttää, kansaneedustaja "Näsimaata" Hän puhuu yli 4500: Äänen, valtuuksilla/KANSANEDUSTAJANA. Nyky parlamentissa.Jee..Jee, nyt on vain, muotia KOK/KEPU. , ja ihan pikkusen enää persut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2903
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1526
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      22
      1058
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe