Niinistö sanoi sen

Mahdollisuuksienmukaan

Tätä Suomessa tarvitaan, tosiasioiden tunnustamista ja sen mukaan toimimista. Pakolaiskysymyksessä, maamme taloudenhoidossa ja politiikassa on aika ryhtyä töihin.

21

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja_lisäksi

      Nyt on Hommafoorumillakin sitten oma presidentti.

      • FilosofiW

        Ikävä kyllä. Wittgenstein sanoi, että se, mitä ylipäätään voi sanoa, voi sanoa selvästi. Nyt presidentillä ei ollut tilannetajua, eikä selvästisanomisen lahjaa.


      • nukkujille

        Päinvastoin! Fiksu presidentti, realisti tajuaa tilanteen ja sanoo sen ääneen. Useitten eurooppalaisten johtajien tavoin.


      • FilosofiW
        nukkujille kirjoitti:

        Päinvastoin! Fiksu presidentti, realisti tajuaa tilanteen ja sanoo sen ääneen. Useitten eurooppalaisten johtajien tavoin.

        Niinistö nyt vaan ei tajunnut, että puheillaan hän ikäänkuin antoi luvan riehua näille kaheleille kuten allaoleva "Kyllävalistustapiisaa".


      • totisestinäin

        Luet kuin piru Raamattua, kun on pakko löytää vikaa Niinistön puheesta. On ollut kiinnostava huomata, että suvakeilla ei ole mitään, millä he perustelisivat omia kantojaan. Ainoa mihin he pystyvät, on katupartioilla pelottelu ja muitten herjaaminen rasisteiksi ja natseiksi. Yleensä on saanut tottua siihen, että ns. junteilta eli kansan suurelta enemmistöltä puuttuu kyky perustella mielipiteensä. Nyt se puuttuu itseään parempina pitäviltä suvakeilta.


      • jvgiuhi52kijoipj
        FilosofiW kirjoitti:

        Niinistö nyt vaan ei tajunnut, että puheillaan hän ikäänkuin antoi luvan riehua näille kaheleille kuten allaoleva "Kyllävalistustapiisaa".

        "FilosofiW" vois mennä ja lukea eeropaloheimon artikkelit ja esitelmät osiosta jutun kolmen kriisin kombinaatio ja koittaa ymmärtää mitä siinä sanotaan! Ja kaikki muutkin! Ei olis pahitteeksi! Jospa ymmärrys edes hieman lisääntyis!


      • FilosofiW
        totisestinäin kirjoitti:

        Luet kuin piru Raamattua, kun on pakko löytää vikaa Niinistön puheesta. On ollut kiinnostava huomata, että suvakeilla ei ole mitään, millä he perustelisivat omia kantojaan. Ainoa mihin he pystyvät, on katupartioilla pelottelu ja muitten herjaaminen rasisteiksi ja natseiksi. Yleensä on saanut tottua siihen, että ns. junteilta eli kansan suurelta enemmistöltä puuttuu kyky perustella mielipiteensä. Nyt se puuttuu itseään parempina pitäviltä suvakeilta.

        MV-lehden lainaukset käyvätkin TOSI hyvin perusteluna persuille.


      • Kevyttäkamaa

        Yli kolme neljännestä Suomen kansasta katsoo, että joku tolkku maahanpyrkivien kanssa pitää olla. Minä lukemttomien muitten ohella en ole lukenut enkä perustellut käsityksiäni ensimmäiselläkään VM-lainauksella. En liioin ole rasisti enkä natsi, mutta realisti kyllä.

        Kaltaiseni ymmärtävät, että rahafaktat, kulttuurierot mukaan luettuna uskonto, kotouttamisen usein ylivoimaiset vaikeudet, vieraanvaraisuutemme ilmiselvät hyväksikäyttäjät, sotarikoksiin syyllistyneet, Venäjältä tulevien, siellä jo pitkään asuneitten invaasio sekä kevään mittaan satojen tuhansien potentiaalisten pakolaisten massat ovat TODELLISUUTTA, joka ei muuksi muutu, vaikka jopa VM-lehti ne toisi esiin.

        Onko suvakeilla panna toiseen vaakakuppiin muuta kuin maailmoja syleilevä hyvyytensä ja suvaitsevaisuutensa OMISSA SILMISSÄÄN? Heidän uskottavuudestaan ei nykyään ole enää mihinkään. Kuka olisi uskonut vielä vuosi sitten?!


    • Kyllävalistustapiisaa

      Viime syksynä yksi sydänkohtauspotilas kuoli, kun uusruotsalaiset alkoivat kivittää talon rapun eteen parkeerattua ambulanssia Rinkebyssä. Sairaanhoitohenkilökunta ei voinut tulla rapusta ulos pihalle ambulanssiin, sillä heitä kohti viskottiin kiviä ja kaikkea irtotavaraa. Paikalle hälytettiin poliisin mellakkapartio suojaamaan ambulanssin lähtöä, mutta potilas ehti kuolla ja häntä ei saatu enää elvytettyä.

      http://paavotajukangas.com/2016/02/07/tenstassa-hyokattiin-halytysajossa-olleen-ambulanssin-kimppuun/

      Jokos kauhavalla kiviä käytetään kovastikkin.

      ----------------------------------------------------------

      Nainen raiskattiin Pietarsaaren keskustassa työmaa-alueella – poliisi pyytää havaintoja

      Epäilty rikos tapahtui Pietarsaaren keskustassa toriparkkityömaalla.

      Epäilty rikos tapahtui Pietarsaaren keskustassa toriparkkityömaalla. (KUVA: Google Maps; IS)

      Julkaistu: 7.2. 18:29

      Poliisi pyytää apua epäillyn raiskaustapauksen selvittämiseksi Pohjanmaalla Pietarsaaressa.

      Epäilty raiskaus tapahtui sunnuntain vastaisena yönä kello 3.20 aikaan Pietarsaaren keskustassa, toriparkkityömaan Osuuspankin puoleisella alueella.

      Uhrin kuvailun mukaan tekijä oli 30–45-vuotias ja noin 175 senttimetriä pitkä. Hänellä oli lyhyet tummat hiukset, suuri nenä ja melko suuri vatsa. Mies vaikutti ilmoittajan mukaan ulkomaalaiselta ja puhui huonoa ruotsia. Yllään hänellä oli ruskea tai beige takki, ruskea-puna-ruudullinen paita ja mustat farkut.

      Poliisi pyytää tietoja epäillystä joko tilannekeskukseen numeroon 0295 440 513 (ympäri vuorokauden) tai Pietarsaaren poliisille numeroon 0295 415 809 (virka-aikana).

      IS

    • tuskallistatietoa

      YLEn sivulta faktaa, josta suvaitsevaisto ei halua tietää mitään.

      "Tyypillisimpiä ammatteja turvapaikanhakijoiden keskuudessa ovat kokki, parturi ja autonkuljettaja. Luku- ja kirjoitustaidottomia on omalla äidinkielellään viidesosa ja englantia osaa kymmenisen prosenttia, kertovat työ- ja elinkeinoministeriön ennakkotiedot.

      Puisto muistuttaa, että Suomeen aikaisemmin Lähi-idän ja Afrikan alueilta saapuneista viiden vuoden maassa oleskelun jälkeen on työllistynyt 30 prosenttia ja 10 vuoden oleskelunkin jälkeen vasta 40 prosenttia."
      http://yle.fi/uutiset/tem_turvapaikanhakijoista_vain_harvalla_edes_ammatillinen_koulutus/8661385

      • Pientärajaa

        Miten niin ei halua tietää ? Hillitte nyt ittes !


      • tuskallistatietää

        Kerron, kun et ymmärrä. Luvuista voi suoraan tietää, mikä työmaa tulijoitten kanssa on edessä. Vaikka kuinka yritetään hyvällä tahdolla ja isolla rahalla (jopa luku-ja kirjoitustaidottomia paljon), vain 30-40% tänne jäävistä saadaan jotain tuottaviksi yhteiskunnan jäseniksi. Muut jäävät tänne enemmän tai vähemmän HOIDETTAVIKSI.

        Julmat kuvat kertovat, miten Syyriaa ollaan pommittamassa kivikauteen. Pelkästään sieltä on odotettavissa valtaisat määrät oikeasti hätääkärsiviä. Jokainen jo tietää, että paljon muitakin tulehduspesiä on ja lisää tulossa.

        Omia aikojaan ja muista kuin pakolaisssyistä tämä maa ns. hyvinvointivaltiona on kovaa kyytiä rapautumassa. Silti täällä kukaan ei halua luopua saavutetuista eduista. Nykyinen oppositio, juuri ne viher-vasemmistolaiset älykkäät ja koulutetut kehäkolmosen sisällä, joitten luulisi ymmärtävän, on ihan uskomaton huutosakki. Vanhukset, eläkeläiset, lapsiperheet, työttömät, yksihuoltajat, opiskelijat ... ne huutaa. Mitään ei keneltäkään pois ja maahantulijoille myös kaikille kaikkea.

        Laulakaa ja soittakaa kaikessa rauhassa, Titanicin kannella olette.


    • Matkailulaajentaakuvaa

      Kierrelkääs lapualaiset maakunnan foorumeiila vähäsen vilkaisemassa, ruudun oikeassa laidassa on valikko oulu lieksa kempele ja hesan alue kanattaa joskus kävästä ja tehdä omia päätelmiänsä.

      • 9525463

        Vasen laitahyökkääjä piti mainita eikä oikea sori.


      • pipipäästä

        Ei vaan näytä löytävän rauhaa sieluleen tämä yksi keskuudessamme elävä uskonnollinen fanaatikko. Jätettinköhän se lapsena yksin ilman isän ja äidin hoivaa ja rakkautta?


      • Tierähäntämitäsanoisi
        pipipäästä kirjoitti:

        Ei vaan näytä löytävän rauhaa sieluleen tämä yksi keskuudessamme elävä uskonnollinen fanaatikko. Jätettinköhän se lapsena yksin ilman isän ja äidin hoivaa ja rakkautta?

        Koulun johto valitsi yrittää vaieta asiasta ja teki asiasta vain ”sisäisen tutkinnan”, mutta tytön äiti on nyt tehnyt asiasta myös rikosilmoituksen.

        Vårbon koulussa tilanne on aivan katastrofaalinen. Pari viikko sitten kaksi 14-vuotiasta joutui ahdistelun kohteeksi koulun pihamaalla ja asia etee poliisille.
        http://mvlehti.net/2016/02/10/malmon-kouluissa-systemaattista-tyttojen-hairintaa-yhteiskunta-ei-voi-mitaan/
        Pulpetien päälä tanssit.


    • Kreikanjuhlatohipian

      Sinänsähän tässä vain historia toistaa itseään. Ketkäänhän eivät olleet niin vastahkoisia luopumaan sortokoneistosta nimeltä Neuvostoliitto, kuin Euroopan vasemmistolaiset. Historiasta ei näemmä ole taaskaan opittu yhtään mitään, eikä reaalimaailma pääse aatteisiin vaikuttamaan yhtään enempää kuin ennenkään. Todellisuuspakoinen lojaalisuus on vain siirretty sellaisenaan liitolta toiselle. Milloin vasemmisto oppisi olemaan lojaali totuudelle ja kanssaihmisilleen utopististen ideologioiden sijasta?

      Kannattaisi hiljalleen uskoa, että paska nyt vain ei muuksi muutu, vaikka sen kullalla silaisi.
      http://mvlehti.net/2016/02/10/vasemmiston-viimeisin-kusetusyritys/
      (Kuin suomessakin)

    • Mitentämäonmahdolista

      Suomalaiset poliitikot, hallituksen ministerit ja eduskunta, ovat upottaneet maamme velkasuohon. Kyseinen teko on tietoinen sekä kohtaa maanpetoksen teonkuvaukset kuin myös muita rikoslain kohtia. Meillä on tarpeeksi esimerkkejä Etelä Amerikasta ja nykyisin myös Euroopasta miten ylivelkaantunutta valtiota kohdellaan ja kuinka riippuvaiseksi velka tekee sen itsenäisyyden. Toisin sanoen Suomi on siirretty Anglo Amerikkalaisen pankkiirimafian ja sitä tukevien natsien huomaan ja kontrolliin – tietoisesti ja tahallaan tietenkin. Kulman takana meitä odottaa ei mitään, kaiken loppu. Suomen kansa olisiko nyt oikea hetki reagoida ja viranomaiset WE THE PEOPLE odottaa edelleen kirjallisia perusteluitanne siitä, miksi ette noudat virkavelvoitettanne.

      Lähde: Jukka Davidsson/ Luottamusta ja osaamista

      http://mvlehti.net/2016/02/10/olisiko-aika-aloittaa-rikostutkinnat/

      Suomemme velassa jotta nokkuu maahanmuutajista velanosuus n. 10 % vuoden lopussa.

      • uusiksi

        Vaikka lähde on huonomaineinen MV-lehti, teksti on asiaa. Itseasiassa olen yllättynyt havainnosta.


      • Vasemmaltaohivaan
        uusiksi kirjoitti:

        Vaikka lähde on huonomaineinen MV-lehti, teksti on asiaa. Itseasiassa olen yllättynyt havainnosta.

        Mitenkäs MV-voipi asiota vääristellä, koska sama pyörii muualakin, jos mv kirjoittelisi turhaa, kyllä sitä ammutaisiin oksalta -nyt rajusti, kun on saavuttanut runsaan lukijakunnan, siltäpohjalta aateles nyt vähän joo ja aatelethan sinä hienoa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe