Niinistön typerä kommentti hävettää kansaa

dfgdgfdfg

Kansan enemmistö häpeää nyt presidenttiä, onko presidentti nyt tyytyväinen itseensä?

84

299

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • realismi

      hiljaisen enemmistön mielipide tuli vihdoinkin sanottua suoraan?

      • gdfdfg

        Äänekkäiden idioottien mielipide


      • asianytimessä

        Kansan syvien tuntojen oikea tulkitsija Niinistö kertoi missä mennään


      • mädättäjien_piina
        gdfdfg kirjoitti:

        Äänekkäiden idioottien mielipide

        Mahtaa änkyrä-viher-vasuri-rasisteja nyt vituttaa..
        Teemu ja Sauli kertovat kansan ylivoimaisen enemmistön mielipiteen.


      • Pakkolakkovahti

        Puhe ottaa päähän niin perkeleesti. En kuitenkaan löydä puheesta sitä kohtaa, joka ottaa päähän niin perkeleesti.


      • valtiomies1

        Niinistö on Suomen presidentti! HYVÄ!


      • salen-pitää
        mädättäjien_piina kirjoitti:

        Mahtaa änkyrä-viher-vasuri-rasisteja nyt vituttaa..
        Teemu ja Sauli kertovat kansan ylivoimaisen enemmistön mielipiteen.

        sanoa asioista mielipiteet mahdollisten tulevien ja/tai jo olevien alkuongelmien varhaisessa vaiheessa,eikä lähes aina jälkikäteen.
        tuon muutoksen sanomisiin haluan heti käytäntöön.

        sama koskee monia muita "professoreita, asiantuntijoita ja viisastelijoita", koska jälkikäteen kuka hyvänsä osaa horista "viisauksissaan" kaikenlaista asiasta kuin asiasta.


      • näintotuus
        mädättäjien_piina kirjoitti:

        Mahtaa änkyrä-viher-vasuri-rasisteja nyt vituttaa..
        Teemu ja Sauli kertovat kansan ylivoimaisen enemmistön mielipiteen.

        Juuri näin yli 90% Suomalaisista hyssäystä siis vihervasurien politiikkaa vastaan.


      • hyä_presitentti

        Presitentin puhe oli hyvä totuudenmukainen ja selväsanainen.
        Se ei kaipaa suomentajia,sillä sen kyllä ymmärsi
        suht normaalijärkinen suomalainen ihminen .

        Presitentti sanoi sen,mitä poliitikoista yksikään ei uskalla,mutta tuo piti sanoa.


      • suoraansossunluukulle

        TEM: Turvapaikanhakijoista vain harvalla edes ammatillinen koulutus
        Tyypillisimpiä ammatteja turvapaikanhakijoiden keskuudessa ovat kokki, parturi ja autonkuljettaja. Luku- ja kirjoitustaidottomia on omalla äidinkielellään viidesosa ja englantia osaa kymmenisen prosenttia, kertovat työ- ja elinkeinoministeriön ennakkotiedot.

        Sakari Puisto Kuva: Yle
        Viime vuonna Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista työikäisiä on noin 25 000, heistä vajaat 4 000 on naisia ja miehiä loput. Tulleista nuoria työikäisiä eli 18–34-vuotiaita on 80 prosenttia.
        Turvapaikanhakijoiden koulutustasosta ei vielä ole olemassa täysin valmiita tilastoja, kertoi tiistaina Ylen A-studiossa vieraillut oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin (ps.) erityisavustaja Sakari Puisto, mutta työ- ja elinkeinoministeriön ennakkotietojen mukaan julkisuudessa esitetyt arviot koulutustasosta ovat olleet ylioptimistia.
        – Ammatillista koulutusta ei kovin paljoa ole, sitä löytyy noin 10–20 prosentilta, korkeasti koulutettuja on selvästi alle 10 prosenttia, Puisto luonnehtii.
        Lisäksi joka viides ei Puiston mukaan ole edes omalla äidinkielellään luku- ja kirjoitustaitoinen ja englantia hakijoista osaa enimmillään joka kymmenes.
        – Tyypillisimpiä ammatteja turvapaikanhakijoiden keskuudessa ovat kokki, parturi, taksinkuljettaja tai muu autonkuljettaja, mutta myös lääkäreitä joukossa on kymmeniä, Puisto kertoo.


    • HAESTANYTJO

      MEEPPÄ NYPLÄÄMÄÄN PERÄPUKAMIASI, IDIOOTTIMAISEN TYPERÄ KUTALE !
      PAINU VAIKKA TYÖNTÄMÄÄN LUMIKOLAA TYPERÄ VÄTYS-MUTTA KUN ET OSAA SITÄKÄÄ, NIIN VEDÄ VAIKKA PERÄSSÄSI !

      • 555555g

        Niinistö vapautti ajattelemattomalla puheellaan rasisit kahleistaan


      • Lilliputtiputti
        555555g kirjoitti:

        Niinistö vapautti ajattelemattomalla puheellaan rasisit kahleistaan

        Näin teki ja vain harva sen tuntuu tajuavan. Niinistö lauko paljon rankemmin omiin kuin Teemu.


      • joopajoo11

        Niinistö on hieno mies. Toi hiljaisen enemmistön äänen esiin.


      • Pulinatpois
        555555g kirjoitti:

        Niinistö vapautti ajattelemattomalla puheellaan rasisit kahleistaan

        Niinistö puhui kerrankin asiaa. Typerät pulinat pois! Ne, jotka haluavat asua Irakissa, Afganistanissa, Syyriassa tai Somaliassa, voivat vapaasti muuttaa sinne, ei noita maita tarvitse tänne Suomeen rahdata!


      • juurinii
        555555g kirjoitti:

        Niinistö vapautti ajattelemattomalla puheellaan rasisit kahleistaan

        555555g muuta takaisin välimeren eteläpuolelle siellä sinun kaverit on. Siellä niitä sinun naisten alistaja kavereita pilvin pimein. Huomaatko piilovittuilun heh-- itse olet sitä


    • meilläonhyväpressa

      Hyvä Niinistö. Matut takaisin eikä rajan yli enää yhtään ilman passia ja viisumia. Ei ole varaa Suomella röyhkeisiin elättivareksiin.

      • mietiuudelleen

        Aloittaja, mistä tiedät enemmistön mielipiteet?
        Tuo kuulostaa vain omaltasi, suurin osa on kyllästynyt elätteihin.


    • Heeheehuvittaa

      Tiltulla on nyt kiire, pitää joka palstalle käydä rykäisemässä kurapaskat peräpukaman turvottamasta aukosta..

    • Niinsenpitääolla

      Kansa on ainakin tyytyväinen.

      • Aloittaja_vähemmistöä

        Tossa oli pari päivää sitten julkaistu kysely Maikkarilla tuon Niinistön puheen jälkeen, otanta toista tuhatta henkeä ja virhemarginaali 3 %. Yli 90 % oli sitä mieltä, että Niinistön puhe oli hyvä ja asiaa. Joten aloittaja taitaa kyllä kuulua siihen alle 10 % vähemmistöön.

        Tutkimus tehtiin 3.2.-5.2. 2016 välisenä aikana. Paneelissa oli 1234 vastaajaa ja virhemarginaali korkeimmillaan 3 prosenttia. Tutkimuksen MTV:lle teki Corefiner Oy.


    • 97gby80b0b

      Vuonna 2003 aikana tehdyssä, vuoden 2005 maaliskuussa julkaistussa koko Euroopan laajuisessa, huimat 19 000 vastaajaa käsittäneessä Eurobarometri 59.2:ssa kartoitettiin vastaajien suhtautumista maahanmuuttajiin.

      Barometrin tulosten perusteella Euroopan rasismin ja muukalaispelon seurantakeskus EUMC loi laajan englanninkielisen raportin. Summary-kohdan sivu 33 kertoo jotain olennaista, mistä sinunkin, Lukija, on hyvä olla tietoinen.

      Tietoinen siitä syystä, koska media ei koskaan tätä asiaa mainitse.

      Sivu 33 sisältää tiedon siitä, minkä kaikki poliittiset puolueet jättävät ohjelmajulistuksissaan julistamatta.

      Tiedon siitä, minkä kymmenet sukulaisten, ystävien, työtovereiden sekä tuttavien kanssa käydyt keskustelut vahvistavat.

      Mikä tämä asia on?

      Asia on se, että 60 % yli 15-vuotiaista suomalaisista vastustaa maahanmuuttoa (tarkalleen sanottuna 59,24 %). Kolme viidestä suomalaisesta sanoo maahanmuutolle: "Ei kiitos".

      EU:n keskiarvo on sekin melkoinen, 50 %. Ääripäinä mainittakoon Ruotsin 14,64 % vastustus suhteessa Kreikan 87,48 % vastustukseen. Tällaisen mielipideilmaston valossa ei ole ihme, että Ruotsi on pullollaan maahanmuuttajia. Suomalaisista enemmistö ei halua omalle maalleen samaa.

      Katso itse:




      Lähde: EB2005-summary.pdf, s 33.


      Kun oikein kaivamalla kaivaa, löytyy sama tutkimustulos yhdestä toisestakin paikasta, nimittäin Rasmuksen "Rasismi ja etninen syrjintä Suomessa 2005"-raportin sivulta 22. Täsmällinen sanamuoto kuuluu näin: "Lähes 60 prosenttia suomalaisista vastaajista ilmoitti vastustavansa maahanmuuttoa."

      En tiedä sinusta, mutta omasta mielestäni tämä luku on räikeässä ristiriidassa sen kanssa, mitä lehdistä voi päivittäin lukea. Ristiriidassa sen kanssa, mitä jokikinen suvaitsevaisuussuurlähettiläs, monikultturisuuskoordinaattori, -pakinoitsija tai -höpinöitsijä suustaan päästää.

      Omalle utopialle epäedullinen kokonaiskuva jätetään säännönmukaisesti kertomatta, julkisuuteen tuodaan vain valittuja, omalle kannalle myönteisiä sitaatteja. Dosentti Magdaleena Jaakkolakin muistaa mainita, että: "Vuonna 2003 korkea-asteen koulutuksen saaneista ja ylemmistä toimihenkilöistä lähes 60 prosenttia oli sitä mieltä, että Suomen pitäisi ottaa vastaan nykyistä enemmän ulkomaalaisia työnhakijoita." Ehkä näin onkin, mutta tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että enemmistö ei maahanmuuttajia Suomeen halua.

      Vaikka Helsingin Sanomien toimitus vääntäisi kuinka monta "Peräti 94 % suomalaisista kannattaa maahanmuuttajien ja syntyperäisen väestön yhteiseloa"-tyyppistä kannanottoa, ei tämä siltikään muuta sitä tosiasiaa, että suomalaisten enemmistö ei halua maahanmuuttajia vastaanottaa.

      En tiedä, onko tämä asia ainoastaan minun mielestäni omituinen, mutta olen itse kuvitellut, että edustuksellisessa demokratiassa tehtäisiin asiat enemmistön toiveiden mukaan.

      Kenties olen ollut väärässä.

      Ehkä edustuksellisen demokratiamme tiedottamiseen sekä kaupalliseen mediatarjoomaan kuuluu mielummin enemmistön kantoja heijastelematon, tutkimustuloksia unohteleva puolitotuussoopa. Ja yhtä hyvin voi olla, että pieniin ksenofobisiin päihimme kaadettava käytöksen, ajattelun, tunteiden ja informaation valvonta on meille hyväksi.

      Moni kutsuisi monikultuurisuuden hyväksi tehtävää mielipideilmapiirin muokkausta vastuulliseksi tiedottamiseksi. Itse kutsuisin sitä mielummin aivopesuksi.

      • Entunneyhtäänsuvakkia

        Vanhentunutta tietoa. Tällä hetkellä elintasomatujen invaasiota kannattaa vielä pienempi osa kansasta. Nuo Ruotsin luvutkaan eivät voi pitää paikkaansa. Siitähän kertoo jo Ruotsidemokraattien menestys.


      • sorivain

        Tietenkin, näinkin voi asiat taivuttaa. Jospa olisimme voineet jo täällä Suomessa äänestää 1960-70 -luvuilla siitäkin, pitääkö suomalaisten muuttaa "elintasopakolaisiksi" Ruotsiin. Ei kyselty - ja yli 300.000 muutti. Lisäksi muihinkin maihin. Mitäpä ruotsalaiset itse ajattelivat. Ehkä eivät ymmärtäneet järjestää mielipidetiedusteluja. Ja kuinka onkaan ollut Britanniassa, Saksassa, Ranskassa ym. Euroopan maissa - ja Usa:ssa. Ei kait ole nähty pakolaisia tai maahanmuuttajia... Niin, edustuksellinen demokratia on mitä milloinkin.

        Eiköhän nämä ihmisten muuttamiset tällä maapallolla ole ihan jotain muuta kuin "meidän mieleipiteitämme", sori vain.


    • jakui

      höpö höpö suurin osa kansasta kannattaa tätä lue pösilö lehtiä

      • SUKSIHUUSSIIN

        LUKEMAAN SITÄ SEISKAASI !

        YKSIKÄÄN SELVÄPÄINEN IHMINEN EI KANNATA MUSLIMIEN SAATANALLISTA ÄLÄMÖLÖÄ TÄNNE RAUHALLISEEN MAISEMAAN !

        EI AINUTKAAN SUOMALAINEN !!!


    • Räppäritkinonmustia

      Kansa = stadin pumpulissa kasvaneet parikymppiset hipsterit, jotka on käyneet ihan Intiassa ja Thaikuissa, ja siellä oli niin siistiä ja coolia. joten tänne vaan kaikki etnot niin on ihan kuin musiikkivideoissa, jee?

      • ihanaaihanaaihanaa

        Juu ja mä kun olin Gambiassa, niin oli ne niiiiiin iiiihania ne paikalliset miehet! Ja kyl ne irakilaiset nuoret miehet on komeit! :D :D :D


      • finlandmen

        hyi helvata noiko komeita!suomihan on täynnä Rikhard Gere tyyppisiä miehiä,liiankin hyviä suomalaisnaisille!ja Niinistö presidenteistä paras,on tullu kateltua niitäkin 55vuotisen elämän varrella


      • Nohehheh

        Älä naurata Rikhard Gere. Kyl meillä päin vain ei ole näkynyt. Sensijaan kaljupäisiä ja isohkovatsaisia paljonkin.


    • Suvakki.itkee

      Salen kuuluu olla ylpeä;edustaa 80prosenttia kansasta. Oikea kansanpresidentti!

    • enemmistö

      Hienoa Sauli!

    • Thoppatroikka

      Vihervasurin aivojen outo kasvu . Vihervasuri kulki kadulla toinen loiseläjä käveli vastaan , kysyen mikä kumma tuo on? Vihervasurin pään päällä oleva rasvasammakko huutaa, en tiedä ,peräpukamasta se alkoi!

      • gdfff

        Maahanmuuttokriitikko kertoi itsestään ja vaihtaen sanoihin "vihervasurin.


    • Ankeuttaja

      Koukkunokkamusut ja niiden persekärpäset eivät ole enemmistö suomessa. Vituttaako, kuuntelen?

    • Niinistönfani

      Niinistöön pätee. Korkeammalta näkee paremmin.

    • Saulipuhuiasiaa

      Kuules suvakki. Älä viitsi valehdella. Me suomalaiset pidimme presidenttimme puhetta erittäin hyvänä ja realistisena. Presidenttimme on samaa mieltä kuin valtaosa kansasta.

    • superpressa

      Älä aloittaja taas trollaile. Olet varmaan trollannut jokaisen presidentinvastaisen otsikon täällä. Me kansalaiset olemme presidenttimme sanoista ylpeitä. Kiitos presidentille hienosta puheesta.

      • heh-heh-heh-

        Äärisuvakkialoittajaa vituttaa. Sepä hyvä!


    • noinikkaa

      Hyvä Sauli. Just noin enemmistö suomalaisia ajattelee. Ansaitsit juuri ääneni seuraavissa pressanvaaleissa.

    • verojamaksavatimpuri

      Sale on äijä paikallaan.Vihervasurit ois haalimassa tänne jokaisen sotakarkurin ja kyyneleen tiristävän mamun ja TOISTEN rahoilla.Sitten ollaan muka tyrmistyneitä!!!! Hävetkää saatanan siivestäjät!Menkää sinne arabimaihin karvalapsia lellimään,täällä 95% kansasta haluaa kadut turvallisiksi ja uimahallit kantaväestön käyttöön,eikä puoliapinoiden eläintarhaksi.

      • FaktaKuitenkinOn

        että juuri Niinin virkakauden aikana maahan on päästetty ennätysmäärä kehitysmaamuslimeita. Niinin puhe on sellaiset 5 kuukautta myöhässä.. Surkeaa että pres. Niiniltä kesti näin kauan löytää selkärankansa.. Paskathan ovat jo housuissa..


      • TOTTATOTISESTI

        OOT OIKEALLA ASIALLA-,MUTTA SEHÄN ON PÄIVÄNSELVÄÄ !!!

        SAATANAN MUSLIMIT ULOS UIMAHALLEISTA-KUN SUOMALAISTEN TYTTÄRET OVAT UIMASSA !!!

        SEN PITÄISI OLLA SELVÄÄ TEKSTIÄ !!!


    • HäpeäNazima

      Nostan Niinistölle hattua: tervettä puhetta. Eurooppahan on romahtamassa mm. tähän holtittomaan kansanvaellukseen.
      Nazimalle sanoisin, häpeä! Jotain tolkkua pitäisi olla omassa suuruudenhulluudessaan. Presidentti on tarkkaan harkinnut, punninnut asioita ja kuullut asiantuntijoita, joiden näkemyksiin hän perustaa mielipiteensä.
      Sen tein, että erosin kirkosta viime vuoden puolella. Ja tein oikean päätöksen. Tällaista kirkon oman tehtävän hämärtymistä en halua itse olla tukemassa veronmaksajana. Kirkossa käyn silti ja minulla on oma vahva näkemys kristillisestä uskosta. Tosin jotkut kirkonmiehet ja -naiset ovat hylänneet oman seurakuntansa.

    • Mahumetti

      Tunnen myötöhäpeää.

      Lukiessani suvakkien pohjattoman typeriä sössötyksiä. Kohta leimaavat presidentin natsiksi ja rasistiksi.

      "Journalisti"Löppönen varmaan rientää informoimaan meitä siitä, että Sauli oli ottanut muutaman oluen liikaa - varas luulee että kaikki varastavat sanoo vanha viisaus

    • Avtokavkatz

      Sinä se ainoa typerä olet! Puhe oli loistava, asiat ovat juuri noin. Sopivaa vastapainoa uskovan Sipilän ja vaimonsa tervetulokutsuille

    • Mitäsesano

      Jospa se tietää vähän enemmän.

    • 333339999999

      Hävetkäää natsit ja rasisitit

    • FearsInThePain
    • Johan onkin aloittajalta helevetin typerä provo! häpeä perkeleen hyysäri!

      Late Lapista. SSSS Ry!

    • Saulionoikeassa

      Toivon,että muutkin poliitikot lopettaa hyysäämisen,ja alkavat tehdä päätöksiä tämän kansainvaelluksen lopettamiseksi.
      Maailmassa liian monta köyhää,jotka haluaa eurooppaan loisimaan.
      Rajat on pakko sulkea ja pian.

    • juurinäi

      SDP tämän kaiken venkoilun takana. Joukkopako SDP:stä on Suomen pelastus.

    • SeVaatisiJärkeäkin

      Sinä et ole kansan enemmistö.

    • ghfgthhtghd

      HYVÄ SAULI! ASIAA!

    • nahdjuytertv

      Senkun häpeet, olen pirun tyytyväinen pressamme puheeseen. Hyvä!

    • v....v....v....v....v

      Topicin aloittaja on kommunistiporsas joka haluaa maahan sharian.

    • kysyensin

      Kansan enemmistöltä ei ole kysytty. Luultavasti suuri osa ajattelee kuten Niinistö.

    • ailamarjatta

      Presidentillä ei ole hävettävää, hän sanoi ihan oikein. Ne joilla on oikeasti hätä autetaan, elintasopakoilaset eivät kuulu tähän ryhmään!

    • rupert3

      Ajatelkaas jos hyysäri haloska olis vallas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • täysin_oikein

      sanottua kaikki salen sanat. olisi vain pitänyt sanoa jo 5 v sitten.
      99% kansa ei häpeä sanomaa,vain typerät suvakit.

      salen pitää olla tapahtumien edellä,ei perässä kuten nyt tapahtuu...joten odotan salelta kaikessa ennakointia,ei jälkikäteen sanottua.

    • Kukaaneihäpeä

      Uskon, että kukaan Suomessa ei häpeä järkevää, ajan hermolla olevaa presidenttiä.

    • AllekirjoitaJo

      Veropakolaiseliitin presidentti, ei ole tärkeä enemmistölle suomalaisista. Tämä asia sen sijaan on, erittäin tärkeä:

      http://takecharge.me/fi/arjansaari/

      Käykää ihmiset allekirjoittamassa ja estämässä täysin tarpeeton, väkivallan ele luontoa ja kansaa kohtaan - äärioikeistosairaus on raiskaamassa, arvokasta kulttuuriamme ja luontoa. Kainuulaisten virkistyspaikka ja elintärkeä luontokohde, on suojeltava.

      • remueetu

        Mutta siitähän saa valtio rahaa kipeeseen tarpeeseensa, hakatkoon vaan kyönäksi kaikki saaret ja rannat myös.


    • täsmennys

      Hyysärien enemmistöä varmaan aloittaja tarkoitti.

    • peruperperperper

      Aloittaja on surkea valehtelija....

    • politiikkaapösilöt

      Sauli puhui jääkiekkoa, ja myötäili Selännettä.Selänne oli sydämestään mielipiteensä takana, mutta Niinistö puhui Selänteen suuren fanilauman äänet kokoomuksen käyttöön.

    • sakke_on_hyvä

      Aloittajalla itsellään on typerä kommentti jota sinun pitää hävetä. Olet vissiinkin puupääkommari kuuskyt-seitkyt luvulta. Voisit syöksyä suohon!

    • kekkonenkekko

      Aloitus osuu täysin oikeaan

    • Paras.puhe

      Hyvä sale.

    • hahahahahha

      Mukaan vielä Teemu Selänne ja Matti Nykänen eiköhän pellekerho ala olla sitten koossa

    • täämeneevaanparemmaksi
    • Untuvainen

      Presidentti rauhoitti kansan tuntoa, jota on loukattu ellei jopa osin särjetty anarkistien toimesta. Uskon että tavallisista suomalaisista tuntui todella hyvältä kuulla, ettei heitä ole jätetty täysin yksin mielipiteineen EU:n, YK:n ja muiden luutuneiden asetusten ja toimintatapojen takia. Nyt tarvitaan joustavuutta, reagointikykyä ja kansallista itsetuntoa enemmän kuin koskaan aikaisemmin sotien jälkeen. Enemmän ryhtiä myös päättäjille!

      Kukaan ei pidä huolta Suomesta, ellemme sitä itse tee.

    • Ulvander

      Onneksi on Presidentti, jolla on vielä aikaa ajatella ja nähdä todellisuus selvästi, kun se monilta muilta on jo sumentunut.

      • puheensisältö

        Presidentti olisi voinut konsultoida jotain kielellisen ilmaisun asiantuntijaa puhetta valmistellessaan , jotta ei olisi tarvinnut jälkikäteen selittää, mitä oikeasti tarkoitti puheessaan.
        Hyvää puhe kertoo selvästi sanomansa.


      • ime_tuota

        Niinistölläkö muka todellisuus nähdä selvästi?

        Niinistöhän ei näe muuta kuin väriläntin kalsareissaan ja ukon mielipiteet ja kannat vaihtuu sitä mukaa kun vaihtaa kalsareitaan

        Vielä vähän aikaa sitten oli tällä kannalla matuilusta

        "Turvapaikanhakijat eivät uhkaa Suomea," rauhoitteli presidentti Sauli Niinistö pakolaiskeskustelun ympärillä kiristynyttä ilmapiiriä keskiviikkona.

        "Turvapaikanhakijat eivät uhkaa Suomea, heillä ei ole tänne tullessaan sellainen tarkoitus."

        "Niinistö ei halunnut antaa Suomen kunnille ohjeita pakolaiskeskusten perustamiseen tai perustamatta jättämiseen."

        " - En tuomitse ihmisiä (Suomessa). Uskon, että paikkoja löytyy, Niinistö arveli.

        - Hätäänsä pakenevat ihmiset eivät aiheuta rähinää Suomessa, hän painotti.

        Niinistö muistutti kuulijoita siitä, että olemassa on Suomeakin sitova turvapaikkalainsäädäntö.

        Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on siis totaalinen idiootti, joka ei tajua mistään mitään."

        "Kommentoin tuota äärimmäisen typerää lausuntoa pala palalta:

        - Turvapaikanhakijat eivät uhkaa Suomea, rauhoitteli presidentti Sauli Niinistö pakolaiskeskustelun ympärillä kiristynyttä ilmapiiriä keskiviikkona.

        Maahanmuuttoviraston arvion mukaan Suomeen tulee 40 000 turvapaikanhakijaa vuodessa. Perheenyhdistämisen kautta nuo 40 000 voivat helposti kasvaa esim. 200 000:ksi. Tämä on se määrä, joka on Suomeen tulossa PER VUOSI, jos Suomi jatkaa nykyistä maahanmuuttopoliittista linjaansa. Nykyisellä linjalla Suomeen siis voi tulla esim. viidessä vuodessa MILJOONA ihmistä Lähi-idästä ja Afrikasta. Tämä ei ole Niinistön mielestä uhka Suomelle.

        Niinistö on siis mielipuoli. Niinistö on verrattavissa niihin, joiden mielestä puna-armeijan suurhyökkäys Karjalan kannaksella kesällä 1944 ei ollut mikään uhka Suomelle.

        - "Turvapaikanhakijat eivät uhkaa Suomea, heillä ei ole tänne tullessaan sellainen tarkoitus. "

        Niinistö on siis mielipuoli joka ei tajua maahanmuutosta hevon vittua. Niinistö on verrattavissa niihin, joiden mielestä puna-armeijan suurhyökkäys Karjalan kannaksella kesällä 1944 ei ollut mikään uhka Suomelle.

        http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2015/09/presidentti-sauli-niinisto-ei-tajua.html


    • xxxxxxxxxxxxxxxxxx

      ei todellakaan hävetä vittuun nää rupiturvat suomesta siinä lyhyt ja ytimekäs toive

    • eipäihme

      Mikäs itse olet. Ihmisten nimittely on rumaa ja kertoo huonosta kasvatuksesta ja käytöksestä. Ei ihme jo Suomi on vajonnut näin syvälle.

    • Uivikko

      Eipä olisi tarvinnut vajota, mutta minkäs teet. Tässä ollaan ja räpistellään. Sitten vielä osa kansasta ei näytä ollenkaan edes tajuavan minne ollaan syöksymässä.

      Kunniaa Saulille!

      Kekkosen aikana ei tosin tällaista onnettomuuksien vyöryä olisi Suomelle edes tapahtunut. Sekoileva kansa ja maailma olisi tarvinnut vahvan ja ylintä valtaa hallussaan pitävän Presidentin. Se oli eräs ensimmäisistä Suomen munauksissa tässä munausten sarjassa, jota parhaillaan saamme kokea.

    • hekohekohe

      Se tässä eniten naurattaa kun tuon asian sanoi Niinistö. Se vituttaa hyysärisuvakkipaskoja ankarasti. Jospa saman puheen olisi pitänyt vaikka joku persuista ei riekunnalle olisi tullut loppua.

    • Hyvä_Sale

      Maikkari Uutisten teettämän gallupin mukaan yli 90% suomalaista piti Niinistön puhetta hyvänä eli kansa seisoo presidenttinsä takana!

    • Pitskusta

      Sinäkö se oot kansan enemmistö,onneks tässä maassa asuu vielä isänmaallisia ihmisiä.Kukkastetsonit ja elätit täyshoidossa on maan tuho.

    • ÄÄNESTÄNJOVAS
    • NiinistöHävettää

      Hirveetä kun joutuu häpeämään oman maan presidenttiä. Niinistö tyrii koko ajan, kähmii, valehtelee, puhuu sekavia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe