Kirkkoteatterin täsmäisku; hyökkäys Presidentimme

kirkkoirtivaltiosta

kimppuun !!!!!!!

Oulun piispakin kävi seurakuntalaisten rahoilla Paavin talossa lomalla viiniä litkuttamassa. Mukana lauma muuta tyhjäntoimittajakermaa samasta tyhjänpäiväisestä hiippakunnasta. Hyi olkoon!
Nyt kiertää piispantarkastuksia tekemässä, eli syö seurakuntalaisten lohivoileipiä ja juttelee paikallisseurakuntien tyhjäpäiden kanssa hivenmetsästyksestä.

Mutta varsinaiseen asiaan otsikkoon liittyen:
Copy toisaalta:




Ev.lut kirkko on Suomen kansan vihollinen


Ensin kirkko haukkui Rajat kiinni -ihmiset rasisteiksi. Nyt kirkon edustajat hyökkäävät presidentti Niinistön puhetta vastaan!

03.02.2016 20:32, 3543 lukukertaa


Kirkon ulkomaanavun toiminnanjohtaja Jouni Hemberg sanoo kauhistuneensa presidentti Sauli Niinistön valtiopäivien avajaisissa pitämästä puheesta. Niinistö sanoi puheessaan muun muassa, ettei Suomella ja Euroopalla ole varaa auttaa kuin kaikkein kovimmassa hädässä olevia turvapaikanhakijoita.


Hemberg jeesustelee:


”Seurasin puhetta lähinnä kauhistuneena ja hämmentyneenä.”

”Puheen tunnelma oli mielestäni kummallinen. Olemme yksi maailman rikkaimpia maita, jos meillä ei ole varaa auttaa, niin olen hyvin hämmentynyt. Toivon, ettei suurimman osan arvomaailma ole sellainen, ettei haluta auttaa muita.”

Niinistö sanoi puheessaan myös, että nykyinen turvapaikanhakujärjestelmä mahdollistaa järjestelmän hyväksikäytön. Niinistö sanoi:


”Jokainen, joka osaa sanoa sanan ’asylum’, turvapaikka, pääsee sisään Eurooppaan ja Suomeen. Vailla mitään oikeaa perustettakin saa täyden, vuosiakin kestävän tutkinnan, ja pystyy sen jälkeen välttämään pakkotoimia, elleivät turvapaikan edellytykset täytykään, ja siis jäämään sinne, minne väärin perustein tuli.”

Hembergin mielestä Niinistön näkemys on outo:


”Ihmisten liikkeellelähdön motiivien epäileminen on mielestäni aika kummallista. Kuuntelin eilen yhtä irakilaisrouvaa, joka kertoi tulleensa raiskatuksi kotimaassaan. Ei minulle tullut sellaista oloa, että minulle syötetään tässä jotain fuulaa.”

Hemberg uskoo Niinistön puheen kiristävän Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Hänen mielestään puheen pitopaikka eduskunnan kevätkauden avaavissa valtiopäivien avajaisissa on symbolisesti erittäin tärkeä. Hemberg sanoo:


”Kun presidentti pitää tällaisen puheen, niin se on hänen ohjaustaan päättäjille, että ottakaa tiukka linja, epäilkää kaikkea ja vetäkää rajat kiinni. Kaikki merkit viittaavat siihen, että kiristyksiä tulee.”

”Tämä on arvo ja asennekysymys. Olisin odottanut jotain toisenlaisia sisältöjä. Etenkin kun meitä on autettu silloin, kun olemme apua tarvinneet.”


Myös Suomen pakolaisavussa Niinistön puhetta seurattiin alakuloisissa tunnelmissa. Suomen pakolaisavun viestintäpäällikkö Kaisa Väkiparta:


”Tuntuu, että suomalaispäättäjiä pelottaa maahanmuutto. Nyt, kun rasismi on tullut katupartioiden ja muiden kautta näkyväksi, niin julkisuudessa näyttää siltä, että koko kansa olisi peloissaan tästä asiasta”

”Presidentiltä voi odottaa arvojohtajuutta, jossa ihmisoikeudet ovat keskeisesti mukana. Tämä on tärkeää erityisesti tällaisella hetkellä.”

Niinistö sanoi puheessaan, että kansainvälisissä pakolaisia koskevissa sopimuksissa olisi päivittämisen varaa. Niinistö toivoi EU:n tunnustavan, että sopimusten vaatimukset ovat nykyisellään liian tiukkoja. Väkiparta sanoo:


”Niinistön esiin nostamissa asioissa unohtuu se, että kun näitä sopimuksia toisen maailmansodan jälkeen tehtiin, niissä haluttiin suojella eurooppalaisia eli meitä itseämme. Mielestäni on ristiriitaista, että oikeuksia suojelun hakuun halutaan kiristää, kun asia koskee muualta tulevia.”

”YK on jo pitkään varoittanut, että ottakaa näitä ihmisiä vastaan tai he lähtevät itse liikkeelle. Nyt niin on sitten käynyt.”

Vasta pari päivää sitten kirkko tiedotti tiedotuskeskuksensa verkkoviestintäpäällikön välityksellä, että Rajat kiinni -tilaisuuksissa käyvät kansalaiset ovat rasisteja:

Lähde MV-lehti, iltasanomat jne....

7

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Velkakello

      Suomi yksi maailman rikkaamista maista? Sinun osuutesi valtionvelasta 18 448, 61 euroa. Ilman velanottoa, Suomi olisi kantuvei.

    • ohhoho

      huhhuh

    • ApuaVainTarvitsijoille

      Kirkon edustajat kuten muutkin vääristelee ja yksipuolistaa tietoisesti presidentin puhetta.

      Hän sanoio sisällöllisesti että pitäisi laittaa takaisin elintasonperässä menijät jotka nyt täyttävät suurimmaksi osaksi kaikki paikat jotta tulisi oikeasti tilaa nille jotka aidosti tarvitsevat apua.

      Mm. köyhä täidit lasten kanssa eivät sieltä pääse pois kun ei ole varaa maksaa salakuljettajille.


      Osa on tulleita juppeja joista osa on ns. nukkuvia terroristeja, Saksan turvallisuusviranomaiset sanoo siellä olevan 8700.

      Os anäistä jupeista palaa omalla maksamallaan lennolla takaisin sinne mistä lähtiv't kun täällä ei ollut ihan niin helppoa ja ilmaista kun kuvittelivat. Eivät siis koskaan olleetka aitoja turvaa hakevia.

      Nyky kirkko on vasemmisto-viher sokeutta sairastaavaa.

    • erertre

      Tämäkin todistaa, että Sauli Niinistön kanta rajojen sulkemiseksi "turvapaikanhakijoilta" ulkoa sisään päin on oikein.

      "Poikien hyväksikäyttö on Pakistanin yleinen ja vaiettu salaisuus. Siitä on alettu puhua vasta viime aikoina. Se on niin yleistä, että suuri osa miehistä ei pidä sitä edes syntinä tai rikoksena.

      Eräässä haastattelututkimuksessa 95 prosenttia kuljettajista myönsi, että seksi alaikäisten poikien kanssa on heidän päähuvinsa. Myös Ejaz, joka on bussin rahastaja, tunnustaa asian avoimesti." (On viitteitä siitä, että todellinen prosenttiluku olisi noin 97-98%).

      (Lainaus YLE:n artikkelista, jossa esitellään dokumenttielokuvaa "Häväistyt pojat").

      http://yle.fi/uutiset/havaistyt_pojat/7590191

      Näin muslimit toimivat Britanniassa:

      https://www.youtube.com/watch?v=liMJbLF5axA

      Muslimit ovat siis todistetusti uhka myös lestadiolaisperheiden lapsille. Ja muillekin Suomen lapsille (kuten kaikkialla muuallakin).

    • 12-3

      Kirkon klovni-edustajat kuten muutkin vääristelee ja yksipuolistaa tietoisesti presidentin puhetta.

    • näipitäs

      Kirkkoväki hurkastelee. Pappien palkat puolitettava ja se toinen puoli kehitysapuun.

    • haiseeeeeee

      Kirkko, höpö kirkko. Satusetien hirvenmetsästysseuraksi. Kuten Oulun ylipalkattu klovni Salmi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      357
      4086
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1507
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      200
      1287
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe