kunnolliset miehet!

rakastaarakastetuksi

Onko olemassa enää miehiä joille uskollisuus, koti- illat, läheisyys ja yhdessäolo merkitsevät? Olen kiltti ja hyvätapainen yh- äiti. En omista kaunista kroppaa, mutta kauniin mielen ja kasvotkin ovat kauniit. Minulle on kaikki kaikessa toisen huomiointi, rakkaus ja läheisyys. Mielummin vietän vapaa-aikani kotona rauhassa esim. elokuvan parissa tai patikoiden, laavulla miettien esim. avotulen kauneutta kuin metelissä ravintoloissa. Harrastukset ja osittainen työ tapahtuu musiikin parissa. Päätyöni on varhaiskasvatuksen parissa. Olen kyllästynyt nykymiehiin jotka dissaavat rakastaan, eivätkä huomioi toista päivittäin. Olen höperö. Haluan saada rakkaaltani romantiikka, hellyyttä, pieniä lahjoja, suukkoja, silityksiä päivittäin. Voisi kait sanoa että olen hellyydenkipeä. Vastapainoksi antaisin elämää suuremman rakkauteni ja kaikkeni tekisin sellaisen miehen eteen joka antaisi myös kaikkensa minulle. Miestä joka ei jokaista suupalaani mittaile tai joka antaa minun olla oma itseni. Joka ei välitä raskausarvistani tai roikkuvatsastani vaan rakastaa minua juuri sellaisena kuin olen, aitona ihmisenä. Olen ihana ihminen, mutta liuan herkkä ja hellyyden kipeä nykymenoon. Rakastaa ja tulla rakastetuksi.
. Avioliitto ja perhe merkitsee minulle paljon!

42

503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehkä.voisin.olla.se

      Jokunen kysymys:

      1. Ikäsi?
      2. Pituutesi?
      3. Missäpäin Suomea vaikutat?
      4. Millaista musiikkia harrastat, soitatko, laulatko, mikä genre?
      5. Onko paljon ylipainoa, vai onko vartalon "virheet" pelkästään raskauksista tulleita?
      6. Oletko vaalea vai tumma, ovatko hiuksesi pitkät vai lyhyet?
      7. Montako lasta sinulla on, minkä ikäisiä?
      8. Onko lasten isä heidän elämässään millään tavalla mukana?
      9. Miksi olet yh, mikä meni "pieleen" edellisessä avioliitossasi, kun se kerta päättyi?
      10. Haluatko enää enempää lapsia?
      11. Haluatko miehen jolla on lapsia, ei ole lapsia vai onko sillä väliä sinulle?
      12. Minkä ikäistä miestä olet etsimässä?
      13. Millaisia fyysisiä piirteitä miehellä tulisi olla?
      14. Onko sinulla lemmikkieläimiä, mitä mieltä ylipäänsä olet eläimistä?
      15. Kummassa asuisit mieluummin maaseudulla vai kaupungissa?
      16. Jos jonkun kokelaan kanssa "natsaa" oletko valmis muuttamaan vaikka eri puolelle Suomea?

      • aloittajanainen

        Ikä alle 40, yli 30, 167cm, Varsinais- Suomi, soitan ja laulan rock-klassikoista iskelmään,on ylipainoa, mutta olen ihan hyvän näköinen noin muuten, tumma puolipitkä vihreäsilmä, 3 lasta yli 5- vuotiaista alle 18 vuotiseen, isä tapaa joskus lapsiaan, liitto päättyi miehen alkoholisoitumiseen ja väkivaltaisuuteen ilman syytä, haluaisin lapsia, mutta siihen tarvitaan apua sillä ikä tulee kohta vastaan, miehellä saa olla lapsia, sillä rakastan lapsia, miehen ikä voi olla alle 30: stä noin 50: seen, riittää puhtaat vaatteet jos ovat siistit ja voi olla vähän vatsaakin, sillä muu tärkeämpää, siististi leikatut hiukset eikä alkoholiongelmaa tai mt- ongelmia saa olla, otan itse pari kertaa vuodessa esim
        laivalla muutaman drinkin, kesällä joskus saunasiiderin. En myöskään tupakoi, mutta ei haittaa jos mies tupakoi, kissoja on ja rakastan eläimiä, pidän maaseudusta ehkä enemmän mutta nytkin asun kaupungissa kerrostalossa. Olisin valmis muuttamaan Suomessa ihan mihin vaan jos rakkaus veisi mukanaan ja lasten kouluasiat järjestyvät.


      • aloittajamies

        olisi mukava tutustua sinuun paremmin, tunnut ihmiseltä jolla on arvot kunnossa. Itse erosin lähes samoista syistä kuin sinäkin. Mitä kautta voisimme tutustua?


      • torpeed

        Kaunista. Ja vielä vihreet silmät. Tiäkkö kuinka vaikeeta on rakastaa? Rakkaus on kaunista ja mulle pyhä asia.
        Pyhät vaan loppu just ny! Kaunis mieli oot ja toivosin tollasia aitoja ihmisiä enemmän elämään. Upeeta että oot tollanen. Niin mäkin toivoin että voin olla toiselle hyvä, ja olin, mut se ei riittäny. Nyt etiäpäin. Torpeedo, mut paskaako sillä väliä?


      • Aloitinn
        aloittajamies kirjoitti:

        olisi mukava tutustua sinuun paremmin, tunnut ihmiseltä jolla on arvot kunnossa. Itse erosin lähes samoista syistä kuin sinäkin. Mitä kautta voisimme tutustua?

        Tähän vaikka joku väliaik. Sähköpostios. Niin josko viestiä tulisi 😊


    • eesiii

      On meitä:)
      Mistä päin olet !?

      • aloittanut

        Turun läheltä


    • aamies

      Kirjoittamasi perusteella haet minunlaistani miestä ja sinä voisit olla nainen, jota minä haen. On täysin mahdollista, että se vartalosikin olisi minun silmissäni kaunis. Itse olen aika hoikka ja treenailen usein kuntosalilla kun ehdin ja jaksan (toisin sanoen siinä voi olla kyllä välillä useampikin päivä taukoa, kun muutakin elämää on ja välillä yöunetkin voivat jäädä lyhyeksi), mutta en unelmoi mistään fitnessnaisista, haluaisin mieluummin naisen jolla on pyöreyttä.

      Toiveissani on, että vielä joskus elämäni aikana saisin oman lapsen. Toistaiseksi olen lapseton, mutta olen kyllä ollut lasten kanssa tekemisissä, kummilapsikin löytyy. Se ei minua haittaa, jos naisella on jo lapsia, kunhan ottaa tuon toiveen huomioon, eli ei pidä perheenlisäystä poissuljettuna.

      En ehdi nyt oikein enempää itseäni esitellä, mutta kerrotaan nyt kuitenkin vielä sen verran, että olen 33-vuotias ja asun Satakunnassa.

    • venäjäonhyvä

      etsitään hyvää kaunista miestä.
      kaunis voi olla sisäisesti.
      lähetä kuvaa: [email protected]

      • Mörrruuuu

        Oletko nainen?


    • hmmmmm

      Moikka satakunnan mies. Täällä huhuilija kyl lpr.

    • Hlflflflf

      3 lapsen yh ja ylipainoo, totaalinen turn off.

      • oletääliö

        Ja sinä toit "fiksuutesi" esille näin ihmiselle jota et edes tunne.


      • huhheijaa

        Ei tarvi edes tuntea, kun riittää 3 lasta, yh, ylipainoo.


      • veijoo

        Totta. Itsellä yh riittää.


    • niämine

      on kyllä noi itseestä selevät ominaisuuet,uskollisuus,luottamus ja niin ed..sun hölyn pölyt..ÄLÄ SIE JAUHA PASKAA..et 100 varmaa ole ollu ite joka suhteessa mainituilla ominaiksuuksilla..SÄÄ OOT HORO.Ota vitun hölömö koira tai kesy-rotta jos haluut uskollisuutta.piste.

      • uskollisuusparasta

        Olen ollut uskollinen jopa väkivaltaiselle eksälleni joten pidä suusi kiinni! Meitä aitoja oikeita ihmisiä todellakin on vielä.


    • oletsuominainen

      Toisin sanoen, et ole suhteessa valmis panostamaan itseesi yhtään ja haluat ylensyödä koska se on ainoa mikä saa aivojesi kemian kunnolla hyrräämään. Naiivius kunniaan vai mitä?

      • Lapsettärkein

        3 lapsen äiti metelissä ravintoloissa ei viihdyy eikai tarkoitus perhenäidit olla siellä jos 3 nuorta lasta joka tarvii äidin kun isä ei paljon kuvioissa mukana.


    • elämän_faktaa

      Kunnon miehet ovat varattuja. Kuntoisuuttaan epäileviä luolamiehiä ei kiinnosta uskollisuus eikä koti-illat.
      Kaveri-illat voittaa aina koti-illan, varsinkin silloin jos tarjolla on vieraita naaraita.
      Näin se on ollut ja tulee olemaan tässä luolamiesten maailmassa.
      Luolamiehet tahtoo aina näyttää omaa kuntoisuuttaan toisten luolamiesten silmissä.

      Luolamiehet etsivät aina uusia "saalistuskohteita" ja näitähän ei löydy omista koti-illoista. Muija odottakoon kotona kuntoisuuttaan epäilevää luolamiestä.

    • Nimikkoonaine

      Taallaa paras mees, ala uskoka noita soomi nuijia joka taalla selittaa holynpolya, Ylos ulos ja pihalle, Siella voi olla kuunnollinen mees,

    • ruokavalio_ja_haju

      Liikaa vaatimuksia. Vaatteeni ovat likaiset ja parturoinnin olen suorittanut omin kätösin.

    • Cruelworld

      Olin ennen sellainen. Sitten naiset pilasivat minut.

    • röllikkä

      Kunnollisia Miehiä on todellakin. Hieman paradoksaalista on etteivät he useimmiten kiinnosta kunnollisia naisia tai naisia ylipäätään...Omassa kaveripiirissä on ollut pisimpään sinkkuina kahdenlaiset miehet; kunnolliset ja pelimiehet. Jälkimmäisten sinkkuus on välillä useimmiten ollut suhteellinen käsite tosin :)
      Vaikka aina ajattelen että maailmassa on kokematta enemmän kuin tajuan, niin samalla jotain on jäänyt käteen kaikesta reissaamisesta, bailaamisesta, spartalaisesta urheilusta ja muusta ja kun ihmiset valittavat pariutumisesta - siis ei suhteestaan vaan suhteidensa osapuolista - niin mietin ja välillä sanonkin että peili löytyy eteisestä. Ihmiset hakee, hakeutuu, vetää puoleensa, hyväksyy, ottaa, tykkää, kaipaa..etc usein tietyn tyylisiä ihmisiä. Parhaimmat tuntemani miehet ovat esim valittaneet ettei naiset kiinnostu tai haluavat kaveruutta ja samaan aikaan naiset itkevät kunnollisten miesten puutetta :O Eikä kyse ole todellakaan mistään "ei kohdata" ongelmasta...Samoja latuja me kaikki täällä hiihdetään.
      Ääriesimerkkinä mimmi joka pongaa sen pahan pojan kantabaarista, löytää saman myös sieltä kirjatosta - vaikka sitten sitä yhteyskuntapalvelusta suorittamassa(johon toki hyvä tarina :D ). Life is Karu mutta Todellinen :)

      Kun mies tai nainen valittaa kunnollisten miesten/naisten puuttumisen, itse mietin joka kerta että ongelma on vain liian tehokkaassa bondaamisessa ei-kunnollisten miesten/naisten kanssa...

    • ffdsgfdg

      Kunnollisia miehiä löytyy, mutta he valitsevat itsensä kaltaisen naiset. Eivät naista, joka on hankkiutunut raskaaksi miehelle, jonka kanssa on sitten erottu.

      • eronnutnainen

        Eli logiikkasi mukaan kukaan eronnut mies ei ole kunnollinen? siinäpä selitys miksi aikuisille naisille ei enää löydy "kunnollisia" miehiä ; D


    • gsfd

      terve lepra

    • supermiess

      Ei muo haitraa raskausarvet!!!!

    • torpeed

      eikä kunnon miehet oo kaikki varattuja.

    • gfdgfdgd

      Jaa, että yh-äiti. No eipä kiinnosta alkaa varaisäksi. Ehkä elät seuraavan elämäsi sitten paremmin.

      • Voivoiteitä

        Kuulepas sinä mies. Lapsilla on ihan oma isä, eivät tarvitse toista isää.


    • ffdsfdsfds

      Varokaa miehet yh-pommeja! Vaikka epätoivoisia olisittekin, niin älkää olko niin epätoivoisia, että yh-pommiin menisitte ihastumaan!

    • kgfr

      Aloittaja, imetkö ja nieletkö?

    • JNT

      Moi. Täällä Länsisuomessa olisi sinkkumies joka olisi kiinnostunut samanlaisista asioista kuin sinä.
      Asiaa vain vaikeuttaa se että miten saat tai saan yhteyden sinuun.

      • Terkuinaloittajan

        Pistähän jokin väliaikainen s- posti vaikka tähän niin saatanpa ottaa jopa yhteyttä 😊


    • visioner240
      • Aloittanutn

        Kerto täällä lisää aluksi. Noiden tiettyjen viestejä en noteeraa millään tavalla.


    • Uskollinen-rotu

      Noilla kriteereillä nainen haetaan thaimaasta.

    • ååöåöåöåö

      "Onko olemassa enää miehiä joille uskollisuus, koti- illat, läheisyys ja yhdessäolo merkitsevät? "

      On. Täällä yksi.

      • Yksikunnollinennainen

        Hyvä juttu. Pitää perustaa joku FB sivusto meille kunnollisille ihmisille 😊


    • w4u2sinkku

      Täälläkin nainen PKS kaipailee aitoa miestä vierelleen. Lapsi jo aikuinen. Pyöreyttä löytyy ja hiuksia :D Olen 50v ja kiinnostunut prätkistä ja autoista, leffoista, kirppiskistä ja muista jonnin joutavista tapahtumista. :D [email protected]

      • Kääkkä94v

        Mulla on visvasyylä. Kelpaanko?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe