Rytmimuna ehtisitkö tsekata mun unen kiitos

ihanhassuuni

No joo -- Unessa tyttö polki polkupyörällä ja kolme kappaletta kissoja oli sidottu pyörään kiinni , siis sinne taakse. Kissat lukivat kirjoja, jokaisella kissalla siis oma kirja.
Tyttö nosti vielä yhden mega-ison kissan pyörän taakse istumaan kyytiin siihen polkupyöränsä tarakalle ja nostaessaan tuumasi että "tämä kissa on ekaluokkalaisen kokoinen". Lähti sitten siitä polkemaan pyörällänsä, yksi kissa tarakalla ja kolme pyörän perässä kirjoinensa.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aluksi on sanottava, etten ymmärrä mihin kissat on sidottu kiinni. Johonkin kohtaan pyörän taakse, muttei tarakalle? No tämä on pikku asia, mutta minä vain olen niin pikkumainen.

      Kolme kissaa lukivat kirjoja ja olivat kiinnitettynä tytön polkupyörään, taakse.

      Sanoisin, että polkupyöräilevä tyttö edustaa unennäkijää.

      Kolme kissaa kulkevat hänen mukanaan, ovat suoranaisesti kiinnitettynä hänen elämäänsä. Unennäkijä korostaa, että heidät on kiinnitetty pyörän taakse. Tämä voisi vihjata menneisyyteen tai lapsuuteen.

      Jotakin lapsuudesta kulkee hänen mukanaan, halusipa tai ei, koska kissat on kiinnitetty pyörään jonkun muun toimesta.

      Jokainen kissa luki omaa kirjaansa. Tämä voisi kertoa, että jokaisella kissalla oli/on oma elämänsä/kohtalonsa, mikä on riippumaton pyöräilevästä tytöstä, johon heidät on kuitenkin kiinnitetty.

      Kolme kissaa voisi viitata ystäviin, mutta kiinteimpiä siteitä muodostamme kuitenkin perheemme kanssa. Siis sisarusten ja vanhempien kanssa.

      Kissat voisivat siis olla unennäkijän sisaruksia taikka sisarus ja vanhemmat. Side on kuitenkin vahva.

      Mikä sitten on tämä iso ekaluokkaluokkalainen kissa?

      Tyttö nosti sen kyytiin itse ja sijoitti sen paremmalle paikalle kuin muut kissat.

      Ekaluokkalainen viittaa lapseen ja ensikertaan monellakin tavalla.

      Ehdotan varovasti tässä vaiheessa, että unennäkijä harkitsee vahvasti esikoisen hankkimista, kantaa sellaista taikka on sellaisen lähiaikoina saanut.

      Tämän tulkinnan mukaan sinulla on tunnesiteitä sisaruksiisi taikka vanhempiisi, mutta esikoisesi menee heidän edelleen ja reilusti.

      Toisaalta kissat voisivat viitata myös omiin lapsiisi. Rakastat heitä kaikkia ja he ovat kaikki aina muistoissasi. Yksi heistä on kuitenkin rakkaampi kuin kukaan muu.

      Uni vihjaisi, että joko ensimmäinen taikka viimeisin on se rakkain.

      Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen uni, herätti monia ajatuksia.

      Saatan kuitenkin olla täysin väärässä. Vain sinä tiedät, mitä unesi tarkoittavat taikka mihin näkemäsi unikuvat viittaavat.

      Kiitos unesi jakamisesta.

      • iahnhassuuni

        Voi että, siis ensinnäkin KIITOS todella mahtavasta tulkinnasta, olet kyllä fiksu tyyppi.
        Harmittelin kun en kertonut mitään taustaa, anteeksi siitä, eli lapseton henkilö tässä kyseessä eikä aikomusta/halua perillisiin eli eivät tule kysymykseenkään, muutoin kokonaisuudessaan ihan huippuhieno ja mielenkiintoinen tulkinta. Oot ihan paras kyllä ja taitava ja oikein hyväntahtoinen immeinen , kiitos vielä kerran, tuli tosi hyvä mieli tästä että joku viitsi nähdä nuin paljon vaivaa!

        terveisin tuo alkuperäinen kysyjä.


      • ihanhassuuni

        P.s.
        lisäys tuohon pöljään uneeni elikkä siinä unessa joku tuumasi että hääajopelin taakse kiinnitetään yleensä säilykepurkkeja ja vanhoja kenkiä, mutta tällä on narulla polkupyörään narulla kiinnitetty kirjoja lukevia kissoja. Kissit raahautuivat muinamiehinä selällään pyörän perässä ihan rentoina lukien jokainen omaa kirjaansa.
        Oikeassa elämässä olen erittäin pitkässä avoliitossa eikä aikomusta avioitua, lisäksi rakastan kirjoja.


    • olenkohalunnut

      jotain eläessäni kertaakaan?

    • En siitä fiksusta, parhaasta, taitavasta enkä hyväntahtoisuudesta tiedä.

      Mietin aikoinaan omia uniani kauan ja löysin tulkinta-apua niihin eräiden teorioiden avulla. Lähinnä Freudin kirjoittamasta "Unien Tulkinnasta".

      Teorioita ei tietenkään tule hyväksyä sellaisenaan, kuka hyvänsä voi keksiä mitä selityksiä tahansa ja vedota auktoriteettiinsa.

      Loppujen lopuksi unen näkijä on itse korkein auktoriteetti, mitä unen selitykseen tulee. Joko hän löytää siitä yhtymäkohtia elämäänsä ja "ymmärtää" unensa taikka kaikki on vain hölynpölyä.

      Ilmiselviäkin asioita voi tietysti kieltäytyä näkemästä.

      Unen tulkinta saattaa vaikuttaa kaikentietävältä ja -huomioonottavalta, todellisuudessa siinä edetään sokkona arvaus kerrallaan.

      Ihmiset ajattelevat yleensä pitkälti samalla tavalla. Kyse ei ole esineiden symbolisesta merkityksestä vaan unessa olevien asioiden herättämistä tunteista.

      Unet eivät saa aikaan tunteita, tunteet saavat aikaiseksi unet.

      Toisin sanoen ihminen kokee nukkuessaan joitain tunteita ja muistoja, mielikuvitus tekee niistä kuvia. Näissä kuvissa kaikki on vääristynyttä ja valve-elämälle outoa.

      Se johtuu siitä, että kaikkea ei voi esittää kuvina niin nopeasti kuin ymmärrät. Ajatukset, muistot ja tunteet tiivistyvät. Yksi ainoa esine unessa saattaa tuoda mieleen satoja ajatuksia menneisyydestä, nykyisyydestä ja viitata samalla myös tulevaisuuteen.

      Mitä henkilöihin ja esineisiin tulee, ovat ne usein sekoituksia muistoista ja tunteista. Kaikki on viittausta jonnekin. Mielikuvitus ei taio unikuvia tyhjästä. Kaikki tulee jostain.

      Jos pääsit tänne asti, jatkan nyt unesi käsittelyä.

      Siis polkupyöräsi oli hääkulkupeli?

      Ja perään oli kiinnitetty lukevia kissoja kuin peltipurkkeja?

      Rakastat kirjoja.

      Viittaus, odotus ja toive häistä on ilmeinen.

      Yleensä hääonnea kuvataan peltipurkeilla. Niillä suhteen julkituomista korostetaan. Mikään ei siis tapahdu salassa (enää) vaan kaikella on sukujen siunaus.

      Unessasi purkkien sijasta pyörän perässä vedettiin lukevia kissoja.

      Rakastat kirjoja ja oletan, että lukemista myös.

      Pyöräily alkaa minusta vaikuttamaan enemmän suhteelta kuin yksinäiseltä vaellukselta.

      Joko olet suhteesi takia luopunut kirjallisesta harrastuksesta, taikka koet sen rajoittavan sitä, sanoisin.

      Toisaalta kerrot samalla, että se seuraa mukana, suhteessakin. Siis lukevat kissat on sidottu pyörääsi ja vedät niitä perässäsi.

      Mielenkiintoinen mielikuva. Siinä on monia mahdollisuuksia, tutki itseäsi ja löydät vastauksen.

      Mitä tulee tarakalle nostettuun ekaluokkalaiseen?

      Minusta toive lapsesta ei ole huono tulkinta, pysyn siinä edelleen.

      Se arvo minkä hänelle annat ja erityisasema, olen valmis veikkaamaan esikoisen toivomista.

      Tulkitsen luonnollisesti omien tunteitteni perusteella.

      Tiedät itse paremmin.

      Kiitos unesi jakamisesta ja vastauksistasi.

    • MarsNaimisiinJo

      Jospa alitajunta vihjaa sulle, että ei kannata rakastaa parisuhteessa pelkästään kirjojen lukemista. Vaan sitä oikeaa elävää kumppania enemmän. Kissat ovat yleensä itsenäisiä ja itsekkyyden perikuvia, ne lukemassa kirjoja vielä omahyväisempiä ja itsekkäämpiä ja muita huomioimattomampia elikoita. Koska hääajopelistä kyse muttei silti aikomusta mennä naimisiin niin tämähän selvä unen kehotus, mennä naimisiin.

      • Ps.Ps

        "joku tuumasi että hääajopelin taakse kiinnitetään yleensä säilykepurkkeja ja vanhoja kenkiä, mutta tällä on narulla polkupyörään narulla kiinnitetty kirjoja lukevia kissoja"

        Olet tällä hetkellä siis "naimisissa" kirjojesi kanssa.


    • Pohdiskelin uudelleen untasi.

      Luin kuvauksia vähän tarkemmin ja unessasi polkupyörä ei siis varsinaisesti ollut hääajopeli vaan joku vain tuumasi, että yleensä niiden perään sidotaan muuta kuin kissoja.

      Yleensä hääajopelin perään kiinnitetään meteliä tuovia esineitä, koska häiden tarkoitus on julkistaa suhde.

      Kerrot eläväsi avoliitossa, joten suhteenne ei tarvitse kovaäänistä julkistamista. Kenties tämä kertoo, että olet tyytyväinen avoliittoon?

      Kissat lukivat ja pidät lukemisesta. Lukeminen seuraa elämässäsi mukana.

      Tyttö totesi kissan olevan ekaluokkalaisen kokoinen. Eräällä tavalla tämäkin voisi viitata lukemiseen. Useimmat oppivat lukemaan ensimmäisenä kouluvuonaan - eivät tosin kaikki.

      Jostain syystä tämä ekaluokkalaisen kokoinen kissa ei lue vaan vain istuu tarakalla.

      Voisiko olla mahdollista, ettei avopuolisosi jaa rakkauttasi kirjoihin ainakaan samalla innolla?

      Tämä voisi selittää lukuikäisen kokoisen kissan istumisen ilman kirjaa tarakalla.

      Perässä vedetteviä kissoja oli kolme. Tämä luku voi luonnollisesti viitata mihin hyvänsä, mutta tässä unessa näkijä eräällä tavalla tarkastelee elämäänsä.

      Ihmiselämässä voidaan katsoa olevan kolme vaihetta, lapsuus, aikuisuus ja vanhuus. Monia muitakin vaiheita voidaan tietysti katsoa olevan, mutta nämä eroavat toisistaan kärjistetysti.

      Kenties kolme lukevaa kissaa voisivat viitata ja korostaa ajatusta, että unennäkijä on aina lukenut ja tulee lukemaan jatkossakin.

      Yhteenveto:

      Unennäkijä rakastaa lukemista ja kirjoja. Hän on aina lukenut ja tulee aina lukemaan ja rakastamaan sitä. Hän elää suhteessa joka muistuttaa avioliittoa, muttei ole ihan sama asia. Puolison pitäisi lukea, mutta jostain syystä hän ei lue kuten unennäkijä.

      • ihanhassuuni

        "Unennäkijä rakastaa lukemista ja kirjoja. Hän on aina lukenut ja tulee aina lukemaan ja rakastamaan sitä. Hän elää suhteessa joka muistuttaa avioliittoa, muttei ole ihan sama asia. Puolison pitäisi lukea, mutta jostain syystä hän ei lue kuten unennäkijä."

        Kyllä. Tilanteeni on kyllä tismalleen ja justiinsa noin kuin kuvailit.
        Ammattini liittyy vahvasti kirjoittamikseen , rakastan kirjoja ja avopuolison kanssa tapasimme ns. kypsemmällä iällä joten lapsensaanti mahdotonta, tästä syystä emme ole tulleet avioituneeksi, vaan ihan onnellisia olemme jo vuosikausia olleet näin elellen (ympäristön painostuksesta huolimatta). Avopuolison mielenkiinnon kohteet kaikkialla muualla kuin kirjoissa, kirjallisuudessa tai lukemisessa.

        Ja kyllä - mielestäni olet fiksu, taitava ja viitseliäs kun annat omaa aikaasi ja kokemustasi unien tulkinnassa meille uniemme pohdiskelijoille, kiitos vielä kerran, hienoa ja tavattoman lohdullista, että sinun kaltaisiasi hyväntahtoisia soihdunkantajia vielä on tässä hyväksikäytön ja itsekkyyden maailmassa.


      • Kiitos kehuistasi, en ole oikein sellaisiin tottunut.

        Tämä ei liity uniin enään millään tavalla. En vain voinut olla huomaamatta, että luonnehdit maailmaamme hyväksikäytön ja itsekkyyden tyyssijaksi.

        Et käytä sanaa tyyssija, mutta viittaat siihen vahvasti.

        Itsekkyys tarkoittanee pitkälti, että henkilö ajattelee etupäässä itseään ja omaa etuaan välittämättä seuraamuksista.

        Hyväksikäyttöä on monenlaista, mutta käsitteen ytimessä lienee hyötyminen toisen kustannuksella.

        Toisin sanoen, mielestäsi ihmiset ajattelevat lähinnä itseään ja ovat halukkaita käyttämään hyväkseen mitä ja ketä tahansa.

        Voit olla oikeassa.

        En tunne montaakaan ihmistä. Meitä on miljardeja.

        Heidän joukossaan on niin hyväksikäyttäjiä kuin itsekkäitäkin.

        Tekisi mieli sanoa, ettei yksikään tuntemistani ihmisistä ole ollut täysin sydämetön. Heitä kuitenkin on.

        Kaikkien ei tarvitse olla heidän kaltaisiaan.

        Minä olen aina halunnut ymmärtää ihmistä, hänen käyttäytymistään, tunteitaan ja motiivejaan.

        Miksi me teemme asioita, ajattelemme ja näemme unia samalla tavalla?

        Kukaan ei kuitenkaan koskaan näe samaa unta kuin joku toinen.

        Silti unet muistuttavat toisiaan.

        Kenties tämä kaikki on itsekkyyttä ja hyväksikäyttöä?

        Minä vain haluan ymmärtää.

        Älä siis suotta kehu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe