Väyrynen perustaa oman puolueen.

Jombenesikuvanjohtaj

71

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tpsl

      no niin nyt se kepu rupee repeileen tulee kepulistit ja pavelistit nyt on maakunnan Maurin paikka siltoineen.

      • Ihmiskunnanpelastaja

        Väyrynen suunnittelee Suomen kansalaisille pakollisia kursseja Väyrys-opistossa ja myös kansantanhu tulee pakolliseksi oppiaineeksi kouluhin. Alkossa saa tulevaisuudessa myydä ainoastaan Väyrysen tilaviiniä ja se tulee juoda Väyrys-kupista! Vapise veronmaksaja, Väyrynen tulee, oletko valmis?


    • IljongVäyrynen

      Väyrysen tietotoimiston mukaan puolueen motoksi tulee: Kaikkien maiden änkyrät liittykää yhteen ja eläköön Venäjä!

      • ilkkakanervafani

        Loppu tuosta on Ilkka Kanervan iskulause
        eläköön Venäjä

        Alku on Erkki Puomiojalta


      • Ilerules
        ilkkakanervafani kirjoitti:

        Loppu tuosta on Ilkka Kanervan iskulause
        eläköön Venäjä

        Alku on Erkki Puomiojalta

        Väyrynen ei enää pysty (impotentti) toimimaan Ile Kanervan tapaan, Ile tuli ja pani asiat kuntoon!


    • Rupla-Väykky

      Ho hoo, ho hoo, nyt se on seonnut lopullisesti ja virtsa Paavon päässä saavutti lakipisteen!

    • Paavo-on-exkepu-nyt

      Iltalehdessä Väyrynen toteaa, että puolueella on yksi tavoite ja se on ero Euroopan Unionista! Luultavasti Väyrynen aloittaa sotilaalliset yhteistyöneuvottelut Venäjän kanssa välittömästi ja jyrkkä ei länsimaalaisuudelle Suomessa. Nyt tulee halpaa hubaa ja paljon!

      • Halla-ahonäänestäjä7

    • ehkä_äänestän

      Jos puolue ottaa selvästi torjuvan kannan myös muslimi-kehitysmaamatujen hyysäämiseen maassamme, niin kannatusta tulee varmasti! Joko löytyi mies, joka sanoo suoraan ettei tällainen väki Suomeen kuulu?

      • Paavoparka

        Ei löytynyt, sairas vallanhimo ja pelkästään omaa etuaan ajava sekopää. Onneksi suomalaiset on sen verran järkeviä, että muutamaa hörhöä lukuun ottamatta menevät Väyrysen valtapeliin. Presidentiksi näköjään tekee taas Paavon mieli, ei ole oppinut mitään menneisyydestä. Keskustan taso ja älykkyysosamäärä nousi huomattavasti.


      • Paavoparka kirjoitti:

        Ei löytynyt, sairas vallanhimo ja pelkästään omaa etuaan ajava sekopää. Onneksi suomalaiset on sen verran järkeviä, että muutamaa hörhöä lukuun ottamatta menevät Väyrysen valtapeliin. Presidentiksi näköjään tekee taas Paavon mieli, ei ole oppinut mitään menneisyydestä. Keskustan taso ja älykkyysosamäärä nousi huomattavasti.

        Sairas vallanhimohan on nykypäivänä kaikkien politikkojen kiksinä, ajavat säälimättä vain ja ainostaan omaa etuaan ja hankkivat mm. palkintovirkoja EU;sta, myymällä maansa.
        Toivottavasti suomalaiset jaksavat vielä persujen kusetuksen jälkeenkin uskoa, että voi tulla oikeaa ja suomalaisten eduksi tehtyä yhteistyötä kansavälisestikin, jossa ei pienen maan tarvitse olla vain antaja.

        Keskustan taso on ollut viimevuodet (n. vuodesta 2003 lähtien ) älykkyysosamäärästä puhumattakaan niin alamaissa, että Väyrynen ei siihen vaikuta.


    • Huhhuhjavieläkerranhuh

      Mihin tämä maailma onkaan menossa tällä menolla

    • Enpä olisi uskonut, että Paavo Väyrynen luovuttaa. Siitähän uuden puolueen perustaminen kertoo.

      Ja kaiken huipuksi puolueensa nimikin on noin mielikuvitukseton. Kansalaispuolue on varmasti ollut monenkin uuden puolueen perustajien mielissä, mutta tullut hylätyksi heti kättelyssä tylsyytensä vuoksi.

      • Pakko se taisi olla, kun Sipilä osti keskustapuolueen ja ajaa hiukan omintakeista politiikkaa, sellaista hyrrä-ees-taas-loikka-politiikkaa.


      • naurutsain

        Tälläiset heitot pidentävät kummasti ikää.


    • Jenki

      Kuusamon Juusto lappu luukulle EU Jenkkien ja kokoomuspaskojen takia.

      • tupaillanhumppa

        Älä juustopää hätäile, Väyrynen pelastaa ihmiskunnan ja sinunkin rahat, siis itselleen. Väyrynen haluaa Zipiläksi Zipilän paikalle.


      • tupaillanhumppa kirjoitti:

        Älä juustopää hätäile, Väyrynen pelastaa ihmiskunnan ja sinunkin rahat, siis itselleen. Väyrynen haluaa Zipiläksi Zipilän paikalle.

        Onko sillä sitten väliä kuka ne rahat vie, itse kun niitä ei kuitenkaan saa pitää, niin mielummin sitten vaikka joku sellainen joka ne kotimaassa pitää, eikä vie niitä veroparatiiseihin.


    • Kansan_vahva_rintama

      Paavo Väyrysen politiikan tavoitteista puoliksi asiallisesti, puoliksi
      kohtalaisen yksisilmäisesti kirjoittaa Uuden Suomen, Avun ja Iltalehden entinen päätoimittaja Veli-Antti Savolainen Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten kolumnissaan.

      http://www.lehtiluukku.fi/lehti/hameenlinnan-kaupunkiuutiset/_read/30.01.2016/100806.html

      Vrt.

      https://www.youtube.com/watch?v=oCErml3vbFo

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372

      "Vapaus valita

      Viime viikon maanantain jälkeen olen saanut runsaasti tukea ja kannustusta. Suuri joukko suomalaisia on ilmoittanut olevansa kanssani samaa mieltä ja haluavansa olla mukana yhteistyössä.

      Monet ovat ehdottaneet kansanliikkeen, järjestön tai jopa puolueen perustamista

      Tärkein ja kiireellisin tehtävämme on toteuttaa Suomen irrottautuminen euroalueesta.

      Yritykset palauttaa kilpailukyky sisäisellä devalvaatiolla ovat epäonnistuneet. Valtiontalouden leikkaukset kohdistuvat ennen muuta pienituloisiin ja vähävaraisiin ihmisiin. Ne aiheuttavat suurta ja pitkäaikaista vahinkoa. Euroalueessa olemme joutumassa osaksi velkaunionia ja ylikansallista liittovaltiota.

      Suomen siirtyminen omaan kelluvaan valuuttaan parantaa nopeasti kilpailukykymme ja talous alkaa taas kasvaa. Tämän ansiosta työllisyys paranee, kansalaisten elintaso alkaa nousta, eikä kipeimpiä menoleikkauksia ole tarpeen toteuttaa. Suomi pääsee samaan asemaan Ruotsin kanssa, joka on menestynyt ja menestyy erinomaisesti oman kelluvan valuuttansa ansiosta.

      Kaikki eduskuntapuolueet ovat sitoutuneet Suomen jäsenyyteen euroalueessa. Tästä syystä ne toteuttavat samaa talouspolitiikan peruslinjaa. Suhtautuminen euroeroa koskevan kansanäänestyksen toteuttamiseen osoittaa, ettei laajan kannatuksen saanutta kansalaisaloitetta oteta vakavasti. Euroerosta ei haluta edes keskustella.

      Kansanedustajiin ja puolueisiin voivat vaikuttaa vain äänestäjät. Heillä tulee olla vapaus valita. Suomalaisille on tarjottava mahdollisuus vaikuttaa tahtonsa mukaisesti Suomen linjaan.

      Olen perustanut aatteellisen yhdistyksen, Kansalaispuolue ry:n (Medborgarpartiet r.f.). Kuten nimikin kertoo, yhdistys on tarkoitus merkitä puoluerekisteriin, kun edellytykset tähän täyttyvät.

      Kansalaispuolue pyrkii vaikuttamaan Suomen valtiolliseen elämään sekä suoran demokratian keinoja käyttäen että parlamentaarisen järjestelmämme kautta.
      Kansalaispuolue on Suomen oloissa ainutlaatuinen parlamenttipuolue. Tarkoituksena on, että sen jäsenenä tulevat olemaan vain eduskunnan ja Euroopan parlamentin jäsenet, jotka kaikki kuuluvat puoluehallitukseen.

      Omalta osaltani olen Kansalaispuolueen jäsen aluksi europarlamentaarikkona. Joskus vaalikauden mittaan aion palata eduskuntaan ja olla ehdokkaana vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

      Kansalaispuolueelle muodostetaan tukiryhmä, johon voivat kuulua sellaiset sitoutumattomat ja eri puolueisiin lukeutuvat suomalaiset, jotka kannattavat sen tavoitteita. Tukiryhmään ilmoittautuva voi itse päättää julkistetaanko hänen kuulumisensa siihen vai ei.

      Tukiryhmään kuuluvien kesken pidetään yhteyttä sähköpostitse ja erilaisia tilaisuuksia järjestämällä.

      Tukiryhmään voi liittyä kotisivuni kautta. Sieltä voi tulostaa kannattajakortin Kansalaispuolueen merkitsemiseksi puoluerekisteriin ja lähettää sen minulle.

      Suomen linjaan Kansalaispuolue pyrkii vaikuttamaan ennen muuta eduskuntavaalien kautta.

      Kansalaispuolue toimii siten, että se voi olla mukana kokoamassa laajemminkin yhteen samanmielisiä poliittisia voimia. Raja-aitoja ei rakenneta.
      Kansalaispuolue puolustaa maamme itsenäisyyttä ja puolueettomuutta. Tämä edellyttää suunnanmuutosta Suomen Eurooppa-politiikkaan ja maamme säilymistä sotilaallisesti liittoutumattomana maana.

      Kansalaispuolue on aktiivinen ihmiskuntapolitiikassa. Se toimii köyhyyden poistamiseksi ja ympäristöllisesti, yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävän kehityksen edistämiseksi kaikkialla maailmassa.

      Kansalaispuolue on edistyksellinen voima, joka nojautuu henkisiin, hengellisiin ja yhteisöllisiin arvoihin. Se toteuttaa tervettä talouspolitiikkaa ja pyrkii rakentamaan tasa-arvoista ja hajautettua ihmisyyden yhteiskuntaa.

      Vastustamme keskittävää metropolipolitiikkaa, joka on vahingollista sekä pääkaupunkiseudulla asuville että maakuntakaupunkien ja maaseudun ihmisille. Kehitämme tasapuolisesti koko Suomea.

      Kehotan Keskustan toiminnassa mukana olevia kannattajiani jatkamaan työtään puolueessa ja vaikuttamaan sen poliittiseen linjaan. Toivon, että puolue palaa juurilleen ja menestyy.

      Kansalaispuolueen vaikutusvalta on sitä suurempi mitä vahvemman tuen se kansalaisilta saa. Pelkällä olemassa olollaan se vaikuttaa muiden puolueiden politiikkaan, joiden on kilpailtava sen kanssa kansan kannatuksesta.

      Niille jotka kenties ihmettelevät ratkaisuani on syytä muistuttaa, että olen aikaisemminkin joutunut turvautumaan epätavalliseen toimintaan etenkin Eurooppa-politiikassa. - -"

      PV 4.2.2016
      http://www.paavovayrynen.fi/2016/02/04/vapaus-valita/

      • tulevaäänestäjä

        Kyllä Väyrynen on todellakin kansan mieleen,minä en olisi Paavoa äänestänyt koskaan jos olisi keskustalainen,mutta nyt on Paavo laittanut uuden vaihteen päälle,on siis aika uudistua ja lähteä pois eurohumpasta.

        Nukkuva ihmisenä olen nyt päättänyt äänestään Paavon puoluetta ehdottomasti ja itä pikemmin Paavo saa rattaat päälle sen parempi,voisin jopa yrittää Paavoa auttaa muutenkin jos tietäisi miten kansalaisena voisi edistää mahdollisimman nopeasti eurosta pois.

        Paavo ainut joka ymmärtää venäjän suuruuden ja tajuaa kauppamaailman ,meidän on tehtävä erittäin läheistä venäjän kanssa olevaa yhteistyötä sekä kauppaa,lisäksi meidän pitää pysyä poissa natosta.

        PAAVO VÄYRYNEN TULEE OLEMAAN HYVIN MIELEINEN KANSALLE, PIENELLE IHMISELLE.

        On aika kääntää leden sivua ja antaa Paavolle tuki,sen hän saa kansalta vihdoinkin.


    • väyrysläisyys

      Lapin lestadiolaiset sai kollektiivisen orgasmin;-)) Sipilä twistaa ilosta.

    • jökl

      Johan äärikeskustalaiset ovat oman puolueensa aikoja sitten jo perustaneet. Ensin nimellä SMP ja nyt PS. Nyt askarrellaan sillä tasolla, mitä KTP ja SKP.

    • Jombenidoljoht

      Ennakkoluuloton veto, joka on varmaan tarkkaan mietitty.
      Vaihtoehtoa todellakin tarvitaan koska puoluejärjeestelmä on luutunut ja kaukana demokratiasta, varsinkin suorasta.

      • Aisankannattaja-Ossi

        Eikö se homppeli Ossin kepu ole enää mitään;-)))) Tänään on Kapilla ylimääräinen joulu ja palkkapäivä;-))))


      • Jombenrakasarvojohtaj

        Eikö sen kunniaksi pitäisi postata alastonkuva? HO HOO, HO HOO!


    • Värynen teki mainion siirron. Politiikka on ollut nykyään mielenkiintoista, mutta nyt siitä vasta kiinnostavaa tuleekin, kun Väyrynen siirtyy Suomen politiikkaan. Hän ei kuulemma viihdy eduskunnan väistötiloissa, joten kansanedustajaksi paluu ajoittuu siihen, kun vanhan eduskuntalon remontti on saatu valmiiksi.

      Kepulla ja persuille uutinen Väyrysen uudesta siirrosta on kammoksuttava. Väykky tähtää eduskuntavaaleihin ja napsii siellä entisen puoleensa Kepun ja myös persujen kannattajien ääniä. Koko peruspuolue voi kadota puoluekartalta, koska Väyrynen on EU:n kaadossa paljon uskottavampi kuin Soini. Väyrynen ei ylipäätään syö sanojaan, vaikka paljon temppuileekin. Eikä Paavo tee virheitä kuin ihan harvakseltaan ja nekin ovat muiden syytä tai mediapeliä.

      Väyrynen on vaarallinen vastustaja entiselle puolueelleen. Voi olla, että hän saa aisaparikseen Jarmo Korhosen ja valtameren takaa myös toisen Korhosen eli Keijo vankkumattoman tuen. EU-kriittisten määrä on kasvussa ja Soinin porukka on tässä kohdin mielletty pettureiksi tai saamattomiksi.

      • asterixjariidankylväjä

        Periaatteessa, vaikka Väyrynen on henkilönä äärimmäisen vastenmielinen ja megalomaaninen, hän hajoittaa sopivasti nämä huuhaa-puolueet ja perustaapa vielä yhden lisää. Näiden impivaaralaisten omaan napaan tuijoittajien vaikutus vähenee hajaannuksen myötä ja se on ehdottomasti Suomen etu.


      • asterixjariidankylväjä kirjoitti:

        Periaatteessa, vaikka Väyrynen on henkilönä äärimmäisen vastenmielinen ja megalomaaninen, hän hajoittaa sopivasti nämä huuhaa-puolueet ja perustaapa vielä yhden lisää. Näiden impivaaralaisten omaan napaan tuijoittajien vaikutus vähenee hajaannuksen myötä ja se on ehdottomasti Suomen etu.

        Ei Väyrysen kanssa naimiisíin tarvitse mennä. Kunhan hoitaa niin, että maa olisi "elettävässä" kunnossa.


      • asterixjariidankylväjä kirjoitti:

        Periaatteessa, vaikka Väyrynen on henkilönä äärimmäisen vastenmielinen ja megalomaaninen, hän hajoittaa sopivasti nämä huuhaa-puolueet ja perustaapa vielä yhden lisää. Näiden impivaaralaisten omaan napaan tuijoittajien vaikutus vähenee hajaannuksen myötä ja se on ehdottomasti Suomen etu.

        Tässä voi tapahtua sama ilmiö kuin persujen noustessa suureksi puolueeksi. Timo Soinista luotiin oikeistomyönteisessä mediassa mielikuvaa rehdistä maisterisjätkästä silloin persut olivat vielä parin kansanedustajan varassa. Siinä osattiin ennakoida, että kasvava persupuolue hajottaisi sekä SDP:tä että Kepua, minkä se sitten tekikin. Näin Kokoomus nousi persujen avulla maan suurimmaksi puolueeksi, kun päävastustajat pienenivät.

        Samantyyppinen hajotus kohdistuisi nyt Kepuun ja persuihin. Tämä olisi etu ennen muuta SDP:lle ja ehkä välillisesti myös Kokoomukselle, jos Kepun liberaalisiiven valta vähenisi ja Värynen olisi himokkaampi punamullan suuntaan, mikä on odotettavissa.


      • Väyrysenamokjuoksu
        Mielipidepankki kirjoitti:

        Tässä voi tapahtua sama ilmiö kuin persujen noustessa suureksi puolueeksi. Timo Soinista luotiin oikeistomyönteisessä mediassa mielikuvaa rehdistä maisterisjätkästä silloin persut olivat vielä parin kansanedustajan varassa. Siinä osattiin ennakoida, että kasvava persupuolue hajottaisi sekä SDP:tä että Kepua, minkä se sitten tekikin. Näin Kokoomus nousi persujen avulla maan suurimmaksi puolueeksi, kun päävastustajat pienenivät.

        Samantyyppinen hajotus kohdistuisi nyt Kepuun ja persuihin. Tämä olisi etu ennen muuta SDP:lle ja ehkä välillisesti myös Kokoomukselle, jos Kepun liberaalisiiven valta vähenisi ja Värynen olisi himokkaampi punamullan suuntaan, mikä on odotettavissa.

        Soiniin verrattuna Väyrysellä on raskas ja huono maine entuudestaa ja tunnettu takin kääntäjä, siinä mielessä Väyrynen ei tule pääsemään mediassa yhtä helpolla, kuin Soini. Väyrysellä on myös, jo pelkästään keskustasta niin paljon vaikutusvaltaisia vihamiehiä, että kivinen tulee olemaan Väyrysen tie. Säälittävää on se, että Väyrynen on ollut hyvä ainoastaan repimään ja riitelemään.


      • ZombiePaavo
        Shoguna kirjoitti:

        Ei Väyrysen kanssa naimiisíin tarvitse mennä. Kunhan hoitaa niin, että maa olisi "elettävässä" kunnossa.

        Väyrysen jäljiltä maa ei olisi enää elettävässä kunnossa, juuri päinvastoin. Väyrynen on täysin yhteistyökyvytön ja omien harhojensa kanssa elävä.


      • VäykkäRulesOk

        Peräkamarin persupojilla on nyt vaihtoehto. Pohjoisen kepuleilla ja konservatiiveilla on nyt hyvä vaihtoehto seuraavissa eduskuntavaaleissa. Viisi edustajanpaikkaa on saatavissa.

        Keskustan tie on kuin lehmän häntä - kansa katoaa maalta ja hallituksen kurjistamispolitiikka opitaan tuntemaan.

        Kunniaa kunniapuheenjohtajalle - Universumin Suurjehulle!


      • Kana-aulis
        Mielipidepankki kirjoitti:

        Tässä voi tapahtua sama ilmiö kuin persujen noustessa suureksi puolueeksi. Timo Soinista luotiin oikeistomyönteisessä mediassa mielikuvaa rehdistä maisterisjätkästä silloin persut olivat vielä parin kansanedustajan varassa. Siinä osattiin ennakoida, että kasvava persupuolue hajottaisi sekä SDP:tä että Kepua, minkä se sitten tekikin. Näin Kokoomus nousi persujen avulla maan suurimmaksi puolueeksi, kun päävastustajat pienenivät.

        Samantyyppinen hajotus kohdistuisi nyt Kepuun ja persuihin. Tämä olisi etu ennen muuta SDP:lle ja ehkä välillisesti myös Kokoomukselle, jos Kepun liberaalisiiven valta vähenisi ja Värynen olisi himokkaampi punamullan suuntaan, mikä on odotettavissa.

        "Vastustamme keskittävää metropolipolitiikkaa, joka on vahingollista sekä pääkaupunkiseudulla asuville että maakuntakaupungeille ja maaseudun ihmisille.
        Kehitämme tasapuolisesti koko suomea."

        Tämä Väyrysen linjaus on oikea ja tulee saamaan varauksettoman kannatuksen kaikkien suomalaisten keskuudessa.


      • Mielipidepankki kirjoitti:

        Tässä voi tapahtua sama ilmiö kuin persujen noustessa suureksi puolueeksi. Timo Soinista luotiin oikeistomyönteisessä mediassa mielikuvaa rehdistä maisterisjätkästä silloin persut olivat vielä parin kansanedustajan varassa. Siinä osattiin ennakoida, että kasvava persupuolue hajottaisi sekä SDP:tä että Kepua, minkä se sitten tekikin. Näin Kokoomus nousi persujen avulla maan suurimmaksi puolueeksi, kun päävastustajat pienenivät.

        Samantyyppinen hajotus kohdistuisi nyt Kepuun ja persuihin. Tämä olisi etu ennen muuta SDP:lle ja ehkä välillisesti myös Kokoomukselle, jos Kepun liberaalisiiven valta vähenisi ja Värynen olisi himokkaampi punamullan suuntaan, mikä on odotettavissa.

        AIKA VITSI KOKO JUTTU. TOI NIMI KUULOSTAA KU DDRÄSTÄ. TAI N-LIITOSTA


    • Slerssi

      Hyvä äykki, ainakin mun äänen saat,:) Karmea takaisku Kepulle kylläkin

      • hyväkeskusta

        Väyrystä tulevat äänestämään keskustalaiset, perussuomalaiset ja vasemmistölaiset.
        Myös kaikista muistakin puolueista Väyrynen saa ääniä. Väyrysen puolueesta tulee uusi, parempi keskustapuolue.


    • Hyvä-on-paras

      LIITY REALISTEIHIN. REHELLISTÄ JA VASTUULLISTA POLITIIKKAA.

    • 130544

      "Väyrysen maailma mallillaan
      Milloin maailma on Paavo Väyrysen mukaan mallillaan? -Kun Lipposen hautajaisissa, Ahtisaaren leski kertoo Ahon ja Viinasen leskille, että Rehnin ja Uosukaisen ukot kuuluvat olevan vapailla markkinoilla, kun niiden vaimoista on aika jättänyt."

      Ja ennen tuota vitsiä vielä on Väykän perustettava uusi puolue...ja saa keskustan taas hajoamaan...

    • Spede-Väyrynen

      Iltapäivä lehdet sai Väykystä lottovoiton tuplauksella. Nyt on tulossa tahatonta komiikkaa ja paljon, kiitos pelle-Väyrynen!

    • valehtelijoidenklubikepu
      • maailmanvaltias

        Eikös ole nopeemminkin kääntänyt takkiaan? Takin kääntämisen ja yön yli nukkumisen mm !


    • Uurnille

      Voihan rähmä.........vieläkö piti tämäkin nähdä?
      Entisenä perussuomalaisena ja Väyrysen vastustajana joutuu äänestämään nyt Paavoa.

      Eu on paskaa ja persut.

      • Paavopelastaameidät

        Kyllä, saadaan rajat kiinni ja oravannahkat maksuvälineeksi ja kyläpäälliköksi Väyrynen. Elellään hiljaa omillaan ja rengit takaisin pelloille töihin ja risusavottaan. Neuvostoliiton kanssa aloitetaan taas kannattava pilateraalinen kaupan käynti ja pannaan visusti ruplat talteen.


    • Mennyt_miesonhistoriaa

      Tuo mieshän on nero ! Hän on onnistunut kaikessa mihin ryhtynyt...eikun se olikin epäonnistunut, sorry !

      Vielä kun pääsis sinne Moskovan junaan, todella MENNYT MIES...

      • sekoväykky

        Väyrynen päätti ottaa vielä kunnolla pataansa, kyllä kepuja kyrsii ja Kari nauraa selkäkeikkaa.


    • Suomipoika2016

      Hyvä Paavo ! Kannatan lämpimästi uutta puoluetta,koska persut pettivät ja keskustakin on hylännyt kehitysaluepoliitikan. Jopa suurehkoissa Itä-ja Pohjois -Suomen kunnissa on lakkautettu jopa ammattikoulutus. Tosi törkeää

      • Väyryshaukka

        Tukielätit ei kouluja tarvitse, menkää pösilöt töihin.


      • skkr

        En usko, että kovin moni lähtee Kepusta ja menee Kapuun.


    • Väyrysen motiivina uuden puolueen perustamisessa on halu lähteä sittenkin ehdokkaaksi presidentinvaaleihin. Ei sillä, että hän itsekään uskoisi pääsevänsä läpi, vaan yksinkertaisesti saadakseen esiintymisaikaa televisiossa.

      • And . . . .


      • Shoguna kirjoitti:

        And . . . .

        Varmistaa sillä lailla oman eduskuntapaikkansa keväällä 2019.


      • Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Varmistaa sillä lailla oman eduskuntapaikkansa keväällä 2019.

        And . . . .

        "eloonjäämisvaistoa" on vanhalla ketulla. Lisäksi kun kepun linja ei ole enää kepun linjaa, Sipilän sen ostettua. On ymmärrettävää eittei peruskepulainen oikein tunne olevansa kotonaan.


    • työvoimapula

      Ääni seuraavissa vaaleissa Patelle .
      Protesti tälle hallitukselle.

      • ajattelija-49

        Kyllä rotestia voi näyttää muutenkin.


    • impivaaranspedet

      Mistä perheestä näitä Väyrysen oikein sikiää?

      • faktaavälillä

        Tarkoitit varmaan, että mistä perseestä kepuja sikiää?


    • aivan_oivaa

      Ainakin mun kannatuksen saa!

    • Nyt_jos_koskaan

      uudelle poliittiselle rintamalle, joka perustaa toimintansa kansanvaltaan ja yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen!

      "Kansalaispuolueen tarkoituksena on vaikuttaa Suomen valtiolliseen elämään, Euroopan unionin kehitykseen ja koko ihmiskunnan tulevaisuuteen.

      Yhdistys hakeutuu puoluerekisteriin kun tarvittava määrä kannatusilmoituksia on saatu kerätyksi. Kannattajakortin voi tulostaa tältä sivulta ja lähettää sen allekirjoitettuna osoitteeseen Paavo Väyrynen, Pohjantie 34, 94400 Keminmaa.

      Suomen linjaan Kansalaispuolue pyrkii vaikuttamaan ennen muuta eduskuntavaalien kautta.

      Kansalaispuolue toimii siten, että se voi olla mukana kokoamassa laajemminkin yhteen samanmielisiä poliittisia voimia. Raja-aitoja ei rakenneta.

      Kansalaispuolue puolustaa maamme itsenäisyyttä ja puolueettomuutta. Tämä edellyttää suunnanmuutosta Suomen Eurooppa-politiikkaan ja maamme säilymistä sotilaallisesti liittoutumattomana maana.

      Kansalaispuolue on aktiivinen ihmiskuntapolitiikassa. Se toimii köyhyyden poistamiseksi ja ympäristöllisesti, yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävän kehityksen edistämiseksi kaikkialla maailmassa.

      Kansalaispuolue on edistyksellinen voima, joka nojautuu henkisiin, hengellisiin ja yhteisöllisiin arvoihin. Se toteuttaa tervettä talouspolitiikkaa ja pyrkii rakentamaan tasa-arvoista ja hajautettua ihmisyyden yhteiskuntaa.

      Vastustamme keskittävää metropolipolitiikkaa, joka on vahingollista sekä pääkaupunkiseudulla asuville että maakuntakaupunkien ja maaseudun ihmisille. Kehitämme tasapuolisesti koko Suomea.

      Kansalaispuolueen vaikutusvalta on sitä suurempi mitä vahvemman tuen se kansalaisilta saa. Pelkällä olemassaolollaan se vaikuttaa muiden puolueiden politiikkaan, joiden on kilpailtava sen kanssa kansan kannatuksesta.

      Kansalaispuolueen jäseneksi voivat päästä vain kansanedustajat ja Euroopan parlamentin jäsenet.

      Puolueelle muodostetaan tukiryhmä, johon voivat tulla mukaan sen tavoitteita kannattavat suomalaiset. Tukiryhmään voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä oheisen lomakkeen. - -"

      http://www.paavovayrynen.fi/kansalaispuolue


      JK 1.


      "Mielipidepankki
      4.2.2016 15:43

      Värynen teki mainion siirron. Politiikka on ollut nykyään mielenkiintoista, mutta nyt siitä vasta kiinnostavaa tuleekin, kun Väyrynen siirtyy Suomen politiikkaan. Hän ei kuulemma viihdy eduskunnan väistötiloissa, joten kansanedustajaksi paluu ajoittuu siihen, kun vanhan eduskuntalon remontti on saatu valmiiksi.

      Kepulla ja persuille uutinen Väyrysen uudesta siirrosta on kammoksuttava. Väykky tähtää eduskuntavaaleihin ja napsii siellä entisen puoleensa Kepun ja myös persujen kannattajien ääniä. Koko peruspuolue voi kadota puoluekartalta, koska Väyrynen on EU:n kaadossa paljon uskottavampi kuin Soini. Väyrynen ei ylipäätään syö sanojaan, vaikka paljon temppuileekin. Eikä Paavo tee virheitä kuin ihan harvakseltaan ja nekin ovat muiden syytä tai mediapeliä.

      Väyrynen on vaarallinen vastustaja entiselle puolueelleen. Voi olla, että hän saa aisaparikseen Jarmo Korhosen ja valtameren takaa myös toisen Korhosen eli Keijo vankkumattoman tuen. EU-kriittisten määrä on kasvussa ja Soinin porukka on tässä kohdin mielletty pettureiksi tai saamattomiksi."


      JK2.

      Mitä vuoden 1998 EMU-ratkaisusta on siunaantunut
      Kylmää_pimeää_mörköjä
      9.8.2015 18:03

      Muistin virkistämiseksi kannattaa katsoa videopätkä eduskunnan EMU-käsittelystä vuodelta 1998

      https://www.youtube.com/watch?v=7FYpbCPJNy4

      Siinä "kylmineen", "pimeineen" ja "mörköineen" on mittavasti äänessä Paavo "Mooses" LIpponen täysin EMU-huumaantuneena. Eikä ihan pienessä roolissa ole tuolloinen valtiovarainministeri Sauli Niinistökään...

      Tuolloinen Lipposen hallitus vei Suomen tuskien tielle, yhteisvaluuttaan kysymättä asiaa kansalta!

      Tuosta päätöksestä juontaa toisen Paavon, sen Väyrysen kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämisestä Suomen euroalueeseen kuulumisesta:

      "- - Päätös Suomen liittymisestä euroalueeseen tehtiin eduskunnassa keväällä 1998. Jäsenyydestä ei järjestetty kansanäänestystä. Eduskunnalle ei annettu lakiehdotusta, vaan ainoastaan valtioneuvoston tiedonanto. Tiedonannossa jäsenyys esiteltiin miltei pelkästään myönteisessä valossa, vaikka käytettävissä oli runsaasti tietoa siihen liittyvistä kielteisistä vaikutuksista ja riskeistä.

      Suomi on kärsinyt jäsenyydestään euroalueessa enemmän kuin useimmat muut jäsenmaat. Kreikan kriisin yhteydessä on esitetty euroalueen taloudellisen yhteisvastuun lisäämistä ja sen kehittämistä täydelliseksi talousunioniksi, johon kuuluvat yhteisvastuullinen pankkiunioni, yhteinen valtiovarainministeri ja budjetti sekä pysyvät jäsenmaiden väliset varainsiirtojärjestelmät. Ranskan presidentti Francois Hollande on ehdottanut euroalueelle jopa yhteistä hallitusta.

      Euroalue ei ole kehittynyt sellaiseksi kuin eduskunnalle vuonna 1998 esitettiin. Siihen kuuluminen on aiheuttanut Suomelle taloudellista vahinkoa, työttömyyttä ja julkisen talouden pahan alijäämän. - -"

    • kepu_sukeltaa

      Kepun kannatus laskee nyt todella roimasti.

      Sillä Väyrynen vie uuteen puolueeseensa kaikki lapin nykyiset kepukannattajat.

      • Paavo_paavo

        Miten Suomessa voisi olla puolue, jonka jäseniksi pääsevät vain "kansanedustajat ja Euroopan parlamentin jäsenet"

        ref http://www.paavovayrynen.fi/kansalaispuolue/

        Nyt taisi Paavo ottaa mukia vähän liikaa. Kaveri perustaa puolueen, jonka ainoa jäsen on Paavo itse.


    • mennytmies12345

      Nyt kaikki narsistit tukemaan Paavoa

      • ääniharava-Ossi

        Kaikki neljä Ossinkin äänestäjää?


    • hujaa

      Yhden miehen puolue ei oikein taida pelittää. Puolueen säännöt tuskin edes lainmukaisia. Maalaa itsensä heti lähdössä nurkkaan. Jos vaaleissa ei mene kukaan läpi kuten tällä hetkellä näyttää, niin puolueeseen ei tule yhtään jäsentä joten se lakannee jo vaalipäivänä olemasta. Kyllä puolue pitäisi perustaa yhdessä eikä tuollaisella sanelupolitiikalla valmiina ota tai jätä tyyliin. Miten voi olla Kansalaispuolue kun kansalaiset eivät edes pääse jäseneksi. Oikea nimi olisi Parlamentaarikot r.p. Ja agendakin on menneen vuoden lumia. Nyt kiireellisin asia olisi saada rajat kiinni, mutta sitähän Väyrynen ei kannata. Se muuten saattaisi oilla myös nopein keino erota EU:sta ja eurosta: panna rajat kiinni. EU sitten erottaisi itse Suomen vakavan sopimusrikkomuksen takia. Ja mikäs sen parempaa Suomelle kunhan erotaan myös pakolaissopimuksesta. Kaikki ongelmat olisi kerralla poispyyhkäistyjä. Ja kuningas Paavo I vallitsisi viisaasti ja Suomi säilyttäisi itsenäisen omapoliittisen asemansa ikuisesti eli seuraavaan jääkauteen siis. Jos siis Paavo tulisi järkiinsä ja astuisi Rajat kiinni kansanliikkeen johtoon.

      • Tosiaan, tuo nimiristiriitakin jäsenyysoikeuksien kanssa vielä.


    • Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Andersson esittää kansanäänestystä euroalueeseen kuulumisesta.

      Andersson kertoi aloitteesta vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kokouksessa.
      - Annetaan kansalaisille mahdollisuus ilmaista, haluaako jatkaa nykyisen kaltaisessa unionissa, nykyistä enemmän yhteistä finanssipolitiikkaa harjoittavassa unionissa vai omalla valuutalla, Andersson ehdottaa.

      Anderssonin mielestä vasemmiston kanta euroyhteistyön tulevaisuuteen on arvioitava uudelleen, koska talouskuri on osoittautunut olevan syvällä rahaliiton rakenteissa.

      – Euroryhmän uhka lopettaa Kreikan pankkijärjestelmän hätärahoitus, joka lopuksi kiristi Syrizan johtajia hyväksymään talouskuripolitiikkaa jatkavan kolmannen tukipaketin, oli talouskuripolitiikan viemistä sen härskeimpään äärimmäisyyteen, Andersson sanoo.

      - Vasemmistoliiton eurovaaliohjelmassa lukee, että “mikäli eurokriisiä ja eurovaluutan ongelmia ei saada ratkaistua kestävällä tavalla, yhteisvaluutta on purettava hallitusti, jolloin EMU- jäsenyydestä järjestettäisiin kansanäänestys”, Andersson muistutti kokouksessa pitämässään puheessa.

      Li Andersson on useiden arvioiden mukaan todennäköisin ehdokas Vasemmistoliiton uudeksi puheenjohtajaksi, joka valitaan muutaman kuukauden päästä. Andersson sai huhtikuun vaaleissa Varsinais-Suomen vaalipiirissä yli 15.000 ääntä.

    • NapakettuSimosta

      Ho hoo, Ho hoo. Väyrynen pani Kepu pahan; En eroa, ettekä pysty erottamaan Keskustasta. Kepunkin säännöt kyllä kieltää kahteen puolueeseen kuulumisen, mutta siihen Paavo pläjäytti ydinpommin, uudella puolueella ei ole paikallista toimintaa ja siksi se ei ole teknisesti Keskustan tarkoittama puolue. Eli Paavo tulee ottamaan haltuunsa Keskustan paikallisosastot. Juonittelussa Paavo on mestari, ei pysty moni Keskustalainen samaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4574
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2274
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1700
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      304
      1380
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      138
      1117
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      977
    Aihe