Suomi-Thaimaa-pari

yes-box-holirei

Näin äsken marketissa suomalaisen miehen ja hän seurassaan luultavasti thaimaalaisen naisen. Nainen oli aika nätin näköinen, mutta ei mikään huippukaunotar. Ikää ehkä 35 v. Mies oli lähemmäksi 45 v. hiukan läski, eikä mikään komea. Mietin, että onkohan toi onnellinen pari. Nainen oli vähän etäällä miehestä, eikä vaikuttanut miehestä kiinnostuneelta. Huomasin miehen ilmeestä, että kyllä se häntäkin vitutti. Tulikohan valittua kuitenkaan viisaasti, kun haki Thaimaasta kauniimman naisen, mitä Suomesta olisi saanut? Vituttaako naista, kun olisi saanut Thaimaasta komeamman miehen, kuin Suomesta?

16

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MeOllaanNiinKade

      Sika-amalia asiakaspalvelun kulahtanut huora se vaan jaksaa....jaksaa ....reppana ...jaksaa....jaksaa...on sillä kaikki ihanasti elämässä, vai mitä ? Muutkin ovat varmasti samaa mieltä, täytyy sillä olla ihan prinssi ja itsekkin on oikein ihana rinsessa, jolla ihana ulosanti ja fiksu, ja tasokas rinsessa oikein unelma miniä, kyllä kaikki nyt miettii, että kun sinä jälleen tämän saman aloituksen vähän tietysti muunellen meille väkersit, niin kyllä sinulla täytyy elämässä mennä todella hyvin, kerro kuinka ihanasti sinulla menee :)

      • Jore-tokkiisa

        tshitshi hihihihihihii voe pisrkatti tshhihiii ny tirahti ja lorahti hooosuun hihihihiihahahahahhaa voe suatana että tuo äijä on vaenoharhanen buhahahahahaha


      • MeOllaanNiinKade
        Jore-tokkiisa kirjoitti:

        tshitshi hihihihihihii voe pisrkatti tshhihiii ny tirahti ja lorahti hooosuun hihihihiihahahahahhaa voe suatana että tuo äijä on vaenoharhanen buhahahahahaha

        No olethan sinä todella säälittävä tapaus, mieti nyt! Reppana raapustelet aloituksen kaltaisia provoja, onhan tuo nyt todellakin erittäin pienen raukkamaisen kusipään harrastus, kuka tahansa fiksu ihminen ymmärtää, että aloituksesi on taas yksi monista aiemmista mielenhäiriöisen ihmisen tutoksista. Ilmeisesti olet niin säälittävän yksinäinen, ja kertakaikkiaan elämässäsi ei ole muuta sisältöä, kuin raapustaa mitättömyyksiäsi. Vastauksesi muuten sopi taudin kuvaasi oikein hyvin :)


    • Barkovvcc

      Jowös nyt aikuiset ihmiset osaisivat kommenroida järkevästi keskustelupalstoilla..

      Ken tietää, ovatko onnellisia. Voi olla aivan yksinkertaisesta asiasta kyse, että jommalla kummalla huono päivä. Toki sitten on mielenkiintoista ajatella kiihkottomasti motiiveja, mitkä saa kahdesta eri kulttuurista olevat henkilöt yhteen. Kuinka paljon raha puhuu tuolloisessa edellä kuvatussa suhteessa jne.

      En epäile heidän olevan kohtuullisen onnellisia, mikäli ovat toisensa valinneet. Toisen puolesta on todella vaikea puhua, kun ei tunne kyseisiä ihmisiä.

    • oinkoinkoink

      ÄÄHHÄÄÄÄHHH BUAHAHAHAHA PRINSSINAKKI, LISÄÄ MUSLIMEJA SUOMEEN HOHOHOHOHO PIRJO!

    • Thaikuri

      Miksi juuri thai? ettei vietnamilainen, myanmarilainen, laosilainen tai filippi?

      Kuinka usein näette suomalaisten keski-ikäisten kävelevän käsikädessä marketissa?

      Kuinka usein olette nähneet Thai-Thai parin käsikädessä? Siellä kun julkinen koskettelu ei ole aina soveliasta.

      Thaimaassa on seksikästä olla hieman ylipainoinen (ei lihava). Se kun on merkki varallisuudesta. On varaa syödä.

      Kyllä varallisuus ihan tiedostamattakin on suomessakin osa parisuhdetta. Itsellä ei ainakaan olisi varaa yksin pitää haluttua elintasoa, mutta kahden työssäkäyvän ihmisen talous mahdollistaa sen. Eikä se mielestäni suinkaan ole rakkaudesta pois. Minusta hyvään suhteeseen kuuluu turvallisuus myös taloudellisesti.

      Voin myös myöntää omalla kohdallani, marketissa juokseminen ei ole mitenkään hohdokasta. En ihmettele yhtään jos, se heijastuu myös kehon kieleen.

      Olen myös samaa mieltä että aloitus täyttää Amalian, tuon katkeruuden kuningattaren tunnusmerkistön. Ainoa ettei amaliasta kukaan muu kuin amalia ole nätti.

    • ChinaDragon

      "Tulikohan valittua kuitenkaan viisaasti, kun haki Thaimaasta kauniimman naisen, mitä Suomesta olisi saanut? Vituttaako naista, kun olisi saanut Thaimaasta komeamman miehen, kuin Suomesta?"

      Normaalit ihmiset eivät tuollaisia mieti.
      Jos miettisivät niin hulluiksi tulisivat. Kauneus on hyvin lyhytaikaista eikä sillä elä ainakaan parisuhteessa.

      Kauneudesta pulttia ottavien kannattaa muistaa se tosiasia ettei naisen "kauneuden aika" kestä kuin 20-vuotta. Kauneuden ollessa se elämän tärkein arvo on elämä ohi kovin nopeasti.

      Tuosta syystä ihmiset valitsevat usein henkilön jonka kanssa on hyvä olla nyt ja tulevaisuudessa.

    • Chomchom

      Kaikkea sitä ihmiset miettivätkin. Mistä senkään tietää, onko puoliso "haettu"? Täytyypä muistaa aina onnellisesti hymyillä miehen kanssa liikkuessani, jottei kenenkään tarvitsisi epäillä avio-onneamme, mokupareilla kun elämä on päivästä toiseen niin ylimaallisen ihanaa, ulkoisista ja sisäisistä olosuhteista riippumatta. Lasten kanssa kannattaa liikkua julkisilla vain silloin, kun mies on mukana. Jos on ihan pakko lähteä ilman miestä, pitää olla pirtsakka, jottei kukaan vain luulisi katkeraksi yksinhuoltajaksi. Ja lasten tulee toki käyttäytyä nätisti.

      Suomessa kävelemme nykyään usein käsi kädessä tai käsikynkkää, mutta emme mieheni synnyinmaassa. Lisäksi olen jo lapsuudenkodistani saanut opin, että julkisilla paikoilla ei riidellä eikä nolata toista. Riidat selvitetään kotona.

      Mikä kellekin on kaunista... Mä näen miehessäni edelleen ne piirteet - niin fyysiset kuin luonteenpiirteet - , joihin ihastuin. Mieheni ei varmaankaan keskivertosuomalaisnaisen mielestä ole erityisen komea, mutta itsellenihän mä miehen otin enkä muille.

      • havannoitsija

        Tässä on tasokas, fiksú, asiallinen ja järkevä nainen eli chomchom ja hänen täydellinen vastakohta on tämä ns. sika-amalia joka huorittelee kansanryhmää, kutsuu apinoiksi, kehuu olevansa niin tasokas nainen, kun mies on ihan Euroopasta ja 30 vuotta Suomessa ollut, on se vaan tasokas nainen, jonka joka toinen sana on : pentu, tuppikulli, kusipujulli tms. huorat, lumput,.

        Kumpaakohan sitä haluaisi tutustua ja jutella normaalit ihmiset, on se vaikea valinta. Kumpaakohan pitää tasapainoisena, fiksuna ja rauhallisena ihmisen?


      • jorezx

        Totta, pitkästä sivun seurannasta huolimatta Chom Chom on ainoa hysteriasta ja neurooseista vapaa normaali nainen.
        Todella miellyttävä poikkeus muiden sekopäisten joukossa.


    • ChinaDragon

      "Mikä kellekin on kaunista... Mä näen miehessäni edelleen ne piirteet - niin fyysiset kuin luonteenpiirteet - , joihin ihastuin. Mieheni ei varmaankaan keskivertosuomalaisnaisen mielestä ole erityisen komea, mutta itsellenihän mä miehen otin enkä muille"

      Totta, eikä yksikään pari ole aina täydellisen onnellinen. Jokaisella on myös niitä pieniä toiveita siitä mihin suuntaan haluaisi puolisonsa muuttuvan. Yleensä ne eivät ole ihan pinnalla koska totumme yhteiselon tuomaan autuuteen. Naiset yleensä lihovat vuosien myötä. Haluaako mies naisensa lihovan? No ei, mutta ei sitä lihomista edes huomaa kunnes vaimo punnitsee itseään sanoen kauheaa miten olen lihonut.

      Pitääkin sanoa ettei kelpaa jos ei saa entisiä mittoja takaisin.

      No, taitaa jäädä sanomatta:)

      Kyllä aikuisena arvostaa jo muita asioita, ei se täydellisen kaunis nainen ole mikään tavoite elämässä.

      • Chomchom

        No, mun mieheni huomauttelee, jos painoa on liian vähän :) Taitaa kuitenkin olla enemmän huolta hyvinvoinnista kuin ulkonäöstä.

        Kokonaisuus kai ratkaisee, mutta näen kauneutta myös pienissä yksityiskohdissa, esim. naururypyt ovat mielestäni viehättäviä. Ja joku voi olla kaunis, mutta liikkeiltään kolho tai ulosanniltaan kömpelö.


    • seenolluminä

      Vai oikein sellaisen parin näit? Varmahan et voinut olla siitä naisesta, mistä maasta se oli. Vain asioista tietävät erottoitta sellaiset heti. Mua ainakin vituttaa käydä kaupassa kun olen mies. Tavaroiden tutkiminen ja kaikenlainen hypistely ei vaan mua kiinnosta. Jos vaimo haluaa mennä kauppaan annan sille pari sataa niin säästyy siltäkin vitutukselta.. Kaikki parisuhteet perustuvat enemmän tai vähemmän taloudelliseen turvaan. Aloittajan postauksesta sen aistii hyvinkin selkeästi.

    • pallontallailija

      Kauneusko sen onnellisuuden takaa? Onko vain kauniilla ihmisellä oikeus todelliseen rakkauteen? Onko niin, että kaunis ihminen on aina absoluuttisesti arvokkaampi kuin se vähemmän kaunis? Onko sinun määritelmäsi kauneudesta ainoa oikea.

      • eeeeiiiikaaaaaiiiii

        Kyllä, sika-amalia stadin nainen, jonka mies Euroopasta, niin sivistynyt kielenkäytön omaava tasokas nainen, joka työskentelee palvelutiskillä hesan keskustassa. Kyllä hänen itsetuntonsa vahvuutta osoittaa lukuisat huorittelut aasialaisia naisia kohtaan, tohtiiko joku epäillä rouvalla olevan heikko itsetunto?


    • Duurijuoppo

      Siinäpä on niitä elämän suuria kysymyksiä...
      Nykyisen sosiaalipornon helmiä, kun aletaan fiiliksen pohjalta miettimään eri parien
      onnellisuus suhdetta :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe