Meillä on nyt oikea PRESIDENTTI

TOIVOTAAN

12 vuotta Suomen kansa joutui olemaan ilman oikeata presidenttiä. Onneksi hän ei ollut kovin aikaansaava ja siksi aivan hirveätä tuhoa ei tullut, vaan Suomi sentään säilyä itsenäisenä. Mutta se järjetön maailmoja syleilevä maailmaparantaminen ja kaikkien halukkaiden hyysääminen ja hoivaaminen on jättänyt jälkensä. Etenkin kun hän ei kunnolla edes yrittänyt olla koko kansan "presidentti", vaan täysin yksipuolisesti ajoi oman puolueensa ja viiteryhmänsä etuja. Hän suurelta osin hylkäsi ja unohti oman maan hädänalaiset työttömät ja monet muut hätää näkevät ryhmät ja etenkin sen tavallisen kansan. Paljolti tästä syystä Suomi on taloudellisessa ahdingossa. Usko omaan osaamiseen ja yrittäjyyteen on mennyt, koska nähtiin, että se ei vie eteenpäin, kun kaikki tulos ulosmitataan eri konstein maailman laiskojen hyysäämiseen. Mutta nyt pitää ajatella positiivisesti. Vihdoinkin meillä on oikea PRESIDENTTI. Jos kehitys jatkuu tähän malliin, hän on kohta Kekkosen veroinen. Ja jos kehitys jatkuu vielä sittenkin edelleen, hänestä tulee vielä paljon parempi kuin Kekkosesta, koska ainakaan vielä ei ole näkyvissä Kekkosen heikkouksia. Suurin ongelma on se, että hänellä ei ole riittävästi valtaa. Presidentin valtahan vietiin pois edellisen "presidentin" aikana painavista syistä. Nyt tuo valta pitäisi pikimmiten palauttaa presidentille. Miten se tehtäisiin? Voitaisiinko me tavalliset kansalaiset painostaa nykyistä hallitusta ja eduskuntaa tekemään niin kuin Presidentti toivoo tai määrää. Kyllä meidän pitää ainakin yrittää!

25

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antikepukokoomus

      Aina,,aikaisemmin, tutkittiin "pressan" puheita "kluupilla" isonnuslasilla,.Yritettiin ymmärtää, sanomaa. NYT , ei tarvitse. Kaikkien " spekulannttien" selitellä. NÄIN on "pressa puhunut" Hyvä näin. En ole kepun/kokoomuksen äänesjäjä. HYVÄ "sale"

      • sattuuhan.sitä

      • jämäkkää.puhetta

        Puhetaidon opettaja saa tunkea kommenttinsa hanuriin.
        Pitäisikö puhua jotenkin anteeksipyytävään sävyyn vai niskat kyyryssä nöyristellen?


      • että.semmoista

        "Puhettani kuitenkin vääristeltiin aika lailla, "tulkittiin" mm. että olisin vaatinut rajojen sulkemisesta tai että Suomen pitäisi rikkoa sopimuksia. Niin en tehnyt. Nämä puheeni panettelijat, johon toivon mukaan ette kuuluneet, saivat paljon julkisuutta eivätkä ollenkaan ymmärtäneet, että saattoivat vääristelyllään luoda intoa ääripäähän" -Presidentti Niinistö facebookissa 7.2.2016


      • tulihan.se.sieltä

        Hah! :)


    • sauli.ss.s

      Ottaako eteen? Jököttääkö?

      • Mene.urologille

        Sulla vissiin potenssiongelmia, kun ensimmäisenä tuollainen tulee mieleen?


    • Joko.ymmärrätte

      Suvakeille ei mene paksuun kalloon perille asiat normaalijärkisten ihmisten sanomana, ei mene ilmeisesti Niinistönkään sanomana... Mutta meniskö, kun se tulee turvapaikanhakijoiden suusta?

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1454568474901.html

      Tästä ja juuri tästä on ollut kyse koko ajan meidän kohdalla, jotka vaadimme holtittoman maahanmuuton aisoihin laittamista. Sieltä tulee liikaa niitä, jotka ei ole hädässä - ja paitsi että ne vie resursseja, ne aiheuttaa paljon ongelmia myös niille oikeille pakolaisille, sekä täällä jo kauan asuneille ja eläneille ihmisiksi olleille maahanmuuttajille, tänne adoptoiduille tai täällä syntyneille tummaihoisille koska pilaavat kaikkien maineen perseilyllään.

      Ja vielä sivuhuomiona sellainen, että tuossapa vertailukohtaa Fahad Firasille... Miesten iät 21, 25 ja 27 -vuotta. Selvästi nämä kertoo oikeat ikänsä ja näkeehän tuon naamasta, että ovat "kehittyneet" ihan samaan tahtiin kuin suomalaisetkin miehet. Noihin jos Sipilän otto -poikaa vertaa, niin voi havaita, että Firas on noin 27 -vuotias. Nythän se valehtelee olevansa 20 -vuotias, mutta kun vertaa tuohon 21 -vuotiaaseen, niin kyllä pystyy huomaamaan eron.

      • käsiojovaiva

        voi sua raukkaa kun kippiisi ei löydy paineita.


      • Ihmettelennnn
        käsiojovaiva kirjoitti:

        voi sua raukkaa kun kippiisi ei löydy paineita.

        Mikähän suakin vaivaa...


    • Yhteisellä-asialla

      Onhan Suomella ollut aina ihan hyviä presitenttejä aina. Moni tietysti ymmärrettävästi karsasti Niinistöä kokoomukselaisena. Niinistöllä kävi vielä tuuri kun jostain syystä ei oikein ollut kunnon muitakaan hyviä ehdokkaita ja "loppuottelussa" kävi sitten uskomaton munkki kun vastustaja oli homo ja vielä piipertäjä.

      Nyt parin viikon aikana Niinistö on tehnyt melkoisen harppauksen suosiossaan. Suvakkilehdistökin on mennyt hiljaiseksi kun on ymmärtänyt että Niinistö on samaa mieltä kun kansalaiset. Toki millä on mitään merkitystä onhan presitenttikin Suomessa nykyään hiukan asemassa kuka kuuntelee kuka ei, jota Niinistökin itse oli aikanaan ajamassa.

      Mutta silti Niinistön ajatukset ja puheet maahanmuuttajien osalta on kaikesta huolimatta kiitettäviä. Pitää muista että "Teukka Salama" sai Niinistönkin avautumaan.

      • outoaon

        KALEVAKAAN ei ole vielä pääkirjoituksissaan mitää kommentoinut Niinistön puheista. Sehän tiedetään, että siellä ollaan täysin toista mieltä. Oliskohan se mahdollista, että siellä päätoimittaja jo miettii, että onko sittenkin ollu edes pikkusen väärässä? Mitä luulette?


      • vvvvvvvvvvvvvvv

        Kaleva, no sehän suvakkivajakkien lestojen lehti.
        Onneksi lopetin tilauksen. 40v se tuli


    • Xfffffffff

      En arvosta miestä, joka hankkiutuu kulissiavioliittoon naisen kanssa, joka on hänen omaa lastansa nuorempi.

      • Valtakunnan-asiat-pitää

        erottaa yksityisasioista eikä sotkeä niitä keskenään.

        Presidentti Niinistö on suoraselkäinen arvojohtaja ja todellinen johtaja juuri tällä hetkellä. Hän puhui niin selkää kieltä, ettei kenellekään olisi pitänyt jäädä epäselväksi, mikä on tämän päivän tilanne tuossa pakolaisasiassa.

        Tilanne on katastrofaalinen - asialle pitää tehdä jotain ja nopeasti. EU:n mylly jauhaa liian hitaasti ja mammuttiorganisaatio on liian jäykkä. Asioista jauhetaan ja jauhetaan, ja tilanne vain pahenee koko ajan.


    • Koppalakitjaruoska

      Tarja H on ollut Suomelle todellinen virhe.

      • hävettää

        Olen täsmälleen samaa mieltä. Olin silloin niin niin tyhmä, että sosiaalidemokraattina äänestin häntä. Vain näin nimettömästi voin sen tunnustaa.


      • Muumimamman-12-vuotta

        olivat Suomelle todellisen taantumuksen aikaa. Ainut mitä siitä ajasta jäi mieleen, kun Vladimier Putin lahjoitti muumimalle kissan! Sehän oli todellinen valtakunnan ykkösuutinen. Veli-Puutin osasi käsitellä Muumimammaa ja nauroi paskasta naurua, kun Tarja käänsi selkänsä.


      • veli.aurinkoinen

        Kuka täällä jaksaa vielä linkitellä tuohon venäläisten propagandajulkaisuun? Kuka vielä tollompi jaksaa noita linkkejä availla?


    • hyispr

      Tännään oli ihme kyllä Kalevassa juttua näiden maahantunkeutujien aiheuttamista kustannuksista. Nuorten osalta pelkkä majottaminen ja syöttämine maksaa n. 250 euroa vuorokausi. Onks tossa mitää järkee. Kyllä SPR nyt rikastuu ja pomot saa siellä huippubonukset hyvästä tuloksesta. Entisaikaan vanhat ihmiset sano huonosta taloudenpidosta jossain talosa, että sielä takkalattia vuotaa. Nyt vuotaa Suomessa pahasti. Ei ole ihme, että pitää nostaa pienenkin ylinopeuden sakot 300 euroon. Päivähoitomaksut nousee. Sairauskulut nousee. Nousee...nousee... Tarttisko tehrä jotain?

      • älämeesinäkään

        Ikään en anna enää mittää sprälle ja kirpparille en mee.


    • että-tämmöistä

      Niinistö joutuu jo selittelemään "väärin ymmärtäjien" intoa:
      "Puhettani kuitenkin vääristeltiin aika lailla, "tulkittiin" mm. että olisin vaatinut rajojen sulkemisesta tai että Suomen pitäisi rikkoa sopimuksia. Niin en tehnyt. Nämä puheeni panettelijat, johon toivon mukaan ette kuuluneet, saivat paljon julkisuutta eivätkä ollenkaan ymmärtäneet, että saattoivat vääristelyllään luoda intoa ääripäähän"
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020921092202_uu.shtml

    • Saletistinäinon

      Asiaa puhut..Perin asiaa!

      • aika.laimeeta

        Itse itseään kehui hän :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe