vuoden 1. MeNaiset

MeNaisetHalpaa

Teki todella pahaa lukea vuoden ensimmäistä MeNaiset lehteä. Siinä joku Anna jo Jukka hehkutti salaisuutena alkanutta salamasuhdettaan. Sen olen ymmärtänyt, et julkisuudessa ei pidetä minään puolison pettämistä jo jättämistä. Sen ymmärryksen aika on ehkä vasta vuosikymmenen päästä, kun ihmisen kärsimyksiä ymmärretään enemmän, kuten vaikka koulukiusaamista nykyään. Siitä olin vain tosi pahoillani, ettei jutun kirjoittajan ja sen aiheena olevien ihmisten päähän ole päökähtänyt kauhistua heidän läheistensä kärsimän surun ja tuskan määrää. Häpeällistä, miten naisten lehti unohtaa tilanteessa petetyt ja kärsivät ihmiset. Ilmeisesti petetty nainen, petetty mies, hylätyt lapset jo perhe ei ole edes ihmisarvoisen, jos ei yleisen kiinnostuksen arvoinen. Ei sillä, että he sitä julkisuutta haluaisivatkaan tyyliin -> Katso hylättyjä

18

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oliyököttäväjuttu

      Mä luin myös ko jutun ja tuli todella paha mieli lasten ja entisten puolisoiden vuoksi. Millainen ihminen lähtee kertomaan omasta yksityiselämästään naistenlehtien sivuilla? Olisi mielenkiintoista tietää, miten jätetyt puolisot ovat asian kokeneet. Mikä lehti uskaltaisi ja osaisi kirjoittaa jutun heidän tunteistaan ja kokemuksistaan?

      • terter5e

        Samaa mieltä. Yleensä tykkään lukea kaikenlaisia juttuja "elävästä elämästä", mutta tämä oli yksinkertaisesti vain jotenkin niin mauton...


    • ihmetttelijä

      Mainostetaanhan näitä pettämissivustojakin, miksi ei siis uutta onnea joka alkoi pettämisellä.
      Yleensäkin ihmiskunta on menossa omituisesti kieroon monelta osin. Parisuhteen kunnioittaminen nuupahtaa, eroaminen on arkipäivää, pettäminenkin kai pian ihan normaalia. Lapset ovat pelinappuloita ja ammattilaisetkin kai väsyneenä työhönsä sanovat, että kyllä lapset sopeutuu.
      Toisia ihmisiä ei tarvitse arvostaa ja Minä olen aina ensin, sehän nähdään nykynuorissa.
      Tällä tiellä on kaikki pian ojassa ohjausvirheen vuoksi. Mutta mitäs ihminen ennakoida osaisi tai jaksaisi. Harmitellaan sitten jälkikäteen, niinkuin tähänkin saakka.

    • shökääjuokaanaikaa

      Minua järkytti erityisesti artikkelin kirjoitustyyli. Oletan kuitenkin, että kirjoittaja oli nuori. Se että perhettä, parisuhdetta ja avioliittoa ei nähdä minään, on kai nykypäivää. On alettu pitämään toisia ihmisiä kertakäyttöisinä ja oman saksuaalisen mielihyvän toteuttamista kaikkein tärkeimpänä. Ehkä heitä ei juuri liikauta mikään, edes lasten suru erossa rakkaasta ihmisestä?

    • Gggooo

      Voi hitto mitä porukkaa.Tilaa hei vartiotorni tai aku ankka.Akukin voi särkeä sun maailmankuvan kun Iines ei osaa päättää Hannun ja Akun välillä.

      • loppuhäämöttää

        Fiksua porukkaa. Menaiset lehdessä luultavasti käydään melko tiukkaa arvokeskustelua, kun tilaajat kaikkoaa.

        Ja turha luulo, yhtään lisätilaajaa ei tuollaisilla jutuilla saada. Oon sivusta seurannut miten peruuttamattomasti naiset hylkää, kun niiden päälle syljetään.


      • vartiotornionsatua

        Luehan ko juttu me naiset lehden nettisivuilta. Eikö se herätä sussa minkäänlaisia tunteita? Veikkaan että suurin osa ihmisistä, jotka vähänkin tuntevat empatiaa, pitävät juttua kamalana. Mieti nyt, jutun perusteella pettäminen on oikein. Jutun perusteella on oikein naisen jättää lapsensa ja keskittyä vaan siihen uuteen ihanaan mieheen. Eikö tunnu missään?
        Vartiotornin ja aku ankan jutut on satuja. Sen tajuaa kaikki. Tuskin ko lehti teki juttua mainostarkoitusessa. Karkottanee monta tilaajaa koska jutun sanoma oli, että tee niinkuin susta itsestäsi tuntuu, älä missään tapauksessa ajattele muita ihmisiä, vain omaa napaa ja omaa hyvää oloasi. Muut pärjätkööt miten sattuu.
        Varmasti moni suhde alkaa pettämisellä, sitä ei voi kukaan kieltää. Mutta moniko heistä haluaa hehkuttaa uutta onneaan lehtien sivuilla? Ajattelematta lainkaan miltä tuntuu jätetystä ja lapsista? Itsekin aloin lukea juttua sillä mielellä, että ihanaa, parisuhteen voi löytää vielä keski-iässä. Mutta kun paljastui heidän taustansa mielipide muuttui. Enkä ole siitä tiukkapipoisimmasta päästä.


    • nnnmmmmmnn

      tepä katkerat kansankynttilät ette näekkään jutun valoista puolta.HE LÖYSIVÄT RAKKAUDEN.OPETELKAA ELÄMÄÄN JA LOPETTAKAA MUIDEN ARVOSTELU.Mee nalkuttaa sille onnettomalle miehellesi.

      • erottuonjo

        He löysivät rakkauden, hienoa. Mutta se miten rakkauden löytyminen tapahtui pistää miettimään ihmisen moraalia. Miettimään, että voiko olla oikeasti onnellinen kun näkee miten toiset kärsii? Se jätetty ja lapset. Jos ero hoidetaan maltilla, ilman riitoja ja lapset huomioon ottaen, niin kaikki selviää erosta aika nopeasti. Mutta noin vaan, yhtäkkiä sä vaan ilmoitat, että nyt löytyi todellinen rakkaus ja mä lähden. Eikö tuntuisi missään?
        Jutussa ei kerrota, miten nainen hoitaa suhteensa lapsiinsa. Siinä kerrotaan vain kahden aikuisen ihmisen rakkaudesta. Onko niin, että rakkauteen vedoten saa sun mielestä kohdella toisia kuin roskaa? En ole ap mutta empatiaa vielä jäljellä vaikka mies toisen löysikin.


    • kipsikeli

      Luin myös tämän jutun. Minusta siinä ei lehden taholta hehkutettu rakkaustarinaa tai puolusteltu ketään, vaan kirjoitettiin kahden varatun lähtökohdista alkanut suhde. Suhde, jossa tosin päädyttiin isoihin ratkaisuihin todella nopeasti (tapasivat syksyllä 2015).
      Aivan varmasti muut osapuolet olisivat tuoneet oman, ihan toisen näköisen näkökulman. Tätä lehden juttua ei kirjoitettu nyt heidän suullaan.

      Kirjoituksessa tuotiin kyllä rehellisesti esiin, että Jukan avioliitto oli jo aikanaan päättynyt eroon sen aikaisen salasuhteen tullessa päivänvaloon. Tämä oli tapahtunut siis jo ennen Annan ja Jukan tapaamista. Nyt Jukalla oli Annankin tavatessaan suhde, mutta ei avio sellainen. Jukasta ei siis tehty mitään kiiltokuvapoikaa.

      Ehkä tämä jutun pariskunnan suhde poikkesi siinä, että salasuhde tuotiin julki todella nopeasti ja myös niin, että nainen halusi eron vaikka liitossa on lapsiakin. Ottaen huomioon että salasuhde oli kestoltaan vielä lyhyt. Voiko toisen ihmisen kanssa lyödä hynttyyt yhteen noin nopeasti. Kun kyseessä ei ollut kaksi, vapaata, lapsetonta ihmistä. Mutta onko sitten millään "kattauksella" takeita. Ihannehan olisi, että eroja ei tapahtuisi. Happy endit toteutuisi aina.

      Siitä tietysti voidaan olla montaa mieltä, että miksi kerrotaan parisuhdeasioista lehteen. En usko, että tälläiset jutut karkottaa lukijoita. Kyllähän ne kiinnostaa. Sen verran tirkistelyhalua meissä monissa riittää.

      • niintainäinvai

        Mulle jäi kaivamaan mieltä, että kun miehen kaikki suhteet on päättyneet eroon sen takia, että mies on käynyt vieraissa niin miten nainen uskaltaa ja pystyy siltikin luottamaan häneen? Onko nainen ihan varma, ettei mies häntä petä koska kyseessä on elämää suurempi rakkaus? Mun mielestä naiselta puuttuu itsesuojeluvaisto. Toistaalta molemmat tietää, että toinen pystyy pettämään niin ehkä he eivät putoa niin korkealta ja kovaa kuin ehdotonta uskollisuutta vaativat ihmiset.


      • fyhihjlkbv

        Ei kirjoitettu heidän suullaan? Minusta juuri sillä. Mies petti, eikä edes välittänyt yrittää korjata parisuhdettaan.

        Monet naiset uskovat, että syy on petetyssä ja ryhtyvät suhteeseen uskoen olevansa joku pelastajaenkeli. Ei varmaan kuitenkaan ollut epäselvää tässä tapauksessa, mikä mies on luonteeltaan. Asioiden korjaamisen sijaan tämä kulutti aikaansa etsien uutta tilaisuutta pettää.

        Vaimonsa mukaan uusi kumppani ei uskoisi, mikä paska tämä on. Minä ainakin ymmärsin. Ei pienintäkään epäselvyyttä, mutta nainen oli kuin haaleassa vedessä liotettu keijukainen, joka itseltään hukassa ollessa tarttui oljenkorteen, joka tuhoten kaikkea elävää mitä lähellään on. Oma ajatukseni oli, ettei hän voi olla täysissä sielun ja ruumiin voimissa.

        Onko tämä jonkun mielestä kaunista kahden ihmisen välistä rakkautta? Minun mielestä silkkaa paskaa.


      • Hhgghhg

        Joko olet 70vuotias kirjoitustyylin perusteella taisitten vaan täysin ulalla.Haaleassa vedessä liotettu keijukaonen..naurettiin tyttöporukassa että miksi sitä eisaa erota ja vaihtaa miestä jos ei rakasta.jotkut jää kato mieluummin tunkion lämpöiseen ja turvalliseen paskanhajuun mieluummin kuin astuisi raittiiseen ilmaan tietämättä mitä elämä tuo.joo älä lue lehtiä enää aloittaja ne liian hc tä sulle.Parempikun et katso tv kään.


      • voiteitälapsiavielä
        Hhgghhg kirjoitti:

        Joko olet 70vuotias kirjoitustyylin perusteella taisitten vaan täysin ulalla.Haaleassa vedessä liotettu keijukaonen..naurettiin tyttöporukassa että miksi sitä eisaa erota ja vaihtaa miestä jos ei rakasta.jotkut jää kato mieluummin tunkion lämpöiseen ja turvalliseen paskanhajuun mieluummin kuin astuisi raittiiseen ilmaan tietämättä mitä elämä tuo.joo älä lue lehtiä enää aloittaja ne liian hc tä sulle.Parempikun et katso tv kään.

        Saa erota, saa vaihtaa miestä. Sä ja sun kaverit ette vaan surullista kyllä tajua, miten pettämisen aiheuttama ero satuttaa sitä petettyä. Ei varmastikaan ole kokemusta teillä siitä, että teidät jätetään vieraan naisen takia. Että pitkä parisuhde kaatuu siihen, että toinen löytää uuden ja viis veisaa, miten entinen perhe pärjää. Sitä kutsutaan aikuisuudeksi, että hoitaa ensin eron ja sitten vasta alkaa uutta ihmistä rinnalleen etsiä.
        Oletteko koskaan miettineet, tyttöporukalla, että mikä saa ihmiset jatkamaan liitossa ja antamaan pettämisen anteeksi? Miettikääs sitä.


      • Aappp

        Joo ei anneta pettämistä anteeksi.Meitä on moneksi ja sälin eniten muidrn elämää arvostelevia naisia.Jokaisella oma tarina.Eikukaan lapsiaan jätä tai lapsistaan eroa.Surullisinta on vedota perheeseen eli lapsiin että heidän takua jatketaan Se surullisinta mitä tiedän.


      • eitarvitsekaanantaa
        Aappp kirjoitti:

        Joo ei anneta pettämistä anteeksi.Meitä on moneksi ja sälin eniten muidrn elämää arvostelevia naisia.Jokaisella oma tarina.Eikukaan lapsiaan jätä tai lapsistaan eroa.Surullisinta on vedota perheeseen eli lapsiin että heidän takua jatketaan Se surullisinta mitä tiedän.

        Lasten takia monet tekee ratkaisuja, jotka toisten silmissä näyttää täysin päättömiltä. Ko kertomuksen nainen käsittääkseni jätti lapsensa eks-miehen huollettavaksi. Ehkä hyvä niin, lapsilla on edes yksi joka rakastaa heitä.
        Lapset monesti kärsii siitäkin, että vanhemmat hammasta purren jatkaa yhdessä pettämisestä huolimatta. Eivätkä osaa olla näyttämättä pahaa oloaan ja ahdistustaan. Luulevat, ettei lapset mitään tajua.
        Milloin me aikuiset osattaisiin toimia niin ettei yksikään lapsi joutuisi kärsimään meidän takiamme? Haaveissa vain.


    • Marimekkotädit

      Hei lukekaa vain sitten TOSI AITOJA rakkaus yhteishaastatteluja...jossa kaikki niin hyvin.hih.mä arvostan lehtiä jotka ajantasalla ja ei pelkkää pullamössöä.

      • keski-ikäinentäti

        Pullamössösukupolvi tuntuu ihannoivan tuollaisia juttuja. Itseaiheutettua draamaa. Tuskin naurattaa kun omalle kohdalle sattuu. Missä kohtaa meni meillä kuuskytluvulla syntyneillä omien lasten kasvatus pieleen jos tuollainen on teidän mielestänne aitoa ja ihanaa kaiken voittavaa rakkautta?
        Keski-iässä sitä miettii asioita ihan eri tavalla kuin nuorena. Toivottavasti pullamössöt oppii edes kantapään kautta miten toisia kohdellaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe