Konserttitalo mitä vielä?

orjtap

Päivän keskisuomalaisessa Fredrikson uneksii ......Tuntuu kuin tulis lotto voitto.konserttitalo olis pitänyt rakentaa 10vuotta sitten.Ei se kultakaivos ole.eikä tule sitä olemaan.Kulut ja korot kun edes saa.Tämän hetkinen talous tilanne ei ole oikea aika.Velkaa on vaikka muille jakaa ja lisää tehdään .Fredrikson kuuluisa hattu tehtailija....mites tehtaalla menee vai oliko tahdosta kiinni?

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MikkelissäkinOn

      Konserttitalo tarvitaan ehdottomasti.

      Kun maakuntalehden lyhyistä lukee asiaan liittyviä kommentteja, niin vastustajien viesteissä on enemmän kirjoitusvirheitä kuin puolustajien. Kertooko tämä jostain?

      • Kimpkup

        Niin että Mikkelissäkin on...VAMMAinen.Homo laita löylykauha perseeseen


      • MikkelissäkinOnEdelleen

        Kirjoitusvirheistä puheen ollen...


      • asdasdasdgfggf

        Mikkeli ei ole relevantti kaupunki millään mittapuulla. Lopeta hölmöily.


    • Naauuunaaauuu

      Porvari vanhapiika valittaa kirjoitus virheistä.Moukka mikä moukka.Valitatko kullin puutetta.Taidat olla laiha ruipelo.Lihaa vähän pimpin huulessa.Tiedoksi tyhjiä kiinteistöjä pilvin pimein.Pienet vesi ja home vauriot ei haittaa.Viulu soi

      • MikkelissäkinAinaVaanOn

        Porvari ehkä, mutta reilun neljännesvuosisadan naimisissa ollut mies.

        Katsokaa mitä Päjänteen vastarannalla (Lahdessa) on saatu aikaan asianmukaisella konserttitalolla. Eikä ole kokonaan uudesta rakennettu, hyvin otettu vanhat tilat osaksi uudempaa salia. Koko Lahden satama hehkuvassa kesäillan auringossa on valtaisa kokemus. Mitä on Jyväskylässä samassa kohtaa? Anaali.


      • nooksped

        Naimisissa miehen kans no selvä homo


    • PartaVekkiin

      Tänne olisi voitu rakentaa vaikka minkälainen konserttitalo niillä rahoilla, mitä olisi saatu purkamalla Valtiontalo ja myymällä huippuarvokas tontti. Nythän se meni polkuhinnalla. Mutta ei. Meni pupu pöksyyn Museoviraston ja Aalto-säätiön edessä. Mieluummin yritetään säilyttää vanha ja ruma lahtarien pesäpaikka. Tämän kurtuuliporukan pitäisi jo ymmärtää, että kaikkea ei voi saada.

      • Postitalo

        Tuo valtiontalon ylläpito on järjenköyhyyttä. Se on vaijereilla pidetty läjässä, ettei se seinät kaadu. Vaikka se Aallon kynästä onkin pitäisi jonkinlainen järki suojelussakin olla.


    • mammonaaaaa

      Fredricksonilla kyllä on fyrkkaa käydä muuallakin konserteissa kuin kotikaupungissaan..Yhtä ihmistä (lue vain kaupungin kermaa) varten ei tarvitse rahoja tuhlata tuollaiseen.

    • Turhakkeetkin

      KERmaperseiden viihdyttämiseen tarvitaan yhteiskunnan apua , heillä on tylsää . Ja nämä tylsyydestä kärsivät ovat J:kylän virkailioita , olisiko kuitenkin halvempaa lisätä heille tekemistä työajalle ? tuntisi itsensä tarpeellisexi edes paperisilppuria käytellessä

      • Rahat-turhuuteen

        Se raha minkä konserttitalon rakentaminen ja ylläpito maksaisi voitaisi nämä marginaaliset kermaperseet kuskata sipeliustaloon kuuntelemaan viulunvingutusta ja pianon pimputusta Konserttilipunhinalla ja vielä senkin jälkeen kyettäisiin palkkaamaan monta hyödyllistä sairaanhoitajaa oikeisiin töihin.
        Saaatanan tunarit!


    • nasonkuf

      Jos äijä on impotentti ja nainen kuiva pillu.Muuta iloa ei oo kun kuunnella ala arvoista musaa.Siinä on matkakeskus terve menoa Tampereelle.Vai pelottaako matkustaa.Valtiontalo ois pitänyt vahingossa purkaa.Mitä sillä paskalla tekee.Ja nää ns parempi porukka Varsinkin naiset.Tallinnan matkalle saatte kultuuria ja kullia.Sitä te ootte vailla.Ja moni haaveilee kun sais kunnon perse panon.

      • En-tykkää--tykkään

        Olen samaa mieltä kanssasi, ettei jyväskylä tarvitse yhteiskunnan ylläpitämää orkesteritaloa (musiikkitalo) tällaisen taloustilanteen aikana. Jos "parempiväki" (kermaperseet) sellaisen talon haluavat rakentakoot sellaisen omalla kustannuksellaan. Toki kaupunki sellaiselle voisi keskeisen tontin lahjoittaa. Tietenkin tontin lahjoitus velvoittaisi talon valmistumista. Itse olen erimieltä kanssasi sinfoniamusiikista. Sinfoniaorkesterin konsertit ovat aivan mahtavaa kuunneltavaa konserttisalissa. Oikeanlainen akustiikka korottaa musiikkinautinnon tödella korkealle. Itselläni ei kuitenkaan ole varallisuutta riittävästi mennä konsertteihin, enkä kyllä oikein kehtaisikaan mennä sellaisen eliitin sekaan osoittamaan oman taitamattomuuteni ja käyttäytymistaidottomuuteni etiketin mukaan. Tavallisena maalaisduunarina tyydyn nauttimaan levysoittimeni kautta Sibeliuksen ja muiden lahjakkuuksie antimista.
        https://www.youtube.com/watch?v=SYoJ4fhMlC0


    • puutapas

      Tuntuu siltä että vain porvarit ymmärtää tätä ns korkeakultuuri musiikkia.Teille riittää kaupunginteatteri ja paviljonki.Ette te tarvii 55-65miljoonaa maksavaa kons.taloa.Ei se tuota veronmaksajille mitään.Vain kulut on kovat.Suurimman ajan tyhjillään.Fredrikson voi mennä vittuun tollasten ajatusten kans.Mahtuuhan tänne Jyväskylään typeryksiä.Minä tarvitsen 400tuhannen ekun laina paperiin nimen.Oisko vapaehtosia.Sillä rahalla työllistäsin 4miestä tai nainen ei sukupuolella oo merkitystä.Ja laina vielä maksetaan takaisin.Montako työpaikkaa tulis konserttitaloon.Osaaikainen talonmies.Joopa joo.

    • VerttiVerdi

      Tällaisessa maalaiskaupungissa jossa kaupunginjohtajakin on demari, on niin vähän taidemusiikin ymmärtäjiä että vallan hyvin heille riittäisi entisen suotietokeskus Kammin auditorio. Siinä olisi tälle samalle porukalle kesällä sitten lisänä sellainen peikkopuisto jossa voisi väliajalla tehdä kierroksen. Konsertin jälkeen sitten Viherlandiaan papukaijoja kuuntelemaan! Ahhh, mikä kulttuurielämys.

    • MikkeliFaniboi52

      Up, ettei tärkeä konserttitaloasia vaivu unhoon. Sydämen sivistyksen tarjontaa pitäisi kommenteista päätellen lisätä huomattavasti. Voisikohan tehdä talon, jonka salissa olisi asianmukainen katsomo ja sitten erikseen kanaverkolla eristetty suomikaksneljä-osasto. Tai katiskaverkolla, etteivät pääse heittelemään pullojaan meidän puolelle.

      Lahteen on kyllä aika lailla helpompi mennä omalla premium-autolla kuin rahvaan junalla. On ainakin 2,5 eri vaihtoehtoakin.

      • premium-piili

        Korsettitaloideasta en tykkää, mutta kenen tekemä on premium-auto ja minkä maalainen se on. En ole koskaan nähnyt premium merkkistä autoa?


    • vimpatkaahuttuun

      säveltäjät köyhistä oloista moni kotoisin eikä premium-automiehet niitten taidetta käsitä - vielä vähemmän näyttää muilla olevan hajua joten vimpatkaa huttuun

    • sonfredrik

      Tarvitaanko Konserttitaloa, tarvitaanko vankilaa keskustaan ?

    • PriorisointiJaFokusointi

      Jos kaikki Keski-Suomen työttömät ja muut vähänvaraiset olisivat viikon juomatta kaljaa ja polttamatta tupakkaa, ja säästyneet rahat kanavoitaisiin kulttuuriin, saataisiin hulppea konserttitalo ja Sir Simon Rattle sinne päävierailijaksi vuosikymmenen loppuun asti.

      • Oluttajasikariamenee

        Jos isäsi olisi sinä onnettomana iltana laittanut kortongin, niin kaltaistasi urveloa ei olisi yhteiskunnan kiusana.


      • Kierukkaparee

        ei voi mennä vannomaan! ei ole satavarma keino.


    • Myllylää_kesäisin

      Eikös nämä hullut suunnitteli hulppeaa hiihtoputkea, jossa pääsee hiihtelemään ympärivuoden? Hippokselle lie tulossa vai onko paikka siirtynyt jo Killerille?

      Hiihtoputki olisi kyllä hyvä, koska näin kaikista aggressiivisimmat kilpahiihtäjät vapauttaisivat pururat talvisin normaalien hiihtäjien käyttöön.

    • Vinkkisijoittajalle

      Eikös riittäis virtuaaliset hihtoputki ja konserttisali? Ei muutaku kypärä päähän ja menoks. Kypäräntekijälle paikka auki rikkauksiin.

      • Visuaalisuuttakin

        Kannatettava ehdotus. Kyllä se Fredrikssonnin naamakin olisi parempi piilossa umpikypärässä kuin ruudullisessa lippalakissa!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe