Jartsan "turvauhka" ohi..blondin kanssa

thebanned

Siinä se menee. Blondin kanssa. Seiska veikkaili vaimoksi, mutta mistä sitä tietää. Saattoihan se olla blondi Saara, tukkansa blondannut Malmin nainen, Nurmijärven Teija hoituri tai ihan Keken Minna siskokin, joka on laihtunut..

Mutta aatteleppa omalle kohallesi. Kiinnostaisiko mennä kuunteleen päiväksi a) Haavistoo b) Rabbee c) parii koiraohjastajaa d) sitä v****männikkö ,sundberg, keto-huovista ? Kun vaihtoehtona voisi olla päiväkavely blondin kanssa? Ja illemmalla piirakkakahvit? Vichyllä..

Voila..the linkki
https://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Aarnion-turvauhka-ohi-salakuvattiin-blondin-seurassa-kuva/1094138

30

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rannallejääny

      Nyt vähintään oikeuden halveeraamisesta pitäisi laittaa pyttytuomio. Sadaksi vuodeksi vähintään.

    • Vartiossa

      Kuulkaas ny aarnion jartsalla on koskemattomuus ja niin kauan hänen täytyy saada tehdä mitä tahtoo ja boldi nainen on siihen ihan ok.kumppani. ni.

    • Oimikäsankari

      Olikohan Jartsa taas purkamassa omatekemää käsikranaattia, puutarhasaksilla.. ;))

    • Oikeuden-välttelemistä

      Kesken oikeudenistunnon Jartsa hiffas, että "rata on vapaa" ja Kauniit ja Rohkeat ja Emmerdale tulee vasta iltanäytösenä, eikun baanalle kun "tilanne" oli päällä. Vaaleaverikköön iskenyt paniikkikohtaus, Jartsa joutui talutushommiin.

      • tumppuajapataa

        Näin oli nännit. Ilmiselvä paniikkikohtaus. Jartsa hosi asian kunnon narsisti-psykopaatin tyylillä ja veti viivat. Nyt kandeekin sextata sil kohta lähtee lusimaan piiiiiiitkäääää baaagelssia, tumputtamaan ja ottamaan pataaaaansa oikeiiiiiiiin kuuuuuunollaaaaa...


      • On-siinä-ontumista

        Niin kyllähän sellainen "täysi kymppi" saattaa tulla. Jopa "tusina". Siinä on purtavaa vaikka siitä vähennetäänkin se 2 tutkari vuotta. Kolme viiva neljä joutuisi baakkelsia syömään ja Trevoc siihen päälle. Vai oliko kuuntelulaite ehdollinen kakku?
        Siinä kun taluttelee katuharjaa tai kävelysauvoja Sörkan pihalla ja alan miehet huutelee ikkunoista, siinä saa niskakyyryä ja korvaluimua kävellä.


    • Sirkusta-kamaa

      Kyllä huomaa lain olevan kaikille sama toisille enmmän, kuin toisille.

    • rouvaTappinen

      Etsinpä täältä aikani kuluksi myös sen ketjun jossa kiukuteltiin että Jartsa pelottelee todistajia istumalla joka julmetun päivä oikeudenkäynneissä vaikka riittäisi kun aa istuu paikalla.
      Ihan sama mitä Jartsa tekee, nettiviisaat kyllä jaksaa mollata.

      • mahvianrottajahti

        voi pyhä jysäys, tappinen täälläkin.. eikö häiveetön rouva ole vielä hokannut, et täällä saattaa olla menossa hitusen isompikin..


      • rouvaTappinen
        mahvianrottajahti kirjoitti:

        voi pyhä jysäys, tappinen täälläkin.. eikö häiveetön rouva ole vielä hokannut, et täällä saattaa olla menossa hitusen isompikin..

        Oikeastaan Murha.Infossa. Jaakkimalla on hyvä yhteeveto tehtynnä viime yönä.


      • Pärrällinen

        Sinne murhainfoon oli joku linkittänyt Aarnion kerrontaa 5.11 päivältä. Ensin piti olla salaista, mutta sitten annettiinkin julkiseksi. Aarnio mm kertoo, että kultaisella 80- luvulla KAIKKI poliisit teki pimeitä keikkoja ja että Tienhaaran takia hän ja kuollut liikemies eivät käyttäneet pankkeja koska KAIKKI pankit olivat epäluotettavia. Kuitenkin samassa tarinassa hän kertoi liikemiehen vaimon hakeneen PANKISTA rahaa...


      • Hoosianna
        Pärrällinen kirjoitti:

        Sinne murhainfoon oli joku linkittänyt Aarnion kerrontaa 5.11 päivältä. Ensin piti olla salaista, mutta sitten annettiinkin julkiseksi. Aarnio mm kertoo, että kultaisella 80- luvulla KAIKKI poliisit teki pimeitä keikkoja ja että Tienhaaran takia hän ja kuollut liikemies eivät käyttäneet pankkeja koska KAIKKI pankit olivat epäluotettavia. Kuitenkin samassa tarinassa hän kertoi liikemiehen vaimon hakeneen PANKISTA rahaa...

        Helppo uskoa Jartsan kertomana totuus poliisien tekemistä "keikoista" ja mihin sekään olisi muuttunut?


      • Pärrällinen

        Antaa hyvän kuvan moraalikäsityksestä ja tuskin parantunut näihin päiviin... Ruokotonta touhua viranomaisilta!


      • siistiiiiiii

        Sepittänyt ensin ummet ja lammet, sitte kulkee kaupungilla kuin mitään ei olis tapahtunut :)))))))


    • Tduhgi

      Miten mä yhdistän nää lukuisat Jartsa ketjut siihen että "Saara" haluais takasin sinne mistä tajuttiin lempata? Jartsan kaikkuuun suputtaaan. Ai ei vai? Jaa pelkää sitä? Muaahaha

      • tyrätrytkyy

        Mulla on sellainen tunne, et munkkipossu hakataan paskaksi jo ennen kun se ehtii takas vankilan turvaosastolle. Siin ei pari lippalakkia pitele kun bussillinen bikeri hiiriä jalkautuu linja-autosta. Kamaraha kätköistä rullatuilla fyffeillä ostettu untuvatoppatakki pöllyää tuulessa kun sulkasatoisella korppikotkalla. Saaralla ei ole mitään hätää. Joka muuta väittää, ei tajua tästä keissistä vitun hiventäkään.


      • ii-meili-maili-com

        onks iina sun suojelukses ku polliisi ei pysty suojeluu järjestää, niin sanoo iinan harhat.


      • kelaasitä
        ii-meili-maili-com kirjoitti:

        onks iina sun suojelukses ku polliisi ei pysty suojeluu järjestää, niin sanoo iinan harhat.

        Kolikossa on aina kaksi puolta, eiks nii. Jos pimulle sattuu jotain, toimii sama toisinpäin. Munkkipossu ei nauti enää kyttien kunnioitusta. Sen konna kaverit ei pysty sitä jeesaan. Mitä jää jäljelle, siin on jutun pointti.


    • Mal3-16

      Kukapa lähtisi iinan "kaikkien aikojen persereikien eli keken ja jartsan paljastajan" muksimisesta tuomiolle? Vastaus: ei kukaan! Iinaa fanitetaan suomen kivitaloissa enempi kuin seiskan sivuilla esiintyviä bimboja yhteensä.

    • sörkanhenki

      Niinhän se menee. Se kuka koskee pimuun, ei tule linnasta elävänä ulos.

    • pilipali-

      Ei tule mitään kymppejä. Ei ole riittävää näyttöä, että Aarnio olisi tynnyreiden takana. Virkarikossyytteet ovat toinen juttu, mutta niistä harmemmin vuosia annetaan.

    • ExPoliisi

      Kuka tämä Jartsa on??

      • turvaosastoaeiole

        Kivitaloja kiertävä hiekkasäkki.


    • mattokauppias

      Jaksan ihmetellä näitä Iinan uhkailijoita nettipalstoilla. Mitähän porukkaa ne edustaa? Kärynneitä vasikoita ja näiden lähipiiriä? Niitä, joiden toimeentulo oli Vilhusen Aarnion, Sievälän homosuhteen varassa?
      Nainen teki hyvää työtä. Mitali pitäisi myöntää eikä arvostella palstoilla.

      • maitokauppias

        Minä jaksan ihmetellä näitä homotusliehakoitsijoita jotka unelmoivat jonkun poliisipäällikön elinkautistuomiosta. Kaipa vankilan harmaa arki niistä unelmista vähän valostuu.


    • Naantali

      Kulmahuoneen keisarilla on aina ollut naisia: isoja, pieniä, rumia, kauniita, vanhoja, nuoria, työkavereita, satunnaisia. Ja aina on rehvastellut kaadoillaan duunissa ja muualla

    • jdsfkaö

      Niin. Pöytäkirjoista käy ilmi, että jollekin naiselle on kuukausittain maksanut rahaakin vuositolkulla. Ettei vaan olis pohjaanki joskus palanut...Just tuolla länsi-suomen suunnalla..Mutta hys hys. Eihän toimittajat tommosista uskalla kirjoitella.

    • hroehoeoow

      entä hehkeästi meikattu poliisipastori? OMG ja eiköhän se ole AA Leppiniemeenkin päässyt sohaisemaan puuhakkaalla pilillään :D tuntuu Leppiniemi ottavan niin henkilökohtaisesti Aarnioon liittyvät jutut

    • kaaviltatere

      Leppiniemihän on tunnetusti perheetön. Tai no vanhaksipiiaksi niitä ennen meillä päin nimitettiin.

      • Rautalangasta

        Voiskohan noista leppinieemeen kohdistuneista johtopäätöksistä tehdä yleisellä tasolla loogisen johto päätöksen.että kaikki voi olla mahdollista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe