Karhu-herrasta julkkis

Teddykarhu

Karhu-herra esiintyi tänään Radio-Deissä...vartin haastattelun aikana tuli varsin selväksi, että sakramenttiseparatistiesikoislestadiolaiset ovat alkuperäisiä ja ainoita oikeassa olevia kristittyjä.

"Jos metsään haluat mennä nyt, saat varoen tehdä sen.
On siellä kekkerit villityt ja töminä tassujen.
Kas pienet karhut vekkulit on nyt käyneet suureen joukkiohon.
On päivä teddykarhujen villin retken....

38

609

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enolekateramuttakuitenki

      Ei ihme että olet katkera Seppohan sanoi että jumalan seurakuntaan synnytäänn uudestisyntymän kautta eli ei siis kasteella eikä liittymiskaavakkeella niinkuin kuolleeseen kirkkoon liitytään

      • 51116

        Nimimerkki "enolekatkeramuttakuitenki".

        Haluan muistuttaa, että tuntuipa miltä tahansa, niin älkäämme pilkatko toisiamme. Kaikki olemme heikkoja ja viallisia ja tarvitsemme Jumalan armoa ja johdatusta. Sen lisäksi tarvitsemme toisiammekin.

        Kyllä me tiedämme, että Jumalan seurakuntaan synnytään uuden syntymän kautta. Myös kaste on tärkeä asia. Älkäämme väheksykö sitä. Kaste on aivan pätevä riippumatta siitä, kuka sen suorittaa, mutta kasteen halveksimisesta Luther opettaa melko vakavasti. Kaste ei mene pilalle sillä, että sen suorittaa esikoislestadiolainen saarnaaja. Se on yhtä arvokas ja pätevä.

        Meitä empiväisiä vaan askarruttaa se tapa, että lähdetään kirkosta rikkomalla kirkkolakia, haukkumalla ja ikään kuin ovet paukkuen. Maallisen lain rikkominen on syntiä silloin, kun laki ei ole ristiriidassa Jumalan Sanan kanssa. Rikkomusta ei poista se, että ehtoollisen jakaja ilmoittaa, että tämä ei ole evankelisluterilaisen kirkon ehtoollinen. Jakaja on kuitenkin kirkon jäsen. Kirkosta eronneelle se ei olisi rikkomus.

        Ilmoitetaanko kasteenkin yhteydessä julkisesti, että tämä ei ole evankelisluterilaisen kirkon kaste? Jos kirkkoherra suostuu ottamaan lapsen kirkon jäseneksi, niin hän on velvollinen vaatimaan vanhemmilta vakuutuksen, että lapsi kasvatetaan luterilaisen opin mukaisesti. Mitenkä sitten, jos seuraavakin lapsi on muualla kastettu? Ovatko vanhemmat silloin toteuttaneet opetuksen luterilaisen opin mukaisesti. Luther opettaa, että kaste on aina papin tehtävä. (Ehkä hätäkastetta lukuun ottamatta.)

        Miksi kirkon ehtoolliset ja kasteet eivät kelpaa? Siihen ei löydy Jumalan Sanaa. Jos halutaan protestoida, niin eikö se riitä, että on vaadittu erilliset, miespappien toimittamat ehtoollistilaisuudet. Kirkoissa on käyty vain perhejuhlissa. Miksi näin valtava asia pitää toteuttaa pelkän protestin vuoksi? Rikotaan valtavasti ihmissuhteita ja menetetään mahdollisuus vaikuttaa kirkon ihmisten keskuudessa ja lähetyskentillä.

        Miksi ei voida rohkeasti tunnustaa, että Jumalan seurakunta, jonka Jeesus perusti on yksi vain siksi, että sillä on yksi usko, yksi kaste, yksi Jumala ja yksi tunnustus, jne. Se ei ole joku yhdistys tai herätysliike jäsenineen. Jumala ei ole meille antanut kykyä nähdä sen rajoja, sillä ne muodostaa Jumalan Sana.


      • Perusessu

        On niin tärkeä saada sekasotkua aikaan, että pikku valeita voidaan kirjoittaa ja pikkusen pilkatakin olemmehan sentään kirkon puolustajia. Sinä joka myöhemmin tässä ketjussa tunnustit teit oikein, mutta kuinka paljon on niitä jotka pyhässä kiivaudessaan eivät edes tajua mitä käärmeitä sydämessä liikkuu


    • reidiou

      ei meikeläisillä ole radiota.

      • teuta01

        Kyllä meikäläisillä jo on radiota , se oli oli tiukkiksen päydäällä jo 1992
        Väitän että 80 % se on jo meillä. Tai 85%,
        .
        Vanhollisilla se vapautui 1939.


      • agri-cola
        teuta01 kirjoitti:

        Kyllä meikäläisillä jo on radiota , se oli oli tiukkiksen päydäällä jo 1992
        Väitän että 80 % se on jo meillä. Tai 85%,
        .
        Vanhollisilla se vapautui 1939.

        niin juu teikeläisillä


      • onkoratiovaieikö

        Etekste tiiä et ratiota voipi kuulla netistä?


    • Duuva

      ”Fariseusten joukossa oli Nikodemos-niminen mies, juutalaisten neuvoston jäsen. Hän tuli yöllä Jeesuksen luo ja sanoi: "Rabbi, me tiedämme, että sinä olet Jumalan lähettämä opettaja. Ei kukaan pysty tekemään sellaisia tunnustekoja kuin sinä, ellei Jumala ole hänen kanssaan." Jeesus vastasi hänelle: "Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa." Nikodemos kysyi: "Miten joku voisi vanhana syntyä? Miten joku voisi mennä takaisin äitinsä kohtuun ja syntyä toisen kerran?" Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny vedestä ja Hengestä, hän ei pääse Jumalan valtakuntaan. Mikä on syntynyt lihasta, on lihaa, mikä on syntynyt Hengestä, on henkeä. Älä kummeksu sitä, että sanoin sinulle: 'Teidän täytyy syntyä uudesti.' . Tuuli* puhaltaa missä tahtoo. Sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee. Samoin on jokaisen Hengestä syntyneen laita." "Miten tämä kaikki on mahdollista?" Nikodemos kysyi. Jeesus vastasi: "Etkö sinä, Israelin opettaja, ymmärrä sitä? "Totisesti, totisesti: me puhumme mitä tiedämme ja todistamme siitä mitä olemme nähneet, mutta te ette ota vastaan meidän todistustamme. Jos te ette usko, kun puhun teille tämän maailman asioista, kuinka voisitte uskoa, kun puhun taivaallisista! . Kukaan ei ole noussut taivaaseen, paitsi hän, joka on taivaasta tänne tullut: Ihmisen Poika. . "Niin kuin Mooses autiomaassa nosti käärmeen korkealle, niin on myös Ihmisen Poika korotettava, jotta jokainen, joka uskoo häneen, saisi iankaikkisen elämän. Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. (Joh. 3:1-16)
      Myös tässä kohdassa on kyse Jumalan pelastustyöstä kokonaisuutena eikä jakson ajatuksenkulkua kannata pilkkoa pieniin osiin: Nikodemos tulee kysymään tietä Jumalan valtakuntaan ja osoittautuu täysin tietämättömäksi. Jeesus osoittaa hänelle tien: Ihmisen pitää syntyä anothen, mikä tarkoittaa kahta asiaa 1) uudelleen ja 2) ylhäältä. Sanat ovat siis tarkoituksellisen arvoitukselliset ja kaksiselitteiset. Mitä ne voivat tarkoittaa?
      Jeesus soveltaa itseensä kertomuksen erämaan pronssikäärmeestä: Niin kuin seipään nenään nostettu pronssikäärme pelasti kivusta ja kuolemasta, niin ristille nostettu Kristus vapauttaa synnistä ja kadotuksesta ja lahjoittaa iankaikkisen elämän. Hän yhteyteensä tuleminen merkitsee syntymistä, sekä uudelleen että ylhäältä. Se merkitsee syntymistä ”vedestä ja Hengestä” – nyt siis kaste mainitaan uudelleen uuden Jumala-suhteen välittäjänä. Myös tässä Jumalan koko maailmaa koskettava pelastusteko ja yhden ihmisen pelastuminen liittyvät toinen toisiinsa.

      • teuta01

        Olen Paljon tästä porannut , se ilmeiseti on annettu jonkin laiseksi kiusaksi .
        Vanhassa Sarjassa LLL:n saarna 178 , piikittelee myös siitä eikä anna armoa
        nikolle ,vaan tuomitsee hänet ,vaikkei se sovi kristitylle , Suurin vika minusta on
        se että Selvästi sanotaan ,,kun jeesus tuli ensimmäisen kerran Temppelin juhlaan
        Ja LLL:n ottamaa saarna aiheet ei alkuunkaan riitä antamaan ymmärrystä koska
        hän otti jakeet 7-8 johdannoksi .ja jakeet 1-7 saarnan tekstiksi ,, se on monta jaetta
        mutta (sellaiselle joka tekee joskus saarna yhdestäkin jakeesta.
        .
        Olen sitä mieltä että tässä olisi käytävä' asioita läpi anakin 3:1-21. eikä sekään vielä oikein riitä , Siksi kun olisi otettava huomioon sellainen asia, että Jeesus ehti käydä
        vielä 8 kertaa juhlilla ,ja jostakin selvisi että Hän oli kutsuttu Nikodeemuksen luo
        kortteeriin kaikkien lopun kertojen ajaksi . Tähän LLL:n ei kajoa sanallakaan miksi
        siksi kun hänellä oli niin kiire päästä tuomitsemaan häntä, Vaikka siitä oli jo 1814 vuotta LLL:n 1844. (1855-30=1825).Ja kristityltä on tuomio kielletty , Hän ei voi sitä
        tehdä kuitenkaan ,vaikka teki ..
        .
        Minusta LLL:n tutkimus ei ollut tässä asiassa aito ,paitsi omasta mielestään
        Siksi olen häntä /hänen varsinkin tätä saarnaa koettanut kurmuttaa siksikin
        koska tämän Saarnanaihe on jäänyt kuin sanoisin jo Johanneksenkin muistiin
        että tosiasiat oli toiset kuin mitä LLL:n toi esiin omalla tavallaan ,eli hänestä
        saa tehdä miten vaan kun ei joudu kiinni , Sparttalainen toimenkuva .
        .
        Lisätään joskus .


    • piippaappuup

      Kovaa media peliä käy Karhunpalvelus. Väittää, että Suomessa 10000 nuorta, jotka haluaa tätä. On nuori seurakunta vain nuoria on Esikoisissa.
      Suurin piirtein näin hän väittää.
      Nuoret nimenomaan tätä sakramenttien omiin käsiin ottamista haluaa ja haluavat kastaa näin lapsiaan.

      • näinonnäreet

        Saattojoukossa on 50 suurin osa 70 kuoleman kynnyksellä


      • saattojoukkolainen

        Kaikeksi onneksi on elämän loppupuoli jo! Siitä ei voi olla muuta kuin kiitollinen!


      • teuta01
        saattojoukkolainen kirjoitti:

        Kaikeksi onneksi on elämän loppupuoli jo! Siitä ei voi olla muuta kuin kiitollinen!

        Mainitsit iän ,,,minäkin olen 70 v. ja olen onnellinen että olen taas saanut
        uuden päivän , jota saa ta na ei ole veiläkään pilannut niin kuinhänen tapansa
        on minulta meni auto toissa kesänä ,oudosti olin jättänyt auton ,kuumana kesä päivänä nurmikon laitaan niin että puoliautoa oli nurmikolla ,että Tuomet
        varjostaisi että auto ei olsi niin kuuma , olin Vävypojantykönä ja hän sanoi mennään hänen autolla asialle ,kun siinä on ilmastointi .
        .
        Niin menime ja n.4 h kuluttua tulimme takaisin , Olin aika pia lähdössä kotiin .
        menin autoon starttasin, hyvin startaa muttei käy . tutkin asiaa ,ei mitään vikaa missään ,näkyvissä ,tönasin auton pariauton mittaa toiseen paikkaan ,ja starttasin
        ei lähde , menin tutkimaan äskeistä paikkaa , heti löytyi vikaa maasta oli kulkenut salama , jonka laskin saa ta nan tekemäksi , Se oli tullut maassa suunalta uusi muuntaja , jossa on kaapelit ei enää ilmajohtoja ,kun se oli vaurioittanut muita sähkö laitteita se oli auton takaa mennyt tuomen ja jonnekin atmosfääriin.
        .
        Myöhemmin tukimme asiaa sellainen pienitietokone oli lopahtanut ,joka oli
        hinnakas 1400 e katsojan mittääjan palkat 2x vaikka toinen oli omapoika ,
        ja mitä muuta siinä olisikaan mennyt auto oli -99 Corsa arvo .n.1500
        v.2014 ,,ei paljon kannata , otimme Traktorin ,ja hinasimme Metsään.
        Mysteeri sinä nänsä , Kaippa siin moottori olisi hyvä ajettu alle 220'000km.
        Lue tuo alla oleva viesti myös ..


      • piippaappuup
        näinonnäreet kirjoitti:

        Saattojoukossa on 50 suurin osa 70 kuoleman kynnyksellä

        Niinpä niin näistä saattojoukoista pitää päästä eroon. Vain nuoret ne on jotka jottai merkitsee. Nämä nuoret kuiteskii vanhenee ja ovat kohta 50 mites sitten? Lienevätkö hekkii sitte saattojoukkoa. Tosin ei Karhunpalvelusta silloin ennää liene maan päällä kukahan sitten vouhottaa.


      • matkamienmaa
        teuta01 kirjoitti:

        Mainitsit iän ,,,minäkin olen 70 v. ja olen onnellinen että olen taas saanut
        uuden päivän , jota saa ta na ei ole veiläkään pilannut niin kuinhänen tapansa
        on minulta meni auto toissa kesänä ,oudosti olin jättänyt auton ,kuumana kesä päivänä nurmikon laitaan niin että puoliautoa oli nurmikolla ,että Tuomet
        varjostaisi että auto ei olsi niin kuuma , olin Vävypojantykönä ja hän sanoi mennään hänen autolla asialle ,kun siinä on ilmastointi .
        .
        Niin menime ja n.4 h kuluttua tulimme takaisin , Olin aika pia lähdössä kotiin .
        menin autoon starttasin, hyvin startaa muttei käy . tutkin asiaa ,ei mitään vikaa missään ,näkyvissä ,tönasin auton pariauton mittaa toiseen paikkaan ,ja starttasin
        ei lähde , menin tutkimaan äskeistä paikkaa , heti löytyi vikaa maasta oli kulkenut salama , jonka laskin saa ta nan tekemäksi , Se oli tullut maassa suunalta uusi muuntaja , jossa on kaapelit ei enää ilmajohtoja ,kun se oli vaurioittanut muita sähkö laitteita se oli auton takaa mennyt tuomen ja jonnekin atmosfääriin.
        .
        Myöhemmin tukimme asiaa sellainen pienitietokone oli lopahtanut ,joka oli
        hinnakas 1400 e katsojan mittääjan palkat 2x vaikka toinen oli omapoika ,
        ja mitä muuta siinä olisikaan mennyt auto oli -99 Corsa arvo .n.1500
        v.2014 ,,ei paljon kannata , otimme Traktorin ,ja hinasimme Metsään.
        Mysteeri sinä nänsä , Kaippa siin moottori olisi hyvä ajettu alle 220'000km.
        Lue tuo alla oleva viesti myös ..

        Eikö sinusta tullukka foordi miestä


    • perttikorva

      "karhunpoika sairastaa häntä hellii käärme" "Nalleraukan kuntohon juhannukseksi jo saamme"

      • teuta01

        EN USKO ETT NOIN ÄKKIÄ KÄY , Puhuintässäö taannoin Hänen siskonsa kanssa
        kun hän kuuli mielipiteitäni , hän sanoi ,ei minulla olekkaan sitten ketään jonka
        kanssa keskustella kristillisyyden asiasta (kuin teuta ) ,se kertotokoon nallen sen hetkisen asian laitaa ,,, eikös sellanen Traktorikin ole kuin NALLE, .
        .
        Meidän eskoisten nuorista kun ei ole tilasoa ,,niin eikö tuossa 3000 ole maxsimi.
        Loput on pieniä lapsia ja aikuisia ,varttuneempia ,ja eläkkeelle jo päässeitä , sekä
        vanhuksia. ja jos meitä vielä on n.13 000 as. Suomessa, siitä voisi matematiikalla
        selvittää mikä on tilanne, asukkaista jos 3000/13000=23%,NIINKUIN SANOIN SE
        MAXSIMI ,,, SIITÄ VOISI JATKAA, 25%lapsia 0-12=3300. Aktiivisiä Työssäkäyviä, aikuisia jotka lisääntyy ,kasvattaa Ovat paikkakuntien selkärankoja = 3450.
        Eläke läiset n 2000,,,vanhukset ,,=1300 as. Kaikki yhteensä 13.250 as. NALLE
        .
        Jos joku tekee pareman laskelman ,haluan nähdä sen ,en siksi että näissä olisi '
        mitään erikoista ,mutta kaikki on arveluja , ei ole mitään tilastoja olemassa .
        Siksi voin sanoa että 10'000 nuorta on yhtä väärin,,, OM. selitys kuinka saa ta na meni taivaaseen väärän selityksen kautta Sakramenteista , Taannoin joku joulu
        sitten ,
        Saatan kertoa että vaikka saa ta na on paha henki , se on henki kuitenkin ,,sekä
        Henkiolento menee minne tahtoo tässä mailmankaikkeudessa ,valitan niin se
        kuitenkin on . sitä voivaan vähän Raottaa JOB:kirjan tekstillä , kun Jumala piti
        palaveriaan ,,taas eräänä päivänä'. Jumalan pojat tuli ja asettuivat HERRAN eteen
        tuli myös saa ta na heidän joukossaan Job: 1:7 . niin HERRA kysyi saa ta na lta : "Mistä sinä tulet?",saa ta na vastasi HERRALLE ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä
        kuljeksimasta ", jos kiinnostaa lue jakeet 8-12. minusta tuntuu kun luin tätä joskus
        ja nyt että he teki jonkinlaisen sopimkusen kun vielä jatkat luvun loppuun ,sinulla
        on tieto miksei saa ta na ole sen jälkeen menneyt palaveriin , mutta kun kun hän oli uusien vartioitten piiskaavan Kristusta ,kuin vierasta sikaa hän lähti sen nähden taivaaseen ,valittamaan hänen pahasta käytöksestä ,
        .
        Siis Jeesuksen olisipitänyt siihen kulla niin kaamee oli se ruoskiminen minimissän 120 -Max-390 juudeassa oli kirjoittamaton laki vaikka rangaistus oli 40 iskua ,oli todettu että 1 vajaa pelastaa vielä 33 % elämään mitä 40 iskua ei tehnyt ,joten siellä oli sanottu yksi vajaa 39 oli tehty kokemus laiksi . Jota ei uudet sotilaat voinut tietää , Vaihto tapahtui Pääsiäiseksi.
        .
        Silloin oli saa ta na nähnyt tilaisuutensa tulleen ,ja meni taivaasen valittamaan ja valehtelemaan ,ja rinasi siellä n.40 pv., kunnes Eräänä aamuna tuli hänen eteen
        mustiin pukeutunut Enkeliruhtinaiden Esimies ( saa ta na ajatteli miten tuo selvisi
        tänne ,siitä ei voi selvitä kukaan , hän tiesi nyt että hän hävisi taas , ja tulee heitetyksi alas maahan , ) Jumala tuomitsi hänen aikaisemmassa tilanteessa sen
        kapinan jälkeen ,joten nyt riitti että heitä hänet maahan ..
        saa ta na ei tiennyt HERRAN ja POJAN keskinäisestä sopimuksesta ..Mistä siitä
        että HERRA herättää Poikansa kolmantena Päivänä. Siis tämä tieto ei ollut
        pahalaisella , Niinpä saa ta na lensi taas halki taivaan .


    • Radionomistaja

      Onko haastattelu kuunneltavissa jälkikäteen?

    • piippaappuup

      Haastattelun voi käydä lukemassa esikoisten.keskustelu.info sivulta. Pitää kai kuitenkin rekisteröityä enne kuin pääsee lukemaan. Sen on eräs henkilö litteroinut.
      Vähän liioittelin, että 10000 nuorta, mutta pääidea kuitenkin Karhunpalveluksella, että nuori kristillisyys ja nuoret tätä haluaa.

    • teuta01

      Karhuherra Badinton .
      .
      Ei sanonut kuinka ,sama alkuperäisyys kummittelee kuin vuonna -65 Leeviläisyydessä.
      Mitä tekoa on alkuperäisyydellä jo jälki on tämän näköistä ,en ymmärrä . Enkä ymmärtänyt -65 Kään kun satakuntaa hajotettiin , sitten tuli -67 saarnaajien vuoro
      siinä oli vain lähetys miehet silloin mukana .
      .
      Miksi yleensä Lähetys miehet tekevät sellaisia päätöksiä jotka koskee seurakuntaa.
      Eikö he muka ole seurakunnan Palvelijoita , jokaisen tulisi tiedostaa Montako palvelijaa
      on seurakunnassa Jos meillä on 150 saarnaajaa = se n, 87-88 as / saarnaaja
      Lähetysmiehiä on noin 35 saarnaajaa ,se tekee 325. as./ lähetys mies.
      .
      Nyt pitäisi muistaa että kun kokous alkaa jokaisella saarnaajalla tulee olla valtakirja
      joka takaa 88 äänen käyttöä , ja Lähetys miesten 325. valtakirjaa. / saarnaaja .
      muuten ilmeisesti asia on pellolla . En paremmin sano.

    • toivottavastipötyä

      En olisi ikinä uskonut että ollaan mahdottoman tiukkoja radiosta ja sitten annetaan lausuntoja radioon, toivottavasti ei ole totta, nauraahan jo heinäseipäätkin

      • Lopettakaa.jo.valitus

        Täällä valitetaan, jos annetaan haastattelu, kun sitä pyydetään. Valitetaan, että muka pidetään asioita pimennossa. Miten päin pitäis olla?? Kuulin haastattelun omin korvin, ei sanonut nuorten lukumäärää, sanoi, että on paljon nuoria. Senhän me kaikki varmaan voimme todeta? Antoi lukuja, kun haastattelija kysyi Esikoislestadiolaisten määriä Suomessa ja kaikkialla maailmassa. Monella paikkakunnalla on useammin ristiäisiä ja häitä, kuin hautajaisia. Eikö se kerro ikärakenteesta jotakin. Onko väärin, jos kertoo, niinkuin asia on?


      • piippaappuup
        Lopettakaa.jo.valitus kirjoitti:

        Täällä valitetaan, jos annetaan haastattelu, kun sitä pyydetään. Valitetaan, että muka pidetään asioita pimennossa. Miten päin pitäis olla?? Kuulin haastattelun omin korvin, ei sanonut nuorten lukumäärää, sanoi, että on paljon nuoria. Senhän me kaikki varmaan voimme todeta? Antoi lukuja, kun haastattelija kysyi Esikoislestadiolaisten määriä Suomessa ja kaikkialla maailmassa. Monella paikkakunnalla on useammin ristiäisiä ja häitä, kuin hautajaisia. Eikö se kerro ikärakenteesta jotakin. Onko väärin, jos kertoo, niinkuin asia on?

        Nuoret tätä haluaa???? Onko näin???? Ja korjasin, ettei sanonut nuori 10000 sanoi, että Suomessa 10000. Mutta lopussa kuitenkin sanoo, että tämä on nuori kristillisyys.
        Se on tosi outoa, kun Lestadiuksen olemassa olosta on noin 150 v. Onko se siis nuori kristillisyys?
        Totuus on se, että kun nämä nuoret varttuu, ei heitä enää ole tässä Kristillisyyessä.
        Mihis ne nuoret on kadonnu, jotka nyt on keskiässä? Heitäkin oli aikanaa paljon, paljon...


      • voetokkiisa

        En ole kuullut,että muita kanavia ei sais kuunnella,mutta radiodei se paha on,saarnattu on näin.Eihän sitä silloin kukaan kristitty ole kuullutkaan,kaikissa neuvoissa ollaan kuuliaisia.


      • Karhu_puhuu_asiaa
        piippaappuup kirjoitti:

        Nuoret tätä haluaa???? Onko näin???? Ja korjasin, ettei sanonut nuori 10000 sanoi, että Suomessa 10000. Mutta lopussa kuitenkin sanoo, että tämä on nuori kristillisyys.
        Se on tosi outoa, kun Lestadiuksen olemassa olosta on noin 150 v. Onko se siis nuori kristillisyys?
        Totuus on se, että kun nämä nuoret varttuu, ei heitä enää ole tässä Kristillisyyessä.
        Mihis ne nuoret on kadonnu, jotka nyt on keskiässä? Heitäkin oli aikanaa paljon, paljon...

        Teille kirkollisille ei kelpaa mikään. Teet niin tai näin, teet aina väärinpäin.

        Totuus on, että nuoria on paljon. Vielä elää sellaisia, joiden nuoruudessa ei ollut montaakaan nuorta. Minun nuoruudessani kaikki nuoret mahtuivat samaan kyläpaikkaan. Nyt tulee nuorten-illoissakin rukoushuone täyteen, pienemmälläkin paikkakunnalla voi niissä olla isojen seurojen aikana tuhat nuorta.

        Vaikka en tunne itseäni vanhaksi, koska en ole vielä virallisessa eläkeiässä, niin isojen seurojen aikana tunnen olevani vanha. Ikäiseni ja vanhemmat ovat selvä vähemmistö.

        On totta, kun kuuntelee nuorten puheita, heillä on suuri valkeus ja ymmärräs kristillisyyden asioista. Paikkakunnilla, joissa ehtoollista on alettu jakamaan rukoushuoneilla, on nuorilla usko vahvistunut entisestään. Lopettakaa vastustus, älääkä olko pienten pahentajia.


      • piippaappuup
        Karhu_puhuu_asiaa kirjoitti:

        Teille kirkollisille ei kelpaa mikään. Teet niin tai näin, teet aina väärinpäin.

        Totuus on, että nuoria on paljon. Vielä elää sellaisia, joiden nuoruudessa ei ollut montaakaan nuorta. Minun nuoruudessani kaikki nuoret mahtuivat samaan kyläpaikkaan. Nyt tulee nuorten-illoissakin rukoushuone täyteen, pienemmälläkin paikkakunnalla voi niissä olla isojen seurojen aikana tuhat nuorta.

        Vaikka en tunne itseäni vanhaksi, koska en ole vielä virallisessa eläkeiässä, niin isojen seurojen aikana tunnen olevani vanha. Ikäiseni ja vanhemmat ovat selvä vähemmistö.

        On totta, kun kuuntelee nuorten puheita, heillä on suuri valkeus ja ymmärräs kristillisyyden asioista. Paikkakunnilla, joissa ehtoollista on alettu jakamaan rukoushuoneilla, on nuorilla usko vahvistunut entisestään. Lopettakaa vastustus, älääkä olko pienten pahentajia.

        MInä en ole kirkollinen. Minun nuoruudessa rukoushuoneet oli täynnä nuoria. Mutta tänä päivänä sanoisin, että 10 % heistä enää lukeutuu esikoisiin.
        Nuoruus on sellaista aikaa, että mennään hurmoiden mukaan ja taitaa olla se kumppanin hakua päällimmäisenä mielessä enemmän kun todelliset hengelliset asiat. Kun sitten perhe perustetaan, lapsia alkaa tulla ja arki tulee vastaan. Sitten vasta monen usko koetellaan.

        Itse olet pieninten pahentaja. Kun olette tällä tavalla vastain yhteiskunnallisia lakeja lähteneet toimimaan. HP on ilmaissut, että hän ei vastusta sakramenttien omiin käsiin ottamista, vaan sitä miten se asia toteutettiin. Se olis pitänyt hoitaa oikella järjestyksellä. Näin minä ainakin olen asian ymmärtänyt.


      • vai_mitä
        piippaappuup kirjoitti:

        MInä en ole kirkollinen. Minun nuoruudessa rukoushuoneet oli täynnä nuoria. Mutta tänä päivänä sanoisin, että 10 % heistä enää lukeutuu esikoisiin.
        Nuoruus on sellaista aikaa, että mennään hurmoiden mukaan ja taitaa olla se kumppanin hakua päällimmäisenä mielessä enemmän kun todelliset hengelliset asiat. Kun sitten perhe perustetaan, lapsia alkaa tulla ja arki tulee vastaan. Sitten vasta monen usko koetellaan.

        Itse olet pieninten pahentaja. Kun olette tällä tavalla vastain yhteiskunnallisia lakeja lähteneet toimimaan. HP on ilmaissut, että hän ei vastusta sakramenttien omiin käsiin ottamista, vaan sitä miten se asia toteutettiin. Se olis pitänyt hoitaa oikella järjestyksellä. Näin minä ainakin olen asian ymmärtänyt.

        Siis tulipalo väärin sammutettu?


    • pienipääeitajua

      Sitä ihmettelen,kuinka sellaiseen vempaimeen voi joku kristitty mennä puhumaan,sehän kuuluu ulkomaita myöden.
      Joku saattaa saada vielä vihiä,että sellasiakin uskovaisia on olemassa pieni tokka mailmankaikkeudessa,mitkä ei saa olla muiden kanssa tekemisissä,eikä voi pyhyytensä takia nauttia ehtoollista syntisten kanssa samassa pöydässä.
      Kysyn vielä,että pitääkö jotenkin tunnuksilla kirjautua,ennenkuin pääsee näihin tiedoitusvälineihin puhumaan ja miten tälläisen haastattelun voi antaa koko maailman kuultavaksi.Saarnoja sen sijaan rajoitetaan,ettei kaikki kuule.

      • teuta01

        "PIENIPÄÄEITAJUA".
        -.
        TÄSSÄ ON VARMAAN TAP AHTUNUT KRISTILLISYYDESSÄ SUKUPOLVEN VAIHDOS...... Joka nyt sallii kaikki vempaimet , .Koska ne ei olekkaan enää
        syntiä siksi se on nii outoa Ennen oli ja nyt ei ole , Siksikö SE ON NIIN NUORI KRISTILLISYYS , JOTA EI JÄÄDÄ SUREMAAN , VAAN USKO EI VOI OLLA NIIN
        NUORI , SE ON VANHA ,JA SEN MUKAAN ME ELÄMME . SYNNYMME,KULEMME.
        .
        KAIKESTA PÄÄTELLEN ME OLEMME ILMAN KUNNOLLISTA INFOA ..
        Ainoastaan seroissa puhuttu ei näköjään RIITÄ. pitää olla Nuorten -
        illlan tapaisia jatko kursseja , että saamme niitä tietoja joita ei muu-
        ten saa ,oletteko samaa mieltä.


      • kjhgftre
        teuta01 kirjoitti:

        "PIENIPÄÄEITAJUA".
        -.
        TÄSSÄ ON VARMAAN TAP AHTUNUT KRISTILLISYYDESSÄ SUKUPOLVEN VAIHDOS...... Joka nyt sallii kaikki vempaimet , .Koska ne ei olekkaan enää
        syntiä siksi se on nii outoa Ennen oli ja nyt ei ole , Siksikö SE ON NIIN NUORI KRISTILLISYYS , JOTA EI JÄÄDÄ SUREMAAN , VAAN USKO EI VOI OLLA NIIN
        NUORI , SE ON VANHA ,JA SEN MUKAAN ME ELÄMME . SYNNYMME,KULEMME.
        .
        KAIKESTA PÄÄTELLEN ME OLEMME ILMAN KUNNOLLISTA INFOA ..
        Ainoastaan seroissa puhuttu ei näköjään RIITÄ. pitää olla Nuorten -
        illlan tapaisia jatko kursseja , että saamme niitä tietoja joita ei muu-
        ten saa ,oletteko samaa mieltä.

        Opetat Jeesuksen elukkana teurastus lahtarin oppejas.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opeillasi jakelet pedofiileille Jeesuksen Nimeen rikoksia anteeksi,
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että Jeesus olis muka rikollisen kristinuskon lahkojen perustaja vaikka faktat on tiedossa saatanaa palvelleen Paavalin itse antama.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että "kristus" olisi jakanut rikollisuuden papistolle virkoja vaikka Jeesus ei ole sitä tehnyt.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että rikokset saa anteeksi kun tekee ripin.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että luder/lutherin vanhassa rippikoulu katekismuksessa on kaikki oikein.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?
        KETÄ PELVALEVIEN MIELESTÄ?

        Opetat että katekismuksen "herran ehtoollisen" on Jeesus asettanut.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että kasteesta Jeeuksen Nimeen vaikka se on väärennetyn raamatun sopaskaa.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että "älä tapa" käskyä ei tarvitse ymmärtää.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että sinä ja paavi tiedätte kaiken niin miksi pitäs Jumalalta kysyä.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että voit parantaa 700 sairautta. Onko lääkäreiden todistamaa näyttöä?
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat murhattujen ruumiiden raiskaamis oppia.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että luder/luther on Jeesuksen ase. Onko Jeesuksen oman sanan näyttöä?
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että Jumalan seurakuntaa vainonnut saatanan palvelvija Paavali on Jeesuksen ase.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat Jumalan ja Jeesuksen Lain kieltämistä.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat "hengellisestä laista" sopaskaa,
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että pyhä henki liikkuu JUMALAN luvalla missä vaan.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että syntinsä tunteva voi saada syntinsä anteeksi.
        (omavanhurskaus on syntiä)
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat kolminaisuus oppia.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?
        Johanneksen evankeliumi:
        10:30 Minä ja Isä olemme yhtä.
        Ilman Pyhä Isää ja Ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä.
        Kun yhdestä heistä luopuu, luopuu HEISTÄ;

        -Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        -ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        -Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        Opetat "saunan taakse" kuritus oppia ja sinun antama tappauhkaus on poliisille ilmoitettu.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        eikö teuta pysty Jumalaa ja Jeesusta pilkkaavana piruna oppiensa todellesta herraa herrakseen tunnutamaan vaikka osaa Jeesusta elukkana teurastaa lestadiolasena lahtari opeillaan???


      • teuta01
        kjhgftre kirjoitti:

        Opetat Jeesuksen elukkana teurastus lahtarin oppejas.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opeillasi jakelet pedofiileille Jeesuksen Nimeen rikoksia anteeksi,
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että Jeesus olis muka rikollisen kristinuskon lahkojen perustaja vaikka faktat on tiedossa saatanaa palvelleen Paavalin itse antama.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että "kristus" olisi jakanut rikollisuuden papistolle virkoja vaikka Jeesus ei ole sitä tehnyt.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että rikokset saa anteeksi kun tekee ripin.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että luder/lutherin vanhassa rippikoulu katekismuksessa on kaikki oikein.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?
        KETÄ PELVALEVIEN MIELESTÄ?

        Opetat että katekismuksen "herran ehtoollisen" on Jeesus asettanut.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että kasteesta Jeeuksen Nimeen vaikka se on väärennetyn raamatun sopaskaa.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että "älä tapa" käskyä ei tarvitse ymmärtää.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että sinä ja paavi tiedätte kaiken niin miksi pitäs Jumalalta kysyä.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että voit parantaa 700 sairautta. Onko lääkäreiden todistamaa näyttöä?
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat murhattujen ruumiiden raiskaamis oppia.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että luder/luther on Jeesuksen ase. Onko Jeesuksen oman sanan näyttöä?
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että Jumalan seurakuntaa vainonnut saatanan palvelvija Paavali on Jeesuksen ase.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat Jumalan ja Jeesuksen Lain kieltämistä.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat "hengellisestä laista" sopaskaa,
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että pyhä henki liikkuu JUMALAN luvalla missä vaan.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat että syntinsä tunteva voi saada syntinsä anteeksi.
        (omavanhurskaus on syntiä)
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        Opetat kolminaisuus oppia.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?
        Johanneksen evankeliumi:
        10:30 Minä ja Isä olemme yhtä.
        Ilman Pyhä Isää ja Ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä.
        Kun yhdestä heistä luopuu, luopuu HEISTÄ;

        -Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        -ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        -Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        Opetat "saunan taakse" kuritus oppia ja sinun antama tappauhkaus on poliisille ilmoitettu.
        KENELTÄ SE AIVOPIERU OPPIS ON?

        eikö teuta pysty Jumalaa ja Jeesusta pilkkaavana piruna oppiensa todellesta herraa herrakseen tunnutamaan vaikka osaa Jeesusta elukkana teurastaa lestadiolasena lahtari opeillaan???

        Eikö tuo nyt jo ole turhaa asian kähmintää , koska siitä on kohta 2000 vuotta
        aikaa jolloin se oli tapetilla ja minäkin olen syntynyt 1945 Lokakuussa . ELI
        1915 vutta jälkeen tapahtuman . Luulin sinun sen verran tuntevan asiaa. ...
        .
        Nyt tietenkin kysyn sinulta että etkö sinä lainkaan naulannut Kristusta ristiin. ?
        hävytön , Sanoihan Sadanpäämies joka oli vartioitsemassa tilannetta, kun tuli
        pimeys , kun tuli maan järistukset , kun Haudat auksei ja vainajat lähti kaupun- gille . Esirippu halkesi ,vaikka se oli niin vahva että kaksi tankkiakaan ei olisi saanut
        halki , Se oli 9 hetki kun Hän antoi Hengensä , nyt sanoi tämä ROOMAlainen mies.
        "HÄN OLI TODELLA JUMALAN POIKA.!"
        .
        eIKÖ PASSAISI MIETTIÄ.


      • HYvä_Seppo

        Pienipäinen on tosi tyhmä. Ei Seppo Karhu mihinkään vempaimeen ole mennyt puhumaan. Hallituksen puheenjohtajana hän on joutunut antamaan haastatteluja moniin lehtiin ja nyt radioon. Jos hän ei olisi vastannut haastatteluun, niin siitäkin olisi noussut teiltä kirkollisilta aikamoinen meteli.


      • isopäinen
        HYvä_Seppo kirjoitti:

        Pienipäinen on tosi tyhmä. Ei Seppo Karhu mihinkään vempaimeen ole mennyt puhumaan. Hallituksen puheenjohtajana hän on joutunut antamaan haastatteluja moniin lehtiin ja nyt radioon. Jos hän ei olisi vastannut haastatteluun, niin siitäkin olisi noussut teiltä kirkollisilta aikamoinen meteli.

        Rukoushuoneilla siitä asiasta olisi pitänyt puhua ja avoimesti jo 12 vuotta sitten.Ja rehellisesti ottaen mukaan koko seurakunnan,ei tollaista kuurupiiloa tarvitse leikkiä,toiset on vajaa kaksi vuotta sitten kuulleet asiasta ensimmäisen kerran,vaikka ovat istuneet seurapenkissä harva se pyhä.


    • 1342864

      Tässä tulee hirmuinen rölli,on mulla lapissa tölli ja sieltä mä uskovaisia pelottelen ja nurkissa piileskelen...

      • teuta01

        Sehän on sitten kuin SP. on myös hirmuinen rölli. on lapissa tölli.ja Pirkanmaalla
        useitakin ,ja kaupunki asunto. siinä kun Päätalollakin . en sentakia kerro ,etteikö,
        saisi olla , mutta on turhaa meitille käskyja ennen sanalla , kun pystyy tekemään
        esimerkillistä työtä'. Nimittäin jokainen voi kehottaa toista , jos sitten ei tartte
        toteuttaa omassa elämässä,


    • Lahtelainenpas

      Oli saarnaaja kuka hyvänsä, on hyllytetty tai ei. Lähetysmies, tai ei. Lapinvanhin tai ei.

      Niin suuren synnin teette jos niistä pahaa puhutte täällä keskenänne!!!!!

      Saarnaajat ovat jumalan silmäterät ja vastaavat opetuksistaan jumalan edessä!

      Mat:18 ja 15jae:

      Mutta jos sinun veljes rikkoo sinua vastaan, niin mene ja nuhtele häntä kahden kesken yksinänsä. Jos hän sinua kuulee, niin sinä olet veljes voittanut.

      Ei anna raamattu sijaa puhua pahaa kenestäkään täällä nettipalstoilla. Oli kohde kuinka hyvä taikka syntinen tahansa!!!! Se ei ole rakentavaa työtä!

    • rahankerääjät

      Venäjänkarhu . 2- päinen kotka on vapaamuurarien merkki myös . Vapaissa suunnissa ei Ole tunnustuskuntaa vaan omat opit sääntöineen. Wham on nuorten järjestö .. Totuushan Tässä on rahankeräys eikä evankeliumi . Ei puoletkaan näistä jeesuskristus herragerra lordlord hokijoista oikeasti Ole kristitty ollenkaan vaan rahankerääjiä. Jeesuksen kieltäjiä . Tataareja muslimeja juutalaisia hinduja . Älkää eksykö. Piraatteja ovat . Kopioivat hengellisiä lauluja rahan takia . Eivätkä kerää seurakunnille vaan itselleen . Pelkkää bisnestä . Media on bisnes. Mikään Jeesus Ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3047
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2886
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2068
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1795
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1492
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe