Heinolakyselyyn vastaamaan

kyselyvastaus

Yhtenä tehtävänä on:

Valitse yksi seuraavista adjektiiveista, joka kuvaa mielestäsi
parhaiten Heinolaa:
Rohkea
Välittävä
Yhteisöllinen
Innovatiivinen
Tuloksellinen

Eli pakko valita yksi, vaikkei yksikään omasta mielestä kuvaisi kaupunkia. Mielenkiintoista.
Kyselyn tuloksia julkistaessa voitanee sitten kertoa myhäillen "Yksi adjektiivi nousi ylitse muiden kyselyn tuloksia tarkastellessa" =D

http://www.heinola.fi/uusi-heinola-kuva-tekeilla-vastaa-kyselyyn-5-1522016

36

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelottaakokysyjiä

      Vastaustani ei huolita, koska mielestäni mikään pakollisista vaihtoehdoista ei kuvaa Heinolaa. Miksi ei voi kirjoittaa omaa vaihtoehtoa, joka on muu kuin nämä esitetyt? Sehän vasta antaisi todellista tietoa.

      • tasokastakyselyä

        Ei anna kovin objektiivista kuvaa kyselystä, jos siinä pakotetaan esimerkiksi valitsemaan yksi positiivinen adjektiivi kuvaamaan kyselyn kohdetta, vaikkei
        vastaaja kokisi yhdenkään vaihtoehdon vastaavat totuutta.
        Miksi tällaisia kyselyitä edes tehdään, jos ihmisten ei anneta itse päättää vaan
        heidät laitetaan kehumaan?

        Tuon kysymyksen vastauksilla ei ole mitään arvoa kysymyksen asettelusta johtuen. Odotellaan miten vastauksia tulkitaan ja käykö todella niin, että asia esitetään siten, että vastaajat olisivat ihan itse keksineet kehua vuolaasti kaupunkia ko kysymyksen kohdalla, siis ihan ilman kehumiseen "pakottamista" :)

        Jotenkin ei voi välttyä kysymykseltä, että eikö tätäkään saatu hoidettua kunnolla?


    • rhgrh

      tekstissä todetaan että mikä sopii "parhaiten". Eli valitse kuitenkin niistä paskoista vaihtoehdoista se paras. Vai etkö kykene niitä paskojakaan lajittelemaan?

      • hyvävelieijätä

        Lopputuloksena päästään esittämään jokin positiivinen johtopäätelmä eli tulokset on jo ennalta johdateltu positiiviseen suuntaan estämällä kokonaan negatiivisten asioiden esittäminen. Pitäähän virkamiehille jotain puuhastelua kehitellä virkatyöaikansa täytteeksi. Luulisi tämänkin taas kertovan jotakin virkamiestemme todellisista taidoista.


    • Hämäystäkö

      Vastaus on vastakohdat

    • Innovatiivinen

      Näyttäisi siltä, että Jäppiskä on laatinut kysymykset.

      • JarpeJampukka

        Minä veikkasin että Matti Seppä on laatinut kysyen konsulttityönään.


      • Kirjoituksia_seuraava
        JarpeJampukka kirjoitti:

        Minä veikkasin että Matti Seppä on laatinut kysyen konsulttityönään.

        Minä olen kyllä ennemmin "Innovatiivisen" kannalla kysymysten laatijasta. Matti Sepän laatimia kirjoituksia olemme saaneet lukea paljonkin sanomalehdistä ja ne ovat hyvin asiallisia. Sen sijaan "Innovatiivisen" ehdottaman henkilön kirjoituksia olemme saaneet lukea harvoin, jos koskaan. Joten olisiko nyt hän?


      • familybusiness

        Ei Jäppinen osaa edes kirjottaa. Äitinsä laatii kaiken mitä Heinola tarvii-


    • älyttömyyttä

      Onks hönöläläiset mukamas ihan oikeasti noin "saappaita" etteivätkö näkis "metsää" puilta kuten tos kysymysten asettelus annetaa ymmärtää, vai kuvittelenko vaa ??

      • Älytön

        Joko heinolalaiset tai kyselyn tekijät on "saappaita". Kummat lienevät. Kysely mielestäni liikkuu tämänhetkisessä tilanteessa, mutta ei anna merkitä siihen vastaajan omaa arviota.


    • totuus-esiin

      Vastasin negatiivisesti kun en viitsi valehdella. Kuralla koko paikkakunta.

      • Sahuri

        Taitaa olla rinnevaaralaiset kuralla koko sakki.


    • juupajoopa1

      Juuri tämän takia en jatkanut koko kyselyä, kun ei löytynyt sopivaa vaihtoehtoa, sillä mikään noista ei kuvaa Heinolaa mitenkään.

    • hyvin

      Aivan totaalisen mahtavan upeeta, kun te kaikki katkerat heinolaiset ootte löytäneet täällä toisenne. Ootte niin kuin alkoholistit, keskustelette nimettöminä. Voimia omaisille.

      • Tekninen_vikako

        Taidat olla itse katkera ja nimetön "keskustelija" kuin alkohoisti. Olisimme mielellämme vastanneet kyselyyn, mutta se ei ollut mahdollista. Kysely ei suostunut vaihtamaan sivua. Olisi ensin pitänyt vastata tehtävään, jossa ei ollut itselle sopivaa vaihtoehtoa ja siihen se sitten stoppasi.


      • totta-kai
        Tekninen_vikako kirjoitti:

        Taidat olla itse katkera ja nimetön "keskustelija" kuin alkohoisti. Olisimme mielellämme vastanneet kyselyyn, mutta se ei ollut mahdollista. Kysely ei suostunut vaihtamaan sivua. Olisi ensin pitänyt vastata tehtävään, jossa ei ollut itselle sopivaa vaihtoehtoa ja siihen se sitten stoppasi.

        Ota toki vaaleanpunaiset lasit silmiltä ja sujahda todellisuuteen. Totuus elää edelleen todellisuudessa.


    • markkinointikikka

      Näin toimii resurssiviisauden neljän kivijalan perään uhkuva Heinolan kaupunki: evätään työssäkäyviltä osallistuminen Heinola-kuvan ”maalaamiseen” ja sähköisessä kyselyssä torpataan kyselyyn vastaaminen. Miten kaikki kaupungintalolta lähtöisin olevat yritykset positiivisen kaupunkikuvan luomiseksi onnistuvat floppaamaan täysin?

      I-H:ssä 5.2.:
      “- Heinolan sydän ei voi olla mainostoimistossa keksitty, vaan sen on tultava kaupunkilaisilta, sanovat markkinointiuudistuksen vetäjä, teknisen toimen hallintopäällikkö Marjo Nieminen ja kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sami Soljansaari.”
      http://www.itahame.fi/Uutiset/2016/02/05/hyvat-asiat-haussa-heinolassa

      Missä vaiheessa kaupunkilaiset unohtuivat?????

      • Diagnoosi

        Heinolan kaupunginhallitus sairastaa puheenjohtajansa tartuttamaa alzheimeria ja virkamiehillä on dementia. Eivät itse ole huomanneet, mikä yleistä potilailla. Ottakaas nyt edes tilinkäyttöoikeus pois ettei enää suurempia vahinkoja. On niitä jo riittänytkin.


    • Kolmeneljäseitsemän

      Etköhän sinä ne vastauksesi tai maalauksesi saa perille sähkö- tai etanapostillakin, jos et torille tai nettikyselyyn pääse? Taivas mitä uusavuttomia täällä lorvii.

      • kyselyyn_suivaantunut

        Mistä saa kyselyn paperiversiona, jotta pääsis vastaamaan eikä tarttis valehdella pystyäkseen vastaamaan?


    • villejooseppi

      Eipä siellä torilla paljonkaan uusia ideoita tullut. Eikä ilmeisesti ollut tarkoituskaan, koska pyydettiin kirjoittamaan kolme asiaa jotka ovat Heinolassa hyvin. Silloin kun minä siellä kävin niin oli kirjattu muutamaan kertaan kaunis luonto, pari kertaa hammashoito (niin julkinen kuin yksityinenkin) ja tietenkin vesi. Kesäteatteri ei siinä vaiheessa olut saanut yhtään ääntä ainakaan niillä lakanoilla, mitkä silloin oli nähtävissä. Hymyn nosti huulille pariskunta joka sanoi etteivät kesi mitään.

    • heinolanHenki

      Heinola on hyvä kaupunki, ainoastaan sen hallinto on kuutamolla. Kyyninen meno on jatkunut pitkään, mitään avoimuutta ei ole, keskusteluja ei ole, ja päätökset sanelee edelleenkin kaupunginhallituksen puheenjohtajana huseeraava järkyttävä despootti Raili Hilden, 70 v.
      Kysely on taas yksi superkallis mainostoimiston kamppis, täysin vailla sisältöä kuten resurssiviisas - siis äly hoi Heinola -sivusto. Katsokaa itse. Maksoi maltaita, 150 000 euroa ja ihan tyhjää pölinää täynnä. Kuka tuollaista kehtaa julkistaa? Heinolan hallinto kehtaa ihan mitä vaan kun rima on maassa ja palkat pilvissä. Keitä nämä säälittävät hyypiöt oikein ovat? ja miten he ovat paikkansa saaneet. Huhut kertovat että istuvat palkintopalleilla Hildenin savustusoperaatioista. Kaksi kaupunginjohtajaa on jo lähdetetty ja kolmas on näköjään ressukka narussa.

      • Eisattumaa

        Paljon on lähtenyt Heinolan kaupungin työntekijöitä muualle töihin huonon johtamisen ja huonon ilmapiiriin vuoksi!


      • MuistinVirkistämiseksi

        Mikä parasta kaksi on pantu pihalle, nimittäin Seppä ja Rinnevaara, yksimielisesti!
        Höhöhöhöööööhhhööö


      • HöhöttäjätpihalleHlasta
        MuistinVirkistämiseksi kirjoitti:

        Mikä parasta kaksi on pantu pihalle, nimittäin Seppä ja Rinnevaara, yksimielisesti!
        Höhöhöhöööööhhhööö

        Mitähän hyötyä sinullekin höhöttäjälle on ollut hyvien työntekijöiden irtisanomisesta? Ilmeisesti et maksa veroja, koska et ole joutunut maksamaan heille vuoden palkkoja ylimääräisesti niinkuin me normaalit veronmaksajat.
        Kuinkahan paljon veronmaksajat ovat teidän höhöttäjien vuoksi joutuneet maksamaan turhaa? Kuka tietäisi?


      • SadantonninVuositulot

        Muutamasata tuhatta näistä kahdesta oli pieni summa.
        Kyllä he olisivat virassaan paljon pahaa aikaan Heinolan kannalta.


      • Vastaustaodottaen
        SadantonninVuositulot kirjoitti:

        Muutamasata tuhatta näistä kahdesta oli pieni summa.
        Kyllä he olisivat virassaan paljon pahaa aikaan Heinolan kannalta.

        No nyt sinulla on mainio tilaisuus kertoa meille tietämättömille, mitä pahaa he olisivat virassaan saaneet aikaan Heinolan kannalta. Me näet emme sitä vielä tiedä.
        Jos sinulta ei ala tulla pyytämääni tietoa, oletan, että et tiedä sinäkään mitään, et osaa kirjoittaa muuta kuin tavanomaisen parin lauseen möläytyksen, jossa ei ole mitään asiallista faktaa tai sitten et ymmärrä asiasta mitään, sinun on vain käsketty näin kirjoittaa.


      • Ex-Demari

        Rinnevaara kysäisi kesäteatterin tileistä että miten ne menot ovat niin suuret ja miksi Jäppinen haluaa ostaa 40 000 maksavan auton yhden esityksen takia ja miksi kaupungin pitäisi kustantaa Jäppisen, Malinin ja Hepo-ojan "opinto" matkat New Yorkiin? Siksi Rinnevaara sai lähteä ja Heinola hävisi oikeudessa irtisanomisen. Hilden pyörsi takaisin politiikkaan suojelemaan perhebisnestä koska tytär Jäppinen ei selviä mistään. Ei uskalla antaa lausuntoja eikä vastaa mihinkään - kun ei ressu pysty. Äiti tekee kaikki päätökset ja hoitelee toteutukset. Taannoin Hilden kyyditti Rämön ja kumppanit eli hajoitti demaritkin Heinolassa. Otti paikan itselleen. Ansioluettelo tämäkin. Teki Heinolasta selvää jälkeä.

        Halutaanko lisää tällaista Heinolaan. Maistuisko seuraavat 15 vuotta samaa?


      • HoidonTarvetta
        Ex-Demari kirjoitti:

        Rinnevaara kysäisi kesäteatterin tileistä että miten ne menot ovat niin suuret ja miksi Jäppinen haluaa ostaa 40 000 maksavan auton yhden esityksen takia ja miksi kaupungin pitäisi kustantaa Jäppisen, Malinin ja Hepo-ojan "opinto" matkat New Yorkiin? Siksi Rinnevaara sai lähteä ja Heinola hävisi oikeudessa irtisanomisen. Hilden pyörsi takaisin politiikkaan suojelemaan perhebisnestä koska tytär Jäppinen ei selviä mistään. Ei uskalla antaa lausuntoja eikä vastaa mihinkään - kun ei ressu pysty. Äiti tekee kaikki päätökset ja hoitelee toteutukset. Taannoin Hilden kyyditti Rämön ja kumppanit eli hajoitti demaritkin Heinolassa. Otti paikan itselleen. Ansioluettelo tämäkin. Teki Heinolasta selvää jälkeä.

        Halutaanko lisää tällaista Heinolaan. Maistuisko seuraavat 15 vuotta samaa?

        Ei saanut tämä rinnevaaralainen(exdemariksi ilmoittautunut) unta viime yönäkään. Huono omatunto vaivaa!


      • Sinuakovaivaa
        HoidonTarvetta kirjoitti:

        Ei saanut tämä rinnevaaralainen(exdemariksi ilmoittautunut) unta viime yönäkään. Huono omatunto vaivaa!

        Mistä asiasta se omatunto häntä vaivaa? Eikö sen pitäisi vaivata niitä, jotka yrittivät tai tekivät sitä, mitä ex-demari kirjoitti.


      • Unimaistuu
        HoidonTarvetta kirjoitti:

        Ei saanut tämä rinnevaaralainen(exdemariksi ilmoittautunut) unta viime yönäkään. Huono omatunto vaivaa!

        Terveiset toispuolta maalimaa, täällä demarijuntta eri näköinen...ja täällä nukutaan oikein hyvin!


    • höpögalluppi

      Voisi olla viisasta tehdä seuraavalla kerralla kysely, johon voi vastata oman mielipiteensä mukaisesti, ei valmiiksi päätettyjen vastausvaihtoehtojen.

      Ei anna kovin ruusuista kuvaa, jos tilanne on se, että kyselyssä
      ohjataan vastaajat valitsemaan pelkkiä positiivisia vaihtoehtoja.

      • VapausSanoaMielipiteensä

        Railin puolustukseksi on todettava, että hän on sen verran viisas, ettei lähde sellaista mielipidekyselyä tekemään, jossa kaupunkilaiset saisivat vapaasti kertoa mielipiteensä. Hän edeltäpäin tietää, minkälaisen arvostelutulvan hän saisi vastaansa. Varmaankaan kaikki ei olisi julkaisukelpoista.
        Muistutan, että hän muutama vuosi sitten pani liikkeelle kannatusadressin, johon tuli vain kaksi nimeä, kait oma ja tyttären. Eivät edes sen kuuluisan adressin allekirjoittaneet laittaneet nimeään, mikä kertoo sen, että heidän pakotettiin allekirjoittamaan, että säilyttäisivät työpaikkansa.
        Onneksi elämme vapaassa Suomessa. Täällä olevien kirjoituksien perusteella moni meistä heinolalaisista olisi jo saanut tappotuomion.


      • pilailuako

        Torilla saa piirrellä päivällä. Mistä kumman pärekorista nämä päättäjät näitä ideoitaan noukkivat. Tuntuvat pilailulta palkanmaksajiensa kustannuksella.


    • Pakkovalinta

      Jotain oli pakkovaltaa jotta saa kyselyn lähetettyä.
      Yhteisöllinen: nimien kerääminen Lambertin säilyttämiseksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe