Oliko presidentin puhe rasistinen?

Hetero-Tero

Moni mustaa kyrpää fanittava suvakkihyysäri piti presidentti Niinistön pitämää puhetta rasistisena, piditkö sinä?

31

83

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sosiaalipummit_kotiin

      Mitäs pahaa totuudessa on, taitaa vaan tehdä kipeetä osalle kuulla se Salen suusta.

      • näintänään

        Kansa ylistää Presidentti Sauli Niinistö hyvä. Kansa täysin hänen takana. SDP kaiken vatuloinnin paikka. Joukkopako SDP:stä on Suomen pelastus. Ruotsissa joukkopako demareista meneillään.


      • fkfjhfhfdhd

        Tietenkin viranomaisten ja asiantuntijoiden tilanteen toteamista käytti materiaalina.Tulee jo melko suoraan ilmi ettei niinkään pakolaisuus vaan lähinnä kansainvaellus kun perinteisesti sodat ovat tuolla hoitaneet ikäluokkia pois päiväjärjerjestyksestä ja viitseliäisyys puuttuu paikallisten olosuhteiden kohottamiseen nuorilta miehiltä kun valmis länsimainen elintaso kiinnostaa.


    • weruignm
    • huolestunut100

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020521076362_uu.shtml

      En vain ymmärrä miten se on niin vaikeaa tämä asia.
      Presidentti nimenomaan korosti puheessaan, että resurssit ei kestä koko maailman seikkailijoitten ylläpitoa. He sotkevat koko kuvion kun koitetaan auttaa todellisessa hädässä olevia ihmisiä. Tänne änkee kaikenmaaiman seksiseikkailijoita joista on kiva käydä lääppimässä pimuja. Ja todelliset hädänalaiset kärsii.

      Tuomioja kuuluu näihin tyhmäksi heittäytyjiin. En ymmärrä mikä motiivi on loputtomiin toistaa, että järkevä puhe on rasismia. Että nyt on paikka auttaa kärsiviä ja joitten auttamista sikamaiset hännystelijät sotkevat heittäytymällä oikeitten turvapaikanhakijoitten vanaveteen ilman mitään tarvetta turvapaikalle. Kunhan haluavat vähän miehuusseikkailla kun kerran ylläpitokin perillä maksetaan. Ja sitten on tietysti osa näitä radikalisoituneita jotka huomaamatta valuvat Euroopan maihin, asettuvat aloilleen ja toteuttavat terroritekonsa kun aika koittaa.

      Mutta ei. Tuomioja hokee hokemasta päästyään samaa mitä mm surullisimmat femakot joiden ainoa motiivi on kostaa pieleen mennyt miessuhde koko mieskunnalle, ja nyt siis myöskin koko eurooppalaiselle ihmiskunnalle.
      Kaikenlainen ajattelu ja järkevyys, ennakointi ja ymmärrys on nykypäivän suomessa rasismia.
      Toivon, että järkevyys voittaa lopulta.

      • IhanKaikki

        Tästähän minä yritin keskustella teidän kaa mutta ette silloin ymmärtäneet. Nyt kaikki on ihan liian myöhäistä. Yritin selittää mitä on rasismi ja mitä se ei ole, mutta natsit vaan kohelsi omaa tyhmyyttään ja sotki kaiken.

        Te ette enää ikinä pääse eroon islamista - te voitte enää vain juosta karkuun islamin pommeja. Kaikki.


    • dios

      Tuomioja on jo seniili,voisi pitää turpansa kiinni,Sauli puhui totta joka sana,hyysärit ei kestä totuutta.saatanan paskakasat.

      • jiuh78hx

        Tuomioja on aina ollut juutalaisvihamielinen ja siis islamin puolella tuhoamassa Israelia, siksi en ole ikinä äänestänyt sitä enkä sdp. SDP äänestäminen on ääni juutalaisvihalle, koska Tuomoja on se joka sitä jengiä johtaa. Aiemmin Lipponen.

        Yks syy siihen miksi Suomi ei kehity johtuu päättäjien juutalaisvihasta, vain juutalaisilla on tarvittava äly maapallon asioiden hoitamiseen ja juutalaisten vihaaminen ja estäminen, se estää kaiken kehityksen.


    • Rajat_Kiinni_natseilta

      Alkaa näyttää siltä että päivä päivältä useammat ihmiset alkaa hävetä natsien Helsingin Rajat kiinni ryhmän valhetta, oikeasti ne kun ratsastaa islamin vastustamisella ja kerää kannattajia juutalaisia vastaan. Natsithan oikeasti rakastaa islamia onhan niillä se yhteinen vihollinen 1400 vuoden takaa kun juutalainen astui niiden profeetan varpaalle.

      Varokaa Helsingin Rajat Kiinni Ryhmää, se on juutalaisvastainen natsi-jengi, käyttää ihmisten aitoa huolta islamista keppihevosenaan päästäkseen vihaamaan ystävällisiä juutalaisia.

      Rajat_Kiinni_natseilta

    • kyllikin.kyytiä

      Niinistön puhe oli ehdottomasti rasistinen ja Niinistö on itse parantumaton rasisti joka käyttää maahanmuuton kalleutta keppihevosena voidakseen esittää rasistisia hyökkäyksiään.
      Oikeasti suvaitsevainen sanoisi että "Suomi kuuluu kaikille" ja "Ihmisten hädälle ei voi laittaa hintalappuja" ja "Suomalaisetkin ovat olleet pakolaisia".
      Tosikkoja ahdasmielisiä suvaitsevuuden pilaajia rasisteja ne ovat jotka huolehtivat huomisesta ja laskevat hintaa. Iloista suvaintia vain, siskot, sukupuoleen katsomatta!

    • poiuhghjk

      Tää presdentin puhe oli mielenkiintoinen - huolissaan että liika on liikkaa entisenä rahaministerinä näkee tilanteen niin toisten mielestä presidntti on natsi toisten mielestä rasisti..

      Ei ihme ettei asiat ole maassa tän paremmin, molemmat puolet on niin tyhmiä, että hävettää olla enää yhtään mitään mieltä.

    • Kannattaa_katsoa
      • kysyn_nyt_kuitenkin

        mikä toi m.youtube.com on ? Mitä se m. merkitsee?


    • hyväsauli

      Tolkun( järkevän) miehen puhe.
      Arvostelijoiden puheissa ei ole mitään tolkkua (järkeä).
      Tosiasiat on sanottaba niin kuin ne on.
      Järki ei tee kenestäkään rasistia.
      Järjen puute tekee suvaitsevaisuudesta idiotismin.

    • makunamx

      Saulin puheissa oli järkeä, mutta selittely vei siitä pohjan kokonaan. Johtajat ei selitä.

      Myös natsien idioottiaisuudet, että joo nyt on presidenttikin natsi
      ja ainakin rasisti, meni ihan penkin alle, kuten aina, ei ne mitään ymmärrä.
      Samoiten kuin Teemun avautumisessa natsit on heti vääristelemässä hänenkin mielipiteet, niin että kaikki häpeää.


      Politikka on kyl kriisissä ja silloin just natsit iskee - keppihevoseksi käy vaikka islam- vastustamine tai puolustaminen kumpi vaan on muodissa ja saa enemmän kannatusta - päästäkseen valtaan vihaamaan ja vastustamaan juutalaisia.

      Helsingin Rajat Kiinni kannattajien jotka ei kannata juutalaisten murhapolttamista, kannattaisi perustaa eri ryhmän - irti natseista, vai haluatteko oikeasti kannattaa juutalaisvihaa, meinaan sitä te nyt kannatatte.

      Jännää sinällään että vasemmisto vastustaa natseja - ja ajaa juutalaisten etua, natseja vastaan.

      Natsipoikasetkaan ei ymmärrä mihin ovat menneet mukaan.
      Natsien tarkoitus on keräjä jäseniä islamin pelottelullaan ja myöhemmin ne alkaa taas heittää polttopulloja juutalaisten synagoogiin. Sieltä jengistä ette irti pääse. Noh, melkein säälittää. Onneksi kukaan järkevä ihminen ei kannata natseja, pohjasakka siellä rymyää keskenään.

      Tämä ihan vaan tsempiksi teille jotka ajattelette että kannattaa miettiä toisenkin kerran ennenkuin liittyy yhtään mihinkään plussa-korttia väkevämpään kerhoon.

    • alkuperäinen-iso-d

      Tyhjänpäiväinen puhe.

      Tämä maa kaipaa tekoja eikä pelkkiä puheita siitä mitä olisi pitänyt tehdä tai mitä pitäisi tehdä.

      • heisunheiluville

        Arvaas uudestaan miksi me normaalit pidämme teitä natseja niin tyhminä?
        koska te natsit omaatte niin alhaisen älykkyyden? Kaikki, ylesesti ja yleistäen
        Valtiopäivien avajaisissa nyt vaan kuuluu pitää puhe. Ja muutenkin oli kiva kuulla mitä maan johtajalla on mielen päällä.

        Jos ihmisellä olisi älykkyyttä sen ei tarvi olla kaikkien vihaama ja halveksima natsi.

        Natsiksi ei voi alkaa jos älykkyysosamäärä on yli 30.


    • tämäeihyväänpääty

      Puukotus Vaasassa mm. Pohjalainen 5.2. Meidän yhteiskuntaan sopeutunut mamu Suomen kansalainen opetti usealla koululla arabiaa. "Onneksi" viha kohdistui ex-vaimoon, eikä viha saanut valtaa kouluillamme. Tästä ikävämpi seuraus on, että isä on vankilassa ja äiti on kriittisessä tilassa. Mitkä arvet tämä jättää lapsiin, kun suuri allah on niin voimakas, että sallii tällaiset vihateot!? Näille kaiffareille sitten pitäisi rakentaa suurempia moskeijoita ja nyt palkataan kaikkialle Suomeen perusopetukseen kovaa vauhtia islamin opettajia, että tuntevat olonsa kotoisaksi täällä "kotimaassaan". Miksi näille muiden uskonnon kannattajille, ei voi pitää samaa uskontotuntia, kuin kantaväelle Suomessa? Ainakin 6-luokan uskonnonkirja käsittelee kaikkia uskontoja ilman provokaatiota, että mikä näistä kaikista on se oikea uskonto. Mielestäni uskonnontunti pitäisi olla vain yleissivistävä tunti ilman minkäänlaista uskonnon lokerointia. No tästä asiasta toiseen...työkaverinani on suvaitsevainen muslimirättipää, joka tosin ei kävele vaimonsa ja tyttönsä kanssa vierekkäin kaupungilla, vaan poikansa kanssa. Ei hänen lapset osallistu joulujuhliin, koska liian usein lauletaan uskonnollisia lauluja ja esitetään perinteinen lapsi-seimessä esitys. No ei se sianlihakaan maistu mukamas. Ihan sika kaikilla työmatkoilla ja panomies. Vaimo on tullut vanhempien pakottamana ulkomailta. Eli pitää perhettänsä ihan vain perinteiden vuoksi. Ja sitten...lukekaa ja tubettakaa hyvät ihmiset eri maiden sivuilta, että minkälaista meno on Englannissa, Tanskassa, Saksassa ja Ruotsissa, kun homma on jo karannut lapasista pelkästään näiden allah kiihkoilijoiden vuoksi. Näissä maissa muslimit sanovat, että ne on heidän maita ja heidän uskonto tulee olemaan suurin ja ainoa. Tämä on mun mielipide, mutta niin on karannut jo Suomessakin, mutta niin on sanonut useampi sosiaalitoimen työntekijäkin, että nyt saisi pistää rajat kiinni lopullisesti, sillä tämä meidän maan järjestelmä kaatuu pian! Mutta kuka sen ymmärtää...ei ainakaan meidän hallitus! Onneksi presidentti on edes vähän selvillä, että missä mennään näiden maahanmuuttajien kanssa. Lainaten työkaveriani tähän lopuksi...tämä ei hyvään pääty!

      • mikä_niitä_opettaa

        No mulle jo vuosi istten 8v somalipoika huusi tää on meidän maa , arvaa miten sappi kiehuu vieläkin kun muistelee.


    • Suomi-suomalaisille

      Tämä rakas Suomi on mennyt sekaisin muutaman hyysärin syöttämän propagandan johdosta, heidän tavoitteenaan on luoda tilanne, jossa mikä tahansa kielteinen toteamus pakolaisista on rasismia. Jopa tosiseikan mainitseminen heidän mantrassaan nimetään rasismiksi, presidentti Niinistön puhettakin nyt yritetään väen väkisin väittää rasistiseksi. Mikäli tuollaisia väitteitä esitetään, niin syytteitä esittäneen velvollisuus on kyllä tarkkaan kertoa mikä kohta puheessa oli rasistinen ja tarkistaa oliko se todellakin laissa määriteltyä rasismia. Näitä höpö höpö pauhaajia riittää, joiden mielestä kaikki se mikä on vastoin heidän näkemystään tai pakolaisuuteen liittyvän epäkohdan esilletuonti nimetään rasismiksi. Annetaan heidän meuhkata, he ovat kuitenkin asiassa 100%:sti väärässä ja tulevat katkerasti häviämääm tämän taiston, kuten entiset kommarit tuon Neuvostiliiton fanituksen.

      • järki_hoi_et_jättäis

        No minähän puhuin tästä jo vuosia sitten? Miksi ette uskoneet? Jos me oltais tehty yhteistyötä kaikki nämä vuodet, niin eihän sitä tiedä, mutta voitais olla jo selvillä vesillä, mutta tämmmöset määrät matuja .... kyllä te nyt mokasitte. Ei suvakit mitään mokanneet, suvakit veti rasisteja kuin märkää rättiä, te rasistit mokasitte kaiken. Ja mokaatte kokoajan lisää. Kun teillä ei ole järkeä.


      • järki_hoi_et_jättäis2

        Siis se oli niille rasisteille - TEIDÄN olisi aiemmin pitänyt jakaantua Järkeviin ja rasisteihin. Suski ja sen höperyys mokasi kaiken. Järkijengillä on nyt mahdollisuus vielä johonkin. ... itsekkyys.... luitteko sen? Kukaan muu ei ole ollut itsekäs kuin se sotanorsu. Yrittäkää nyt tehdä asiat oikein.


    • antisuvakki

      Realisti=Rasisti. Näin se valitettavasti nykyisessä Suomessa menee...

      • äölkjhhg

        Älä jaksa olla tyhmä


    • apuaTarvitseville12
    • usdfusdf-aka-asdfasdf

      muutama vuosi sitten huusivat suvakit rasismia jos vähänkin jotain sanoi mutta nyt päättäjät kiristämässä muualta tulleiden etuuksista kaiken mahdollisen,rasismi on pelkkää hölynpölyä

    • Täys.rasisti

      Sale puhui asiaa .Elintasosurffarit takas kotiin kaivelemaan juoksuhautoja .Ja polttamaan kamelin paskaa.

    • Suvaitseva

      Kansa kannattaa suvaitsevaisuutta. Demarien nouseva kannatus on siitä varma todiste. Ei rasismille ja kyllä lähimmäisenrakkaudelle!

    • SD.Sweden

      Niinistö on ehdottomasti paras pressa kautta aikojen suomessa.Mies joka uskaltaa sanoa asiat niinkuin ne on ja tekee palkkansa edestä töitä suomem eduksi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe