Parkkipaikkaongelmia

ettäosaavituttaa

Autoni parkkiruutu on rivin toiseksi viimeinen ja parkkipaikka on jotenkin persiilleen suunniteltu että reunimmaiseen paikkaan on ahdasta ajaa kun vieressä on talon pääty jonka porrastasanne tulee hieman tielle. Niinpä naapuri usein huolettomasti jättää autonsa niin kauas parkkipaikan reunasta että itselleni jää kohtuuttoman ahdas tila. Nyt vielä on niin paljon lunta ettei edes kiinteistöhuollon auraajat älyä puhdistaa parkkipaikkaa riittävän laajalti niin ongelma vaan pahenee ja tietysti ongelma kaatuu vain minun kärsittäväksi kun tulen esim. iltavuorosta jolloin kumpikin vierusnaapuri on pysäköinyt autonsa ajattelematta tai suoraan sanottuna piittaamatta yhtään miten kapea rako siihen väliin jää. Olen jo kerran isännöitsijällekin ilmoittanut tästä mutta eipä näy sielläkään olevan muuta kuin välinpitämättömyyttä! Perkele että osaa tällainenkin asia ärsyttää todella paljon! Maksan kumminkin parkkipaikastani kuten muutkin mutta parkkipaikkani on käyttökelvottoman ahdas!
Ja tämän parkkipaikan suunnittelija insinöörin retale ansaitsisi turpaansa ja lujaa, vitun tollo idiootti luokkansa heikoin esitys armosta läpi päästetty velttoilija joka on vaan insinööriopinnoissaan piirrellyt pillunkuvia vihkoon...

10

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EnsioItkonen

      "Ja tämän parkkipaikan suunnittelija insinöörin retale ansaitsisi turpaansa ja lujaa, vitun tollo idiootti luokkansa heikoin esitys armosta läpi päästetty velttoilija joka on vaan insinööriopinnoissaan piirrellyt pillunkuvia vihkoon..."

      Jospa opettelisit suunsoiton sijaan ajamaan autoa!!!

      • ettäosaavituttaa

        taisi insinöörinretaleeseen osua ja upota kun piti noin kilahtaa...


      • ettäosaavituttaa

        Se ei riitä että auto sopii juuri ja juuri naapurien autojen väliin, vielä pitäisi mahtua ovetkin avaamaan ja pujottautumaan ulos autosta!
        Kun yksi pysäköi itsekkyyttään, röyhkeyttään vai tyhmyyttään miten sattuu niin koko muulla jonolla tulee ahdasta, ovet paukkuu naapuriautojen kylkiin ja kaikkia vituttaa!!


    • tekisinnäin

      No parkkeeraa oma autosi poikittain siihen niiden kahden taakse niin etteivät pääse lähtemään.

    • ulkolamppu

      Et voi muuta kuin a) keskustella asiasta näiden parkkinaapurien kanssa ja/tai b) ilmoittaa isännöitsijälle uudestaan. Kun on asiaa, niin saa sanoa - nyt ei ole kyse turhasta valittamisesta. Voit myös huomauttaa tuosta lumien auraamisesta. Meillä täällä on eräs ulkolamppu palanut sellaisesta paikasta, että on näillä keleillä ollut hengenvaarallista mm. viedä roskia hiukankin pimeämpään aikaan. Ilmoitin kolme viikkoa sitten isännöitsijälle asiasta, joka myönsi, että "Joo on todella vaarallinen paikka", mutta ei ole asia vaan hoitunut. Olen kaksi kertaa soittanut ja kaksi kertaa laittanut viestiä ja nyt kuulemma huomenna on sitten tulossa sähkömies. Saa nähdä. Pointti siis vaan se, että täytyy kysellä niin kauan perään, että asia hoituu.

    • AudiApina

      Aloittaja taitaa olla autoileva homo?

      • ettäosaavituttaa

        Nulikat, jonnet ei osaa muuta kuin viljellä tuota homo -sanaa, tuskin edes ymmärrätte koko sanan merkitystä. For the record: en ole homo ja sitäpaitsi se asia ei liity mitenkään pysäköintiin.
        Isännöitsijät näyttävät olevan mulkuimmasta päästä oleva ihmisryhmä joilla on melkeinpä turha sanoa mistään asiasta kun vastauksena on vaan vittuilua ja välinpitämättömyyttä. Melkein yhtä mulkkuja kuin pankkiirit ja muuten luonnevikaiset kusipää nousukkaat.


      • NäinMeillä

        "Isännöitsijät näyttävät olevan mulkuimmasta päästä oleva ihmisryhmä joilla on melkeinpä turha sanoa mistään asiasta kun vastauksena on vaan vittuilua ja välinpitämättömyyttä."

        Luuletko, että kiinnostaa moiset pikkuasiat, kun jokaisesta kerrostalosta isännöitsijä kuittaa luokkaa 1000 euroa/kuukausi kokouspalkkiot. Ja niitä taloja ei ole yksi tai kaksi, vaan usein kymmeniä, kun työmäärä per talo on aika vähäinen, ellei sitten ala hyppimään joka pikkuasian perässä.


      • ettäosaavituttaa

        Isännöitsijöiden kohtuuttomat palkat ja palkkiot ovat eräs monista mätäpaiseista tässä maassa mikä pitäisi puhkaista. Tonni kuussa pelkästä tittelistä ilman mitään työtä sen vastineeksi, kreikassakos täällä ollaankin...
        Voisitteko maksaa mullekin vaikka käsienpesubonuksia sekä tietokoneen käytöstä, nyt ainutkertainen tarjous, yhteensä vain 1500e /kk!


    • mitäsätäälteet

      Hei, sinä oot mun exä, tunnistin heti sut Audi Apina. Tykkäät musta edelleen, etkö tykkääkki ? Olihan meillä menoa, ennen sun siirtymistä sivistyksen pariin. T: M

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3411
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      173
      1449
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1228
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1112
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      795
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      757
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      41
      739
    Aihe