Apukan vastaanottokeskus suljetaan

eisuvakki

Mutta minne sijoitetaan siellä olevat elintasopakolaiset? Tietenkin Pöykkölään vaikka se pitäisi purkaa, koska kaupunki sen lunasti ja aikoi rakentaa siihen asuntoja. Kalliiksi tulee verorahoilla pitää elintasopakolaisia.
Ei lupaa hyvää lapsille, kun tulee kesä ja Pöykkölässä on satoja kiimaisia mamuja ja uimaranta.

27

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uiuiuiuiui

      Sielläkö pensikossa itse kyttäät uivia lapsia.

      Hanki apua äkkiä. Vitun spede.

    • Kettuhattutäti

      Aivan väärä järjestys sulkemispäätöksessä. Pöykkölä riskialttein ja siksi suljettava pikimmiten.

    • eisuvakki

      Apukassa nuo olisivat olleet eristyksessä ja kaukana lapsiperheistä. Mutta eivät ole varmaan viihtyneet siellä.

    • mmmmmmmma

      Jonnekin kauas ne pitäisi sulkeakin, eikä päästää tavallisten ihmisten sekaan. Oksettaa koko Suomi, millaiseksi se meni puolessa vuodessa.

    • Dabbadiiii

      Tervetuloa keskustaan. Hyvä homma, oikein toimittu.

      Ei oo mitään ongelmia, hahahaaa.

    • hipheijjaa

      Nelostie, valtaväylänä ja etäisyys virkavallasta huomioiden on oikea ratkaisu lopettaa juhlapaikanhakijoiden täysihoito! Pöykkölässä värisee monokulttuuri ensi keväästä alkaen, uusi asunto-aluekin saa osansa. Mutta muistakaa kiittää kaikesta niitä päättäjiä ja suvaitsevaistoa/SPR:ä - sitä saa, minkä sallii!!!

      Uimarannat, laavut ja matonpesupaikka sekä museo-alue rikastuu huolella, aavikkokielet raikaa ja omaisuutta katoaa "mystisesti". Siihen vielä omat hörhöt päälle, niin jo on kesäyössä vilskettä odotettavissa Rovaniemellä. Ja tämä ei ole mikään tuulesta temmattu skenaario, vaan REALISMIA tässä multikulttuurin ja aavikkouskonnon ylistyksen kiimassa! Vanhemmat, pitäkää huolta lastenne valistuksesta ja turvallisuudesta. Pitäkää huolta kanssaihmisistänne ja naapureista, vanhuksista.

      Nämä sosiaaliturvaturistit eivät kunnioita meitä länsimaalaisia, vain silmänlumetta eli Koraanin sallimaa valetta muutamat poikkeukset. Mutta paljastavat todelliset kasvonsa ahdistettuna verbaalisesti, esim. Nazima Razmyer, Onan Hazar, Husu Hussein lista on yhtä pitkä kuin näitä Suomessa yleensä on. Älkääkä erehtykö nyt heiluttamaan natsirasisti-korttia, syyttämällä minua vihapuheesta - vaan tutustukaa Koraaniin ja sen opetuksiin, kuinka muslimin tulee toimia edistääkseen Islamin levittäytymistä ja heidän "oikeuksiaan". Ei mulla muuta, mehän tienataan tällä - S**TANA!

    • Helpottikoangstiasi

      Raamattu sisältää samaa paskaa ja satuja mitä koraanikin.

      Ja mitä olen telkusta seurannut niin rasistit ovat hävinneet kaikki väittelyssä mainisemillesi henkilöille.

      Juttusi eivät mene fiksuille läpi. Muuta itse pohjoisnavalle jos et kestä ihmisiä.

      • eisuvakki

        Ei hän kirjoita mitään ihmisistä vaan näistä elintasopakolaisista.
        Apukka suljettiin siksi kun sinne oli liian pitkä matka SPR,n työntekijöillä käydä mieskavereidensa luona. Pöykkölään on lyhyt matka toimistolta vaikka päiväkahvilla kävisi joka päivä.


    • Nopeivoittaa
    • Pojatpojatpojat

      Tervetuloa keskustaan pakolaiset. Sisäsiittoiset vähenee ajan kuluessa. Hyvä homma.

      • eisuvakki

        Terveisin SPR, vai mitä.
        Eikö sulla ollut varaa taksilla ajaa poikiesi luokse Apukkaan?


    • pusakki

      Tervetuloa keskustaan. Täällä odotamme haarat levällään

    • nikkeliä

      72-vuotiaan naisen joenvarressa anaaliraiskannutta 17-vuotiasta turvapaikanhakijaa ei karkoteta
      Afganistanilainen turvapaikanhakija sai Itävallassa 1 vuoden ja 8 kuukauden vankilatuomion vanhuksen raiskauksesta, mutta ei karkotusta.

      28.01.2016 16:44, 34796 lukukertaa

      InstaCasino antaa uusille pelaajilleen huimat edut. Tarkista tästä!

      Vakava raiskaustapaus tuli median tietoon vasta tällä viikolla, kun nyt jo 18-vuotiaan oikeudenkäynti alkoi. Samalla paljastui, että vankilatuomion kärsimisen jälkeen afgaania ei karkoteta, koska tuomio on alle kolmen vuoden pituinen.
      Wahab M Itavalta

      Wahab M.

      72-vuotias eläkeläisnainen oli ollut 1. syyskuuta viime vuonna kävelyttämässä koiraansa Itävallan Traiskirchenissä kanaalin varrella, kun 17-vuotias kävi hänen kimppuunsa ja raiskasi hänet. Lähistöllä sijaitsee Itävallan suurin vastaanottokeskus, jossa naisen tytär työskentelee vapaaehtoisena.

      Poliisi myönsi, ettei rikoksesta kerrottu syksyllä, koska tapaus oli niin arkaluontoinen.

      Uhri kertoo:

      “Oli todella kuuma päivä, ja olin päättänyt viedä koirani kävelylle Schwechat-joen varteen. Näin kahden nuoren miehen uivan siellä.”

      Uhri kertoo, että toinen nuorista miehistä oli ojentanut hänelle käsivartensa ja pyytänyt apua joentörmälle pääsemiseksi. Nainen meni auttamaan.

      “Yhtäkkiä tunsin iskun takaani.”

      Schwechat

      Schwechatin kanaali.

      Nainen kaadettiin maahan. Hyökkääjä laittoi kätensä naisen suun eteen ja repi toisella kädellä naiselta vaatteita yltä. Sen jälkeen hyökkääjä raiskasi vanhuksen anaalisesti.

      Naisen 72-vuotias ystävä Hans Vesely kertoo: “Hänen koiransa oli jo 13-vuotias, eikä valitettavasti kyennyt suojaamaan emäntäänsä hyökkäykseltä.”

      Pahoin vahingoittunut nainen, joka painaa vain 48 kiloa, ei ollut kyennyt estämään miehiä. Nainen pääsi omin voimin kotiinsa. Eräs ystävä löysi hänet myöhemmin kotoa, ja kun häneltä kysyttiin mustelmien alkuperää, nainen kertoi mitä oli tapahtunut.

      “Hän ei ole enää sama nainen. Hän ei uskalla enää olla yksin, eikä hän poistu kotoaan. Hänestä on tullut hyvin heikko tapahtuman jälkeen”, Vesely kertoi.

      Tekijä saatiin kiinni, kun hän teki uuden rikoksen raiskauksen jälkeen ja joutui luovuttamaan DNA-näytteen. DNA osoittautui samaksi, joka raiskauksen uhrista oli tallennettu, ja mies pidätettiin.

      Wahab M., raiskaaja, kielsi alussa raiskanneensa vanhuksen. Hän väitti olleensa humalassa ja ettei hän muistanut mitään. Myös Wahab M:n ystävä, joka myös pidätettiin, ilmoitti, ettei ole nähnyt mitään.

      Koska Wahab M. oli tekohetkellä alle 18-vuotias, hänet tuomittiin nuorena rikoksentekijänä. Wahab M. tunnusti myöhemmin tekonsa ja hänen tuomiokseen määrättiin eilen 20 kuukautta vankilaa. Näin hän myös vältti karkotuksen. Maksimituomio rikoksesta ilman tunnustusta olisi voinut olla viisi vuotta, joka olisi merkinnyt karkotusta.

      Lähteet: The Local, Kurier 1 ja Kurier 2

    • NikottaakoSulla

      Osataan sitä suomalaisenkin voimin vielä pahempaa, ole hyvä.

      Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona 24-vuotiaan hoitajan laitoshoidossa olleiden vanhusten raiskauksista yhdeksäksi vuodeksi vankeuteen.

      Vuonna 1991 syntyneen Miko Ville Kristian Huittisen tuomio tuli 27 raiskauksesta ja kahdesta pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

      Uhreja oli syytteiden mukaan yhteensä yhdeksän. He olivat 74–100-vuotiaita.

      SANOMA NETWORK OPTIMIZER

      Älä perusta omaa yritystä
      Eezyn avulla toimit ilman yrittäjän velvollisuuksia. Helppoa, tutustu!
      helpompaa-yrittäjyyttä.Eezy.fi

      S-Lainaa helposti netistä
      Hae S-Lainaa jopa 20 000 €. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa!
      www.s-pankki.fi/s-laina

      Verisure Superpäivät
      Murto- ja palohälytinpaketit nyt -200€. Tarjous voimassa 20.1.-23.1.2016
      verisure.fi/superpaivat

      Advertisement
      Käräjäoikeuden antaman julkisen selosteen mukaan mies teki rikoksensa vanhusten vuoteissa, WC-tilassa sekä näiden ollessa pyörätuolissa.

      Uhrit olivat muistisairaita. Osa oli erittäin liikuntarajoitteisia. Käräjäoikeuden mukaan he eivät ole kyenneet puolustamaan itseään tai ilmaisemaan tahtoaan seksuaalisiin tekoihin.

      Mies teki rikoksensa lokakuun 2013 ja syyskuun 2014 välisenä aikana. Hän on ollut vangittuna tämän vuoden maaliskuusta lähtien.

      Oikeuden mukaan miehen syyksi luetuista rikoksista pitäisi lähtökohtaisesti tuomita 12 vuoden vankeusrangaistus. Rangaistusta lievensi kolmella vuodella kuitenkin se, että mies pyrki edistämään rikosten selvittämistä.

      Käräjäoikeus kertoo huomioineensa rangaistuksessa sen, että tekoja on ollut useita ja syytetty teki ne pikemmin suunnitelmallisesti kuin hetken mielijohteesta.
      Rangaistukseen vaikutti sekin, että teot kohdistuivat iäkkäisiin ja heikkokuntoisiin uhreihin. Lisäksi mies toimi teot tehdessään hänestä riippuvaisten uhrien hoitajana.

      Mies myönsi pääosin syytteiden mukaiset teot. Rikoksille ei ole ollut ulkopuolisia silminnäkijöitä eivätkä muistisairaat uhrit ole kyenneet kertomaan tapahtumista ulkopuolisille.

      Käräjäoikeuden mukaan näyttö miehen syyllisyydestä on perustunut yksinomaan hänen omaan kertomukseen tapahtumista. Todistajien lausunnot ovat oikeuden mukaan tukeneet miehen kertomusta.

      Siltä osin kuin syytetty kiisti oikeudessa tekojen lukumäärän tai niiden sisällön, oikeus hylkäsi syyttäjän vaatimukset näytön puutteen perusteella. Syyttäjä vaati miehelle rangaistusta seitsemästä törkeästä raiskauksesta, 25 raiskauksesta ja kahdesta pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

      Miestä oikeudenkäynnissä avustanut asianajaja ei osannut sanoa vielä keskiviikkona, aikooko hänen päämiehensä tyytyä käräjäoikeuden tuomioon vai valittaa siitä hovioikeuteen.

      Oikeus määräsi miehen maksamaan korvauksia kahdelle vaatimuksia esittäneelle uhrille yhteensä 18 000 euroa.

      Käräjäoikeus käsitteli syytteet suljetuin ovin, koska ne koskivat erityisen arkaluonteisia henkilöiden yksityiselämään liittyviä rikoksia. Oikeudenkäyntiasiakirjat on määrätty sovellettavia lainkohtia ja tuomiolauselmaa lukuun ottamatta salaisiksi 60 vuodeksi.

      Tuomiosta kertoi ensimmäisenä STT.

      • ewfewf

        Kerro äkkiä, miksi ulkomailta pitää erikseen raahata ainuttakaan raiskaaja-paskaa, jos niitä on riittävästi omastakin takaa....?
        HYI VITTU mitä sakkia


    • Honeyhoneyhoney

      Roissakin pyöri aikoinaan mummonraiskaaja, Hymy kirjoitti siitä 90 luvulla. Joku Ki... oli nimi, muistaako kukaan.

    • Remontti-miehet

      Apukka tarvitsee kuulemma remonttia, että voisi soveltua asumiseen.
      Eikö niiden juuri pitänyt naputella paikkoja kuntoon ajan kulukseen. Ja että voisivat vähän korvata asumistaan täällä?

      Täynnä nuoria miehiä.

    • tottuus

      Apukka suljetaan,koska siellä on liikaa kosteusvaurioita.
      On venäläisten omistuksessa.
      Suomalaiset asuu kosteusvaurioisissa ja homeisissa kämpissä.
      Mamut tarvii paremmat olot.

    • Tattanalle

      Ihan oikein, jos finskit ei tajua asuvansa homeläävässä niin oma vika.

    • eisuvakki

      Taisi olla tänään muuttopäivä, kun kolme pakettiautoa oli pihalla ja laiskan näköisiä karvaisia miehiä seisoskeli pihalla ibadit korvilla. Kyllä taas Pöykkölä rikastui suuuresti tänään. Mitähän Markus Lohi tykkää, kun ovat kesällä takapihan reunalla.
      Eikös se muuten Pöykkölän asuntolatkin ainoikaan suljettu homevaurioiden takia? Nyt kai home on haittanut itekseen pois, kun taas on asumiskelpoinen?

      • Kivitippu

        Ei Lohella varmaan mitään ole vastaan.

        Oli syksyllä Etelä-Pohjanmaalla Lappajärvellä järjestämässä keskustan omistamaa, konkurssinpartaalla olevaa kylpylähotelli Kivitippua turvapaikanhakijoille, paikkakuntalaisten vahvasta vastuksesta huolimatta.

        Alueella on kymmeniä loma-asuntoja, joiden omistajat pelkäävät arvon-alennusta.


    • Älkääviitsikö

      Mitäpä normaaleilla tolkun ihmisillä onkaan mitään pakolaisia vastaan.

      Asia erikseen ovat kiihkoilijat ja tyhjän pelkääjät.

      Edelleenkin, Rovaniemellä ei ole tapahtunut mitään pahaa pakolaisten toimesta. Se voi ottaa koville eräitä oraakkeleita.

      • Kivitippuu

        Tolkuttomat Lappajärviset ja loma-asuntojen omistajat nostivat kanteen ja vok-keskusasia on nyt hallinto-oikeuden käsittelyssä.

        Ei ole tainnut ylittää Lapin Kansan uutiskynnystä?


    • kosteusvaurio

      Homehtuuhan ne, kun talven ovat lämmittäneet asuntoja valuttamalla kuumaa vettä kaikista hanoista niin, että ikkunoista valuu vesi. Kas.n asunnot, jotka on annettu matuille, ovat kyllä melkoisessa kunnossa, kun ja jos muuttavat pois. Ja muut asukkaat maksaa vesilaskut ja remontit.

    • zxclk

      viekööt suvakit kotiinsa ne jos ovat niin kiinnostuneita,ei kiinnosta paskan vertaa kuhan pysyvät kaukana meistä.

    • Halla-ahoin

      Halla-ahon mielestä laittomasti maahan tulleiden perheenyhdistämisiä on rajoitettava

      Turvapaikkakäytäntöjä on kiristettävä, vetovoimatekijöitä karsittava ja perheenyhdistämisen keinoja kiristettävä.

      11.02.2016 13:37, 2301 lukukertaa

      Tri Jussi Halla-aho.

      Jussi Halla-Aho pitää erikoisena, että Suomeen laittomasti saapuneista maahantulijoista suurin osa on irakilaisia. Hänen mukaansa keskeisissä verrokkimaissa, kuten Pohjoismaissa sekä Hollannissa valtaosa laittomista maahantulijoista tulee Syyriasta. Halla-aho sanoo:

      “Suomen tilanne on hyvin erikoinen. Tätä ei voi selittää maantieteellä.”

      “Irakilaiset ja somalit saava Suomesta oleskeluluvan helpommin kuin mistään muusta maasta.”

      “Minun nähdäkseni kyse puhtaasti turismista.”

      “Uskon, että tavallisille ihmisille olisi helpompaa, että Suomi ottaisi esimerkiksi kiintiöpakolaisia Syyriasta.”

      Halla-ahon mukaan turvapaikkakäytäntöjä on kiristettävä, vetovoimatekijöitä karsittava ja perheenyhdistämisen keinoja kiristettävä EU:n perheenyhdistämisdirektiivin sallimissa rajoissa.

      Halla-aho on viisas mies! Ainoa joka puhuu järkeä televisiossa!

      Kyllä "suvakkiämmällä"oli vaikeaa,paljasti oman tyhmyytensä katsojille!

      “Perheenyhdistäminen on tärkein yksittäinen maahanmuuttoperuste.”

      Halla-aho pitää sisäministeriön arviota myönteisen oleskeluluvan saavista turvapaikanhakijoista vääränä. Sisäministeriö on arvioinut, että viime vuonna saapuneista reilusta 32 000 turvapaikanhakijasta noin 10 000 saa myönteisen oleskeluluvan, mikä on noin 30 prosenttia hakijoista.

      Halla-aho peilaa asiaa Suomen vuonna 2014 antamiin myönteisiin päätöksiin ja hänen mukaansa oikea luku olisi lähempänä 70 prosenttia.

      Halla-aho on viisas mies! Ainoa joka puhuu järkeä televisiossa!

      Kyllä "suvakkiämmällä"oli vaikeaa,paljasti oman tyhmyytensä katsojille!(marjan vallassa ohjelma).

      Lähde mtv.fi.

    • Säälittäväjussi

      Hulluaho taisi tehdä liian tukevan piipullisen kun puheet on taas ihan päättömiä.

      Mahtaa rasistinreppanalla keittää kun Hulluaho hävisi väittelyn puhtaasti

      Hulluaho on Suomen tyhmin pelkuri, ei mitään muuta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe