Tämä se " älynväläys " viralisista uutisista

vrtyuiaeo

Toimittaja rabortoi mm. toiseksi tulleella ei ole mitään mahdollisuuksia eikä suosiota , toimittajan " älyn mukaisesti " kaikki toiseksi tulleet eivät ole ns. mitään. Monta kertaa kakkoseksi tullut onkin ykkönen. Voidaanki todeta kuinka kolutusta hankkivat vain määrälisesti paljon mutta laatu ei toteudu todellisuudessa. Näyttähän se kolutusta koulutuksen perään cv.ä joltain huippukoulutetulta tarkemmin kun katsoo voi jättää pois sanan huippu jo sen takia että todellisuudessa ei toteudu se minkä takia koulutuksissa kuluttavat aikaansa että ei tarvitse työpaikoilla olla tekemässä sitä työtä mihin ovat palkatut kun mukavampaa on viihtyä koulutuksissa. Huipulle päästäkseen on kyse aivan muusta kuin työpaikkakoulutuksista vaikka kolutusten nimikkeet näyttävät / kuulostava hienoilta. eimullamuuta.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • okjuiyda

      Luottavat siihen että henkilöillä joita myös ihmisiksi sanotaan ei olisi aikaa eikä kielitaitoa ottaa itse selvää heitä kiinostavista vaaleista esimerkiksi Eräs hyvin ylen rabortointia kuvaava oli kun haastattelija oli valinut lapsia vastaamaan mitä mieltä he olivat nähdystä oopperasta. Olivat valinneet vastaajaksi lapsia jotka sanoivat että ihan tyhmä ooppera. Kasvatettu ei sanoisi noin tyhmästi itse julkisuudessa vaan hienotunteisemmin sekä ottaisi huomioon että yksittäiset vastaukset eivät ole koko suomen kansa. Toisaalta voin kuvitella että tomittajan lapset sitten itse menessään kylään huutavat hyi kun pahaa ruokaa kun ei ole sitä lemppariruokaa. Mitä mieltä politikantoimittajat ovat hävikkiruuasta se on varmasti hyvää kun on ilmaista " ilmaista "

    • nhiuoraoc

      Toimittajan ammatiliset vaatimukset ovat vuosia sitten, miten sen kauniisti sanoisi menneet siten että rimaa ovat laskenneet. Kuvaava esimerkki toimittajuudesta siis toimttajaksi pääsystä on jopa sillä että ovat kopineet ulkomaisista sun keltaisesta lehdistöstä totena suomalaisiin iltapäivälehtiin ( iltalehti ) myöhemmin koko lehtitalo jäi kiinni salakuuntelusta jne. Saivat rajut sakot josta jaksoivat riehua ei sakoista vaan siitä että jäivät kiinni kuten suomessakin eihän oikeasti ketään suurista sakoista melskaa vaan siitä että jäivät kiinni ( sitä vaan eivät kehtaa tunnustaa ) Hyvin kuvaavaa on että kalleimilla autoilla ajavat elävät köyhyysrajan alapuolella ( heh ) Kun älyää että toimittajaksi monikin on päässyt noilla kritereillä jotta osaa kopida, parhaammat älyävät että ei kannata missään nimessä provpsoitua mistään .

    • nhtyapouc

      Ei varsinkaan kun iltalehden toimituspäälikkö on sanonut että urallaan edennyt ylelle on hyvä toimittaja osasi kopida sunkeltaisestalehdestä ammattitaitoisesti tehdä juttuja ammattitaitoisesti niin pitää se kyllä uskoa minä ainakin uskon että on monenlaista ammattitaitoa kuin pääsyvaatimustakin siis monenlaista ( heh heee )

    • bnhjuiyop

      Sille joka osaa nauraa itselleen on hauskaa tiedossa koko loppuiäksi.

    • mnhiyuort

      voisi journalisimia kuvata hyvin yksinkertaisella esimerkillä miten lukijoita /kuulijoita sekä katselijoita ovat keskinkertaisin konstein saaneet vertaamaan keskenään mitä härskimmin keinoin. Käytän tässä esimerkkiä lehdistöstä ( mutta minkälaisesta ) olivat kuvanneet kahta julkisuudessa työskentelevää naista kesällä. Toisella oli huomaamattomat mutta peittävät sukat jotka saivat kuvatun sääret näyttämään täydelisiltä stailauksella ketään joka ei tiedä olisi havainnut että pelkkää potaskaa. Rehelinen löytyi toisesta kuvattavasta koska olivat hänet jutussa kuvanneet ilman sukkia josta näkyi selvästi että sääret eivät olleet täydeliset Tarkoitus oli mitä ilmeisemmin halventaa ja verrata häntä tuohon samanikäiseen jolla oli " täydeliset " Tätä se journalismi monesti on jos eivät paremmasta ja puoleettomasta niin tiedä / välitä. Siihen vielä kun juttu ei edes käsitellyt sääriä mutta pääosaa näyttelivät sääret.

    • nhuihgtr

      Marilyn monroen näköinen haluaa myös olla monet himottuina ja haluttuina esimerkkejä löytyy lehdistöstä kuin mistä tahansa instasta, selffien kera kuten pullat rusinasta vai rusinat pullasta ketä himottuna tykkää elää elämäänsä. Lähemmin tarkasteltuna vain himottuina kun ymmärys ei riitä monellakaan miten marilynistä tuli marilyn. Siis kaiken sen muun kyllä haluisivat helposti kunhan eivät marilynin kärsimyksiä lyhyllä elämäntaipaleella .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe