Influenssarokotuks on mutta flunssa iski

perinkyllästynyt

Se oli sitten viimeinen kerta kun otan flunssarokotteen. Aivan hirveä tauti jo toista viikkoa päällä. Kipulääkitys maksimissaan, että pärjää jotenkin.

Tiedän tiedän!!! rokotus pätee siihen tiettyyn influenssaan, mutta ihan varmasti altistaa sitävastoin muille pöpöille. Näin ainakin kohdallani. Niinä vuosina kun en ole rokotusta ottanut, en ole sairastanut minkäänlaista flunssaa, edes nuhaa. Silloin taas kun rokotus päällä, niin tämä sama rumba kurkkutaudin, räkätaudin, tukkeutuneiden keuhkojen, kuumeensahailun, koko kropan kipujen kanssa!!!

2

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • topipumisia

      Nin on moni muukin sanonut. Mulla kolme tuttavaa jotka ovat nyt flunssassa kun ottivat piikin. Minä en ole koskaan ottanut, enkä ole kipeenä ollu, en ole tänäkään vuonna. Ei el nuhaa eikä mitään. Koskaan en ole ottanut enkä tule ottamaan. Näytää siltä että enempi ihmisiä sairataa kun ottaa sen piikin. Ja näyttääolevan aika raju. En ole hoitaja enkä tietäjä, mutta luulen että jotain siinä piikissä pitää olla kun sen ottaneet siarastyuu.
      Muistan kun lapseni oli ala asteella kun tuli se sikaflunssa, ja kaikkia uhkailtiin että ottakaa ottakaa tai kuolema tulee...no melkein sillä peloteltiin. Omille lapsilleni en ottanut sitä koulussa, ja terveenä pysyi. Puolet luokista oli kipeenä kun ottivat piikin.
      Kipeemmäksi tulee kun laitattaa niitä myrkkyjä kehoonsa. En itse ole ollut flunssassa 7 vuoteen.

    • tuleekotakasin

      Influenssarokotus heikentää vastustuskykyä, jonka johdosta saa kaikki muut virukset riesakseen. Tämä on ihan yleisesti tiedossa oleva asia, josta vaietaan virallisen tahon puolelta.

      Ja käsien pesulla ei ole mitään merkitystä. Maailman sivu on kuollut Suomessa vuosittain 1000-2000 huonokuntoista ihmistä influenssaan, flunssaan tai nuhakuumeeseen ja ihan muuten vaan johonkin bakteeriin tai virukseen. Tämä uusi rokotevouhotus on pelkkää THL:n bisnestä. Bisnes se on joka kannattaa ja juurikin lääkebisnes. Voittoa tahkotaan vuodesta toiseen, haitat ei tunnu haittaavan. Pelottelutyylillä täällä Suomessa on aina saatu löysä kansa taipumaan millon mihinkin vouhotukseen, kuten esim margariinin massiiviseen käyttöön.

      Influenssia on suomessakin ollut jo satoja vuosia joka talvi. Pari tuhatta siihen kuolee ihan joka talvi. Ihmisiä nyt vaan kuolee, jos on huonossa kunnossa. Myös ns. terveitä voi kuolla. Se, että ei ole todettua sairautta ei kerro yhtään mitään ihmisen vastustuskyvystä. Nää kuolleet ovat todennäköisesti lihavia tai laihoja, mutta huonosti syöviä, joilla on erittäin heikko vastustuskyky. Mahdollisesti juodaan viinaa, ei liikuta ja tupakkia vedetään. Kyllä siinä kupsahtaa ilman todettuja sairauksiakin.

      Paljonko kuolee muihin tauteihin ja lääkkeisiin?

      Monta päivässä.

      Bakteerit ja virukset ovat aina seuranamme. Niitä on miljoonittain ihollamme: käsissä ja kynnen alla, varpaanväleissä, kainaloissa. Ilmakehässä yhdessä kuutiometrissä on keskimäärin 5 000–100 000 bakteeria. Moni suomalainen on huonossa kunnossa, johtuen kelvottomasta ruokavaliosta, joka aiheuttaa huonoa vastustuskykyä. Moni kärsii tietämättään erilaisista ravinnepuutoksista. Yleisimmät ravinnepuutokset ovat kalan Omega-3 rasvahapot (EPA ja DHA), rauta, B12-vitamiini, D-vitamiini, jodi, seleeni, magnesium, sinkki ja K2-vitamiini, joka on äärimmäisen tärkeä sydämen ja luuston hyvinvoinnille.

      D-vitamiini on hämmästyttävän tehokas virusten vastainen aine. Se tuottaa kehossa 200-300 erilaista virusten vastaista peptidiä, jotka tappavat bakteereja, viruksia ja sieniä. D-vitamiini vähentää riskiä sairastua flunssaan ja muihin virustauteihin ja nopeuttaa toipumista edellyttäen, että ihmisen seerumin D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) on vähintään 95 nmol/l. Tämän tason saavuttamiseen tarvitaan iästä riippuen 30-150µg D-vitamiinia päivässä. D-vitamiini on avaintekijä immuunijärjestelmän toiminnassa.

      Huono ruokavalio aiheuttaa nykyään enemmän terveyshaittoja kuin fyysinen liikkumattomuus, alkoholi ja tupakka yhteensä, kertovat tutkijat urheilulääketieteelliseen British Journal of Sports Medicineen kirjoittamassaan pääkirjoituksessa.

      Ilman rokotteita on pärjätty oikein hyvin. Mutta jahka lääketeollisuus keksi ruveta pelottelemaan tavallisia ihmisiä kuolemalla, niin johan jonotetaan piikille, vaikka mitään syytä ei ole. THL ostaa rokotteita, koska on pakko ostaa. Tämä johtuu siitä, että THL saa rahaa rokotevalmistajalta omiin tutkimuksiinsa ja vastalahjaksi THL:n on ostettava näitä rokotteita. Eli todellakaan tässä ei yhtään ketään kiinnosta kenenkään terveys tai mahdollinen kuolema. Kun possunuhalla peloteltiin vuonna 2011, niin esim. Venäjä ja Puola eivät ostaneet yhtään rokotetta. Ja he pärjäsivät oikein hyvin. Kukaan ei saanut mitään unitautia vaivoikseen.

      http://www.anttiheikkila.com/blogi/tosi-paha-vedatys-flunssan-hoidossa/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1806
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1386
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1309
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1303
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1237
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1028
    Aihe