Pohjalainen valehteli TAAS!!

RuuuuudunTakaa

Pohjallisessa oli juttu, jossa se mainostaa ,kuinka Pikipruukkiin sijoitetut pakolaiset eivät aiheuta hämminkiä.

http://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/vaasan-turvapaikanhakijoista-tullut-muutamia-häiriöilmoituksia-useimmiten-syynä-meteli-1.1992265

Minulla kuitenkin on suora näköyhteys erääsen pikipruukin taloon, jossa on alkanut vierailla poliiseja vähän väliä sen jälkeen kun sinne sijoitettiin turvapaikanhakijoita. Pikipruukin talot ovat levottomia,m koska ne ängetään täyteen sosiaalitapauksia, sehän on selvää, mutta ei tuossa naapurissa ole poliisit kuitenkaan yhtä tiheästi vierailleet, ennekuin sinne tuli irakilaisia sotilakarkureita lomailemaan minun ja muiden veronmaksajien piikkiin.

Pahin tapaus oli, kun he hakivat muutama viikko sitten sieltä pois ryöstäj-puukottajan joka oli tehnyt tuhojaan keskustassa. Ai niin, eihän pohjalainen kerro myöskään tästä tapauksesta, ei ainakaan sitä, että puukottaja oli mamu.

19

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12233558

      joo olen myös asunut kahdessa eri pikipruukin osoitteessa missä on vielä perheitä toisessa somaliasta toisessa jotain niitä vaaleempipaahtosia..aina sama vastaus pruukilta kun oli pyörät rikottu autoja potkittu y,,, ne hakkas kakaroja heitteli roskia takapihoille....eivät kuulemma ymmärrä maan tapoja...oli pakko muuttaa pois

      • 30029

        Rasistien juttuja. Ei kannata uskoa. Sitäpaitsi asia ei meille kuulu.


      • ktrli
        30029 kirjoitti:

        Rasistien juttuja. Ei kannata uskoa. Sitäpaitsi asia ei meille kuulu.

        Maahanmuuttajat osaavat käyttäytyä. Veikkaan, että suomalaisisänmaalliset rasistit häädettiin tekemänsä ilkivallan takia. Nyt omista pahoista teoista syytetään muita, ventovieraita normaaleja ihmisiä.


      • raiskaavamamu
        ktrli kirjoitti:

        Maahanmuuttajat osaavat käyttäytyä. Veikkaan, että suomalaisisänmaalliset rasistit häädettiin tekemänsä ilkivallan takia. Nyt omista pahoista teoista syytetään muita, ventovieraita normaaleja ihmisiä.

        Tilastot kertovat karua kieltään mamujen käytöksestä:

        lainaus
        "Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tilaston mukaan Afrikassa ja Lähi-Idässä syntyneiden suhteellinen osuus raiskauksista on 17-kertainen suomalaisiin verrattuna.

        Tilaston tehnyt erikoistutkija Matti Lehti on todennut jo aiemmin, etteivät ikä, sukupuoli, ansiotaso tai asuinkunta selitä ilmiötä."


      • HyväEiKuulu
        30029 kirjoitti:

        Rasistien juttuja. Ei kannata uskoa. Sitäpaitsi asia ei meille kuulu.

        Just niin!


    • HuijausKäynnissä

      Pohjalainen huijasi ihmisiä osallistumaan jääkiekkopelin pääsylippuarvontaan mutta nyt on käynyt ilmi että lippuja ei ilmeisesti ole edes arvottu vaan ihmisiä on vain rahastettu lähettämään tekstiviestejä. Arvontaan osallistunut perheen jäsen lähetti kyselyn Pohjalaiseen että mistä tietää onko voittanut ja milloin julkaistaan voittajien nimet. Kukaan ei osannut antaa selvitystä eikä vieläkään ole mistään löytynyt arpavoittajien nimiä ja pelikin on pelattu jo kaks viikkoo sitten. Eikä olla ainoita vaan tästä on kaupungilla puhuneet muutkin.

    • Valehteleeko

      Ei valehtele.

    • 22122554

      ei ne vaan osaa käyttäytyä...kakarat rikkoo toisten fillarit ja paskoo rappuun...hakkaa porukalla suomalaisia ja tää kaikki kun ei ymmärrä??????? aikuiset vetää jotain....? joka haisee tosi pahalle...omat asuinkorttelit maahanmuuttajille kiitos

      • fhpåwadgv

        -älä levitä valheita, typerää tommonen...


      • 2s2s2s2s2s
        fhpåwadgv kirjoitti:

        -älä levitä valheita, typerää tommonen...

        menikö oikein ja suvakki veti herneen nenään totuudesta?


    • paskaaovat

      Pakolaiset ovat aivan paskasakkia. Muuta sanomista niistä ei ole.

    • tympääntynyt

      Joo ja munkin hermoy meni viime kesänä kun ei meinannu mennä pikipruukille jakeluun se että muutamien mamumöykkärien takia ei saanu n. 3 kk yhtää rauhaa ei yöllä ei päivällä. aamusta iltaa huusivat puhelimee, pelasivat pleikkaria kl02.00 ja suihkus koko ajan.

      • ruuuukki

        -no, mitä teit...muutitko, vai muuttiko ne?..vai oppivatko tavoille?...?


    • LehtonenKD

      Mun mielestä on hyvin kummallista, että ensin valitetaan, miten tänne tulee lähinnä yksittäisiä miehiä, mutta sitten kun ne miehet haluaisivat saada perheensäkin tänne, niin ollaan niin kovasti sitäkin vastaan. Hyvähän se vain olisi, että koko perhe saataisiin aina turvaan.

      Myös perustuslakia uhmaavia lausuntoja on kuultu hallituksesta käsittämättömän paljon. Luulisi, että yhteiskunnan asioista päättävillä ihmisillä olisi ihan pään sisäisessä moraalikompassissa yhdenvertaisuuden periaate tiukasti kiinni, eikä perustuslakia aina vetää keskusteluun mukaan. Onneksi se sentään on olemassa, jotta voidaan turvata sivistyneen yhteiskunnan tärkeiden pääperiaatteiden säilyminen, vaikka millaiset heput olisivat yhden hallituskauden maata johtamassa.

      • Stoppipaskasakille

        Millainen mies jättää perheensä terroristeille ja juoksee itse karkuun? ansaitseeko tälläinen pelkuri olla "mies"? Miksi hänet pitäisi palkita pelkurimaisesta käyteöksestä tuottamalla hänelle myös perhe tänne?

        Tietysti toinen selitys on, ettei irakissa ole oikeasti mitään hätää, vaan sieltä ollaan lähdetty elämään meidän sosiaaliturvalla, mies edellä, ja minun kustannuksella sen jälkeen myös fatima ynnä 8 tenavaa ja anoppi......

        Yhtäkaikki, näiden ns. pakolaisten käytös ei anna mitään oikeutta siihen, miksi minun pitäisi kustantaa hänen elämänsä täällä. Eri juttu, jos tänen olisivat ulleet naiset ja lapset ja mies puolustaisi ase kädessä omaa isänmaataan, kuten meidän esi-isät 1939-1944.


    • Kylläkohtakelpaa

      Eihän tässä mitään hätää veronmaksajalla.Tuo lomailuporukka tulee maksamaan meille tänävuonna noin 1000 miljoonaa,ellei kesällä tule ryntäystä Venäjältä,eikä Ruotsin rautatiet ala jälleen ajamaan tulioita ilman Tornioon.Silloin kustannus paukkuu uusiin lukuihin.Tulee Vaasaankin lisää asukkaita.

    • vtunmulatit

      Ensinnäkin, tuo paskasakki ei ole mitään pakolaisia. Osa tulijoistahan lähtee takaisin kun kotona on parempaa kuin Suomessa. Loisimaan ne ovat tänne tulleet. Toiseksi, käyttäytyä ne eivät osaa ja röyhkeitäkin ovat. Täytyy vain ihmetellä miten annamme tuollaisen apinalauman terrorisoida meitä. Kyllä nyt tarvittaisiin yhteishenkeä niin että panisimme tuon mölylauman kuriin.

      • oikeassa-olet

        juuri näin on asiat meidänkin talossa ja tämäkin on pikipruukkia.
        Sietää pitäis suvakkien apina laumoja.


      • kopkopkop
        oikeassa-olet kirjoitti:

        juuri näin on asiat meidänkin talossa ja tämäkin on pikipruukkia.
        Sietää pitäis suvakkien apina laumoja.

        Asun myös pikipruukin talossa, ja tässä enemmistönä on ulkomaalaisia..ja ainoat kerrat kun poliisia on tarvittu, ihan kantasuomalaisen alkoholistiukon riehumisen takia, ei kertaakaan mamujen takia....


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3391
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      169
      1431
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1218
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1102
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      784
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      757
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      41
      729
    Aihe