Suvakit maksamaan pakolaisten kulut

EnOsallistu

Eikö voisi verokorttiin lisätä kohdan.
Maksan 10% palkastani matujen aiheuttamiin kustannuksiin.
Näin me maahanmuuttoa vastustavat säästyisimme noiden matujen elättämiseltä.

19

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kananka

      kannatan,mutta vois olla 20% tuo verokorotus
      suvakit on paskoja.

    • osittainsamaamieltä

      Asiaa kyllä. Suvakit todellakin ovat voineet kaiken aikaa jakaa omaisuutensa mamuille, mutta eivät tee niin. Miksiköhän?
      Taitaa olla oma napa tärkeämpi kun aatteen samea rutakko.
      Jopa suvakit tajuaa, kun nälkä tulee, että joku on pielessä heidän hommassaan. Suvakkeja löytyykin lähinnä piireistä, jossa ei ole vastuuta eikä tulevaisuutta. Haluaisivat loisia vaan itsekin aina ja kaikkialla.

    • tyuijktdu

      Kannatan!
      Verokyselyssä voisi olla kohta. "Oletko Suvakki". Laita rasti ruutuun.
      Jos valehtelee kohdassa: Sakkoa tulisi 5% lisää suvakin kohdalla...

      • kylläkyll

        =DD
        Kannatan!


    • totuuskomissio

      En usko että kukkahattu suvakit jotka myös persuina tunnetaan suostuvat maksamaan.
      Hehän suvaitsevat rikoksista tunnetut moottoripyöräjengit, raiskaajat, murtovarkaat, uskonrauhanrikkojat, väkivaltarikolliset jne. Edes kirkkohopeat ei saa olla rauhassa. Siinä teille joukko suvakkeja. Tosin tämä lähinnä rikollisista tunnettu lahko, ei suvaitse totuuttaa. Heti vetävät kukkahatun päähänsä, jos tätä rosvoistaan tunnettua joukkoa joku uskaltaa arvostella. Sennhän sai jopa runk...siis tynkkynen todeta. Edes marttakerhon jäsenissä ei ole niin neittejä, kuin ko lahkossa.

      Edes sketsiohjelmat eivät keksi niin naurettavia sketsejä kuin perseet on täynnä. Ensin he ratsastivat rasismilla vaalivoittoon. Sitten he 4v selittivät etteivät ole rasisteja. Toisella kerralla he väittivät olevansa kansan asialla. Nyt ovat yrittäneet kaikintavoin osoittaa etteivät ole kansan asialla. He myös olivat vastustavinaan homoutta. Kuitenkin lahkon kantavia voimia, olivat pitämässä kädessä poikaystäväänsä oikeudessa, samalla kun vaimo pakenee ulkomaille turvaan.

      Mielestäni rikosrekisteri ja puoluerekisteri ovat eriasioita.

      Myöskin kummastuttaa se ettei edes lahkon johtaja halunnut kantaa vastuuta, kun selvisi hänen henk.koht. avustajansa kytkökset vaaralliseksi luokiteltuun rikollisjengiin.
      Sensijaan hän veti kukkahattunsa päähänsä, ja alkoi väittämään ettei tiennyt. Täytyy olla kyllä kukkahattusilmillä, jos puolueen johtaja ei vaivadu edes lähimmän avustajansa taustaa tarkistamaan. Pikemminkin kun ottaa huomioon kuinka vaarallisia rikollisia lahkoon kuuluu, on perusteltua olettaa, että hän on hyvinkin ollut asiasta tietoinen.

      Itse en tahtoisi rikollista toimintaa tuettavan verovaroin. Ne rahat voidaan paljon mielummin laittaa hädänalaisten auttamiseen. Siksi ehdottaisinkin puoluetuen sijaan haittaveroa.

      • osaatpuhuahyvin

        Haluan sinut vastarintaliikkeen johtajaksi.


      • Huiiooo

        Vero on aina pakollinen maksu!
        Niistä ei voi mitenkään kieltäytyä.


      • exsivakki

        Pieni oikaisu. Perussuomalaiset eivät ole ns.suvakkeja.
        Suvakkeja ovat demarit, kommarit ja vihreät. Eli juuri ne, joilla käsi syvällä toisen taskussa.
        Heidän ansiotaan on maamme velkaantuminen.


    • simplelikethat

      He maksavat sen veroina. Sinä et käy duunissa,sinä et maksa.

    • fhregr

      Miksi kaiken vallankumuksen pitäisi tapahtua verisesti? Miksei voida antaa suomalaisten vapaaehtoisesti asettua sille puolelle mihin haluaa? Ongelmana on se, että venäjä myönteiset ja usa myönteiset ovat toistensa seassa, eikä kunnon jakoa oikeastaan taida olla. Idässä suvaitaan ja ymmärretään venäjää paremmin kuin lännessä, missä venäjällä ei ole käytykään. Bensaa puolet halvemmalla kuin suomessa ja 10L saa ylimääräistä tuoda kanikassa. Tupakkakin halvempaa - ja yhdelle yksi kartonki, jos on kaksi matkassa, niin kaksi jne. Nyt ollaan kehittämässä rajoituksia, että pitäis kuulemma olla oliko se 22t venäjällä, ennenkuin saa tuoda bensaa tai tupakkaa. Jos homma toimisi, niin telkusta tulisi venäjältäkin sarjoja ja dokumenttejä, ja ihmiset kävis venäjällä enemmän, kun saisivat siitä sellaisen kuvan, että sinne on aihetta lähteä tjsp. Mutta ihmiset katsoo paljon telkkua, ja sieltä tulee pääosin usa-ruotsi-suomi juttua. On se vttumaista, että kun poliittinen tilanne on se mikä on, niin pitää taas yrittää luoda joku vtun noita, jota vastaan kaikki maat. Sotaa haluaa usa. Se näkyy heidän sotilaiden määrässä euroopassa. Jos venäjän presidentti todella olisi sellainen kusipää kuin annetaan ymmärtää, niin suomi olisi jo historiaa, ja muukin maailma tuhottu ydinsodalla.
      Menkää katsomaan youtubesta "thug life putin". Se mies osaa pitää ohjat käsissään. Ennemmin pitäisi miettiä miten saadaan usa järkiinsä (mutta ei saada, kun pelkäävät juutalaisia), ja suomeen vaihtoehtoinen media. Usa:n pakkopulla on liiakin läpinäkyvää.

      • Menehän_pois_vaan

        Joopa joo. Älähän tule noine juttuinesi tälle palstalle. Venäjän propagandaa varten on omat palstat ja ne, jotka jo olette pilanneet.


      • eikaikkiolesellaisia
        Menehän_pois_vaan kirjoitti:

        Joopa joo. Älähän tule noine juttuinesi tälle palstalle. Venäjän propagandaa varten on omat palstat ja ne, jotka jo olette pilanneet.

        Tyyppi nähtävästi itäsuomesta. Ymmärrän kyllä ongelman. Eikä tuo ole propaa vaan täyttä faktaa. Onhan se huomattu, ettei mediassa ole venäjästä paljoa muuta kuin negatiivista tms, ja Putin on kyllä kova jätkä, onhan se nähty. Mutta ne jotka ovat ottaneet omakseen lännen ajattelutavan, tuskin ymmärtävät sitä, joka osaa puolustaa itääkin. Usa ja venäjä on kilpailijoita, jotka pyrkii muuttamaan mielipiteitä. Mutta todellinen vihollinen on näidenkin taustalla. Se on se, mistä pitäisi uskaltaa puhua.


      • ennähnyyhtäkää
        Menehän_pois_vaan kirjoitti:

        Joopa joo. Älähän tule noine juttuinesi tälle palstalle. Venäjän propagandaa varten on omat palstat ja ne, jotka jo olette pilanneet.

        Mitä palstaa tarkoitat?


      • jakautuukomaa
        Menehän_pois_vaan kirjoitti:

        Joopa joo. Älähän tule noine juttuinesi tälle palstalle. Venäjän propagandaa varten on omat palstat ja ne, jotka jo olette pilanneet.

        Aika suomea jakavaa puhetta. Kun suomalainen tuuppaa suomalaisen pois siksi, että toinen on "venäjämyönteinen" ollaan vaarallisilla vesillä.


    • Juu, siinä olisi se hyvä puoli, että kun kukkarolle käytäisiin, niin suvaitsevaisuus katoaisi välittömästi kuin maan nielemänä, ja maan tilanne sitä mukaa rauhoittuisi.

    • ghrgtr

      Taitaa olla niin, että usa ja vapaamuurarit ei vaan osaa. Eivät ole tarpeaksi ovelia, koska jos olisivat, niin eivät juuttuisi sellaisiin juttuihin, kuin mitä nyt on menossa. Pienet porukat suunnittelee asiat, ja kuvittelevat, että suurin on oikeassa? Suuret hallinto/väestönsiirtoasiat tarvitsevat riippumatonta ajattelua. Stana että porukoilla nousee valta ja raha päähän. Siksi ei pystytä hoitamaan asioita. Pekkää sähläystä, ja väittävät että siinä on iso juoni taustalla. Jos ne todella osaisivat hoitaa asiansa, niin maailma olisi jo sellainen, kuin on suunniteltu. Niin kauan kun ääripäät ja sionistit on vallassa, ei suurilla tahoilla ole mahdollisuuksia toimia järkevästi. Rotuhihhulointi on pahinta, ja porukan ylentäminen niissä asioissa yli Jumalankin. Me, me... te muut olette elukoita. Kun vielä älytön viha on päällä, niin voidaan sanoa suurimpien vallan käyttäjien olevan tunteidensa vietävinä, jolloin järki on lomalla. Kuitenkin he vaativat tulevalta antikristukselta tiettyjä ominaisuuksia. Ääripäitä pitäisi aina välttää, koska silloin loppu on läsnä, eivätkä he halua kadota tai menettää mitään. Kukaan ei vapaaehtoisesti mene kovin lähelle kalliojyrkänteen reunaa. On ihmisluonteesta kiinni se, miten hän ottaa asiat. Mutta on omaa typeryyttä, jos toistelee toisten lauseita, ja ui tunteidensa vallassa. Minkäs ihminen sille voi, paitsi itseään kehittämällä luoda oman maailmansa, jota heijastaa ympäröivän maailmaan. Ihmisten mielikuvitus hallitsee maailmaa, mutta totuus on luonnossa.

    • syvällisajattelua

      Kun kansa saa sellaiset johtajat, jotka pystyy pitämään ohjat käsissään, ja hommat toimimaan, niin totta kai sellaisia johtajia arvostetaan. Ja vasta siinä vaiheessa sääntöjä voidaan alkaa tiukentamaan, mutta senkin tulisi tapahtua niin, ettei kansa torju niitä uudistuksia. Uudistusten on vastattava kansan tahtoa. Se, että luodaan kaaos, ja sitten ratkaisu... kenen oppi se on? Se, että väkisin pyritään sekoittamaan pakka, ei toimi. Se, että tuodaan kivikautisia kansoja pohjolaan, missä jonkinmoiset arvot on vielä olemassa, ja se tiedetään mitä se tuo tullessaan - ongelmia. Se ei toimi. Mihin sen pitäisi johtaa? Se, että maailman asioita päätetään siltä pohjalta, että kansa on harmaata massaa tai alempia tai tyhmempiä kuin päättäjät, ei toimi. Se, että lahjakkuuksia ei yritetäkään etsiä kansan seasta, on suuri virhe. Älykkyys ja viisaus on kaksi eria asiaa. Nyt eletään aikoja, jolloin kaikki rasismi ja rotupuhe haluttaisi kieltää, ja suojellaan rikollisia, jos ovat maahanmuuttajia. Suomen maatilaan on istutettu vieraita hedelmiä, joista eräitä ei voi syödä edes maustettuna. Onhan se horsmakin komea kasvi, mutta sen tietää mikä on sen huono puoli. Onhan minkkiturkki ihana, mutta sen tietää mitä se eläin saa aikaan suomen luonnossa. Eiväkö ihmiset huomaa, että hallitukset ovat syyttömiä siihen, mitä nyt tapahtuu? Vaihtoehtoista tietoa on tarjolla. Kaikki tarrautuvat omaisuuteensa ja telkkuunsa, ja sulkeutuvat koteihinsa. Mitä väliä sillä, vaikka maailmanloppu tulisi vuoden päästä? Mitä se kreikkalainen filosofi sanoikaan? Rikkaimman tulisi olla enintään 4 kertaa rikkaampi, kuin kansan köyhin, jotta ongelmilta säästyttäisi. Missä vika?

      • uskonkysymyskö

        Jos juutalaiset sanoo, että heidän heimojaan (jotka tunnettu viisaudestaan?) on pitkin maailmaa, niin mikseivät he ala etsiä niitä, ja tuo kotimaahansa? Välttämättä juuri lopun ajallako sen pitäisi tapahtua?


      • ukuyht
        uskonkysymyskö kirjoitti:

        Jos juutalaiset sanoo, että heidän heimojaan (jotka tunnettu viisaudestaan?) on pitkin maailmaa, niin mikseivät he ala etsiä niitä, ja tuo kotimaahansa? Välttämättä juuri lopun ajallako sen pitäisi tapahtua?

        Mene ja tiedä. Kaikki ennustettu raamatussa, ja maailmassa öykkärit toimii juuri niin, kun ennustukset menee. Luulisi, että tehtäisi kaikki, jotta ne ennustukset ei toteutuisi. Kaikesta päätellen eivät tiedä koko raamatusta mitään, tai jos tietävät, eivät välitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3067
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      545
      2922
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2105
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1952
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1502
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1162
    Aihe