Ylex nykyisin täyttä

Kuraakuraahalvallasaa

paskaa. Aamu-iltapäivä minkä ohjelman sattuu kuulemaankin, tuntuu kuin olisi kanalassa jossa kymmenen kanaa kaakattaa orrella keskenään. Juontajat ovat kuin huonoja Marja Hintikan kopioita tai muita hänen jälkeensä olleita toimittajia. Helvetinmoista kimitystä ja äänen nostoja joka ottaa keskushermostoon, kanava ollut poikotissa jo 2 vuotta.

39

2582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eipidäkuunnella

      maalaisten paskaa.
      koko yle on viherpunaista propagandapaskaa.

      • väärämiesradiossa

        Joo, perjantaina siellä vieraili persunuorten pj.


      • Djkhdkll

        Älä hauku maalaisia... eikö hän tuo ole suunnattu umpityhmille jupeille..


    • roskastaturhamaksaa

      Kädet ristiin, jotta Ylen rahoitusta leikataan ja YleX lopetetaan.

      • YLEnanto

        Kyllä.
        On se sellainen jätelaitos ett kun nuo harmistuisi siitä kuraanin lukemisesta ne sahafistit pistäisivät nurin koko puljun.
        Jotenkin olis ironista jos ne niiden uudet "kaverit" hoitelis koko paikan palasiks.
        No ehkä Venäjä tulee yli rajan ja hei hei Pasila, ei tule ikävä.
        Sais ylenannon marxistit kerrankin kokeilla Siperian reissuja.


    • Jotain_hyvääkin

      Perjatai-illan putki Disko2000/Parasta ennen/DJ Orion on ainoa kerta viikossa kun YleX:ää tarvitsee kuunnella.

      • onneksionvoice

        Partatyypin ohjelmaan soittavat nelikymppiset junttimiehet. Todellinen nuortenkanava.


      • Ikämiehet

        Airaksinen täyttää tänä vuonna 38 ja Orion 36. Tuskin enää montaa vuotta saavat nuorten kanavalla juontaa.


      • eivät-kauaa
        Ikämiehet kirjoitti:

        Airaksinen täyttää tänä vuonna 38 ja Orion 36. Tuskin enää montaa vuotta saavat nuorten kanavalla juontaa.

        Varsinkin kun niiden ohjelmat menevät kanavan kohderyhmästä täysin ohi. Ongelma vaan on se, että kanavan kohderyhmästä ohi suunnattu Parasta ennen on silti YleX:n suosituin ohjelma, eikä sille ole mitään muutakaan kanavaa mihin se voitaisi siirtää. Ylellä vaan ei ole tarjota mitään YleX:stä yli kasvaneille, muttei vielä Radio Suomi -ikään ehtineille, kuin Yle Puhe, jonka musiikkitarjonta taas on... nimensä mukainen. Käsittämätöntä miten yhdelle ikäryhmälle on voitu YleQ:n lopettamisen jälkeen tarjota pelkkää puhekanavaa.


      • kaupallisia

        YleX:n ja Radio Suomen väliseen kuuntelijoiden ikäkuiluun iskee Nova ja lukuisat hengenheimolaisensa.


      • VäärätKuulijat
        Ikämiehet kirjoitti:

        Airaksinen täyttää tänä vuonna 38 ja Orion 36. Tuskin enää montaa vuotta saavat nuorten kanavalla juontaa.

        Matti Airaksinen on itse sanonut, että tyypillinen ohjelman kuuntelija on pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuva yli kolmekymppinen mies. Tällä kuuntelijaprofiililla ohjelma on helppo lopettaa. Ylex tavoittelee kuntelijoikseen etupäässä pääkaupunkiseudulla asuvia parikymppisiä hipstereitä.


    • sauna4

      ohan toi Airaksisen parasta ennen ihan pirun hyvä. Samalla iltapäivän naiset ovat hyviä ja heiltä tulee tulee hyvää juttua ja leukaa. Myös jatkot on hyvä. Mutta toi etusivu on kaikkiensaikojen pohjat. Huomaa selkeästi mitä mieltä he ovat asioista vaikka aattelin että heidän pitäisi olla aikalailla puolueettomia. Mutta suvakkeja ne on ja ovat sitä mieltä että suomalainen valkoihoinenmies on kaikkein pahin mitä on olemassa

      • voimorjens

        Suomalainen nutipääjuntti on tyhmin eläin tällä pallolla.


      • efy7e8rfyhre8f

        No jahkapa SHARIAa pukkaa niin oppivat kumpi on pahempi.
        Hellan ja lihaveitsen välissä on huono olla. Nykyinen suvakki elämä on silloin hämärä muisto vain.


    • sauna4

      Ja Lyömättömät on myös täyttä timanttia.

    • uusinta-muotia

      Kimittävien naisäänien lisäksi uusin muoti kanavalla tuntuu olevan känisevällä "räkäisellä" karhealla äänellä varustetut nuorehkot miesjuontajat. Womma Seppälä ja Samuel Nyman. Molemmilla aivan käsittämättömän rumat känisevät äänet radioon. Molemmat kuulostavat siltä että on jotain räkää jäänyt kurkkuu, joka ei yskimällä tule pois.

    • Dhklljdshjkl

      Onpa hienoa, että muutkin ovat samaa mieltä tästä oksettavasta kanavasta. Kimityksen ja käkätyksen lisäksi kanavan kruunaa toinen toistaan hirveimmät vinkukimityskappaleet.... joskus joutuu pakosti kuuntelijaksi. Erään kerran jouduin pakosti kuuntelemaan kun joku jätkä selosti hikisiä, karvaisia pallejaan kuuntelijoille.... siinä vaiheessa lopullisesti totesin, että tuo kanava työllistää idiootteja.

    • paraskanava

      Onhan nykyään Ylexillä kivoja naisjuontajia, useitakin, ainakin tämä eräs hupakko-parivaljakko ;) ja sitten tämä nuori nainen jolla kimeä ääni, minusta se on kaikkein miellyttävin kuunnella.

      • Fhkögafjöö

        Hyi helvetti..... kimeä naisääni on pahin ääni mitä tiedän...


      • dfvsdfsdfv
        Fhkögafjöö kirjoitti:

        Hyi helvetti..... kimeä naisääni on pahin ääni mitä tiedän...

        Alma Hätösellä on ainakin syvästi nariseva ja läpitunkeva, kiekuvakin. Poikkeuksella taas taas ihanan pehmeä, tumma, kähiähkö ja saranaton ääni


    • asdfasfdasdfasdfasdf

      Siis nuo Womma Seppälä ja Samuel Nyman viikonlopuissa ovat jotain aivan järkyttävää kuunneltavaa. Todella raastavat räkäiset äänet molemmilla. Kuka noita kestää kuunnella. Varsinkin nuo Womman räjähtävät lauseiden alut. Hyi helvetti.

    • Parasohjelmaloppuu

      Disko2000 loppuu. Matti Airaksinen lopettaa ja Orion jatkaa muissa merkeissä. Viimeinen ohjelma 22.12.2017.

      • Hyvin-menee

        Hyvä.


      • tarkoitettukaikille

        Oliko Kike:iden syytä?


      • 5432
        tarkoitettukaikille kirjoitti:

        Oliko Kike:iden syytä?

        Minkä on Kike:ide?


    • EiThrowbackille

      Ylex throwback on kyllä pettymys, biisivalinnat vanhoja ylex soittolistarenkutuksia, toki helmiäkin joukossa mut liian vähän.
      Kaipailen jo Disco2000 takaisin. Siinä oli ytyä viikonlopun aluksi..
      Onneksi Orion pelastaa sen mitä pe illasta on pelastettavissa!

      • oksiD0002

        Olisi Disko2000 saanut jatkaa siten, että Airaksisen tilalle olisi tullut uusi juontaja Orionin pariksi.


    • 20-22

      Neljä uutta musiikin erikoisohjelmaa aloittaa Ylex:llä. Tulevat maanantaista torstaihin klo. 20-22.

      • Hyvin-menee

        Näistä on kiittäminen uutta uuden musiikin ohjelmien tuottajaa, Bassolta siirttnyttä Roberto Rodriquezta. Bassohan on tunnettu kymmenistä musiikin erikoisohjelmistaan. Hyvä YleX, oikeaan suuntaan. Olisi tosin voinut käyttää hieman enemmän mielikuvitusta ja keksiä ohjelmille nimet. Näitä voisi silti jopa kuunnella. Vielä kun saisi nuo kaikenmaailman kikattavat kalkkunat ja räkä-ääniset känisijät tuolta helvettiin muka-hauskoine typerine juttuineen, niin voisi YleX:ääkin vuosien tauon jälkeen taas vaihtelun vuoksi ainakin silloin tällöin kuunnella.


    • Sepposeponseponheppo

      Saisi lopettaa myös tämä Orion. Ärsyttävän kuuloinen äijä, jolta pitäisi olla studiossa oleminen ja radion teko kielletty

      • näin_o_n

        Onhan tuo vähän tekopirteä huutaja. Selvästi matkii Matti Airaksista tuossa tekopirteässä "energisyydessää".


      • ylioio
        näin_o_n kirjoitti:

        Onhan tuo vähän tekopirteä huutaja. Selvästi matkii Matti Airaksista tuossa tekopirteässä "energisyydessää".

        Matti ei aiheuttanut ärsytystä minussa. Vain hänen matkijansa tuottavat sellaista. Sitten se Alman ja Jenspan: Monen vanha sä oot on ihan sietämätön kysymys. Eikö niille oo opeetettu sanaa Kuinka? Varsinki kun se sanotaan hymyillen niin kuulostaa: Bonen/ Vonen vanha sä oot?


      • ylelläkaikkiärsyttäviä

        Hyvä sentään että on suomessa edes yksi ohjelma jossa soitetaan dance musiikkia mutta en kyllä mielelläni siintäkään maksaisi kun juontajana pitää olla noin saatanan ärsyttävä jätkä


    • Pettynyt99

      Kyllä oksettaa maksaa yleveroa tälläisestä etusivun paska ohjelmasta, yllättäen tätä ohjelmaa ei pääse kommentoimaan ylen sivuilla. Toivottavasti ylen rahoitusta leikataan rajusti jotta tällainen punavihreä paska loppu

    • korruptoitunutpaska

      Koko yle on aivan täyttä paskaa

    • 60-v

      Ylex:llä ja Radio Suomella näyttäis olevan melkein smanlainen soittolista, samat Ellit, Ellinoorat, Sannit yms. näyttää olevan.
      Uskomatonta, kun Radio Suomen kuuntelijoista yli puolet on yli 60-vuotiaita. Mutta Jonna Fermin mikaan Radio Suomi onkin "ikärajaton" kanava, vanhemmat iskelmämusiikin ystävät kuunnnelkoot ykköseltä virsiä.

    • 68v

      Jonne Ferm sanoi lähetyksessä että Ylen musiikki koostuu 15 000 levystä. Se voi olla niinkin mutta käytännössä joka päivä soitetaan samat 50-60 levyä. Ylen hallintonevosto pitää tehdä päätös Ylen radiokanavien lopettamisesta kokonaan. Emme me tarvitse verovaroin ylläpidettäviä kansan masennusasemia.

      • Yleveropois

        Ei Ylen radiokanavia vältämättä lopettaa pitäisi, mutta ainakin pitäisi lopettaa kansalaisilta rahan nyhtämäninen ja valtion budjetista siirtää rahat johonkin tärkeämpään. Lopettamiseen tai tähän ei arvatenkaan ole Ylen hallintoneuvostolla ja eduskunnalla tarpeeksi ballseja.

        Yksi järkevä liike mielestäni olisi Ylen radiokanavien karsiminen kahteen kanavaan. Ylex pidetään uuden musiikin kanavana ,mutta monipuolistetaan genretarjontaa. Myös Radion Urheilulähetyksistä osa Ylex:lle. Sitten toinen kanava kulkee se millä nimellä tahansa olisi pääasiassa täysin pyhitetty uutis ja ajankohtais aiheille eli Radio Suomi, Yle Puhe ja Yle yksi sekä Yle Vega ja Yle Saame yhdistetään yhdeksi kanavaksi. Parikertaa päivässä myös uutislähetykset ruotsiksi ja saameksi. Kanavalla ei soisi musiikkia lainkaan ellei sille ole erityistä sijaa jonkun käsiteltävän aihelaueen vuoksi. Lopuille urheilulähetyksille voisi perustaa nettiradiokanavan mistä voi kuunnella loput radiourheilut.

        Kunhan nykymeno muuttuisi ja kuulijoita alettaisiin arvostaman eikä aliarvioimaan. Samaahan tekee myös Ylen hallintoneuvostossa olevat kansanedustajat, koska eivät puutu tähän. Silti sinäkin olet saattanut äänestää ja äänestät ehkä seuraavissakin vaaleissa henkilöä, joka istuu Ylen hallintoneuvostossa ja arvostaa sinun mielipidettäsi kuulijana yhtä paljon kuin suoraan Ylen palkkalistoilla olevat.

        Yleveropois ja kanavat mainosrahoitteisiksi, jos kanavien sisältöä ei muuten haluta järkeistää.


    • Järjestelyjä

      Ennen oli ns rinnakkaisohjelma ja sitten pääkanava. Se ei ollut lainkaan huono ratkaisu. Nuorisolle tarkoitettu musiikki ja muu tuli rinnakkaiskanavalta. Joka halusi kunnella sitä, sai mitä halusi.
      Pääkanava lähetti ajankohtaista ohjelmaa ja musiikki oli varttuneemmille tarkoitettua.
      Nyt tilanne on se että Ylex, Vega ja Radio Suomi soittavat täsmälleen samaa " uutta" musiikkia päivästä päivään. Kun enemmistö päivittäin Radio Suomea on varttunutta väestöä niin miksi heidät on jätetty huomiotta. Yle voi yhdistää Yle puheen ja Yle yhden, jättää Ylex nuoremmille ja Radio Suomi alueellisia ohjelmia välittäväksi kanavaksi. Alueille itsenäiset oikeudet valita ohjelmat ja musiikin.
      Ehkä silloin oltaisiin lähempänä kuuntelijaa ja nykyinen pääkaupunkikeskeinen pakkosyöttö loppuisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe