MILLAINEN KESÄRENGAS HONDA CRV; HEN

vot

Nytt on 225/55/17 jotkut itämaiset vaikee ajettava vetelee milloi minnekkin
ootan kommenttia ja vihjettä !

7

1735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 10plus19

      Mulla on ollut kiinalaiset LingLongit 225/50/17W cittarissani jo kaksi kesää. Hinta puolet esim kotimaisesta eli alle 400 paikalleen asennettuna Vantaalla.
      Normiajossa moottoritiellä, kaupungissa, maanteillä, metsäautoteillä en eroa ole huomannut. En myöskään kulumisen osalta.
      Voin kuvitella eroa syntyvän erityisesti moottoritiellä suurissa ylinopeuksissa, en tiedä. Märkäominaisuuksissakin väitetään eroa olevan.

    • miestenrengas

      Omassa kopissa on 225-55-17 ja on viimeiset sen levyiset. Seuraava koko on varmuudella 216-60-17. Joo ulkonäössä häviää mutta on onneksi itsetuntoa että pystyy laittaamaan oikeat renkaat joilla on hyvä ajaa. Lippis pojut ja vastaavat, laittakaa isoa vannetta ja 35 sarjan ja 255 vaan alle.

      • Kappas_ihmettä

        Minun autooni ei 17 tuumaisille 60 voi laittaa. Max on 50. Nuo kapeammat kyllä on sallittuja. Suositus on 225/50/17. Nämä ovat vielä ihan järkevä koko autooni. Talvirenkaissa voisi varmaan tuo 215 olla ok, mutta olen kuitenkin hankkinut suosituksen mukaiset talvirenkaatkin aikanaan sen kummemmin ajattelematta.

        Itsetunnon kanssa en keksi näin jälkeenpäinkään olleen sillä mitään tekoa.
        En kyllä keksi mitään ulkonäöllistäkään seikkaa valinnalleni. Eihän niitä erota mitenkään 215 levyisistä ulkonäön perusteella ellei kokoa erota renkaan sivusta.
        Mies-tai naissukupuolikysymystä tuossa en ymmärrä yhtään.


    • huhuuuhuhuuu

      Jos auto ei tahdo mennä suoraan, niin onko tarkistettu nivelten kunto, aurauskulmat sekä vanteiden ET?

      Minulla on kokemusta kahdesta vannesarjasta, joista toisessa ET-luku poikkeaa alkuperäisestä 20mm: ovat huomattavasti huonommat ajaa kaikissa olosuhteissa, eikä ohjaudu suoraan yhtä hyvin kuin alkuperäinen vannesarja... Eli gummiilla on tässä tilanteessa hyvin vähän tekemistä ajotuntuman kanssa.

      Mutta mikäli tuntuu, että ajotuntuma on kumista kiinni, niin kannattaa painella esim kirjastoon ja hakea sieltä TM / Tuulilasi lehti missä on kesärengastestejä - tai sitten ostaa artikkeli netin kautta. Niistä testituloksista sitten voi saada kuvaa, mikä rengas voisi olla ajovakaudelta haluamaasi.

    • 23535423

      Miksi tehdä valinnnasta niin vaikeaa? Itse ostan aina Michelinit, kaikista kestävin rengas joten rahat ei ole valunut hukkaan jo yhden talven/kesän jälkeen. Korkeampi hintakin kompensoituu todistetusti paremmalla kestävyydellä. Ja on maailman suurimpia laaturengasvalmistajia joten pito/ajettavuus aina hyvällä tasolla vaikkei joka vuosi testejä voitakaan.

      • vot

        Mulla oli 60 luvulla peugeot 403 paras talvirengas silloin oli micelin x missä muutama juova keskellä talvella laitoin ilmaa noin kilon mahtava pito nytt crv ssä ne 225 tollaset voi olla kun ne valmistettu 2009 ett parastaennen ? ilmeisesti kovettuneet en tiedä kertokaa viisaammat ?


    • Anonyymi

      Itsellä 225/65R17 Fullrun kesänakit.. Korkeammat siksi,että mökkitiellä pärjää. Voi olla ,että kuluvat nopeammin mutta välttää mulle. Aikaisemmin oli jotku goodyarin vastaavat nakit olivat tietysti paremmat,kestävämmät. Talvi nakit oli vastaava koko hakkapeliitta 7.Kestivät melkein 10v ja olisivat kestäneen ainakin 1-2 talvea vielä. Kulutuspintaa oli hyvin vielä.Mutta,naula meni läpi renkaasta, niin ostin uudet linglonlängit..Saas nähdä mitenkä niillä pärjää tulevan talven..No,onneksi kilometrejä ei paljon tule.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe