Markku on(kin) hieno mies

Jari622

Markku tekee tämän päivän lehdessä selväksi että hän on mitä hienoin mies. Enää ei ole tietoakaan ilmiannosta ja sen hän on antanut itselleen ilmeisesti anteeksi. Omien sanojensa mukaan Markku näkee peilistä tavallisen rehellisen suomalaisen miehen, joka nauttii elämästä.

Minusta näyttää kyllä enemmänkin, että Markku maalailee lukijalle kuvaa pyhästä Pietarista, joka on pyyteettömästi hoitanut lähiomaisiaan ja sairastaa nyt itsekin parantumatonta sairautta. Minä puolestaan pahoittelen tässä kohtaa Markulle hänen sairauttaan, enkä kenellekään tällaista kohtaloa soisi - en edes ilmiantajalle.

Omien sanojensa mukaan tämä tavallinen rehellinen mies on toiminut aiemmin seiskan ja alibin kuvaajana, ja ammentanut sieltä kenties rikkautta elämäänsä. Markun mielestä on tärkeintä olla itselleen rehellinen, eikä muuta tarvita ja tämä on varmasti totta siinäkin mielessä, ettei Markku ole nyt viime aikaisten tapahtumien valossa ollut välttämättä ihan rehellinen muiden ihmisten suhteen.

Markku kertoo moniselitteisesti katsovansa televisiota silmät kiinni. Arvailujen varaan jää, tarkasteleeko hän myöskin sisintään silmät kiinni? Yksinpuhelussaan Markku kertoo laupiaan samarialaisen tapaan kunnioittavansa kanssaihmisiä ja heidän mielipiteitään. Sitä hän ei kuitenkaan valota, kokeeko hän ilmiantonsa kohteen kanssaihmisekseen.

Moni ei varmaankaan siihen kykene, mutta jos osaa asettua Markun asemaan, on Markku todella hieno mies.

36

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Selkärankainen

      Kiitos Markku Viik. Laittomuudet tulee tutkia poliisin toimesta. Kiitos.

    • iloinenvasemmisto

      Kaikessa näkee että Arjen sosialismi alkaa pikkuhiljaa ottamaan jalansijaa vähäjärkisen kansamme keskuudessa. Pian ihmiset huomaavat ettei töissäkåynti kannata lainkaan. Paljon hauskempaa on vaikkapa heitellä frisbeytä ja laulaa vasemmistolaisia lauluja.

    • PaskanJauhajatVauhdissa

      On tämä mies varsinainen pyhimys ja mestarivakoilija. Taatusti Iisakin mielestä 100% luotettava tiedonantaja, joka tulee kertomaan "sopivia" ja tarpeellisia tarinoita persujen mollausta varten. Se ei anna yhtään säälipisteitä tai varmuutta juttujen luotettavuudesta, oli mies sairas tai ei.
      Ne tarinat, jotka voisivat haitata viattomia demuleita tai kokkareita, ne alkuperäiskappaleet pistetään Iisakin työhuoneen paperisilppuriin.
      Kaupungissa on vallalla tällä hetkellä Stasi-meininki, jolloin kuunnellaan ja kuvataan toisten puheita ja tekemisiä ja järjestellään tilanteita, joissa joku voisi vahingossa lipsautella jotain arveluttavaa.

      • Kiiiii

        Samaa mieltä että on erinomaista kun poliisi tutkii persujen suhmuroinnit. Rosvot jää kii ja se on meidän kaikkien etu.


      • ToveriaEiTuomita
        Kiiiii kirjoitti:

        Samaa mieltä että on erinomaista kun poliisi tutkii persujen suhmuroinnit. Rosvot jää kii ja se on meidän kaikkien etu.

        Vastauksessasi olet jo valmiiksi löytänyt syylliset ja antanut tuomion. Se on tyypillistä myös tämän kaupungin johtavalle demarille Iisakki Kiemungille. Hän kuitenkin kielsi tuomitsemasta ennen oikeudenkäyntiä hänen puoluetoveriaan Jorma Hassista, vaikka mies jäi kiinni suoraan rysän päältä. Mistä johtuu tämä Kiemungin toiminnan täydellinen ristiriita? Onko puoluetoveri aina syytön, vaikka tekisi mitä tahansa?


      • EiSalattavaa

        Päädiagnoosina parasta että poliisi tutkii.


    • taisitmeneevanhaksi

      Kun ilmiannot sitten menee aikoinaan raastupaan niin työttömältä on vaikea hakea korvauksia perättömistä lausumista.

      • kovakorvaus

        tarjoohan tarja verotonta vinkkua


      • Nauttikaa

        Älä ota liikaa Tarjan vinkkua.


      • jännittääkötuomio

        voi voi seli seli vai sääli pisteitä kaipaa mokoma satusetä


      • Burgerking

        Ehkä myäs kinkkua?


    • GossyVichylläExtraa

      parilla isolla stöbellä saa jo jos minkälaista tietoa. Ihan minkälaisia satuja tiedon tilaaja vaan haluaa

    • VaiOnkoSittenkään

      On hyvä että paikallinen media teki sattumalta(?) nyt jutun Markku Wiikistä ja toi esiin kuinka hieno ihminen hän onkaan. Markun rehellisyys ja elämänarvot saattaisi muuten jäädä pimentoon henkilöiltä jotka eivät Markkua henkilökohtaisesti tunne. Koska lehdessä sanottiin että Markku on rehellinen, niin Karin täytyy olla syyllinen.

      • LoistavaaKK

        Sivuasia koska poliisi tutkii.


    • lastenkodin.hiekkalaatik

      > Kaupungissa on vallalla tällä hetkellä Stasi-meininki, jolloin kuunnellaan ja
      > kuvataan toisten puheita ja tekemisiä ja järjestellään tilanteita

      Se ei ole ihan nyt näin se asia. Vaan jollakulla on siis jo pitkään ollut tällaiset stasi-systeemit käytössään. Ja niillä on arvatenkin ollut suuri vaikutus johonkin tai johonkuhun.

      Vasta nyt sitten kun joku on ensin herännyt siihen, että kuunnellaan ja katsellaan tilit joka hetki ja ammutaan sädetykillä päähän, niin sitten kun sellainen taho on hieman selvittänyt mistä oikein on kyse ja ketkä ovat sellaisessa touhussa päätekijöitä, niin vasta sitten onkin "vallalla stasi-meininki".

      Ei tämän stasi-asian selvittäjillä ole itsellään käytössä mitään sellaista, millä voidaan seurata jonkun viestimiä herpaantumatta tai tilejä tai internetin käyttöä. Saatikka että voi läpivalaista jonkun asunnon tai vaikka kehon milloin tahansa.

      Toisin sanoen näyttääkin olevan kyse siitä, että jonkun pitäisi saada tehdä näin aivan ehdoitta ja joku toinen taas ei saisi sitä asiaa missään tapauksessa selvittää. Ei se mene niin. Nyt sitten toinenkin osapuoli hankkii kaiken sen mikä tarvitaan tällaiseen toimintaan.

      Muutenhan ei ole mitään mahdollisuutta toimia samalla päiväkodin hiekkalaatikolla.

    • sotaa.vai.politiikkaa

      Se mitä nämä stasi-hörhöt tekee on siis täysin luokatonta puolimielisten törppöjen touhua, joille on annettu käyttöön korkeatasoista verkon seuranta- ja muuta laajalle yleisölle tuntematonta sotateknologiaa.

      Joka on sen homman organisoinut alunperin tietää oikein hyvin miksi sen homman hoitajien täytyy olla nimenomaan toistaitoisia kakkosluokan kansalaisia ja pikkurikollisia - ja että ykkösluokan kansalaiset sen asian hyvin helposti ja nopeasti selvittää perinpohjin kun sen asiakseen ottavat.

      Sotahan tuollaisesta on seuraus. Hehän ovat jo maanalaisessa sodassa olleet pitkään kun muut on kuvitelleet että tässä tehdään politiikkaa.

    • ei.muuta.lisättävää

      Joko ne systeemit ovat siis kaikilla tai sitten niitä ei ole kellään. Ei mulla muuta.

    • Uskottu.miestenmies

      Toivottavasti näemme vielä jutun, jossa Kiemunki kehuu, kuinka hieno mies Wiik on. Siinä olis uskottava todistus, mies kun tuntee kenen tahansa yksityiselämän käänteet ja mahdollisen rahoituksen. Pääsee oikein oikeudessa niitä taitojaan piakkoin avaamaan.
      Markun omiin paljastuspuheisiin kun ei oikein ole tähän saakka totuttu uskomaan.
      Hajosikohan kirjoituskone tuon jutun teon jälkeen?

      • SeSelviää

        Mistä voisimme tietää kirjoituskoneesi kunnosta? Nyt tutkii poliisi joten ei tarvitsisi arvailla luotettavuutta.


    • GöranC

      Markusta ei tee ihan niin hienoa miestä kuitenkaan se että markku kertoi Stömbergin Erkille tonkivansa muiden ihmisten yksityisasioita maksua vastaan. Tämä muistuttaa juurikin tuota seiskalehden touhua. Kun Erkki paljasti tämän häsan blogeissa, uhkaili markku Erkkiä tokaisemalla facessaan että pidä varasi mitä kirjoittelet. Säälipisteitä markku ilmeisesti kerjäsi tuolla paljastuksella sairaudestaan, minulta niitä ei ainakaan heru.

    • Leandeleena

      ....poliisi tutkii varmasti vuodon, jos asiassa ei olisi perää olisi Kari I tehnyt jo tusinan rikosilmoituksia. Kunnoitukseni M.Wiikille että toi asian julki. Oikeus tutkii asian niin siihenkin tulee piste. Turha täällä harrastelijoiden on pohtia ja mollailla ketään. ODOTELLAAN !
      Käsittääkseni Markkua ei syytetä mistään...eikä hän ole poliittinen henkilö......

    • ompahienomies

      Mikä muu se on kun poliittinen henkilö.Saanut varmaankin joltakin poliitikolta toimenannon.Eikä taida olla epäselvää keltä on sen saanut.

    • dwd22

      Olen varma että wiik saa rahaa kokdemilta ihmisten asioiden penkomisesta

      • HyvääPoliisiTutkintaa

        Olen varma että poliisi paljastaa tämänkin asian.


    • Faktaaon

      Markun rehellisyydestä voi olla montaakin mieltä, tai muistin pettämisestä. Markku kävi kuvaamassa kesähuvilaamme Suomen kauneinen mökki kilpailuun, toimeksiantajansa pyynnöstä. Pyysin Markulta, että lähettäisi postitse muutaman kuvan minullekin ja annoin 50 € käteen ja jäin odottelemaan kuvia. Muutama vuosi on kulunut, mutta kuvia ei ole tullut! Pettikö Markun muisti, vai tekikö pienimuotoisen ohivedon, siitä en voi olla varma.

      • Tarkistussoitto

        Kertoiko toimeksiantajansa nimenkin??


      • Faktaaon
        Tarkistussoitto kirjoitti:

        Kertoiko toimeksiantajansa nimenkin??

        Kilpailun jäjestäjä ilmoitti, että kuvaaja tulee paikalle.


      • Tarkistussoitto

        Ettei Margu ilmoittanut??


      • fataaon

    • Markkukorehti

      Että peräti näin rehellinen markku siis meillä. Laittaa uuteen uskoon koko yksinpuhelun ja jopa uskottavuuden tuohon ilmiantoonkin perustuen.

      • OotSääRehti

        Ensin keksit valhetarinan ja itse kommentoit.


    • Markkukorehti

      En valitettavasti omista huvilaa, enkä edes keksittyä sellaista, joten se siitä.

    • lianderska

      Kyllä poliisi tutkii, turhaa täällä on hutkia. Hauskoja juttuja. Hyvä Wiik ! Kiitos !
      Teit kaupungille ison palveluksen, pääsee kaupunki kehittymään.

    • HMMMMM

      Markku on pelkkä VASIKKA.

      • Jdhhqef

        Laittomuuksista tulee ilmoittaa poliisille. Ihan ilolla mennään kun koko riitelevä kH vaihtuu.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe