Suomalaiset ryyppäävät Canarialla, IS uutinen!

Juntit-liikkeellä.taas

Iltasanomien toimittaja kertoo: olen tottunut siihen, että suomalaiset ryyppäävät, kertoo toimittaja Sanna Sarromaa Iltalehden mukaan.

http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1454815803719.html

Lisäksi kun juttua penkoo netistä, selviää että suomalaiset ryyppäävät omissa porukoissaan Suomi-baareissa. Samaan aikaan muiden maiden lomailijat viettävät aikaa kansainvälisessä porukassa.

63

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taaplaa.tyylillään

      Se on tuttua hommaa että juntit menee ensimmäisenä kuparipannuun syömään 14 euron kaalikäärylettä ja maksamaan muutenkin ylihintaa. Junttejahan ne Pannun asiakkaat on. Ihan kuin kaalikääryleitä ei suomesta saisi :D

      • lostorbetos

        Maksaako tosiaan yksi kaalikääryle kuparipannussa 14 euroa!!!???


      • enmaksa

        14 euroa kaalikääryleestä kuparipannussa??


      • EiKöyhille
        lostorbetos kirjoitti:

        Maksaako tosiaan yksi kaalikääryle kuparipannussa 14 euroa!!!???

        Pannu ei oo persaukisille


      • MinäkiOonPannu-eukkoo
        EiKöyhille kirjoitti:

        Pannu ei oo persaukisille

        HAH HAH HAH HAAAAAAAA. No entä rikkaat? Ne varmasti sieltä 4 - 5 tähden hotelleistaan lähtevät etsimään Kuparipannua syödäkseen 14 euron Kualikiäryleitä HAH HAH HAH HAAAAAAAA.


      • ei_baarikärpäsiä

        "Suomalaiset ryyppää - ulkomaiset viettää aikaa kansainvälisessä porukassa". Olimme tammikuussa "kaikkikuuluu" hotellissa - britit,venäläiset ja skotit oli usein kännissä. Yksi Venäläinen sananmukaisesti kaatokännissä. EI Suomalaiset niitä maailman kovimpia "ryyppääjiä" ole. Suomibaarit kiersimme kaukaa - niissä voi olla kotimaassakin


      • tottaonn
        enmaksa kirjoitti:

        14 euroa kaalikääryleestä kuparipannussa??

        Totta se on


    • PäätrolliOlet

      Taas valehtelet

      • Juntit-liikkeellä.taas

        Lue Iltasanomien uutinen jos et usko! Tuossahan on tullut taas hintatietoa kuparipannusta.
        Huhhuh mitkä hinnat pannussa. 14 euroa yhdestä kaalikääryleestä. Mitähän mahtaa olut maksaa? Varmaan ainakin 6 euroa?


      • Ei.voi.tietää
        Juntit-liikkeellä.taas kirjoitti:

        Lue Iltasanomien uutinen jos et usko! Tuossahan on tullut taas hintatietoa kuparipannusta.
        Huhhuh mitkä hinnat pannussa. 14 euroa yhdestä kaalikääryleestä. Mitähän mahtaa olut maksaa? Varmaan ainakin 6 euroa?

        Olen kuullut että olut olisi kuparipannussa 8,20
        Varmaa tietoa ei ole koska kukaan ei ole kertonut paljonko maksaa. Ehkä siellä ei sitten olen paljoa asiakkaita kun kukaan ei kerro?


      • 8.20-sitten
        Ei.voi.tietää kirjoitti:

        Olen kuullut että olut olisi kuparipannussa 8,20
        Varmaa tietoa ei ole koska kukaan ei ole kertonut paljonko maksaa. Ehkä siellä ei sitten olen paljoa asiakkaita kun kukaan ei kerro?

        Kai se maksaa sen 8,20 mistä monet ovat puhuneet. Ainakaan Kuparipannun omistajat jotka useasti mainostavat täällä "halpoja" hintoja eivät ole korjanneet hintatietoa.


    • Canario.vsta1985

      Se että suomalaiset ryyppäävät Canarialla, tarkoittaa lisää lomarahaa meille Canarian yrittäjille. Pisnes on pisnestä. juu nou :D

    • ottakaa_rennosti

      Eiköhän uutinen ole pikemminkin se, että on myös meitä, jotka matkustavat myös Kanarialle eivätkä juo mitään vettä vahvempaa. Olisi uutinen, jos tyhjäntouhottaisimme siitä. Mutta emme, pidämme profiilin matalana.

      Olen lähdössä muutaman päivä kuluttua. Ai niin, kyllä minä kahvia aion ottaa. Ihan kuin kotimaassakin: maidon ja viinakset ja kaljat sun muut jätän muille.

    • Luti

      On noitakin, siis niitä joille on käynyt niin, että kun on mennyt ryyppääminen liian pahaksi, niin pitää lopettaa kokonaan.

    • Talvasukas

      En ymmärrä mistä tämä massiivinen kuparipannun herjaaminen johtuu. Vaikea uskoa että jäljet johtavat sylttytehtaalle ravintola mummolaan. Tunnen molempien ravintoloiden omistajat ja hehän ovat kavereita keskenään!


      Totta on kyllä että kuparipannu on varmaan inglesin kallein suomalaisravintola, ei sitä voi kiistää, mutta älkää nyt haukkuko sentään. Hiljaista siellä kyllä on, mutta onpahan sitten meillä yksinäisillä joku paikka missä saa murjottaa rauhassa.

    • hävetkäääää

      Uutinen olisi jos suomalaiset eivät ryyppäisi. Aina saa noita tenukeppejä hävetä maailmalla

      • ottakaa_rennosti

        No minähän kirjoitin siitä jo eilen. On meitäkin, jotka matkustamme Kanarialle emmekä ota viinaksia edes lentokoneessa.

        En voi ymmärtää ihmisiä, ollaan sitten Suomessa, Kanarialla tai avaruudessa, jotka tekevät alkoholista niin hirveän numeron. Myöskään meistä, jotka emme juo, ei kannata numeroa tehdä. En juo myöskään maitoa, lopetin sen nelivuotiaana, mutta siitäkään en tee numeroa.


      • tropicalia

        En ole havainnut kummempaa alkon käyttöä kuin kesälomalaisilla Suomessa,
        lomallahan kun ollaan.
        En tosin majaile suomihotelleissa, vaan aina rannan tuntumassa.


      • Ärsyttäviä

        Samaa mieltä, aivan kuin näiltä alkoholisteista puuttuisi joku kromosomi..ovat myös hemmetin yksinkertaisia. En koskaan kerro olevani Suomesta kun ulkomailla.


      • töttö.röö
        Ärsyttäviä kirjoitti:

        Samaa mieltä, aivan kuin näiltä alkoholisteista puuttuisi joku kromosomi..ovat myös hemmetin yksinkertaisia. En koskaan kerro olevani Suomesta kun ulkomailla.

        Viina ei ole ongelma. Se on ongelma vasta sitten jos se uhkaa loppua.


    • kivatnorskit

      No lukekaa nyt hyvät ihmiset se Iltsun juttu. Siinä on norjalaissuomalaisen kolumnistin kirjoitus, joka on julkaistu Verdens Gang -lehdessä. Ja tarina kertoo norjalaisten dokaamisesta.
      Norjassa tämä on herättänyt paljon pahennusta, ymmärrettävästi.

    • joskuskuitenkin

      Tosiasiahan on, että kaikki ryyppäävät, paitsi fanaattiset absolutistit!

      Eroa löytyy siinä millä tavalla, ja myös hiukan vaikuttaa missä ryypätään, jotta joutuuko pöljän toimittajan palstoille vai ei. Sitä en tajua, miten näin tavanomaisesta asiasta nousee suorastaan pohjoismainen häly!
      Ehkä kaikki johtuu jonkinmoisesta tietämättömyydestä?

      • Jack.Danielss

        Ei kaikki ryyppää. Itse otan ehkä konjakin tai viskin per ilta lomilla. Se ei ole ryyppäämistä


      • aadalmiina

        hola käyn Las Palmasissa jokavuosi nautin siellä kuohuviinistä joka maksaa alle 3 euroa kaupassa ja on tosi hyvää syyskuussa taas pari kuukautta Las Palmasissa


    • AAA_Tommi

      Kävin eilen Cristianosissa, "viehättävässä kalastajakylässä" Hah! Kävelin eukon kanssa Americasissakin. Rantakadun kuppiloissa näin joitakin kaljanjuojia, koska heltellä (auringonpaisteessa yli 25 celsiusta) on hyvä juoda jotain, Kerovat että kaljassa on se hyvä puoli että se kusettaa ja voi juoda lisää. En huomannut humalaisia. Viimeiksi näin ryyppääviä" suomalaisia eteläsuomalaisen kaupungin Alepubissa viime kesänä.
      Illalla palasin kotinurkille Puerto de la Cruziin. Täällä ei ole juuri lainkaan englanitilaistyyppistä pubimeininkiä, oikein nolottaa mennä janoisena kaljalle, kun kaikki vaan syövät jotain. Tuossa rantakadun (Colon) varrella ja lähikaduilla on kuppilaa kuppilan vieressä ja kaikissa vaan syödään ja juodaan kahvia. Puertossa ei näe ryyppäämistä. Americasissa ja Inglesissä sitä näkee, kun englantilaiskakarat harrastavat sitä ja meluavat. Täällä LaPazissa on vain eläkläisiä, ja he juovat vettä ja punkkua, mutta vain ruoan kanssa.
      Kyliltä palattuani menin parvekkeelle kuuntelemaan mustarastaan laulua ja avasin kaljapurkin, se oli maksanut Hiperdinossa 46 senttiä, ja ryyppäsin sen.

      • residencia

        Puertossa ei näe ryyppäämistä?

        PP, Repe, Bamba ja Robinhood täynnä suomalaisia jotka eivät lasiin sylje.

        Englantilaistyyppisiä pubeja on paljon mutta niissä ryypätään fiksummin vaikka kovaäänisemmin kuin suomalaisten kansoittamissa.


    • ottaka_rennosti

      ----Tosiasiahan on, että kaikki ryyppäävät, paitsi fanaattiset absolutistit!----

      Minä olen kaikkea muuta kuin fanaattinen. Minä vain lopetin alkoholinkäytön toistakymmentä vuotta sitten, koska pidin sitä tarpeettomana asiana elämässä. Tuo fanaattisuusväite juuri osoittaa, ettei viinaksiin osata suhtautua. Juominen on jokin sankariteko. Kutakuinkin kaikki suomalaiset elokuvatkin on pilattu sillä, että ne pyörivät viinasten ympärillä. No ihmissuhdemörssylä on toinen syy, että filmit eivät vedä.

      Kyllä maailman kestää selvin päin. On muita asioita kuin viina, josta ilo tulee. mainittakoon, ettei ne liity jesseen tai jussiin tai muuhunkaan yliluonnolliseen.

      • Toluca

        Kyllä se on ryyppäämistä, kun ottaa päivän aikana muutaman kaljan janoonsa. Mutta lukekaa se oikein; ei tarvitse olla kännissä örisemässä yhtenään. Absolutistit JUOVAT vettä ja mehuja, tavallinen käyttäjä OTTAA ruokajuomaksi viiniä tai olutta. Ja olutta siihen joutoaikajanoon. RYYPPÄÄJÄT ottavat kaikkia viinaksia sekaisin, tai jotkut kehuvat olevansa asiantuntijoita, ja ryyppäävät vain keksimäänsä "parasta drinkkiä" örvellykseen asti. Mutta mielestäni on hyväksi olla kunnon humalassa pari kertaa vuodessa. Poistuu liika itserakkaus ja viisastelu. Olen ollut hyvässä humalassa Gran Canarialla vuonna 2011. Kyllä teki hyvää!
        Ja pysytellyt vain janojuomissa sen jälkeisillä reissuilla.


      • tropicalia

        Aikaslailla juurikin näin ;)


    • eipannuun

      Ryypätkää, mutta kuparipannusta pysykää poissa. Se on niin kallis paikka että rahat menee hetkessä

      • voihanV

        On varaa matkustaa Kanarialle lomailemaan , mutta ei ole
        varaa syödä siellä kunnolla , vaan ruuasta pitää pihistää .
        Juomistahan siellä ei pihistä kukaan .


      • Helppoasäästöä

        Pyydä pannun tiskilltä kanta-asiakaskortti niin saat 50% alennukset.


      • Kiisotpaljooon
        Helppoasäästöä kirjoitti:

        Pyydä pannun tiskilltä kanta-asiakaskortti niin saat 50% alennukset.

        Pitää pyydää. Kiitti!


      • eiolekallis

        Olut on Kuparipannussa 3,50 eli halpaa on


      • tietoaon
        eiolekallis kirjoitti:

        Olut on Kuparipannussa 3,50 eli halpaa on

        Ei todellakaan ole edullinen vaan Kuparipannu on 3,5 kertaa kalliimpi kuin edullisin suomalaisravintola ja lisäksi noin 3 kertaa kalliimpi kuin paikalliset ravintolat.


      • totta.on
        tietoaon kirjoitti:

        Ei todellakaan ole edullinen vaan Kuparipannu on 3,5 kertaa kalliimpi kuin edullisin suomalaisravintola ja lisäksi noin 3 kertaa kalliimpi kuin paikalliset ravintolat.

        Totta puhut, paitsi että Kuparipannu baari on myös 3,5 kertaa kalliimpi kuin paikalliset laaturavintolat.


      • totta.turiset
        totta.on kirjoitti:

        Totta puhut, paitsi että Kuparipannu baari on myös 3,5 kertaa kalliimpi kuin paikalliset laaturavintolat.

        Totta, näin se on.


      • palloakierrelty
        eiolekallis kirjoitti:

        Olut on Kuparipannussa 3,50 eli halpaa on

        Eihän se mitään halpaa ole! Riippuu tietenkin minkäkokoisesta tuopista on kysymys.
        Aivan siinä suomalaisten keskittymässäkin, 0,5-tuoppi on jo euron halvempi. Sitten Fernandon puolella vieläkin toisen euron halvempi. Eihän me kuitenkaan mennä Granille pihistelemään, antaa palaa silloin kun lomalla ollaan. Itse , jos luoja suo, olen paikanpäällä 13.03. taas kerran hintoja ihmettelemässä. Jaksamisisia Teille!


      • EiKarhuun
        tietoaon kirjoitti:

        Ei todellakaan ole edullinen vaan Kuparipannu on 3,5 kertaa kalliimpi kuin edullisin suomalaisravintola ja lisäksi noin 3 kertaa kalliimpi kuin paikalliset ravintolat.

        Karhubaarissa pieni olut maksaa 1,25 €. Se on 25 % enemmän kuin karhun naapuribaarin pieni olut. (Pannussa iso olut 3,50 €, mutta se onkin ruokapaikka)


      • OletPahaValehtelija
        totta.turiset kirjoitti:

        Totta, näin se on.

        Ei nytkään ollut totta. Sitä ei sinulta ole viime kesän jälkeen kukaan kuullutkaan.


      • kallista.on
        eiolekallis kirjoitti:

        Olut on Kuparipannussa 3,50 eli halpaa on

        Jaa jaa


    • TeinVäärinPäin

      Minäpä ostin Suomen Alkosta pullon Jameson-viskiä päivää ennen lähtöä ja vein sen mukanani Kanarialle, jossa join sen.

    • 258852

      Juuri tänään oli uutisissa että suomessa on 500 000 alkoholistia, eli niistä osa siis jopa säästää rahojaan ja menee kanarialle aiheuttamaan yleistä pahennusta.

      • Toluca

        Niin, on siinä talousongelma muhimassa. Pitäisi enemmän käyttää Suomessa olevia suomalaisten omistamia ravintolapalveluja.
        Mutta siinä on se yksi mutta: MIKSI SUOMALAISEN PITÄÄ NIIN HITOSTI TIENATA PIENEN TILKAN MYYNNISTÄ? Jos lähestyttäisiin Keski-Euroopan hintoja edes, olisi enemmän kotimaisia asiakkaita-


      • Hyvinsanottu

        Asia on juuri noin!


    • kippis

      Uutinen olisi ollut että suomalaiset EIVÄT ryyppää Kanarialla, tai missään muuallakaan. Tosihan kuitenkin on että suomalaisille alkoholi maistuu, niin kotona jos matkoillakin.

    • kiva.uutinen

      Kiva uutinen

    • toimittajaa_vitutti

      kun ei saanut ilmaista viinaa ja ruokaa kuten ennen.

    • sivistyneestialkoholia

      Voimme myös ryyppäämisen sijasta nauttia sivistyneesti paremmissa paikoissa, kuten Karhuravintolassa, Hawajiravintolassa tai Kontulan Helmessä. Katsokaa hinnastoja niin yllätytte. Hawaji-ravintola on 350% edullisempi kuin Kuparipannu-baari jossa juopot käy "syömässä" kaalikääryleen ja oksentaa sen ulkopuolella.

      • kohti.parempia.paikkoja

        Niin että juopot ensin maksaa kuparipannubaarissa 14 euroa kaalikääryleestä ja sitten oksentaa. Olen monesti nähnyt juoppoja pannun ulkopuolella. Tapansa kullakin. Itse en moiseen juottolaan menisi vaikka kirveellä uhkailtaisiin


      • prosentisti

        Aika älykkö oletkin prosenttilaskussa. Eikö vaikka 700 % kuulostaisi vielä paremmalta. Vai että sivistyneesti......


    • muutkinottaasoppaa

      Kyllä muutkin ryyppää täällä inglesissä kuin suomalaiset. Norjalaiset varsinkin

    • huurtehinen

      Pannun tuopit on kuulemma 0,7l..jäädytettyjä vielä pohjalla 3dl jäätä.niin olut pysyy vaikka tunnin huurteisena...hyvä keino pitää kylmänä..8,20€-kortti-ale..niin kaverit kertoi..ja olut vahvaa..yli 6%..

      • OletSurkeaValehtelija

        Sulla on valehtelevia kavereita. Vaihda porukkaa. "Huurtehinen" valehtelee joka sanallaan.


      • samoin.kuullut

        Tuo saattaa olla totta sillä olen kuullut saman


      • xale

        vaihda kaveria varmasti valehtee sulle.


      • jäätähänsiel

        Samaa kuullut..paitsi ei niin vahvaa..pitää vaan höppässö alle tunnissa ettei vesi pohjalta sula..mut ohan siin bissee alle 0,4..mut mahtavan näkönen tuoppi kuulemma vaik vesijää pohjalla..hyvä kikka..kylmänä pysyy.


    • uppia

      up!!

    • muutkinryyppää

      Ryyppää monet muutkin

    • poispannusta

      Kuparipannu on inglsin räkälä numero yksi. käykö siellä edes kukaan? Viimeksi kun oltiin niin oli niin räkälä menoa että lähdettiin pois

    • juuripalasimme

      Jos suomalaisten alkoholinkäyttö ahdistaa niin kannattaa ruokailla kuparipannussa. Se on laaturavintola jossa siemaillaan vain viiniä ruokailun lomassa. Pikkurilli pystyssä, tottakai. Kuparipannu on edullinen ja laadukas ravintola verrattuna juottoloihin, siksi me suosimme kuparipannua

    • kanariallavaikotona

      Niin, valitettavasti se halpa viinaa vetää kuin hunaja mehiläisiä puoleensa ja kohtuus unohtuu. Ja aivan totta sekin, että suurin osa suomalaisista viinattelee vain maamiehien seurassa. Sen ovat huomanneet muutkjin kuin kotimaan lehdet ja media, ja samaa sanotaan muistakin pohjoismaalaisista ja briteistä! Juhlinta ja halvat juomat kuuluvat Suomi-leijonien vakio-ohjelmaan, mutta sitä voisi vähän rajoittaa ja keskittyä paikalliseen kulttuuriin ja ruokapuoleenkin. Aivan turhan monia suomalaisia ravintoloita Kanarialla, jotka tarjoilevat tuttuakin tutumpaa kotiruokaa. Itse en ainakaan missään nimessä suostuisi syömään suomalaista ruokaa ulkomailla, jokaisen maan identiteetti ilmenee myös sen menun kautta. Sitä paitsi makumatka on aina oma seikkailunsa! Kanaria on jo iät ja ajat ollut kestosuosikki meidän lomakohteiden listalla, joten saarista kannattaa koettaa ottaa kaikki paikallisväri ja -maku irti siellä ollessa.

      Loistavan Kanariansaari-paketin esittelee esimerkiksi seuraava suomalainen sivusto, joka muuten on siellä ahkerasti lomailevan suomalaisen kirjoittama:
      http://kanariansaaret.net/

      • lopetamainonta

        Miksi sinä et lopeta omien sivujesi mainostamista?

        Toivot että joku klikkaa sivuillasi olevia linkkejä ja saat rahaa?3

        Ei kukaan ole niin tyhmä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe