Pitbull tappoi kääpiökoiran

NiinSurullista

Facebookista lainattua:

"SAA JAKAA! Pitbullin näköinen ruskea vapaana ollut koira hyökkäsi pienen Tyson- chihuahuani kimppuun lauantaina 6.2.2016 noin kello 16 aikoihin Turussa Haritun ja Koivulan välisessä metsässä. Tyson kuoli tapahtumapaikalle ja kahta pitbullia (joista toinen oli musta ja toinen ruskea) ulkoiluttaneet naiset pakenivat paikalta. Auttakaa meidän perhettä saamaan syylliset kiinni ja olkaa erityisen varovaisia, jos ulkoilette koirienne kanssa kyseisellä alueella!! Kaikki vihjeet mahdollista syyllisistä voi ilmoittaa joko poliisille tai suoraan minulle. Puhelinnumeroni onxxxxx. Asiasta on tehty rikosilmoitus. SAA JAKAA!"

En laittanut puhelinnumeroa tähän mukaan, koska en usko koiran omistajan haluavan että sitä jaetaan täällä. Ottakaa poliisiin yhteyttä, jos mahd. tiedätte asiasta!

22

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • non-white-trash

      Luin jutun Iltasanomista. Tappajakoirien omistaja/ulkoiluttaja on tietenkin TÄYSIN vastuussa koiransa teosta, mutta en silti ymmärrä yhtä asiaa.

      Jutun mukaan siinä oli ensin käynyt yksi pittbulli nuuskimassa pikkukoiria ja lähtenyt pois. Sitten oli tullut toinen pittbulli ja tappanut chihun. Miksi pikkukoirien omistajat eivät olleet lähteneet heti pois paikalta nähtyään pittbullit tai viimeistään siinä vaiheessa kun ensimmäinen tuli nuuskimaan pikkukoiria?

      Minä en ota riskejä omien koirieni kanssa. Lähden heti pois/toiselle puolen tietä/ihan mitä vain, jotta voin pelastaa omat koirani.

      Pittbullit eivät kuulu tänne eikä niitä saa ikinä pitää missään vapaana eikä ilman kuonokoppaa. Koko rodun voisi hävittää sukupuuttoon saman tien. Kukaan ei jäisi kaipaamaan, paitsi tietenkin ne white trashit, joiden täytyy päteä tappajakoirien kanssa.

      • zfhgx

        Ehkä tuon chihun omistaja oletti pitbullien ulkoiluttajista liikoja? Olen itse olettanut tähän asti, ettei kukaan ole niin suunnattoman tyhmä, että ulkoiluttaisi kouluttamatonta ja murhanhimoista koiraa vapaana.

        Toivottavasti nämä ihmisarvottomat valkoroskat jäisivät kiinni ja menettäisivät lemmikkinsä, noin vajaat yksilöt eivät ansaitse saada vastuuta mistään elävästä olennosta.


      • Jukitus

        HUOM "PITbull tyyppinen" ei välttämättä pitbull


      • samanlaisiakaikki
        zfhgx kirjoitti:

        Ehkä tuon chihun omistaja oletti pitbullien ulkoiluttajista liikoja? Olen itse olettanut tähän asti, ettei kukaan ole niin suunnattoman tyhmä, että ulkoiluttaisi kouluttamatonta ja murhanhimoista koiraa vapaana.

        Toivottavasti nämä ihmisarvottomat valkoroskat jäisivät kiinni ja menettäisivät lemmikkinsä, noin vajaat yksilöt eivät ansaitse saada vastuuta mistään elävästä olennosta.

        Yksikään rakin omistaja ei ilmoittaudu, luikkivat vaan pakoon, onpa rakki mikä tajansa. Korkeintaan jos tuttu rakkihullukyttä lupaa ettei syytetä edes murhasta kuten siinä hevostytön tapauksessa.


      • kurjajuttu

        "Miksi pikkukoirien omistajat eivät olleet lähteneet heti pois paikalta..."

        Ehkä pienten koirien taluttaja ei arvannut toisenkin koiran tulevan paikalle? Jos on kolmen koiran kanssa (koolla ei väliä) ulkoilemassa ja koirille on komennettu "vapaa", ne kuljeskelevat hihnassa nuuskien eri asioita ympäriinsä, eikä silloin kuljeta kovin ripeästi. Jos taluttaja olisi aavistanut, olisiko silti ehtinyt pakoon irti päästettyä koiraa. Juosten ei olisi ainakaan kannattanut yrittää paeta. Saalistusvietti olisi ollut iskenyt vielä pahemmin siihen raatelijaan.


    • jukitus

      Pitbull tyyppinen EI ole pitbull

      • no_kerro

        Mikä se sinun raatelijarakkisi sitten on?


      • merkkijamalli

        "Pitbull tyyppinen EI ole pitbull"

        Amerikanpitbull. Muuta kysyttävää?


      • olitoikeassa

    • WaltteriKönönen

      Turkulaisen näköinen pitbull kyseessä??

    • dfghjklölkjnbv

      Taistelukoirille ei tarvetta, lemmikeiksi käy muut rodut.Nekin, kytkettynä ulkoilutettava!

    • kmk2010

      Missä siitä on lehtijuttu kun en löytänyt?

      • mkm1020

        ehkäpä jo löysitkin...mutta siis turkulaisen, mtv:n ja is:n sivuilla ainakin tietoa :P Saattaa olla muuallakin, en vaan tähän hätään jaksa kaivella.. Jos ihan painettua lehteä haet, niin saat varmasti vielä tovisen odottaa...asiasta rikostutkinta käynnissä, niin lisätietoja on turha vielä mediassa tämän enempia odotella ;)


    • vastuutonPaska

      Koiran omistaja kuulemma löydetty.

    • KoiraKiinni

      Koiratouhu on karannut yleisesti ottaenkin Turun ja Kaarinan maastossa käsistä. Koirat juoksevat vapaana. Niitä juoksutetaan asioilla jopa leikkipuistoissa. Koirien kanssa kuljetaan kuin maailmanomistajat, varsinais-suomalainen ei väistä vaikka mikä olisi. Hyväkkäät kävelevät päälle piskejänsä kanssa. Olisikohan asiasta noussut näin iso häly jos hirviökoirat olisivat käyneet lapsen päälle? Kyllä pienelle lapselle käy tuollaisen pitbullin kanssa tosi huonosti. Toivottavasti hirviökoirien omistaja joutuu tuosta kunnolla vastuuseen. Vähintä mitä pitää tehdä niin viedä pitbullit piikille. Mitenköhän tuollaista koiraa vastaan voi laillisesti puolustautua jos sellainen hyökkää oman lapsen kimppuun? Toimisikohan pesäpallomailla?

    • yksokoiraOM

      lyjyä vaan...minä ainakin ammun ..molempii jalkaan

    • ihmetouhua

      Lehdessä oli että sopineet asian keskenään, nyt pikkukoiran omistaja kertoo ettei ole sovittu vaan haluaa poliisin tutkivan tapauksen. Mikä siinä on ettei ne halua koskaan tutkia rakkien puremisia, ei edes vaikka aiheuttaisi ihmisen kuoleman. Jos rakki on irrallaan jo pelkästään siitä pitäisi sakottaa ja kaikesta mitä tekevät vahinkoa pitäisi tehdä rikostutkimus ja rangaistus omistajalle vahingonkorvausten lisäksi. Kuoleman aiheuttamisesta pitäisi tulla ilman muuta vankeutta ja jokaisesta puremisesta rakki piikille.

    • sivullisena

      Amstaffi tappoi syksyllä portugalilaisen vesispanielin Lausteella. Oli päässyt irti ja hyökkäsi kiinni olevan koiran kimppuun. Spanieli sai niin pahat vammat, että jouduttiin lopettamaan. Amstaffin omistaja jatkaa huoletonta koiranpitoaan Lausteella. Amstaffille pitäisi tällaisen tapauksen jälkeen laittaa kuonokoppa ulkoilutettaessa, ettei tällaista pääsisi enää tapahtumaan. Koiraa ulkoilutetaan huolettomasti flexillä, joka on aika ohutnaruinen. Sopivampi olisi asiallinen nahkahihna ja kunnollinen kaularemmi, että koira varmasti pysyisi hallinnassa. Tämän tapauksen jälkeen, olisi myös pitänyt edellyttää omistajalta, että tämä hankkiutuisi asiantietävän koiraohjaajan koulutukseen. Asiasta ilmoitettiin poliisille ja eläinsuojeluun.

    • sivullisena

      Minä en uskalla mennä enää koirani kanssa Lausteen ja Kaarinan väliseen metsään lainkaan. Olen kuullut, että tätä edellämainittua amstaffia ulkoilutetaan siellä vapaana.

    • sonniliston

      Sekö saatanan rakki tappoi taisonin maikin...on melko peto. Sääli mikeä.

    • ratkaisu.ongelmaan

      Kai siellä Lausteella nyt jollakin ampuma-ase on? Se mukana vain koiraa ulkoiluttamaan ja kun amstaffi tulee vapaana vastaan niin ei kun ampua itsepuolustukseksi. Ei siitä tule kuin pienet sakot ja muut koiranomistajat kiittää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe