Aulapalvelija/siivooja

Mielenkiintoinen.työ

Pitää olla vartijakortti mutta pitää myös osata siivota, aika mielenkiintoinen työ, eikö vain? Milloinkohan tulee myyjä/vartija tai huoltomies/vartija töitä?

"Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa vähennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

AULAPALVELIJAA/SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet kolmessa eri toimistokohteessa, jotka sijaitsevat Ruoholahdessa ja Bulevardilla.

Aloitat työpäiväsi Ruoholahdessa sijaitsevassa kohteessa, jossa ensin siivoat 1,5h ja sen jälkeen työskentelet aulassa 1,5h. Tämän jälkeen siirryt Bulevardille, missä siivoat loppupäivän kahta eri toimistokohdetta.

Aulapalvelutehtävässä huolehdit vieraiden vastaanottamisesta, avainhallinnasta sekä lähetysten vastaanotosta. Tehtävän hoitamiseksi tarvitset vartijakortin. Siivoojana puolestaan huolehdit toimistotilojen puhtaudesta ja omalta osaltasi myös jätteiden lajittelusta sekä kiinteistön energiatehokkudesta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi.

Työaikasi on ma-pe klo 6-12, eli viikossa työtunteja kertyy 30.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten edellytämme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Lisää siivousalaan liittyviä juonipaljastuksia saat katsomalla oheisen videon. Tekijöille on tilaa!https://vimeo.com/deskifi/review/117168933/4a5ccc9b8a"

http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/hae.htm?lang=fi&tarkempiHaku=false&rows=&sort=&hakusanakentta=sanahaku&hakusana=aulapalvelija&alueet=Espoo, Helsinki, &ilmoitettuPvm=1&vuokrapaikka=---

16

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näitä_on_jo

      Jos on yhtään alaa seurannut, niin jo vuosia on eri firmoilla ollut tarjolla vaikka mitä virityksiä. Vartija/myyjä, huoltomies/vartija, puutarhuri/turvatarkastaja, turvamyyjä jne. Näitähän riittää. Osa villeimmistä ideoista kuolleita jo syntyessään, mutta osa elää omaa elämäänsä ja tekijöitä löytyy aina jostain kivenkolosta. Kunhan pulssin ja vartijakortin omaa niin firmat kyllä taatusti rekryää.

    • 65465

      En tiedä muista, mutta musta on mukavampaa tehdä kahta selvästi erilaista työtä saman päivän aikana. Vaihtelu virkistää. Jos työ olisi 75% aulapalvelua ja 25% siivousta, saattaisin oikeesti kiinnostua. Ainakin jos töitä olisi 40h/vko.

    • asdfsdgf

      Tarjoilija/järjestyksenvalvoja, ei tarvittaisi erikseen portsaria.

    • bisnessonbisnestä

      Mitä siitä? Mielestäni on oikein hieno asia, että vartija joutuu tekemään muutakin kuin istua tyhjän panttina kopissaan. Kukkien kastelua, vessojen siivoamista, kauppiaalle iltalehden viemistä, henkilökunnalle kahvin keittämistä... Mielikuvituksella ei ole rajaa.. Ei kai kukaan halua maksaa tyhjän panttina olevista kopissa istuvista vartijoista? Tämä on ilmeisesti tajuttu jo vuosia sitten, että tosiaan vartijan kuuluu tehdä muutakin. Kärryjen työntely on jo vanha juttu, mutta edelleen erittäin ajankohtainen ja se sopii vartijalle ihan hyvin... Mielestäni yksi parhaista keksinnöistä on nämä myyjätärvartijat. ... Enemmän vain heitä, pääsee aina vähän nauramaan kunnolla kun käy sellaisen kassalla :-) Oikein toimiva bisnesidea varmasti toimeksiantajan ja vartiointifirman välillä...

      • voisentään

        Ravintoloissa oli ennen portsari, tarjoilijat, keittäjät, tiskaajat, viinikassat, hovimestarit, ravintolapäälliköt, puuttuuko?

        nyt on ravintolatyöntekijä, yhden on osattava nuo kaikki,
        ja vähän muutakin.


      • roskaaaaa

        Sinä elät jossain menneen ajan kuvitelmissa


    • Fgdc

      Monissa paikoissa pk-seudulla baareissa/pubeissa jv-tarjoilija ja kaupoissa vartija-myyjä. toki varsinkin. Em vartiointi vähenee, mutta asiakas saa sitä mitä tilaa.. mua ei haittaa jos näppärit pääsee ohi.

      • ufdjwkd

        Luulisi haittaavan. Sinä maksat hävikin tuotehinnoissa.


    • Hyvä.juttu1

      Kuka nyt jaksaa tuntikausia istua jossain kopissa, ihan hyvä että pääsee välillä jaloittelemaan.

      • 747474636363

        Juuri tuon takia esim Pam ei tee vartijoiden hyväksi mitään kun aina löytyy joku joka tekee ihan mitä vaan mitä työnantaja vaan keksii.
        Se on ihan ok jos työhön liitetään muitakin hommia mutta se pitää silloin myös näkyä palkassa..........


    • Maksista

      Suurin osa kaupan hävikistä on "sisäistä". Eli henkilökunta, tavarantoimittajat, siivoojat, vartijat ym.
      Enkä ihmettele yhtään kun palkat on huonot ja kaikki kallista. Kun yhdistetään muutama noista ammateista ja maksetaan vielä huonompaa palkkaa, niin hävikki vain lisääntyy.
      Onneksi sen voi siirtää suoraan hintoihin, ja hölmöt maksaa, ja itkee ruuan hintoja netin keskustelupalstoilla:)

      • Yhteiskunta-häviää

        Juuri noin kaupan sisäinen hävikki on se iso ongelma, itsekin aikoinani kaupassa olessani jouduin havinoimaan kuinka myymäläpäälikkö suorastaan rahatsi tavaraa ulso oman autonsa takakonttiin ja suraavalla viikolla järjesti ratsian henkilökunalle. tapahtuneesta on jo aikaa mutta silti yhä ajankohtainen ja kaupan kirjanpitoon merkitään hävikkiä huomatavasti enemmän, kuin todellisuudessa on tapahtunut.

        Sitten nämä 6.e. pitsan tekijöiten jahtaamiset koko maassa eikä tulosta ja miljoonia paloi veronmaksajijen rahoja. idioottkin ymmärtäsi ettei tulosta tule jos ei rikosta toivotunlaista löydy ja ei sitä löydykkään jos ei kirjanpitoa osata lukea.

        Rakennsuala saatiin taanoin kuriin vero lapulla työläisne työasusteessa no nyt aletaan mamuja käyttään yrittäjijen työläisinä valtion tukityöllistämis ohjelmassa, jota kaavaillaan eli työmarkinoita pyritään vääristään kansan varoilla ja nythän tuo edellinen uudistus valui hukkaan.

        Ammattiliitot ovat hisukkseen jostakin syystään, mutta herran tähden miksi ihmeessä?


    • Tämä.pitää

      Perkele, yksikään itseään kunnioittava vartija ei ala siivoojaksi sillä vartija on turvallisuusalan ammattilainen!

      • vartijakortin_omaava

        100 tunnin kursseista, jotka läpäisee normaaleilla yleistiedoilla, ei kannata tuntea kovinkaan suurta ammattiylpeyttä... Toki osa vartijoista on fiksuja ihmisiä ja alan rautaisia ammattilaisia, mutta joukkoon mahtuu myös melkoisia urpoja. Kuten sellaisia, jotka kuvittelee kaikkea siivoomista helpoksi ja erityisen vähäarvoiseksi jokamiehentyöksi, joka ei vaadi minkäänlaista koulutusta tai erityisosaamista.

        Siivousta ja siivoojia on myös moneen lähtöön - ja yhtä hyvin voisi sanoa, ettei yksikään itseään kunnioittava siivooja rupea miksikään aulapalvelijaksi, koska siivooja on puhdistusalan ammattilainen!


    • moppijarätti

      Meidän työpaikassa on tosi kiva ja ammattitaitoinen SIIVOOJA. Olemme ottaneet hänet osaksi omaa työyhteisöämme, vaikka hän onkin siivoisfirman työntekijä. Siivoojan siis saa huomioida.

    • mahtava_ehdotus

      Miten olisi, jos kaikkiin ammatteihin kuuluisi vartijakortti jo ihan peruskoulutuksena? Sitten meillä olisi vartija/roskakuski, vartija/sähkömies, vartija/leipuri, vartija/siivooja, vartija/putkimies, vartija/hitsaaja, vartija/autonkorjaaja jne, keksi itse lisää!

      Eli kaikille työssäkäyville vartijakortti taskuun, niin olisi ainakin se puoli kunnossa ja vartiointikurssin vetäjillekin hommia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe