Käykö tällä palstalla kenellekään

terveiset_vajakille

muulle kysyjälle jatkuvasti niin, että kun hän esittää täysin asiallisen kysymyksen ja odottaa siihen saavansa asiallisen vastauksen, niin kommentoimaan tunkee alta aikayksikön joku sabotööri, joka täysin asiattomilla heitoillaan pilaa koko kysymyksen. Niin kuin nyt tässä kävi vaikkapa bloggerin käyttöön ohjeita kysyneelle, jolloin ensimmäisen kommentin heitti joku ääliö, joka nyt on oppinut kopioimaan jonkunlaisen teksturilla tehdyn piirroskuvan, jonka hän sitten ylettömän pitkänä blokkina pisti ensimmäiseksi vastaukseksi. Ja jatkossa tuli sitten täysin asiatonta ja älytöntä "vastausta" ongelmaan.

Mikäs toi tyyppi on, jos se vainoaa sanotaan nyt vaikkapa yhtä kysyjää! Onko sille ääliölle joku antanut konstit seurata vainoamaansa, vai onko se vaan sellainen tyyppi, joka päivät pitkät päivystää suomi24:n tekstejä ja poimii sieltä kohteensa!

Minun mielestäni tuon sian olisi jo aika jäädä kiinni ja tulla poistetuksi vapailta mailta, laitokseen toi tyyppi kuuluuu, ja todennäköisesti se on suuren osan elämästään sellaisissa viettänytkin! Sairas tyyppi!

10

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tervetuloa123

      Tervetuloa Suomi24 palstalle!

      Kun ei ole rekisteröintipakkoa ja kunnon moderointia tällaista tapahtuu:D

      • Minäkin_odottelen

        Aloittajalle sen verran, että odottaa ihan rauhassa, että kaikki saavat vastata ja sitten vasta valitsee sopivimmat vastaukset tai mitkä tuntuu oikeilta!
        Saattaa mennä noin vuorokausi, ehkä vähän ylikin.....


    • Roskasivusto_nykyisin

      Se kyseinen kakara häiriköi muitakin viestiketjuja, et ole mitenkään erityisesti kohteena. Joskus se vastaa ketjuihin omien lapsellisten käsitystensä mukaisia "ohjeita" ja kun sitten joku korjaa sen virheellisiä neuvoja alkaa se lapsellinen häiriköinti.

      Viimeisimmän uudistuksen yhteydessä palstalta poistui kokonaan valvonta eikä ylläpito tunnu reagoivan edes viesteistä tehtyihin ilmoituksiin (se "ilmianna" painike viestin alareunassa). Kannattaa etsiä asiallisempia keskustelupalstoja.

      • saamaamieltä

        Samaa mieltä, tämä s24 pitäisi lopettaa ihan kokonaan.


      • Omistaja_ei_välitä
        saamaamieltä kirjoitti:

        Samaa mieltä, tämä s24 pitäisi lopettaa ihan kokonaan.

        Suomi24 toimii omana yhtiönään mutta kun vilkaiset omistajan niin ymmärrät miksei sisällön laadusta välitetä. Kyseisen roskalehtikustantamon muut tuotteet ovat sisällöltään pääosin samaa sontaa kuin tämäkin.


      • sanon_vuan

        Tämä on vapuselle ihan hyvä temmellyspalsta, ompahan senkin aikaa pois muusta pahan teosta, kun tätä palstaa vahtaa . kommenttinsahan ovat silkkaa huumoria, ei niitä kukaan ota todesta onneksi.


      • R.I.P-Bittisky

        Näyttää muuten Bittisky kokeneen vapusen kohtalon eli ylläpito on poistanut tunnuksen häiriköinnin takia. Katsotaan minkä tunnuksen se kakara rekisteröi jatkohäiriköintiä varten.


    • Vapuseen olet tainnut törmätä. Hän on jo meillä hoidossa, mutta kirjoittelee tänne mobiililaitteella. Joskus hän myös onnistuu livahtamaan toimiston koneelle kirjoittelemaan aivoituksiaan.

    • vax750

      Ja kokonaisia ketjuja asiallisesta aiheesta on onnistuttu poistattamaan, varmaan jonkun diktaattorihäirikön toimesta.

    • Cg2fVAxz

      Palstahäiriköinti on seurausta yhteiskunnan rapistumisesta. Nuorison mielisairaudet ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti. Samaan aikaan mielisairaanhoito on ajettua alas ja potilaat jätetty heitteille ainoana hoitona mahdollinen mielialalääke.
      Toinen merkittävä syy on lähes kaikkien muiden sivustojen rekisteröintipakko ja/tai ennakkomoderointi. Siksi kaikki hörhöt ilmestyvät tänne purkamaan pahaa oloaan.
      Kolmas on muoti. Vain kusipäisyys on hienoa. Mitä vittumaisempi tyyppi sitä arvostetumpi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe