laihtuuko syömällä 50-100kcal/päivä

proana

laihtuuko jos syö sen 50-100kcal päivässä ku ois oikeesti kauhee kiire pudottaa painoo 40 kiloseks enkä jaksa paastoo ku sortuu kummiski loppujen lopuks ja kilot tullee takasi. mietin vaa et kui paljo laihtuu viikos jos syön vaan sen 100kcal per päivä???

31

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ptepp

      Mun on nyt pakko sanoo että et laihdu noin vähällä, joojoo varmaan skippaat tän viestin koska paasaan kuinka epäterveellistä tuo on mutta...sanon kuitenkin

      • ptepp

        Kirjotin kauheen romaanin tekstiä ja nyt näkyy vaan pari lausetta... sanokaa että tää johtuu vaan mun puhelimesta -_-


      • proana

        näkyy vaan toi pätkä :/


    • ärsyttäätämmöset

      Et kyllä nuin syömällä laihdu. Miks edes söisit noin vähän, ku voit laihtua vaikka söisit enemmänki? Ku se ei mee sillee et mitä vähemmän syö nii sitä enemmän laihtuu, ei todellakaan mee. Etippä netistä tietoa säästöliekistä ennen ku pilaat terveytes ja aineenvaihduntas.

      • proana

        joojoo mä kyl tiiän et se ei oo ny maailman terveellisin ja järkevin tapa, mut mua ei kiinnosta, koska mä en pysty laihduttamaan normisti ku huvittaa laihduttaa sillee rajusti et paino putois heti ihan älyttömästi vaikka oiski iha sairasta. ihan niiku en tajuis et se on sairast, mut en jaksa kuunella enää mitää et pilaat elämäs järki kätee jne... koska se ei muuta mitenkää mun mieltä, oon yhtä sairas anorektikko vaik joku yrittäis puhua mulle jotain järkee. laihdutan vaikka kuolema tulisikin.


    • Minä.unicorn

      Jos et oo tottunu syömään noin vähän sillon ei kannata vetää noin pieneen kalorimäärään. Sun keho menee ns. säästöliekille ja kun lopetat ton dietin sä lihot takas. Muista kuitenkin syödä terveellisesti esim. hedelmiä ja vihanneksia että tuntuis ku tulisit enemmän täyteen kun jostain sipseistä.

      • proana

        mulla on nykyään sillee et joko paastoon tai sit ahmin suuria määriä ruokaa :( et en mitenkää pystyis syömää normisti tai jtn 500kcal. meni vesipaastosta ihan sekasin ku paastoin ennen melkee joka toinen viikko. mitä veikkaat, kuinka paljon mun pitäis syödä et laihtuis viikos ees 3-4kg eikä joutuis säästöliekille.


      • kohtalontoveri_

        Mul on kans nykyää sama et en vaa osaa enää syödä normisti vaikka haluaisin, joko ahmin tai sit skippaan aterioita :(


    • proana

      mä en oikeest tajuu miten muut anorektikot on nii laihoja mite ne on päässy niin pitkälle??? mistä se johtuu ku tuntuis et ei ne muutkaa söis ku 100-300kcal. kuinka paljon te jotku syötte kun ootte päässeet niin laihoiksi?:o

    • Protip

      Tuolla kalorimäärällä käy niin, että ensin laihdut useamman kilon, kunnes elimistösi huomaa, että olet poikkeustilassa ja stoppaa aineenvaihdunnan, jotta et kuolisi nälkään. Lakkaat laihtumasta ja lihot jopa vedestä. Sitten on pakko alkaa syömään vähän enemmän, jotta aineenvaihdunta toimisi edes vähän, mutta myös kilot tulevat takaisin. Aineenvaihduntaa täytyy siis huijata. Vaihdella syömisiään ja mielellään kerran viikkoon syödä vähän enemmänkin.

      • proana

        kiitti kummiski vastauksista!! koska jos en tietäis nii tekisin tän ihan turhaan. vois ehkä sittenki alottaa jonku abc dietin tyyliin. onko kellään mitään kokemusta tosta vaikka että on syöny 2 viikon ajan 100-300kcal???


    • Milmun3n

      Mä söin päivässä noin 700kcal joista puolet proteiinia ja hiilarit kasviksista (ei perunaa tai viljaa) ja nyt oon laihtunu viikossa 2kg. Osaan jopa laittaa hyviä ruokia päivittäin tolle määrälle.

      • proana

        700 kalorilla ei ainakaan joutuis säästöliekille. vois pitää jonku päivän sillee et syö 600-700kcal


      • Protip

        Ehdottomasti kannattaa vain välillä syödä alle 500kcal. Muina päivinä lähemmäs 1000kcal tai ylikin. Itse laihduin näin jatkuvassa laskusuhdanteessa. Oma kipurajani on 1500kcal.


    • mmiten_olisi

      Kalorit ja kalorit. Joka kirjoittaa kaloreista ei edes ymmärrä mistä ne kalorit tulee. Ne tulee joko rasvasta tai sokerista. Rasva laihduttaa ja sokeri lihottaa.

      • waehw

        False, energiaa voi tulla myös kuidusta - kerrohan asiantuntijana, mitä se voi tehdä kehollemme?


    • ptepp

      Kannattaa koittaa dukan dieettiä (joo tiiän ei oo mikää anoreksia dieetti) mut laihduin 4 kiloa neljässä päivässä ja siitä eteenpäin 15 kiloa-->3kk

    • kazz

      Mikä kiire sulla on laihduttaa? Itse oon laihtunut nyt 1,5 kuukaudessa ton verran syömällä 1150-1500 kcal päivässä.

      • Proana

        Noku on pian terveystarkastukset enkä halua olla läski mursu ku meen esim vaa'alle ja ku ois pakko ottaa vaatteet pois oisin niin läski. Ja oon parin viikon pääst mun vanhojen kavereiden kaa jotka haukku mua ain läskiks. Ne ei oo nähny mua puoleen vuoteen ja ne ties mun oleban anorektikko nii noloo jos oonki vaa läski jne. Haluun kostaa niit


      • wuttq

        Miksi olet kavereidesi kanssa, jos he haukkuvat sinua läskiksi - vaikka et oikeasti olekkaan? Miksi sinun pitää nähdä heitä, jos he vain kehittävät sairaustasi? Pliis, hanki apua.


    • Laihtuu

      Laihtuu. Omalla kokemuksella, koita nostaa 200. Paino tulee muuten helposti takas et kantsii varoo sitä. T. 100 kalorilla rankasti laihtunut

    • rakastan-elämää

      Kyllä "laihdut" eli menetät¨ reilusti nesteitä=kuivut. Paino putoaa.
      Vika on vain siinä, että aikansa kun näin elää iskee SEMMONEN ahmimishimo päälle että alta pois! Kroppa kun ei hevillä suostu kuolemaan. Totta on että hieman myöhemmin käynnistyy ns. säätöliekki eli aineenvaihdunta kutistuu minimiin. Silloin ruoansulatus hidastuu, tulee ummetus, kroppa sulkee erinäisiä toimintoja pois päältä ja hidastaa muita.
      Kroppa sopeutuu pieneen kalorimäärään ja laihtuminen hidastuu huomattavasti tai lakkaa kokonaan. Äärimmilleen kun vetää, putoaa hiuksetkin päästä, koska ravintoa niille ei enää ole. Tästä erittäin omakohtainen kokemus!
      No sitten kun nälkiintyminen on tosiasia, alkaa elimistö tosiaankintaistella vastaan myös niin, että vastustamattomat syömishimot iskevät. Enää et ajattele muuta kuin ruokaa, pelkäät sitä enemmän kuin kuolemaa. Täytyy olla rautainen tahto ja itsekuri että pystyy olemaan ahmimatta. Itselläni oli ja on. No monilla sitten ahminta johtuu erinäisiin "puhdistautumiskeinoihin" eli oksennus ulostuslääkkeet ja diureetit. Mitkä taas osaltaan vie nesteet, ja kun ahmit turpoat nelinkertaiseksi! Tätä voit kysyä bulimikoilta.
      Minä en kunniakkaan urani aikana akuutisti anorektisena en "sortunut"syömään enkä oksennuksiin ym. Olin vain ruoan totaalikieltäjä. Mikä johti kaksi kertaa läheltä-piti tilanteeseen. Toinen kerta säikäytti niin, että aloin hiiren askelin toipua. Minulla normaalipainon alarajaan nostaminen kesti 4 vuotta, koska en suostunut kenenkään toisen laatimaan ateriasuunnitelmaan. Olin niin jääräpäinen että lääkärit ym. luovuttivat,sain tehdä tämän omalla tavallani. Pidin huolen ettei paino putoa, jos ei kamalasti ja äkkiä nousekaan. Ja onnistuin. Enää en ole kuolemanvaarassa enkä sinne ikinä enää halua!!!!
      No, meni vähän ulos aiheesta,mutta siis syö ihmeessä se 50kcal, ole vaikka kokonaan syömättä! Seuraukset näet sitten, ja veikkaampa että kiroat sen päivän kun aloit ruoan kanssa pelleillä. Mutta jotkut vaan joutuu käymään ihan sen pohjimmaisen pohjan kautta. Siellä olo on pelkkää tuskaa, mutta oletpahan LAIHA! Toiset sieltä palaavat elämään, toisten liekki sammuu.

      • anoreksia.tappaa

        Kiitos, nimim. rakastan-elämää. olen iloinen puolestasi, että kuulostat toipuvalta ja järkevältä!
        Tarinasi oli kuin siskoni elämä, sillä erolla että hän ei monen läheltäpiti-tilanteenkaan jälkeen antanut periksi, vaan oli syömättä kunnes lopuksi kuoli.
        Tajutessaan kuoleman tulevan, hänen oli enää myöhäistä kääntää kelkkaansa. Tajuissaan ja peloissaan, perhe vierellä itkien, odotettiin viikatemiestä.
        Sisäelinvaurioiden takia oli vain odotettava joitakin päiviä, kunnes kuolema armahti.

        Armahti siis vain häntä, me muut suremme, olemme vihaisia ja katkeria.

        On aivan hullua lukea täältä nuorten kyselyjä miten tulla anorektikoksi ja kaikkea muuta älytöntä.

        USKOKAA JO ETTÄ ANOREKSIA TAPPAA!


      • anabedmia

        Oon tosi pahoillani :( sairastin/sairastan yhä anoreksiaa/syömishäiriötä ja tuo pisti todella miettimään...


      • anoreksia.tappaa
        anabedmia kirjoitti:

        Oon tosi pahoillani :( sairastin/sairastan yhä anoreksiaa/syömishäiriötä ja tuo pisti todella miettimään...

        Se, että pisti miettimään, voi olla henkesi ja terveytesikin pelastus!
        Tartu ihmeessä tilaisuuteen, kun vielä voit! En ole itse syömishäiriöinen, enkä voi sitä ymmärtää täysin, mutta jotain olen oppinut kun niin läheltä seurasin.

        Ensin on kuulemma vaikeaa - hirveää - miten vaan, aloittaa syöminen, mutta ruoka on lääke, joka auttaa aivoja ajattelemaan normaalimmin ja positiivinen paranemisen kierre voisi alkaa. Ruoka siis kaikessa yksinkertaisuudessaa voisi auttaa. Vaikeus on siis korvien välissä, ei ruoassa. Syö - anna aivojesi parantua ja pelasta elämäsi ja henkesi ja läheisesi hirveiltä tuskilta!
        Voi kuulostaa helpolta ja olla kaikkea muuta kuin sitä - mutta ei ole vaihtoehtoja!

        Voin rehellisesti vakuuttaa että anorektikon läheisen elämä on suurta tuskaa ja anorektikon itsensä elämä yhtä helvettiä!

        Sisko katui, mutta oli myöhässä.

        Arkku oli höyhenen kevyt, mutta näytti ihan yhtä painavalta kuin kaikkien muidenkin arkut.

        Toivon sinulle viisautta ja voimia! Kerro kuulumisia!


    • proana

      Minäkin menin joskus noob anana vielä sillä tyylillä että paastosin ja välillä söin 0-100kcal päivässä ja sitten kun soi edes yhden päivän 500kcal niin vumps lihosi, ja meni TOSI kauan ennen kuin kroppa ei enää jatkanut lihomista naurettavan pienistä määristä. Sitten oppisin syömään 2x päivässä, aamupala 4h myöhemmin lounas, eikä mitään muuta. Aina samaan aikaan, aina sama ruoka, kalorit yhteensä 500kcal, ja tällä laihduin eikä kroppa mennyt sekaisin, joten vaikka vedin välillä 1000kcal päivässä en edelleenkään lihonnut, ja vaikka aloin syömään enemmän ei se lihominen ole silti tapahtunut. Tuo tosin on sitten TOSI tarkkaa, menin hysteeriseksi jos olin kaverin luona yötä enkä saanut syötyä aamupalaani tasan klo 7. Oma peruskulutus miinus 500kcal niin kroppa ei mene säästöliekille ja laihtuminen jatkuu eikä tyssää parin kilon jälkeen ja ala lihoamaan vedestä. Tällä sain tiputettua 20kg kahdessa kuukaudessa ilman mitään liikuntaa.

    • anonyymi3456

      luuvalssi.blogspot.fi
      Oisi kiva saada kommentteja ja seuraajia!♡

    • anabedmia

      Ite kun sairastuin anoreksiaan tasan vuosi sitten niin aloin tosi hitaasti, n.1500 cal, paino putosi hitaasti mutta varmasti, tällä jatkoin kevään loppuun kunnes aloin pikkuhiljaa vähentämään kesän aikana, 1200,1000,900,800,600,400,200... ja laihduin aina vain nopeammin kunnes lopulta syksyn alussa olin niin huonossa kunnossa että jouduin sairaalaan. Siellä söin viikon ajan 1200-1800 cal, ja tänä aikana laihduin vielä 300g, eli elimistö ei kai ollut mennyt juuri säästöliekille koska vähensin määriä pikkuhiljaa. En tosin tiedä Jos olisin päässyt jatkamaan pidempään sillä 200 kalorilla niin olisiko sitten mennyt säästöliekki päälle. Varmaan olisi.

      • anoreksia.tappaa

        Anabedmialle: Mun sisko kuoli alle neljässä vuodessa.

        Toivon että sinä edes ottaisit avun vastaan.
        Kuolleena ehtii kyllä sitten olla, mutta tähän elämiseen ei ole määrättömiä aikoja annettu.
        Elämä voi kyllä olla raskasta, monelle tulee itsemurha-ajatuksia mieleen, monestikin.
        Anoreksia on myös (hidas) itsemurha.
        Mielestäni kaikilla meillä jotka olemme elämän lahjan saaneet, on velvollisuus elää se loppuun, kyllä se kuolema korjaa siten ajallaan!
        Velvollisuus toisia ihmisiä kohtaan, vanhempia, sisaruksia, lapsia, puolisoa, ketä sitten kenenkin läheisiin ja tuttuihin kuuluukin.
        Asioilla on usein taipumus järjestyä. Anorektikko tarvitsee välttämättä apua, mutta siitä ei ole mitään hyötyä, jos ei sitä ota vastaan.
        Ota sinä ja katso ihan luomusti, miten sinun käy, elämä voi yllättää ja olla jonkun vuoden kuluttua aivan toisella mallilla, jos annat itsesi toipua.

        Muista että hautaan pääsee tarvittaessa nopeastikin, ilman kidutusta, jos kerran kuoleman vietti on niin vahva että se voittaa elämän.

        Sinulle toivon voimia ja viisautta !!!


    • Eidiagnosoitu

      Minkä ikänen tän keskustelun alottaja olet?

      Ja niin ite oon tässä jonkun vuoden vammaillu syömisen kanssa ja paino on edelleen aikalailla samassa kun vuosi sitten. On viikkoja kun en syö mitään ja laihdun muutamia kiloja, sitten ahmin ja paino alkaa taas nousta ja sitten lopetan taas syömisen. Viime aikoina olen alkanut oksennella aina ahmimisen jälkeen kun on alkanut ahdistaa liikaa ajatus kaikista niistä tuhansista kaloreista sisälläni. Aika noloa koulussa tai vapaa-ajallakin kavereiden seurassa syödä terveellisesti ja pieniä annoksia ja saada kehuja siitä kuinka terveellisesti syönkään.. voi kun ne vaan näkis miten oikeasti syön, ahmin, oksennan tai olen syömättä.

    • tuntematooon

      pro ana kik kavereita? :/ kik:sulleana

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe