Eläkeläisveronkiertäjille luu syvälle kurkkuun

Las_Palmas

Eikös niitä pinnareita ole aina kesäiseen aikaan täällä Kuhmoisissakin, jotka ovat eläkeläisinä luikkineet karkuun verojen maksua Suomesta Kanarian saarille? Oikein entisiä kunnallispoliitikkoja ovat.

Nyt Espanjan hallitus ja Portugalin uusi hallitus sopivat Suomen hallituksen kanssa, että tämä viekkaitten vanhusten harrastama veronkierto loppuu.

Vanhan tavan mukaan huhtikuun puolessa välissä tullaan taas villapaidan kaulukset pystyssä riekkumaan tänne Kuhmoisten tanhuville. Eiköhän siinä kuitenkin vanhusten ryppyinen naama ala pikkuhiljaa painumaan myttyyn, kun alkaa veroa menemään Kanarialla eläkkeestä ihan samalla prosentilla Suomen malliin. Ne rahat on todelliseen tarpeeseen Suomen valtion pohjattomassa kassassa, koska Suomen pakkasissa sitkeästi pysyvä sossun pummi tarvitsee sen Sorbus-pullon lämmikkeeksi ja ne rahat on hyvä ottaa Kanarialle paenneen luikurin eläkeläisen eläkkeestä. Myös Suomeen musta valtoimenaan vyöryvä tsunami pakoloisia rokottaa valtion kassaa niin julmetusti, että nyt on sitten SSS:n hallituksen toimesta päätetty laittaa myös Kanarian verokarkulais-pinnarit kuriin.

Parempi kyllä olisi, että nämä häpeämättömät ja ilkeät vanhukset pysyisivät vaan kaikki kesätkin siellä espanjaa molottavien seassa, eivätkä tulisi ollenkaan tänne Suomeen kunnollisten ihmisten joukkoon.

https://www.youtube.com/watch?v=s8GboVJIx20

29

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kylämän_Kommunisti

      Erittäin hyvä, että noita yhteiskunnan verokarkureita ryhdytään ottamaan kiinni jo Suomen rajojen ulkopuoleltakin.

      • Läheprovosiäkietelään

        Ei muutaman kuukauden talviasuminen Espajassa verotukseen mitään vaikuta. Niin minäkin teen kun kohta eläkkeelle jään. Säälittäviä provokirjoituksia.


    • muuttovaris

      Raukat vain menköhöt merten taa...

      • pääskyset

        Ottaako kupoliin että on niin köyhä ettei ole varaa matkustaa muutamaksi kuukaudeksi lämpimään.. Tullaan kahden kuukauden kuluttua pitämään kuhmoista pystyssä.


      • hyi-kun-ryppyisiä

        Älkää tulko... olette niin vanhoja, rumia ja ryppyisiä, että pilaatte tulollanne Kuhmoisten maineen nuorekkaana Citynä.


      • ällöttäätuolalinenilkeys

        Minusta raukat ovat nyt jääneet Suomen rannoille ruikuttamaan ja kadehtimaan maamiehiään. Minusta on äärimmäisen väärin, että esim. Ruotsista tulevasta eläkkeestä RIISTETÄÄN Suomen valtion toimesta veroa...Ruotsissa on jo yhdet verot maksettu! Tämä ei ainakaa lisää vapaata liikkuvutta tavallisten ihmisten keskuudessa! Kuka tällaisen konnuuden on säätänyt, varmaan ne jotka eivät tehneet omen elämänsä eteen muuta kuin kadehtivat niitä jotka hoksasivat toimia aikanaan ja hakea töitä vaikka Ruotsista! Mikähän tämä Kuhmoinen city-asukaskin kuvittelee olevansa....puheestpäätellen ainakin ilkeyttä piisaa! KOmmunisti varmaan ja hampaaton!


    • Rehellinen_Kuhmoinen

      Ne vaivaiset räähkät on kuulemma jonkin sortin rikollisia... hävinneet käräjilläkin juttunsa. Älkää tulko Kuhmoisiin missään tapauksessa. Muistakaa rikollisen menneisyytenne kanssa AINA tämä: Kun tullaan Kuhmosiin, niin tullaan ihmisiin.

    • Rajapitäjästä

      No näitten pienituloisten eläkkeillä ei montaa matua elätetä.
      Mutta jos saadaan herrojen varat Cayman saarilta verotettavaksi niin sitten jo helpottaa.
      Ei mulla muuta

    • kova_veronmaksaja

      Minkä sontakasan päälle ne muuttovarikset tulee keväällä raakkumaan?

      • pääskyset

        Hei istutaan tässä rantabaarissa 18 astetta enää lämmintä. Teide siintää horisontissa. Oletteko juomassa keppi kaljaa kuhmolan edessä suihkulähteellä ?


      • muuttovaris

        Onko jo sakot maksettu Suomessa hävityistä oikeudenkäynneistä? Onko alkoholismi jo edennyt pitkällekin maalaistolloille maailmalla? Metsäkylän tollot maailmalla... onko isännällä päällä jälleen kerran se vihreä armeijan villapaita kaulukset pystyssä?


    • everstiluutnantti-

      Majurina mies on tyhmimmillään.

    • valkoinen_Kuhmoinen

      Onneksi Kanarialla on mutakuonoja enemmän, mitä täällä Kuhmoisissa. Ajavat siellä saarellaan jopa taksia.

      • kuhmu

        Olet Kai kuullut tuskin olet pitäjän rajaa yllittänyt muuta kun viime syksynä kun sait ilmaisen ämpärin tokmannilta. Laita se päähän äläkä enään nolaa itseäsi jutuillasi. Nämä serkku avioliitot


    • oikeusoikeus

      Ei oikeudenkäynnin häviäminen tee kenestäkään rikollista.

      • nimiä-esiin

        Jaa kenestä?


    • uusi_sukupolvi

      Painuisivat edes Floridaan pois ihmisten silmistä. Siellähän ne on kaikki muutkin elämässään surkeasti epäonnistuneet suomalaiset, joilla on jo toinen jalka haudassa ja toisenkin koiven alta alkaa jo hautamontun reuna murentua.

      • kuhmu

        Näin kertoo "ns" peräkammarin poika jota sapettaa kun muilla on elämää.


    • Kylämän_Punakaarti

      Porvarit ulos Kuhmoisista !!

    • Justjoo2

      Tätä ketjua kun lukee ei voi kun ihmetellä, millaisia juntteja täällä Kuhmoisissa on. Jos kaikki on tällaisia idiootteja ei ole ihme, ettei ne eläkeläiset viitsi täällä olla kuin muutaman kuukauden kesästä. Kuka tälläisia pässejä viitsii katsella ja kuunnella. Tyhjänpäiväisiä laahustavia luusereita koko sakki!

    • tulioaeakennulta

      Kuka ikinä voi tunnustraa sitskytluvun sallimuksia?

    • Harmoisista-kumahtaa

      Espanja ja Portugali on kehitysmaita Suomeen verrattuna. Ala-arvoinen ja epäkurantti aines Suomesta joutaa sinne painuakin.

      • AitoHarmoisistakumahtaa

        Äläpäs jauha paskaa. Eläkeläiset ovat eläkkeensä ansainneet, ja saa tehdä niillä mitä haluaa. Heidän toiminta on laillista. Mutta kateelliset punikit riekkuvat. Menkää vitun punikit töihin.


    • linja-autoaseman-paari

      Pölvästit vain menköhöt merten taa... mutta kyllä ne meneekin.

    • Kylämän_Kommunisti

      No niin... alkaa porvarien veroja kiertävä arvoton paskasakki saamaan lopultakin siipeensä! Kohta maksatte kiltisti veronne eläkkeistä SUOMEEN. Mamut tulee meille niin kalliiksi, että nyt Suomessa tarvitaan jo teidänkin verorahanne.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016022521174327_uu.shtml

      Espanjan kanssa on myös menossa jo samanlaiset neuvottelut. Heh, heh... eikö paskasakilla riitä rahat muuttaa Floridaan? Siellähän ne onkin jo kaikki toinen jalka haudassa olevat suomalaiset "suuruudet" tangolaulajia myöten.

    • Kylämän_Kommunisti

      Sinnehän se muutti Portugaliin karkuun asumaan eläkkeelle 0% veroille tämä Nokian Renkaiden nykyistä edellinen pääjohtajakin, joka huijauksilla niitä miljoonaosinkoja itselleen keplotteli. Vittumaisen näköinen mies se on kyllä muutenkin. Kyrpä on kyrpä. Vaan ei niin kaukaista pakopaikkaa, ettei Kunnon Kommunistin ja Verottajan pitkä käsi kahmaise liikoja rahoja pois porvarin taskusta Suomen valtion pohjattomaan kassaan.

    • kierot-lierot

      Siellä muuttovarikset jo alkaa kohta kehitysmaissa laukkujaan pakkailemaan, kun pitää päästä kesäksi Suomeen pätemään.

    • 1303-per-kk

      Mistä nämä kunnallispoliitikot ovat palkkansa saaneet? Jos kunta- tai valtiosektorilta, niin ovat maksaneet veronsa koko ajan Suomeen.

      Yksityisensektorin verot on voinut maksaa Espanjaan, edellyttäen, että ei ole ollut oleellisia siteitä Suomeen, ei osoitetta ts. asuntoa, firmaa, Suomessa kirjoilla olevaa vaimoa tai muuta kummallista ryönää.

      Espanja ei vielä ole allekirjoittanut mitään ja parhaimmillaankin sopimus astuu voimaan 2017 ja siinä on vielä kolmen vuoden siirtymäaika, eli täysimääräisenä Suomi saa veronsa vasta 2020. Jos Espanja suostuu sopimuksen allekirjoittamaan.

      Portugali ei suostune sopimuksen purkamiseen, koska on luvannut sen kymmenen vuotta, mutta Suomi voi irtisanoa sopimuksen yksipuolisesti, josta se ei saa mainetta ja kunniaa.
      Todella isokenkäisillä on kyllä keinonsa järjestellä asiat niin, että ei synny Suomessa verotettavaa tuloa ja siitä on seurauksena yritysten joukkopako ties minne.
      Menehän siinä taas vähän työpaikkoja, mutta mitäpä Suomi ei tekisi, että olisi mallioppilas eläkeläisten riistämisessä?

      Ps. Valtaosa näistä Espanjaan veronsa maksavista eläkeläisistä on tavallisia duunareita joiden eläke jää puoleentoista tonniin, joten kovin radikaalia nousua veroissa ei tapahdu.
      Kuhan golffaillaan terveyssyistä jatkossakin ilman paukkupakkasia, maksoi mitä maksoi.

      Lämpimin terveisin 2020 veronsa sinne maksava! (jos ollaan hengissä)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe