Ulkomaalainen "työporukka" veti turpaan

poliisilletietoa

Silminnäkijöitä kaivataan!!! Olin viettämässä iltaa Riihimäellä Iskelmä baarissa lauantai-sunnuntai välisenä yönä (6.-7.2.2016 noin. klo 02.00). Kaikki meni hyvin kunnes ryhmä ulkomaalaisia rakennustyöntekijöitä alkoi ahdistelee naisia tanssilattialla. Heidän mielestään kyseinen toiminta oli ihan normaalia. Tilanne kärjistyi siihen pisteeseen, että yksi ryhmän jäsen alkoi lyömään minua tuopilla/pullolla päähän. Isku tuli sivusta päähän ja minulta lähti taju. Tämän jälkeen kyseinen henkilö oli hakannut minua useaan otteeseen samalla esineellä takaraivoon, vaikka olin tajuttomana maassa. Sain päähän todella isoja avohaavoja ja runsaan verenvuodon. Jouduin tilanteen johdosta sairaalaan hoitoon. Olisi hienoa jos joku olisi nähnyt tilanteen ja pystyisi antamaan tuntomerkkejä tekijästä. Esim. minkä värinen paita kyseisellä henkilöllä on ollut vaikka päällä. Sen tiedän, että ryhmä on ollut kuulemma jo pidempään Riihimäellä rakennustöissä ja on välimeren alueelta kotoisin. Olisi hienoa saada kyseinen henkilö vastuuseen tapahtuneesta ja silmittömästä väkivallasta. Tällä hetkellä minulla ei ole hätää. Selvisin kyseisestä tilanteesta aivotärähdyksellä ja monilla tikeillä. Päässäni monta isoa haavaa ja lukuisia pienempiä haavoja, joista jää kylläkin aika isot ja näyttävät arvet päähäni. Joudun turvautumaan tähän ilmoitukseen, sillä Riihimäen poliisi ei ole lähtenyt selvittämään juttua toistaiseksi tarkemmin. He olivat kuulleet vain järjestyksenvalvojia, jotka eivät nähneet tapahtunutta. Eikä ihmisiä, jotka olisivat saattaneet nähdä kyseisen tapahtuman. Näin ollen joudun itse yrittää selvittää tekijää, joka pahoinpiteli minut. Jos jollain on jotain tietoa tapahtuneesta, niin voi olla yhteydessä minuun tai suoraan Riihimäen poliisin. Täytyy kiittää ravintolan henkilökuntaa ripeästä toiminnasta ja avunannosta. Sain hoitoa välittömästi paikan päällä ja pääsin jatkohoitoon nopeasti. Laitan muutaman kuvan mukaan, jotta ymmärrätte tilanteen vakavuuden. Onneksi ei käynyt pahemmin.

17

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mamutvittuun

      Siinä olis voinut lähteä vaikka henki,pääosumat on aina vakavia.Kohta on aihetta perustaa Riihimäellekin vähän radikaalimpi järjestö kuin o.s.s ja joka talouteen jaettaisin päivystysnumero kesää silmälläpitäen.

    • ninaliina

      Järkyttävä tapaus ja Riihimäellä!!! Oliko baarissa sokeeta väkeä, jos kukaan ei nähnyt mitään???? Tekijä/tekijät pitää saada vastuuseen tekemästään. Näin ei voi jatkua, vaan tähän tartuttava. TÄÄ KOSKEE KAIKKIA; JOTKA OLI PAIKALLA! Tsemppiä, J.R; onneksi selvisit haavoilla ja ruhjeilla.

    • työtönn

      Vittu, ku ne vie meirän työt ja naiset!

      • pikkuhitler

        maaamut vittuun maaaaaamut vittuun ja kaikki viro,liettua latvialaiset ym muut smudut,ollaan niin olevinaan rakennusmiehiä ja jälki on täyttä paskaa.Isot rakennusliikkeet ym muut persaukiset rakennuttajat on lähtenee tähän peliin niin tässä tulos.Löytyykö jengiä jos perustetaan radikaalijärjestö turvaamaan Riihimäkeläisiä,on se nyt vittu jos ei ravintolassakaan saa olla rauhassa.


      • sadasdasa

        Eikös Riihimäellä ole radikaalijärjestö nimeltään Riihimäen Lions Club?


    • kerro.vaikka.totuus

      Olitko osallisena siinä tappelussa vai ihan sivullisena sinut hakattiin?

      • Asiakasvalintaa

        Tietysti ihan sivullisena, ravintolatappelut on siitä jänniä että niissä on aina vain yksi osapuoli. Ei kyllä yllätä paikka, Iskelmäbaari, jossa tapahtui.


    • ei_iskelmään

      Niin ja jännä sinänsä, että ei ole ainuttakaan silminäkijää. Asiakkaista sen vielä ymmärtää, kun varmaan siihen aikaan ovat jo ihan naamat. Mutta muka henkilökunnasta kukaan ei nähnyt, ei tarjoilijoista eikä portsareista. Valvontakamerat eivät saaneet kuvaa. Sitten kun otettiin asia esille, että ovat todennäköisesti samaa porukkaa mikä majoittuu seurahuoneelle, vastaus omistajalta oli, että ei ole meidän "asukkaista" kukaan. Ei kai ne niitä käräytä, kun siinä sulkeutuisi pysyvät rahahanat, kun ne pitäisi potkia pois sieltä. Ovathan ne jo monta kuukautta siellä majoittunut. Pitäisi laittaa kuppila siksi aikaa kiinni, kunnes voidaan taata asiakkaiden turvallisuus.
      Vai voiko sinne mennä vain vetämään jengiä turpaan, kun ei ole pelkoa että jää kiinni?

      • Ranimo

        Eikös nuo nimenomaan olleet majoittuneet Scandicissa eikä seurahuoneella?? Niin ainakin tieto kuuluu että Scandicista olisi haettu poliisi autolla ulkomaalainen tähän tapaukseen liittyen?


      • Hirveetätouhua

        Toivottavasti saadaan tekijät kiinni!


      • Asiaajamuuta

        Rahahanat katkeaa myös jos ei kaikkia päästä sisään tai henkilökunta puuttuisi häiriköintiin. Eli helpompi olla vaan töissä näkemättä ja kuulematta mitään. Asiakkaiden kustannuksella tämä tietysti tapahtuu, kun tälläinen ympäristö ei todellakaan ole se kaikkein turvallisin. Voi vaan kuvitella, iso joukko humalaisia joiden keskinäisiin kähinöihin ketään ei kiinnosta puuttua. Toivottavasti joku viranomainen tajuaa viheltää pelin poikki. Sillähän ei ole minkään valtakunnan merkitystä onko tekijä ruskee, musta, vihree tai punainen, kyllä suomalaiset osaa samalla tavalla keskenäänkin toilailla.


    • kotimaahantakas

      Scandicissa noita majailee! Todella törkeesti naista kohtaan käyttäytyviä!!!

    • VeljeilläHaha

      Kannattaa veljeillä MAmujen kanssa joihin ei luota ja joista et tiedä mitään... ^^

      • Vikimen

        HEI KULTTUURI RIKASTAA!

        Jos ei muuta niin naamataulua.....


    • oikeusonvoittanut

      Onneksi jäivät kiinni

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe