Älkää koskaan luopuko Raamatun Sanasta

Jeesuksenoma

(sinetti) Eilen,8.2. näin unta, jossa oli vähäisessä valossa oleva huone ja sen huoneen nurkassa oli piano jota mieheni soitti. Se oli hiljaista sävelmää ja näin että mieheni oli jostain hyvin harmistunut. Menin hänen luokseen arkana, sillä en tienyt miten hän reagoi. Mieheni oli saanut kutsun johonkin palaveriin johon meidän tulisi mennä ja molemmille piti tulla kutsut, mutta minä ilmoitin, etten ollut saanut kutsua, joten en voi ilman sitä lähteäkkään. Lohdutin kuitenkin miestäni, että olin saanut ajatuksen että meidän tulee alkaa vähentämään elämästämme kaikkea maallista ja turhaa ja niin me aloimme tekemään, me kuorimme sitä pois kuin jotakin kirjan sivuja ja sitten syvemmältä alkoi tulla esiin Raamatun Sanaa. Silloin sain taas mieleeni ajatuksen, joka sanoi minulle ja minä esitin sen myös miehelleni:
-" Vaikka joutuisimme luopumaan kaikesta muusta, Raamatun Sanasta ei saa luopua koskaan!" .... ..... ......
Tämä oli se unen sanoma, jonka koin hyvin tärkeäksi, ehkä on tulossa aika, jolloin joudumme luopumaan monestakin maallisesta asiasta, mutta Raamatun Sanasta tulee pitää kiinni kynsin ja hampain, enkä usko että viesti on vain minulle ja miehelleni, vaan myös kaikille ihmisille.
Kiitos ja Kunnia Herralle Jeesukselle Kristukselle, Herra, Hera Sebaotille,
Kiitos olkoon Yeshua Hamashiach Adonai!
Aamen!

t.sinetti

22

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesuksenoma

      1. Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
      2. Hän oli alussa Jumalan tykönä.
      3. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.
      4. Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.
      5. Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.
      Joh.1.

      • Jeesuksenoma

        Jumala ilmoittaa itsensä ihmiskunnalle. Jumala on valmistanut Jeesuksen kautta pelastuksen syntiin langenneelle ihmiselle. Jumala opettaa sanansa kautta elämän perusarvot, joiden mukaan ihmisen on hyvä elää. Jumala ilmoittaa sanansa kautta tulevia tapahtumia. Jumala ilmoittaa sanassaan tien iankaikkisen elämän lähteelle.


    • Jeesuksenoma

      Raamatun ilmoitus on niin syvällinen, jotta sitä ei kukaan pysty koskaan loppuun asti ammentamaan. Ihmisen kyltymätön halu tietää kaikki on usein monille ihmisille kompastuskivenä uskossa Jumalaan.

      Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy. Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen. Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä. Hebr 11:1

      Tästä Raamatun kohdasta tulee esille ettei Jumalan tekoja ja sanaa voida ymmärtää muuten kuin uskon kautta, jolloin me vasta voimme ymmärtää Jumalan tekoja ja Hänen sanaansa. Ensimmäinen jae on tarkemmin näin: Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, todistus asioista, jotka eivät näy.

    • Jeesuksenoma

      Jumalan sanan miekka

      ”Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija…”
      (Hepr. 4:12)

      Jumalan sana on elävä ja voimallinen. Se on niin terävä, että se pistää meidän sydämiimme, paljastaa synnin, saa aikaan parannusta, tuo totuuden ja valon – ja samalla myös elämän – meidän sisimpäämme. Jumalan miekassa on aina nämä molemmat puolet. Hän ei jätä sanallansa syntistä rauhaan, vaan tulee ja pistää suoraan syntiin, jotta voisimme tehdä parannuksen.

      Me emme lue vain jotain kuollutta kirjainta, mustetta Raamatun lehdillä tai kirjoitusta kivessä, vaan sanaa, joka mullistaa elämämme. Se tulee uudestisynnyttämään meidät, tekemään meistä uusia luomuksia Kristuksessa, pyhittämään ja puhdistamaan meidät. Tätä tekee elävä ja terävä sana.

      Kun Jeesus kohtasi ihmisiä, hän toi esiin nämä molemmat puolet. Hyvä esimerkki on samarialainen nainen Sykarin kaivolla. Naisella oli ollut monta miestä ja hän koki todennäköisesti elämänsä syntiseksi ja epäonnistuneeksi. Kun Jeesus tuli naisen luo, hän käytti sanan kaksiteräistä miekkaa. Hän välitti naiselle Jumalan rakkautta ja hyväksyntää, mutta hän myös paljasti naisen synnin ja antoi tälle muuttavan voiman.

      Naisesta tuli väkevä evankelista ihan muutamassa hetkessä, eikä siihen tarvittu kuin Jeesuksen osoittamaa rakkautta ja sanan miekkaa, jonka terä osui naisen sisimpään. Ja äkkiä nainen huomasi, että kaikki oli alastonta ja paljastettua Jumalan edessä.

      Monet ihmiset toimivat ikään kuin Jumala ei näkisi heidän syntejään ja ongelmiaan. Mutta meidän Jumalamme ei nuku koskaan, hän tietää kaiken. Hän tietää jopa enemmän elämästäsi kuin sinä itse. Onneksi hän on rakastava ja armollinen Jumala, joka haluaa antaa meille anteeksi. Mutta ennen kuin hän pystyy antamaan anteeksi, hän ottaa esiin miekan terävän puolen ja paljastaa syntimme. Silloin voimme tehdä parannusta, avautua hänen edessään ja sanoa: ”Ihan totta, Herra, sinä tiedät minusta kaiken.”

      Näin kävi samarialaisen naisen kohdalla. Hänen elämänsä oli alastonta ja paljastettua Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan, elävän sanan edessä, mutta se vapautus, joka tämän kautta tuli, oli valtava. Nainen ryntäsi kaupunkiin ja toi kaikki mukanansa Jeesuksen luo. Kun Jumala ensin saa puhdistaa meidät, hän pääsee myös tekemään meidät todella vapaiksi.

      Sellainen ihminen, jonka synnit on paljastettu ja Jeesuksen verellä puhdistettu, ei tunne pelkoa. Hänen ei tarvitse enää hävetä, mitä kaapista löytyy. Jeesus Kristus haluaa tuoda meidät tällaiseen tilaan. Jos haluat olla vapaa kristitty, tule kaikkine synteinesi elävän sanan luokse ja anna hänen tehdä tehtävänsä sinun sydämessäsi. Hän haluaa tänäkin päivänä antaa syntejä anteeksi, pelastaa ja puhdistaa, vapauttaa taakoista ja siitä häpeästä, jonka synti saa aikaan.

      Sielunvihollinen valehtelee ihmiskunnalle, että te olette vapaita, kun teette, mitä haluatte, toteutatte itseänne ja elätte itsellenne. Mutta Jeesus sanoo, että jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja. Jumalan poika Jeesus Kristus tuli tekemään synnin orjat vapaiksi, tämä on meidän evankeliumimme.

    • Jeesuksenoma

      Jotenkin koin tämän uneni näin, omalle kohdalle. Kun uskoni syveni ja aloin enempi puhua usoani ääneen, mieheni muutaman kerran, ilman uskoa karjaisi minulle:
      - "Nyt riittää puheet Jeesuksesta, ei enää yhtään Jeesusta!"
      Tein miehelleni tilaa ja meni aikaa ennen kuin aloin puhumaan uudestaa, mutta hyvin varoen. Kerroin hänelle uni ja näkyjäni ja hän ihmetteli niitä kuinka ne olivat toteutuneet monesti ja kertoi muillekkin, ihmettelevänsä, että mistä ne tulee? Moni ystäväni jotka tietävät myös näistä, ihmettelevät niitä. Huomasin miehessäni hionoista kasvua uskon puoleen, hän antoi yllättäviä kommentteja uskon asioista, ja tiesin että siemen oli kuitenkin kylvetty. Nyt, kolme kertaa olen saanut pitää kotonani rukousiltoja ja mieheni sanoikin minulle:
      - "Luuletko, jos en yhtään uskoisi, niin et olisi saanut pitää noita iltoja."
      Parisen viikkoa sitten aloin lukemaan miehelleni Tapio Nousiaisen kirjaa: Yksi ainoa elämä. Sain luvan lukea hänelle sitä osan illassa, itse hän ei siihen halua koskea eikä lukea, mutta jostain syystä hän hyväksyy sen, että minä luen sitä hänelle ja joskus luemme Raamattuakin siihen päälle. Tänä iltana tuossa kirjassa tulee osa: Teidän täytyy uudestisyntyä ja tuo osa on ollut muillekkin tuon kirjan lukijoille hyvin herättävä osa. Tuossa unessa mieheni oli saanut kutsun mutta minä en ja se sai ajattelemaan sen näin; Minut oli jo uskooni kutsuttu, siksen enää kutsua tarvinnut, mutta mieheni oli vasta nyt kutsuttu ja hänen uskon tiensä tulee ehkä nyt enenevästi kasvamaan, joka alussa voi tuoda pientä hermostuneisuutta, uuden edessä. Sitä kautta myös saamme enenevästi myös riisua ja jättää pois noita maallisia asioita, muttei Raamatun Sanaa, vaan se tulee lisääntymään elämäämme.
      Tätä toivon meille kaikille, löytää Jumalamme ja Herramme hänen Sanansa kautta.

    • niimpäniiin

      "Raamatun ilmoitus on niin syvällinen, jotta sitä ei kukaan pysty koskaan loppuun asti ammentamaan. Ihmisen kyltymätön halu tietää kaikki on usein monille ihmisille kompastuskivenä uskossa Jumalaan."

      Hepr. 6:1

      Jättäkäämme sentähden Kristuksen opin alkeet ja pyrkikäämme aikuisuuteen, ryhtymättä taas uudestaan laskemaan perustusta: parannusta kuolleista töistä ja uskoa Jumalaan,

      Luuk. 6:40

      Ei ole opetuslapsi opettajaansa parempi; täysin oppineena jokainen on oleva niinkuin hänen opettajansa.

      Johannes 14

      12. Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö,

      Luukas 8:5-15

      5. "Kylväjä meni kylvämään siementänsä. Ja hänen kylväessään putosi osa tien oheen ja tallautui, ja taivaan linnut söivät sen.

      6. Ja osa putosi kalliolle, ja oraalle noustuaan se kuivettui, kun sillä ei ollut kosteutta.

      7. Ja osa putosi orjantappurain sekaan, ja orjantappurat kasvoivat mukana ja tukahuttivat sen.

      8. Ja osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja teki satakertaisen hedelmän." Tämän sanottuaan hän lausui suurella äänellä: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon".

      9. Niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, mitä tämä vertaus merkitsi.

      10. Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.

      11. Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.

      12. Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.

      13. Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.

      14. Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.

      15. Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.

    • Jeesuksenoma

      Kirje heprealaisille 4
      1. Varokaamme siis, koska lupaus päästä hänen lepoonsa vielä pysyy varmana, ettei vain havaittaisi kenenkään teistä jääneen taipaleelle.
      2. Sillä hyvä sanoma on julistettu meille niinkuin heillekin; mutta heidän kuulemansa sana ei heitä hyödyttänyt, koska se ei uskossa sulautunut niihin, jotka sen kuulivat.
      3. Sillä me pääsemme lepoon, me, jotka tulimme uskoon, niinkuin hän on sanonut: "Ja niin minä vihassani vannoin: 'He eivät pääse minun lepooni'", vaikka hänen tekonsa olivat valmiina maailman perustamisesta asti.
      4. Sillä hän on jossakin sanonut seitsemännestä päivästä näin: "Ja Jumala lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikista teoistansa";
      5. ja tässä taas: "He eivät pääse minun lepooni".
      6. Koska siis varmana pysyy, että muutamat pääsevät siihen, ja ne, joille hyvä sanoma ensin julistettiin, eivät päässeet siihen tottelemattomuuden tähden,
      7. niin hän taas määrää päivän, "tämän päivän", sanomalla Daavidin kautta niin pitkän ajan jälkeen, niinkuin ennen on sanottu: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne".
      8. Sillä jos Joosua olisi saattanut heidät lepoon, niin hän ei puhuisi toisesta, senjälkeisestä päivästä.
      9. Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva.
      10. Sillä joka on päässyt hänen lepoonsa, on saanut levon teoistaan, hänkin, niinkuin Jumala omista teoistansa.
      11. Ahkeroikaamme siis päästä siihen lepoon, ettei kukaan lankeaisi seuraamaan samaa tottelemattomuuden esimerkkiä.
      12. Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija;
      13. eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili.
      14. Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta.
      15. Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä.
      16. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.

    • Jeesuksenoma

      Kysymys: Onko Raamattu todella Jumalan Sana?

      Vastaus: Tämän kysymyksen vastauksesta riippuu, ei ainoastaan suhtautumisemme Raamattuun ja sen merkitys elämässämme, mutta myös mahdollisesti iankaikkinen kohtalomme. Jos Raamattu on todella Jumalan Sana, silloin meidän pitäisi iloita siitä, tutkia sitä ja luottaa siihen täysin. Jos Raamattu on Jumalan Sana, silloin sen vähätteleminen merkitsee Jumalan itsensä vähättelemistä.

      Raamatun antaminen meille on todiste ja kuvaus Jumalan rakkaudesta meitä kohtaan Ilmaisu "ilmoitus" merkitsee yksinkertaisesti Jumalan kommunikointia ihmiskunnan kanssa kertoakseen meille, millainen hän on ja kuinka me voimme elää hyvin hänen kanssaan. Emme voisi tietää tiettyjä asioita, ellei Jumala olisi ilmoittanut niitä meille Raamatussa. Vaikka Jumala on ilmoittanut itsensä Raamatussa asteittain 1500 vuoden saatossa, se on aina sisältänyt kaiken ihmisen tarvitseman tiedon Jumalasta, jotta voisimme elää oikein hänen kanssaan. Jos Raamattu on todella Jumalan Sana, silloin se korkein auktoriteetti koskien uskoa, uskonnon harjoittamista ja moraalia.

      Meidän on kysyttävä itseltämme, kuinka voimme tietää Raamatun olevan Jumalan Sana eikä ainoastaan hyvä kirja? Mikä Raamatussa on niin ainutlaatuista, että se erottuu kaikista muista koskaan kirjoitetuista uskonnollista kirjoista? Onko mitään todisteita, että Raamattu on todella Jumalan Sana? Edellä olevan kaltaiset kysymykset täytyy analysoida perusteellisesti, jos haluamme varmistaa Raamatun väitteen sen olevan Jumalan Sana, Jumalan innoittaman ja riittävä ohjaamaan kaikkia hengellisiä uskomuksia ja käytäntöjä. Ei ole mitään epäilyksiä sen suhteen, että Raamattu väittää olevansa Jumalan Sana. Tämä ilmenee selvästi Paavalin kehotuksesta Timoteukselle: “… Olet myös jo lapsesta asti tuntenut pyhät kirjoitukset, jotka voivat antaa sinulle viisautta, niin että pelastut uskomalla Kristukseen Jeesukseen. Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään. Näin Jumalan ihmisestä tulee täydellinen ja kaikkeen hyvään kykenevä" (2. Tim. 03:15:00-17).

      On sekä sisäisiä että ulkoisia todisteita, että Raamattu on Jumalan Sana. Sisäiset todisteet ovat ne Raamatun kohdat, joiden perusteella Raamattu osoittaa jumalallisen alkuperänsä. Yksi ensimmäisistä todisteista on Raamatun yhtenäisyys. Vaikka se on itse asiassa kuudenkymmenenkuuden kirjan yhdistelmä, jotka on kirjoitettu kolmella eri mantereella, 1500 vuoden aikana, 40 eri kirjoittajan toimesta, Raamattu on yhtenäinen kirja alusta loppuun ilman ristiriitaisuuksia. Tämä yhtenäisyys on ainutlaatuista ja poikkeaa kaikista muista kirjoista ja on osoituksena kirjan yliluonnollisesta alkuperästä.

      Toinen sisäinen todiste on Raamatun profetiat. Raamatussa on satoja yksityiskohtaisia profetioita koskien eri kansojen, kaupunkien ja yksilöiden tulevia tapahtumia. Jotkut ennustukset koskevat Messiaan tulemista. Toisin kuin muissa uskonnollisissa kirjoissa olevat tai muiden henkilöiden tekemät ennustukset, kuten esimerkiksi Nostradamuksen, Raamatun ennustukset ovat hyvin yksityiskohtaisia. Vanhassa testamentissa on yli kolmesataa Jeesusta Kristusta koskevaa ennustusta. Ennustukset eivät käsittele ainoastaan hänen syntymäänsä ja sukuperäänsä, mutta myös kuinka hän kuolisi ja nousisi kuolleista. Raamatun toteutuneille ennustuksille ei ole mitään muuta loogista selitystä kuin että ne ovat Jumalasta lähtöisin. Missään muussa uskonnollisessa kirjassa ei ole vastaavaa määrää tai vastaavanlaatuisia ennustuksia kuin Raamatussa.

      Kolmas sisäinen todiste Raamatun jumalallisesta alkuperästä on sen ainutlaatuinen auktoriteetti ja voima. Vaikka tämä todiste on subjektiivisempi kuin kaksi aikaisempaa todistetta, ei sitä kuitenkaan voida pitää vähäisempänä. Raamatun auktoriteetti on erilainen kuin minkään toisen kirjan. Tämä on selvimmin nähtävissä siinä, kuinka lukemattomat elämät ovat muuttuneet Jumalan Sanan yliluonnollisen voiman seurauksena. Huumeiden käyttäjät ovat parantuneet, homoseksuaalit ovat vapautuneet, toivottamat ovat löytäneet tarkoituksen, kovettuneet rikolliset ovat muuttuneet, syntiset ovat tulleet kuuliaisiksi ja viha on muuttunut rakkaudeksi. Raamatun dynaaminen ja muuttava voima on mahdollista, koska se on Jumalan Sana.

      jatkuu....

      • Jeesuksenoma

        Myös ulkoiset todisteet osoittavat Raamatun olevan Jumalan Sana. Yksi niistä on Raamatun historiallisuus. Koska Raamattu kuvailee historiallisia tapahtumia yksityiskohtaisesti, sen luotettavuus ja oikeellisuus voidaan tarkastaa niin kuin minkä tahansa muun historiallisen asiakirjan. Sekä arkeologisten todisteiden ja muiden kirjoitusten perusteella Raamatun historialliset kuvaukset on todistettu oikeiksi kerta toisensa jälkeen. Itse asiassa Raamattua tukevat arkeologiset ja käsikirjoitustodisteet tekevät siitä kaikista muinaisajan kirjoista kaikkein parhaiten dokumentoidun. Koska Raamattu kertoo tarkasti ja oikeasti historiallisesti todistettavissa olevista tapahtumista, se on myös hyvä osoitus samasta koskien uskonnollisia aiheita ja opinkappaleita ja tukee Raamatun väitettä olla Jumalan Sana.

        Toinen ulkoinen todiste on sen kirjoittajien rehellisyys. Kuten totesimme aiemmin, Jumala käytti monia erilaisia miehiä tallentamaan sanansa. Tutkiessamme näiden miesten elämää, havaitsemme heidän olleen rehellisiä. Koska he olivat valmiita kärsimään jopa hirvittävän kuoleman uskomustensa edestä, on se osoitus näiden tavallisten mutta rehellisten miesten uskosta siihen, että Jumala oli puhunut heille. Uuden testamentin kirjoittajat ja sadat muut uskovat (1. Kor. 15:6) tiesivät sanoman todeksi, koska he olivat nähneet ja olleet yhdessä Jeesuksen Kristuksen kanssa hänen kuolleista nousemisensa jälkeen. Kuolleista nousseen Kristuksen näkemisellä oli valtava vaikutus heihin. Pelokkaista ja piilossa lymyävistä tuli Jumalan sanoman puolesta kuolemaan valmiita olevia. Heidän elämänsä ja kuolemansa todistavat Raamatun todella olevan Jumalan Sana.

        Viimeinen todiste on Raamatun kestävyys. Raamatun tärkeyden vuoksi ja koska se väittää olevansa Jumalan Sana, se on joutunut useampien ankarien hyökkäysten ja tuhoutumisyritysten kohteeksi kuin mikään muu kirja. Varhaisesta roomalaisesta keisari Diocletiuksesta, kommunististen diktaattorien kautta nykypäivän ateisteihin ja epäilijöihin, Raamattu on kestänyt kaikki hyökkäykset ja on kaikkein levinnein kirja maailmassa.

        Aikojen saatossa epäilijät ovat leimanneet Raamatun myyttiseksi kirjaksi, mutta arkeologia on varmistanut sen historialliseksi. Vastustajat ovat hyökänneet sitä vastaan kutsuen sitä alkeelliseksi ja ajastaan jälkeen jääneeksi, mutta sen moraali- ja oikeudenmukaisuuskäsityksillä on ollut myönteinen vaikutus eri yhteiskuntiin ja kulttuureihin kautta maailman. Pseudotiede, psykologia ja poliittiset liikkeet hyökkäävät edelleen sitä vastaan, mutta se on yhtä ajankohtainen ja tosi meidän aikanamme kuin milloin se kirjoitettiin. Tämä kirja on muuttanut lukemattomia elämiä ja yhteiskuntia viimeisten 2000 vuoden aikana. Kaikista vastustajien hyökkäyksistä, tuhoamisyrityksistä ja vähättelyistä huolimatta Raamattu, sen totuudet ja elämän muuttamiskyky ovat vailla vertaansa. Sen säilyminen virheettömänä kaikista vastayrityksistä huolimatta on selvä todistus siitä, että se Raamattu on Jumalan Sana ja että se on Jumalan yliluonnollisen suojeluksen alla. Meidän ei siis pidä hämmästymän, että Raamattu selviää kaikista hyökkäyksistä muuttumattomana ja vahingoittumatta. Sanoihan Jeesus, " Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa" (Mark. 13:31). Tarkasteltuamme todisteita, voimme todeta ilman epäilyksen häivää, että Raamattu todella on Jumalan Sana.""


    • Jeesuksenoma

      Kerronpa todistuksesksi vielä tällaisen tapahtuman, jossa mieheni täysin yllätti minut. Olimme lähteneet ostoksille ja palatessamme autolle, tuli vastaamme vanha mies, rullaattoreineen ja hän alkoi meille juttelemaan kuin vanhoille tutuille, vaikkemme toisiamme tunteneetkaan. Hän kertoi yksinäidyydestään ja siitä kuinka hänen elämässään ei ole muuta kuin tuo alkoholi josta ei tunnu pääsevän eroon. Mietin, pitäisikö minun kertoa hänelle isästäni, joka oli myös alkoholisti, mutta usko pelasti hänet ja näin myös pääsi täydellisesti eroon alkoholista ja isäni elämä muuttui aivan toiseksi, alkoi jäämään rahaakin, joilla pystyi toteuttamaan pieniä haaveitaan, jotka liittyivät kalastukseen. No, en kerinnyt aloittaa tuota kertomustani isästäni, kun mieheni alkoi kertomaan ja todistamaan vanhukselle isälleni tapahtunutta. Kun siitä erkanimme, niin sanoin miehelleni:
      - "Huomasitko, mitä tapahtui, sinä todistit juuri pelastuksesta, olin itsekkin sen aikonut tehdä, mutta sinä kerkisit ensin."
      Hymyilin tyytväisenä miehelleni ja hän vastasi minulle tähän:
      - " Niinhän taisin tehdä, mutta tottahan se kaikki oli."

      • Jeesuksenoma

        Tämä on yksi todistus myös siitä, kuinka meillä totisesti on ELÄVÄ JUMALA!


      • Jeesuksenoma

    • Jeesuksenoma

      Kirje efesolaisille 5
      1. Olkaa siis Jumalan seuraajia, niinkuin rakkaat lapset,
      2. ja vaeltakaa rakkaudessa, niinkuin Kristuskin rakasti teitä ja antoi itsensä meidän edestämme lahjaksi ja uhriksi, Jumalalle "suloiseksi tuoksuksi".
      3. Mutta haureutta ja minkäänlaista saastaisuutta tai ahneutta älköön edes mainittako teidän keskuudessanne - niinkuin pyhien sopii -
      4. älköön myös rivoutta tai tyhmää lorua tai ilvehtimistä, jotka ovat sopimattomia, vaan paremmin kiitosta.
      5. Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella - sillä hän on epäjumalanpalvelija - ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa.
      6. Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia;
      7. älkää siis olko niihin osallisia heidän kanssaan.
      8. Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina
      9. - sillä kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä -
      10. ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle;
      11. älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä.
      12. Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät;
      13. mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta.
      14. Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!"
      15. Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat,
      16. ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.
      17. Älkää sentähden olko mielettömät, vaan ymmärtäkää, mikä Herran tahto on.
      18. Älkääkä juopuko viinistä, sillä siitä tulee irstas meno, vaan täyttykää Hengellä,
      19. puhuen keskenänne psalmeilla ja kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten ja laulaen sydämessänne Herralle,
      20. kiittäen aina Jumalaa ja Isää kaikesta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.
      21. Ja olkaa toinen toisellenne alamaiset Kristuksen pelossa.
      22. Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;
      23. sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää, hän, ruumiin vapahtaja.
      24. Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.
      25. Miehet, rakastakaa vaimojanne, niinkuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä,
      26. että hän sen pyhittäisi, puhdistaen sen, vedellä pesten, sanan kautta,
      27. saadakseen asetetuksi eteensä kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton.
      28. Samalla tavoin tulee myös miesten rakastaa vaimojansa niinkuin omia ruumiitaan; joka rakastaa vaimoansa, hän rakastaa itseänsä.
      29. Sillä eihän kukaan koskaan ole vihannut omaa lihaansa, vaan hän ravitsee ja vaalii sitä, niinkuin Kristuskin seurakuntaa,
      30. sillä me olemme hänen ruumiinsa jäseniä.
      31. "Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi."
      32. Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa.
      33. Mutta myös teistä kukin kohdaltaan rakastakoon vaimoaan niinkuin itseänsä; mutta vaimo kunnioittakoon miestänsä.

    • JeesusonTieTotuusElämä

      Kannattaa kerätä(ostaa), jos mahdollista, useita Raamattuja(esim. Biblia 1776, KR 33/38, Raamattua kansalle 2012, KJV 1611. Huom!EI 1992 käännöstä). Jumalan Sanasta voi tulla tulevaisuudessa pulaa ja silloin on hyvä antaa lähimmäiselleen Raamattu.
      KR 1992 tulee välttää, koska siinä on tökerösti käännetty ja väännetty Jumalan Sanaa.
      Vertailkaa esim. 5.Moos.32:8, Matt.16:18, Matt.16:28, Luuk.17:21; 22:70, Sef.3:7,8, jne.
      Toki KR 33/38:ssa on käännösvirheitä ja joitakin jakeita poistettu(esim. Mark. 11:26, Apt. 8:37)

      • Rakkaat uskon siskot ja veljet !

        Jumala määrää - mitä käännöstä minun tulee käyttää, ELI VALITAAN NIIN, että Jumalan SANAN merkitys pysyy mahdollisimman OIKEANA !

        ERITYISESTI - TÄMÄ SEURAAVA TODISTUS - ON HYVIN TÄRKEÄÄ, ETTÄ ON ILMAISTUNA NÄIN . . .


        ********************************************************************

        ******** JUMALAN ainoa poika, JEESUS KRISTUS=JUMALA ********

        ********************************************************************

        Evankeliumi Johanneksen mukaan, Joh. 1:1, 14, 18 ---> Sana tuli ihmiseksi

        Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.

        Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

        18 Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Ainoa Poika, joka itse on Jumala ja joka aina on Isän vierellä, on opettanut meidät tuntemaan hänet.

        UUSI KIRKKORAAMATTU 1992 ---> "Ainoa Poika, JOKA ITSE ON Jumala . . ."



        KIRKKORAAMATTU 1933/1938 ---> TUO SAMA TODISTUS - EI ONNISTU

        18 Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt; ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, on hänet ilmoittanut.



        Kirjoitin nyt Jumalan tahdon, niin kuin Hän tahtoi.

        Siunausta ja Herran rauhaa !


    • Westsiider

      Paljon on maailmanmenossa "turhuuksien turhuutta"
      "Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa
      eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat,"

    • onnellisetme

      kaikesta kuvottavasta pääsemme eroon.

    • Joonalahti

      Emme luovu, sillä sana on elämä, elämä on sana ja Jeesus jyrää!

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe