Ihastukselle kertominen

Nainenkysyy

Miten reagoitte, kun toinen tunnustaa ihastuksensa selvässä tilanteessa, jossa itse tunnette samoin/ette tunne? Onko vastaus tällöin hyvinkin helppo? Entä silloin jos ihastus on ns. kielletty jomman kumman ollessa varattu tms? Onko tässä tilanteessa vaikea kertoa omia tunteitaan?

14

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miesnäkökulma

      Itse ainakin kuuntelisin kohteliaasti mitä toisella osapuolella on kerrottavaa, enkä missään nimessä ainakaan nauraisi tai halveeraisi millään tavoin.
      Vastaus riippuisi ihan tilanteesta, mutta tuskin ihan suoriltaan kyllä/ei -vaihtoehdoilla, ainakaan jos ei entuudestaan tuntisi.
      Ainahan voi keskustella asioista vaikka toinen olisikin varattu tai ei kiinnostaisi romanttisessa mielessä.
      Voihan nuo tilanteet johtaa myös kaveruuteen tai jopa ystävyyteen jos ei muuta.

    • Naisen_pohdintaa

      Ylläolevalta ihana vastaus. Kohtelisin samoin muuten, paitsi en varattujen kohdalla. Heiltä en halua mitään tunnustuksia, koska koen sen kiusaamisena. Vähän kuin vittuilua. Että lälläslää, tykkään susta muttet kuitenkaan mua saa..

      Että mun kanta varattuihin on että ensin jätetään se oma nykyinen ja sitten vasta tunnustellaan niitä ihastuksia muille.

    • jotainmietteitä

      Jos tuntisin samoin, olisin kiitollinen, että ihminen on avoin ja asia tulee esiin. Jos en tuntisi samoin, olisin edelleen kiitollinen, että asiasta voidaan puhua, eikä se jää epäselvänä mörkönä taustalle. Ihastuminen on tunne, josta voi keskustella rationaalisellakin tavalla.

    • Nipsulii89

      Itse olen joutunut monet kerrat sanomaan ei, toki tilanteissa joissa molemmat ollaan oltu vapaita. Arvostan ja ihailen aina suoruutta ja rohkeutta..että joku uskaltaa ottaa torjunnan riskin ja on rehellinen itseään ja toista kohtaan. Kokemusta on myös varatulle tunteiden tunnustamisesta, itse sinkkuna. Kyllä se vaati paljon, keräilin rohkeutta jonkin aikaa ja mietin sanoja. Tottakai sitä miettii, miten varattu suhtautuu tunnustukseen ja ottaako tosissaan. Hän onneksi osasi suhtautua kunnioittaen. Toki selkeää vastausta en saanut.

    • leikkiäkumminkin

      Ottaisin vitsinä

    • JokuJmies

      Riippuu tietenkin miten yllättävä tilanne on yleensäkkin, jos se tulee ihan puskista niin siinä voi jonkun aikaa miettiä vastausta vaikka omiakin tunteita olisi, mitään loukkaavaa en kuitenkaan olisi sanomassa jos nyt itselläni ei tunteita olisi kyseistä naista kohtaan, miksi kohdella toista tavalla miten ei itse halua tulla kohdelluksi?

    • pohdiskelenvaan

      Ensimmäinen vastaus on tosiaan hieno. Mun mielestä olisi hienoa, jos asiasta voisi keskustella asiallisesti. Tunteet on kuitenkin eri asia, kuin teot. Itselle on vähän nyt käynyt niin, että tästä epätietoisuudesta on syntynyt mulle mörkö ja voin jotenkin pahoin. En oikeasti tiedä miten reagoisin, mutta itse en ehkä kokisi kiusaamisena varatun tunteiden tunnustamista. Olisin imarreltu, jos hänkin tykkäisi.

      • enymmärtänyt

        Mistä epätietoisuudesta?


      • pohdiskelenvaan

        Tarkoitin epätietoisuudella toisen tunteita eli olen epätietoinen kaipaamani henkilön tunteista. Koen, että saattaisi olla helpompaa jos tietäisi hänen tunteet, vaikkei siitä tunteiden paljastamisesta seuraisikaan yhteen päätymistä.


      • hupsnytmokasin
        pohdiskelenvaan kirjoitti:

        Tarkoitin epätietoisuudella toisen tunteita eli olen epätietoinen kaipaamani henkilön tunteista. Koen, että saattaisi olla helpompaa jos tietäisi hänen tunteet, vaikkei siitä tunteiden paljastamisesta seuraisikaan yhteen päätymistä.

        Mikset sitten kysy.


      • samassaveneessä
        pohdiskelenvaan kirjoitti:

        Tarkoitin epätietoisuudella toisen tunteita eli olen epätietoinen kaipaamani henkilön tunteista. Koen, että saattaisi olla helpompaa jos tietäisi hänen tunteet, vaikkei siitä tunteiden paljastamisesta seuraisikaan yhteen päätymistä.

        Minulla sama tilanne! En tiedä ollenkaan onko hän kiinnostunut! Olaan 4vuotta nähty epäsäännöllisten kahviem merkeissä ja muutenkin ja omat ystäväni ovat sitämieltä että kyllä hän on kiinnostunut mutta en itse oikein usko vaikka toivon! Todella hankala kysyäkkään näin pitkän ajan jälkeen! Ja muutenki olen todella ujo tuon asian suhteen!


      • eijaksaenääkauan

        Minä kyllä aion kysyä kun seuraavan kerran kohtaamme. Epätietoisuus on kamalaa!


      • samassaveneessä

        Totta! Niin kamala kun ei tiedä! Itse olen kanssa päättänyt että seuraavankerran kun nähdään niin otan puheeksi! :) kerro sitten miten sulla kävi!


    • 3575754745757

      Luulin aina, että mikä tahansa muu kuin selvä "kyllä" tarkoittaa samaa kuin "ei". Luettuani tämän ja muutaman muun samanlaisen keskusteluketjun mieltäni alkoi kuitenkin kalvaa ajatus siitä, että ihastukseni olisi ehkä sittenkin saattanut pitää minusta. Se juna taisi kuitenkin jo mennä, joten mitäpä sitä enää vatvomaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe