Tahtoni ja testamenttini.

JaninaVain

Hyvät ystävät, ja kanssa Kristityt, sekä muut jotka tätä luette.

Sillä kuka minä olen, ei ole väliä. En viitsi tätä nimimerkkiä rekesteröidä koska tämä olkoon ainut kirjoitukseni. Mutta sen verran haluan sanoa että minulla on yksi rekisteröity nimimerkki näille foormueille mutta koska kadotin salasanani en voi sitä nyt käyttää kuten olisin halunnut.

Olen seurannut teidän keskusteluitanne noin vuoden ajan, ja muutaman kerran ottanut niihin osaakin. Kun en tiennyt silloin että minkälaiseen herhiläspesään käteni työnnän.

Olen uskossa oleva henkilö joka on tullut siihen lopputulokseen että minä en enää jaksa sitä riitelyä jota te kanssauskovat jatkuvasti keskenään haastatte.

Adventistit vastaan Luteraanit, Luteraanit vastaan Vapaakirkko jne. jne. Lista on pitkä ja karu. Sen sijaan että valitsesitte uskoa yhteen Jumalaan ja Hänen poikaansa te käytätte täällä aikaanne riidellen ja nahistellen keskenänne opillisista asioista.
Ensin herjaatte, sitten tuomitsette ja lopuksi sanotte rukoilevanne sen henkilön puolesta jota te itse olette juuri tulleet loukanneeksi omilla herjoillanne.

Todella surullista ja säälittävää.

Ja osa teistä ehkä istuu jopa siinä samassa seurakunnassa jossa minäkin käyn. Sinne tullessanne puette päällenne laupeuden naamion vaikka sisällänne virtaa myrkkyä, kateutta ja riidan henkeä. Kun Sunnuntai sitten vaihtuu Maanantaiksi, niin te tulette tänne jatkamaan ns. " toista elämäänne " eli riidan ja herjan heittämistä toinen toistenne niskaan. Omien veljienne ja sisartenne uskossa.

Sanotte että " Minä olen oikeassa! ". " Ei, vaan minäpäs olen! ". Mutta tähän minä taas vastaan että kaikki riidanhaastajat, ja kaksinaamaiset valhtelijat eivät olen Jumalasta, vaan siitä toisesta jonka nimeä en tässä mainitse. Omilla riidoillanne ja varomattomilla herjoillanne olette ehkä tulleet ajaneeksi ihmisiä tuhoon. Mutta mitä sitten? Tämä kaikkihan on vain Internettiä jossa onoikeus sanoa mitä kuka ikinen tahtoo. Eikö vain? Täällä ei tarvitse välittää Jumalasta, eikä mistään muustakaan.

Teiltä puuttuu rohkeutta kohdata veljenne taikka sisarenne kasvotusten ja näin sopia keskeiset riitanne ja erimielisyytenne.

Minä sanoudun irti omalta osaltani teidän riidoistanne, ja todella rukoilen että tekin vielä jonain päivänä löydätte sen oikean uskon yhteen Jumalaan ja Jeesukseen meidän pelastajana, ja että riitely ja väittely on kun rakentaisi taloa heikalle. Turhaa, ja järjetöntä touhua koska se uppoaa hiekkaan ajan myötä eikä teille silloin enää jää mitään sen jälkeen.

Kirjoitan tätä koska olen päätynyt siihen lopputulokseen etten enää tahdo elää, vaan että sanoudun vapaaehtoisesti irti tästä koko sekamelskasta jonka te olette onnistuneet eripurallanne luomaan.

On sanottu ettei itsemurha ole koskaan oikea tie ulos. Mutta joskus se närmmä on sitä. Kun kesä aikanaan koittaa niin sanon itse itseni irti tästä maailmasta ja lapsellisuuksista. Tämän maailman riidan haastajista, vääristä profeetoista sekä lahkoista joissa ihminen on jumala, ja joissa oikea Jumala ja oikea oppi ovat ottaneet sivustakatselijan paikan.

Olen vain kertakaikkisesti niin väsynyt ja tympääntynyt riitelyyn ja kaksinaamaisuuteen koska olen kohdannut sitä lähes jokaikiseltä ihmiseltä jonka olen tavannut. Aina on jokin agenda taikka ketunhäntä housissa olipa kyseessä sitten asia kun asia. Mitään tässä maailmassa ei saa ilmaiseksi. Ei edes uskovia ystäviä. Kuka voi minulle tulla sanomaan etten saa tehdä itselleni mitä tahdon kun sanoja itse ehkä on juuri riidankylväjä ja muka kaikkitietävä, vaikkei todellisuudessa tiedäkkään mitään oikeasta ahdistuksesta jota koen yllämainituista syistä.

Tekopyhä yrittää auttaa hädässä olevaa, sen kun näkisi.

Voin rehellisesti sanoa että uskon Jumalaan ihmeiden tekijänä, ja sellaisena olentona joka operoi kaikkien tunnettujen fysiikan ulkopuolella, ja joka osaa ja voi tyhjästä luoda maailman. Uskon myös että Jeesus on minut pelastanut, jopa omalta itseltäni. Mutta uskon myös että Hän tuntee jopa minutkin läpikotaisesti ja tietää siksi miten vaikeaa minun on elää tässä maailmassa, ja miten ahdistuneeksi sen kavalat ihmiset saavat oloni tuntemaan.

Tulin uskoon koska etsin rauhaa uskovien piiristä, mutta sen sijaan astuinkin lukuisten lahkojen ja oppien miinakenttään jossa jokainen on oikeassa Jumalaa ja Jeesusta lukuunottamatta jotka on heitetty syrjään keskinäisten riitelyiden takia.

Mitä te oikeastaan pelkäätte? Miksi te riitelette? Teidäthän on jo lunastettu. Miksi ette ole tästä onnellisia ja iloisia? Minä ainakin olen. Siksi etsin rauhaa seurakunnasta. Mutta näemmä turhaan.

Häpeisitte te jotka täällä riitelette keskenänne!

Teidän asianne eivät kuitenkaan pian enää kosketa minua, vaan teidän on mentävä kukin itseenne sillä jos ellette näin tee, ette koskaan voi nähdä mitä tuhoa te saatte aikaan riitelyllänne ja ymmärtää tekojenne seuraamuksia.

Tämä on minun tahtoni ja testamenttini.

- Janina

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jari-pekka--65

      Niin. Vapaus on toki sanoa ja tuomitakkin, mutta vapaus ei saisi olla yllykkeenä lihalle.
      Todellista vapautta on se, että on vapaa tuomitsemisesta ja myös provosoinnista, jota itse saa osakseen. Vapautta on, että ei kaada sitä samaa likasankoa takaisin ja vähän vielä lisääkin.

      Vapautta on myös vapaus toisten mielipiteistä. Rauhaa ei kannatakkaan etsiä toisista uskovista, vaan Jeesuksesta. Jos kaikki etsisivät vain Jeesusta ja Hänen lepoansa ja rauhaansa, niin silloin se rauha löytyisi kanssauskovista.

      Me tuntisimme silloin toisemme, niin kuin Raamattu sanoo, Hengen mukaan. Ei enää niinkään lihan mukaan, vaan Hengen mukaan. Ja toivottaisimme, emme omaa rauhaamme, vaan Jumalan Rauhaa.

      Ole sinä vaan edelleen Jumalan Rauhan lähettiläs. Näin suolana maailman ja uskonnollisuuden keskellä.

      Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö. Joh. 14:27

      • Kiitos jari-pekka asiallisesta vastauksestasi. :)


      • jari-pekka--65

        Kiitos. On kyllä olemassa uskovia, joiden keskellä sun ei tarvi pelätä astuvasi mihinkään "miinaan". Uskovia, jotka hyväksyy sut omana itsenäsi, ainutlaatuisena Jumalan luomana persoonana. Uskovia, jotka ei yritä muokata sinua mihinkään uskonnolliseen muottiin.

        Näitä löytyy ns kotiseurakunnista. Sellasista, jotka ei ole minkään kirkon tai opinsuunnan. Näitä muodostuu kaltaisistasi uskonnollisuuteen väsyneistä uskovista.

        Tiedät varmaan että Jeesustakin pilkattiin ja ns "oikeaoppiset" lopulta hänet tappoivat. Uskonnollisuudessa asiat voi mennä todella pahaan suuntaan.

        Siksi Raamattu kehoittaakin, että lähtekää sieltä. Laitan sulle äänitteen kuunneltavaksi.

        Täysin uusi elämä Kristuksessa! (Marttala, Tampere)

        http://www.jukkapartala.fi/saarnat/DS400017.mp3


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      83
      3597
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      569
      3363
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3179
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2122
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2011
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1885
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      147
      1565
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1321
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1312
    Aihe