Tirkistelyä

tirkkone

Olin onnistunut saamaan yo-kirjoitukset jotenkuten läpi. Tai oikeastaan ihan hyvillä arvosanoilla, pari ällää ja sillälailla. Vietin muistin nollausviikkoa serkkuni Pirjon ja hänen miehensä Masan mökillä Päijänteen rannalla juhannusta odotellen.
Mökki on hieman väärä sana, koska he asuivat koko lumettoman ajan siellä. Kävivät töissä läheisessä kaupungissa, jossa heillä oli sellainen talviasunto.

Erään kesäisen lämpimän päivän jälkeen olin lukemassa kirjaa kammiossani, mutta ajattelin vielä käydä suihkussa. Kietouduin pyyhkeeseeni ja astelin alakerran pesuhuoneeseen. Masa ja Pirjo olivat myös yöpukeissaan, Masalla raidalliset yöbokserit ja Pirjolla pitsisen läpikuultavat yöpaita ja ja pöksyt.

– Anteeks, että häiritsen teidän iltapuuhianne, mutta mun pitäis pestä vielä tukka ja käydä suihkussa.
– Et häiritse ollenkaan, me ollaan jo menossa nukkumaan. Suihkuttele rauhassa ja kauniita unia. Sanoi Pirjo hymyillen ja asteli miehensä perässä makuuhuoneensa.
– Hyvää yötä Salla! Huuteli myös Masa makuuhuoneesta.

Seisoessani lämpöisen suihkun alla sormeni hakeutui lantiolleni ja reisieni väliin. Lukemani kirja oli erotiikalla sävytetty, ja se sai minut kiihottumaan. Klitoriksen ja häpyhuulien poimut olivat paisuneet ja herkistyneet, kun sormeni liukui lämpöisen kosteaan vakoon. Tunsin ihanat värähdykset häpykielen kärjessä hyväillessäni sitä.
Istuin suihkujakkaralle nojaten seinään, avasin reisiäni ja annoin suihkun hieroa avautuvaa pimppiäni. Sormeni työntyi syvemmälle vakoon ja painoin vesisuihkun aivan klitoriksen viereen liikuttaen suihkua edestakaisin häpyhuulien välissä.
Namunen oli jäykistynyt kiinteäksi harjanteeksi ja se vastasi sykkien sormeni pyöritykseen. Siirsin suihkun kiihottamaan myös nännien pystyjä kärkiä, jotka olisivat halunneet kielen ja huulien kosketusta.

Nostin suihkun takaisin telineeseen ja päätin lähteä nauttimaan tilanteesta mukavalle vuoteelle.
Pyyhe ympärilläni astelin tupaan ja kohti portaita. Masan ja Pirjon huoneessa oli edelleen valo, ovi oli hieman raollaan ja ison lasisen parioven verho oli osittain sivussa.
– Haluisit sä Sallan tekevän sulle näin? Kuului Pirjon ääni makuuhuoneesta. Kävelin lähemmäs nähdäkseni mitä Pirjo tarkoitti.
Jähmetyin paikalleni, kun näin Masan seisovan vuoteen vieressä housut nilkoissa ja penis jäykkänä ja hieman kaarevana Pirjon käsittelyssä. Pipa oli kyykyssä Masan edessä ja painoi huulensa kiiltävä punaiselle terskalle. Sormillaan hän hyväili kivespusseja ja jykevää peniksen vartta.
Masa vastaus oli jotain epämääräistä mutinaa hänen työntäessään lantiotaan eteenpäin ja Pipan huulet avautuivat ottaen terskan suojaansa. Pipan huulet imeskelivät saalistaan kuin jäätelötötteröä ja kuulin selvästi imevät moiskaukset kun hän irrotti huulensa terskan ympäriltä.
Pipa nousi hitaasti ylemmäs suudellen Masan vatsaa, rintaa ja viimein he seisoivat tiukasti vastakkain. Masan laski kätensä Pirjon lantiolle ja alkoi nosta tämän yöpaitaa ylemmäs ja nosti sen kokonaan pois pään yli. Pipan rinnat olivat upeat. Täyteläisen pyöreät mutta silti kiinteät ja nännit työntyivät esiin kuin kirsikat, kun Masa kannatteli rintoja käsillään ja otti vuorotellen molemmat nisät huuliensa väliin.
– Ah, varovasti! Pirjo voihkaisi miehen ottaessa nännistä hampaillaan. – Sallalla on niin söpöt rinnat, kiinteät pallukat ja pulleat kärjet. Ne ovat kuin päärynät. Salla varmaan haluaisi sun tekevän niille noin. Pirjo jatkoi, työntäen rintojaan ylemmäs Masan ulottuville.

Kosketin rintojeni kiihottuneita kärkiä ja nipistin niitä varovasti sormillani. Olin voihkaista ääneen, ennen kuin tajusin missä olin. Pyyhe oli pudonnut lattialle ja seisoin alastomana oven takana sormeillen kuuman sykkivää pimppiäni ja rintojani.
Pirjo laskeutui selälleen vuoteelle ja veti Masan mukanaan jalkojensa väliin. Mies painoi huulensa pitsisten pöksyjen peittämälle kumpareelle. Masa veti hitaasti pikkuhousut lantion yli ja Pirjon nostaessa jalkojaan kokonaan pois.
Masa avasi kielellään pimpin mehukkaina hohtavat huulet. Pipa vastasi nostaen lantiotaan ylemmäs ja levittäen sormillaan häpyhuuliaan, jolloin Masan kieli työntyi syvemmälle vakoon.
Pipa kääntyi vatsalleen ja nosti takamuksensa pystyyn painaen hartiat vuoteelle. Avoin märkänä kiiltävä uoma oli nyt kutsuvana suoraan Masan edessä. Hän painoi ensin sormensa suloiseen vakoon ja alkoi sitten nuolla pitkin kostein vedoin kielellään alhaalta klitorikselta ylös pakaroille asti ja takaisin. Pian hän kuitenkin siirtyi lähemmäs Pipan taakse polvilleen ja ohjasi kalunsa kohti maukasta pesää. Penis liukui ensin pari kertaa vakoa pitkin ylös, ennen kuin Masa työnsi sen hitaasti Pirjon pehmeyteen. ..

Lue koko tarina täältä:
http://runkkareille.com/s/seksinovellit/tirskistelya/

6

3202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tykkäsin

      Aika hyvä tarina!

    • hyyyvöne

      Mikset osallistunut

      • peeelkuri

        Ei se ulkaltanu


    • tunaface

      Näitten tarinoitten lukemisesta tuli sen verran hyvä panetus päälle, että ihan pakko hankkia viikonlopuksi panoseuraa!

      • isojooseppi

        Viikonloppu on jo pitkällä, ookko saanunna pillua?


    • panoerkkine

      Nyt panettaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      109
      1890
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1485
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1457
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1449
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      149
      1378
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      98
      1299
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1297
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1107
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1098
    Aihe