Karu totuus maahamme tulleista

KelpaakoTotuusKaikille

YLE UUTISET Politiikka 9.2.2016 klo 21:55
http://yle.fi/uutiset/tem_turvapaikanhakijoista_vain_harvalla_edes_ammatillinen_koulutus/8661385
TEM: Turvapaikanhakijoista vain harvalla edes ammatillinen koulutus
Tyypillisimpiä ammatteja turvapaikanhakijoiden keskuudessa ovat kokki, parturi ja autonkuljettaja. Luku- ja kirjoitustaidottomia on omalla äidinkielellään viidesosa ja englantia osaa kymmenisen prosenttia, kertovat työ- ja elinkeinoministeriön ennakkotiedot.
...Suomeen aikaisemmin Lähi-idän ja Afrikan alueilta saapuneista viiden vuoden maassa oleskelun jälkeen on työllistynyt 30 prosenttia ja 10 vuoden oleskelunkin jälkeen vasta 40 prosenttia.

198

1909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itesuvakki

      Eikait nää kunniakansalaiset tänne ole työnhakuun tullutkaan, kunhan köllötellään sossun avustuksilla kaikki on ilmaista, somput pistäytyy välillä kotona lomilla lentsikalla.

      Maksakaahan kiltisti veronne ja älkää kitiskö, vieraille pitää olla kohtelias.

      • lisseäsoppaa

        Puhut asiaa. Ollaan nöyriä heitä kohtaan.


      • hiv-mamupartiot

        Mamut saavat suomessa ilmaisen elämän, ja kiitoksena tästä mamut ryöstävät ja raiskaavat suomalaisia !! GOOGLE : ASIALEHTI.


      • sadisti.hussein
        hiv-mamupartiot kirjoitti:

        Mamut saavat suomessa ilmaisen elämän, ja kiitoksena tästä mamut ryöstävät ja raiskaavat suomalaisia !! GOOGLE : ASIALEHTI.

        Hyvä lehti tuo, ASIALEHTI.


    • lmokk

      TEM: Turvapaikanhakijoiden enemmistö on tavallista rahvasta. Korkeammin koulutettuja on vähän. Rahvas kärsii aina.

      • nukuttaavielä

        Kohta tulloo partalapset köllöttelemään, ei saa tosin häiritä aamuisin ennen kahtatoista.


    • totuuseikäysuvakille

      Tutustukaapa omahyväiseen suvakkiin (matuasiaa 8min. alkaen):
      17.9.2015
      https://www.youtube.com/watch?v=jJsigfKZifs

      Tämä suvakki yrittää mitätöidä tutkimukstulokset maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidottomuudesta sekä koulujen käymättömyydestä (kts. ketjun aloituslinkistä).
      10.2.2016
      http://yle.fi/uutiset/temn_ylijohtaja_ennakkotiedot_turvapaikanhakijoiden_osaamisesta_lahes_arvailua/8663964

      Sattui olemaan vain niin, että samaa asiaa oli käsitelty jo syksyllä,
      16.9.2015:
      https://www.youtube.com/watch?v=i36pmk_qLCE
      ,,..,,
      Miksi suvakin piti yrittä lytätä A-studiossa esiintyneen S. Puiston faktauutisointi matujen pikaisista työllistämismahdottomuuksista?

    • työperä

      Hallituksen projekti ottaa maahanmuuttajia kerralla paljon juontanee juurensa Jyrki Kataisesta. Hän esitti muutama vuosi sitten näkemyksen että Suomi tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa vuoteen 2 020 mennessä lähes kaksi miljoonaa. Hallitus seisoi viime syksynä yksimielisesti maahanmuuton puolesta. Hallitus tuki siten työperäistä maahanmuuttoa ja se tuli maahan ikäänkuin ilmaiseksi. Työperäisen maahanmuuton näkemys korkean työttömyyden vallitessa on perusteeton.

    • tehtypäätös

      Pian tulee Suomussalmellekin, niin kunnanjohto ja päättäjät ovat haluunneet. Eri juttu on se, onko tehty päätös järkevä.

      • PAKOLAISKRIISI

        Käet munimassa pesiimme...
        http://tinyurl.com/jytayru
        ja meidän veronmaksajien kustannettava koko homma, myös "ilmainen raha".
        Käet toki tykkäävät tilanteesta, sillä heillehän maksetaan kepulaiset munimispalkkiot.


      • pakoloiset

        Millä valtuuksilla otetaan ja mistähän heille työpaikat, ei kai vaan eläteiksi, vaan tekaistaanko suojatyöpaikat verorahoista, niinkuin etelämpänä tehdään..


    • karjalauma

      Toivon kyllä että näitä matuja tulis viellä joku 100000~200000 lisää jokohan sitten näitten junttien silmät aukeaisi. Tosin voi olla että siitä seuraisi kunnon sisällis sota.

    • työehdot

      Hallitus junnasi pitkän syksyn palkkojen ja etuuksien leikkausten puolesta. Työehtosopimusten yleissitovuus on hallituksen hampaissa. Hallitus toimii palkkojen alentamisen puolesta. Joukkomittaisesta maahantulijaväestä se esittääkin tessien alla olevista palkoista koostettavasta halpatyövoimaluokasta. Ammattiliittojen tulisi olla tarkkana ja puolustaa matujen oikeutta vähintään tessin palkkoihin. Samalla puolustetaan omia palkkojamme.
      Maahantulijat on helppo nälän edessä pakottaa aletyövoimaksi. Suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen tulee vahtia työehtosopimusten noudattamaista. Palkkatyöläinen on matujen kanssa samassa veneessä. Saksan mallia "kellarityövoiman" luomisessa ei saa sallia.

    • iraj

      Emme voi emmekä halua rajoittaa vapaata matkustusta. Jos rajat halutaan kiinni, vaatimus tulee osoittaa Timo Soinille suoraan. Hänhän niitä työperäisiä maahantulijoita tänne tuo.

      • tuohommapitäisstopata

        Alkaa näyttää siltä, että jotain tarttis tehdä.
        Rajat sittenkin kiinni --- jos ei muu auta.

        Alkaa jo todella v...uttaa tämä iänikuine ja jatkuva jauhaminen näistä.


    • mrkur

      Perussuomalainen Hanna Mäntylä oli syytteessä sosiaalituen saamisesta väärien tietojen perusteella. Rikos vanheni sopivasti ennen syytteeseenasettamista.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110520616502_uu.shtml
      Mäntylä on tätä nykyä ministeri ja hoitaa sosiaaliasioita.
      Auttaako karkotuskaan enää!!!

      • rajatkiinniperkele

        Tässä on järki mies. YOUTUBE : Olavi Mäenpää.


    • helevettiläenen

      Eikö ne nämä "kaikki vaan tänne nyt"-ihmiset älyä, jotta rajat laitetaan kiinni laittomalta maahantulolta? Niiko ne on tollukoita ja järkeä vailla nämä jotka huutaa ettei rajoja voi kiinni laittaa kun sitte muka ollan satimessa? Henkilökortit jos pitää rajalla näyttää niin se on maailmanloppu, vapaan liikkumisen haitaamista!!?? Teksi mieli sanoa vaikka mitä mutta olkoon.
      Nämä sinisilmäiset kaikkien paapojat pelkää Putinia ja Venäjää kuin ruttoa, mutta rajat on auki vaikka helvettiin asti jos vain on "pakolaisia" tulossa. Tämmösiä hyväkkäitä meillä on.
      Ja sitte keksitään näitä "risusavotoita" niinkuin tämäpäivän mediatarjonnasta on saanut lukea. Voi elämäni kevät ja kukkiva nuoruus, onko hupaisampaa enää mitä lausua; "risusavotoita"?!
      Mikähän se siinä on se ns ansaintalogiikka? Silläkö se kansantalous lähtee nousuun kun ihmiset nälkäpalkalla risukoita raivaa? Ja kenen metsissä/mailla? Saanko minäkin muutaman ilmaisen ihmisen risusavotaan, tuleeko talipaani vapaaehtoisesti taimikkoon heilumaan vai pitääkö väkisellä hilut kintuissa viedä?

    • rahaeihaise

      Normaali kuvio. Bisnesmiehet ovat liikkeellä missä euronkin voi kalastaa. Valtio on taattu maksaja.

      • olentodellahuolestunut

        Se minu tympäisee, kun nämä turvapaikanhakijat tappelevat keskenään. Syynä on toisinaan heidän eri uskonlahkonsa vai mitä ne ovat.

        Ajatellaan kymmenien vuosien päähän, jos heistä osa on kotiutunut tänne , perustaneet ehkä perheitäkin suomalaisten kanssa.

        Loppuvatko nuo hemmetin uskonkiihko tappelut heiltä sittenkään? Sotkevat vielä suomalaiset puolisonsakin niihin mukaan. Minusta kun näyttää, että naiset varsinkin hurahtavat niihin samoihin oppeihin sen sijaan, että se puoliso kääntyisi Kristinuskoon.

        Näitä ajatuksia vasten --- millainen tulevaisuus odottaa nykyisiä lapsiamme ja nuoriamme? Tällä menolla heille ei taida jäädä Suomenmaata, jossa yhteiskuntarauha olisi turvattu edes perusasioiden osalta.


    • paha.uskonkiihko

      Uskonkiihko loppuu vasta uskontojen kuoleuduttua ihmisten mielistä. Islamilaiset tappelevat keskenään olemattomista pilkuista. Kristityt tappelevat keskenään siitä kuinka monta enkeliä sopii nuppineulan päähän. Rasistit kristillisissä maissa kiihottavat kristinuskon nimissä vihaa islaminuskoisia vastaan jne yms.. Suomessa nyreksitään ortodoksikristittyjä. Katolinen Puola ei suvaitse luterilaisia. Ei mitään uutta. Bisnesmiehet rahastavat kaikenlaisilla uskonnoilla. Siinäkään ei uutta.
      Ateismi hyväksyy ihmiset sellaisenaan. Kritisoivat nuppineula-enkeliuskontoja mutta eivät kiusaa uskovia vaikka itseään on kiusattu aivan lähiaikoina, Suomessakin.

    • hyvintoimittuMV-lehti

      Syytä muistaa, että MVLEHTI tarjoili joukkomurhiin osallistuneeet irakilaisveljekset EU-suomen poliiseille todistevideoiden kera. Siitä oli pakko jatkaa, kun asia tuli julkiseksi somessa.
      18.2.2016
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001121263.html
      Irakissa oikeus tuomitsi torstaina 40 miestä teloitettaviksi näiden syyllistyttyä joukkomurhiin. Heidän rikostovereikseen epäillyt ovat vangittuina myös Suomessa.
      ...Keskusrikospoliisi otti miehet kiinni Forssassa. He olivat IS:n tietojen mukaan asuneet turvapaikanhakijoina hätämajoitusyksikössä.

    • anismus

      Sotarikoksiin syyllistyneet tulee luovuttaa maidensa viranomaisille. Sotiin syyllistyneet tulee saattaa Haagin sotarikostuomioistuimeen. Rikoksiin syyllistyneet muualle paenneet tulee luovuttaa kotimaidensa viranomaisille. Interpol toimii rikollisten kiinniottamiseksi kansainvälisen yhteistyön kautta. Laki koskee kaikkea rikollisuutta etniseen taustaan katsomatta. Suomalainen Suomessa rikoksen tehnyt palautetaan esim. Saksasta Suomeen tuomiolle.
      Arabimaailmaa on tuhottu sodilla. Yksi tuhoajista on nato järjestönä ja natomaat jäsenmaina. Sieltä löytyy päättäjät, jotka ovat suursyyllisiä nykyaikaiseen kansainvaellukseen. Toinen kansainvaelluksen syy on nälkäpakolaisuus maailmassa, jossa kaikki pystyttäisiin ruokkimaan ja vaatettamaan. Onko kansainvälinen kauppapolitiikka ja kv-suhteet eri asemassa kuin avoimet sotahaukat. Mielestäni ei. Molempien avulla saadaan syntymään pakolaisvirtoja.
      Pakolaisissako ei olisi rikollisia tai ei syntyisi rikoksia. Varmasti on ja syntyy. Pakolaisongelma ei poistu sulkemalla heidät kotimaihinsa eikä mitään muuta tehtäisi. Ne olisivat uudenlaisia keskitysleirejä ja joita nato....sotilaat vartioisivat!

      Arabimaailman tuhoaminen täytyy lopettaa. Tuhoajat täytyy saattaa jälleenrakennuksen tielle ja sitten tuomiolle Haagiin. Jälleenrakennus vetää käskemättä väestöä takaisin.

      Meillä Suomessa on omat murhaajat ja konnat keskuudessamme. Bisnesrikollisuus rehottaa. Rasistit edesauttavat väkivaltarikollisuutta omiemme keskuudessa. Hallitus vastaa supistamalla poliisilaitoksen määrärahoja. mv lehti jakaa oikeidenkin asioiden seassa sata huuhaajuttua.

      • 3faktaa

        Julkaistu 6.3.2015
        Kun Paloheimo erosi Vihreistä 2010, hän sanoi että vihreät suosivat maailmaa vahingoittavaa ylimitoitettua muuttoliikettä. Tässä haastattelussa Paloheimo kertoo ne kolme pääsyytä miksi massamaahanmuutto on kaikin puolin tuomittavaa:
        1. Monikulttuuri on monokulttuuri, joka tuhoaa muut kulttuurit.
        2. Maahanmuutto on suonenisku kokonaiselle maanosalle.
        3. Ympäristön tuhoutuminen
        https://www.youtube.com/watch?v=CTa1Qk6cMeE


    • kelpaakosuvakille
      • uhod

      • väärinkäsitysvarmaan

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001125272.html
        ...,Nainen huusi apua ja pääsi hetkeksi irti, mutta muutaman juoksuaskeleen jälkeen mies sai hänet kiinni. Mies raahasi apua huutaneen uhrin hiekkatietä pitkin pusikkoon ja painoi tämän selälleen maata vasten.
        Mies raiskasi naisen, vaikka tämä moneen kertaan kielsi. Yhdynnän aikana mies piti kättään uhrin suun edessä ja painoi niin, että hapensaanti estyi hetkittäin. Mies tartutti naiseen sukupuolitaudin.
        Mies otettiin kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä jo melkein heti teon jälkeen.
        Mies oli saapunut Suomeen vain hetki ennen tekoa. Hän oli hakenut turvapaikkaa Suomesta.


    • nössösuvakki

      Kirkkoslaavitohtori Jussi Halla-ahon ja Olli Immosen väitteet arabeista ja tummaihoisista afrikkalaisista Homo Sapiens lajia alempana olevana rotuna ovat ymmärrettäviä. Heille se on valttikortti päästä hyväpalkkaiseen luottamustoimeen vetoamalla ihmisten vaistonvarasiin tuntoihin. Eräs traaginen hahmo aikanaan toimi noin Saksassa.

      Sen sijaan tekniikan tohtori Eero Paloheimo on mieltä vailla. Hän on unohtanut alakoulun opit joissa jo tulee esiin, että maailma on ympärillämme ja sisällämme. On aina ollut ja tulee olemaan. Suomalaisuuden, kaiken kansallisuuden, syntyminen nykyisyyteen mitä se onkaan, on pitkällisen monikulttuurisuuden tulos. Monien vaikutteiden tulos saman yhteisen Homo Sapiens ihmislajin sisällä. Tekniikan tuntemus, kauppa ja teollisuuden kehitys on taatusti Paloheimolle kertonut tosiasiat mutta joita hän kiertää kuin kissa kuumaa puuroa. Esitetyt kolme teesiä ovat järjettömiä ja siksipä niiden selittäminen jää selityksiksi.
      Pieni episodi todellisuudesta. Läntiset kristilliset Euroopan valtiot valtasivat menneinä vuosisatoina suuren osan maapalloa siirtomaikseen ja harjoittivat raakaa riistoa. Siirtomaat itsenäistyivät muutama vuosikymmen sitten. Valtaajat eivät keskittyneet niiden teollistamiseen vaan raakaan riistoon, välittömään voittojen maksimointiin. Useimpia näitä maita sanotaan sivistyneesti alikehittyneiksi maiksi ja jota ne ovatkin. Itsenäistymisen jälkeen valtiot ovat olleet edelleen taloudellisen riiston, raaka-aineiden ja muun, kohteena. Tämän vuosituhannen puolella (myös itsenäistymisen vastaisissa sodissa aikaisemmin) entiset siirtomaaherrat natomaina ovat pommittaneet kehitysmaita nuuskaksi tai ne kärsivät ilmastonmuutoksesta ja elintarvikepulasta. Elintarvikepula siksikin, että läntisten maiden ylijäämäelintarvikekauppa tuhoaa paikallista maataloutta.
      Sodat, elintarvikepula ja ilmastonmuutos synnyttävät pakolaisvirtoja. Ellei ongelmiin puututa, pakolaisuus on laajenemassa. Pakolaisten leimaaminen roistoiksi tai niiden kehuminen hyviksiksi ei auta mitään. Maailmantalouden politiikka tulee muuttaa. Talousyksiköksi tulee ottaa ihmiskunta kokonaisuudessaan sen sijaan että lännessä vaahdotaan kilpailukyvystä viennistä. Pitää viedä teollisuutta kehitysmaihin - sotakaluston vienti tulee julistaa rikokseksi.
      Tohtoriksi Paloheimo on alakoululaisen alapuolella. Eeron yksi hyvä näkemys: Hän liputti teesiä Afrikan teollistamisen puolesta ja jota immoset eivät tee.

      • suvaitsevaisuuden-risti

      • syrjäytymisen.risti
        suvaitsevaisuuden-risti kirjoitti:

        Berliinin kulttuurillista rikkautta vuonna 2016
        Bitte schön!

        https://www.youtube.com/watch?v=RQ1gZX91CfQ

        Ehkä videossa liioitellaan äärimmäisyyksiin mutta saattaa olla huoltakin
        Aivan samanlaista käyttäytymistä esiintyy aitosuomalaisten nuorisojengien tai vanhempienkin rikollisten toimesta Suomessa. Rähinäporukoita esiintyy säätyyn katsomatta. Lehdissäkin tiedotetaan kanta-asukkaiden tappeluista, puukotuksista ja sen sellaisesta. Omaa ei huomata, vieras huomataan helposti.


      • PolkkiUkkeli

        Loistavasti tiivistät syyt ongelmiin ja pakolaistulvaan. Luettelemasi syyt myöskin osoittavat täydellisesti Suomen olemattoman vastuun näiden ongelmien syntyyn. Eiköhän anneta riistäjien hoitaa aiheuttamansa ongelmat eikä riistetä viatonta Suomen kansaa.


      • FAKTAT

        ISLAM ON ISIS


    • yksitt.tapausxxx

      24.2.2016
      http://yle.fi/uutiset/rauman_pahoinpidelty_lenkkeilija_yha_sairaalahoidossa/8697528
      ...Sunnuntaina Raumalla sattuneen törkeän pahoinpitelyn uhri on edelleen sairaalahoidossa. Poliisin mukaan tapauksesta on saatu useita vihjeitä, mutta läpimurtoa ei ole tapahtunut.
      Törkeä pahoinpitely ja törkeän ryöstön yritys sattuivat puoli yhdeksän aikaan sunnuntai-iltana Äyhönjärven lenkkipolulla. Ulkomaalaisen oloinen, huonoa suomea ja englantia puhunut mies pahoinpiteli nuoren naisen pistämällä terävällä esineellä.

    • vasade
    • RuotsiEsikuvamme

      Näin ne matut työllistää...
      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/suomeen-suunnitellaan-raiskausten-uhreille-istanbulin-sopimuksen-edellyttamaa-tukikeskusta/721120/

      • herätkää

        Kaari Utrio: Islamin häpeä.Nykyään on sopimatonta mainita ääneen islamin kielteisiä puolia. Länsimaisen suvaitsevaisuuden nimissä meidän pitäisi ummistaa silmämme toisten kulttuurien viheliäisiltä puolilta.
        Kuullessani sanat Afganistan tai Taliban tai Saudi-Arabia tai Kuwait lähetän kiitolliset terveiset eurooppalaisille esi-isilleni, jotka jaksoivat vuosisatoja puolustautua islamin ekspansiota vastaan. Kiitos heille kaikille El Cidistä Jan Sobieskiin.


    • raiskurit_temmeltää

      Suomessa olisi tarvittu raiskausten ja lasten hyväksikäytön uhrien tuki jo vuosikymmeniä sitten kauan ennen maahamuuttajien tuloa. Edelleenkin aitosuomalaiset miehet (!) raiskaavat ja käyttävät lapsia hyväksi. Valitettavasti.
      Miten se saataisiin kuriin. Passittamalla koko suomalaisväestö lähtömaakuntaansa jonnekin Siperian soiden keskelle! Ehkä riittäisi halla-aholaisten persujen karkottaminen. Sen jälkeen maa voisi keskittyä ongelmien ratkaisemiseen.

    • miten.estetään
      • sääliksiihankäy

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001128655.html
        ..."17-vuotias ja 25-vuotias tuomittiin maksamaan uhrille 1 500 euroa kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta, 800 euroa kosmeettisesta haitasta ja 250 euroa anastetusta matkapuhelimesta.
        17-vuotias joutuu maksamaan uhrille 4 500 euroa korvausta kärsimyksestä, siitä 2 000 euroon asti on vastuussa yhteisvastuullisesti myös 25-vuotias."

        Kovat rapsut pakolaispojille... saa siinä tehdä kovasti töitä ennen kuin tollaset rahamäärät on saatu kasaan?


    • partalapset

      Joko sumppilan partalapset on saapuneet rikastuttamaan kunnan taloutta, pienet söpöt karvaranteet asuttavat kerrostalon ja samalla kunta saa vuokratuloja ja työpaikkoja jotka valtio kustantaa.

      Saattaa suvakkien naama venähtää, kun nelikymppiset sotaveteraanit laskee kohta mäkeä pulkalla päiväkodin pihalla nelivuotiaitten kanssa.

    • ei-mulla-muuta
    • mottikuntoon

      Sitten vasta pakolaiset alkavat askarruttaa, jos ne rynnistävät Raatteentietä pitkin.

    • eu.ja.raja-aidat
      • päätöntoimittaja

        Tiistai 1. maaliskuuta 2016
        http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/03/avoin-kirje-paatoimittajille.html
        Elämme todella murheellisia aikoja, kun suomalaiset päätoimittajat astuvat esiin sananvapauden rajoittamisen puolesta. On todella käsittämätöntä, että päätoimittajat ilmoittavat julkisesti olevansa sellaisen sananvapauskäsityksen kannalla, joka on tutumpi Venäjältä, Kiinasta, Pohjois-Koreasta ja muista maista, kuin perinteisestä länsimaisesta näkemyksestä.


      • saanatantupakki

        Tuo sa*******n suvakki se vaan jaksaa työntää p******a tuutin täydeltä ja jatkuvasti.

        Ota koti täyteen karvaranteita ja hyysää niitä mielesi mukaan ja maksa viulut itse.


      • niimpäs

        Muslimimiesjoukon raiskausleikki, helvetin ympyrä
        Sivistyshistorian dosentti, tohtori Osmo Pekonen pohtii 6. huhtikuuta Länsiväylä-lehdessä Euroopassa viimeisen vuoden aikana voimistunutta ”raiskausleikkiä” (taharrush gamea), ”helvetin ympyrää”, jossa muslimimiehet joukolla raiskaavat naisen tai naisia.


    • vuoroinvieraissa

      Kas, kuin 1960-70 -luvun yli 300.000 suomalaista, jotka muuttivat länsinaapuriimme. Karu totuus: Ei koulutusta, Paljon jäi työllistymättä, Eikä usein otettu kauniisti vastaan. Ja elämä usein "erillistä", ks. Susanna Alakosken kirjat.

      • Ei-voi-verrata-keskenään

        suomalaisten muuttamista Ruotsiin 1960-70-luvulla. Ruotsilla oli tuolloin suuri työvoimapula ja Suomessa paljon työttömyyttä, erityisesti Pohjois-Suomessa ja suomalaiset lähtivät työn perässä Ruotsiin, elättivät itsensä siellä työllä sekä maksaen veronsa Ruotsiin ja myöskin samalla nostivat Ruotsin elintasoa.

        Nämä Suomeen Ruotsin kautta ilman mitään henkilöpapereita vapaasti rajan yli kävelleet mamut, vain osa heistä on oikeita ja todellisia pakolaisia - 2/3 maahanmuuttoviraston mukaan on ns. elintasopakolaisia, joita olemme saaneet tänne elätettäväksemme.

        Osa heistä on kaiken lisäksi luku- ja kirjoitustaidottomia, joita nyt "opetetaan" lukemaan, vaikka oleskeluluvasta ei ole mitään varmuutta. Tämä sakki on käytännössä sitä sivistymättömintä ainesta mamujen keskuudessa ja se on kyllä huomattu.

        Suomi ei pysty edes omista vähävaraisista kansalaisistaan huolehtimaan, mutta nyt täällä elätetään komeasti velkarahalla täysihoidossa olevia "pakolaisia."

        Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho esitti, että maahanmuuttoon liittyvät kulut eriytetään budjetin ulkopuolelle, jotta nähtäisiin ns. todelliset kulut, mutta tämä ei passannut keskustalle ja kokoomukselle. Ei tietenkään, koska kansa kauhistuisi saadessaan tietää kulujen massiivisuuden. Nyt ne voidaan piilottaa budjettiin milloin minkin momentin alle.


    • Hullutpäättäjät

      Äänestäkää hallituspuolueita, niin saatte 30 000-50 000 matua Suomeen vuodessa. Vihreitä, sossuja ja vassareita äänestämällä saatte tuplamäärän. Suomi on pilattu.

    • kallis.muste

      Sanden blogista:
      "Väite on aikamoinen, kun ottaa huomioon edustamanne medioitten omat valheet ja vääristelyt. Esimerkistä voitanee mainita ISIS, palkkasoturiarmeija, jonka rahoittivat Saudi-Arabia sekä Qatar, ja kouluttivat Yhdysvallat ja Israel. Asia on ollut esillä maailman mediassa jo aikoja sitten, mutta teidän edustamanne mediat ovat syöttäneet suomalaisille avointa propagandaversiota ISIS:in toiminnasta ja siitä mitä se on."

      Blogi olisi voinut sanoa paljon jyrkemminkin. Natomaat ampuivat Lähi-idän hajalle ja syöttävät nyt kansoille Euroopassa tyhjästä syntynyttä pahaa ISISTÄ. Blogi on vastaveto päätoimittajien hyssyttelylle kansainvaelluksen syistä vaikka sisältö sinänsä suuntautuu vihaa vastaan.
      Blogi ei kehoita eurooppalaista siviiliväestöä ryhtymään hakkaamaan turvapaikanhakijoita. Blogi on viesti kansalaisille ymmärtää natomaiden kaksinaamaisuus ja aktivoida kansalaisia rauhaliikkeisiin. Arabimaiden sotilallinen tuhoaminen synnyttää ongelmia vielä kauan. Siksi olisi välttämätöntä poistaa alueelta sekä natosotajoukot että venäläiset. Saudi-Arabia ja Israel asevientisaartoon. Jälleenrakentaminen nopeasti alkuun ja pakolaiset alkavat palailla kotimaihinsa.

    • Moskeijaapykäämään

      Helsingin Sanomat 5.3.2016
      http://www.hs.fi/ulkomaat/a1457075698341?ref=a-suositeltu
      -Piilotetulla kameralla kuvatut imaamin puheet järkyttävät Tanskassa
      Tanskan TV2 näyttää paraikaa dokumenttisarjaa, jossa se tutkii, mitä tapahtuu maan moskeijoissa suljettujen ovien takana. Paljastukset ovat herättäneet kiihkeän keskustelun,
      -Mikäli naimisissa oleva tai eronnut nainen tekee aviorikoksen eikä ole neitsyt, hänet pitää kivittää kuoliaaksi.
      Imaami puhui naisille ja lapsille opintotilaisuudessa sharia-laista. Abu Bilal kertoi myös, että neitsyiden kohdalla rangaistus on raipaniskut. Toisessa osuudessa dokumenttia luennoitsija moskeijalla ohjeisti naisia lyömään lapsiaan, elleivät he halua rukoilla.
      Virallisessa haastattelussa linja oli toinen. ”Me olemme tanskalaisia, ja elämme sen mukaan”, moskeijan edustaja Oussama El-Saadi sanoi.
      - Ei ole kulunut kuin vuosi siitä, kun Tanskan yleisradio DR näytti omassa dokumentissaan, kuinka Oussama El-Saadi toivoi äärijärjestö Isisille menestystä.
      ”Toivon, että Isis voittaa, että meillä joskus on islamilainen valtio maailmassa”, hän sanoi.

      • joko-käännytään

    • Kommentit_1683

      11.3.2016
      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3485473/The-small-Swedish-town-terrorized-string-sex-attacks-eight-assaults-past-three-weeks-leaves-women-terrified-walk-dark.html
      ...Kadut ovat autiot pimeällä unelias ruotsalainen kaupunki, joka on nyt no-go alue naisille kahdeksan sukupuoli iskujen kolme viikkoa.
      Naiset ovat varoittaneet poliisi ei kävellä yksin yöllä jälkeen kun rauhallisessa Östersund ravisteltiin sen ydin merkkijono julma hyökkäyksiä naisilla ja jopa lasten ryhmien nuorten miesten "ulkomaisia ​​alkuperää".
      Ensin kaksi 10-vuotiasta tyttöä haparoi bussipysäkillä jengi miehiä, jotka uhkasivat raiskata heitä.
      Seuraavana päivänä, nainen kertoi poliisille hän löi kasvoihin, halkaisu hänen kulmakarvojen, mies, joka uhkasi tappaa hänet, kun hänen töykeä kommentti hänelle.
      Vain viisi päivää myöhemmin nainen kävely omasta hyökkäsi kolme miestä, hakattiin ja työnnetään maahan.
      He pitivät hänet alas ja pakotti heidän sormensa suuhunsa sanoessaan loukkaavia, seksuaalinen sanoja hänelle.
      Ja viimeisin tapaus vain viisi päivää sitten, nainen piti käyttää kamppailulajeja kyynärpäähän hänen mahdollisille raiskaaja pään ja paeta jälkeen kolme miestä ympäröivät hänet ja löi maahan ja yritti vetää hänet housut alas.
      Poliisi Östersundissa, jonka väkiluku on 45000, sanovat he eivät ole koskaan nähneet mitään vastaavaa.
      He ottivat ennennäkemättömän liikkua kutsuvan tiedotustilaisuuden maanantaina varoittaa naisia ​​pysymään sisätiloissa.

    • antakaa_vastaus
      • vastaus_annettu

        turha mennä lantalaisen arvostelemaan lappalaiskulttuuria... lantalaiset ovat itse pakottaneet lappalaiset ensin muuttamaan Lappiin ja sitten kristinuskoon... hyi, hyi.


    • jatt

      Maahanmuuttajien rikoksista voi kirjoittaa maailman tappiin. Samoin aitosuomalaisten konnuuksista. Kun kirjoitetaan vain maahanmuuttajista rikollisina, jollaisia heidänkin keskuudessaan on, niin silloin päädymme immoslaiseen rotuoppiin. Maahanmuuttajat ja varsinkin arabit ja tummaihoiset olisivat erityisesti joitain konnia ts erilaista rotua kuin muu ihmiskunta. Päätyisimme fasismin teoriaan jossa juutalaiset korvataan muilla väestöryhmillä. Immoslaiset puhuvatkin arabien mystisestä tarkoituksellisesta valkoisen Euroopan valtaamisesta. Kansalaisilta unohtuu että Europpa on ollut 500 luvulta lähtien jatkuvassa myllerryksessä, eikä alkuperäisistä eurooppalaisista ole paljonkaan haisua. Ja siltikin aitoeurooppalaisissa on ainakin tuhat erilaista kulttuuriryhmää. Suomesakin kymmeniä ja joka suvusta löytyy vierasta ulkosuomalaista verta. Kieliäkin on satoja ja murteet päälle.
      Eurooppa on iät ajat ollut sen asuttamisesta lähtien monikultturinen kolkka ja kansainvaellukset tänne sekä sisäiset muuttoliikkeet yleinen piirre.
      Ottakaamme, jos muualta tulee ihmisiä, heidät ihmiskunnan täysivaltaisina jäseninä vastaan. Ensimmäinen askel on tervehtiminen ja sen jälkeen seuraa muu. Immoslaiset "puukonheiluttajat" suksikoon suolle.

      • muuttuuko-tulijat

        Kuinka paljon meidän pitää muuttaa omaa käyttäytymistä tulijoiden kulttuurillisten vaatimusten takia? Pitääkö meidän hyväksyä heidän käsityksensä eläimistä, naisten asemasta, lasten kasvatuksesta, kunniasta jne?
        Jos pitää, niin kulttuurimme on tuhoon tuomittu.


      • inetra
        muuttuuko-tulijat kirjoitti:

        Kuinka paljon meidän pitää muuttaa omaa käyttäytymistä tulijoiden kulttuurillisten vaatimusten takia? Pitääkö meidän hyväksyä heidän käsityksensä eläimistä, naisten asemasta, lasten kasvatuksesta, kunniasta jne?
        Jos pitää, niin kulttuurimme on tuhoon tuomittu.

        "Jos pitää, niin kulttuurimme on tuhoon tuomittu."

        Kulttuuri muuttuu kaiken aikaa kaikissa maissa riippumatta siitä muutetanko maahan tai maasta pois tai maan sisällä. Miettikääpä seitsenkasikymppiset millaiseen erilaiseen kultuuriympäristöön lapsemme syntyvät. Kaikki olemassa olevat kansalliset kulttuurit ovat monien kulttuurivaikutteiden sekoittumisen tulos. Miksi käydään ulkomailla? Siellä halutaan nähdä mitä poikkeavaa meihin nähden on.
        Jokaisen kansallisen kulttuurin sisällä on omia etnisiä vähemmistöjä tai muita alakulttuureja. Malka on omassa maassa. Sitä ei tarvitse ulkomailta hakea.
        Yleensä pienet muuttavat ryhmät sulautuvat valtakulttuuriin. Suomessakin niin on käynyt. Islam kristinuskon sisaruskontona ei ole ongelma. Samat kauheudet löytyvät molempien oppikirjoista. Uskonnollinen rotuoppi, toisuskovien syyllistäminen, naisten alistaminen, murhakehoitukset ja muu saasta. Kummassakin uskonnon tukijaryhmässä äärihihhulit ovat marginaalisia. Islaminuskoisissa maissa radikaalisus näyttäytyy uskonnon kaavussa silloin kun niiden yhteiskunnat on sodilla tuhottu. Suomessa uskonnon avulla puolusteltiin valloitussotaa (Jouni Tilli: Suomen pyhä sota) eikä siitä ole kauaa.
        Suomalaisuutta ei kukaan voi kumota. Aikojen saatossa se sulautuu itsekseen yleismaailmalliseen ihmiskuntaan kuten muutkin kansat.


      • muuttuuko-tulijat

        "Yleismaailmallien ihmiskunta" on sitä samaa unelmahöttöä jota markkinoidaan nykyään kiivaasti suvaitsevaisuuden nimellä. Viime aikojen merkit maailmalta ovat kuitenkin täysin muuta kuin yleimaalimallisen rauhallista.

        http://www.hs.fi/ulkomaat/a1457075698341


      • Faktaa-on-se
        inetra kirjoitti:

        "Jos pitää, niin kulttuurimme on tuhoon tuomittu."

        Kulttuuri muuttuu kaiken aikaa kaikissa maissa riippumatta siitä muutetanko maahan tai maasta pois tai maan sisällä. Miettikääpä seitsenkasikymppiset millaiseen erilaiseen kultuuriympäristöön lapsemme syntyvät. Kaikki olemassa olevat kansalliset kulttuurit ovat monien kulttuurivaikutteiden sekoittumisen tulos. Miksi käydään ulkomailla? Siellä halutaan nähdä mitä poikkeavaa meihin nähden on.
        Jokaisen kansallisen kulttuurin sisällä on omia etnisiä vähemmistöjä tai muita alakulttuureja. Malka on omassa maassa. Sitä ei tarvitse ulkomailta hakea.
        Yleensä pienet muuttavat ryhmät sulautuvat valtakulttuuriin. Suomessakin niin on käynyt. Islam kristinuskon sisaruskontona ei ole ongelma. Samat kauheudet löytyvät molempien oppikirjoista. Uskonnollinen rotuoppi, toisuskovien syyllistäminen, naisten alistaminen, murhakehoitukset ja muu saasta. Kummassakin uskonnon tukijaryhmässä äärihihhulit ovat marginaalisia. Islaminuskoisissa maissa radikaalisus näyttäytyy uskonnon kaavussa silloin kun niiden yhteiskunnat on sodilla tuhottu. Suomessa uskonnon avulla puolusteltiin valloitussotaa (Jouni Tilli: Suomen pyhä sota) eikä siitä ole kauaa.
        Suomalaisuutta ei kukaan voi kumota. Aikojen saatossa se sulautuu itsekseen yleismaailmalliseen ihmiskuntaan kuten muutkin kansat.

        etteivät muslimit sulaudu koskaan maan kulttuuriin, koska he ivät sitä itse halua. Tanskalla on jo pitempi kokemus näistä islamilaisen kulttuurin ihmisistä maassaan.
        Ruotsi on toinen esimerkki - maa on vastaanottanut liiankin liberaalista muslimimaista tulevia ihmisiä ja tulokset ovat nähtävissä.

        He muodostavat alakulttuureja maassa, jossa asuvat. On syntynyt kokonaisia kaupunginosia, jotka ovat muslimitaustaisten ihmisten asuttamia. Viimeisin esimerkki löytyy Belgiasta....millaisia terroristien kasvualustoja tuollaiset kaupunginosat ovat.


    • pystykorvauros

      Jokaisen suvakin pitää saada mieluummin ulkomainen rotulemmikki kuin tavallinen kotimainen pystykorva.

      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/meri somali-48114
      Kansanedustaja varatuomari Leena Meri kysyy tiedotteessaan selitystä maahanmuuttovirastolta. Sen turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo kertoi alkuviikosta, että Suomessa afganistanilaisista turvapaikan saa keskimäärin 68 prosenttia, irakilaisista 85 prosenttia ja somalialaisista peräti 94 prosenttia.
      Luvut poikkeavat selvästi muun Euroopan hyväksymisprosenteista.

      – Somalien turvapaikkahakemukset hyväksytään lähes sataprosenttisesti. Käsittämätöntä! Onko tosiaan niin, että Suomeen hakeutuvat kaikkein hädänalaisimmat Somalian kansalaiset? Tänne Pohjolan perukoille?, Leena Meri toteaa.

    • hyvintienattu
      • Järkyttävää-luettavaa

        Ei ihme, ettei mamuja saa kirveelläkään Suomesta pois lähtemään, vaikkei edellytykset turvapaikan saamiseksi täyttyisikään. Voidaan puhua suorasta elintasoloisista, sitä sillä nuo ihmiset todella ovat.

        Työtön suomalainen, joka saa työttömyysperusturvarahaa joutuu tulemaan paljon pienemmällä toimeen, mutta näitä mamuja elätetään suorastaan loisteliailla summilla.

        Suomi-niminen maa on pian täydellisessä konkurssissa noiden "pakolaisten" takia!


    • kropp
    • StubbA
    • rekin
    • StubbA

      Helsingin muslimien sivuilla...
      Onko tämä enää kenellekkään ullatus?


      "LUKU KAKSI: Maastamuutto
      (Al-Walaa‟ Wal-Baraa‟, osa 3, s. 11-22, Shaikh Muhamad Sa‟iid Al-Qahtaanii)
      Tämä on yksi kaikkein tärkeimmistä keskustelumme osa-alueista, sillä liittolaisuus (muslimeita
      kohtaan) ja irtisanoutuminen (epäuskovaisista ja uudistajista) ovat aina pääasiallisten Allahin takia
      muuttamiseen liittyvien motivaatiotekijöiden joukossa. Tulemme jakamaan keskustelumme kahteen
      laajaan alueeseen:
      1. Epäuskovaisten keskuudessa eläminen ja sitä koskeva määräys.
      2. Epäuskon asuinsijoilta islamin asuinsijoille muuttaminen.

      1. Epäuskon asuinsijoilla eläminen
      Lakioppineet ovat selittäneet ”Epäuskon asuinsijan” ja ”Islamin asuinsijan” käsitteet seuraavasti:
      Epäuskon asuinsija on mikä tahansa maa, joka on epäuskovaisten hallitsema, jossa epäuskovaisten
      lait ovat vallitsevia, ja jossa poliittinen valta on heidän käsissään. Nämä maat voivat olla kahta eri
      tyyppiä. Yksi on sellainen, joka on sodassa muslimien kanssa, ja toinen on sellainen, jolla on
      aselepo heidän kanssaan. Ratkaiseva tekijä on se, että sitä hallitaan epäuskovaisten lakien mukaan;
      sillä se on ”Epäuskon asuinsija” tai ”Daar Al-Kufr” siitä huolimatta, vaikka siellä asuisi suuri
      muslimienemmistö.1
      Islamin asuinsija on mikä tahansa maa, joka on muslimien hallitsema, ja jossa Sharii‟ah on
      vallitseva laki, ja jossa muslimeilla on poliittista valtaa. Se on Daar Al-Islaam siitä huolimatta,
      vaikka valtaosa väestöstä olisi epäuskovaisia, niin kauan, kuin muslimit hallitsevat sitä Sharii‟an
      mukaan.2
      Koska islaam on kunnian ja arvovallan uskonto, on mahdotonta ajatella, että kukaan muslimi
      alistuisi epäuskovaisille; totisesti muslimin on kiellettyä asua heidän keskuudessaan ja tunnustaa
      heidän valtansa hänen ylitseen, sillä hänen läsnäolonsa heidän keskuudessaan saisi hänet tuntemaan
      itsensä heikoksi ja eristyneeksi, ja sitten hänestä tulisi taipuisa ja anteeksipyyteleväinen heidän
      edessään. Ensin häntä kutsuttaisiin hyväksymään heidät, ja sitten seuraamaan heitä. Mutta
      muslimien tulee olla täynnä moraalia ja itsevarmuutta; heidän tulee olla johtajia, ei seuraajia.
      Heidän tulee pidellä vallan ohjaksia; minkään vallan ei tule olla heidän yläpuolellaan, paitsi Allahin
      vallan. Näin ollen muslimien on kiellettyä pysyä maissa, joissa islamilla ei ole mitään asemaa, paitsi
      silloin, kun he kykenevät vapaasti harjoittamaan uskontoaan sekä noudattamaan sitä ilman mitään
      esteitä, ja vailla pelkoa siitä, että heidän läsnäolonsa siellä voisi vahingoittaa heitä jollain tavalla.
      Mikäli asia ei ole näin, niin siinä tapauksessa heidän on pakko muuttaa parempaan paikkaan, jossa
      islamin arvovallalla on jonkinlainen asema. Jos he kieltäytyvät tekemästä niin vaikka kykenisivät,
      niin siinä tapauksessa heillä ei ole enää mitään vaateita tästä uskonnosta (ts. heidän on enää turha
      välttää olevansa muslimeita)."

      http://www.helsinginmuslimit.fi/images/stories/pdf/hijrah.pdf

    • StubbA
    • verovaroillavalehtelua

      Miksi Suomen televsiossa pyörivä SPR:n rahankerjäysmainos valehtelee Suomen kansalle?
      Mainoksessa sanotaan että Suomeen tulevista pakolaisista suurin osa on naisia ja lapsia. Tämähän ei todellakaan pidä paikaansa. Suurin osa tulevista on nuoria miehiä.

      Voisko joku kertoa miksi meille valehdellaan?

    • köllöttelemään

      Milloin nämä inglusiivi lomalaiset tulloo, sumppila tarjovaa lomamatkoja kaikelle kansalle.. Kunta alkaa pyörittämää matkatoimistoa.

      • vain_yksitt.tapaus

      • onok
        vain_yksitt.tapaus kirjoitti:

        26.3.2016
        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/orpo-savon-sanomille-kymmenilla-talvella-tulleilla-terroritausta/5809844
        ...Ministeri Orpo kuitenkin arvioi Savon Sanomille, että terroririski on Suomessa kohonnut. Hänen mukaansa ei voida sulkea pois sitä, että Suomessa "tapahtuu jokin yksittäinen teko".

        Totta. Riski on kasvanut. Immoslaiset sisulaiset kiihdyttävät kansallisuussortoa omia vähemmistöjä sekä ulkomaalaisia vastaan. Rikolliset keräävät itselleen legaalisia jengejä katupartioiden nimisssä. Uusnatsiryhmät levittävät avointa juutalaisvihaa. Soinilla, Sipilällä ja Stubbilla on menossa ammattiliittojen vastainen kampanja. On pelättävissä aitosuomalaisten isisryhmien syntymistä ja mellastusta. Jotkut piirit asettavat työttömiä työssäkäyviä vastaan. Suomen armeija näyttää alistetun naton osaksi. Valtiollinen alueemme on pitkästä aikaa uudelleen vieraiden sotavoimien käytettävissä. Mitä on tekeillä?
        Tällä palstalla käydään kovasti aatteellista vakuuttamista siitä, että arabitaustaiset olisivat geneettisesti toisenlaisia kuin "valkoiset erinomaiset kristityt".
        Valppautta tarvitaan. Kun pakolaiset saapuvat kuntaan, immoslaiset rähinäjengit tulee karkottaa tai pitää kurissa. Pakolaiset tehdessään rikoksia, tulee saattaa oikeuden eteen kuten kantasuomalaisetkin.


    • tornihuutoa
    • aprillipilako
    • ostida

      Poliisi tutkii yhtä lailla ulkomaalaisten kuin Suomen kansalaistenkin tekemät rikokset. Tuleekin tutkia. Hallitus tekee väärin leikatessaan vähien poliisien resursseja entisestäänkin.

    • mediakintyöllistyy

      Pari otantaa monikansallisten vieraittemme tuottamasta kulttuuririkkaudesta Herran vuonna 6.4.2016

      http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/syyttaja-mies-loi-toista-miesta-lukuisia-kertoja-saksilla-vastaanottokeskuksessa-oulussa/724543/
      Syyttäjän mukaan mies löi 11 kertaa toista miestä lankasaksilla pään, kaulan ja yläselän alueelle. Teon aikana hän myös sanoi useita kertoja tappavansa uhrin.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016040621375044_uu.shtml
      Poliisi tutkii: Sivullinen keskeytti raiskauksen Porissa

    • aito_murha

      Karu totuuus aitokansalaisesta.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016040721378198_uu.shtml
      Oulussa tuomittiin vankeuteen raa'asta murhasta nuori mies. Oikeuden istunnossa mies kantoi käsivarressa suojeluskuntamerkkiä. Suojeluskunnat tunnettiin sotien välisenä aikana kaikenlaisia äärioikeistolaisia ja fasisteja yhdistävänä järjestönä.
      Lähde: "Suomalaiset fasistit" kirja, 2 016.
      Sisällissodan aikana suojeluskuntien verenhimo antautuneiden tai siviilien tappamiseen on mittaamaton. Jopa viattomat lapset kelpasivat koston jumalan alttarille. Oulun tapaus lienee yksittäinen ryöstömurha.

    • jokaikinenpäivänäitä

      Suomussalmisuvakkien unelmavävy:
      Poliisi tiedottaa, Pori
      Seksuaalirikos Porissa 3.4.2016
      Porin keskusta-alueella joutui nuorehko nainen epäillyn seksuaalirikoksen kohteeksi 3.4.2016 aamuyöllä.
      Tutkinnassa on selvitetty, että nainen on ollut kävellen yksin matkalla kotiin. Ennen kotiin pääsyään nainen oli kohdannut miehen, joka oli alkanut naisen mukaan lähentelemään häntä. Miehen toiminta on loppunut paikalle tulleen sivullisen ansiosta. Uhrin fyysiset vammat ovat lieviä.
      Poliisi on saanut miehen kiinni ja hänet on vangittu tänään, 6.4.2016.
      Asiaa on tutkittu epäiltynä raiskauksena.


      http://mvlehti.net/2016/04/07/porin-epailty-raiskaaja-on-irakilainen-al-hamraani-amir-sabri-kalkhan/

    • isosuvakki

      Antisuvakkien STT: Joka päivä aitosuomalaiset tekevät jossain rikoksia alkaen seksuaalirikoksista ja päätyen bisnesrikollisuuteen.

    • EiOnnistuVenäjällä
    • poliisiperustelee

      9.4.2016
      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/poliisi-pahin-pelko-ei-ole-toteutunut-vastaanottokeskuksissa/724761/
      Turvapaikanhakijoiden väliset yhteenotot ja muu häiriökäyttäytyminen vastaanottokeskuksissa ei ole vähentynyt sitten viime talven, jolloin poliisi ilmaisi huolensa julkisesti.
      ...– Eivät nämä keikat ole poliisilta vähentyneet, Kesti viittaa poliisin hälytystilastoihin ja sanoo, että poliisi seuraa jatkuvasti tilanteen kehittymistä.
      Poliisiylitarkastaja sanoo, että tyypillisimmät yhteenotot vastaanottokeskuksissa liittyvät näpistyksiin ja yleiseen turhautumiseen. Alkoholilla on usein osuutta asiaan.
      ...Poliisin mukaan pahimpia pelkoja oli ja on edelleen, että kaksi aatteiltaan vastakkaista ryhmittymää alkaa ottaa yhteen vastaanottokeskuksessa.
      ...Poliisiylitarkastaja on tyytyväinen Maahanmuuttovirastoon, joka on hänen mukaansa ottanut laajasti huomioon poliisin toiveita loppuvuodesta alkaen. Tuolloin poliisi toivoi profiloinnin lisäksi, että jatkossa vastaanottokeskukset sijoitetaan poliisiasemien läheisyyteen.

    • suvakin.tukija

      Antisuvakit luovat näkemystä kristillisen uskonnon ihanuudesta ja islaminuskoisten hirviömäisestä olemuksesta. Aaterakennelman muodostus liippaa läheltä natsien rotuoppeja etuoikeutetuista ja tuhottavista kansallisuuksista. Moraalisista ja moraalittomista kansakunnista.
      Hyrynsalmella on ollut kuukausia n. 200 turvapaikanhakijaa. Lehdet eivät ole esittäneet yhdestäkään häiriökäyttäytymisestä. 200 aitosuomalaisen keskuudessa sentään ilmenee yhtä ja toista kähinää. Ovatko maailmankirjat sekaisin vain missä jallu luuraa. Vai luoko perussuomalainen oikeisto (immoset) väärää näkemystä tiettyjen ulkomaalaisten ryhmien "saatanallisuudesta"!
      Toki rikoksia saa tuoda esille. Myös ulkomaalaisten tekemiä. Rikolliset tulee saattaa tuomioistuimeen tuomittavaksi. Kotimaiset ja ulkomaiset. Perusuomalaiset rikolliset ja muut rikolliset.

    • pitäälisätätutkintaa
    • näränärhi

      Näin on näreet ja närhenmunat.

    • näilläsuominousuun

      ja vielä tämä:“Leikki” menee suurin piirtein näin: rinki miehiä piirittää naisen, jota syljetään, huoritellaan, revitään hiuksista ja kopeloidaan.

      Samalla käsilaukku ja kännykkä varastetaan, silmälasit rikotaan, ja tilanteesta riippuen uhri mahdollisesti raiskataan – ja poikaystävä mahdollisesti hakataan.

    • tilannekehittyy

      12.4.:
      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/383036-supo-aari-islamistit-aktivoitumassa-omaksi-verkostoksi-suomessa
      ...Suomeen on muodostumassa radikaali-islamistien piiri tai verkosto, kertoo suojelupoliisin ylitarkastaja Tuomas Portaankorva.
      Ainakin osa piirin jäsenistä on Syyrian sodasta palanneita suomalaisperäisiä Isis-taistelijoita.
      Portaankorva ei paljasta, millaista verkoston toiminta on tai liittyykö siihen terrori-iskujen suunnittelu. Hänen mukaansa piiriin kuuluvat henkilöt jakavat kuitenkin samankaltaisen arvomaailman, islamistisen radikalismin. Ideologian kannattajat havittelevat maailmanlaajuista islamilaista valtiota, ja he ovat olleet valmiita käyttämään väkivaltaa pyrkimyksissään.
      ...Osa aktivoitumassa olevan piirin jäsenistä on kokeneita jihadisteja, jotka ovat haalineet Syyrian sotatantereilta monenlaista käytännön osaamista.
      Osaavatko he valmistaa omatekoisia räjähteitä?
      – Yleisesti voin sanoa, että Syyrian sodasta palanneille on kertynyt kaikenlaista sodankäyntiin liittyvää osaamista, Portaankorva muotoilee.

      Supon tietojen mukaan sodasta on palannut Suomeen toistaiseksi parikymmentä vierastaistelijaa.
      ....,
      Supon mukaan Suomesta on lähtenyt yli 70 ihmistä Syyrian ja Irakin konfliktiin. Valtaosa heistä on pyrkinyt mukaan aseelliseen toimintaan. Moniko vierastaistelijoista on kotoisin Vantaalta, ylitarkastaja Tuomas Portaankorva?
      – Emme voi kertoa alueellisia tietoja vaarantamatta tiedonhankintaamme. Sen voin sanoa, että kaikkiaan Syyriaan lähteneillä on 19 eri etnistä taustaa. Joukossa on myös kantasuomalaisia. Viidesosa lähteneistä on naisia.
      Yli puolet lähteneistä on asunut koko elämänsä Suomessa. (kertoo jotain "kotoutumisesta"]

    • kaikkiterroristit_poseen

      ISIKSEN toiminta edistää natomaiden tarkoitusperiä. Se ja monet muut arabiterrorismijärjestöt ovat syntyneet natomaiden rahoilla ja aseilla tai niiden sotien seurauksena islaminuskoisia maita vastaan. On ihmeteltävää, ettei niiden rahoitukselle saada sulkua kun kokonaisia valtioita kyetään saattamaan pakotteiden piiriin.
      Luonnollista on että ISIKSEEN ja muihin järjestöihin menneitä seurataan ja tulee seurata. Sotarikoksiin syyllistyneet tuomiolle. Entä jäsenet!
      Sota tulee saada loppumaan. Muuten ei terrorismi lakkaa. Jälleenrakennus on välttämätön. Periaate, ken rikkoi vastaa korjaamisesta sopinee. Lähi-idän sotien sytyttäjät tulee saada tuomiolle.
      Kokonaan tästä poikkeava on sota- ja nälkäpakolaiset ja jotka ovat sotien seurauksena kaukana kodeistaan. Islaminuskoiset ovat sinänsä samanlaisia pulliaisia kuin kantasuomalaisetkin. Molemmat uskonnot sekä islam että kristinusko antavat aineksia kauheuksiin. Uskonto ei ole erottava tekijä. Siitä paasaavat eivät tunne uskontojen sisältöä. Vieraat otetaan hyvin vastaan eikä mennä immosten ja rikollisten "katupartioihin". Mikäli tänne tulee vieraita kantasuomalaisia rikollisjoukkioita mekkaloimaan, heidät tulee saattaa poliisin hoiviin välittömästi.

    • gillettemach3

      Partalasten ikä on ollut omila aivoilla ajatteleville kansalaisille päivänselvä asia. Nyt se valkenee pikkuhiljaa myös heille joidenka ajatusmaailma ei muodostu ulkoisen olemuksen vaan syvän empatian ja yliymmrtämisen muodostamana sekamelskana.

      "Valtaosa iän­mää­ri­tyk­seen joutuvista tur­va­pai­kan­ha­ki­jois­ta osoittautuu täysi-ikäisiksi"

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kaleva-valtaosa-ianmaaritykseen-joutuvista-turvapaikanhakijoista-osoittautuu-taysi-ikaisiksi/725159/

      • MatuRaiskaajaNoXXXX

        14.4.2016
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016041421416421_uu.shtml
        Espoon käräjäoikeus on tänään torstaina tuominnut Uchechi Christopher Onyeman raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankilaan.

        Onyeman rangaistus on kaksi vuotta ja kaksi kuukautta vankeutta. Käräjäoikeus määräsi hänet heti vangittavaksi.

        Raiskaus tapahtui viime kesänä Espoossa. Onyeman uhri oli vasta 13-vuotias.


    • johret

      Kun suomalaisia on aikoinaan Amerikkaan ja Neuvostoliittoon mennyt, ei siellä ole ollut ilmaisia asuntoja, ruokaa ja hoitohenkilökuntaa. Jokaisen on ollut itse omalla työllä ansaittava elantonsa.

    • afrikan-invaasiotosiasia
    • eliittirasismiako

      Suvakki meinaa pökrähtää.... niin ovat rasisitisia noiden eliitti-irakilaisten lausumat maanmiehistään.
      19.4.2016:
      http://yle.fi/uutiset/suomen_irakilaisyhteiso_huonosti_kayttaytyvat_irakilaismiehet_mustamaalaavat_maineemme/8794380
      ...Toisin kuin Haider al-Hello, Muhannad ei usko, että tyttöjen ahdistelussa olisi siitä, että Irakista tulevat miehet tai pojat eivät olisi tottuneet vähäpukeisiin naisiin.
      – Kyllä Irakissakin on vähäpukeisia naisia, hän naurahtaa.
      – Syy on ihmisen oma asenne. Ei se liity mitenkään siihen, mistä on tullut. Jos on tyhmä, niin on tyhmä. Ei sille oikein voi tehdä mitään.
      ...Haider uskoo, että kun ilmat lämpenevät, heitä alkaa tulla lisää. Hänellä on näet kuuma linja avoinna entiseen kotimaahansa: hänelle soitellaan Irakista paljon ja Facebookin kautta kysellään yhä kannattaako Suomeen tulla.
      – Monet ihmiset ovat soittaneet minulle ja kertoneet, että he tulevat tänne kesän aikana. Minä kyllä sanon heille, että "älä tule tänne riippumatta siitä oletko vaarassa tai et".
      – Minä sanon, että "älä tule tänne, koska tämä ei ole oikeasti paratiisi, vaikka salakuljettajat sinulle niin kertovat. Täällä on tietyt säännöt, joita pitää noudattaa ja tällä kansalla on tietty määrä rahaa, eikä sitä voi antaa kaikille".
      Yli 4 000 irakilaista on jo perunut turvapaikkahakemuksensa tai poistunut maasta.
      – On hyvä uutinen, jos he lähtevät ennen kesää Irakiin. Täällä he näkisivät kaduilla kesävaatteisiin pukeutuneita tyttöjä. Minua huolestuttaa se, että tyttöjen kimppuun käydään ja että raiskaukset tulevat lisääntymään.

    • tuttu.juttu

      Tuen pakolaisten ottamista kuntaan. Otamme heidät vastaan ystävällisesti. Autamme kotoutumisessa ja muutenkin. Olemme ottaneet maahanmuuttajia jo vuosikymmeniä.

      • evnjkghf

        Paljonko meinaat laittaa rahaa tukemiseen? Montako matua otat huoneisiisi?


    • nouählämmore

      Koko maa on täynnä hyväuskoisia tolloja, joiden avulla arabikulttuuri valtaa maan. YouTube 14.4.2016 "Lenita Airisto kertoo sen ääneen" olis syytä jokaisen suomalaisen katsoa.

    • suvakitvaienneet

      21.4.2016
      http://yle.fi/uutiset/migrin_repo_turvapaikanhakijamaarissa_nyt_seesteinen_jakso/8826749
      ...Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo arvioi Ylen aamu-tv:ssä, että Balkanin maiden toimet ja EU:n ja Turkin palautussopimus ovat rauhoittaneet turvapaikanhakijatilannetta Suomessa.
      ...– Esimerkiksi irakilaisten joukossa liikkui viime vuonna huhuja, että Suomi ja Belgia ovat Euroopan kultavaltiot, joihin irakilaisten kannattaa tulla. Puhuttiin, että on nopea prosessi ja pääsee heti asumaan Suomeen.
      Ehkä ne realiteetit kohtasivat sitten hakijat. Toisaalta osa on myös tullut tänne heikommilla perusteilla. Jos lähdetään kotimaasta ja kerrotaan, että tullaan vainotuksi, ja lähdetään sitten pian takaisin. Se kertoo siitä, mikä on ollut se todellinen peruste.

    • Maaninen_totuuden_etso

      Sulle se riittää vähempikin "totuus" kunhan se on islamin vastainen.

    • insil

      Brittilehti raportoi laajasti Soldiers of Odinin katupartioista Kemissä ja Joensuussa

      Daily Mailin toimittaja pääsi vierailemaan Soldiers of Odinin päämajassa Kemissä. Esillä oli natsiesineistöä ja aseita, jotka eivät jäsenten mukaan ole oikeita. Natsitavaroiden kerrottiin kuuluvan Soldiers of Odinin johtajalle, ei ryhmälle sinänsä.

      Brittilehti Daily Mail on julkaissut verkossa laajan reportaasin Soldiers of Odinin katupartioista Kemissä ja Joensuussa. Lehden toimittaja kertoo seuranneensa partiointia ja käyneensä Soldiers of Odinin salaisessa paikassa sijaitsevissa tiloissa Kemissä.

      Lehden mukaan kemiläisessä lähiössä sijaitsevassa päämajassa oli avoimesti esillä natseihin liittyviä muistoesineitä, kuten hakaristillä koristeltu tikari, pääkallon päähän asetettu SS-upseerin päähine ja Adolf Hitler -t-paita. Esillä oli myös kolme kivääriä, jotka olivat Soldiers of Odinin jäsenten mukaan jäljennöksiä, eivät oikeita.

      Tämä roskajengi on perustettu Kemissä ja sen johtaja siellä on Mika Ranta jolla on useampi rikostuomio kontollaan.

      Muutamia tietoja Odinin sotureista, jotka väittävät suojelevansa suomalaisia.
      Mika Ranta on Kemin Odinin ja Suomen "katupartioiden" pomo. Moninkertainen väkivaltarikoksista tuomittu kantasuomalainen. Kuva näistä vejareista löytyy linkistä : www.pohjolansanomat.fi/.../odinin-sotureiden-joht.. Kaikki ryhmän jäsenet eivät suostuneet kuvattavaksi vedoten työpaikkoihinsa.

      Mika Ranta on haastattelussa vahvistanut seuraavan: Siis joka paikkakunnalla on oma jäsenistönsä ja oma johtonsa . “Kyllä. Ja Kemi on pääpaikka, joka määrää loppupeleissä, jos johonkin tarvitsee puuttua.” Eli sinä olet järjestön johtohahmo myös muiden paikkakuntien osalta? “Niin, tai Kemi on. En minä yksin ole.”

      Tässä muutama Mika Rannan rikostuomioista: Kemistä ympäri Suomea toimintaansa levittävän Odinin soturit -joukkion johtajalla Mika Rannalla on rikostuomio ulkomaalaisiin kohdistuneesta pahoinpitelystä. Kemi-Tornion käräjäoikeuden papereiden mukaan Ranta on tuomittu samassa yhteydessä myös teräaseen ja kettingin hallussapidosta julkisella paikalla. Kemi-Tornion käräjäoikeus katsoi lausunnossaan, että Rannan ja tämän kumppanin tekemä hyökkäys oli motiiviltaan rasistinen.

      Useimmalla ns. katupartiolaisten jäsenellä on väkivaltarikostuomioita. He ovat syyllistyneet myös väkivaltaan maahantulijoita vastaan.

      Suomussalmelle estetään suomalaisrikollisten tulo aiheuttamaan epäjärjestystä. Pakolaiset otetaan vastaan ihmisinä ja pyritään yhteisvoimin kotouttamaan heitä. Aikaisemmin tulleet maahanmuuttajat ovat tervetulleita kotoutustoimintaan. Jos ei kykene hyväksymään toisenvärisiä ja -uskoisia niin ei heitä tarvitse vihatakaan.

      • ensuvaitsekaikkea

        " Pakolaiset otetaan vastaan ihmisinä ja pyritään yhteisvoimin kotouttamaan heitä. Aikaisemmin tulleet maahanmuuttajat ovat tervetulleita kotoutustoimintaan. Jos ei kykene hyväksymään toisenvärisiä ja -uskoisia niin ei heitä tarvitse vihatakaan."

        Islamin tapoja naisten oikeuksien alentamisineen ja toisuskoisten halventamisineen emme tule missään nimessä hyväksymään. Tämä pitää ymmärtää jokaisen kantasuomalisen, joka on tähän kotouttamishommaan hurahtanut ja ruvennut.
        Jos kotoutuja ei ymmärrä suomalaisia käyttäytymisnormeja ja tapoja, niin tervemenoa takaisin, mistä on tänne tullutkin.
        Meidän ei missään nimessä tule ymmärtää ja suvaita semmoisia tapoja joiden tarkoitus on alentaa/asettaa suomalainen kulttuuri/tavat alempiarvoiseen asemaan.
        Viha kasvaa kasvattamatta jos tyulijoiden takia joudumme tapojamme muuttamaan tai kultturimme joutuu alistumaan.


    • immuniteettihukassa
    • jayhteiskuntamaksaa

      25.4.2016
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016042521473135_uu.shtml
      ...Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa tänään luettujen syytteiden mukaan mies yllytti sukulaisensa murhaamaan vaimonsa. Yllytystä alettiin tutkia vasta, kun surmaaja paljasti asian kolme vuotta teon jälkeen.
      ...Syyttäjän mukaan motiivi, miksi aviomies halusi surmauttaa vaimonsa, liittyi parisuhteen riitaisuuteen.
      - Siinä oli myös kyse vaimon itsenäistymisestä ja avioeron mahdollisuudesta,
      ...Yllytys murhaan tapahtui samana päivänä kuin itse teko. Haastehakemuksen mukaan aviomies kehotti sukulaistaan juomaan alkoholia rohkaisuksi ja ohjeisti miehen uhrin olinpaikasta sekä saattoi tämän tekopaikalle.
      Savurinne uskoo, että ulkomaalaistaustaisen surmaajan oli tarkoitus paeta Suomesta teon jälkeen.

    • mitäpänuistapakolaisista

      26.4.2016
      http://yle.fi/uutiset/lehti_ruotsiin_tullut_useita_isis-terroristeja/8836997
      ...Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo on saanut Irakin turvallisuuslähteistä vihjeen, jonka mukaan Ruotsiin on tullut useita Isis-järjestön terroristeja. Asiasta kertoo Expressen-lehti.
      Expressenin tiedon mukaan terroristeja olisi seitsemän tai kahdeksan. He ovat jo päässeet Ruotsiin ja heidän suunnitelmissaan olisi yhden tai useamman terrori-iskun toteuttaminen Tukholmassa.

    • mutro
    • Vappuaodotellessa

      27.4.2016
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001167026.html
      -Ruotsin poliisi etsii kuutta irakilaista terroriuhan vuoksi
      -Uutistoimisto Reutersin mukaan irakilainen turvallisuuslähde kertoi, että epäillyt kuusi irakilaista olivat lähteneet maasta helmikuussa 2015 ja saapuneet Ruotsiin Turkin kautta.
      Ruotsista etsittävien Isis-terroristien johtaja on veteraanitaistelija, jolla on ollut läheiset suhteet al-Qaidan johtajaan Abu Musab al-Zarqawiin sekä nykyiseen Isis-johtajaan Abu Bakr al-Baghdadiin.
      – Heidän tarkoituksenaan on suorittaa erikoisoperaatioita Ruotsissa pakottaakseen se ulos kansainvälisestä Isisin vastaisesta koalitiosta, kertoo Reutersin lähde.

    • rahanpoimijoita
    • cheapphone

      Puhelinbisnestä sitä vain tehdään. Ja kun puhelimessa ei ole arabian hieroglyyfejä niin tokihan se joutaa eilen 140€ maksanut puhelin tänään 20 euron alennuksella eteenpäin myydä..
      Ihme ja kumma, jottei ostohetkellä tuota kielivalikkoa tullut ajatelleeksi. Olisikohan siinä syynä se että yhteiskunta hoiti maksupuolen ja 20 euron rahantekolulunki ei oikeastaan tunnu paljolta?

      "selling honor dual sim mobile phone .its new but because it dont have arabic language we have to sell it its not used and its good product all and recieve is also available with two year garanty .bought in prisma market by 140 euro price"

      http://www.tori.fi/kainuu/HONOR_Dual_Sim_26764153.htm?ca=3&w=1

      • bilalghafour

        HONOR Dual Sim
        Myydään. Ilmoittaja: bilalghafour Ilmoitus jätetty 28 huhtikuuta 14:37.

        selling honor dual sim mobile phone .its new but because it dont have arabic language we have to sell it its not used and its good product all and recieve is also available with two year garanty .bought in prisma market by 140 euro price

        http://media.tori.net/image/medium_660/19/1964144625.jpg


    • ken.tietäis
      • mutta.ken.ei.kerro

        Niinpä, omissakin rikollisissa tuomioistuimilla ja virkakunnalla tekemistä ihan nokko. Puhumattakaan että tavan kansalla olisi näiden koijareitten kanssa huoletonta.
        Ja nyt tulivat nämä helpon rahan perässä tulijat ja kulttuuriimme sopeutumattomat vielä tähän päälle. Minkä pahan me olemme tehneet, että tämmöisen ristin saimme kannettavaksemme?


    • mikssuvakkieiantanu

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001170021.html
      ...Poliisia tarvittiin myös Salon torilla, missä ulkomaalainen mies yritti vapputunnelmissa hankkia seksipalveluita nuorilta naisilta. Kun naiset kieltäytyivät seksipalveluiden antamisesta, heittäytyi mies väkivaltaiseksi ja paikalle hälytettiin poliisi.
      Virkavallan edustajien ehdotus putkareissusta sai miehen hiiltymään siinä määrin, että poliisi kuvailee tilanteen kärjistyneen ”painiksi”. Mies jouduttiin lopulta taltuttamaan voimakeinoin.

      Mies on pidätetty ja häntä epäillään poliisin mukaan useista rikoksista.

    • alle17v.kolmikymppinen
    • omat_osaa

      Viime yönä satoja supisuomalaisia istui putkassa riehumisesta ja väkivallasta. Onko todellakaan supisuomalainen (kristitty!) muunmaalaisia parempi. Mikä paikka maapallolla olisi aitosuomalaisille sopiva karkotuspaikka!

      • razisti

        Eihän se parempi ole, mutta supisuomalisen/kristityn voi laittaa rautoihin, videä putkaan ja jopa tuomita ilman rasistiksi leimaamisen pelkoa.

        Nythän näitä matuja hyysätään ja heidän tekoja hyssytellään syystä että pelätään rasistisksi leimautumista.
        Islminuskoinen saa tehdä kaikkea ja uskonto/kulttuurilliset piirteet suojelee.
        Näin se vaan menee.


      • eläimellistä

    • HPonmatu-asiantuntija

      Sokeat suvakit - luettakaapa jollain näkevällä uusimmasta Suomen Kuvalehdestä
      (n:o 17/2016, 28.4.2016) Helena Petäistön kolumni:
      "Miksi sosialistit avasivat vuonna 1981 ovet sepposen selälleen kaikille tänne tulijoille"
      ( http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/eurooppa/ranskan-molenbeekit/ )

      Kolumnin kuunneltuanne ja kuulemaanne mietittyänne saattavat suomut silmiltänne pudota ja rupeatte näkemään matu-asiat oikeassa valossa.

    • riittääkö_miehiä

      Ranskan sosialistit eivät ole sosialisteja vaan sosiaalidemokraatteja. Ranskan demarit ovat ainakin viime vuosikymmeninä tukeneet natoa arabimaiden tuhoamisessa.
      Ranskassakin maahanmuuttajien suuri enemmistö ovat työssä käyviä kansalaisia tai työtä haluavia. Sama on tilanne kaikkissa maissa, joissa on ollut omasta takaa tai maahanmuuton seurauksena etnisiä vähemmistöjä. Työtä haluaisi valtaväestökin mutta heidänkin keskuudessaan on työttömyyttä. Työttömyys on ns. markkinatalousjärjestelmän perisynti. Liikatuotantopulat synnyttävät taantumia ja silleensä. Nyt on päällä krooninen finanssikriisi ja jota EU pahentaa toimillaan.
      Kun pakolaiset tulevat tänne, luultavasti kesällä, poliisin ja kunnnan tulee olla valmis torjumaan heihin kohdistuva väkivalta. Odinin porukoita tänne ei tarvita.
      Vihje naista saamattomille miehille. Katsokaa peiliin ja korvienne väliin, jos kantasuomalaisnainen karttaa teitä.

    • xpe

      Poliisi ja syyttäjä tiivistävät yhteistyötä MV-lehteä koskevien rikosepäilyjen tutkinnassa. Poliisi epäilee, että useat MV-lehden julkaisemat jutut ovat perättömiä, vääristeltyjä tai ne täyttävät tekijänoikeusrikkomuksen määritelmän.

      MV-lehdestä on tähän mennessä tehty kymmeniä rikosilmoituksia. MV-lehteä epäillään muun muassa kunnianloukkauksesta, törkeästä kunnianloukkauksesta, rahankeräysrikoksesta, rahapelirikoksesta ja tekijänoikeusrikoksesta. Nyt ilmoituksista kootaan yksi kokonaisuus.

      Helsingin poliisilaitoksen koordinoimassa tutkinnassa poliisi arvioi syyttäjän kanssa rikoksen tunnusmerkistön täyttymistä ja rikosoikeudellisia jatkotoimenpiteitä. Tutkinta edellyttää yhteistyötä myös muiden maiden viranomaisten kanssa.

      Poliisi kehottaa julkaisun rikoksen uhriksi joutuneita ihmisiä tekemään asiasta rikosilmoituksen tämän kuun aikana.
      http://yle.fi/uutiset/poliisi_ja_syyttaja_tiivistavat_yhteistyota_mv-lehden_tutkinnassa/8856307

      Useita rikosepäilyjä. Joukossa lienee myös turvapaikanhakijoiden tekemisistä esitettyjä valheita. Ne ovat olleet esillä aikaisemminkin. Se ei poista sitä etteikö virkavalta joutuisi todellisesti puuttumaan niiden tekemiin rikoksiin.
      mv lehti on erityisesti Perussuomalaisten oikeiston suosiossa ja on eräänlainen rasistisen hommafoorumin jatke.

    • kyltästhuvatulle

      Suomen poliisi juhlisti sananvapauspäivää aloittamalla vainon MV-lehteä vastaan!
      3.5.2016
      http://mvlehti.net/2016/05/03/suomen-poliisi-juhlisti-sananvapauspaivaa-aloittamalla-vainon-mv-lehtea-vastaan/
      Suomen poliisi juhlisti sananvapauspäivää aloittamalla vainon MV-lehteä vastaan!
      "Suomea raiskataan edestä ja takaa, te olette liukuvoide ja pamputtaja."
      -Elämme mielenkiintoisia aikoja, kun eräiden ryhmien kokema mielipaha on poliisille tärkeämpää, kuin suomalaisten suojelu eräiden ryhmien tekemiltä oikeilta vakavilta rikoksilta.
      -Suomalaisia miehiä saa kutsua naisten hakkaajiksi, juopoiksi ja ties miksi. Lestadiolaisten ja katolilaisten pedofiliasta saa jauhaa lähes loputtomiin, mutta kun sanot saman muslimeista tai juutalaisista, niin jo alkaa esitutkinnat.

    • suvakki21

      Sotaako hallituspiirit haaveilevat!
      Ulkomaisen naton sotajoukkojen ja sotakaluston ilmaantuminen maaperällemme saattaa johtaa suureen katastrofiin.
      http://yle.fi/uutiset/video_nain_strykerit_vyoryivat_suomalaisessa_sotaharjoituksessa/8859909
      Naton sotilaiden ja sotakaluston vyöry maahamme kiihtyy mittavasti. Mikäli maailmalla syttyy naton ja sen vastapoolin kanssa sotia, Suomi on potentilaalinen pommituskohde. Suomesta voi syntyä sotilaallinen kohde, jota sekä nato että sen vastustajat pommittavat. Ilman sotaakin Suomen sitoutuessa yhteen sotaliittoon on ilmaus olla jotenkin vastaan muita maita.
      Naton kanssa solmittu Isäntämaasopimus (kenraalin allekirjoittama) pakottaa Suomen ottamaan vastaan natosotavoimia. Sopimuksen mukaan naton ei tarvitse edes ilmoittaa milloin sen joukkoja tulee. Suomen vastaavasti on pakko maksaa majoitus ym. kulut.
      Seksuaaliset rikokset ovat ongelma. Niitä tapahtuu kaikissa sosiaaliryhmissä. Myös yhteiskunnan eliitin piirissä. Ne eivät kuitenkaan poistu parjaamalla niistä jotain sosiaali- tai etnistä ryhmää. Olemmeko sodan osapuoli vai ei, siihen voimme vaikuttaa. Sotaliiton rakentaminen on väärin. Rauhanomaiseen ja kriisinhallintaan perustuva ulkopolitiikka on oikea linja. Pakolaisten ja maailman hädän auttaminen on yhteiskunnallinen velvollisuus. Sotien poistaminen tulee olla ykköslistalla.
      Sopimukset naton kanssa tulee purkaa omien etujemme vuoksi.

    • Riesaniistätuli
    • olen-puhunut

      Syrjäkylien autiolle kouluille kaikki, siellä on turvallista ja rauhallista. Kutuhaukea rantavesakosta verkkoon ja halal lihaa jäniksistä hirvistä ja poroista.

      Ja kaikki suvakit vapaaehtoisesti sinne hyysäämään.

      • einiilleaseitabilnesvaan

        Yhdelle koululle shiiat, toiselle sunnit, niin vahtivat toisiaan ja samalla "työllistyvät".


    • pontikkapuolukalla

      Veikallahan on rempattuja kouluja ympäri pitäjää, sinne vaan asuman, Ja siellä marjastamaan.

    • Kesäkausiavattu

      Talvella varoiteltiin ja ennusteltiin matuille sattuvan hukkumistapauksia kesällä (uimahallikäyttäytymisten perusteella) , vedellä kun ei ole suvakkiominaisuuksia...
      5.6.2016
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001172951.html
      Pikkuvene kaatui Jyväskylässä: Useita ihmisiä joutui veden varaan, yksi hukkui.
      Vene kaatui uimarannan edustalla Lahdenpohjantien lähettyvillä. Poliisin mukaan veneessä oli 3-4 henkilöä. Kaikki joutuivat veden varaan.
      6.6.2016
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001173328.html
      Jyväskylän Puuppolassa torstaina hukkunut mies asui Puuppolan vastaanottokeskuksessa.

    • evoluutiontuotteitame

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050521520135_uu.shtml
      ..."...Suomen pelastuslaitokselta kertoo nuorten mukaan tilanteen olleen kaaosmainen. Hänen mukaansa suurin osa nuorista pääsi omin avuin rannalle ja osaa autettiin. Tässä yhteydessä epäiltiin yhden ihmisen puuttuvan.
      - Saimme ilmoituksen, että 6-10 ihmistä on veden varassa ja he huutavat apua. Matkalla paikalle saimme tietää, että yksi henkilö on veden varassa."

    • absolutnormalko

      Kuuluko raiskaus kulttuuriin?




      " Seksuaalirikokset eivät kuitenkaan ole kulttuurisidonnaisia, muistuttavat MTV Uutisten Huomenta Suomessa vierailleet asiantuntijat."
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kempeleen-raiskaus-nostatti-kiivaan-keskustelun-ei-mikaan-kulttuuriin-liittyva-ilmio/5580058


      VS

      "Tytön osa on kova Kongossa – Kylissä jopa 90 prosenttia naisista raiskattu"
      http://www.ksml.fi/kotimaa/Tytön-osa-on-kova-Kongossa-–-Kylissä-jopa-90-prosenttia-naisista-raiskattu/299605


      "Here, Rape Is Normal," Somali Women Tell Human Rights Watch
      http://www.unhcr.org/cgi-bin/texis/vtx/refdaily?pass=52fc6fbd5&id=52fdbac25

      "Arabikulttuurin asiantuntija IS:ssa: Lähi-idässä raiskaus on aina naisen syy"
      http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Arabikulttuurin-asiantuntija-ISssa-Lähi-idässä-raiskaus-on-aina-naisen-syy/551055


      "Raiskaaminen pönkittää miehisyyttä Etelä-Afrikassa"
      http://yle.fi/uutiset/raiskaaminen_ponkittaa_miehisyytta_etela-afrikassa/5857475

      • tyttärellekans

        Siinähän se onkin; suomalaisesta miehestä ei ole raiskaajaksi niin suvakkien piti hommata panomiehet itämailta ja afrikasta.
        Kalliksi tuli jatkuva rampaaminen turkissa marokossa epsanjassa... nyt SPR järjestää ilmatteeksi ensiapuja joka puuttuuseen


    • malka_silmässä

      Missään kulttuurissa raiskaukset eivät ole hyväksyttyjä. Ne eivät ole oikein. Suomalaiset sotilaat raiskasivat Ruotsin kuninkaan sotaretkillä. Sotilaat ovat kautta aikain raiskanneet. Kiltit hyvät isät ovat raiskanneet sotakentillä tuhansia vuosia. Antiikissakaan se ei ollut normaalia. Eikä myöskään nykyisessä Kongossa. Suomalaiset miehet raiskaavat vuosittain tuhansia kertoja. Valitettavasti niin on vaikka se ei ole hyväksyttävää. Kirkkolaitosten suojissa on raiskattu tai hyväksikäytetty vuosisatoja.
      Raiskaukset ovat rikoksia ja tekijät rikollisia.

      Suomessa tehdään paljon tuhopolttoja. Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu tuhopoltot! Kuuluuko vai ovatko ne rikoksia. Suomalaiset varastavat, niin rikkaat kuin köyhätkin. Sekinkö kuuluu kulttuuriin? Perussuomalaiset ovat jatkuvasti jossain keskenään raastuvassa. Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu yhden puoleen jatkuva raastuvassa olo! Kuuluuko?
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050821532332_uu.shtml

      Suomalainen mies osaa raiskata siinä kuin muunmaalaisetkin.

      • absolutnormalko

        "Suomalainen mies osaa raiskata siinä kuin muunmaalaisetkin."

        Toki osaa, mutta siithän ei nyt olekaan kyse.

        Pointtisi kantaväestön tekemisitä teoista on vanha, kulunut kikka yrittää kääntää keskustelu pois itse asiasta. Valitettavan yleistä, kun perustellummat argumentit käyvät vähiin.
        Vähän sama kuin jos kulussa sanottaisiin, että juokaa lapset viinaa, vanhempannekin joivat ikäisinänne. Tai tupakoikaa.

        Karu tosiasia on että ulkomaalisten edustus on suhteellisesti monin kertainen verrattuna suomalaisiin

        "Raiskaukset lisääntyivät Suomessa viime vuonna – ul­ko­maa­lais­ten osuus kasvoi"
        http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/raiskaukset-lisaantyivat-suomessa-viime-vuonna-ulkomaalaisten-osuus-kasvoi/717614/

        "Karu totuus raiskauksista - jopa 13-kertainen ero"

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031319350781_uu.shtml


    • herrannimeen
    • VOKjaTurvapaikanhakijat

      10.05.2016
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001176180.html
      -Italian poliisi pidätti tiistaina kaksi afgaania, joiden epäiltiin suunnittelevan iskuja Lontooseen, Roomaan ja Pariisiin.
      Toinen pidätetyistä, 23-vuotias Hakim Nasiri, jäi poliisin haaviin, kun hänen matkapuhelimestaan löytyi raskauttavaa todistusaineistoa. Gulistan Ahmadzai puolestaan pidätettiin epäiltynä laittoman maahanmuuton avustamisesta. Tutkintaan liittyy myös kolme muuta henkilöä.
      -Uutistoimisto AFP:n mukaan molemmat pidätetyt ovat hakeneet turvapaikkaa Italiasta, toinen vuonna 2011 ja toinen viime viikolla.
      Viime viikolla turvapaikkaa hakenut asui vastaanottokeskuksessa.
      -Syyttäjän mukaan epäillyt ovat tehneet kalliita matkoja ympäri Eurooppaa, jotka he ovat maksaneet käteisellä rahalla.

    • solutushantoimiihyvin

      11.5. 21:38
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001176960.html
      Liittovaltion poliisin mukaan Saksan viranomaiset tutkivat 40 tapausta, joissa Isis-taistelijoiden uskotaan saapuneen maahan pakolaisvirran mukana. Poliisin mukaan terroriepäiltyjä saatetaan salakuljettaa maahan järjestelmällisesti.
      Uutistoimisto Reutersin mukaan terroriepäilyjen määrä on tuplaantunut Saksassa vuoden alusta, mikä voi nostaa terroriuhan tasoa Saksassa. Tähän mennessä Isisin terrori-iskut ovat kohdistuneet Saksan naapurimaihin Ranskaan ja Belgiaan.

    • absurdastania

      Mikä on muuttunut "menneistä hyvistä ajoista"?

      https://www.youtube.com/watch?v=gWIUx-EcM1Q

      Suomalaisten hyväuskoisuus on vuosien kuluessa saanut käsittämättömät ja jopa absurdit mittasuhteet.
      Mitä mielikuvituksellisempi tarina tulijalla kerrottavanaan, sitä herkemmin se uskotaan. Ja samoin on itsekin alettu luoda illuusiota että maailman ongelmat ovat nami namia, kun ne tulevat tykö, kotioven taa. Että "hyvinvointiamme" pyyteettömästi jakamalla ja tulijoita halaamalla voisimme muka pelastaa kaikki, saamme tällä taivaspaikan ja ikuisen elämän.

      " Missä on meidän rahat" kysyy tulijat. Ja pöljät, herranpelkoiset suomalaiset eivät sanoa mitään poikkipuolista, vaan aletaan ns hyysäämään, kuin parhaimmatkin pullopersesiat.
      Perkele!

    • seuraavasyksyonpahin

      14.5.2016
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001178967.html
      ..."uhka liittyy siihen, että joukossa on henkilöitä, jotka ovat tulleet maahan väärillä papereilla tai paperittomina. Hän sanoo, että riski on suuri, jos kadonneiden taustoja ei tunneta.
      MTV kertoo, että vastaanottokeskuksista on kadonnut noin 2 500 turvapaikanhakijaa tämän ja viime vuoden aikana."

      27.3.2016
      Suomi on siinä aivan euroopan kärjessä että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut.
      - Päivi Nerg, Sisäministeriön kansliapäällikkö

      8.3.2016
      https://www.suomenuutiset.fi/raatikainen-sisaministerille-milla-perusteella-nerg-vaitti-etta-jokaisen-suomeen-tulijan-tausta-tiedetaan/

      • kepuvoimavarat

      • BlackArmy

        http://mvlehti.net/2016/05/15/yli-200-maahanmuuttajanuorta-kapinoi-koopenhaminassa-tanskalaiset-pakenevat-alueelta/

        http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2776/mass-riot-in-copenhagen.html
        Järkyttynyt asukas nähnyt kun poliisi taistelee noin 200 maahanmuuttajien Islands Brygge Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa perjantaina. - Olin pyöräily poikki Langebro, ja jo siellä olin tavannut viisi poliisiautoja. Ja se vain pitää tulossa enemmän, sanoo asukas, joka oli matkalla kotiin, kun poliisi piti taistella hallita jopa 200 nuoria maahanmuuttajia.


    • ollaan_ihmisiä

      Kun Suomussalmelle saapuu pakolaisia, maahamuuttajia tai turvapaikanhakijoita niin kunnan on huolehdittava heidän turvallisesta oleskelusta. Tänne ei saa päästää paikallisia tai ulkopaikkuntalaisia (perussuomalaisia!) häiriköimään väkivallanteoilla. Lieksan väkivallanteot saisivat olla viimeisiä. Maahantulijoilla on oikeus saada kunnon kohtelu kuten suomalaisilla ulkomailla. Tulisi myös huolehtia, ettei oman maan kansalaiset parjaa aiheettomasti omia kansalaisia kuten ilmi on tullut.
      Pakolaisongelma on paljon laajempi kuin käsillä oleva. Mitä jos nato ja Venäjä saavat sodan aikaiseksi. Entä jos natopolitiikka onnistuu saamaan Turkin sekasortoon! Pakolaisvirrat voivat muuttua kymmeniksi miljooniksi.
      Kansalaisten tulisi pakolaisten haukkumisen sijasta toimia sotien estämiseksi. Eurooppa ja Pohjoinen Amerikka uhoavat sodilla, aseistautuvat kiireellä ja lisäävät mittavasti sotaharjoituksia. Ihan kuin armeijoita ryhmiteltäisiin sotaa varten. Hallituksemme kulkee sotaharjoituksesta toiseen, päästää maahamme vieraita sotajoukkoja. Ei hyvältä näytä. Ulkopolitiikkaa linjataan sota silmällä pitäen. Jos sota toteutuu lähialueilla, pakolaisia on hyvinkin kymmenissä miljoonissa liikkeellä.
      Nykyiset pakolaisvirrat ovat sotien syitä ja ohessa myös nälkäpakolaisia.

      • mierontiellä

        Entäpä kun tulijat alkavat esittää vaatimuksiaan "ihmismäisistä" oloista. Eli eivät tyydy tarjottuuun turvapaikkaan vaan alkavat sanella, missä ja miten heitä tulee palvella, millaiset olot tule järjestää, kuinka paljon pitää antaa huvittelurahaa jne..
        Kenen perse se tuommoisen menon kestää? Kuolemaa muka paetaan, mutta Suomesta löytyy kuolemaakin pahempia paikkoja, helvetti suorastaan.
        Yksi tuore esimerkki tästä on Kolarin vastaanottokeskuksen häslinki. Pakolaiset vaativat "ihmisoikeuksia". Kolari ei houkuttele pysymään paikkakunnan tarjonnallaan kantasuomalaisiakaan, jotenka lie ilmeistä ,että pakolaisekin vaativat muualta saatavaa palvelua. Mielenkiinnolla voidaan odottaa pakolaisten sijoittelun toimivuutta Pohjois-Suomen/itärajan näivettyneisiin pikku kuntiin, Sallaan, Savukoskelle.. Suomussalmelle. Heti, kun "riimu löystyy", jää vain tyhjät Hakatalojen huoneistot todistamaan ettei kannettu vesi kaivossa pysy.

        Suomussalmellakin on laitettu kädet kyynärpäitä myöten ristiin tulevan "pakolaisavun" tiimoilta. Joissain piireissä tulijoiden uskotaan elvyttävän ylävedet rikkaiksi asuinpaikoiksi. Varmaankin niin rikkaiksi, että merilohi nousee kutemaan Emäjokeen, E Lönnrotin inkarnaatio patikoi paikasta paikkaan tallentaen historiaa ja taidetaanpa joku talvisodallinen ihmekin nähdä. Siis sitten kun pakolaiset tulee ja pelastaa meidät tästä kurjuudesta.
        Tätä odototellessa voitaneen opiskella homman toimivuudesta maailmanmaitallisesti. Vaikkapa siitä kuinka Ruotsin pohjoisosat ovat puhjenneet kukkaan pakolaisten ansiosta. Kuinka esim. Kiirunan kunta liikahtaa fyysisesti uuteen paikkaan korkeammin koulutettujen pakolaisten voimin.


    • arvatkaaskeitäovat

      Ei mitään hätää - tilanne hallinnassa!
      16.5.2016-satoa:
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001179990.html
      ..."Tukholmasta etelään sijaitsevan Norrköpingin kaupunginosassa Klockaretorpetissa on viimeiset pari kolme viikkoa ollut levotonta, Aftonbladet uutisoi.
      – Meillä on ollut ongelmana viimeisten parin kolmen viikon aikana kiviä heittelevät nuoret. Se on mennyt niin pitkälle, että pelastuslaitos ei mene alueelle ilman poliisia, sanoo Norrköpingin poliisin edustaja Ronnie Dahlqvist ruotsalaislehdelle.
      Viime yönä poliisi sai jälleen hälytyksen Klockaretorpetiin.
      – Seitsemän autoa paloi kokonaan, Dahlqvist sanoo.
      Vain kahta tuntia aikaisemmin poliisipartiota kohti oli heitelty kiviä.
      – Olimme alueella liikkeellä autolla ja he alkoivat heittää kiviä sitä kohti. Auto joutui peruuttamaan ja pyytämään lisävahvistusta. Tarkistimme joitain ihmisiä ja todistajien mukaan kyseessä oli sama jengi, joka muutamaa tuntia myöhemmin poltti autot.
      Viime viikolla poliisi löysi kiviä erään talon katolta alueella. Poliisi epäilee, että nuoret ovat keränneet kiviä valmistautuakseen uuteen hyökkäykseen."...

      http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22824184.ab
      http://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/flera-bilbrander-i-norrkoping
      http://www.helahalsingland.se/dalarna/borlange/stenkastning-mot-raddningstjanst-och-polis-vid-brander-i-borlange
      http://www.kuriren.nu/nyheter/brander-och-stenkastning-i-gottsunda-8791135.aspx

    • asevarustelu_rikollista

      On aivan turha tuoda uutisia, joissa ulkomaalaisten kerrotaan tekevän rikoksia. Tekeväthän niitä aitosuomalaisetkin Suomessa ja ulkomailla. Suomalaisia rikollisia kuuluu kansainvälisiin rikollisliigoihin eikä ainoastaan normaalirikoksissa vaan vielä normaalimmissa bisnesrikollisuudessa ja jossa valtio menettää vuosittain miljardeja.
      Pelkästään rikollinen veronkierto varastaa valtiolta vuosittain useita miljrdeja. Kun päälle asetetaan "laillinen" veronkierto, menetykset kasvavat. Valtionvelka on pääsoin rikkaiden verovelkaa valtiolle.
      Pakolaiskulut rikkaiden veronkierron suhteen on hyttysen ininää.
      Pakolaisuus on epänormaalia. Sitä aiheuttaa sodat ja nälänhätä sekäö luonnonkatastrofit. Lisää natoa ja sotia ja pakolaisvirrat kasvavat takuuvarmasti.

      • aliohjattavuutta

        Eli siis tuommoisen "kun omatkin tekevät" ajatuksenjuoksun mukaan tänne saa tulla kuka vaan tekemään mitä vaan, olemaan miten vaan, koska täällä on jo ongelmia omastakin takaa.
        Jooopa joo. Näin se varmaan maailma paranee kun lisätään ongelmia ja kielletään mielipiteenvapaus.

        Demokraattisena mainostettu maailma on menossa paskempaan suuntaan kieltoineen ym. demokratiaan kuulumattomien asioiden takia. Sensuuri, valtamedian johdonmukainen valehtelu/peittely vakavien ongelmien osalta, hyvinvoinnin järjestelmällinen alasajo jne. luo muhevan kasvupohjan tapahtumille joihin emme ole Suomessa tottuneet.
        Vastaliike tulee, se on yhtä varmaa kuin illan tulo päivän päätteeksi. Voimilla on aina vastavoimansa. Ei suomalaiset, vaikka melkoista lammaslaumaa ovatkin, sentään kaikkea, selvästi järjenvastaista ala sietämään. Ennemmin tai myöhemmin tulee hetki, jolloinka useamman tahon ryysyt ovat ravassa, kun yhteentörmäys tapahtuu.


    • huonotaseet

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001180430.html
      Paikallisen NDR-yleisradioyhtiön mukaan vakavia päävammoja saaneen pojan lisäksi neljätoista ihmistä loukkaantui sunnuntaina kahakassa, johon osallistui jopa 50 ihmistä.
      NDR:n mukaan vastaanottokeskuksessa tapeltiin jo perjantai-iltana, jolloin kolmisenkymmentä afgaania ja Irakin kurdia ottivat yhteen metallitangoin ja vaahtosammuttimin aseistautuneina.

    • mikä.suvakki

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016051721579360_uu.shtml
      Aitosuomalaiset väkivallan tekijät riehuivat. Karkotettava pikaisesti Suomesta. Mitta alkaa olla täysi. Bisnesrikolliset eivät hakkaa toisiaan. He näpelöivät mm. pankkitilejä verokeitaisiin ja varastavat siten valtiolta. Hallitus vähentää talousrikostutkinnan määrärahoja! Hallitus ja bisnesrikolliset karkotettava. Rikoksille nollatoleranssi. Minkäänlaista rikollisuutta ei saa hyväksyä. Rosvot ja väkivaltaiset kiinni ja tiilenpäitä lukemaan. Sama laki kaikille. Ei voida hyväksyä kotimaista rikollisuutta vaatimalla nollatoleranssia ulkomailta tulleille.

    • ystävyys_paras

      http://yle.fi/uutiset/ex-natsipomo_haluaa_tukea_muitakin_irtautumaan_natsismista__kertoo_lisaa_salattuja_tietoja_svln_kytkoksista_ja_somekiihotuksesta/8886207

      Lukekaa Ylen Uutisten haastattelema entinen uusnatsi. Kannattaa tutustua myös mukana oleviin linkkeihin. Hän tekee pesäeroa fasismiin.
      Uusnatsien ulkomaalaisvihalla on suora yhteys palstallakin oleviin pakolaisvastaisiin viesteihin. Uusnatsit ovat olevinaan isänmaallisia mutta luokittelevat pakolaiset loisiksi tai muiksi epäihmisiksi. He haluavat mellakoita ja joita mm. Ruotsissa ja Saksassa aatetoverit ovat onnistuneet aikaansaamaan.
      Uusnatseilla on selvä yhteys Perussuomalaiseen puolueeseen. Entinen SVL:n johtaja kertoo. Olli Immosella (persujen kans.edustaja) ja järjestönsä Suomen Sisulla on yhteyksiä väkivaltaisiin tekoihin. Timo Soini olisi selityksen velkaa julkisuudelle.
      Joku on esittänyt sisulaisten ja halla-aholaisten tulemista tänne torjuttavaksi. Se on oikein. Pakolaiset otetaan vastaan ja estetään pogromit. Muu seuraa perässä. Poliisin tulee olla varpaisillaan ja ottaa kuumakallet kiinni. Jos pakolaiset tekevät rikoksia, he ovat luonnollisesti vastuussa lain edessä.

    • väkivallanuhka

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016051821584192_uu.shtml
      Odinin sotureiden perustaja joutuu oikeuteen pahoinpitelystä Uhrille syntyi vaikeita vammoja. Nämä katupartiolaiset ovat vaatineet turvallisuutta kaduille!! Perustaja oli jo ennestään väkivaltarikollinen.
      Katupartioliikkeellä on yhteys perussuomalaisen Olli Immosen johtamaan Suomen Sisuun. Suomen Sisun piirikohtaisissa johtotehtävissä on rikollisia tai tunnettuja uusnatseja. Uusnatsien SVL järjestö pitää mv lehteä ja Jussi Halla-ahon (per) perustamaa hommafoorumia netissä tieto- ja tiedotuslähteenä.
      SVL:stä lähtenyt ent. johtaja Esa Holappa varoittaa nuoria eksymästä uusnatsien kelkkaan tuhoamaan suotta nuoruuttaan. Uusnatsit yrittivät aikoinaan järjestää väkivaltaa sinne perustetun pakolaiskeskuksen takia. Viime kuukausina sama jengi yrittää rähinää Joensuussa.
      Suomussalmelle noita ei saa päästää. Poliisin tulee antaa hoitaa omat väkivaltapukarimme, jos sellaisia ilmaantuu.

      ps On todennettua tietoa että osa Odinin katupartiolaisista kuuluu rikollisliigoihin.

      • jamemaksammelystin

        http://yle.fi/uutiset/vastaanottokeskuksen_verhot_sytyttaneelle_vuosi_ja_kaksi_kuukautta_ehdollista/8896602
        Tampereen Rautaharkon vastaanottokeskuksen tuhopoltosta syytetty mies on saanut ehdollisen vankeustuomion. Tuomion pituus on vuosi ja kaksi kuukautta. Lisäksi mies velvoitettiin korvaamaan valtiolle vajaan 340 euron todistelukustannukset.
        Nelikymppinen turvapaikanhakijamies sytytti tammikuussa Rautaharkon vastaanottokeskuksen verhot palamaan. Pirkanmaan käräjäoikeuden mukaan palo oli uhkaava, vaikka se saatiin sammumaan nopeasti.
        Oikeus katsoi miehen syyllistyneen julkisrauhan rikkomiseen ja tuhotyöhön. Vankeuden ehdollisuutta oikeus perusteli sillä, että tuomitulla ei ole aiempaa rikosrekisteriä.


      • logiikkaa

        On totta että maamme eduskunnassa ja hallituksessakin on (ollut) tuomion saanteita henkilöitä. Poliiseja ja lain tulkitsijoita on myös tuomittu. Siis tahot joiden pitäsi olla nuhteettomuuden perikuvia, ovatkin ryvettyneet erilaisissa lainvastaisuuksissa ja tuomioissa.

        Tämä tosiasia ei kuitenkaan velvoita haalimaan tänne lisää epäkuranttia ainesta, saati että niitä vielä hyysäämään aletaan kantaväestöä samalla rasistisesti syrjien.


    • kuvaussopiisuvakkeihin

      20.5.
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001182839.html

      Ranskassa tutkijat aloittavat tänään perjantaina Pariisin terrori-iskujen pääepäillyn Salah Abdeslamin kuulustelut.

      Abdeslamia Belgiassa edustanut asianajaja Sven Mary on kuvaillut asiakastaan "pikkuidiootiksi", joka on "yhtä älykäs kuin tyhjä tuhkakuppi".
      – Hän on täydellinen esimerkki GTA (Grand Theft Auto) -sukupolvesta, joka luulee elävänsä videossa, Mary sanoi Liberation-lehden haastattelussa.
      Myös Mary on kuvaillut Abdeslamia enemmän seuraajaksi kuin johtajaksi. Toiset ovat epäilleet, että kyseessä voi olla myös rooli, jota Abdeslam esittää vaikuttaakseen vähemmän syylliseltä.

    • kotoutusetenee

      http://mvlehti.net/2016/05/21/matumiehet-varastivat-lompakon-halailemalla-humalaista-miesta-kiinni-itse-teosta/

      Lähde: https://www.poliisi.fi/helsinki/prime101_fi.aspx/1/0/helsingin_viikonlopulta_poimittua_47790
      Tapaus 3. Lompakkovarkaat kiinni itse teossa
      Tapahtuma-aika 21.5.2016 klo 04.55
      Poliisipartio oli Rautatientorilla tunnuksettomalla poliisiautolla. Partio huomasi, kuinka vähän matkan päässä kaksi ulkomaalaistaustaista miestä meni halailemaan linja-autopysäkillä ollutta erittäin päihtynyttä miestä vuorotellen. Poliisipartio huomasi, kuinka miehet kokeilivat halaillessaan päihtyneen miehen taskuja ja toinen heistä laittoi useaan kertaan kätensä päihtyneen miehen laukkuun. Muutaman yrityksen jälkeen mies sai otettua päihtyneen miehen laukusta tämän lompakon.

    • aidot_hyviä

      Pikkurikolliset taskuvarkaat tai mm.myymälävarkaat ovat jokapäiväinen ilmiö kaikissa kristillisuskoisissa maissa. Suomessakin niitä tehdään tuhansittain päivässä. Valitettavasti.
      Voisiko aitosuomalaiset taskuvarkaat karkottaa vaikkapa Turkkiin. Nekin, jotka eivät jää kiinni. Suomussalmellakin on tunnettua pikkuvarkaat rötöksineen. Valitettavasti.
      Miksi aitosuomalaiset tekevät rikoksia? Raharikkaat tekevät suurten rahojen kavalluksia.

      • aidosti-hyvä

        Edelleen joutuu ihmettelmään tämmöistä yllä olevaa logiikkaa. Kantaväestönkin kanssa on siis kosolti töitä tehtävänä, jotta oppisivat olemaan lakia ja korkeampaa moraalia kunnioittavia ihmisiä ja sitten kuitenkin halutaan väen väkisin täysin erilaisen kulttuuritaustan ja moraalikäsitysten maista ihmisiä lisäriesaksi "monikulttuurisuus on rikkautta" mantraa höpöttäen.

        Saksassa ja muissa Euroopan maissa on jo islamistinen sharia-poliisi kaduilla. Siis toista yhteiskuntamallia kannattava joukko päsmäröi valtiollisen lain varjossa.
        Näissä maissa on jo olemassa kaksoisstandardit, kahdet eri lait ja mitä siitä sitten seuraa??

        http://www.bbc.com/news/world-europe-35059488

        Sota tästä vielä tulee ja se ei ole mikään pikku kahakka.


    • panojäisaamatta
    • toivoosuvakit

      Tänne vaan kaikki maalimanmatut...

    • Karu_totuus

      31.5.2016
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016053121653800_ul.shtml
      "Alkueläinten tartuttama trooppinen tauti leviää pakolaisten mukana - sadattuhannet sairastuneet
      ...- Tilanne on erittäin paha. Tauti on levinnyt dramaattisesti Syyriassa, mutta myös Irakiin, Libanoniin, Turkkiin ja jopa eteläisen Euroopan maihin, joihin pakolaisia on saapunut, tohtori Waleem Al-Salem Liverpoolin yliopiston trooppisten tautien laitokselta sanoi Metro-lehdelle."

    • jokapäivällejotain

      3.6.2016
      http://yle.fi/uutiset/terrorismin_tukemisesta_epailty_mies_vangittiin_oulussa/8928673
      ...Keskusrikospoliisi vangitsi perjantaina somalialaisen keski-ikäinen miehen. Hänen epäillään liittyvän terroristijärjestö Al-Shabaabin edistämiseen ja rahoittamiseen Somaliassa.
      ...Järjestöön liittyvän toiminnan epäillään tapahtuneen Somaliassa Galgaduudin läänissä vuosien 2006–2015 aikana.,..................

    • neollavarmasomalainen
    • vanhallekinoppia
    • fut_pro

      Karu totuus.
      Ulkomaillakin tehdään rikoksia eikä yksistään Suomessa. Olemme tähän asti luulleet että rikokset olisivat suomalaisten yksinoikeus. Emme olekaan mikään rupukansa. Huraa. USA:ssa alkuperäiset valkoihoiset suorittavat jatkuvasti joukkomurhia. Mutta...mutta...hehän ovatkin mamuja.
      Valkoiset luterilaiskristilliset maahanmuuttajasuomussalmelaiset tekevät rikoksia. Totta kai.

    • pussientyhjennyshalpenee
    • m.a.stern

      Vaara näköpiirissä.
      http://yle.fi/uutiset/soldiers_of_odinin_johto_yllyttaa_salaisissa_facebook-viesteissa_hakatkaa_jokainen_joka_nojaakin_vasemmalle/8941509

      Persuoikeiston mamuviha on saamassa uusia piirteitä. Odinin sotureiden katupartioliike on kriisissä. Tervejärkisimmät lähtevät liikkeestä pois. Liikkeen johtajat suosittavat patukkalinjalle. Lyökää mamuja...lyökää vastustajia...lyökää vasemmistolaisia....
      Liike on kuin onkin saamassa ISIS-liikkeen piirteitä. Liikkeen kuihtumista yritetään estää siirtymällä suurempaan väkivaltaan. Suomussalmelta ei ole tulossa hakkaajia. Siitä on pidettävä huoli. Immosen sisuliikettä ei saa päästä mellastamaan. Kuntapäättäjien olisi hyvä ennakolta pyrkiä estämään väkivaltaisuuksien saapuminen.

      • tympeytynyt

        Heittäkeä jo poes jonninjoutava kommentointi niin loppuisi tämä ketju ja ehkä löytyisi joku järkevämpi aihe.


    • työnperässäjoopajoo

      11.6.2016
      http://mvlehti.net/2016/06/11/lieksan-somalit-lahtevat-etela-suomeen-tyon-perassa/
      1.4.2012
      http://www.halla-aho.com/scripta/tyollistymisesta.html
      Kuten tunnettua on, Suomen näkyvin, äänekkäin ja monikulttuuriselta rikastuttavuuskertoimeltaan merkittävin vähemmistö, somalit, ei suoriudu erityisen hyvin työmarkkinoilla. Maassamme asuvien Somalian kansalaisten työllisyysaste on 13,2%. Koska somaleita näkee usein tulkkeina, monikulttuurikoordinaattoreina ja vastaavina, on syytä olettaa, että "oikeissa" (ts. muitakin kuin työntekijää itseään hyödyttävissä) töissä heitä on huomattavasti vähemmän. Huonommin menee ainoastaan irakilaisilla (13,1%) ja myanmarilaisilla (9,8%), joskin viimemainittuja on Suomessa niin vähän, että luvut eivät välttämättä ole vertailukelpoisia.

      Somalien integroitumista tuottaviksi yhteiskunnan jäseniksi on odoteltu toiveikkaasti yli 20 vuotta, irakilaisten hiukan vähemmän aikaa.,....

      Miksi siis somalien ja irakilaisten työllisyysaste on 13% mutta nepalilaisten 72%?

    • järjestäkää_työtä

      Miksi Suomessa ylipäänsä on työttömyyttä! Onko siinä mitään järkeä. 120 000 rakennus- ja rakennusainetyöläistä pystyisivät rakentamaan 50 000 asuntoa. Valtava määrä tuotannosta jää tekemättä pitämällä jatkuvasti puoli miljoonaa työläistä työttömänä. Hallitukset toisensa perään odottavat kuuta taivaalta tekemättä mitään työllisyyden eteen. Paljon puhetta vähän villoja.

    • tragedia
      • voijeesus

        Niinpä niin... kyllä ne pohjolan valkoihoistet kristyt ja muut kuin islaminuskoiset ovat syyllisiä tähän Orlandon massamurhaan, niinpä tietysti. Miten muuten se voisikaan olla, islamistit kun ovat vainottuja ja uhreja noudattaesaan uskonsa käsikirjaa..


    • crm_kate

      Yhdysvalloissa tapahtui karmea joukkomurha. Homoja surmattiin 50 ja saman verran sai vammoja luodeista.
      Homovihan juuret ovat yhtä lailla raamatussa kuin koraanissakin. Suomessa homojen oikeuksien vastustajat löytyvät enimmäkseen äärioikeistosta. Vihanlietsonta nostaa joukosta hörhöjä, jotka takertuvat väkivaltaan.
      http://yle.fi/uutiset/obama_ampuminen_oli_terroriteko_ja_vihateko__surullinen_paiva_vahemmistoille/8951930
      Yhdysvalloissa astui tänä vuonna kaikissa osavaltioissa sukupuolineutraali avioliittolaki voimaan. Suomessa vastaava toteutuu ensi vuonna.

    • Helppoarvata
      • nofearatall1

        No onneksi sinulla on tämä yksi soturijoukko naistenhakkaajia,kela huijareita ja petostentekijöitä apunasi puolustamassa meitä poloisia.


    • plins

      Ihan harmittaa lestadiolaisten keskinäinen ja muiden kristillisten ryhmien kanssa riitely. Hellarit taistelevat kaikkia muita vastaan ja ovat olevinaan. Luterilaiset hyväksyvät kaiken, jopa homot ja naispappeuden. Voi voi sentään...miten ylimaallinen herrarotumme osaakin rähjätä kaikesta.
      Sehän on selvä että babaariset islmailaiset käyvät keskuudessaan opillisia kiistoja mutta että valkoiset kristityt ....ovat aikojen saatossa tappaneetkin. Tietäiskö Olli miksi!

    • aikakoomistaporukkaa

      "Pakolaispojat" järjestivät vaatimusmielenosoituksen Kajaanin poiisilaitoksella.

      21.06.2016
      http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kainuu/mielenosoitus-ihmisoikeuksien-ja-turvan-puolesta/
      "Irakissa syntyneen Ghafour Rahimin mukaan mielenosoituksen tarkoituksena on kerätä ihmiset kokokoon ja koota nimiä adressiin, joka aiotaan lähettää eduskunnalle sekä maahanmuuttovirastolle.

      Suomessa kaksi vuotta asunut Ghafour Rahim muistuttaa, että huoli koskee irakilaisten lisäksi yhtälailla afganistanilaisten ja somalien tilannetta.

      – Toivomme, että tehty päätös kumotaan ja päätetään suojella hädässä olevia ihmisiä, hän toivoo."...
      __________,________________
      Eikö näille sotilaskarkuripakolaisille mikään riitä?

    • maailmanloppulähellä

      "Heille" ei todellakaan riitä mikään:
      http://mvlehti.net/2016/06/21/tanska-sotaa-ja-vainoa-paenneet-lakossa-koska-eivat-saa-lomailla/

      Meilläkin tarjotaan yleensä näille "pakolaispojille" ilmaiset käyttöoikeudet moneen asiaan:
      uimahallit, liikuntasalit ja -kentät, bussimatkat, älykännykät ilmaissaldoja, urheiluvarusteet, pokupyörät, ohjattuja/opastettuja vapaa-ajan huvituksia, kalastusluvat, .... . Ihan vaan siksi, että ohjaajat ja pakolaispojat viihtyisivät yhä paremmin ja paremmin ilman mitään työsuoritusta tai vastaavaa.

      Seuraavaksi on varmaan tarjottava kotouttamis- ja koti-ikävämatkoja kotimaihin ja vastavuoroisuusmatkoja sukulaisille ihmettelemään tätä hölmölandiaa?

      • pyöräilmanpokua

        Valetta,yksikään ei ole saanut ilmaista pokupyörää!


      • äärisuvaitsevaisuutta
        pyöräilmanpokua kirjoitti:

        Valetta,yksikään ei ole saanut ilmaista pokupyörää!

        Ei niin, jokuhan sen on maksanut. Kuten esim. veronmaksaja.

        Laittomaan maahantuloon, eli tähän pakolaisbisnekseen on sortunut moni suomalainenkin taho helpon rahan toivossa ja tilanne on kaiken kaikkiaan kestämätön. Ei raha kasva puissa ja se raha millä tätä "pakolais"sirkusta pyöritetään mm Kainuussa, on poissa muusta suomalaisen yhteiskunnan pyörityksestä. Maa velkaantuu, taantuu ym. ja näistä seuraa vaikka mitä epämukavaa...

        Tilanne tulee pahenemaan kun Venäjä dumppaa jollain aikamääreellä maassa olevat paperittomat/oleskeluluvattomat ihmiset Suomen rajalle ja avaa oman puolensa portit. Siinä se tsuhna irvistelee, mutta minkäs teet? Me olemme suurimmaksi osaksi omin pikku kätösin rakentaneet tämän tilanteen suvaitsemalla kaiken ja niimpä nyt haalaamme itsemme kuoliaiksi.


      • mikäihme
        äärisuvaitsevaisuutta kirjoitti:

        Ei niin, jokuhan sen on maksanut. Kuten esim. veronmaksaja.

        Laittomaan maahantuloon, eli tähän pakolaisbisnekseen on sortunut moni suomalainenkin taho helpon rahan toivossa ja tilanne on kaiken kaikkiaan kestämätön. Ei raha kasva puissa ja se raha millä tätä "pakolais"sirkusta pyöritetään mm Kainuussa, on poissa muusta suomalaisen yhteiskunnan pyörityksestä. Maa velkaantuu, taantuu ym. ja näistä seuraa vaikka mitä epämukavaa...

        Tilanne tulee pahenemaan kun Venäjä dumppaa jollain aikamääreellä maassa olevat paperittomat/oleskeluluvattomat ihmiset Suomen rajalle ja avaa oman puolensa portit. Siinä se tsuhna irvistelee, mutta minkäs teet? Me olemme suurimmaksi osaksi omin pikku kätösin rakentaneet tämän tilanteen suvaitsemalla kaiken ja niimpä nyt haalaamme itsemme kuoliaiksi.

        Onko se pokupyörä joku kainuulainen keksintö mitä maahanmuutajille annetaan?


    • mycech

      Mitä enemmän arabimaita ja muuta maailmaa tuhotaan "sivistyneiden" valkoisten kristittyjen taholta, sitä suuremmaksi pakolaismäärät kasvavat. Tänään maailmalla on n. 65 milj pakolaista, enemmän kuin koskaan ennen.
      Valtio tuhlaa aseisiin moninkertaiset määrät kuin sijoittaisi köyhempien maiden teollistamiseen. Hallitus meitä kurittaa leikkauksilla ilman pakolaisiakin.
      Suurimmat pakolaismäärät maahamme on tullut EU:n jäsenmaista. He ovat lähteneet kotimaistaan työn perään ja joita yritysmaailma käyttää usein halpatyövoimana. Suomesta on lähdetty työn perään. Mitään uutta ei auringon alla.

    • tapelkaahankeskenänne
    • syytiedetäänjasalataan

      24.6.2016
      http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-2000001207101.html
      Suomi putosi kymmenen kärjestä, kun maailman turvallisimmat maat listattiin jälleen.
      Suomi on tuoreen Global Peace Index -vertailun mukaan [enää] maailman 11. turvallisin maa. Viime vuonna ja toissa vuonna Suomi oli vastaavassa vertailussa kuudes. Vertailun on tehnyt australialainen Institute for Economics and Peace.

    • ilosilmille

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe