Conquer Online myydään ukko.

PervySage

Eli oon lopettamassa pelin pelaamisen kokonaan ja haluisin myydä mun ukon
Class: Water, Dragon, Dragon.
LVL: 140 mulla on siin ukolla hyvä chi ja jiang hu valmiina, sub class melkee fixed ne kaikki tärkeimmät on jo. Nobility rank: Earl.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PervySage

      Ainii ja permanent Vip 6.
      laita mailii mulle jos kiinnostuit, ne jotka tietää tästä pelistä mitään, arvaa varmaa ettei oo ihan halpaa tollanen rakentaa mut eiköhän me päästä hinnasta sopimukseen.
      maili: [email protected]

    • TaikakauIin

      ULKOPASKAHUUSSI – lähes joka mökin perusvaruste pihan perällä. Mitenkä sellaisen saisi rakennettua itse?

      Nykyaikainen kuivakäymälä on käytössä hajuton, viihtyisä ja mukava käyttää. Jotta kuivakäymälä olisi toimiva, on sen rakentamisessa, asentamisessa ja laitevalinnoissa kuitenkin huomioitava tietyt perusseikat. Oletteko siis jo miettineet, millainen kuivakäymälä Teille sopisi?

      HUUSSIN SIJOITUS JA SOPIVA KOKO
      Huussin sijainti on olennainen asia; se ei saa olla liian kaukana itse asuinrakennuksesta. Myös yleisintä tuulensuuntaa kannattaa miettiä, jotta epämiellyttävät hajut eivät leviä pihapiiriin. Edellä mainittujen ohella tärkeä yksityiskohta varsinaisesta huussista on tietenkin itse huussin koko. Minkä kokoinen on hyvä? Huussin tulee olla riittävän tilava, mutta ei kuitenkaan turhan suuri. Hyvä pohjan koko on esimerkiksi 1500x1300 mm. Korkeus on periaatteessa vapaasti päätettävissä; hyvä sisätilankorkeus seinien vierellä on kuitenkin vähintään 2100 mm lattian pinnasta mitattuna. Lisäkorkeudesta ei kuitenkaan ole haittaa ja mikäli käytät valmisovea, niin korkeuden tulisikin olla suurempi. Harjakattoisessa mallissa harja tulee luonnostaan olemaan seinänvierustoja korkeammalla.

      HUUSSIN PERUSTYÖT
      Maaperä huussin alla tulee olla kantavaa tai peräti betonilaatta - eikä routa saisi päästä aiheuttamaan vaurioita. Kompostikäymälä kannattaa asettaa suoraan tasaiselle ja routimattomalle maalle, eikä siis lautalattian päälle. Varsinaista huussin kehikkoa aletaan kasata vaihtoehtoisesti joko luonnonkivien tai harkkojen päälle. Ota kuitenkin huomioon, että rakennus tulisi tuulisitoa, jotta kovat tuulet yms. eivät pääse sitä kaatamaan. Suositeltavin ratkaisu on kaivaa perustukset nurkkiin ja tasata sekä tiivistää kuoppaan mursketta, jonka päälle pinotaan pilariharkoista nurkkatolpat. Tarkista näiden suoruus. Koska pilariharkot valetaan täyteen betonia, voidaan pilariharkkojen sisälle asentaa harjaterästapit, joiden avulla rakennus sidotaan perustuksiin. Pilariharkkojen päälle asetetaan bitumikaistaa, joka estää kosteuden imeytymisen puurakenteisiin. Mikäli maaperä on routivaa, kannattaa pilariperustus viedä routarajan alapuolelle asti. Maanpinnalle tulisi jäädä yksi harkko näkyviin.

      NÄIN RAKENNAT HUUSSIN RUNGON
      Puukehikon kokoaminen aloitetaan alajuoksusta. Sopiva puutavara alajuoksuun on esimerkiksi 50x150 tai 50 x 100 kestopuu. Puutavaraan on esiporattu reikä harjateräksien läpitulemista varten, varsinainen puutavara asetetaan lappeelleen harkkojen ja bitumikaistan päälle. Harjateräkset lyödään puutavaran suuntaiseksi, jolloin alajuoksu ei pääse liikkumaan harkkojen päältä. Muista mitata pohjasta ristimitta vastakkain olevien nurkkien välillä. Kaikki on hyvin, mikäli mitat ovat keskenään yhtäsuuret. Runkotavaraksi soveltuu 50x100 mm puutavara. Tässä vaiheessa on tärkeää laskea runkotolppien jako. Niiden tulisi olla tasajaolla mikäli suinkin mahdollista. Runkotolppien määrä määräytyy huussin mittojen mukaan. Ota huomioon ikkuna- ja oviaukot. Ikkuna-aukko ei ole välttämätön, mikäli huussin ovessa on ikkuna. Harvemmin kuitenkin huussissa on sähköt, joten ikkuna tuo mukavasti valoa. Lattianiskoja laittaessasi, kannattaa ne asentaa siten, että itse istuimen eteen ei tarvitse tehdä erillistä porrasta, vaan varsinainen porras on jo itse huussin ulkopuolella. Mikäli valittuna mallina on Kompostikäymäläeco, ota lattianiskoja asentaessasi huomioon istuimen koko, mikä vaikuttaa lattianiskojen sijoittumiseen. Mikäli nostat huussin lattiapintaa kokonaisuudessaan, niin tue lattianiskat runkotolppiin. Jos taas teet erillisen portaan istuimen eteen, niin tue lattianiskat alajuoksuun.

      KATTO PÄÄN PÄÄLLE
      Runkotolppien yläpäät tulee myös sitoa keskenään käyttäen 50x100 puutavaraa. Näin saat myös alustan vesikattorakenteille. Tässä kohtaa tulee jälleen kyse omasta mieltymyksestä; haluaako huussiinsa yksilappeisen katon vai harjakaton. Harjakattoinen huussi tarvitsee kattotuolit, jotka voit tehdä itsekin käyttäen riittävän vahvaa puutavaraa sekä riittävästi nauloja ym. kiinnikkeitä. Kattotuolin mitoitukset riippuvat oman huussisi koosta. Ota huomioon että katon tulee kestää kuormaa (esimerkiksi talvella lunta), joten ne tulee olla tukevat ja kunnolla tehdyt. Hyvä kaltevuus katolle on 1:3 – 1:1,5. Kattotuolit kiinnitetään tiukasti yläsidepuuhun, jotta ne eivät pääse liikkumaan. Hyvänä katon pintamateriaalina voidaan pitää esimerkiksi huopaa tai vaihtoehtoisesti peltiä. Kattohuovan asentamiseksi tarvitsee lyödä kattotuoleihin raakaponttipaneeli, jonka päälle alushuopa ja lopullinen pintakermi. Kattohuovan kiinnittämisessä käytetään sopivan mittaisia huopanauloja. Naulan pituus määräytyy alustan mukaan. Tuuletusta varten täytyy kattoon tehdä läpivienti tuuletusputkelle. Tuuletusputki on halkaisijaltaan 75 mm. Läpiviennin tiivistys riippuu huussiin valitusta kattomateriaalista.

    • TaikakauIin

      PASKAHUUSIN TUULETUS
      Tuuletusta varten täytyy kattoon tehdä läpivienti tuuletusputkelle. Tuuletusputki on halkaisijaltaan 75 mm. Läpiviennin tiivistys riippuu huussiin valitusta kattomateriaalista. Valmiita tiivistyspaketteja on saatavilla useista rautakaupoista. Tärkeää on kuitenkin se, että kosteutta ei pääse tuuletusputken läpiviennistä rakenteisiin. Putken tulisi ulottua >500 mm läpivientikohdasta ylöspäin, katon harjan yläpuolelle. Näin hajut pääsevät tuulettumaan pois.

      IKKUNAT, OVI JA ULKOVERHOUS
      Kun katto on saatu paikoilleen, voidaan ovi ja ikkunan karmit asentaa paikoilleen sekä laudoittaa seinät. Huussin ovi voi olla valmisovi, jolloin tulee huomioida oviaukon mitoitus. Valmisovet ovat karmeineen yleensä moduulimitoissa M21, mikä tarkoittaa 2100 mm korkeutta. Huussin leveys sekä korkeus vaikuttavat myös siihen, minkä kokoinen ovi sopii. Oven voi kuitenkin tehdä myös itse laudoista ja nauloista sekä kiinnittää saranat runkotolppaan/ulkovuoraukseen. Itse tehtynä lautaovi toteutetaan asettamalla lautoja riviin rinnakkain, jonka jälkeen niihin naulataan sekä ylä- että alareunaan saranoiden korkeudelle vaakasuuntaisesti lauta. Vaakasuuntaisten lautojen väliin kannattaa naulata vielä vinottain lauta, joka estää oven vääntyilyn. Hyvä leveys ovelle on 700-900 mm. Jälleen kerran on kiinni omasta mieltymyksestä, haluaako seinälaudat vaaka- vai pystysuuntaan. Mikäli valitaan pystylaudoitus, tulee runkotolppiin lyödä laudat vaakasuuntaan –näin varmistetaan riittävä tuuletus. Ulkonäöllisesti pystylaudoituksesta voi tehdä millaisen haluaa… lomalaudoituksen, rimoituksella, laudat tiiviisti toisiaan vasten… mielikuvitus on rajana. Perinteisin näistä kuitenkin on rimoitus, jossa kahden leveän laudan väliin on jätetty pieni rako. Raon päälle on naulattu ohuempi rima. Ulkonäön viimeistelee nurkkalaudat sekä ikkunan ja oven pieleen asennetut laudat. Koska tarkoitus on päästä tyhjentämään kompostikäymälä ilman sen suurempia siirtämisiä, tulee huussin takaseinään jättää >800 x >430 mm oleva aukko, jonka kautta voidaan tyhjennys suorittaa.

      HUUSSIN LATTIA
      Lattiamateriaaliksi soveltuu esimerkiksi 28x95 mm ponttilauta, joka naulataan lattiajuoksujen kohdalta kiinni tukevasti ja riittävän tiheästi. Koska lattianiskojen jaossa huomioitiin tulevan istuimen koko, voidaan nyt lattiaan sahata istuinta varten oikean kokoinen aukko sabluunaa käyttäen. Varaudu kuitenkin siihen että saatat joutua suurentamaan aukkoa tai vastaavasti listoittamaan istuimen ympärystän esimerkiksi köyttä käyttäen.


      VIIMEISTELE PASKAHUUSSI MIELEISEKSESI!
      Paskahuussissa tulee kenties istuttua hetki, jos toinenkin. Jotta tilasta saisi viihtyisän, niin sen sisustamiseenkin voi käyttää tovin - ja päästää vaikka mielikuvituksensa valloilleen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe